Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Marea suspendare, live pe micul ecran

Marea suspendare, live pe micul ecran

Propaganda şi-a scos din scorburi cintezoii. E ordin de zi pe unitate. De la Andrei Gheorghe şi colonelul PD-L Robert Nicolae Turcescu, la Andrei Pleşu şi Mircea Cărtărescu. MRU a atins apogeul ridicolului, Jack Cristoiu l-a depăşit. Au ajuns filosofii să militeze cot la cot cu Eba. Toţi urlă ca apucaţii, se tăvălesc că-i democraţia-n pericol. Opt ani n-au scos un sunet. Au fost complici la tâlhărirea poporului pe care-l plâng ipocriţi. Au fost părtaşi la marea sfidare portocalie. Au fost beneficiarii celui mai autocratic regim din Europa cu apă caldă la robinet. Acum sunt disperaţi. Simt că le fuge pământul de sub picioare. Un sistem e pe cale de a se nărui. E sistemul lor. I-a ţinut pe bani, le-a oferit privilegii, i-a făcut oameni. A cam venit vremea să-şi achite leasingul. Nu poţi să iei toată viaţa. Trebuie să mai şi dai.

UPDATE: Scrisoarea Monicăi Macovei despre lovitura de stat şi mineriadă

Comentarii

comentarii

Similar Posts

167 thoughts on “Marea suspendare, live pe micul ecran

  1. @ liliana radulescu
    Simplu, dupa dezastrul de la locale, au constatat ca uninominalul ii dezavantajeaza al dracului de tare pe cei din PDL.
    Ce-mi place mie este ca la locale pedelistii au pierdut pe mana lor – legea a fost promovata de ei in parlament! 😀

  2. in partea catorva profesori tin sa-i transmit lui macovei ca e o jigodie si tradatoare…

  3. Are vreo renumeratie Robert Turcescu,pt faptul ca este colonel sau ceva avantaje ? Am vazut raspunsul lui la ce ati declarat voi in leg cu numirea sa in functie,si nu imi dau seama care parte are dreptate..SPer ca nu acuzati oameni fara dovezi..am vazut asta de mullte ori la Antene…
    Pe de alta parte cred ca Monica Macovei ar trebui arestata,pt afectarea sigurantei nationale… Ce a declarat ea in scrisoare este fals,si acest lucru prin functia pe care o are a aadus daune Romaniei…Bineinteles ca sunt sigur ca nu va pati nimic..

  4. Felicitari pentru ca existati si nu abandonati lupta! Cautand informatii despre ce se intampla azi in Romania, cata otrava au propagat basistii recent in afara tarii am dat si peste acest articol recent publicat in contradictie cu tot ce se discuta azi.
    Revenind la intoxicatiile basiste – va fi de munca pentru lamurirea adevarului……
    Tot binele.

  5. “Plângerile” Monicăi Macovei prin intermediul familiei ei politice sunt exact ca majoritatea recizitoriilor procurorilor prin care orice om nevinovat poate face pușcărie că așa vrea justiția “independentă”!
    Totul este o bătaiei de joc orchestrată de imensul aparat securisto-propagandistic al Satanei ajunsă în capul bucatelor.
    Și din păcate mulți sunt dezorientați, ca și sărmanul domn Sobaru, că USLul nu a făcut totul pe îndelete, până nu rămânea unul netăvălit de scursurile băsiste.
    Eu am fost uimit, dar plăcut surprins, de lovitura fulgerătoare cu care s-a retezat capul cobrei veninoase, dar este greu cu atâți dezorientați să fie și îngropat hoitul jivinei, dacă nu vor merge cât mai mulți anti-băsiști la votul de la referendum, pentru că mulți “contestatari” ai lui Băsescu se dovedesc a fi doar armata din umbră a acestui personaj sinistru.

  6. Super emisiune, te-am urmarit printre chiuituri si lacrimi. De fericire si de speranta. Am vorbit acasa si in comuna e petrecere. Cine ar crede ca dureaza ani de zile sa scapi de un om? Trebuia sa ii ascultam sfatul si sa mergem la notar…chiar si divortul merge mai repede. Sper din tot sufletul sa scapam de toti cei care si-au construit afacerile, prieteniile si viata in jurul urii, minciunii, nesimtirii, turnatoriei si lipsei de valori. Sunt curioasa, cum ramane cu broasca lu’ olteanu? Tot in gat sau a eliminat-o fiziologic. Astept solutionarea dosarului dna, si nu numai al lui, a lui apostu, boc, boureanu, anastase, udrea, berceanu, sa vedem cand s-or strange la licitatii la racoare, tot asa le iese pretul pe km. de autostrada…ca drumul pana la sapun e mai lung decat a inaugurat boc. Si mult mai smooth….

  7. Dacă nu eraţi voi, Antena 3, care să arătaţi românilor adevăratele jafuri şi să contraţi permanent acest cancer băsisto-pedelist, nu era posibil nimic din ceea ce s-a întâmplat ieri. Sper ca de această dată Băsescu să fie demis de popor deşi, recunosc că îmi cam este frică de “mameluci”, mai ales ştiind că pedeliştii au bani cu nemiluita şi vor pune la bătaie bani mulţi în rândul proştilor ca să-l salveze pe Băsescu.
    După demiterea sa şi după ce se mai aşează puţin lucrurile, în mod normal şi firesc, ar trebui să se ia nişte măsuri cu toate instituţiile băsiste ptr. readucerea lor într-o stare de normalitate – CCR în primul rând, DNA, ANI, CNA, ICR şi altele care văd că nici n-a căzut ăsta bine şi-au început să se tăvălească pe jos de supărare.

