Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Lovitura de stat se mai amână olecuţă

Lovitura de stat se mai amână olecuţă

UPDATE: 360.000 privitori, maxim, onorează şi, concomitent, obligă. Mulţumesc!

În ciuda logoreei isterice şi ipocrit panicarde a pârâtului Voinescu minus Cotoi, am o veste dezamăgitoare. Lovitura de stat a ruşilor împotriva lui Băsescu şi a cotei unice (pusă-n operă Ponta şi Antonescu, prin unealta Vanghelie, la ordinele lui Vântu şi Voiculescu) se amână, din motive tehnice ţinând de capabilităţile tehnice ale staţiilor tv ale mogulilor universali, până la noi ordine. Motivaţia deciziei e simplă: spaţiul internaţional de emisie a fost rezervat de organizatorii loviturii de stat din Ecuador (tot pe bază de poliţişti). Nu încap două răsturnări nedemocratice de regim în paralel, se disipează contraproductiv ratingul. Roberta, te rog să-ţi calci taiorul.

P.S. Istoria se scrie, din elicopter, cu laptopul pe genunchi, pe blog

Comentarii

comentarii

Similar Posts

84 thoughts on “Lovitura de stat se mai amână olecuţă

  1. S-au razgandit cu lovitaura de stat , o dau in Ecuador sa vada cum fac cu armata loiala.Daca le iese poate , poate , poate…E adevarat, se mai amana putin pana vin factuile de incalzire si portareii sa iti ia casa din spate pe motiv de neplata.Atunci va fi care pe care.

  2. Victore,

    dacă tot îl ai invitat pe Ponta în emisiune, aș fi încântat dacă l-ai întreba asta.

    De ce uită ca ăștia ( http://www.ciutacu.ro/articol/fiti-ba-ziaristi-nu-niste-glugi-de-coceni/ )să urmărească subiecte și angajamente?

    La ce mă refer. Acum 2 săptămâni zicea că va face o completarea la plângerea penală împotriva lui Anastase? A făcut-o sau nu? De ce nu comunică acțiunile? Acum 1,5 săptămâni a spus că va face cereri la parchet ca să i se comunice stadiul anchetei. Le-a făcut sau nu? De ce nu comunică.

    Noi, fraierii care speră în dreptate, așteptăm și ne simțim uitați, dezamăgiți și am putea fi convinși de oponenții lui că e un gargaragiu care nu duce nimic la capăt. Și … de ce ezită să rostească numele Udrei?

    De FuXi pe 1 October 2010 la 12:15 (#)

  3. Dacă n-am taiorul călcat şi nici n-am câştigat concursul de Miss, ce fac? Era să uit că nici nu vorbesc ruseşte, ştiu ceva spaniola, pot să mă duc în Ecuador? Nu de alta, da’ acolo măcar lovitura de stat e pe bune (cu restul e la fel). La noi după atâtea minciuni guvernamentale şi prezidenţiale mă aşteptam ca măcar caterinca asta cu lovitura să fie pe bune, zău aşa! Hai Domnu’ Boc ne ridicăm şi noi pe vârfuri să se vadă ceva??? Şi dom’ Băse înclinăm puţin capu’, ne uităm chiorş şi facem impresie…hai băieţi, puţintică mişcare că ne-au luat “fraţii” latino şunca din fasole, se poate!!!!???

  4. Traim intr-o tara plina de gropi , lovituri de stat , udrele , roberte etc. Nimeni nu mai pare interesat de omul de rand , bietul contribuabil cu burta goala . Cred ca , la urmatorul recensamant , isi vor da sema ca au ramas singuri sa guverneze peste nimic .
    P.S. : apropo de continuitatea actului jurnalistic , stiti ce se mai intampla acum cu absolventii Universitatii Spiru Haret ? Trecand peste ura inoculata de cei asemeni udrelelor , poate va veti apleca atentia si asupra lor – ajunsi batjocura autoritatilor .

