Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Locul vostru de aberat (post)electoral

Locul vostru de aberat (post)electoral

Dat fiind că eu am o zi realmente infernală, vă las vouă plăcerea scrisului despre ziua votului. Dacă se-ntâmplă ceva memorabil, intervin şi eu şi plec mai departe…

UPDATE 3 (14:30): USL scade două puncte procentuale pe val, ARD creşte câte unul.

CAMERA DEPUTATILOR: USL – 61%, ARD – 17%, PP-DD – 12%, UDMR – 5%, PRM – 1%, PER – 1%, PPMT – 0%, Altul – 0, Minoritati – 3%

SENAT: USL – 63%, ARD – 17%, PP-DD   12%, UDMR – 4%, PRM – 1%, PER – 0%, PPMT – 0%, Altul – 0%

UPDATE 2:  Gata şi următorul val (12:30). S-a mai lăsat în jos dileala.

CAMERA DEPUTATILOR: USL – 63%, ARD – 16%, PP-DD – 13%, UDMR – 5%, PRM – 1%, PER – 1%, PPMT – 0%, Altul – 0, Minoritati – 3%

SENAT:USL – 65%, ARD – 16%, PP-DD   12%, UDMR – 4%, PRM – 1%, PER – 0%, PPMT – 0%, Altul – 0%

UPDATE 1: Primele rezultate (10:30) indică un val zdrobitor. Dacă se menţine trendul, nu vom avea opoziţie şi ne vom ruga să se certe ăştia de la USL între ei. Care vor sări tontoroiul pe noi. Altfel, mi-ar plăcea să iasă ai lu’ domnu’ Dan pe doi şi naziştii portocalii să revină la valoarea lor de 7-8%.

CAMERA DEPUTAŢILOR: USL – 65%, ARD – 15%, PP-DD – 11%, UDMR – 4%, PRM – 1%, PER – 1%, PPMT – 0%, Altul – 0%, Minorităţi – 3%

SENAT: USL – 66%, ARD – 16%, PP-DD – 12%, UDMR – 4%, PRM – 1%, PER – 1%, PPMT – 0%, Altul – 1 %

Comentarii

comentarii

Similar Posts

86 thoughts on “Locul vostru de aberat (post)electoral

  1. Tocmai am fost la vot si ma intreb daca nu cumva Basescu a uitat sa le dea unda verde celor “10 milioane” cetateni cu drept de vot din capul lui si al pdl-ului :))

  2. Am votat si eu,nici o stare a vremii nu m-a impiedicat s-o fac.Hai Romania voteaza,orice vot conteaza!Este sansa pe care o avem o data la 4 ani si,sincer,ma simt foarte bine.Imi da certitudinea ca pot vorbi.

  3. Merita sa stric un litru de benzina ca sa ma duc sa votez cu porcii sau cu boii? Neah.

  4. eu o sa merg la vot la o sectie din strainatate, dintre oamenii pe care ii cunosc multi nu o sa mearga , poate si din cauza lipsei de informare, existenta sectiei de vot a fost anuntata cu cateva zile inainte, desi curentu international e pro schimbare.
    oricum eu voi merge la vot! sper sa ma lese 🙂

  5. aia de inainte erau rau intentionati,astia de 7 luni sunt nevolnici oaste de stransura. am votat cu diaconescu,macar asta nu a mai fost la ciolan. sa improspatam posirca.

  6. Nu am cum sa votez pozitiv, dar categoric am motive sa votez negativ. Motive? Vreo 3:
    1. Sanctionez nesimtirea, incompetenta, furtul pe fata si tupeul PDL/ARD. Nu toti au memoria scurta;
    2. Ii limitez lui Basescu marja de a isi putea bate din nou joc de votul oamenilor;
    3. Cu cat USL-ul va avea mai mult, cu atat UDMR-ul nu va mai fi la putere santajand, asa cum a facut-o dupa revolutie. Daca eram in Ardeal, faceam campanie PPMT ca sa nu intre niciunii in parlament.

