Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Iubesc rictusurile oranj. O să vă doară!

Iubesc rictusurile oranj. O să vă doară!

A picat guvernul Boc! Cel mai prost cabinet din istoria postrevoluţionară a României s-a dus dracului, acolo unde îi e locul. Dacă celelalte partide vor şti să joace, e începutul oficial al sfârşitului celui mai sinistru şi fascistoid regim politic dintr-o ţară democratică. O orânduire-n care toţi derbedeii au ajuns demnitari, în care boarfele au ajuns să facă agenda publică, în care orice mitocan s-a putut şterge la cur cu Constituţia şi şi-a permis să-şi aprindă trabucurile cu suta de euro.

Ador să văd privirea pierită a Robertei şi rictusurile tuturor acefalilor care obişnuiau să turuie ca morile stricate la tv. Sunt disperaţi, se strânge funia la par. Dacă va fi să fie, voi juca drăceşte, fără milă şi sentimente, pe mormintele lor politice. Omul din mine n-are ce căuta în film. La fel ar face şi ei cu mine. E care pe care, băieţi!

UPDATE: Arde ţara sub el şi Tiranu’ se ceartă cu analiştii. Pune-o, bă, pe Nuţi!

PRECIZARE: Creştinii de paradă pe care-i vexează icoana trucată de mai sus şi portocaliii înspumaţi care fac spam de pe proxy să mă pupe fix şi direct în cur

Comentarii

comentarii

Similar Posts

175 thoughts on “Iubesc rictusurile oranj. O să vă doară!

  1. Este inceputul sfarsitului unei perioade rusinoase din istoria Romaniei. Sper in mintea de pe urma a romanilor care vor vota la prezidentiale. Nu va culcati pe o ureche romani!

  2. Si acum va fi rupere… Ce se va intampla? Ca eu nu cred ca va accepta Basescu un guvern de tehnocrati. Cred ca cel mai probabil va ramane un guvern de marionete, interimar, pana dupa prezidentiale. Iar apoi, in functie de rezultat, se vor reorganiza trupele.
    Si ca o paranteza… bursa a dus-o destul de rau toata ziua, iar dupa ce s-a anuntat ca a picat guvernul a inceput sa creasca. Oare caderea guvernului e un semn bun sau suntem noi o societate ciudata si fara logica? Sau poate amandoua…

  3. a cazut guvernul, ne trebuie un alt presedinte, Oprescu, independent. vantul schimbarii a inceput sa bata si nu se va opri decat oadata cu ajungerea lui Oprescu la Cotroceni. Succes , Oprescu, suntem cu tine. Esti un roman adevarat.

  4. ihaa, incepe dansul adevarat! totusi s-ar putea ca la urma sa rada altcineva, rictusul sa se transforme in hohote iar zambetele satisfacute de azi in priviri pierdute

  5. era putin pisata la cur la inceput, cum se zice la tara, cand citea geoana docomentu’; oricum, si-a revenit pe final, iar cand nea boc isi declama tirada, si roberta si nutzi aveau niste fetze de genul “cine rade la urma rade mai bine”

    probabil ca are chioru un as in maneca, zmei ca udrea/berceanu/videanu nu cad la primul pumn in figura – va fi ceea ce in strategie se numeste attrition war

  6. Buna ziua d-le Ciutacu,

    BRAVO,BRAVO,BRAVO,CA A CAZUT GUVERNUL!!!!
    Admir articolul Dvs!
    Cum ziceti:”E care pe care, băieţi!”

    Astept cu mare nerabdare emisiunea de diseara-sa il bombardati cu intrebari pe dl dr Oprescu!

    Va doresc din inima,cu tot sufletul,numai bine!
    IoanaP

  7. Aoleu, plangeti lacrimi plangeti, plangeti, nu mai e Nutzi ministru! Cred ca si Roberta are sanse sa piarda presedintia camerei deputatilor. Oricum n-are nici o treaba cu functia respectiva.

  8. Da. Perfect de acord. A cazut cel mai prost guvern din istoria Romaniei. A fost cel mai draconic guvern din aceasta tara. Un guvern al pitzipoancei si al baronilor. Ce va face Basescu? Chiar sunt curioasa. Misto ca Geoana tot o freaca mai nou cu un cabinet de independenti si tehnocrati. De cand si-a anuntat candidatura, Oprescu a bagat groaza in clasa politica si astia toti au adoptat reteta independentei. Indiferent de ce se va intampla in viitorul apropiat noi trebuie sa scapam de Basescu. El este principalul vinovat de tot acest haos din Romania. Sorin Oprescu va fi viitorul presedinte. Acest lucru este fara dubiu. Pe cine o sa numeasca Oprescu prim-ministru?