  5. Stii ceva , Victore ???…
    M – am saturat de atatea discutii , de atatea pareri … S-a transformat internetul asta si televiziunea intr-o claca de babe …
    Toata lumea sta si vorbeste pana face spume … Toata lumea e suparata , nefericita , nemultumita , saracita , etc , dar nimeni nu face nimic !!!
    Cand e sa iesim sa -i dam dracului jos odata , sunt strazile goale : doar cativa speriati care fluiera si agita un rahat de steag !
    M-am saturat de lamentarile astea interminabile !!!
    Noi ne vaicarim iar basescu si pdl – ul lui fura si distrug fara sa fie nici macar ” gadilati ” de vreo reactie !!!
    Ponta si Antonescu nu fac decat figuratie si tot fixeaza zile de motiuni peste o saptamana , peste o luna , cand o fi mai cald , cand o fi mai frig : mereu au cate o scuza !.. Deja sunt penibili !
    Cine ne-a ajutat in decembrie ’89 , nu ar putea sa o mai faca , pentru ca singuri nu suntem in stare DE NIMIC !!!…

  6. Cotoi e de inteles. Se kk pe el de frica puscariei. Cristoiu e de inteles, maninca si gura lui ceva. Toti cateii sint de inteles, ii sperie zidul Tirgovistei. Si vine… Craciunul.

  7. ce misto paralela cu sud -americanii. cred ca TB are cosmaruri, dar nu pricep ce fel de boala e aceea de catre sufera Cristoiu Tapalaga Pora&comp.

  8. Pt ca tot faci emisiune diseara cu tizul tau ma astept la o discutie ca de la Victor la Victor. Te rog sa il intrebi Pe V Ponta ce se intampla cu plangerea penala depusa si daca stie cumva daca Dra Anastase a primit instiintarea. Chiar as vrea sa ii vad pe infractorii astia basisti dupa gratii. O sfidare mai mare ca asta nu am trait pana acum. Asta cu lovitura de stat e cea mai mare prostie, oricum nu ii mai crede nici dracu pe astia si sincer am o placere nebuna cand vad cum se autdistrug in frunte cu stapanul lor insa ma doare ca se duce naibi si tara.

  9. Marele matroz are o problema : SOCIOPATIA. Este imposibil pentru cineva care cunoaste simptomatologia sociopatiei sa nu recunoasca personajul.Poate ar fi utila o dezbatere pe aceasta tema cu specialisti in psihiatrie. Problema este extrem de grava . Un astfel de personaj ajuns intr-o postura care sa-i permita dirijarea societatii reprezinta un real pericol. Istoria este plina de exemple.

  10. Domnule Ciutacu ,bravo domne.Ca bine mai combateti.
    Imaginea dusmanului perfid rusesc la fruntariile fascinantei si agenturili si televiziunili mogulicesti pe trupul sfint al tarii …ce tablouas de Piata Vitan .Dar daca aichiu urile e mici mici, mai mici ca o pensie de ceapist?Atunci cum devine chestiunea?
    Ramine pentru dvs sa faceti romanul sa vaza enorm ca multi ne sintem monstruos de bine cind vedem caricatura asta de Bese pe ecran.

  11. Victor,inainte erau 3 moguli in gura tuturor oranjgutanilor cu drept de purtat vorbe.
    Acuma a ramas doar Vantu si Voiculescu.
    Cred ca Patriciu s-a “demogulizat” si mie imi scapa motivul=))

  12. A fost odata ….Targoviste
    Vai cata similitudine de gandire intre fostul si actualul DICTATOR .Pe ei nu poporul ii uraste ci ” dictaturile straine ” si “comploturile interne”.
    Incepe sa se stranga latul monser.

  13. Care taior,ala vargat i se potriveste?Se vede clar ca s-au subtiat,nu mai au cu cine si ce comunica,sunt total depasiti de evenimente si lanseaza o teorie fantasmagorica si-l baga pe cotoi la inaintare care executa o pisiceala jalnica cum ca mogulii s-au coalizat intru conspiratie pentru exterminare.Cotoi nu da idei ca s-ar putea realiza poate incepem sa ne gandim pe bune la una.Ecuador,hop ca venim si noi.Prea multa lipsa de neuroni activi la astia.

  14. Victore, nu ti-a adus aminte azi Cotoi de infierarile de pe vremea Impuscatului? Eu am recunoscut tonul, dusmanul, uneltirile, tot ceea ce facea “deliciul” cuvantarilor To’a’rsului si a politrucilor locali.

    Sincer, m-am ingrijorat profund. Deja-vu…

  15. Din punctul meu de vedere, pentru un sef de partid al carui model politic il reprezinta Che Guevara, face suspect de putine lucruri din pozitia de lider al opozitiei.

