Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > La mulți ani tuturor!

Similar Posts

53 thoughts on “La mulți ani tuturor!

  1. TABLOU MIORITIC (La multi ani,domnule presedinte! )

    NU va iubesc,domnule presedinte,asa cum n-am iubit nici un presedinte nici inainte de 1990 si nici dupa 1990.
    Sunteti badaran,domnule presedinte, faceti gafe inacceptabile domnule presedinte, radeti animalic,faceti glume proaste,jigniti si beti calificat,sunteti chiulangiu si derbedeu,domnule presedinte…
    Vreti sa deveniti mamalor,tatalor impartind soseaua de centura.sunteti un crispat politic domnule presedinte razand ca proasta-n fan.

    Dar asta nu ma face ca de noul an,sa nu va doresc la multi ani,sanatate si multa minte,domnule presedinte!!!

    N-ati inteles pana scum ca varsta nu este nici viciu nici virtute si ca impedimentele dumneavoastra demne de traume psihiatrice nu v-au facut decat sa deveniti un fiu vitreg al Romaniei.
    Cateodata spuneti ce trebuie dar uneori spuneti si ce ganditi…aici e decalajul.
    De multe ori sunteti un jerpelit coclit care pune botul la caterinca de ne radem pe noi si ne simtem bine.
    La dumneavoastra,uneori, prostia este o suferinta savuroasa domnule presedinte.Sunteti o cloaca de ura si violenta,de cocalarism politic,de handicap emotional,de hahait asimetric.Sunteti un chelner politic ,o bazdaganie la care minciuna este considerata o nesinceritate.

    Dimineata,cand va treziti cu ochii lipiti de faianta si va vorbiti cu dumneavoastra cand va priviti in oglinda cu o stupiditate jalnica de cabotin ordinar,nici atunci nu realizati ca sunteti un anticomunist cu fata bolsevica,ca sunteti bocul marelui licurici?
    Trebuie,doar atat,sa va intorc partea lina si vesela a sferei,ca sa vad chipul de gade acoperit de nepatrunsa masca neagra.

    Intre groaza si disperare aveti totusi ceva fascinant si pervers.

    Va acuz de instigare la criza domnule presedinte pentru ca, intr-o mare de nebuni, Romania trebuia sa fie o insula de liniste.
    Va barfesc strain si singur cu recomandarea ca sa vorbiti plin si autentic,domnule presedinte,cu cei cu care v-a trebui sa va intalniti de acum incolo,deoarece in ei exista un fel de rotunjire a noastra de care nu ne putem lipsi nici cand toate regulile devin simple.
    Ceilalti ne asteapta langa hotare si mai tulburi,unde nimic nu seamana a margine si nimic nu e mai usor de mistuit decat vesnicia,domnule presedinte.
    Si nu uitati,domnule presedinte.acum patru ani romanii v-au facut cadou o TARA !!!

    Ametit de un tulburel adolescentin,tare frumos mirositor a pulpa de fecioara despletita,incerc sa-mi uit si sa-mi iert nelinistile,contrastele,aventurile,autoexilarile,desnadejdea,revolta,amaraciunea,dorul de lumea de dincolo de zare ,necunoscutul,indepartatul,misteriosul.

    Atentie mare la metafora Guliver,domnule presedinte.

    Am si eu o intrebere: cine e tarfa acum?…

    La multi ani,domnule presedinte!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.