Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Jack şi vrejul de umilinţă; trist destin…

Jack şi vrejul de umilinţă; trist destin…

România politică a ajuns la stadiul de nebunie patologică. Raţiunea este pe cale de a fi scoasă definitiv în afara legii. Oficinele, acoperiţii din presă şi uneltele puterii delirează, rostogolind, unii din ticăloşie, alţii din slugărnicie, scenariul aberant al tentaivei de lovitură de stat căreia i-a supravieţuit miraculos Providenţialul. Părintele găinii care naşte pui vii îşi bate joc la bătrâneţe de tot ce-a făcut bun în carieră, îşi dă ochii peste cap în compania unuia pe care-l dăduse în judecată pentru acuzaţia de turnătorie plecată şi rostogolită din studioul lui, extrage scenarii fantasmagorice, de om cu febră mare şi pixul după ureche, din buzunarul vestei de piele şi-i înjură cu ochii scoşi toţi mogulii care l-au plătit după Revoluţie.

Ajuns, după slugăreala la curtea Elenei Udrea, coleg de idealuri şi de încartiruire cu Ioan Talpeş, George Roncea, Andreea Pora, Mircea Marian, Grigore Cartianu, Nicoleta Savin şi Radu Moraru, jonglează neobosit cu mingea pe nas, poate o băga stăpânul mâna-n găleata cu peşte. Imaginea teribilă a lui Ion Cristoiu îngenuncheat în faţa celui pe care-l dispreţuia public, bătând apăsat şi umil cu fruntea în ţărână a îndurare, mi se pare cea mai cruntă şi eficientă răzbunare a lui Traian Băsescu pentru ce a îndurat la Sinteza zilei, strângând din dinţi, în primul său mandat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

136 thoughts on “Jack şi vrejul de umilinţă; trist destin…

  1. Domnule Ciutacu, daca prin absurd scenariul asta cu complotul si implicarea rusa se adevereste si vom fi iarasi sclavi la slavi, cred ca o sa caut pe cineva si-o sa-l scuip intre ochi. Nu spui pe cine, persoana aleasa.

  2. Sa le fie invatatura de minte celor din PSD, tot asa l-au folosit si ei ,l-au platit si ei se bucurau cind injura la Constantinescu.Sa le fie tuturor de invatatura ca doar adevarul te poate tine liber.Ca fiecare poate avea simpatii, ca te poti insela, ca poti fi prostit de unul ca Basescu sa il votezi ca apoi sa iti dai seama cu cine ai se a face e omeneste.Dar sa faci ce fac astia;Turcescu,Voinescu…. Ma intreb ce s-a intimplat cu oamenii astia-ii citeam in Dilema si eram incintat,M. Mihaies avea prin Catavencu niste texte inteligente,lui TRU ii citeam articolele de sport si erau acceptabile,logice.Ce le-a facut,privirea le e un blank total ,nu mai reactioneaza,pun aceeasi placa stricata cu reforma.Seamana cu privirea lui George Motoi cind resita poezii cu Ceausescu.Sau poate eram eu mai naiv cind imi placeau textele lor.Ma ingrozesc cind imi imaginez ce as fi fost eu ca om daca as fi fost in locul lor si as fi fost nevoit sa fac cum face Radu Moraru,cum isi da ochii peste cap.Pe masura ce scriu imi dau seama ce coada mare e pupat mina stapinului.Vorba lui ciuvica ;,,un pic de bun simt”-da nu-i de unde.