  16. Ca sa vorbesti de lovitura de stat tre’ sa ai stat, ceea de nu prea mai e cazul in Romania. Domnul Presedinte, clarvazator, a anticipat manevra litfelor moscalesti si a distrus statul cu mult inainte. , Cand sa dea rusii lovitura, nyetu stat! Basescu, pagadi!! Mare pisicher domn Presedinte-al nostru…

  17. Victore… daca ai placerea… te-as ruga sa-l intrebi pe Ponta de ce-mi cenzureaza postarile pe blog… Sigur ca e dreptul lui, nu contest asta… vreau doar sa stiu motivul…
    Ca sa fiu mai explicit… mesajul meu se referea la impozitul diferentiat pe care vor cei de la PSD sa-l introduca…Sigur ca nu sunt de acord… si am incercat sa-i explic ca de fapt nu incurajeaza munca si un trai mai bun, ci satisface mai mult bucuria, celor multi de tipul “SA MOARA SI CAPRA VECINULUI”… pentru ca astia ( cei multi, si saraci – electoratul PSD de altfel) se bucura daca li se ia altora, mai avuti ca ei ( dupa principiul echitatii… ce ne-a tot guvernat fo 50 de ani) chiar daca lor nu le iese mai nimic la chestia asta…
    Si i-am mai zis ca nu sunt de acord cu imparteala lui in clase, in functie de salariu… Eu ma consideram pana acum… undeva spre limita de jos a clasei de mijloc… Constat acum, dupa logica PSD ca sunt bogat si implicit merit sa fiu impozitat cu 35%…

  18. unii o sa creada fiecare vorbulita scrisa aici si pe infoportal, ca, deh, e multi, iar unii au deja crezul partului in sange.
    PS: cred ca abordarea asta, invers-glumeata, e singura care va apara de procese de subminarea băsului. e pacat ca am ajuns ca pe vremea lu ceasca, cu bancuri si glume, dar macar cere inteligenta si ne facem upgrade ca sa nu ramanem in urma
    pps: ps-ul e mai lung decat textul in sine, imi cer scuze

  19. Sunt îngrijorată pentrucă nu i-am mai auzit cam de multisor declamând:„Să-ti fie rusine Dinu Patriciu!”Oare i-au luat locul 2 moguli si l-au slăbit din ochi pe liberalul de serviciu?Riscant.

  20. Lovitura ca lovitura, dar ai vazut ii ca baga in propaganda iar pe rusi. Sa vezi ce ne-o trag astia cu gazele (nu ma refer la beshinescu) 🙂

  21. Scrie pe laptop? sa vedeti ce frumos se admira singura cu laptopul ! unde e vreun articol despre ea hop si admiratoarea cu laudele…Poate puneti un articol, o ancheta ceva, despre admiratoarea care se semneaza cu zeci de nume si scrie atit de…ceausist despre propria persoana; ce cultul personalitatii al lui Ceausescu? cultul tovarasei Elena membra de nadejde a organizatiei de partid din Plescoi, asta face ea pe laptop

  22. A amanat-o cine? Baselu cumva? Astora, ori le-a luat Dumnezeu mintile si sunt prosti de-a binelea, ori stiu sigur ce fac si-si duc planul la indeplinire. Eu sunt convins ca BAselu o sa puna-n scena o LOVILUTIE esuat programata, sa se mai victimizeze putin el si Ciuma Portocalie, si sa mai distraga atentia naivilor de la foamea si frigul care urmeaza 😉

  23. In urma cuteremurului care a lovit acum cateva zile Indonezia, a decedat domnul Nicolae Popa care in mod normal nu ar fi trebuit sa decedeze, ar fi trebuit sa fie extradat in Romania pentru a-i “popi” pe multi.
    Se pare ca Mogulii a provocat seismul.

