Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Maimuţa necorporatistă, turbată la gratii

Maimuţa necorporatistă, turbată la gratii

Niciodată n-am fost corporatist în apariţiile publice, dar, cu siguranţă, interviul pe care l-am acordat ziarului Ring este cel mai necorporatist din scurta şi densa mea istorie de maimuţă de consum. Postez două pasaje relevante şi link spre material.

Pe blogul dvs. aţi lăsat de înţeles că impostura autohtonă vă oboseşte şi că luaţi în calcul să renunţaţi la televiziune. Abandonaţi în faţa „politrucilor semianalfabeţi” şi a „curvelor ajunse staruri tv” sau schimbaţi strategia?

Habar n-am ce voi face după alegeri şi nu mă alint. Am contract cu Antena 2 până pe 31 decembrie şi, în funcţie de dorinţa reciprocă (sau nu) a părţilor semnatare, mai continuăm un an au ba. Mă oboseşte impostura, mă oboseşte că (vorba lu’ Badea) am ajuns să fiu „coleg” cu nişte domnişoare care n-au şcoală câtă vacanţă am eu, mă oboseşte să fiu perceput drept ultimul care-şi va dezbrăca invitaţii. Mă degustă peisajul public în care, din nefericire pentru mine, sunt nevoit să-mi trăiesc viaţa.

Tot pe blog, v-aţi exprimat convingerea că nu veţi împărţi niciodată aceeaşi lume cu Andreea Marin Bănică şi Mihaela Rădulescu, „femei a căror rivalitate se măsoară în faimă, bani şi, nu în ultimul rând, în bărbaţi comuni”. Există personalităţi feminine din viaţa publică autohtonă pe care le apreciaţi?

E chiar o constatare că nu împart viaţa cu respectivele doamne. Da, sunt suficiente femei (habar n-am dacă intră la personalităţi, că nu s-au dezbrăcat prin revistele glossy) pe care le apreciez. Dana Grecu şi cu Oana Dobre se califică? Sau au prea multă carte, vieţi personale trăite departe de luminile rampei şi umblă prea îmbrăcate?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

59 thoughts on “Maimuţa necorporatistă, turbată la gratii

  1. @emil: da, m-ai prins. mi-am luat singur interviul si l-am dat la Ring pe bani. maine-mi aranjez si o papararazzare si de poimaine fac reclama la sampon

  2. Cred ca si copiii stiu ca la ora 14 Nica isi da demisia si PSD va propune un nume intolerabil pentru Basescu. Pesedistii apreciaza astfel ca au dat lovitura, cand colo MAI va sta cu interimar pana dupa alegeri…Ba n-o sa vrea Boc, ba n-o sa vrea Basescu, PSD-ul o sa tot stea atarnat de guvernare in felul asta pana-i consuma toata vlaga lui Geoana.

  3. Faza cu genialitatea ma tem ca e adevarata. 😀 Oricum, la “despre mine” sper ca ai scris mai mult la caterinca, mai metaforic.

  4. Un articol placut, plini de realitati cunoscute. Un articol de bun simt. Iar eu nu pot fi acuzata de misoginism.

  5. Victor, cred ca nisa ta nu va disparea prea curand. Ramai pe ecrane, avem nevoie de voci precum a ta.

  6. Intrebarea cu privire la prezenta unei femei in fruntea statului am primit’o la un examen de geopolitica in urma cu cativa ani, numai ca era vorba despre alta tara, mai precis despre SUA si madam Clinton !
    Daca americanii au preferat un cetatean de culoare unei femei, probabil ca sint sanse mari ca la un moment dat, Vanghelie sa o bata pe Udrea fara drept de apel intr’o ipotetica lupta pt Cotroceni! 🙂

  7. Se stie ca tu esti unul dintre acei cativa care lupta cu noi astia ordinari ;)..

    Toata stima.. >:D<

  8. intotdeauna ti-e frica atunci cand esti vinovat si incerci sa-i elimini pe cei care stiu ….bravo Victore

  9. off/on topic (cum vreti:)anul trecut pe vremea asta aflandu-ma la niste prieteni ne uitam la TV, eu la Sinteza Zilei ei la….altceva, si din discutii aud numele Magda Ciumag(sper ca am zis bine) si habar nu aveam cine e, ceea ce o fost mare surpriza pt compania mea:)) instantaneu intreb si eu: stii cine e Victor Ciutacu sau Radu Tudor?? raspunsul clar o fost NU, pentru ca nu apareti in Cancan. concluzia: din pacate asta e lumea in care traim:(