  3. Ma intreb ce le-o fi facut de i-a robotizat asa.Turcescu, Mihaies,Voinescu,TRU,etc- nu ca erau mari ziaristi dar ii mai citeam si pe unii cu placere.Acum toti au privirea lui George Motoi cind recita ode.Ma ingrozesc numai imaginidu-mi ce le-o fi gasit,ce mizerii ascundeau-de ce ?Pentru ca ne aducem aminte de Carol Sebastian despre care am aflat ce a facut.Ce or fi facut astia?Sa le fie de invatatura PSD-ului ca l-au folosit pe Cristoiu,i-au platit casa si tare se mai bucurau cind injura la Constantinescu.Sa invete tinerii ziaristi ca doar adevarul le da libertate.Da nu tine de foame!Recunosc ca ma uit la nasu citeodata sa ce parere mai baietii, ce mai inventeaza,ce se screme nasu sa gaseasca fel de fel de legaturi oculte.Ma distreaza oarecum pina nu ma ia cu un fior rece cind aud un ton asa acuzator,cam ca la procesul lui Ceausescu-cred ca sunt gata sa verse singe. Asta ma sperie!Sper sa ma insel asa cum cred ca m-am inselat cind apreciam ce scriau cei mai de sus!

  4. pe langa satisfactia pe care i-o ofera (sper nu gratuit ca atunci e imbecil si atat) lu’ superbase eu nu vad decat nebunie in toata povestea asta. as fi interesat de niste grafice cu audientele. eu nu cred ca-l mai asculta nici dracu.

  5. Ei! Ce le-a facut…i-a parlit cu flacara violeta!!! Am inceput sa am “halcucinatii”!!!

  6. Eu nu inteleg ce i-au facut lui Cristoiu, adica ce anume l-a determinat sa isi schimbe total principiile, ori santaj, ori foarte multi bani cu care “l-au uns” pe nea Cristoiu, tu ce crezi Victor, de ce Cristoiu se contrazice acum singur cu atata impacare de sine???

  7. Basescu il are la mana cu ceva. Nu cred ca banii ar fi fost motivul “intoarcerii armelor”.

  8. Nu i-a facut nimeni nimic!!! A fost incoerent intotdeauna si oleaca shpanchiu, nu si-a reglat bine tirul niciodata. Cat despre limba…ce sa mai vorbim (iar mi-aduc aminte episodul cu biblioteca)! Nu-l blamez ca n-am de ce! A fost, este si va ramane Cristoiu. Sau poate, vor spune unii, nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea. Ba sunt. Ohohoooo! De asta sunt sigura, sunt!

  9. E o enorma diferenta intre “i” si “e” intr-un cuvant! Niciodata Victor n-a spus altfel decat “maistrul Jack”! Acu’ mie-mi pare rau pentru ce s-a intamplat cu acest om deoarece a fost (din punctul meu de vedere) un mare ziarist la inceputul anilor ’90! Cei care sunt suficient de mari poate isi aduc aminte ca s-au schimbat oameni grei in politica urmare a articolelor sale! Nu cred ca e o pierdere partiala sau totala a mintii. Cred ca asteapta un oscior. Il anunt ca nu-l va primi deoarece s-a orientat spre chior destul de tarziu pentru asta. E pacat si e scarbos! Si nu cred ca e razbunarea lui basescu pentru ce-a indurat la Sinteza zilei ci cred ca e dovada lipsei coloanei vertebrale a “maistrului” facuta in cel mai penibil mod cu putinta!

  10. De unde stim cu ce l-o fi santajat Santaliul? Si mai ingrijorator e scenariul – de ce nu, posibil – in care si voi ati ajunge sa va inchinati la idol… Toata lumea are copii/mame/surori etc.

  11. D-le Ciutacu marturisesc ca nu am postat niciodata aici desi va citesc constant articolele si va urmaresc la Sinteza Zilei. Totusi niciodata nu am vazut raspunsurile dvs la postarile de pe blog si le gasesc f interesante. cat despre Cristoiu…nu e nici primul nici ultimul care face din astea. Il apreciez pentru cele doua carti din ciclul Lumea vazuta de un roman rupt in fund” fiindca a surprins multe lucruri de care m-am izbit si eu deseori ca turist. Asta e tot. Multumesc.

