Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Lovitura de stat se mai amână olecuţă

Lovitura de stat se mai amână olecuţă

UPDATE: 360.000 privitori, maxim, onorează şi, concomitent, obligă. Mulţumesc!

În ciuda logoreei isterice şi ipocrit panicarde a pârâtului Voinescu minus Cotoi, am o veste dezamăgitoare. Lovitura de stat a ruşilor împotriva lui Băsescu şi a cotei unice (pusă-n operă Ponta şi Antonescu, prin unealta Vanghelie, la ordinele lui Vântu şi Voiculescu) se amână, din motive tehnice ţinând de capabilităţile tehnice ale staţiilor tv ale mogulilor universali, până la noi ordine. Motivaţia deciziei e simplă: spaţiul internaţional de emisie a fost rezervat de organizatorii loviturii de stat din Ecuador (tot pe bază de poliţişti). Nu încap două răsturnări nedemocratice de regim în paralel, se disipează contraproductiv ratingul. Roberta, te rog să-ţi calci taiorul.

P.S. Istoria se scrie, din elicopter, cu laptopul pe genunchi, pe blog

Comentarii

comentarii

Similar Posts

84 thoughts on “Lovitura de stat se mai amână olecuţă

  1. Adica intre 23:15-23:30 ai fost lider de audienta inclusiv peste posturile generaliste . Excelent si la mai mare …
    Cat priveste amanarea loviturii de stat , la naiba … Am facut dusul anual , m-am barbierit cum fac numai de Paste si Craciun , imi iau costumul cel nou , pantofii , dau sa ies din casa , cand zic : “ia sa vad ce mai scrie Ciutacu” . Cand colo , hopa : s-a amanat , deci m-am pregatit degeaba . Fir-ar sa fie , si i-am auzit si pe Basescu , si pe Boc , si pe Udrea , si pe toti ca e gata , INCEPE … Sa se fi inselat ??? SA MA FI MINTIT ??? Nu pot crede asa ceva …

  2. Chiar vroiam sa va zic despre emisiunea de aseara felicitari dar nu vroiam sa fac un offtopic. Mie personal nu prea ma incanta promoul de la emisiune precum si faptul ca aseara la inceput ai citit de pe prompter. Eu ma uit la aceasta emisiune pentru capacitatea oratorica si fluxul logic nu pentru mesaje prestabilite. Dar na.
    Victor Ponta a fost aseara putin cam prea pretios cu cuvintele sale, ofuscandu-se de fiecare data cand il intrerupeai. Nu stiu de ce, in urma emisiunii de aseara, mi-a lasat impresia ca o sa se cam certe cu PNL-ul daca motiunea trece si base o sa fie suspendat. Sper sa nu am dreptate.

  3. Felicitari pentru audienta! Pana si eu m-am uitat, desi nu gust TV-ul, dar imi place cum scrii si am vrut sa vad si cum vorbesti! Cat despre lovitura de stat, am mai auzit si in anii trecuti formula asta. Nu sunt ei incompetenti si nu gestioneaza prost criza, cineva e impotriva lor. Saracii, ce tot aveti cu ei?!?

  4. M-am uitat la emisiunea de aseara.nici mie nu prea mi-a placut atitudinea dlui Ponta,nu stiu
    de ce…
    Nu te supara pe noi…stim ca a ramas aceeasi echipa de la a2,mi se pare ok si ne bucuram…studioul in schimb,nu e amenajat corespunzator unor discutii importante si de interes…scaunele alea lasate mult voi picior peste picior…nu stiu,ceva nu era…Oricum noi va urmarim in continoare.

  5. Nu va simpatizez,dar cand o sa fiti ca DD (Dan Diaconescu) atunci sa puneti statisticile.Singurul subiect a fost Base,altu nu ati avut,daca mai tratati si alte probleme,da domnule ok,super audienta,dar asa..sunt mici .DD este super tare…vreau sa le vad si pe ale lui