  24. Io ziceam ca a batut campii unu’ mai slab de inger, inventand o poveste haioasa despre o lovitura de stat. Se pare insa ca am subestimat puterea de fantazare a micutilor, au prins ideea si acum n-o mai lasa! Ca ies gusterii portocalii, gen cotoi, si, cu aere preocupate, triste si solemne, se miorlaie ca li se ataca seful, nu ma mir, ma mira insa faptul ca dl ponta ca si dl antonescu, sunt neputinciosi si doar vorba de ei. Chestia cu suspendarea “numai in litera legii” despre care zicea dl voiculescu, suna nasol, stim cu totii ca in timp ce baietii astia se agata de litera legii, de reguli si bun simt si n-au facut un pas, marinaru’ si clica portocalie se pisha relaxati pe aceeasi litera a legii si pe reguli si-si fac viata dupa voia lor! Ati vazut aseara finalul meciului lu’ steaua?! Atat valoram, ca tara si popor, in ochii europei, la atat se rezuma valoarea noastra!

  25. Jupanu’ isi retrage , unu’ cate unu’, toti oamenii din dispozitiv… Pana acum: Cristoiu , Turcescu , Cernahoschi , o parte dintre catavenci. Azi , Patras. Urmeaza Hurezeanu , Striblea , Teodorescu ?

  26. Apropo de articolul de pe Inforportal si, implicit, de madam Udrea, multa lume se intreaba: acum, ca a venit toamna, frunza ministresei se usuca si cade? :)) Fireste, doar se incheie anul si trebuie sa investim intr-un brand nou, asa cum ne-am obisnuit. anu’ si sloganu’ – pe banii nostri, ca pentru elicopter gaseste ea ceva maruntis…

  27. Eu zic ca astia de la noi de la guvern au vazut ce s-a intamplat in Ecuador si fac repetitie.Plang preventiv.Numai ca nici nu s-au lamurit intre ei:e suspendare sau lovitura de stat?Problema lor e ca s-ar putea ca mare parte a populatiei sa fie incantati de suspendare,care e perfect constitutionala.Si fac promisiuni in lant.Si se victimizeaza.Numai ca atunci cand fluturasii sunt cum sunt ,nu prea mai tine victimizarea.Ceva de genul:drag mi-e de tine,dar mai drag mi-e de mine.Din cate stiu ,scrie in Constitutia noastra ca statul e obligat sa asigure un trai decent cetatenilor sai.

  28. Uuuuuuuuuuuf! Ce uşuraţi ne simtem! Unii de ăi douăş’ cinci la sută, alţii că nu tre’ să circulăm pă şosele, fiecare se uşrează cum şi cu ce poate 😀

  29. Pentru Victor Ponta:CCR-ul poate lua in calcul lipsa quorum-ului,pentru a declara o lege neconstitutionala.Legea pensiilor e o lege organica(priveste raporturi de munca),deci conform cu art 76 din Constitutie se adopta cu votul majoritatii parlamentare,care nu a existat.

  30. Victor,in emisiunea cu Victor Ponta,ti-a scapat ceva in legatura cu antenele ,cu realitatea si cu dreptul lor de emisie.Daca Base incalca si in acest fel Constitutia,bucurestenii si restul tarii s-ar putea gandi sa-i ocupe tvr-ul la propriu.Sau si mai frumos sa dea un motiv real oamenilor din toata tara sa iasa in strada.La momentul arestarii lui Vantu,s-a pus si problema asta.”Cine se uita la tvr?Iesim in strada.”

  31. Stimate Domn,

    Ma intreb retoric?…..cat timp imi veti mai insulta inteligenta…..cat timp am sa ma simt un outsider in tara mea…..cat timp am sa ma simt rusinata de pasaportul meu visiniu, cat timp nu-mi voi putea verbaliza in strainatate impresiile in dulcele grai romanesc, cat timp….imi veti ucide neuronii cu lovituri de stat……imaginare?…..cat timp…..veti insulta istoria unui popor?…..la portile Balcanilor s-a creat….istoria Uniunii Europene…..Europa s-a hranit din sangele Romaniei….si noi tot sclavi suntem…..aserviti….unor diletanti politici….fara scrupule…fara o viziune si o strategie pe termen lung……In 1991, sau 1992 se urla in agora….nu ne vindem tara…..am vandut-o pe bani marunti…..pana un Basescu, Iliescu,Ponta, Tokes, Boc, Antonescu, Videanu, Bella, Oprescu, Berceanu, Udrea, Anastase, Vanghelie, Pandele, Geoana si alti diletanti…..care uita in euforia post-electorala….promisiunile nemuritoare si ignora ca in unitatea si bunastarea unei natiuni exista prosperitatea si abundenta….pana cand…eu cetatean “umil” al acestui popor, platitor de taxe mai sunt insultata…..pana cand ma mai vindeti….trebuie sa astept implantarea cip-ului electronic ca sa devin sclavul perfect….pana cand? mamaliga a explodat o data…..rating-ul nu aduce cifra de afaceri….vreau sa vizionez in grila de programe emisiuni despre romani care sunt ROMANIA, vreau sa-mi redescopar tara, sa-mi amintesc cat este de frumoasa…..vreau sa-mi amintesc cat sunt de mandra ca m-am nascut aici….ca am ales sa traiesc aici…..vreau sa stiu de ce km-ul de autostrada aici este mai scump decat in toata Europa, vreau….sa stiu……VA ROG NU MA MAI INSULTATI……nu sunt o masa de manevra si exprim parerea a sute de romani care au ales sa taca…..este greaua mostenire a comunismului…..?!!!!!