  10. @Lucius Fascius: esti cumva in posesia unei informatii pe care vrei sa mi-o impartasesti? nu stii cat sa-mi ceri sau doar ma ameninti? sa stiu cum stam…
    @no_sweet: e Ciumac, cu C, nu cu G 🙂 e fosta nevasta a lu’ Tolea, care l-a bagat in tomberon pe Dan Diaconescu. las’ sa apara ei linistiti in Cancan…

  11. Bre, s-ar putea ca Moraru, in inocenta lui, sa “serveasca” la diverse mese: base, nea gigi etc. pe gratis. Oricum, mai bine el decat TRU.

  12. @ no sweet:

    Completez eu: […]si care voteaza. Imi permit si un sfat: ati incercat sa-i intoarceti din drum, catusi de putin? Eu asa fac, dar doar pe aceia care nu se vad de la o posta ca-s o cauza pierduta.

  13. victore ramai acolo unde esti si incearca sa te faci auzit cat mai mult si mai puternic, ca in rest marea majoritate a celor care fac emisiuni ca tine sunt ,,yesman” unii cu diverse interese altii catelusi cu coada intre picioare!!!

  14. Salutare dl. Ciutacu. Am si eu o nedumerire. Este deja al doilea an in care cu lasarea toamnei informatiile cum ca plecarea ta si a lui Badea de pe sticla ar fi inevitabile devin foarte dese.
    Cel putin din punct de vedere comercial asta e o campanie buna. Lumea face valuri sa nu plecati, audientele cresc si contractele ulterioare se indexeaza. Nici motivul SCARBA nu e de exclus. La cata bagabonteala, daca-mi permiti sa te citez, este pe sticla din romania la ora actuala, ma mir ca inca mai esti la TV.
    Si sa revin la nedumerirea mea, de ce atat vorbarie si nu fapte. Daca tu chiar te-ai saturat, te invit la un Black Label. Te mai relaxezi, mai stam la o poveste, si lasa ospatarii sa se dea in petec pe sticla mai departe. Viata e prea scurta sa o irosim cu prostii si stres.
    Hai noroc si la mai mare.

  15. Din pacate ai mare dreptate, traim intr-o tara plina de nulitati in toate domeniile de activitate, nu numai in jurnalism sau televiziune si chiar sunt curios ce vei face in viitor. Banuiesc ca tot la un mogul vei lucra. Posibil la Vantu, dupa ce-ti termini contractul cu Antena 2?

  16. @Alex: ca sa-l parafrazez pe clasicul in viata Boc, “plecarea se face, nu se anunta”. e valabil cel putin in cazul meu. cand si daca am sa plec, o sa anunt dupa ce semnez contractul. stilul de a cere 1.000 in plus la leafa prin interviuri pe care ti le dai singur prin ziare nu ma prinde. cand sunt intrebat, raspund, cand nu sunt, tac. bem cu placere un Black Label, da’ te avertizez ca eu functionez la sprit dupa miezu’ noptii.
    @Costin Tanasescu: Vantu nu m-a dat pe spate financiar cand statea pe un munte de bani si ma aduce acum, pe foamea asta, cand da lefurile-n rate?

  17. ce-oi vedea domne la oana dobre?!… in afara de faptul ca e frustrata si suparata pe toata lumea… n-are nici un pic de viziune sau de persepctiva asupra viitorului… pt ea toti oamenii sunt la fel… pai daca o mai ascult mult imi vine sa-mi tai vena… nu gandeste deloc constructiv…

  18. @geo: daca ai impresia ca am de dat explicatii publice pentru gusturile mele si prietenii pe care mi-i aleg, te inseli amarnic. nu-ti place, nu consumi.

  19. Vai ce apelative va asumati!Si sunteti chiar atat de scarbit de tot ce va inconjoara? Nu o mana de oameni, ci mii de cititori va apreciaza,va respecta, asculta ‘vorbele grele’ pe care le rostiti; oameni care pun nadejdea in Dvs. ca in cele din urma, impreuna cu ei veti reusi sa alungati un presedinte perimat, care ne-a distrus tara, ne-a calcat in picioare; din cauza caruia suntem intr-o criza profunda economica, politica, intr-o saracie lucie. Si culmea, ca tot Dvs. sugerati drept solutie a iesirii din aceasta criza: “Sa votam un presedinte intreg la cap, care sa se bucure de respect….”, si extern.De ce ne descurajati?