  6. Stiti ceva? M-a enervat ponta grav! Nu stiu cum naiba de l-am banuit de decenta si bun simt, probabil datorita varstei si fizionomiei usor copilaresti, dar am uitat langa cine s-a maturizat politic! Aseara am vazut un tip iritat, nelinistit, ingamfat la maxim, usor obraznic si suficient, atitudini de neacceptat in situatia in care e presedintele celui mai mare si puternic partid, personaj asupra caruia se indreapta privirile si sperantele unei tari intregi! Aseara am inteles ca nu-i nici atat de tanar, nici atat de copilaros, si, mai nasol, nici atat de “greu” cum se vrea perceput! Oricum, daca vroiam superioritate gaunoasa si rasini, ii cautam pe goagal pe boureanu sau pe videanu, de la ponta asteptam altceva, poate incurajari, poate intelegere, poate idei sanatoase si sigur, decenta si bun simt! Transmiteti-i din partea mea ca aroganta portocalie ne inneaca, nu avem nevoie si de aroganta rosie, ne-am saturat de vorbe mari si frumos sunatoare, vrem fapte, impotenta opozitiei ne doboara, sa lase dl ponta dracului fitele si sa purceada la fapte ori macar sa mimeze, ca sa mai avem si noi curaj sa ne ridicam dimineata din pat ca sa mai traim inca o zi in tara asta de maaare, mare rahat!!

  7. Si fiindca se vorbeste tot mai putin despre cei doi baieti ucisi in afganistan, as vrea sa stiu daca marinaru’ le-o fi transmis si luptatorilor din teatrele de razboi ca-i iubeste, asa cum, cu larghete prezidentiala, le transmitea tiganilor, ori declaratiile lui de amor si pretuire se rezuma numai la taierea a 25 la suta din salarii?!? Si as vrea sa stiu daca ajutorul de inmormantare al soldatilor este impozitat cu 16 la suta sau le sunt taiate 25 la suta, ori poate ambele ?!…ca am ramas nedumirit!

  8. Pentru ca iti urmaresc cu interes emisiunea,pentru ca asa s-a intamplat,o sa iti scriu niste crezuri de ale mele:se poate si mai bine;daca celalalt poate,pot si eu;daca ai atins un obiectiv,urmeaza altul.Succes in continuare!Din greseala am deschis televizorul.M-am enervat la culme.Pdl-ul ar vrea sa fie Pnl(primarul de la Arad),iar Base nu se poate compara in veci cu domnitorul Cuza.Cuza a avut ca mana dreapta pe Kogalniceanu,deputat de Dorohoi.Astia doi au realizat enorm.Iar Base crede ca va uni Moldova cu Romania,de aia si-a trimis-o pe fiica-sa in Moldova.Omul asta e inconstient,problema lui.Saracim toata tara si ne gandim la unire.Asta daca pdl-istii si-au inchipuit asa ceva.Alt motiv de comparatie nu vad.

  9. Din ciclul sa radem cu boc-opere alese,euroi gratis pazea ca vin,bocuta dixit!Ma gandesc de pe-acum sa imi indes in buzunare euroii care imi pica de la europeni.A dat de closca cu puii de aur?!Foamea sufla-n case,boc isi da la oase,roberta o-ncurcase,base se-nfundase.Cat priveste talcul ai sa-ti dai seama.

  10. Mai nou, văd că se fac apeluri disperate la solidaritate, din partea sindicatelor şi a PSD-ului, pentru ieşirea în stradă a poporului în număr cît mai mare, pentru a putea fi, chipurile, răsturnat regimul portocaliu.

    Să avem pardon, dar eu nu mi-aş risca nici un fir de păr, nu m-aş deranja nici pînă la colţul străzii ca să particip la un asemenea miting. De ce să o fac? Pentru cine? Ca să fac eu şi treaba sindicatelor şi a opoziţiei? Îi mai ţine cineva minte pe tinerii care au murit eroic în decembrie 1989, care s-au jertfit ca nişte adevăraţi martiri, pentru ca apoi un popor de manelişti imbecili să le întineze memoria zi de zi, chiar prin modul cocălăresc de a fi, prin prezentarea încolonată la vot, în fum de mici şi pe fundal sonor manelistic?

    Să iasă în stradă să îl răstoarne pe Băsescu toţi dobitocii care l-au votat, nu eu. Acum, că mor de foame, proştii dacului, să dea drumul la casetofoane, să îşi pună maneaua favorită şi să iasă în stradă, să ia pulane de la jandarmi pe spate. Toţi maneliştii, cocalarii, ţărănoii , infractorii şi dobitocii ca l-au pus în funcţie. Să fie ei solidari.

    Nu eu.

  11. Cum sa nu se uite lumea , daca de duminica pana joi avem parte de un talk-show care nu-i departe de asta ! http://www.youtube.com/watch?v=Gs8bqeD8mUY&feature=related Sigur , Gadea n-a inceput sa cante inca , dar invitatii lui au parte de acelasi tratament (“Lindsey Buckingham” ar fi Ciuvica 🙂 ). Oamenii vor sa urmareasca un dialog cursiv si coerent intre oameni normali , fara filmulete repetate de sute de ori , fara topuri cretine , fara telefoane de la popor si fara ciurda aia de invitati.

