Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Maimuţa necorporatistă, turbată la gratii

Maimuţa necorporatistă, turbată la gratii

Niciodată n-am fost corporatist în apariţiile publice, dar, cu siguranţă, interviul pe care l-am acordat ziarului Ring este cel mai necorporatist din scurta şi densa mea istorie de maimuţă de consum. Postez două pasaje relevante şi link spre material.

Pe blogul dvs. aţi lăsat de înţeles că impostura autohtonă vă oboseşte şi că luaţi în calcul să renunţaţi la televiziune. Abandonaţi în faţa „politrucilor semianalfabeţi” şi a „curvelor ajunse staruri tv” sau schimbaţi strategia?

Habar n-am ce voi face după alegeri şi nu mă alint. Am contract cu Antena 2 până pe 31 decembrie şi, în funcţie de dorinţa reciprocă (sau nu) a părţilor semnatare, mai continuăm un an au ba. Mă oboseşte impostura, mă oboseşte că (vorba lu’ Badea) am ajuns să fiu „coleg” cu nişte domnişoare care n-au şcoală câtă vacanţă am eu, mă oboseşte să fiu perceput drept ultimul care-şi va dezbrăca invitaţii. Mă degustă peisajul public în care, din nefericire pentru mine, sunt nevoit să-mi trăiesc viaţa.

Tot pe blog, v-aţi exprimat convingerea că nu veţi împărţi niciodată aceeaşi lume cu Andreea Marin Bănică şi Mihaela Rădulescu, „femei a căror rivalitate se măsoară în faimă, bani şi, nu în ultimul rând, în bărbaţi comuni”. Există personalităţi feminine din viaţa publică autohtonă pe care le apreciaţi?

E chiar o constatare că nu împart viaţa cu respectivele doamne. Da, sunt suficiente femei (habar n-am dacă intră la personalităţi, că nu s-au dezbrăcat prin revistele glossy) pe care le apreciez. Dana Grecu şi cu Oana Dobre se califică? Sau au prea multă carte, vieţi personale trăite departe de luminile rampei şi umblă prea îmbrăcate?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

59 thoughts on “Maimuţa necorporatistă, turbată la gratii

  1. d-le Ciutacu am trimis multe mesaje la emisiunea dvs si nu a aparut niciunul.Scriam ca il cunosc mereu pe Basescu cind este beat.Se cunoaste dupa cum vorbeste.Cineva din anturajul fetei lui spune ca presedintele este f bolnav si de aceea bea mult. Va mai spun o birfa : Eba va lua bataie de la o fata a doua zi dupa ce taica-su nu va mai fi presedinte , dar acuma cred ca va trebui sa astepte pina nu va mai fi europarlamentar. nu da ti numele meu va rog , nu vreau sa i fac rau fetei care i-a promis bataie . Succes si urmaresc mult antena 3 , nu mint .La revedere

  2. Romania este vazuta ca o mare tabla de sah, alcatuita din patrate albe si negre, pe care sunt asezate piesele, cu ‘regele neincoronat'(dar cam asumat), T.B., cu ‘regina’ lui tot ‘neincoronata’, urmate de celelalte piese de la partidele politice, guvern, etc.Si ajungem la ‘pioni’. De fapt, noi,’poporul suveran’ “suntem cu totii pioni”, si nu prea ne pricepem la ‘sahul politic’ practicat de “mascaricii” de mai sus care profitand de faptul ca nu cunoastem regulile jocului, in acest tip de sah, “ne amaresc viata”, de zi cu zi. Oare de ce nu ne exclud, macar din mila, daca nu din respect, din jocul lor murdar; de ce nu-si rezolva conflictele politice folosind doar turul, nebunul, calul?
    Sahul politic nu-i pentru noi pionii, este un sport extraterestru; deci, chiar nu avem de ce sa fim implicati in acest joc. Noi, traim pe taramul realului, traim in Romania, si in Romania toti pionii uniti pot schimba multe, pot aduce un presedinte “intreg la minte”.

  3. Oana Dobre, Dana Grecu si inca altele….!
    Toate sunt ok , chiar stiu ce vorbesc si orice persoana care le este apropiata este castigata si poate fi mandra. Bravo Victor Ciutacu !

  4. :)) Un interviu “monden” cu intrebari “simpatice”, plasate usor la fileu cum se zice. Acelasi subiect lesinat ce reiese din fiecare raspuns: da, traim intr-o tara de rahat…Altfel un articol total inutil, probabil era indiferent daca raspundea la intrebari Simona Sensual sau Radu Moraru himself…

  5. Buna dimineata!
    Vă rog, nu lăsaţi ciocoimea să prospere la nesfarşit, tinand cont, că:

    “O născocire-i lumea, cui să-i pese
    De cin se naşte sau de cine moare,
    Atâta timp cât binele nu doare,
    Rămâne să trăim din interese!”

    Cu deosebita consideratie!
    al dvs. fidel telespectator,Dimitrie-Sorin Pană

  6. hei Geniule de ce nu te ie si de Biserica Ortodoxa cu episcopiile ei de la Tulcea si Tomis care au inceput sa seme manastiri prin Dobrogea ( ti-a teama??? ). Pentru cine sant aceste manastiri…???Pentru soldatii americani..sau pentru cei din parlament in frunte cu Basescu si guvernul lui Boc??? Ca sa aiba unde sa se retraga ” SARACI SI POCAITI ” dupa alegeri. Sub aripa protectoare a biserici…. Buna nu???

  7. Victor,

    “Mă degustă peisajul public…”

    Presupun ca ai vrut sa scrii “dezgusta”… nu cred ca vrei sa “degustezi” sau sa fii degustat de un astfel de peisaj public 😛

  8. Catelararul sef al clanului mafiot condus de fratii Paunescu, pupincuristul Radu Moraru, va avea foarte mari probleme cu fiscul, daca Basescu va pierde presedentia. Acesta are foarte multe datorii!

  9. Subscriu si eu altor posturi sperand ca nu mi-ai luat in nume de rau faptul ca m-am adresat la adresa ta cu cu prietenescul ” Victore ” . Este doar senzatia ca, prin faptul cum gandesti si te exprimi esti, din punctul meu de vedere, prietenul meu virtual. Daca tii mult la eticheta ( nu ca n-ai merita ) pot sa ma adresez in umilele mele postari pe acest blog si cu ” dumneavoastra “, dar dupa cum spuneam ,senzatia de prietenie 🙂 s-ar mai diminua. Nu tin neaparat sa postezi cuvintele mele insa, un raspuns ( daca ai timp ) nu mi-ar displacea.

    Cu respect si prietenie,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.