  32. Daca tot vorbeste lumea de madame si pantofii ei LV, m-am trezit si eu, aproape mecanic, pe pagina de blog a prea-frumoasei, elegantei, bogatei… doamne a politicii romanesti. M-am plictisit destul de repede, dar nu am rezistat tentatiei de a-i viziona rapida ascensiune politica oglindita in curriculum-ul mandru-pus pe fond mov. Ca, na! fara mov, nu se poate!

    Femeia si-a trecut anii peste tot: experienta personala, profesionala, cariera politica, activitate stiintifica, mai putin la studii. Probabil ca i-a facut mai repede decat ascensiunea in partid. Dar ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca Doamna cu parul ca spicele cunoaste 3 limbi straine: engleza, franceza si italiana. Nivelul? “Bine”. Deci, nu cunoaste nicio limba straina! Cum romana ii da batai de cap, desi pare ca vorbeste frumos si “editeaza chiar cateva fraze” (o caracterizeaza dezacordul subiectului cu predicatul in toate micile interviuri pe la hore, pe la tuici, pe la cluburile de hipism…) inteleg ca Doamna Doamnelor vorbeste 4 limbi: 3 straine si una nativa. Toate la nivel “bine” sau, ma rog, “mediu”. Mai exact: conversational. Sau, cum ar spune multi dintre cei pe care i-am cunoscut: “ba! eu o inteleg, dar nu am exercitiu si nu prea ma descurc in dialog. Dar, sa stii, eu inteleg tot ce vorbesti!”.

    PS: “Omnia mea mecum porto”. S-o referi la carti?

  33. Stai liniştit, nu va fi nici macar o răscoală, darămite o revoluţie sau lovitură de stat. Suntem neam de Moromeţi.

    Oricum, dacă ăştia din palate s-au speriat de 5 pistoale, înseamnă că la iarnă or să aibă insomnii.

  34. Asta cu ” Lovitura de Stat a Mogulilor & Capi Opozitie ” seamana perfect cu Lovitura de Stat de tip Legionar pe care o “presimtise” Ion Iliescu in iunie 1990 in Piata Universitatii…Si atunci ca si acum tinta manipularii era publicul neinformat,cu scoala putzina care a venit cu mic,cu mare in Piata sa salveze democratia originala a lui Nea Nelu.
    Iliescu -Basescu sau viceversa nu reprezentau decat Tatuka si Dl.Goe al aceluiasi monstru politic numit FSN.Deosebirea este ca azi in afara catorva gusterici cu licurici nu mai vine nimeni sa salveze nimic cu atat mai mult o Dictatura iarasi Originala a lui Bashila imparat.

  35. Din emisiune am aflat că Igaş e un fost repetent în liceu. Tare de tot! Acum câteva zile scriam că nu apare anul absolvirii în CV, al acelei facultăţi din Arad de a cărei existenţă mă îndoiam, pentru anii de dinainte de 1989. Cei care au obţinut o diplomă pe bani şi puncte, la mulţi ani după vârsta normală de absolvire a facultăţii, am observat că “omit” să treacă anul respectiv în CV. Igaş n-a făcut excepţie.

  36. Cand va veni la iarna intretierea la bloc si scumpirile intram sigur in anarhie chiar daca il va apuca plansul iarasi pe draga “stolo”.
    Dar sa vezi ce bataie in parte va fi intre locatari si executorii care vor veni sa evacueze locatarii pentru neplata intretinerii.Sper sa nu vad iarasi TVR 1 libera.