  12. Imi pare rau,dar oricat as incerca sa il plac pe Ponta mai mult decat pe Antonescu,nu pot , desi conditia sociala ar trebui sa ma faca sa inclin catre PSD. E ceva la Ponta care nu-mi prieste ca sa zic asa.Deci,cand vine Antonescu la emisiune?

  13. Victore, te-ai contaminat de la gabi pandele firea…vrei sa vb mai mult decat invitatii si pe langa asta mai si intrerupi enorm de mult (asta ai luat-o de la dana grecu)

  14. Am si eu o intrebare? De ce nu se poate gasi inca emisunea Vorbe Grele pe site-ul Antenei 3 la sectiunea inregistrari?

  15. Aseara a fost o emisiune cu pretentii ,dar si un invitat pe masura si un moderator tare. Mult succes si audiente mai mari.

  16. ” Frunzulica” trai neneaca,
    Azi la vie, main’ la plaja
    Si pan’ se “robertizeaza”
    Hop!! ca nu se mai “horseaza”

    Imbraca madra o … ie,
    Caci visa… presedentzie!
    Incalta… “vuitonoase”
    Si-si grabi sfioasa pasii…

    catre “Zeus” ?! ei!! of course!
    – telefoane nu mai dam
    -la Cucos nu mai prestam
    -ca mi-s “independenta”
    – dar la BAse .. “repetenta”!!!

  17. Am urmarit emisiunea de vineri si nu mi-a placut zoom-ul dat pe Ponta.
    Parea atat de aproape de mine in casa de era cat pe ce sa-i pun si lui tacamuri pentru cina=))
    Apoi… nu mi-a placut prea tare nici ce a zis (avioane cu redresarea economica , perierea voluntara si cu tupeu a lui Morar de la Labe 1) si nici cum a zis, pentru ca “tonul face muzica”
    Oricum, neesential …. m-am uitat la Vorbe Grele pentru tine nu pt Ponta, si pe langa replicile tale taioase dar pe ton domol, asa… batraneste, calculat… mi-a placut extrem de mult cravata pe care ai ales-o.
    Cu talc sa fi fost sau pura intamplare?=))

  18. Aveti rating pt. ca toata ziua il dati pe Basescu pe sticla.Daca ruleaza 10 emisiuni politice la A3 toate incep prin a da discursul lui Basescu,alaiul lui Basescu,usa pe care ar urma sa iasa Basescu,ce a mai zis Cotoi despre Basescu etc O propaganda mai buna nici B1 n-ar putea sa-i faca.Nu e de ajuns ca toate basinile trase de Basescu,Boc sau Udrea sint date cu fanfara in direct mai trebuie si reluate la fiecare emisiune ?

  19. Sunteti cei mai tari !!!… Cele mai adevarate emisiuni , fara tampenii si batut campii …
    SUCCES IN CONTINUARE !!!…

  20. Pt administratorul de web site: google chrome si home page nu se inteleg si pagina nu se incarca.

  21. Pdl-ul intrece orice limita.Astept o solicitare de demisie din partea opozitiei si a sindicatelor din invatamant pentru afirmatiile grave ale lui Funeriu la adresa CCR-ului.Sa explice dumnealui motivele care l-au determinat sa debiteze magariile alea.Cu presedintele, guvernul ,parlamentul suntem in mare parte lamuriti.Dar sa mananci la rahat la adresa CCR-ului,denota nu studii superioare ,ci posibilitatea de a fi pasibil de condamnare pentru calomnie sau trafic de influenta.Sa raspunda viteazul Funeriu de unde are el informatii ca CCR-ul este controlat de pdl,cum este controlat ,cand si cum se dau telefoanele.Daca nu este capabil sa dea raspuns ,sa plece de la ministerul educatiei.Iar cat priveste niste cucoane,gen:Udrea,Raluca Turcan si alte pupeze pdl-iste ,poate au niste explicatii de dat .Base frecventeaza cumva alcoolicii anonimi?Eu la concluzia asta am ajuns.Si atunci am o problema cu discernamantul presedintelui care nu ar mai trebui sa fie in fruntea tarii ,pana nu isi rezolva dependenta de alcool.

  22. nea ciutacule,

    Mai rabda nitel, inca nu m-am desteptat de tot. Cine? Eu, adica…STUPID PEOPLE!