  9. sa le dau la muie tuturor pupinbaselilor,acum sa va vad zdrentelor (udrea, videanu, berceanu,sulfina,roberta,pinalti,bocut,primarita saveta osvat despre care am mai scris pe aici,sa nu uitam de petru filip senator de bihor si firmele sale)pe mare cu voi la vaslit alaturi de baselu (hrana la rechini)

  10. Absolut corect tot ce ai spus.
    pdl-ul nu este un partid politic, este o sectă, o sectă de tip fascist a adoratorilor lui băsescu.
    N-am văzut în viaţa mea oameni care să mintă cu atâta nesmiţire şi într-un singur glas, fără să li se clintească nici un muşchi pe faţă şi fără să roşească de ruşine.
    pdl-iştii ăştia mă înspăimântă pur şi simplu, aştia nu sunt fiinţe umane. Nu pot să cred că nişte fiinţe umane pot să fie atât de lipsite de demnitate şi de ruşine.

  11. ,,Ador” fiecare cuvintel pe care l-ati scris. La Roberta ne uitam si eu si sotul meu. Cu aceeasi satisfactie de a o vedea pierduta. Ce-o fi in capsorul ei, ce ar urma ea oare sa zica? Trebuie sa primeasca un SMS, ceva, de la sefu’.

    Visane, ce mai faci?

  12. He,he, ma gndeam eu ca ai pregatit si tu ceva pentru ei.
    “Ne vedem” diseara? LA Mogul.

  13. Indiferent de rezultat, tot oamenii aia se invart pe la putere, asa ca boc 2 a cazut degeaba. parerea mea. nici acum nu o sa avem salarii, autostrazi , spitale. nu o sa curga miere si lapte pe rauri. asta e.

    Eu tot pesimist raman.

  14. Te-ai umplut de penibil de cand ii tot pupi in dos pe Voiculescu si Geoana!!! Inainte sa te apuci sa vorbesti sa fii sigur ca ai la tine un sul de hartie igienica…caci sigur ai nevoie!!! Pacat de tine ca esti tanar!!!

  15. Foarte bine ca a picat guvernul Boc! Oricum nu facea decat umbra Romaniei acest guvern! Tara este in plin haos. Clasa politica atenteaza la binele Romaniei! Noroc ca avem si-un candidat independent la presedintie. Tara asta nu mai are nevoie de-un presedinte din sanul clasei politice! Oprescu este solutia!

  16. ma gandeam ca iti citesc blogul de atata vreme si nu am postat niciodata un comentariu…asa ca iti trimit un banc: “Extenuat de lupta pentru iesirea din criza, premierul face el insusi una > si, cum se mai zice, da ortul popii.
    > Funeralii nationale, popor, sobor, alesi, culesi, regrete eterne etc.> Pe marginea mormantului, Traian Basescu plange in hohote din ambii ochi
    > smulgandu-si ultimele suvite din parul restant iar Elena Udrea, cernita
    > toata,jeleste telegenic si ecumenic.
    > In trei cuvinte,mare jale mare!
    > In drum spre iesirea din cimitir,Elena Udrea se apleaca discret la > urechea lui Traian Basescu si-i sopteste plina de speranta:
    > -Traiane,nu-i asa ca as putea acum sa-i iau eu locul?
    > Iar Traian Basescu o asigura:
    > -Cum sa nu,Elena,numai ca trebuie sa te grabesti pana nu astupa aia groapa.

  17. “Schimbarea stapinilor, bucuria nebunilor!”.Peste 6 luni o sa vedeti ca acestea, inca, sunt niste vremuri minunate.Norocu’ nostru ca stapinii nu sint astia care credeti dvs.

