Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Jos cu pălăria, boieri mari. Yes, we can!

Jos cu pălăria, boieri mari. Yes, we can!

Lumea se mişcă. Mulţi dau din sărăcia lor. E impresionant! Credeam că greu mă mai poate mişca cineva sau ceva. Jos pălăria în faţa celor care au ştiut şi au putut să rămână oameni într-o lume de fiare turbate…

numele si prenumele complet: CIUTACU VICTOR-GABRIEL
scop/detalii plata: va treceti NUMELE SI PRENUMELE VOSTRU si apoi: DONATIE pentru FLORICA LAVRIC!

CONT RON: RO26VBBU2511BW1528682701 (pentru Ron)

CONT EURO: RO61VBBU2511BW1528681101 (pentru Euro)

CONT USD: RO90VBBU2511BW1528683101 (pentru USD)

VOLKSBANK ROMANIA SUCURSALA PREMIUM PLAZA

IMPORTANT!!! cei care fac donatii din strainatate trebuie sa completeze CODUL SWIFT/BIC al VBR… acesta este: VBBUROBU

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “Jos cu pălăria, boieri mari. Yes, we can!

  1. apreciez actiunea! Ma intreb daca, ati putea sa deschideti si un cont in CHF? m-ar ajuta mult! Multumesc!

  2. Jos palaria pentru campania pe care o purtati pentru a ajuta aceasta campioana olimpica. In legatura cu pozele ,,LUPTATORILOR NEPERECHE” sunt senzationale si dupa parerea mea ar trebui sa va numiti ,, FRUMOASA SI BESTIA”. Sunt mare fan al dumneavoastra cat si al lui MIRCEA BADEA si in aceeasi masura al antenei 3. Sunt nerabdator sa vad si celelalte poze si sunt ferm comvins ca or sa fie si acestea magnifice. ALFRED COSTANDA.

  3. D-nule Ciutacu, nu puteti face ceva pozitiv, moral si pentru echipa de gimnastica a Romaniei? Trec printr-un moment dificil si cred ca presa n-ar trebui sa loveasca.
    Ar trebui sprijiniti, sustinuti, inclusiv de catre presedintie( poate din fondul ala de protocol dosit de Base) sau de catre Guvernul Romaniei, pentru intreaga echipa olimpica. Nu asi mai vrea sa vad, o persoana lipsita de resurse materiale ca F. Lavric.

  4. Tot respectul pentru aceasta initiativa. De-ar fi mai multi oameni care sa gandeasca asa in tara asta..

  5. Domnule Ciutacu, vad ca ati ajuns si prezentator de televiziune, conform ziarului libertatea :))
    Astia “stie” cu ce va ocupati?

  6. Sunteti tare frumosi,tu Victore mai mananca ceva spanac,gestul e nobil,ii doresc multa sanatate campioanei,stiam eu ca baietii “rai” sunt capabili sa protejeze si sa ajute valorile atunci cand au nevoie.Am revenit pe blog,te salut si salut initiativa voastra,e lucru mare sa daruiesti din putinul tau celui care are nevoie de sprijin.Salut campionii nostri de la Londra si pe sportivii care au incercat sau incearca,sa acceada la medalie.Sportul intotdeauna a deschis portile,chiar si cele mai ferecate,si a unit oamenii.

  7. stima!
    pentru cei cu simtul umorului: reclama la budigai basisti, portocaliu si paul & shark

  8. Mai Mircea nu arati rau deloc, ochelarii lui Ciutacu fac toti banii :)))
    Sunteti mirobolanti , keep doing that

  9. Sper sa pastrati contul deschis cel putin o saptamana. Transferurile din strainatate dureaza cam 3 zile. Am transferat acum, ceea ce inseamna ca banii vor aparea in cont vineri sau luni.