  12. Mi-e rusine ca am fost aproape un fan al domnului Ion Cristoiu pe vremea cand aura lui OCTAVIAN PALER imbogatea studioul antenei 3 in emisiunea domnului Mihai Gadea. Oare ce resort a vibrat in sufletul acestui om? Ce chinuri launtrice il fac sa fie acum asa stramb sufleteste (in raport cu sinceritatea clamata odinioara)? AS vrea ca, prin minune , sa se poata intalni, peste timpuri, peste granita dintre prezentul obscur si vesnicia sufleteasca, cu maestrul Paler. Sunt convins ca in adancul sufletului sau s-ar simti jenat…

  13. simplu: cristoiu vrea sa intre in toate istoriile: a jurnalisticii, a literaturi si chiar a istoriei…
    insa e foarte probabil sa ramana doar in cartea alba a turnatorilor iar cat e basescu la putere isi apara interesu

  14. Poate ,”inventatorul” puilor de gaina nascuti vii (ce ne-a mai prostit si asta ,maiestrul sa zic asa)are si el v-un dosar sireacu si trebuie sa joace cum i se spune.Nasul e prins si el probabil cu ceva de joaca pe cealalta extrema.Astept strigaturile colindatorilor dupa doua luni de iarna cu gigacaloria marita.

  15. Ma simt, uneori, mai gol sufleteste fara Octavian Paler. Chiar imi lipseste mult…
    Si eu sunt un “stramutat”. Am crescut in Timisoara, “oasul Revolutie”, iar de cativa ani m-am stabilit in Sinaia

  16. Cel mai tare m-a dezamagit (irevesibil si ”puțin zis” scarbit) Cristoiu in faza EBA.

    Unul care stia bine semnele sindromului nepotismului la varf ”Nicusor”, care se dadea de ani de zile (postrevoluționari) democratu’ lui Pește participa dedicat la opera EBA. Avea să devină coleg de cortegiu cu alde Ritzi.
    Ce urât! Mult mai urât decât ar fi recunoscut că a fost (dacă a fost) cântăreț sau acoperit cu ochii albaștrii. Oricine ar fi înțeles că un băiat sărac din Găgești, ahtiat să scape de lucia sărăcie, putea fi tentat ușor pe vremea aia.

  17. eu cred ca se cam face o confuzie… astia mai tinerei, adica turcescu, moraru, si toooata gasca lor de calitate sunt bagati in socoteala pe bani. multi bani. tataie asta, cred ca are alte chestii de castigat, poate o batranete linistita si fara “alte probleme” in afara de niste flegme de la popor. eu unu sunt de parere ca atunci cand imbatranesti iti mai permiti sa fii si sincer, ca ti-ai mancat cascavalul, nu te mai preocupa chestiile mincinoase. dar, antipatic este, orice ar face.

  18. Penibil, tovarăşu’ Cristoiu! Ar trebui să-şi amintească – totuşi – că a căpătat ceva simpatie din partea publicului doar când a fost la Antena 3! În rest, nimănui nu i-a păsat de Tovărăşia sa…

  19. PROVERBE CHINEZEŞTI

    Cu bani poţi cumpăra /
    Dar nu poţi cumpăra :

    1.O locuinţă / Un cămin
    2. Un ceas / Timp
    3. Un pat / „Odihnă”
    4. O carte / „Cultură”
    5. Un medic / Sănătate
    6. O pozţie / „Respect” ( pricepi javră ordinară !)
    7. Sânge / „Viaţă”
    8. Sex / Iubire

    P.S. Memoraţi-le ! Poartă noroc…

  20. ..anul trecut parca, i-am cam “tinut partea” dl Cristoiu, fapt pentru care dl. Ciutacu m-a cam certat.
    Politicos, e drept.
    Defapt, nu-mi era mie de Cristoiu ci de “Sinteza Zilei”. Imi placea mult mai mult formatul cu dl.Gidea si ceilalti doi invitati.Cum unul dintre ei s-a prapadit….
    Revenind, eu cred ca-i vorba de virsta, de neuronii pierduti. 🙁