  7. Rezonez cu cele scrise de Nevermind si asa voi face si eu. Dar cred ca procentul celor ce vor merge la vot va fi mic, atat din nepasarea/lenea lor, dar si din cauza prostiei USL, in principal a lui Ponta, care a fixat data alegerilor, in 9.12 (??!), netinand cont ca vremea poate fi asa cum e acum (“iarna nu-i ca vara” cum a grohait bulibasa JON) ?!
    Am inteles ca e prima data, dupa bulibaseala din 89, cand alegerile se desfasoara in decembrie, iar data a fost sustinuta de bulibasa, via buldogul blaga ???! Curat noaptea mintii in capul uslasilor, recte Ponta. Daca nici acum nu scapam de bulibasa si regimul lui mafioto-securistic, am sa-i alatur pe Ponta si Antonescu Basalaului si inchid definitiv capitolul politica, alegeri, democratie. Nu se mai poate asa !

  8. E munca ta, de ce te plingi ?!
    Oricum nu ti se intimpla zilnic.
    Printre picaturi (cu detasare), ma uit la voi
    si vad cum se perinda lumea ca la moaste indemnind
    electorii sa vina la vot “sa fie bine ca sa nu fie rau”.

    Bizaru’ ala micu’ (ce-mi aduce aminte de unguent),
    care a fost invitatul Lorenei, tinea de dimineata
    lectii de demnitate, uitind ca declara acum un an
    la mentorul sau (caruia i-a copiat gestica si textele)
    in emisiune ca ma-sa si bunica-sa ii ziceau sa nu e
    bine sa vorbeasca chiar pe faţă la televizor. :))
    Noaptea mintii, reevaluare, ipocrizie sau
    “The Twillight Zone” ?

  9. In comisia electorala pot face parte ca membrii si cei care sunt analfabeti sau care nu au nici macar o scoala profesionala terminata?.Daca DA atunci nu trebuie sa ne mai miram ca nu se schimba ceva in bine in ROMANIA.

  10. Am votat la ambasada din Bruxelles, frumos, civilizat, in maxim 5 minute. Chestia e ca am semnat un cec in alb. Altul nu mai am …

  11. Buna Ziua !Sunt o cetateana cu drept de vot …ok .Si din cate stiu eu pot vota oriunde in tara ….eu momentan ma aflu in Judetul Iasi si de fel sunt din Bucuresti si nu m-au lasat sa votez …As vrea sa stiu cine a scos aceasta lege ?Va dati seama cati cetatenii sunt in situatia mea?Deci parerea mea au pierdut inca un vot (votul meu conta)…va doresc o zi buna si va felicit ptr emisiunii !!!

  12. Imi pare rau de Blaga ca nu se poate vota. Ce se va intampla cu el? Intra la redistribuire sau se va considera ca are 100% din voturile neexprimate?

  13. Am fost la vot si chiar daca este zapada mare, se sta la coada Va fi un scor in acest oras chiar mai mare ca la referendum ,oricum mai mic ca in restul tarii ,asa-i la noi Pe la 2 noaptea dezapezea un utilaj ruginit (probabil basist ,cu milioane de euro furate de la noi )doar pe un singur sens sa nu poata iesii masinile din parcari Sabotari peste tot.Cand vad zapada mare am doua imagini de cosmar:
    1-oamenii sub zapezi in Vrancea ,fara medicamente ,alimente ,in frig ,si MIHAI RAZVAN UNGUREANU imbracat elegant tipand la cei cativa oameni care mergeau la birtul satesc si nu dezapezeau. Asa a vazut el ca prim ministru ajutorul statului in asemenea situatii. Un mizerabil .
    2-copii mergand prin zapada la scoala km. intregi cu mainele si picioarele inghetate iar UDREA cu miliarde pe mana date de basescu ,le-a dat pe telegondole ,sali de sport in sate fara copii sau drumuri facute prost de clientela pdl-ista abonata vesnic la banii nostrii. Oare nu se gaseau niste bani pentru microbuze ?MIzerabila.
    O vad pe UDREA acum cand isi doreste votul ramascanilor, foarte umila (se apleaca cand vorbeste cu oamenii ,isi duce mana la inima ,face cruci ,da de mancare in reustarante ,se lasa cuprinsa ,fotografiata ,pupata de cine vrea si cum vrea persoana respectiva (oare uita lumea cand nu cobora din masina si dadea ca la milogi o ciocolata pe ferestra ?) poate ,poate prosteste lumea si o voteaza .Imi doresc din tot sufletul sa nu reuseasca si sa dea socoteala juridic pentru hotiile ei si a celor ce-i proteja Prin participarea la vot scapam de basescu ,nu mai face el jocurile cum vra el . Vreau sa scap de cosmaruri ,vreau sa traiesc normal ,vreau sa nu-l mai vad pe basescu si clica lui de securisti ceausisti ,imi ajunge .