  10. Felicitări, Victore, ţie şi lui Mircea Badea! Chiar dacă sunteţi voi supăraţi pe mine pentru că v-am troznit pentru blasfemia de Paşti 😛 , luaţi de la mine o strângere de mână. Şi un pupic. Ce faceţi voi e mai creştinesc decât gesturile fariseice. Îmi sunteţi dragi, necondiţionat, chiar dacă am să vă mai critic, uneori – dacă meritaţi. Dacă nu, nu. 🙂

    Iarăşi criminalul de Badea m-a făcut să râd azi-noapte de să mă prăpădesc, când a povestit despre el şi despre tine la şedinţa foto pentru eveniment. Şi a mai arătat şi pozele 🙂

    Acum, serios, poate încercaţi şi un număr de teledon, e cel mai la îndemână mijloc de a dona.Sărmanii donează cu milioanele, ştii bine. Şi cel mai la îndemână le e să doneze prin intermediul facturii de fix. Câte 2 euro de la 1 milion de oameni, îţi dai seama cât se pot strânge? Succes!

    Multă sănătate doamnei Lavric, toată dragostea şi recunoştinţa mea pentru tot ceea ce a făcut pentru România!

  11. Tot respectul pentru initiativa. Propun totusi sa modificati un pic regulile. Justificare :
    1. In Romania sunt oameni saraci si oameni foarte bogati.
    2. Probabil foarte multi ( dintre cei saraci ) isi doresc cel putin o fotografie cu voi, daca nu chiar o cina.
    3. Prin regulile stabilite de la bun inceput, cei care nu au o atat de mare “dare de mana” pierd din start sansa castigarii premiului.

    Varianta pe care cu respect o sugerez ar fi tragerea la sorti, eventual impartita pe categorii de donatii.

    Exemplu : Se pun la bataie 3 fotografii + cina.

    Donatiile intre x si y ron participa la tragerea la sorti pentru fotografie.
    Donatiile intre ( x si y ron ) + z = participa la tragere la sorti pt cina
    Si in final, donatiile intre [(x-y ron) +z] + q participa eventual la cina + fotografie.

    In felul acesta toata lumea are o sansa si nu doar cineva care isi permite sa doneze de ex 15k Euro.

    Multumesc pt atentie.

  12. Am 65 de ani ma deplasez greu si fara canicula, cred ca o varianta de donare prin sms asa cum a fost pentru baietelul acela,nu am retinut numele,(la 848)ar fi utila,as putea contribui si eu cu titlu umanitar, nu pentru poza.

  13. Victor Ciutacu si Mircea Badea, aveti toata aprecierea mea pentru ceea ce faceti. Femeia asta a ridicat steagul Romaniei iar acum lupta cu cancerul. Sunt sigura ca oamenii o vor ajuta sa devina campioana a doua oara.

  14. @Mihai Popa:ofera o sansa omului in suferinta,nu tie o cina!Asa suna mult mai uman.

  15. Felicitari inca o data, pozele excelente.Chiar daca Mircea e tot numai muschi si fibra, ba chiar era dat si cu ulei, sincer Moartea din Carpati asa cum ti-a zis Mircea la un moment dat, nu arati rau si vb colegului Niels, JOS TEXTILA baieti doara este pentru o cauza umanitara.Vladut s-a facut mare si frumos, ba chiar mi s-a parut ca s-a si tuns.Cat despre noi cei care ne-am pus in miscare sa ajutam pe cineva aflat in suferinta, era si normal sa facem asta, ca doara nu avem suflet de piatra.Ma bucur ca actiunea voastra incepe sa se miste, doamne ajuta pt cati mai multi bani.Treba cu sms, e cea mai usoara cale pt cei care nu au tangenta cu banca si asa cum zicea si cineva mai sus daca fiecare ar da 2 euro tot s-ar strange o suma.Poate daca lua colega Sandra cazul la fundatia ei MEREU APROAPE atunci sigur aveati un nr gen 848, la care am dat si ieri un sms.stima

  16. SUGESTIE: anuntati zilnic cea mai mare suma!! asa poate inspirati donatorii sa dea mai mult! sa fie primii! “instigati” la competitie!!! Doamne ajuta!

  17. Va felicit pentru initiativa.E de mirare ca in nebunia asta care exista acum in viata noastra,cu referendum cu acte false ale CCR !!!Doamne unde am ajuns ?!, mai sunt oameni care se gandesc la “Oameni”.Sunt pensionara, dar am facut sport de performanta in tinerete si stiu ce inseamna asta. Voi dona o suma, nu prea mare, dar o fac din toata inima. Sanatate Dnei Florica Lavric.

