Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Jurnalul live al Rebelionului, ziua n+1

Jurnalul live al Rebelionului, ziua n+1

– Băsescu îşi continuă ciclul de sacrificii ritualice. L-a dat afară, prin sms şi gura lui Boc, în direct, în Parlament, pe Baconschi, pentru faimoasa mahala violentă şi ineptă. Aflat la Bruxelles, omul dialogului cu ONG-urile (însărcinat şi cu operaţiunea de coordonare a discuţiilor pentru noua lege a sănătăţii) are soarta tuturor batistelor de unică folosinţă în care şi-a suflat mucii Jucătorul înainte să le arunce la coşul de gunoi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

89 thoughts on “Jurnalul live al Rebelionului, ziua n+1

  1. Da’ din functia de adunator de un milion de voturi l-o fi dat afara? Pentru ca vedeti dvs., individul nu era ministru de externe, ci vidanja PDL-ului. Poate la UNPR? Ce ei n-au nevoie de un milion de voturi?

  2. Foarte potrivita comparatia cu batista, corecta si inspirata. Marinaru’ mai spera, naiv, ca daca mai arunca in arena cate o ciozvarta, leii pleaca la culcare. Sanchi, leii n-au somn iarna asta, iar finalitatea este una singura: la pachet, boc, guvern, marinar. Pana nu se va face asta, va fi neliniste si nemultumire. Mai nasol e ca marinaru’ n-o sa plece de buna voie, si acolo, de fapt, sunt semnele de intrebare! Oricum, remarcabil surasul chinuit si vanat al bocului, in timp ce probabil, pempersii ii sunt plini! Iar crin a fost monumental!

  3. baconschi a platit pentru faptul ca un cetatean din Italia a dat foc la carnetul de partid si au pierdut o buna parte din sustinerea pe care o aveau de la romanii din strainatate.Deci,sluga si-a pierdut utilitate si trebuie aruncata la cos.Le va veni randul si la altii,stapanul ii va arunca la gunoi fara regrete.

  4. L-a premiat pe ăl de-a furat esențial pentru el!

    Restul de locotenemți mafioți ce-or înțelege din asta? Cred că-i trec ceva sudori.

  5. Miscarea asta a parut mai degraba un fel de hartie igienica pentru a sterge rahatul ce pare ca-l cuprinde din toate partile….paradoxal,intr-un ciudat joc al sortii,uneori,hartia se mai si rupe….

  6. doamne inca mai sper sa se intample finalul, sa plece cat mai pot javrekle astea.Ma uit in jurul meu si cateodata cred ca eu sunt nebuna, colegii mei stau pasnic la birou, nu discuta nimic, prin piata nici atat sa apara eu singura de dimineata cu banderola alba, mers la analize la clinica, venit la birou, mers la banca la impozite si taxe, probabil cred ca e un fel de doliu pt cineva tanar, oamenii astia pe ce pamant traiesc? la banca le-am zis ca merg in piata, ma stiu fetele ca sunt un pic zuza.Cat despre soarele meu baconski asta, bine imi pare tare faza prezentata dimineata in jurnal cu membru pdl de la roma, care si-a ars carnetul(dar cred ca si de frica a facut asta).Am ascultat la radio mesajul lui boc, un cretin nu mai suntem in criza, dar totusi suntem in plinacriza, mie mi-a placut si mesajul lui ponta si daca raman asa cum au spus ca 30 zile ei sunt in greva ii felicit si sper sa ii tina.Astept reactiile la cald diseara in piata.

  7. Ponta asta e cam tampitel …
    Imi pare rau ca s-a aliat Antonescu cu PSD-ul … E cu mult deasupra lui Ponta !!!
    Ii preferam simplii liberali !

  8. Am auzit un tanar care spunea: ca regreta ca nu a urat nici o data pe nimeni, dar pe “astia” ii uraste.
    Sincer. Eu am 36 de ani si ii urasc de moarte pe acesti fanarioti PDL-isti. Nu am reusit niciodata sa uresc pe nimeni din politica, dar pe acesti orinari ii urasc de moarte. Nu mai pot deschide nici televizorul. Cand vad prima imagine cu Baselu sau cu Boc innebunesc.
    Din pacate nu cred ca cineva ii poate judeca: cine sa-l judece pe deja arhi-patologicul BOC? Dar pe Roberta? pe Nuti? dar de ce nu pe scrasnitu’ de Stolo, dar pe doctoranda de Vass (idioataeconomicusta)…pe toti catetii din teritoriu…toti, toti.
    Pe sefii de inspetorate, deconcentrate, regii din 41 de judete? pe cateii astia cine sa-i auditeze?
    Dar de spasia de Ritzi ce se mai aude?