  21. De ce s-ar sinchisi careva sa dea o lovitura de stat cand exista in constitutie posibilitatea suspendarii?Astia care sustin ideea loviturii de stat se fac de ras.Mai ales ca udmr-ul isi da seama ca ,de fapt, salariile vor scadea in legea unica de salarizare si udmr-ul nu-si mai permite luxul de a mai ramane la guvernare ,pentru ca risca sa dispara.In plus ,vine iarna si vom vedea daca iesim ,in viata, mare parte a oamenilor din aceasta tara.In plus, pentru cei nestiutori,o lovitura de stat se da cu sprijinul unei parti din putere cat si a unei atitudini in offside a unei parti din securitate.Cei care sunt de acord cu aceasta miscare se retrag la timp pentru a nu valida miscarile sangeroase care urmeaza in cursul loviturii de stat sau a mineriadelor.Nu intamplator am facut acest adaos.Deci,in cateva cuvinte ,s-a stiut ca vor avea loc varsari de sange.Daca Base se gandeste la lovituri de stat ,pai eu cred ca el e la curent mai bine decat oricine cu modul cum au loc acest fel de manifestari.Aberatii de genul asta nu fac decat ca cei care cred asa ceva sa para ori speriati,ori ridicoli.Eu cred ca sunt speriati ca majoritatea se cam topeste in parlament.

  22. mai, spune-i nevestei tale sa-ti mai schimbe camasile alea colorate,de care a ras pana si badea, ca duci oamenii cu gandul spre papagali.
    in rest esti un tip ok.

  23. 1). N-o fi blog de injurat Cristoiul, da’ cred ca oricine are coeficientul de inteligenta mai mare (sau egal) cu nr de la pantofi simte nevoia sa-l injure acum pe Cristoiu, indiferent din ce “tabara”(sau taraba, ca aici totul se refera la tranzactii) face parte! Da-o-n pizda ma-sii de treaba, daca esti pus pe facut bani din propaganda (excluzand cazul unei demente senile, cred ca tov. Cristoiu stia perfect care-i sunt prioritatile si pe vremea lui Ceausescu, si dupa ’89, dupa cum stie si acum; degeaba l-am dezavuat pe Vadim, si de data asta a avut dreptate; e usor sa-l detesti pe Vadim, mai greu e sa accepti cata dreptate are in spatele aberatiilor pe care le debiteaza), barem fa-o inteligent, evaziv, aparent moderat si sub acoperirea deontologiei(ca R. Culcer, de exemplu), nu la modul in care o facea Cristoiu! Altfel, reactia evidenta, necesara (dar insuficienta) nu poate fi decat: Mai du-te, ba, dracului, de javra ordinara!

    2). Fenomenul Cristoiu este si benefic: spre deosebire de cotarlele celelalte din divizia de “intelectuali” a Incrucisatorului (Plesu, Patapievici care toca banii pe cataloage de fotografii artistice cu tirbusoane-n cururi, Limbiceanu ala care scria cum se unge el peste tot c-o pomada minunata, si a carui sotie fura bani pentru “consilierea psihologica” a prostituatelor abuzate si alte asemenea ticalosii pe seama celor vitregiti/e de soarta, etc), a caror slugarnicie a fost de la inceput atat de crancena si abjecta incat uneori ma intreb daca nu sunt eu nebun/tampit ca nu-l vad pe Basel ca pe Dzeu pe pamant, maestru’ Cristoiu arata foarte clar ce-l mana-n lupta. Este un mercenar al propagandei, care isi pune energia si priceperea in slujba cui ofera avantaje mai mari. Consider ca, in eventualitatea fericita ca Baselu’ si familia lui va avea soarta lu’ Ceausescu (dpdv politic, desigur 😉 ), intreaga lui oaste de slugi trebuie eliminata din viata publica. Mi-ar place sa-l vad pe maestru’ Cristoiu cautand slujbe la oficiile de plasare a fortei de munca, alaturi de Patapievici, Limbiceanu, Clismaneanu, Plesu, etc.

    3). Nimic nu-l poate razbuna pe Base 😀 . Ce-i face Mircea Badea in fiecare seara – PRICELESS! Numai pentru asta si Badea ar trebui sa ramana in Istorie alaturi de Eminescu!

