Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Nu sunt străfulgerat de misiuni divine

Similar Posts

42 thoughts on “Nu sunt străfulgerat de misiuni divine

  1. foarte bune raspunsurile… poate reusiti sa aduceti la emisiunea dvs. vreun chestor de politie,k sa lamuriti cat de cat problema “controlului politiei asupra clanurilor de interlopi”.

  2. Fiecare avem calitati si defecte.Victore ca le place unora sau nu esti un moderator de opinie si un lider de opinie si asta se vede.Bine ai zis pt ca unui om normal nu cred ca i-ar putea trece prin cap ca are misie divina de a salva el planeta cei care au crezut asta au sfarsit de obicei prost cei care creadeau ca fara ei lumea nu mai poate exista sau au fost chiar cazuri grave incat o minte bolnava a croit lumea si tari dupa bunul lor plac.iar acum o dau pe gluma pana la urma fiecare ne credem niste mici napoleoni da nu toti o recunosc ce sa faci ar fii cam grea mantia de dus.iar referitor la articolul dinainte stai linistit cui nu-i convine felul dezbaterii noastre nu are decat sa se duca la catedra de istoria religiilor de la Seminar ca noi nu ne-am propus aici sa tinem un colocviu stiintific.ne mai auzim ne mai vedem (D-ne cat imi place vorba asta)

  3. A ieşit bine!
    Totuşi, tare aş fi vrut să vă văd (pentru 5 minute, of course!) consilierul lui Don President. Aş fi aşteptat pe trepte (cu tot echipajul SMURD în alertă!) să văd care ieşea primul întreg (şi fără scrumiră!). Aş fi pariat pe dumneavoastră, că nu-mi stricau neşte bănet în an de criză. Doamne iartă-mă, la ce alte-alea mă duce imaginaţia… Soi rău, ăsta mi-s. 😉

  4. @SuKaRiT: o sa razi, da’ de regula sunt (sau, mai exact, am fost) un consilier disciplinat. rar imi ieseam din minti, da’ si cand o faceam…Musetescu ar trebui sa aiba niste amintiri nepieritoare, daca nu cumva l-a lasat memoria.

  5. @victor ciutacu: am inteles , dar e poporul curios bre , macar deseneaza-ne ceva ca la ce temperamente aveti ambii, tre’ sa fi fost cu show 🙂

  6. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Nu sunteti strafulgerat de misiuni divine,dar aveti talent,idei,meserie ,ce mai.E bine ca faceti ceea ce simtiti ca va place;lucrul pe care il faci si nu-ti place,te macina,te distruge ulterior.E bine ca va place sa credeti ca sunteti cel mai destept-e chiar foarte bine asa.Si eu am facut si fac la fel si nu mi-a prins rau deloc,credeti-ma.

    Va doresc sanatate si o saptamana buna!
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  7. Da,interesant interviul,dar cred ca se putea si mai bine,d-na sau d-ra Andreea Vasile ar fi trebuit sa se documenteze mai mult.Ar fi putut avea niste intrebari mai inteligente care sa provoace raspunsuri pe masura.Nu a fost nicio intrebare la care sa nu-i anticipam raspunsul(majoritatea le stiam ori din emisiunile la care ai participat ori din cele pe care le realizezi ori de pe blog).
    Am senzatia ca “purtatoarea de microfon”, cum ii place lu’ M.B. sa le spuna,este la inceput de drum in meserie si atunci apreciez ca “i-ai facut intrarea”,dar de acum incolo sa vedem ce interviuri sau materiale mai produce.
    Toate cele bune!

  8. E, nu? Era odata pe Antena o emisiune, o discutie savanta despre o iubire interbelica, si atunci veni “strafulgerarea”: i-o aratat au ba “veverita”? Adanc, buna intrebare, si acu’ ma macina…

  9. @din Brasov: am raspuns si eu la ce-am fost intrebat. da’ nu mi se pare ca domnisoara s-ar fi descalificat. totusi, nu-s nici eu vreun laureat al Premiului Academiei.
    @cucu: ma bucur ca inca te macina, ma-ntristez ca n-ai gasit raspunsul.