  9. Buna ziua d-le Ciutacu,

    De ce boc nu-i cere demisia lui basescu?!!basescu l-a jignit foart mult, in auzul si vazul tuturor, pe dl Dr.Arafat si implicit pe NOI TOTI,in toti acesti ani in care ne-a condus!
    Sa le fie rusine ,sa plece imediat prin DEMISIE ,EI !
    Asteptam asta si alegeri anticipate,ca asta e solutia.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  10. Miscarea asta, cu demiterea lui baconschi, e precum “scena balconului”, cand urla ceausescu ca mai da 100 de lei in plus la salariu! :)) Saracii portocali nu inteleg nimic din ce li se intampla! Ei cred ca daca l-au dat pe “nimeni pe lume baconschi” afara va determina populatia sa nu mai iasa in strada si, eventual, sa-i si iubeasca precum ii iubeau acum 3-4 ani! :)) Amuzanti rau saracii…

  11. Sacrifica un nebun pentru a scapa de un sah-mat…. Piratul inca mai spera sa se termine remiza ca apoi sa ne-o traga golanaste … Ce urmeaza … Un cal aka Igas?… Un turn aka Funeriu? …. Poate regina aka dna Nuti?
    Doamneeee … Numai de se va sfarsi odata mai repede ….
    As da orice sa ii vad pe toti haituiti prin justitie si prin puscarii sa ii vad judecati pe toti si codamnati sa traiasca nici mai mult nici mai putin decat cum traiaesc amaratii aia de protesteaza in piata.

  12. Doamne ce “caterinca” de guvern.Ala cu taxa auto dimineata a fost absolut ridicol…acum si asta care abia ce-l pusese sa sustina dialoguri cu toata lumea ii da sms ca-i out.
    Cate legi or fi dat astia fara a “avea datele corecte”…daca nu ne-ar afecta,jur ca ne-am tavali de ras…Toti au furat…da’ nici un guvern n-a reusit sa fie mai penibil decat asta care e acuma.

  13. Vestea buna e ca toate paleativele astea (revenirea lui Arafat, demiterea lui Baconsky) arata ca ceva-ceva se intampla. Mi se par gesturi disperate, ca sa linisteasca. Cu siguranta a primit din diverse surse informatia ca “e groasa”.
    Va dati seama cat de democratic e PDL-ul? Ditamai prim-vicepresedintele partidului e demis din functia publica in care a fost numit cu sprijinul partidului prin SMS. Intr-un moment in care se afla inafara tarii, in interes de serviciu. N-au nicio treaba cu nimic oamenii astia.

  14. Indraznesc o socoteala empirica,daca dupa zece zile de scandal in strada si doua confruntari cu jandarmii una soldata cu pierderi materiale mai importante Base il arunca in ,,mahalaua violenta,,pe Baconschi dupa inca o luna de circ in strada si vre-o cinci confruntari cu jandarmii il va arunca pe Boc.

  15. Ii tremura chilotii,sa vorbeste nu poate,ce sa spuna acum cand Romania e in strada?!Hai jucatorule,te tin bracinarii,vox populi,vox dei?!.E foarte clar,nu cedam,jos basescu,udrea si boci.”Curatatoria”,isi face datoria.

  16. Pentru discursul lui Antonescu, mi-am facut pancarta noua:BASESCU,DEMISIA !
    GUVERNUL,DEMISIA !
    ANTICIPATE !
    si fug sa ajung la protest.Ii astept pe toti ce vor sa scape de javrele astea.

  17. Cum, autorul sintagmei comunicationale “tiganca imputita” l-a dat afara pe lansatorul platformei PDL … bla-bla… pentru violenta de limbaj ?!

  18. Ascult in acest moment elucubratiile lui boc si nu imi vine sa cred ce tupeu are.Il scoate erou national pe chior ca si-a pus imaginea in joc pt noi…. doamne….astia nu trebuiesc omorati ci chinuiti…..

  19. Ce înseamnă omul de stat, adevărat…Adrian Năstase se întreabă ce credibilitate avem ca ţară, dacă ministrul de externe este demis când discută cu omologii săi la Bruxelles, despre Schengen, probabil?

    Asta se întâmplă când ai ca preşedinte un golan de vapor.

  20. Vrem mai mult. Baconschi nu-i nici cât o măslină din aperitivul de la nuntă…
    Pe banii mei, vreau meniul compelt: 5 feluri plus desert și băutura inclusă.