    4). Iti dai seama ce popor este asta, din moment ce intr-o tara cu clima Romaniei, si preturile mai mari decat in UE, unde un profesor este platit cam la fel ca in Uganda (100$/luna, in timp ce in Spania e 2500Euro/luna pentru invatatori!) si populatiei i se tot “da pe la nas” cu binefacerile, luxul si civilizatia Occidentului, cel care ne-a intretinut si chiar sporit mizeria, durerea, saracia si umilinta se poate plimba nestingherit, singur in masina, fara escorta politiei, prin capitala? Si nimeni nu i-a adresat nici o injurie, nici un scuipat in parbriz, nici un gest obscen, nici macar un protest! Romanii sunt cel mai civilizat popor din lume! Nici prin inginerie genetica nu puteam obtine asa ceva!

  24. Media a fost fracturată în două, pe orice subiect, inclusiv simpatia sau antipatia faţă de un jurnalist, se analizează prin pro sau anti Domnul preşedinte Traian Băsescu şi “se sare calul” de ambele părţi. Am ajuns într-adevăr la “Băsescu este în toate, Este în cele ce sunt…”

  25. România politică a ajuns la stadiul de nebunie patologică. Raţiunea este pe cale de a fi scoasă definitiv în afara legii.
    Subscriu la această afirmaţie.

  26. Nu mai fiti domnilor asa de rautaciosi cu un biet om batran, ramolit, invechit, a carui banda de magnetofon trasa pe viteza 9 ruleaza agale pe un Kashtan luat pe sub mana. Atata timp cat ai trait sub comunism si nu te-a dat foamea afara din casa, ci ai “beneficiat” de salam de Sibiu, buric de cascaval, carne de pasare de la Avicola, Pepsi Cola la ladita de metal, Kent si nes Amigo, cat timp ti s-au adresat oamenii cu “Sa traiti tovarasu!”, cat timp faceai parte din grupul celor barfiti si nu al barfitorilor si lista poate continua, se cheama ca ai facut parte din nomenclatura comunista, esti din “garda veche” si toate acestea creaza in timp anumite deprinderi, anumite reflexe de timp neurosimpatic, care duc la gesturi ce nu pot fi evitate chiar daca posesorul este constient de ele si ridicolul in care il situeaza.
    Eu consider ca “maestrul” este mai degraba demn de mila. Nimeni din “garda veche”, care a apucat revolutia la un 35-40 ani, nu mai e vindecabil. Ceea ce simte e sincer, nealterat de cei 20 ani de libertate de exprimare post-comunista, si mai mult decat atat, nu cred ca face ce face din rautate sau ranchiuna.
    Cum poate cineva sa-si inchipuie ca un comunist adevarat cum este el, putea sa scape o oportunitate unica in viata, ca dupa ce a stat 20 de ani intr-un sevraj fortat, cand apare in sfarsit un lider comunist cu aliura de dictator, care-i aduce aminte de “vremurile bune” sa fie capabil sa stea deoparte sau chiar sa fie partas la matrasirea mediatica a liderului?
    Aveam 12 ani la revolutie si tot am reminiscente si flash-back-uri comuniste. Cum credeti voi ca un om matur, format in era Ceausescu, poate vreodata sa uite cum a fost si sa se schimbe sincer si total la 180 grade?
    Nici un cetatean al acestei tari care acum are pe la vreun 45-50 ani, nu e capabil sa simta reforma cand sta in lotus si inchide ochii concentrandu-se la briza ce vine dinspre vest in tara noastra. Pana nu dispar biologic dintre noi, oamenii astia sunt corcituri comuniste cu care trebuie sa convietuim, sa le acceptam, sa le intelegem, sa le suportam si sa asistam neputinciosi cum ne conduc destinele situandu-se in fruntea tarii si in orice alt loc de importanta publica.
    Singurul sentiment trezit in mine fiind mila cand il vad pe “maestru” labe 1tv, nu pot decat sa anticipez momentul cand ne vom gandi cu nostalgie la el cand n-o mai fi. Nu va dati seama ce pasare rara este? Ce atata Mircea Badea dom’le? Ce atata Gadea sau Tatulici sau Dumitrescu? Uita-te neamule la “Cristoiu Show” si ai spectacol comunist de cea mai buna calitate. Nu inteleg cum puteti sa-l criticati cat timp e perfect. In mod normal este criticabil orice poate fi imbunatatit, numai ca “maestrul” a atins perfectiunea.
    Singurul lucru care e intr-adevar deranjant este faptul ca se vede cat de stingher este saracu printre avortonii cu care de nevoie s-a inhaitat. Cred ca si-a dorit foarte mult sa fi gasit la Antena3 vre-un locsor unde sa-si faca el closcariile in voie, eventual cu inca cineva asemeni lui. Dar n-a avut loc de intors, nu si-a facut discipoli, asa ca accepta spelunca aia doar ca sa-si satisfaca nevoia de a sluji in sfarsit un lider comunist autentic, primul cu adevarat puternic in Romania dupa disparitia lui Ceausescu.
    Va salut respectuos si ma retrag traind cu speranta ca veti sti sa apreciati la adevarata lui valoare un adevarat comunist sincer care face parte din “vechea garda”.