  10. Apropos: ca tot veni vorba de plecarea de la Adevarul “Tinu-CTP” ( ca parca aia era conducerea ) mie din principiu nu-mi plac icoanele din presa si robespierr-ii de profesie. ” De mortuis… ” e una dar io prefer ” Ma indoiesc deci exist” . Mai stim si noi in prostime cate ceva despre averea care si-o disputa azi gingasul Andrei I.

  11. Poate prea “cuminte” interviul, iar raspunsurile foarte previzibile…. parca erau parte dintr-un scenariu. Nu e stilul dumneavoastra.

  12. Multumesc De pentru observatii si sugestii. E adevarat, sunt noua in breasla, deci timp berechet de invatat. In egala masura, revista VIP trebuie sa isi pastreze tonul relaxat. Adica nici prea serios, ca pica greu la stomac 🙂

  13. Tonic si inteligent, asa as caracteriza interviul dar si intervievatul! Si-ntreba mosu’ califar despre ceva amanunte picante de la ruperea cu ctp. Presupun ca i-ati raspuns in particular, numai ca dracusorul din mine vroia si el sa stie ceva, cumva…

  14. Dl. Ciutacu,

    In legatura cu relatia dvs. cu CTP cred totusi ( si acum vorbesc ca cineva care v-a urmarit atat pe dvs. cat si pe dl. Popescu la televizor ) ca aceste conflicte care au aparut vin mai mult dintr-o asemanare de caracter. Cel putin din cauza comportamentului direct si fara ocolisuri. Este insa de admirat faptul ca ati reusit “o despartire” amiabila – o strangere de mana inseamna foarte mult uneori.

    In privinta consilierii domnului Basescu incep sa cred ca presedintele isi angajeaza consilieri numai pentru a hrani cateva guri – este categoric ca el nu asculta de nimeni .

  15. O.k. Nu stiu ce sa zic despre interviu. Intrebari tipice, uzuale, noroc cu raspunsurile bune ( nu pot sa zic geniale pentru ca nu te consideri laureat al Premiului Academiei, nu? ). Mi-ar placea sa vad un interviu si niste fotofrafii cu sotia si fiul vostru. Dar pentru ca si tu, cat si sotia sunteti impotriva revistelor glossy, presupun ca nu se va intampla, nu? Din pacate……

  16. Daca ar exista mai multi tineri gazetari cu caracterul tau, ar fi tare bine pentru acest popor. La ora actuala, romanii sunt manipulati si prostiti cu mass-media mai rau ca pe timpul lui Nea Nicu.Sintagma ,,Ce bine era cand era rau” se aude tot mai des din gura cetatenilor.
    Din pacate trecem printr-o mare CRIZA MORALA, in primul rand!
    Victor, sa ramai asa cum esti, cu bunele cu relele, ca orice om .

  17. Domnule Ciutacu, in emisiunea de ieri ati pus o intrebare mai mult decat necesara, ce se cerea demult a fi “aruncata” pe masa dezbaterilor publice si anume daca noi mai avem sau nu presedinte. Prin aceasta chestiune cred ca ati punctat un subiect ce este pentru acest popor, mai grav decat oricare altul, prin simplul fapt ca este determinant pentru tot ce inseamna institutii, viata politica si publica.
    Ati fost foarte subtil si diplomat, intrucat am vaga impresie ca intrebarea, in varianta sa bruta, la care de altfel ne gandim cu totii este mult mai dura, fiind legata de nesimtirea si nepasarea acestui sinistru presedinte si de indolenta cu care trateaza orice situatie.

  18. Ceva veşti de la Roberta?! NU?!
    OK!
    Mai întreb mâine, poimâne…. Într-o altă zi! 🙂

  19. Asa cum a mai remarcat si altcineva mai inainte, si eu cred ca cea care v’a intervievat nu prea avea intrebarile ea…sau poate ca pur si simplu a pierdut “setul de intrebari” pe care il pregatise pentru dumneavoastra, si a fost nevoita sa improvizeze.

  20. @[D][S][N]:Nu le-am pierdut. Atat m-a dus capul. Dar ca o curiozitate, intr-un interviu ipotetic cu Victor Ciutacu, spune-mi primele 3 intrebari pe care i le-ai adresa.