  20. oana dobre e fara sare si fara piper1are dreptate geo!si nu e nici feminina!nu apare in cancan!

  21. Esti oricand binevenit sa dam gata gleaja de Black. Interviurile, e normal sa le dai pentru toti (ziare, TV si net). Treaba ca-ti iei interviu singur e penibila. Editorialele tale din JN, nu te lasa? Si Cristoiu cu editorialele sale-si lua “interviu” cateodata. Deci e la indemana ta sa o faci, scena acolo-ti apartine.
    Informarea de catre voi (tu si Badea), dupa parerea mea excesiva pe sticla, net si presa a “plecarilor” voastre la inceput de toamna, ma face sa cred ca si anul viitor pe vremea asta o sa fie tot ca si acum… – History repeating.
    Hai noroc, si la mai mare.

  22. Gresesti Victore ! Moraru e ospatar cum sunt eu fotbalist la Steaua.Un ospatar,Victore,e format macar teoretic in spiritul igienei corporale,este o obligatie profesionale daca vrei…Ori Moraru sta in fiecare seara in vazul tuturor cu limba intre fesele marinarului si a anexei acestuia boc…Giiiih ! Ospatar ?

  23. Nu ma lua cu peisajul public care te dezgusta .Vorba ta :”nu-ti place , nu consumi !”Ce te face sa-ti doresti viata asta nasoala ?Daca vrei ,incerc sa-ti gasesc un post de inginer .Departe de lumea dezlantuita .Ce specialitate ai ?Si ce salariu vrei ? P.S. Ori poate tu vrei sa schimbi lumea si numai din pozitia asta poti ?

  24. @contele: nu ma lua tu pe mine cu ce sa spun sau nu. mecanica, masini pentru prelucrarea materialelor polimerice. ai un post de director executiv pe partea de PET-uri la Coca Cola? pentru mai jos nu ma dau jos din pat.

  25. Mișto interviul! Mie mi-a plăcut. Aia cu ospătarul a fost mortală! 🙂

    off topic: Cu multă scârbă am observat că Jack de Găgești nu s-a abținut să nu toarne lături peste munca echipei voastre de la JN. Cât îl mai tolerați?

  26. @Raluca: pentru mine nu mai exista demult. sa se spele pe cap cu el cine-l plateste si-i tolereaza bataia de joc.

  27. politrucii semianalfabeti si curvele ajunse staruri tv sunt peste tot. sunt prea multi si prea vocali. a te da la o parte din proprie initiativa inseamna a-ti abandona publicul, poate putin numeros in comparatie cu asteptarile tale.

  28. victore…apreciez ceea ce faci tu pe TV,doar ca ar trebui saa fi un pic mai flexibil uneori..nu intodeauna esti detinatorul adevarului absolut…mi-ar parea rau sa nu mia fi la antena

  29. eu zic sa ramii la a2 ca e nevoie de o voce lucida in nebunia continua de azi.si asa am senzatia din 89 incoace ca traiesc in absurd.mi se pare ca e o tara straina in care am fost exilata fortat.doar voi cei de la antene:gadea badea si cu tine ma ajutati sa suport nenorocirile abatute asupra noastra.mai e ceva ce am crezut ca nu se va intimpla dar s-a intimplat am devenit o colonie a vestului ca nu mai avem nimic din economie care sa ne apartina

  30. pacat de moraru ca s-a prostituat atat de josnic;tipu’ a devenit chiar agresiv,parca si-a pierdut mintile,asa ca ai grija.Cat despre coroiu,uiti cum il aparati si-l apreciati,de parca v-ar fi fost tata;v-ati inselat si voi o data…asta e.”CICO”

  31. @Ion ..Radu Morar e inteligent, inteligenta nu poate fi cumparata, rezulta ca Radu Morar nu poate fi/este cumparat ….Adevarat sau Fals

  32. Draga Victor, ai auzit si tu de acest Moraru? Cine este, cu ce se ocupa, cum arata? Apropo, vezi ca unu’ la Be1TV se maimutareste si vrea sa fie si el Mircea Badea cand va fi mare. Dar nu cred ca se va maturiza copilaul…

  33. @marius: un cotidian gratuit in care scrie zilnic redutabilul analist Ion Cristoiu 🙂 de ce? nu se ridica la notorietatea si credibilitatea B1?