  27. “Batranete , haine grele !” … mai ales cand mintea “pleaca la plimbare” si simtul ridicolului se atrofiaza sau dispare total …. 🙁
    Pacat , avea sansa sa imbatraneasca frumos , vertical , dar a preferat firmiturile de la masa sultanului … ❗

  28. eu ma bucur ca acest domn ziarist nu mai scrie in q magazin, si a aratat adevarata fata trecand langa morar, turcescu si toti lingaii de la labeunu( scuze) cat despre camasi colorate dle Victor, eu zic sa le pastrati va vin f bine si nu va mai dau aura de sobrietate pe care o aveti oricum, si asta va spune o doamna de 44 ani, e adevarat ca publicul pe langa faptul ca se uita la voi pt. ceea ce vorbiti ii face placere sa vada si omul de la tv. cum este imbracat. o zi buna dana

  29. D-le Ciutacu, te-ai intrebat prin ce metoda a reusit Basescu sa-l puna cu fruntea in ţărâna pe “maestru”? Să fie vorba de bani, de dosare, de schelete? Trebuie sa fie ceva extrem de urât daca a facut un om sa-şi calce pe convingeri şi să faca pe măscăriciul…

  30. Totusi sa nu cadem in ridicol acuzand jurnalistii care sunt de partea cealalta! Nu ar fi monotonie daca pe fiecare post am auzi aceleasi injuraturi si spurcaciuni ale acelorasi personaje, dar poate nu asta ar deranja , dar sa repeti la infinit aceleasi si aceleasi comentarii de aceleasi personaje indoielnice (ma refer si la faptul ca il acuza pe Cristoiu ca a trecut de partea cealalta pentru bani, dar oare de care parte sunt cei mai bogati jurnalisti Nistorescu ,Chireac etc)Dupa parerea mea emisunile vor fi mult mai interesante cand de-o parte se afla Pora ,Cristoiu,Turcescu si de partea cealalta Gadea,Badea si Ciutacu. Oare de ce sa nu auzim si sa vedem niste dezbateri adevarate, de ce sa ascultam adevarul adevarat si suprem numai dintr-o parte?

  31. Adevarul despre Cristoiu a fost spus de Catalin (30 sept. la 1:34). Exceptional, felicitari! Totusi o observatie: ar fi bine daca disparitia biologica a celor care au trait in comunism ar fi suficienta. Din pacate, exista copii si tineri educati de ei.
    Pe de alta parte, lipsa gandirii comuniste nu e suficienta. Trebuie sa eliminam si defectele noastre ca popor.

  32. Indraznesc sa afirm ca e pe baza de bani si (mai mult ca sigur) santaj.
    Sunt telespectator fidel al Antenei3, incepand cu ziua lansarii. L-am vazut pe Ion Cristoiu in majoritatea aparitiilor televizate de la Sinteza Zilei. “Schimbarea” cu 180 de grade a optiunilor dansului nu m-a mirat absolut deloc. E Baseland, nu? Merge orice, oricand, oricat. De ce sa fie Ion Cristoiu vreo exceptie?

