Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Naţionalismul retrograd al Antenei 3

Similar Posts

22 thoughts on “Naţionalismul retrograd al Antenei 3

  1. Frumoasă campanie, felicitări! Însă ce vă faceţi cu Antena 1, care promovează toate non-valorile?

  2. @virginel: nu ne facem nimic, ca nu suntem la pachet. fiecare promoveaza ce vrea si ce poate

  3. Regret s-o spun, dar pe Novak l-ai bagat aici cam fortat… Se simte mandru cand, pentru el, se canta un imn si se ridica un steag “al unei tari”, nu al Romaniei. Deci poate fi si steagul/imnul din Vanuatu, pentru el e totuna… Poate ca gresesc, nevazand emisiunea integrala cu el (si nici nu se poate accesa arhiva Vorbe Grele pe 2012 de pe site), dar, daca-l judec doar dupa fragmentul de aici, nu pot sa trag alta concluzie.

  4. Foarte frumos desingul: simplu, direct, sincer- asa cum trebuie pentru tema= perfect.
    Felicitari!

  5. Nationalismul pur, curat nu este niciodata retrograd. Afirmarea identitatii nationale si a valorilor nationale reprezinta o actiune de rezistenta impotriva unei lumi globalizate si tabloidizate. Sper ca aceasta campanie sa contribuie, fie si foarte putin, la regasirea deminitatii in fibra romanului de rand. Daca va exista consecventa unor astfel de demersuri, la nivel larg in presa, poate ca micul, berea si ragaiala nu vor mai fi simboluri nationale.
    Succes!

  6. Salutari de peste mari si tari !

    M-ai atins la punctul sensibil. Steagul Romaniei sta la loc de cinste in sufragerie.

    Numai bine si sanatate.

  7. Prin simplu fapt ca promovati valoriile, asta va face si pe voi o valoare! Foarte frumos, chiar perfect as spune.

  8. Off-topic: te aud la A3. Atentie: nu conteaza calitatea stiintifica a cartilor lui Nastase, sa nu cadem in diversiunea DNA. Pot fi si carti de colorat. Important este sa demonstreze ca a avut in inchisoare preocupari fara legatura cu orice infractiune si ca a demonstrat dincolo de orice indoiala rezonabila ca odata intors in societate nu va intreprinde actiuni infractionale. Procurorii DNA au inventat chestia cu opera stiintifica si din fericire instanta n-a picat in capcana. Daca scria niste opere de fictiune sau cum ziceam carti de colorat ce se intampla?

  9. @Bubulea: exagerezi aiurea. omul a spus, cat se poate de clar, ca-i mandru ca-i cetatean roman, ca-i mandru ca a concurat sub steagul Romaniei si ca n-a avut nici cel mai mic gand sa renunte la cetatenie ca sa concureze, spre exemplu, pentru Ungaria. da-i mai simplu sa pleci de la premisa ca toti maghiarii sunt ticalosi si tradatori de tara

  10. Felicitari!Asa sa fie mereu-sa pretuim valorile!

    Sanatate si numai bine va doresc,
    IoanaP

  11. @Victor: Iar eu am zis, tot cat se poate de clar, ca n-am vazut emisiunea cu el, la data difuzarii, si ca e posibil sa gresesc in privinta lui. Motiv pentru care am incercat s-o vad acum pe site, inainte de a scrie mesajul de mai sus, dar nu e disponibila nici o emisiune din 2012. Apoi am presupus ca, daca ar fi existat o declaratie mai transanta, ati fi folosit-o p-aia in clip, in locul asteia. Si, in fine, mai adaug ca nu-l consider pe nici un maghiar ticalos sau tradator si le inteleg intru totul sentimentele fata de noi si de tara asta, deci nu am nici un fel de pretentie de la ei. Am zis doar atat, ca – judecandu-l dupa declaratia din clip – Novak n-ar fi tocmai potrivit in campania asta.

  12. FELICITARI pentru initiativa si pentru campanie.Acestea sunt adevaratele valori ale Romaniei, si cei care au ramas pomeniti in manualele de istorie, romana,…. si toate celelalte.
    Multumesc pentru tot ceea ce faceti.

  13. Editiile tale de Vorbe Grele, impreuna cu (cel putin) ultimele 3 editii de joi ale Sintezei zilei (cu Piersic, Draga si Papaiana) m-au facut foarte fericita, pentru calitatea oamenilor invitati si a temelor/subiectelor discutate. Nu vreau sa umblu la sertarul cu vorbe mari, va spun, tie si lui Gadea, doar atat: keep doing the good work!!! Restul este doar …. rest.

  14. Felicitari pentru ideea acestei campanii, aduceti ni-i la tv si pe oameni valorosi, care chiar au realizat ceva notabil in viata.
    Cat despre nationalismul retrograd, cred ca stiu de vine expresia si mi se pare o mare aberatie. Dati-le o lectie celor care cred asa ceva!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.