Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Mă ia aşa o ameţeală când mă uit în jos…

Mă ia aşa o ameţeală când mă uit în jos…

Emisiunea asta face doi ani de când s-a mutat de la Antena 2 la Antena 3. Şi de când s-a redesenat, a devenit săptămânală şi cvasiexclusiv de interviu. Nu mă dă afară modestia din casă. Aşa că o să scriu o istorioară. Eram la El Clasico, pe Camp Nou. Când Barcelona şi Real au intrat pe gazon pentru lovitura de start, pe acordurile imnului catalanilor, tribunele au erupt. Lângă mine, un român cu puternice conexiuni de business şi în lumea sportului, mi-a spus scurt: “Când am ajuns prima oară la Barca-Real, mi-am dat seama cât de mare a fost Gică Popescu”. Aşa şi eu, când mă uit retrospectiv pe lista celor care au trecut, vineri seara, la invitaţia mea, pragul borcanului din Antena 3. Lăsând gluma la o parte, dacă mă întreabă cineva, meritul meu e că am făcut audienţă încă de la debut şi i-am spulberat pe vecini. Asta m-a convins că se poate. Mi-a dat argumentul forte să-mi iau pe răspundere proprie provocarea nebună a unei emisiuni de interviu aşezat în piaţa dominată de isterie.

Las cifrele să vorbească. Sunt incontestabile. Poate le citesc (dacă nu-i dor ochii-n cap) şi snobii ăia care-şi fac un titlu de glorie că nu se mai uită la televizor pentru că n-au ce vedea, dar citează tâmpeniile de pe Internet de parcă ar fi texte biblice. Mai multe despre cei doi ani şi nu numai, aici şi aici.

P.S. Dat fiind că aniversarea pică între două emisii, o să fac două ediţii speciale, să vă bucur ochii şi sufletele. Moda smereniei publice ar trebui să mă îndemne să mulţumesc public tuturor celor care au contribuit la povestea asta frumoasă. Se ştiu ei. Şi, dacă voi simţi nevoia s-o fac, asta se va petrece în privat sau în direct…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

33 thoughts on “Mă ia aşa o ameţeală când mă uit în jos…

  1. Emisiune compactă, lină, închegată care , iată, trebuie s-o recunoaștem, place. Întrebări, care, uneori, sunt veritabile ,,Vorbe Grele”, dar care ,odată și-odată trebuiesc puse și spuse. De cele mai multe ori, frumusețea,ascensiunea unei emisiuni este dată de invitatul ediției respective, de gradul lui de cultură, de puterea de a captiva telespectatorul, dar mai ales de puterea de a comunica și a se face înțeles. Ori, intuiția de realizator va condus bine: ați avut deopotrivă ca invitați și oameni de cultură, oameni politici, colegi din mass-media, etc…și asta contează, asta se oglindește în rating-ul făcut, în audiențe, în calitatea emisiunii. Felicitări și aștept pe mai departe astfel de emisiuni. Un amănunt însă: nu s-ar putea mări durata lor? O emisiune de acest gen, de o oră(cu pauze cu tot) mi se pare cam scurtă.

  2. “Modest” sau Nu, pentru mine este importanta emisiunea! Face parte din viata mea! O ora de liniste sufleteasca in fiecare saptamana!
    Multumesc mult!

  3. FELICITARI!!!!! Ma alatur celor care vor emisiunea de cel putin 2 ore!!! Apropo,d-nul Stan nu mai are emisiune????

  4. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Va definiti foarte corect in raspunsul dat la ultima intrebare din interviu.

    Va doresc SUCCES in continuare!

    Cu mult respect,
    IoanaP

  5. nu crezi ca-i bleg corlateanu asta ca nu-l schimba pe motoc,ambasador la UE?motiv avea din plin..nu a luptat impotriva denigrarii tarii si noului guvern de catre macovei si nevasta-sa..aveam sperante,dar se pare ca avem niste carpe acum la conducere..mare deziluzie!!!!

  6. Au si trecut doi ani? La mai mare, sa fiti sanatos si sa va tina nervii, ca talentul vad ca va creste o data cu anii de meserie!

  7. eu as dori sa te intorci la A2 si sa te suprapui peste sinteza, am asa o senzatie ca risti sa eclipsezi sinteza.