  14. Am votat pe o ploaie infernala,cu UNICA speranta ca pot sa fiu tratata cu decenta in tara mea si nu acuzata ca am ales sa raman aici.Sunt un om echilibrat,am respectat alegerile poporului meu,dar NU MAI SUPORT atitudinea presedintelui!!!!!!!(nu am folosit majuscula in senmn de protest).Avem o tara minunata,pacat ca e locuita…

  15. am votat usl in colegiul 4 din constanta…
    la senatori … BANIAS !!
    e posibil asa ceva? uite ca e…
    sper din toata inima ca usl sa nu o ia in freza cu astfel de candidati, pdl-isti la origine…

  16. Am votat… bine. Stau pe tusa, probabil, pana in 2014. Voi, ziaristii, ce-o sa faceti?

  17. Acuma inteleg si eu de ce sunteti cu nervii la pamant. Pai, daca cititi zilnic astfel de aberatii, cum sa n-o luati razna? Auzi, sa votezi cu Diaconescu pentru a “improspata”…

  18. multi romani in PIATA MOTA -PORTDENONE (ITALIA)unde am votat astazi,toti cu USL,sunt fericita,pt o clipa,am trait sentimentul Revolutiei din 1989…Doamne ajuta !

  19. Victor, scrie şi tu ora pentru care sunt valabile acele exit-poll-uri.
    A da şi ar fi mişto dacă ARD ar lua 7-8%, că n-ar intra în parlament, ei fiind o alianţă formată din 3 partide au un prag electoral de 9% la nivel naţional şi nici pragul alternativ de 6 deputaţi şi 3 senatori nu-l trec.

  20. D-na Silvia Dumitrescu,

    asa cum dvs. traiti sentimentul revolutie din 1989, eu ma tem ca-l traiesc pe cel din 1947.

    Sper sa nu se distruga si ce a mai ramas din mediul privat.

    Doamne ajuta!

  21. pt. Gigel…ultimul comunist intr-o functie inalta este Basescu,stai linistit,ARD nu are nimic in comun cu ‘dreapta’in afara de buzunarele si interesele lor…

  22. Oameni buni,la consulatul din Barcelona,majoritatea celor care faceau coada,erau mari fani dd!E ceva de speriat!O sa ne ia dracu de tot!!!!!!!!!!!!!!

  23. De ce au ramas active pe site-ul Antenei 3, in ziua alegerilor, ad-uri electorale (Bodog, USL, pt. Senat Oradea, de ex.)?

  24. @vero: din acelasi motiv pentru care toti stalpii sunt plini de pozele candidatilor

  25. Victor,nu e vina lui Ponta sau a oricui ,asa e timpul,vremea,acum,ca a nins sau ploua,nu mai pot dezgropa mortii pdl/ard pentru a-i vota.S-au ras de aceast privilegiu.Sa vedem ce mai clampanesc,oricum,vorba unui director de societate citez,,si mortii vorbesc,pentru ca,chiar daca se pune pamint peste gura lor,miriie si se considera vorbe aceste miriituri,dar ei vor schelalai mai rau ca animalele comunitare[ciinii].Apropo,pe COTIDIANUL a aparut un poster din care lipseste madam udrea si PORA de pe fundalul posterului,vrem sa ne distram de moaca lor schimonosita,un zimbet nevinovat,pe care incepem sa il recapatam pe fetele noastre.Mult succes,ati facut o campanie electorala impecabila !FELICITARI ECHIPEI ANTENA 3 !

