Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Mai subţire cu lecţiile de antibăsism!

Mai subţire cu lecţiile de antibăsism!

fetzele.mele

Zilele astea am avut curiozitatea şi răbdarea să citesc, pe blogul ăsta şi aiurea, diverse reacţii inflamate faţă de plecarea mea din Intact la România TV. Şi râd acru. Pentru că e distractiv să priveşti de sus adunarea de strânsură a antibăsiştilor de rit nou făcuţi la apelul bocancilor care mă acuză pe mine, preventiv, înainte să aibă vreun motiv plauzibil, de întinare a nobilelor sentimente antibăsiste. Şi-i anunţ, cu ocazia asta, pe toţi, că nu iau lecţii de antibăsism de la:

– vedete de televiziune care l-au susţinut şi votat pe Băsescu până au descoperit, prin 2008-2009 că e profitabil pentru imaginea proprie să fii anti

– politicieni care, în timp ce familia mea era hărţuită de băsişti, făceau alianţe profitabile şi dezgustătoare cu ai lui Băsescu

– comentatori anonimi care au stat cu pătura-n cap când ăla stăpânea o ţară şi eu trăiam cu filaj la uşa blocului

Am fost tolerant. Am vrut să văd cum se manifestă, în toată splendoarea ei, ipocrizia. Nu merită. Mi-e greaţă. Aş vărsa, dar ar fi păcat. Nu dau un scuipat pe ei. Eu am avut puterea să-mi omor propria creaţie. Şi s-o iau, din nou, de la zero. Să mă lupt, pe pielea şi pe reputaţia mea, cu liderul detaşat, nu cu lanterna roşie. Măcar nu mi-e ruşine de mine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

68 thoughts on “Mai subţire cu lecţiile de antibăsism!

  1. Asta cu schimbatul televiziunilor e subtire pe langa aia cu te-ai lasat de scris. Faptul ca ai renuntat la presa scrisa ma deprima cel mai tare.
    Poate te apuci de scris o carte 🙂

  2. Cat timp vei avea aceiasi parere critica fata de putere,oricare ar fi ea, nu trebuie sa-ti faci griji de ce spun ipocritii.Da,sunt multi.
    Si cum zice si @Neo intr-un comentariu e pacat ca te ai lasat de presa scrisa.Dar e jale mare acolo, din pacate,nu doar la JN.Sper doar sa scrii pe blog.Te voi citi cu interes ca si pana acum.Toate cele bune.

  3. Astept cu nerabdare sa incepeti emisia la RTV, V-am urmarit si pe Antena3 o sa va urmaresc in continuare si la RTV; pentru mine nu e brand-ul ci e omul (in cazul asta o personalitate)! Mult Succes!

  4. mai subtire cu antibasismul in general, si poate un pic mai mult anti-pontism… nu Base se batea cu caramida in pieptu-i de arama ca ne scapa de Morar si Kovesi…
    Da, Base e un impostor si trebuie sa plece, CLAR! dar nu va pleca NICIODATA atata timp cat primul ministru il va valida la fiecare colt. Demisia ar trebuii sa fie o solutie reala in lupta cu sistemul basist!
    Antenele (cu 3 mici exceptii) vad ca marsaluiesc in continuare cu “Jos Basescu”, uitand de fapt cine e la guvernare. Sa fi doar critic “presedinteleui” e ca si cum ai fi la guvernare si ai lua masuri de austeritate fara a lua masuri si de crestere economica.
    Situatia actuala este intretinuta de 2 parti si e nedrept ca una sa fie criticata…

  5. @Neo:

    Poate o să treacă şi ‘Jurnalul Naţional’ în online, sau poate că Victor Ciutacu o să scrie mai des şi mai mult aici, pe blog, sub forma unor editoriale…dacă doreşte…
    Oricum ar sta lucrurile, a-l vedea 5 zile pe săptămână, într-un fel egalează faptul că scria într-un ziar, pentru că vom afla constant opiniile lui în legătură cu subiectele zilei. Mă îndoiesc c-o să fie vorba de o emisiune gen ‘Vorbe Grele’, aşa că renunţând la ideea de interviu, altfel decurge o discuţie mai ‘tăioasă’…din care putem înţelege mai multe… 😉

  6. Mi-a placut aia cu “omorarea propriei creatii, punct si de la capat.” Asa ceva ar trebui sa facem noi romanii cu toata clasa politica. Totul e sa avem curajul tau.