  8. Prima data cind l-am zarit pe Ciutacu (2007 ?) la tv, impresia a fost asta:
    maruntel, cind vorbeste (si nu tipa de i se umfla venele) are voce joasa
    (de la tigari), le zice alora si face show de zile mari la
    “masuta’ lu Gidea” impreuna cu Mihai, Mircea si d-nii Stan si Ciuvica.
    De Antena2, multe nu prea am habar, niciodata nu m-am uitat mai mult de
    o secunda zapind cu telecomanda.
    Pe urma te-ai mutat la A3, a fost mitingul ala de la CNA si ai devenit
    “erou national”.
    Cele mai tari emisiuni au fost de departe cele de la finele lui 2010 si 2011,
    precum si alea din vara lui 2011 cu Mircea Diaconu si “Neica”, apoi cea cu
    Cretu Raducanu si aia cu taranu’ de Paste de anul asta.
    Ce-a ramas constant, a fost vocea inceata (atunci cind nu tipi la aia
    care bat cimpii), iar cind zimbesti parca-ti intra soarele in casa.
    Apropo, imi place cum iti alegi pantofii pentru emisiuni (si la tine pe
    tarla, si acolo unde esti invitat); citeodata ma gindesc daca hainutele
    cu cotiere nu-s cumva vreun cliseu de imagine la jurnalisti.
    Apropo de comentariul tau de mai sus, “P.S. Dat fiind că aniversarea pică
    între două emisii, o să fac două ediţii speciale, să vă bucur ochii şi
    sufletele.”:
    bre, lasa-l pe Gidea sa faca el “editii speciale”, ne-a zapacit de tot
    cu cliseul asta, de anul trecut numai d-astea face [suna de parca ar tipa
    pustii aia din filmele ce prezentau perioada interbelica/ww2 care vindeau
    ziare pe strada].
    Apropo de Gidea, daca fiecare emisiune e “editie speciala”, atunci
    totul devine o rutina si nu mai e nimic special.
    Cum deosebeste care e “mai speciala” decit celelalte ?!

    PS: imi place cum il “temperezi” citeodata pe d-l Schnecker cu “dragul meu…”. 😀

  9. ma bucur pt tine, Victore…eu am obosit…nu stiu, astia de la putere chiar nu au imaginatie, dor, nu stiu ce se intampla, t.b. isi bate joc de ei…chiar daca nu mai iese , ies altii pt. el, motoc, ccr, dna, sri etc. o lălăim, chiar acum il aud pe d+nul Serbanescu , “lui Ponta i+a luat UE tot”…si el tot o tine cu colonia…incerc sa fiu la curent…imi induc o stare de letargie…noroc cu tine, Ciuvica, Ghise…

  10. La mai mare Victore! Ne mai alinam si noi durerile cind ne uitam. Asta facem de cind ne-am nascut. Ne hranim cu iluzii. Am tot asteptat ca interviurile cu politicienii sa ne aduca si un folos. Unul spiritual nu material. Imi este dor sa vad un patriot roman adevarat. Nu unul de parada. Probabil ca dupa ce vor muri cei de virsta a III a restul vor emigra. Si asa suntem colonie cu un ratat in frunte. Apropo! Ai vreo informatie ce a mai zis Ambasadorul SUA sa facem?

  11. Domnule Ciutacu, a aparut un articol despre legatura dumneavoastra cu Mihai Razvan Ungureanu. Cum comentati? Cand veti da replica sau raspunsul? Asteptam!

  12. La multi ani! Preferatele mele raman cele cu Tudor Gheorghe. Sper si iti -si imi- doresc sa mai faci foarte multe emisiuni. De altfel e ciudat cum va simtim pe voi, echipa din A3, parca facand parte din familia noastra!

  13. Victore, ca mare amaraciune in suflet vad ca ati lasat-o moarta cu astia de la RCS. De cateva luni bune ma lasati sa mai dau din cand in cand pe RTV sau realitatea, dar sunt nedigerabili, zau asa. Stirile de seara le vad la Pro TV si sunt foarte insipide. Am doar antena de Digi la care nu pot schimba contractul si nu imi permit sa-mi cumpar o conexiune de net decenta incat sa va privesc live. Fratilor, ce faceti cu noi, astia din emigratie? Mi-e dor de voi, mai ales ca incepe si Carmen Avram acum. Offffff…..