  21. hai ca-ncepe sa-mi placa. ia spuneti voi, flacaii si fecioare taichii, care sunt primele 3 intrebari destepte pe care i le-ati pune Ciutacului face 2 face

  22. poate ti se va parea desueta prima mea intrebare dar totusi ti-o pun.in opinia ta care e rolul presei in societate.a doua derivand din prima care e rolul presei in Romania actuala (tot opinia personala as dori sa o aud).iar a treia e personala si nu o pun aici o sa ma mai gandesc daca o sa ti-o si pun.asta e tu ne-ai provocat mai mult sau mai putin

  23. @codeus: satisfacere nevoii de informare a cumparatorului, nu moralizatoare si nici educativa. pentru asta exista scoala si biserica; sau invers. valabil si-n .ro, si oriunde. si sa aduca bani si putere investitorilor care o patroneaza.

  24. Nu stiu cum a fost cand ati fost consilier dar ca si jurnalist sunteti bun . Nu foarte bun dar merge.
    Nu stiu drept sa va zic ce fac oamenii astia de au nevoie de consilieri , (probabil sunt pusi acolo unde nu se pricep si au nevoie de oameni ca sa le spuna ce si cum , sau au nevoie de informatii din diverse domenii), dar eu daca as fi in locul lor as alege poate tot jurnalisti ca si dumneavoastra . Pentru ca un om intr-o oarecare functie are nevoie sa fie bine informat de catre oamneni cu integritate morala deosebita.

  25. punct ochit punct lovit la prima intrebare la a doua nu concide cu opinia mea da r no ti-am cerut opinia personala,nu un cantat in “struna”

  26. Eu sunt curios sa stiu de ce credeti ca ziaristul Cristian Tudor Popescu are probleme de caracter !
    Ce mi s-a parut mie naspa a fost ca toti ziaristii din presa centrala stiau ca Dumitru Tinu avea o viata dubla si ca avea o amanta cu care facuse si un copil si nimeni nu a scris despre asta decat dupa ce a murit Dumitru Tinu .
    Dumneata in ce relatii ai fost cu Dumitru Tinu ?
    Ai avut sau ai actiuni la Adevarul sau alt ziar ?
    Dumneata sau familia dumitale sunteti actionari la vreo firma ?
    Esti membru intr-o fundatie sau ONG ?

  27. multi spun spun, ca actuala inflorire a infractionalitatii este un pretext care pregateste instaurarea statului prezidential. chiar daca se va revizui constitutia in sensul asta,credeti ca cetateanul obisnuit va fi mai in siguranta decat acum?

  28. @bonus de fidelitate: si de ce ar fi reprezentat un subiect de interes public viata privata a unui ziarist? era singurul care avea amanta? am avut relatii exceptionale cu Dumitru Tinu pana ne-am certat; definitiv. n-am avut si nu am actiuni nici la Adevarul, nici la alt ziar, nici la alta firma; si nici familia mea. nici macar cupoanele de la Vacaroiu nu le-am preschimbat in actiuni. nu am vocatie de ONG-ist sau orice fel de activist civic.

  29. Va adresez trei intrebari fara a avea insa pretentia ca sunt destepte:
    1.Cum explicati apetenta romanilor pentru autoritarism? Este vorba despre o nevoie (reprimata) de putere si proiectata astfel asupra liderului sau este lipsa exercitiului democratic?
    2.De ce femeile din politica romaneasca sunt privite cu reticenta? Nu au demonstrat(inca) nimic sau suspiciunea ce planeaza asupra ascensiunii lor e mai interesanta decat orice alta actiune? A prejudiciat iremediabil doamna Udrea imaginea femeii politician?
    3. Sunteti sau nu de acord cu afirmatia ca domnul Crin Antonescu ar putea fi un fel de Obama romanesc?

  30. @Alina: 1. cred ca e un complex de factori, nu-s psiholog. asa suntem construiti, cu nevoie de Voda, banuiesc. 2. din misoginism. mai concret, fiindca barbatii din .ro sunt convinsi ca o femeie nu poate face cariera decat pe cur. si sunt suficiente exemple, din pacate. 3. am serioase dubii, desi mi-e simpatic si-l apreciez.