  26. Putem sa aberam despre orice sau doar despre alegeri ? Pentru ca, daca e liber, as avea si eu o rugaminte… Daca tot ati inceput sa aduceti basisti la Antena 3 (am vazut azi ca s-a intors Mirela Voicu la mogularie), nu s-ar putea s-o aduceti si pe Emma Zeicescu ? Nu stiu ce are fata asta, dar imediat ce o vad mi se-ntaresc sfarcurile…

  27. vezi Victor, ultimul comunist în exercițiu, că celălalt e în puscărie, nu vrea ca îara lui sa fie în zona gri. da, țara noastră unde îi?!

  28. Am votat si eu. M-am simtit bine, chiar daca nu aveam ce sa construiesc cu votul meu, dat impotriva tuturor. MA bucura totusi spulberarea din istorie a PDL-ului, asa vopsit cu ciclam cum era. Ma va bine-dispune prigoana arzoilor ce va urma, catusele si lacrimile ce se pregatesc. Va fi un deliciu sa le aud plansetele. Voi muri de foame, dar macar o voi face in tanguielile pedeleilor. Somaj si circ? Asta e, mai bine nu se putea.

  29. @De dorina: iN GAURA NEAGRA.
    15 SAU 20% pentru ARD e foarte mult. Stiu domnule CIUTACU, ne trebuie opozitie. Dar, ce sa fac? Ii urasc sincer.

  30. Multumesc pentru rezultate. Am votat cu speranta unui nou referendum. Poate data viitoare nu-l mai trimit pe Titulescu sa protejeze rezultatul votului. Nu de alta, da-i pacat de cat timp pierdem cu activitatea propagandistica. Poate ne mai apucam si de treaba??

  31. Geniala corespondenţa ălora de la răitaru. Primul jurnalist de la sediul USL anunţă că oamenii de la putere sunt optimişti şi anunţă o super majoritate, al doilea jurnalist transmite de la ARD în beznă şi jale, ne spune că liderii PDL “nu doreşte să vorbeşte cu presa” şi ne anunţă că Blaga şi Ungureanu nu pot să vină cu avionul la Bucureşti din cauza zăpezii. :)))) La omul băsist, nici boii nu trag.

  32. Intrebare: parca nu era voie sa se publice rezultate partiale de exit poll, pana la ora 21:00…? Sau blogurile au voie?

  33. Cum crezi ca vor reactiona ARD-ul dupa ora 21? Dar base? Imi e teama ca vor face un bilci de 2 bani asa cum sunt ei.

  34. @silvia dumitrescu: era bine sa ai dreptate. Din pacate visezi frumos. Toti au promis numai pomeni nerealizabile ca de obicei. Cat despre revolutie…ai dreptate: este exact ca in 1989. Atunci l-am schimbat pe Ceausescu cu Iliescu, iar acum il schimbam pe Ponta cu Victor Ponta.

  35. Un primar PDL reales a intrat in istoria nesimtirii spunand despre doamna Udrea ca are “sange in pasarica”. Tipul n-a fost dat afara din partid, deci, pe cale de consecinta, le-a placut pedeleilor metafora. In aceste conditii, intreb legitim: mai are doamna sange in pasarica, sau nu?

  36. Am votat desi nu imi plac candidatii USL din judetul meu…acelasi gen de umflati avizi dupa os,dar asta e…daca asta tb sa facem ca sa scapam de Base si sa-l pastram pe pisic….fie!

  37. @Bubulea: te-a luat cu calduri de la tante si-ai deschis
    fereastra locuintei [apropo de intaritul sfircurilor] ?
    Madam Voicu, OMG ! Ce aparitii avea pe vremuri.
    In felul asta, si fetele plecate la be1 se vor intoarce.

    @Victor: ziua-i pe terminate si tu tot pe telefon butonind.
    De acum incolo te vei intitula Sir Jan Onlain. 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.