  7. Conferentiare, am doar decat o intrebare : astia ca mine, care te urmaresc de cativa ani si care cred ca ai adaugat valoare brandului tau cu ultima miscare, te-ar putea ajuta cu ceva? Vorbesc serios.
    P.S. Pariez pe ce vrei tu ca in maxim 9 luni iti rup astia capul, pentru ca ai devenit un vanat facil. Si daca intelepciunea prudentei te tine departe de ramasaguri si tu reusesti sa supravietuiesti 9 luni la raitarul ghitescu, promit oricum apriori o sticla de ceva bun.
    Pe cuvant de pionier. 🙂

  8. Da, ai stiut intotdeauna sa scrii, aici, nimic de zis, chapeau.
    Dar nu e vorba despre lectii de antibasism, ci despre coloana vertebrala, o proprietate din ce in ce mai rar intalnita, cam in orice domeniu. In naivitatea mea aveam impresia ca esti unul dintre putinii care mai au acest atribut, in presa cel putin.
    Inteleg ca vertebratele sunt, din punctul tau de vedere, doar ipocrite, poate ca e asa, principiile si convingerile nu sunt constante, reevaluarile sunt la mare moda.
    In orice caz, ramane valabil: “Every man has his price”.
    Multe succesuri in continuare.

  9. Nu va pierdeti timpul si nervii cu oameni neinsemnati,cainii latra -caravana merge.Inca nu am cautat frecventa rtv dar””omul sfinteste locul” si dvs veti face treaba buna oriunde va veti duce.Asa ca bafta multa, si blogul dvs il voi accesa de drag.

  10. Buna ziua Domnule Ciutacu, Pana aseara am crezut ca este doar o “pacaleala” de 1 aprilie…dar aseara v-am vazut la RTV… Imi pare tare rau ca parasiti trustul Intact…erati asa “o gasca” de oameni “frumosi si destepti” si mai era si avantajul ca nu mai schimbam postul!!!! Respect algerea dumneavoastra!!! V-am urmarit cred ca 90 % din emisiuni si o sa raman admiratoare fidela…desi va fi destul de greu sa ma “despart” de Gadea…dar alegpe cel “genial si arogant”…ce sa fac …imi place mai mult “stilul” acesta…. Va respect curajul de a lasa totul si a o lua de la capat,binenteles ca nu ma indoiesc ca nu reusiti…o sa reusiti in tot ceea ce va puteti in minte!!! Sa fiti sanatos si sa aveti mult,mult succes!!!…Ne vedem la RTV!!!!

  11. Victore ursu merge mai departe……… fati treaba ca sti ce faci. Si ca un facut parca ai stiut tu de ce pleci de la A3………………

  12. La RTV cei care il au in suflet pe Basescu reprezinta 99% dintre toti angajatii inclusiv si cu cel din concediu medical peste care tu vei avea emisiunea.M-as bucura daca tu vei fi acel 1% anti basism

  13. Domnule Ciutacu,
    Va multumesc ca existati. Va stimez. Va iubesc.
    Sper ca toti romanii sa ajunga ca dumneavoastra.

  14. Genialule,bafta maxima!ingrijorarea mea e ca ai intrat intr-un mediu”contaminat”!nu stiu cat te vor tine vaccinurile si imunitatea ta naturala la muscatorii de cur si alte tipuri de virusi bipezi…doar tu poti sti cel mai bine.Oricum,esti cel mai tare!la dracu”vodca are de la 40*in sus!daca te prind online voi(e)migra cu tine.Rupe-i pe micuti!RESPECT.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.