  31. Ce l’as fi intrebat pe Victor Ciutacu, daca as fi avut sansa Andreei: 1.Ce ar face Victor Ciutacu, daca de maine ar fi in imposibilitatea de a practica jurnalismul, ce altceva ar face? 2. Cum trece de obicei o zi de diminica din viata dumneavostra? 3. Care este singurul lucru pe care nu l’ati face niciodata in calitate de jurnalist?
    (NU am nicio treaba cu jurnalismul, asa ca, daca intrebarile mele vi se par mult mai slabe decat cele l’a care ati raspuns, o sa va rog sa’mi acordati circumstante atenuante; va multumesc)
    Face 2 face, dar off the record, probabil ca v’as intreba cu totul altceva. Dar presupun ca asta se intampla de cele mai multe ori, de fiecare data, dupa ce un ziarist inchide reportofonul, abia atunci discutia devine cu mult mai interesante iar replicile mai savuroase.

  32. Nu sunt eu in masura sa va judec dar daca-mi permiteti o opinie sincera v-as spune ca va apreciez foarte mult in primul rand pentru logica-beton de care dati dovada. Am observat ca cine stapaneste foarte bine si in egala masura stiintele exacte si filologia, arata in primul rand ca are o minte-brici, iar de aici genialitatea scriitoriceasca sau de afaceri. Sa-l luam de exemplu pe Cristian Tudor Popescu care este si profesor de matematica sau pe Monica Tatoiu, prof. de mate + doctorat in matematica (brrr), dvs., inginer si ziarist de exceptie sau Badea, etc. Pai nu? Cat despre aroganta dvs., pe mine ma amuza teribil iar pe altii ii face sa spumege. Asta-i.Cu maxim respect !

  33. Stimate domnule Ciutacu, va urmaresc in direct la aceasta ora tarzie pe Antena 3, recunosc, ma interesa mai mult Ministrul de Externe Cristian Diaconescu si ma surprins in mod neplacut expozeul cu privire situatia economica a Italiei.Maestre, nu prea ati fost a scoala la lectiile despre economia mondiala! Ati spus ca Itlia o duce rau,tara de pluton, nu una de varf in domeniul economic. Da, aveti dreptatedar in plutonulnumit indeobste pe toate spatiile media,G8(Grupul celor Opt (G8)(reprezintă un forum internaţional al guvernelor unor state dezvoltate din punct de vedere economic, tehnologic şi militar:Canada, Franţa, Germania, Italia, Japonia, Rusia, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii. Împreună, acestea, deşi cuprind aproximativ 14% din populaţia lumii, însumează 60% din produsul intern brut la nivel mondial. De asemenea, ele totalizează aproximativ 72% din cheltuielile militare din lume)As stiu tarisoara noastra de dragul careia oftati toti pe toate posturile, in ce domeniu al activitatilor economico-culturale-sociale de afla pe locul 8 in lume? Va dau o directie de cautare domnule draga, nu faptul ca suntem saraci e o problema, ci faptul ca suntem necivilizati si fara caracter,aici e marea problema si sa stiti ca poate exista demnitate si verticalitate chiar in saracie! Eu oricum sunt dezgustat, daca cineva crede ca se pot contracara prin media potlogariile alor nostri de prin strainataturi se insala amarnic!

  34. mi-a placut ce ati spus despre CTP, e jurnalistul meu preferat, mi-a placut felul dumnealui de a gandi si a spune cu voce tare asta de la inceput. ii urmaream emisiunile cu regretatul dl. Tinu, cu dl. Cristoiu, acum cu Hurezeanu(de la care iar am multe de invatat), parerea mea. personal nu dau banii pe reviste si ziare gen vip, cancan, libertatea si alte gunoaie de acest gen. nu-mi place sa ma joc cu sentimentele si cu viata nimanui, nu-mi place sa barfesc, sa inventez doar ca sa fiu in fata, sunt genul mai umil care crede ca totul se rezolva prin discutii si cu rabdare.
    interviul e ok, intrebari directe, raspunsuri pe masura, sincere. sunteti ok din punctul meu de vedere. toate bune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.