  21. Relax, omul e pregatit pentru alegeri. Il pun iar ambasador pe undeva si sa vezi cum apar voturile bam-bam-bam.

  22. prosti dar multi portocaliii astia , iar cei doi Base&Boc sunt de-a dreptul imbecili si ne-au mai aratat si azi alegandu-si un moment total nepotrivit pt puitzul de comunist din jacuzzi!
    saracul admirator al coanei Nutzi aproape plangea in microfonul Alexandrei Stoicescu

  23. Un lucru e sigur: alegeri anticipate vor fi. USL-ul o sa-si de-a demisia din parlament saptamana viitoare apoi poporul o sa decida.

  24. sa fim seriosi. s-a fasait toata manifestarea. gata,ce s-a obtinut bun si ala. vedeti prognoza meteo. de miercuri vine un frig sa faci turturi la megafon si o sa tina zile in sir. la scorbura si fiecare sa traga invatamintele necesare

  25. @ georgel ….securist de fel nu vrei tu sa ne scutesti cu manipularile astea ieftine? Nu s-a fasait si nu s-a obtinut nimic. Daca vrei la scorbura tragand invataminte mergi singur si pastreaza-ti prognozele meteo pentru uzul propriu. Ce dracu, v-ati ratacit de pe blogurile Basiste si bantuiti aiurea?

  26. Baconski nu a fost sacrificat pentru a da satisfactie Pietii ,Daca acesta era motivul ,ministrul de externe ar fi fost demis imediat dupa comentariile sale stupide .Toate televiziunile au aratat proteste ale romanilor din strainatate .A fost motivul inlaturarii lui Baconski ,care nu a controlat suficeint diaspora romana ,cu ajutorul careia PDL a casigat alegirile .Protestele din fata ambasadelor romane din diferite capitale europene a aratat clar ca PDL nu mai are nici o speranta .

  27. Boc: ”Noi, guvernanții, în frunte cu Președintele României ne-am sacrificat imaginea…” Și ce ar vrea să le plângem de milă în cor? Pare-mi-se că de fapt asta era adevărata lor față! 😐

  28. Cat isi plang de mila dragii de ei ca si-au sacrificat imaginea.Nu mai bine isi sacrificau banii ce ii fura de atata amar de timp,sau totul pana la bani?Sila ce imi e ….

  29. Boc ! Uita-te pe mobil.Poate ti-ai dat vreun beep taica si inca nu stii.

  30. Cei din sindicat de ce nu se alatura maine protestatarilor din piata ?Si ei au probleme ,cred.Si toti fac parte din randul cetatenilor.Am inteles ca politicienii nu -si au locul acolo,in piata,dar cei din diverse domenii ar trebui sa se alature pietei.

  31. Traian Basescu, pentru a se mentine la putere, ar fi in stare si pe Udrea s-o sacrifice.
    Din ce surse am, va fi o remaniere mare a guvernului Emil Boc, in care ar fi inclusa si Nuti Spaima Putii.
    Mi-a placut foarte mult astazi, discursul lui Crin Antonescu din Parlamentul Romaniei. Se pare ca incepe sa-si revina, asa cum romanii l-au cunoscut in campania prezidentiala din 2009.
    Sunt foarte multe zvonuri. Securitatea basista lucreaza la greu.
    IMPORTANT ESTE SA IESIM CAT MAI MULTI IN STRADA. Numai asa vom pune presiune pe Tiran. SA NU FIM LASI!

  32. Disperare. Asteptam la mai mare, domnule comandant de cursa lunga.
    In SMS- ul lui Baconschi scria : ghici ghicitoarea mea…?