  18. Maestre, totdeana e Cineva acolo care le cantareste pe toate.Prea s-au crezut pe vecie. si au uitat de amarata aia de Vox Populi.
    Daca iese si Doc invingator se cheama ca reincepem sa invatiam democratia.
    Traiasca ai nostri!!!!!!!!
    P.S. Succes deseara! La rating. ca de calitate e clar ca va fi emisiunea

  19. Daca asta e cel “mai sinistru şi fascistoid regim politic” pina acum erai tarina,nu mai aveai tu emisiune la tv, nu-l mai faceai tu pe Basescu cum iti vine la gura

  20. Domnule Ciutacu, cum ramine d’omnle cu prefectii, inspectorii… toata floarea cea portocalie de-o cocota sus Emic Boc, ieri ??? Isi fac si ei valizilii….?
    Talibanu’

  21. boc cel scuurt…. hai pa, pa, pa!!!! sa va aduca moshu’ de sarbatori muuuulte d’alea mici de 7,62. tie, lu’ nanashu’tau basexu si la toata liota de viermi intestinali ce sunteti.
    ba nu!!! cu aruncatoru’ de flacari sa va dregeti la ten!!!

  22. Guvernul Boc a picat de unde nici macar nu exista! Guvernul Boc a fost un guvern fantoma ce bantuia Romania aiurea. Acum s-a evaporat in vid. A facut “poc” intr-o gaura neagra din care n-o sa-l mai scoata nici macar Basexu. Zilele lor sunt numarate! Doar timpul il mai desparte si pe Basescu de-o infrangere la fel de urata ca si a guvernului supus lui. Cerber a cazut. Va urma Hades a.k.a Basescu! Zeus Oprescu va castiga lupta cu infernul creat in Romania de progeniturile focului!

  23. Si eu iubesc cand le vad mutrele schimonosite de jale si de disperare! In sfarsit a inceput tavalugul! Tare vocali mai erau pana azi (inclusiv azi pana la vot) si dintr-o data s-a facut liniste! Ce-mi place sa “aud” linistea…..

  24. Eu n-as paria pe disperarea portocalie, o sa iasa marinarul cu cea mai fistichie solutie, cu aberatia cea mai aberanta care sa fenteze discret constitutia si sa-i permita sa strige “sariti, lume, ca cei 322 m-au lovit la operatie si n-au nici un respect pt popor!”! Cum sa ne imaginam pe blaga, videanu, pogea ori cocos, parasind ministerele cu coada intre picioare iar pe boc intorcandu-se sub scut la cluj?! Nu exista! Baietii inca-si aloca fonduri de mil de euro, marinaru’ pandeste ca anaconda-n mlastina, asa zisa consultare cu partidele ii va servi tot lui in campanie. Si sa fim intelesi, oricare alt partid ne va putea surprinde cu vreo alianta gretoasa cu marinaru’!

  25. a fost ziua in care Nutzi avea zambetul cazut si era alta decat ce ne-a aratat de cand a devenit ministreasa…si Roberta era livida.
    perfect pentru noi ca a cazut guvernul care nu mai administra nimic doar juca pe grumazul poporului o cacealma pentru care va plati Basescu..a sosit ignatul pentru regimul basescian in frunte cu marinarul plangacios

  26. CE SE BUCURA PROSTIMEA . OARE DE CE ? TOT ACEEASI POLITICIENI . TOT ACEEASI FOSTI COMUNISTI ACTUALI CAPITALISTI . TOT ACEEASI POLITICIENI . SI MAI ALES TOT ACELEASI PUTERI CE LE ARE BOERIMEA ASUPRA SCLAVILOR : LE DA LEGI , LE IA BANII PRIN TAXE SI DACA IOBAGUL SARE IN SUS , NUI NIMIK ARE DOMNII BOERI ARMATA , POLITIE , SECURITATE , PROCURORI , JUDECATORI SA-I PUNA CU BOTU PE LABE .

  27. Ce jubileaza d-l Ciutacu, impreuna cu ‘poporul suveran’!Acum nu ne mai indeamna :”Hai sa plangem fals…”(V. Ciutacu :Hai sa plangem fals la morminte straine),poate ne va indemna: ‘Hai sa jubilam la morminte politice’ca “este inceputul sfarsitului celuui mai fascistoid regim politic”.

  28. “Succes in campanie!” ti-am transmis si la Otopeni…
    Se pare ca lucrurile au inceput cu dreptu’.
    Macar se reface echilibrul de putere dintre Guvern si Presedintie si hotii se vor supraveghea reciproc, nu vor mai fura in grup. Cam asta-i singurul castig intr-o tara unde clasa politica e identica.
    Despre Oprescu: cel mai bun medic-primar si cel mai bun primar-medic. Doamne fereste!