  37. As vrea sa va spun ca amurmarit emisiune dvs si nu mi-a placut absolut deloc atitiudinea ifodsata a dlui ponta: s-a umflat in pene de mai avea putin si pleznea. Acest omo mi-a pasat impresia ca este un ale doilea basescu: intr-o emisiune, moderatorul impune cursul si tot el modereaza, ponta e obsedat de iideea ca toti ,inclusiv moderatorul trebuie sa faca drepti in fata lui,e oribil individul, mi-a lasat o impresie oribilea, de infatuat prost( ma scuzati de cuvinte) si credeti-ma ca nu l-am votat pe basescu niciodata, e adevarat ca antonescu imi place cel mai mult, dar ponta are toate trasaturile unui viitor dictator, sper sa fie dat jos din conducerea psd ca sa se dezumfle si sa nu mai peroreze ca in oglinda la tv.
    Cat despre prezentarea stirilor cu basescu si boc, poate ca sunt cam dese, dar tampeniile astora trebuie prezentate ca oamenii sa le vada si sa nu mai rabde! Cat despre ponta, nu stiu cum de ati avut atata rabdare sa il ascultati, eu il dadeam afara la pauza in suturi: idei putine si fixe! Si mai are o problema: de cand e sef a inceput sa crape sacoul pe el… urat! om tanar s-a facut cat porcu'( in perioada de criza)

  38. Intr-o tara normala,fimeia asta ar fi ramas unde-i este locul,pe centura sau in cel mai bun caz prin tabloide.Ispravile ei ar fi in cel mai bun caz doar niste fapte diverse pe care cativa paparazzi famelici le-ar publica,poate,in urma unui soi de barter,apare in ziar daca este “draguta”.Acu’draguta este si a nimerit mult mai sus decat un paparazzo,tot asa cum Pygmalionul dumneaei a ajuns mult mai sus decat merita.Si aici e aici.NICI UNUL dintre cei doi(si bineinteles si gasca)nu ar fi ajuns unde au ajuns daca nu ar fi avut o “imagine” buna.Discutam ieri cu o persoana de treizeci de ani care marturisea ca in primul tur al alegerilor il votase pe Antonescu iar in al doilea pe ghici cine?”Avea o imagine mai buna iar Geoana nu,pentru ca s-a intalnit cu Vintu!”.I-am spus verde in fata ca nu are decat sa manance “imagini”, sa imbrace “imagini”si sa se incalzeasca cu “imagini”.Omul a avut bunul simt sa nu puna idioata intrebare ca ce,ailalti erau mai buni?Ceea ce m-a bucurat cumva,incalte unii incep sa-si puna problema minciunilor turnate de douazeci de ani de TOTI politicenii romani,este drept ca minciunile celor de acum sunt cele mai gogonate.Sper sa nu fie loc de imbunatatiri.Raman la ideea mea,nu lor trebuie sa le fie rusine ci NOUA!NOI suntem cei ce am permis minciuna,hotia si perversitatea care ne otravesc viata de zi cu zi.Nu Turcescu l-a adus pe Basescu ci cei ce au crezut povestile lui Turcescu.Nu Ciutacu scoate oamenii in strada ci faptele lui Basescu.Nu mogulii dau lovituri de stat ci chiar Basescu pentru ca el este cel ce a inlocuit prin violenta o oranduire de bine de rau constitutionala cu o oranduire bazata pe puterea personala sau mai bine zis pe dorintele personale.Fiind insa vorba de tarisoara nostra draga si chestia asta cu puterea personala a esuat intr-o blocare permanenta a Guvernului,Parlamentului si a celorlalte institutii ale staului.Pentru ca pentru o dictatura iti trebuie si executanti si este cam greu cand cei ce ar trebui sa-ti execute ordinele iti striga “javra ordinara”…

  39. Bre Victore, daca marele carmaci al psd-ului se simte cel mai bine in studio labeunu de ce dracu’ mai vine la voi? Obraznicul naibii! Infatuarea si autosuficienta lui sunt de-a dreptul penibile! Daca cumva ar ajunge in functia de prim-ministru exact asa ar face ca parlitu’ asta mic de acu’! Ei detin adevarul absolut si nu are nimeni voie sa-i contrazica!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.