  23. Joi 30.09 vazui pe sarpele de Diaconescu parca la Realitatea si o`ntrebare imi sta fara rezolvare: oare de ce personajul respectiv, urmarit zicea el la un moment dat de nu`s cine, purta cravata violeta? si apropo ca sa vezi cit de incazarmati sunt directorii de institutii in PDL : directoarea gen. de la CNPAS Ilfov in urma unui accdident de munca acum vreo 3 saptamini deoarece ea nuu se afla in institutie ci la prefectura Ilfov, lucru ce se`ntimpla juma de saptamina ce-o face acolo atita timp nu realizez, a interzis trecerea acestui lucru in raportul oamenilor celor care asigura paza, pt ca afost chemata salvarea si persoana respectiva dusa la urgenta , m-neaiei dir. a facut scandal si sedinta intrucit nu se respecta NSSM-ul si trubea ea anuntata sa vina sa duca pers resp la nu`s ce spital la care are rela pt a nu se trece ca accident de munca (ca ,de, ii afecteaza imaginea si binenteles la cite procese are pe rol e de rau augur), apropo in acea unitate a mai murit unul din sefii de birou in timpul prog de munka intrucit nu a fost anuntata salvarea la timp. PS de la un timp se pare ca nu` s ce televiziune ii viziteaza si ii pune respectiva directoare pe angajati sa vina cu ce au mai bun de acasa ca sa arate cit de bine traiesc angajatii

  24. Am fost martorul unei intalniri de taina intr-o zona pustie intre sefii politiei Arges, comisari Ionel Ispir si Cristian Puicanescu impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Arges, pesedistul Constantin Nicolescu. Intalnirea de taina s-a petrecut in data de joi, 30 septembrie, la marginea unei paduri situate la circa 7 kilometri de Curtea de Arges. Azi, am vazut ca presa a ascris desprea asta si se pomenea de o lovitura de stat pusa la cale de politie si sefii PSD. Articolul din presa intitulat ” Dati-va demisia domnilor ! Sefii politiei locale la negocieri secrete nocturne cu bossul PSD Constantin Nicolescu – Oare au pregatit pe plan local lovitura de stat anuntata de presa ?” poate fi citit si online.

  25. Scriitorul brazilian Fernandes Millor a lansat o dezbatere publică cu tema:
    <>
    Un anume răspuns i-a sărit în mod special în ochi.
    “Diferenţa dintre un politician şi un hoţ este că pe primul îl aleg eu, în timp ce al doilea mă alege el pe mine. Am nimerit-o?”.
    Iar replica lui Millor fu doar: “Stimate domn, sunteţi un geniu. Sunteţi singurul care a reuşit să găsească o diferenţă între cei doi”.

  26. In mod cert, cei trei veniti la intalnirea de taina erau deghizati in babe si se faceau ca culeg hribi.Dar ei puneau la cale lovitura de stat, faceau socoteala stocurilor de sticle cu tuica de Pitesti pentru manipularea multimilor si au facut si un desen cu un bat pe pamant dar au trecut niste vaci pe acolo si le-au stricat detaliile cu cateva balegi.

  27. @andrei: din tabelele pe baza carora se vinde publicitatea, unicele acceptate de toata piata. de ce, doare? 🙂

  28. Va salut cu respect.Lovitura de stat se poate petrece si fara sa ne dam seama….atentia multimii este distribuita de media catre alte subiecte si …precum turma de oi….
    Cati din voi stiu ca E.U are puterea de a rezolva probleme in instanta contra cost?cati stim ca fiul este interlop in toata regula?cati stiu si cati se fac ca nu stiu?D-nule Ciutacu sper ca faceti parte din echipa corecta dar in acelasi timp echipele in tara asta de fapt sunt o mare familie care isi impart puterea si se prefac k exista si o oarecare concurenta…

  29. Ce sa ne mai ascundem dupa degete aruncand cu noroi in fata altora, cand onor opozitia este mana-n mana cu puterea si ne ard la buzunare de prin toate partile. Ce sa ne mai ferim unii de altii, cand pe posturile de televiziune se da mita in direct (vezi afirmatia Robertei Anastase precum ca au dat bani PSD-ului, ca sa lipseasca de la votul cu pensiile) si nimeni nu se sesizeaza. Ce sa mai vorbi, ca vorbim doar ca sa ne aflam in treaba unii cu altii iar pe onor politicien-escroci nu-i doare nici in cot. Tara de nebuni, la care merg versurile lui Eminescu ca manusa pe mana:
    Cum nu vii tu, Tepes doamne, ca punând mâna pe ei,
    Sa-i împarti în doua cete: în smintiti si în misei,
    Si în doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
    Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.