  33. Prima victorie a protestelor din Piata Universitatii si toata tara
    Dupa 11 zile de proteste in sedinta camerelor reunite ale parlamentului premierul Emil Boc a anuntat revocarea din functie a Ministrului de Externe Teodor Baconschi. Potivul pare a fi unul surprinzator declaratiile facute la adresa protestatarilor catalogati drept ,,mahalaua violenta si inerta…,,. Iata primul politician care simnte pe pielea s-a rodul afirmatiilor jignitoare. Vor mai urma si altii sau este doar un foc de paie in fata vintului ce vine dinspre cetateni. Urmeaza oare si primul politician care dup ace comite o gafa sa fie demn sis a demisioneze. Iata ca fostul Ministru de Externe dovedeste lipsa de bun simnt fiind obligat a se retraga fara a fi demn de afirmatiile facute. Oare politicianul Roman nu stie ca exista onoarea de a te retrage atunci cind gresesti grav in fata cetatenilor. Basescu oare nu stie aceste lucruri? La fel putem spune si despre intreg Guvernul si toata clasa politica. Responsabilitatea trebue sa devina in primul rind morala si apoi penala asupra felului de a lua decizii politice injuste. Mai poate clasa politica sa se indrepte fie si de frica strazii? A reusit oare miile de oameni simplii din strada sa schimbe ce nu au reusit 22 de ani de exercitiu democratic?. Se mai poate indrepta pacatosul sau se va preface exemplar si va revenii la vechea forma de a face politica. Va fii oare de aici incolo politicianul Roman altfel ca pina acum! Corectitudinea, onoarea, bunul simnt, dialogul permanent cu societatea si nevoile ei. Atit opozitia cit si puterea trebuie sa se indrepte. Nici unii nici altii nu inteleg inca adevarata problema a societatii. Este limpede ca Guvernul bate in retragere, Presedintele se ascunde, dar protestele ard la foc mohnit in fiecare roman prin flacara ce arde in strada la Piata Universitatii si in principalele orase din tara. Teodor Baconschi este doar un mic sacrificiu care nu reuseste sa potoleasca Romania nemultumita din strada. Niciunde in lume nu s-a mai intimplat fenomene sociale generate de starea a poporului si nemultumirile cumulate de peste 20 de ani. Asemanarile cu alte tari democratice precum Anglia, Grecia, Ungaria. Aici se striga Hotii, vrem tara inapoi, alegeri anticipate nu comasate, demnitate, lucruri total diferite fata de celelante state europene. Ignotanta cu care Guvernul si Presedintele trateaza societatea este de neconceput in orice stat European. Romania arata la fel ca la inceputul anilor 90 o tara care invata democratia sub amenintarea strazii nu a proprilor convingeri politice. Abia acum societatea civila cere cu adevarat democratia.

  34. De pe reuters citire:

    “Demonstrators have gathered in central Bucharest to protest against President Traian Basescu and his close ally Boc, who cut salaries by a quarter and raised sales taxes to cut Romania’s deficit and help rebuild the economy.”

    “The USL, [b]a fragile leftist alliance[/b] which has also committed itself to working with the IMF, has about 50 percent support and is set to win a parliamentary election late this year.”

    Pe reuters canda e chiar mai tare:
    [despre demisia lui Baconschi] “This looks like a ritual sacrifice performed to calm those who are protesting,” said [b]independent political commentator Mircea Marian.[/b]
    Superb sau ce?
    P.S.Corespondeţii reuters în România sunt Sam Cage and Luiza Ilie.

  35. Gunoiul de Botis, caruia miercuri i se adunau vorbele in gat cerandu-si scuze in fata mea in numele lui Urban (RealitateaTV filma) vrea sa dialogeze cu mine? Pai datorita bunului simt nu i-am dat cu pancarta in cap, ca astazi avea guvernul un partener de dialog cu capul spart de mine personal!!!! La Bistrita Olteanu, Botis si Zegrean n-o sa mai iasa multa vreme pe strada intre oameni, va asigur.

  36. “Oamenii sint in strada la Neamt, Galati, in Deva, Bistrita, Tirgoviste, Craiova si Piata Universitatii”.
    La Targoviste sunt 20-30 de oameni in fiecare zi. Cativa membri de partid (mai ales PSD ca are experienta in asa ceva) si boschetarii din Piata 1 Mai luati pe 20 lei (pt. vodca).
    Cum incercati sa ma convingeti la televizor de un lucru cand eu vad in fiecare zi realitatea. Pierdeti mult cu dezinformarea. Cateodata nu prea sunteti diferiti de ai lui BOC.

  37. Cica “voda” pleaca la Cairo in Egipt….mama asta imi aduce aminte de Ceasca cand a plecat in Iran … Dragilor se apropie sfarsitul.

  38. @Alina si IoanaP:isi da demisia opozitia?Eu ma bucuram daca isi dadea demisia puterea.E foarte riscanta demisia opozitiei in bloc.Cine imi garanteaza ca vor organiza alegeri?Vor veni cu motivul:nu sunt bani de alegeri in plus,acelasi ca si la alegerile comasate.Plus ca vor trece votul prin corespondenta prin parlament si vor revizui Constitutia,etc.Si cum vor supraveghea alegerile?N intrebari.Fara raspuns cert.

  39. PUTEREA CEDEAZA. Intai Arafat, apoi Baconski+ taxa auto. Ghici gicitoarea mea cine urmeaza?
    P.S. Nu cred ca demisia parlamentarilor USL
    este o solutie. Cred ca PDL-ul ar jubila sa se vada singur in parlament.

  40. generalului izmana gabriel oprea,
    general peste izmene cara-te mai repede vine un erou al Romaniei lt alexandru gheorghe

  41. Faina poza!Da ma uuuuunje al dracului pe suflet cand vad ca Popeye se caca(scuze,da nu ma pot abtine) in direct pe lingaii lui!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.