  34. Ooof oooof, mai mai…
    Cu asa Femeie (si am scris voit cu litera mare) e normal sa nu te simtzi coleg cu…oarecare si oarecine. Salutari, gandesate-te k noi avem nevoie sa te vedem acolo, sa nu simtzim k doar noi gandim “altfel”

  35. Victore,(sunt mai batran decat tine, de-asta ma adresez asa)esti oarecum gretos cu aroganta asta a ta.Nu prea ai motive de superioritate,cel putin fata de cititorii tai:n-ai facut cine stie ce facultate (pour les connaisseurs),cu limba”gramatica” nu stai cine stie ce,iar daca il pun in discutie si pe prietenul tau Pielea Pwleanu(fratele mai mic si mai prost al lui Mitica Dragomir!),stiindu-se ca cine se aseamana se aduna, stai chiar rau.Cu toate astea,(nu stiu de ce!),uneori te urmaresc chiar cu placere.Poate pentru ca esti un adversar al Baselului…

  36. @Doru: ti-am postat mitocaniile si jignirile, cu titlu de exceptie, doar ca sa vada si altii ce nu public de regula si sa nu-ti inchipui tu ca ma atingi mai aproape de 10 metri in spatele cozorocului

  37. @violet…cred ca misandrinism e termenul…misoginism e cand barbatii nu supaota femeile

  38. @ fraierit de base:

    ,,Misandrinism”…nu stiu, poate in urmatorul DEX sa apara. ,,Misandrie” e repulsia fata de barbati, care tine mai degraba de o boala, pe cand misoginismul se refera la lipsa de incredere fata de femei. Eu am spus ca nu pot fi acuzata de misoginism, fiind femeie. Dar asta nu inseamna ca sunt de parere ca orice post i se poate potrivi la fel de bine unei femei, ca si unui barbat. Nu chiar orice post. Ma rog…Iar in articol se vorbeste despre anumite femei.

  39. Nu stiu cum de i-a venit d-lui X ideea sa-l intrebe pe D-l Ciutacu:”ce unitate de masura avem in Romania pentru greutatea vorbelor?” Stie dumnealui cumva vreo tara unde s-a inventat o ‘unitate de masura’ de acest gen? Dar ca ele au o ‘greutate’ este de netagaduit; aproape ca devine axiomatic.
    Vorbele poarta o greutate enorma: gandurile unui om. Si de aceste vorbe depinde daca gandurile omului pot fi talmacite si absorbite de ceilalti. Vorbele pot conduce la apropierea dintre oameni, la stima, la prietenie, dar ele pot duce la ura si dusmanie. Hotarator este cum se percep vorbele. Poate ca ‘sinceritatea’ celui care transmite ‘vorbe’ chiar si ‘grele’ (cazul lui D-l Ciutacu) poate sa contribuie la intelegerea corecta si fara echivoc a mesajului sau, a gandurilor,a intentiilor sale bune in vederea realizarii unei schimbari majore in viata romanilor.
    Nu ‘unitatea de masura a vorbelor’ conteaza ci ‘acuratetea’ lor tocmai ca sa nu ramana nimeni cu un’ecou’ rastalmacit, de injuraturi si de ocara’numai; ci cu niste invataminte de care sa tina cont.

  40. Salut Victor!(Sper ca nu te superi daca iti vorbesc la persoana a doua,sa nu intelegi ca ma trag de sireturi cu tine, domnule)
    Mai arunc de ceva timp cate un ochi pe mai multe bloguri ca sa omor timpul si nu numai. Referitor la ala de LAB(e)1, nu cred ca e motiv de ingrijorare, cu atat mai putin de consumat nervii, deoarece nu poti raspunde provocarilor cuiva pe care il cauti cu lupa prin audiente!(si nu il vei gasi never fucking ever)
    Iti scriu deoarece te-am simtit aproape de noi, “pulimea”, dar mai ales pentrul faptul ca se observa in persoana ta, pe zi ce trece tot mai mult, “mandria nebuna” de a fi roman… intr-o tara atat de prospera… 🙂 🙂 😀
    Rezpekt!
    🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.