  14. @Marian: sa dau replica la toate tampeniile? credeam ca scriu pentru oamneni inteligenti…

  15. Prima impresie nu a fost buna,nu imi plac omuletii plin de ei,dar cu timpul ai realizat ceva emisiuni care mi-au schimbat impresia,e, uneori tot mai ma enervezi cu ingamfarea ta,dar o balansezi bine cu ce zici si zici exact ceea ce gandesc ,eu nu pot decat la mine in casa si imprejurimi ,dar tu poti la mai multi si o zici bine.
    Sper sa se si materializeze ceva din tot ceea ce dezvaluiti,ca is prea multe penale,locuri libere mai sunt la Rahova.
    Felicitari si Succes in tot ceea ce faci!

  16. Iti doresc sa ne incanti si in continuare cu emisiunea VORBE GRELE, multumesc pentru emisiunile pe care am inceput sa le devorez (desi inainte devoram telenovelele, si nu imi este rusine sa recunosc)si va doresc in primul rand sanatate si putere de munca.LA MULTI ANI

  17. La multi ani,domnule Ciutacu! Va doresc sa gasiti acel “ceva” care sa va motiveze in continuare.Ma gandesc ca intr-un fel,sunteti singura noastra victorie(dumneavoastra si Antena3),pe care nu ne-au putut-o lua,sunteti “picatura chinezeasca” ce-i scoate din minti.Au incercat sa termine posturile trustului prin cele mai abjecte metode,dar nu ne-au putut opri sa tastam emisiunile preferate,nici chiar cu ajutorul RDS.
    Da,domnule Ciutacu,sunteti singura noastra victorie!Va multumim pentru ca nu ne-ati abandonat!

  18. Moderare inteligenta, cu “gust” si careia i se poate tolera eventual depasirea limitei (individuale) dintre normal si exagerat. Test la care nu rezista altii..

  19. Asa da,corecta analiza corect comentariu,mai ales grafica este foarte sugestiva spre “indigestia” competitorilor in ale audientei.
    Succes si la mai mare daca nu cumva se inchide Antena 3 dupa cum spunea mai deunazi Gidea.

  20. La multi ani de “Vorbe grele “, domnule Victor Ciutacu ! Amenintarile cu inchiderea A 3 sunt o gogorita ca sa va deturneze pofta de investigatii in zona politica . A 3 nu va fi inchisa sub nici un motiv serios . Numai daca nu cumva cei care initiaza asa ceva vor sa starneasca o reactie incontrolabila precum cea de la demiterea lui Arafat de asta iarna ! Sa incerce ;eu sunt convins ca nu au curaj . Macar atata psihologie sociala ar trebui sa intuiasca si ei, daca nu cumva chiar ar trebui sa cunoasca , acolo unde sunt pusi .

  21. Lumea se uita la voi pentru ca sunteti buni.
    Mai sunt unii care striga pe trei voci ca nu se uita la voi. Eu nu-i cred din simplul motiv ca ei stiu tot ce se intampla acolo la Antena 3 in fiecare emisiune.
    Mie nici nu trebuie sa-mi dai graficele astea, pentru mine sunteti “the first” atata timp ca ma identific cu ceea ce faceti voi acolo.
    Felicitari!

  22. Am vazut ca sunt schimbari la ICR, practic
    se inchide sezonul de sinecuri pt portocalii pupincuristi si se deschide sezonul pt pupincuristi usl-isti..la cat mai multe icr si angajati platiti gras de la buget si trimisi in vacante in strainatate pe banii prostimii…era de ajuns un ICR Bucuresti care sa dea banii direct pt programe si burse, acum ca s-a taiat bugetul se cheltuie mai mult de salarii, chirii si utilitati decat pe programe culturale…lasa ca sunt bani, de la buget, domne!

  23. off topic…

    cine a facut graficele de mai sus…i-a fost greu sa scrie numai intr-o limba?engleza sau romana…parca e opera unui amator…

    felicitari pentru emisiune…odata cu trecerea anilor nu te-ai “cancanizat” (daca ma pot exprima asa)…la celelalte emisuni,sinteza si cu badea,nu ma mai uit demult…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.