  18. Va felicit pentru gestul dvs ……in aceste zile e un gest firesc dar atat de rar .
    Mult success !

  19. Buna seara d-le Ciutacu,

    Am venit astazi de la mama ,de la tara unde nu se receptioneaza Antenele , si am citit tot ceea ce ati scris de pe 28 iulie incoace.

    Ma impresioneaza actiunea Dvs.si a lui Mircea Badea si va FELICIT.Maine am sa merg la banca sa contribui si eu ,un pic.

    Stiti,cred, ce grea e boala,si mai ales suferinta acestei MARE DOAMNE a sportului romanesc?!Desigur,stiti…

    Multumesc pentru initiativa si va doresc SANATATE si numai bine,
    IoanaP

  20. Am ras cu lacrimi dupa ce am vazut fotografiile prezentate la Badea in emisiune.
    Nici nu’ti imaginezi cat de placut este sa vezi curajul unui om care pozeaza langa un altul- care frecventeaza de ani de zile sala de sport,stiind ca el nu arata decat normal!

    Te felicit!

  21. Sinteti aroganti si geniali…si cu suflete mari…Ce actiune formidabila…Multumesc Victor si Mircea pentru tot, si pentru emisiunile voastre pe care le urmarim de aici de departe si pentru actiunea voastra umanitara fara egal…Vom contribui si noi la numerele de cont date de dvs. Felicitari!

    Gabriela, Montreal, Canada

  22. Sugestie: sant atat de faine fotografiile incat ar fi pacat sa nu intre TOATE la licitatie.

  23. Daca mai multi oameni din presa ar avea asa multa inima si asa mult suflet cat puneti voi doi pe tava,ar fi mul mai putini semeni fara speranta.Noi gasim resorturi nebanuite de a ne uni,de a ne ajuta,de a face un gest mic,gest care sa insemne mult pentru cineva,cu ajutorul vostru.Pentru asta va pretuiesc si mai mult si ma bucur ca v-am ales sa-mi umpleti viata,sa invat de la voi,sa ascult ce spuneti,sa ma bucur sau sa ma intristez alaturi de voi,sa tin cont de parerea voastra,sa cred si sa sper alaturi de voi.
    In alta ordine de idei,super-poze! Poate scoateti un calendar 2013…..

  24. Multa sanatate d-nei Lavric! Am donat o suma modesta de 150 ron, sper sa-i fie de folos. Felicitari voua, baieti! Mi-ar fi placut sa am o fotografie doar cu Mircea, ca, asa ca tine, Victore, am acasa :))) Va salut! Sunteti cei mai tari!

  25. Buna seara,
    Ar fi binevenita posibilitatea de a dona prin SMS. Stiu ca in astfel de cazuri daca chiar vrei sa donezi poti face efortul asta, insa multa lume(parerea mea) prefera sa trimita un simplu SMS. Felicitari pentru ceea ce faceti si sanatate tuturor. Paul

  26. Poza “urletul gorilelor” e cea mai reusita insa sa nu va photosopati, in special “dulapioru” lui Ciutacu.

  27. Se poate crea o campanie de strangere de fonduri bazata pe serviciul PayPal.

    Detalii despre “Fundraising tools for individuals” :

    https://personal.paypal.com/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=marketing_us/fundraise

    https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_donate-intro-outside

    Ideea este ca trebuie facut un cont de PayPal, nu e complicat.

    In plus, exista si aplicatie PayPal pentru Facebook ce permite crearea unei campanii de donatie direct pe Facebook:

    http://apps.facebook.com/paypalapps/

    Stiu ca poate parea un pic complicat, dar parerea mea este ca ar ajuta la strangerea de fonduri pentru doamna Lavric.

    Personal, as vrea sa pot face si eu o donatie si mi-ar fi mai usor daca ar fi posibil cu PayPal. Si nu cred ca sunt singurul in aceasta situatie.

  28. Bravo pentru acest gest. Va pupa tata pe amandoi si nu uitati : sunt cu ochii pe voi in fiecare zi.

  29. Sunt de acord cu Cosmin. Si eu l-am rugat pe Victor Ciutacu pe twitter sa deschida cont PayPal. Pentru cei din srainatate este mult mai usor sa doneze online prin PayPal si sunt convins ca s-ar strange mult mai mult.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.