  29. Guvernul asta va fi cunoscut peste ani ca cel mai slab guvern din istoria Romaniei. Ministri ca Udrea, Videanu s.a.m.d. nu aveau ce sa caute in guvern de la bun inceput. Am spalat tara de cateva bacterii. Urmeaza bacterie-sef, Basescu! Oprescu va avea efect de dezinfectant si va ajunge presedinte!

  30. Domnu’ Ciutacu,ati observat ca,in asteptarea citirii rezultatului votului,cand deja se stia neoficial,madam Anastase – tuta parlamentului – discuta cu Geoana insa dadea semne vadite ca o strangea sutienul si-si relaxa hamurile! Nu glumesc,chiar asta facea.

  31. 1. victor punem pariu ca se castiga la 6/49 in 22 noiembrie,daca am dreptate iti trimit o sticla de whisky,chivas imi place muzica pe care o pui din cand in cand…..
    2. sper ca betivu care ne conduce sa sfarseasca ca si boc,am o frica,ca romanii nu is loiali,se vand pe 2 lei si e pacat
    3.se intreaba cineva dece se castiga la loto doar de alegeri si la cine se duc banii,….
    p.s. de data asta sper sa castige betivu si sa plece din tara asta cu toti portocalii lui cu tot,sa-si cumpere lumanari de toti banii,asta-mi doresc pt tara mea……sper sa fie cat mai multi ca si mine

  32. am vrut sa spun ca nu se schimba nimik . de facto de iure , teoretic , practic , in realitate , la televizor EI NE CONDUC SI NOI SUGEM . scuzati-mi limbajul.
    INDIFERENT DE DENUMIRE SAU LIMBAJ POLITIC TOTI SUNT LA FEL .
    SI NU TIN CU CEL CE ORGANIZA RAPIRI IN IARQ .

  33. Ceea ce ma amuza este faptul ca aceiasi indivizi care in anii ’90 se tot straduiau sa ne convinga sa nu facem agitatii, in Piata Universitatii sau in alte parti, sa nu se depuna motiuni de cenzura contra Vodcaroilor, pentru ca asta “ar destabiliza tara” si “tara are nevoie de liniste” au provocat caderea guvernului tocmai intr-o perioada cand chiar era nevoie de stabilitate politica. Boc trebuia sa cada, dar nu acum, cand si asa investitorii se roiesc din Romania si ajutoarele vin cu tzaraita. Politicianismul ieftin al lui Geoana si Antonescu, pe principiul “dupa noi, Potopul”, se va rasfrange din pacate asupra romanului de rand. Dar eu tare ma tem ca bucuria dvs, dl Ciutacu, si a minunatilor dvs comentatori este prematura. Nu uitati ca Basescu are painea si cutitul. Iar despre posibilitatea ca “Doctorul Cutit Vesel”, cum excelent l-a caracterizat cineva pe acest gargaragiu incapabil si tupeist, sa ajunga presedinte, sincer, chiar mi-as dori-o: macar s-ar alege praful de o tara intreaga, cum s-a ales si de Bucuresti. Cum s-ar zice, la noi o sa vina Apocalipsa mai inainte decat la restul lumii, aia mai au de asteptat pana in 2012. Si domnul Cutit Vesel mai mai bifa, mandru, inca un record…

  34. as putea sa pariez ca basescu va veni iar cu mai vechiul scenariu al celor 322 care au ceva cu el si, implicit, cu romania. el si pdl sunt niste victime ale aliantei de conjunctura psd+pnl. Data trecuta a tinut figura, intrebarea e daca acum mai pacaleste pe cineva. chiar daca a picat guvernul, base si pdl nu vor ceda atat de usor.

  35. Buna ziua d-le Ciutacu.
    Sper sa fiu primul care scrie acum despre “amicul” de la ministerul in-culturii. Ma uitam la pronuntarea rezultatelor votului din parlament de azi, si in timp ce membrii cabinetului se retrageau cu coada intre picioare catre ministere, doar ministrul in-culturii si ne-cul(ca)telor ramase de papagal sa-l asculte pe Geoana. Se pare ca lui inca nu-i spusese Boc rezultatele numararii bilutelor. Stiu ca ai mai scris despre cat de papagal e duduiul cu pricina, dar zau asa.
    Chiar si cand urla tara ca esti prost, sa nu te prinzi ? Sau poate-i surd… :))
    Hai noroc si la mai mare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.