  33. nici acum nu il inteleg pe Cristoiu de ce a sucit-o la “N” grade, pe bune. m-a uimit, deoarece la Sinteza Zilei chiar imi placea prestatia lui.

  34. Acum mai bine de 10 ani, dl Cristoiu se lauda ca a fost primul jurnalist care l-a criticat pe Ion Iliescu, ca si-a dat seama ca presa trebuie sa critice intotdeauna Puterea, apoi ca l-a sustinut pe Emil Constantinescu pana a ajuns presedinte, apoi l-a criticat.
    Despre Basescu zicea acum 8-9 luni, inainte de alegeri ca il menajeaza pentru ca e atacat din toate partile, ca el, Cristoiu, are tendinta sa tina cu cel mai vulnerabil.
    Se vede treaba ca nu degeaba e sensibil dl Basescu si plange uneori sau se supara ca il fac unii javra, inca are “suflete pure” pe care le impresioneaza.
    Nu stiu cand sau daca ne vom mai trezi din marasmul asta.

  35. victoras de la oras, pe vremea cand scriam, chiar aici,(intotdeauna ti-am apreciat bunavointa) ca maistru’ e patetic, ciufut si cu carente pe partea de logica, gadea ii RIDICA OSANALE la sinteza. evident, nu mi-l inchipuiam nici eu intr-atat de pervers, da’l mirosisem…

  36. Postul public de radio il platim de vrem sau nu vrem,cu nerusinare a intrat sambata dimineat in direct dmn.Cristoiu intrebadu-se mirat de ce iese lumea in strada acum cand ecomnomia incepe sa isi revina?.Poate el nu simnte saracia si se gaseste cineva sa ii explice!.

  37. Daca as fi nemultumit de continut nu as mai intra. Motivul pentru care te citesc frecvent este ca imi oferi o perspectiva care imi lipseste, cu alte cuvinte nu trebuie sa fiu de acord cu parerile tale pentru pentru a e recunoaste valoarea, jurnalistica, logica sau morala.
    Constatam doar ca tu esti cel nemultumit de natura comentariilor in ciuda faptului ca practic inviti la ele.

  38. Eu zic ca nu paote exista decat o singura explicatie pt intoarcerile de 180 de grade pe care le executa cu gratie “maestrul” Cristoiu : e santajabil. O fi dat cu subsemnatu’, o fi avut afaceri mai putin curate sau or fi oarece chestii personale de ascuns – nu stiu. Poate stie nea Ciutacu ceva ,sa ne lumineze

  39. Cate lume crede ca maestrul face asta pentru bani ! Ca si cum Felix l-ar fi tinut la Intact pe un salariu mediu pe economie ! Omu’ asta lua o traista de bani: avea doua emisiuni proprii, la alta era invitat permanent si scria editoriale zilnic in JN. E clar ca e santajat. Fie ca exista vreun film compromitator in care e surprins lasand-o gravida pe gaina nascatoare de pui vii , fie Coldea i-a dibuit dosarul de ciripitor (sau cotcodacitor ?).
    Mogulu’ Felix , care e injurat constant de Cristoiu in ultimul an , ar putea sa-l ajute sa-si desavarseasca opera de autodistrugere morala si profesionala , redifuzand editii din 2005-2008 ale Sintezei zilei. Nu mai e loc de scrupule in perioada ce va urma (si ,oricum, Cristoiu nu merita). In primul rand , ar neutraliza cufureala desartata saptamanal de Jacques in studioul lui Moraru. In al doilea rand , ar rupe audientele , daca le-ar difuza sambata si duminica dupa amiaza (cand e o plictiseala cumplita la TV). Asa a procedat Adrian Sarbu dupa plecarea lui Teo. Batea la audienta emisiunile ei de pe Romantica cu propriile reluari,vechi de 5-6 ani, pe Pro Cinema.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.