  8. I-a trebuit o ora lu’ Bashescu sa isi traduca o propozitie pe twitter:

    12hTraian Basescu‏@tbasescu

    With the truth and the Constitution we will go to referendum.
    Expand Reply

    13hTraian Basescu‏@tbasescu
    Cu adevărul și cu Constituția mergem la referendum

  9. Păcat că orbiți de pasiune nu putem aprecia “pregătirea” lui Băsescu în tot ce enunță, chiar dacă nu s-a preocupat să obțină titluri, el este un adevărat doctor în metode securiste și în minciuni fără limită.
    Când în campania electorală din 2009 Antonescu i-a spus că dacă va pleca pe mare dacă pierde, dar vai, nu mai are flotă, băse i- a replicat că folosește metode securiste, și era foarte cunoscător din poziția lui de securist.
    Pe Ponta îl acuză că minte, el care nu deschide gura fără să mintă.
    Iar grija lui pentru justiție este evidentă pentru că aducând 2500 de noi procurori între anii 2005 și 2009 a reușit să facă dosare, chiar și însăilate precum cel al lui Adrian Năstase, adversarilor politici, dar și sclavilor pedeliști pentru a le folosi în șantaje ordinare.
    De aceea mă îngrijorează obtuzitatea unor contestatari ai lui băse care acum sunt deranjați mai mult de rapiditatea cu care s-a mișcat USL, uitând că acest securist venal nu poate fi atacat decât prin surprindere.
    Poporul ăsta este un popor de masochiști, lucru exploatat de aparatul de propagandă băsistă, un popor care uită de la mână până la gură. Chiar și unor intelectuali le place cura de vulgaritate băsistă, preferând-o normalității, ceea ce-i apropie de mintea bolnavă a patapieviciului.

  10. Basescu s-a vrut a parea un luptator.El nu paraseste corabia…ci lupta.Pacat ca nici de luptator nu este bun.Aparitia lui a fost jalnica.Ma asteptam totusi in al 13-lea ceas, sa aiba curajul de a recunoaste ca nu avea incredere in nimeni, ca el era bun la toate, drept pentru care a condus un partid PDL, a condus un guvern, a condus CCR, a condus justitia, SRI, DNA, ANI si cine stie ce comitete si comitii ar mai fi scos,a condus totul dintr-un confortabil fotoliu de Presedinte al tarii.Presedinte, nu “Sef”cum ii pace sa spuna. Daca si de data asta iese la Referendum, atunci nu mai existam ca popor.Eventual existam ca un mare trib care nu judeca si care, intr-adevar are nevoie de un “sef” care sa le hotarasca destinele si sa-i duca de nas hahaind disgratios.
    Si atunci, intr-adevar ar trebui sa luam toti calea exilului, si prin absurd daca s-ar putea, sa-l lasam singur singurel.Doar cu slugile lui.

  11. Victor, treaba nasoala e ca prostimea inghite mesajul cu “Democratia in pericol”. Astazi sotia mi-a zis ceva despre colegele ei care in unanimitate vor sa-l repuna in functie pe acest gunoi, zicand: “daca nu-l votati pe basescu o sa vina iar comunismul si va fi rau ptr. copiii nostri”! Jalnic!

  12. Domnule Ciutacu, v-aș face cunoștință cu o doamnă, de neam mare, cu multe relații, poreclită TORQUEMADA. Știți cine ar putea fi? Nu, nu cred că sunteți curios, dar vă garantez că o cunoașteți, chiar ați văzut-o. Mai mult, ați auzit elucubrațiile pe care le debitează prin cele străinătățuri. Da, așa e, este vorba de… madame Macovei.

  13. oare ce-o fi spus aseara Blaga la Bruxelles!?sigut a dat si C.C o lovitura de stat(de drept!)!!!!!!naspa!stiti la ce ma gindesc!?P.D.L-istiisunt ca-n bancul ala cu copii carevor sa ajute o batrinica sa treaca strada………….pai EL NU VREA SA FIE PRESEDINTE!!!!!!!!!!!(ca presedinte se simte umilit!!!!!)EL VREA SA FIE SEF DE STAT!(democratia il cam incurca…………

  14. Cand am vazut mascarada de miting pdl,mi-a atras atentia faptul ca macavei isi rotea ochii ca o buha si mi-am amintit de alti doi orwellieni cu “ochii rotitori” – jeffrey franks si mru “…Am tras concluzia logica : astia au terminat aceeasi “scoala postliceala “!!!
    Feriti-va de ei….
    Daca cititi mailul cu atentie vedeti ca se da si culta ,da’ nue : se spune “were threatened “.pentru ca verbul to threaten este regulat !
    Bine ca prostia nu doare , altfel ar trebui sa purtam antifoane( nu multi ,recunosc )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.