Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Iobag la Jucător. Profitabila sclavie

Iobag la Jucător. Profitabila sclavie

“O sută de ani de acum încolo nu cred că mentalitatea celor care vor conduce TVR se va schimba. Politruci cu carnet de partid sau artişti cu aere de libertini – toţi au făcut un singur lucru: i-au slujit pe cei care i-au numit în funcţie şi au sifonat banii celor aproape şase milioane de plătitori ai taxei TV. (…) Cum scoatem deci cenzura şi obedienţa din televiziunea publică? Simplu. Desfiinţând instituţia. Jumătăţi de măsură precum elaborarea unei noi legi de funcţionare sau restructurarea celor peste 3.000 de angajaţi care lucrează în acest mastodont de sorginte comunistă nu vor schimba mare lucru”. (Mircea Marian, Evz)

De ce trebuie contribuabilii români să suporte o instituție-mamut, nereformată, politizată și care nu slujește aproape deloc interesului public? Potrivit unui raport al comisiei parlamentare de anchetă a TVR, în 2006, în această instituție lucrau 3193 de angajați, plus 3248 de colaboratori externi! Pentru comparație, Evenimentul Zilei are mai puțin de 75 de oameni. ….Întrebarea mea este: credeți că televiziunea publică ar trebui desființată? Eu am un răspuns nuanțat: să păstrăm doar TVR Cultural și, eventual, să transformăm unul din posturile existente într-unul de muzică clasică și jazz, gen Mezzo. Nu cred că în România ar putea să apară posturi publice susținute din contribuții private, deși asta ar fi ideal.” (Mircea Marian, kiseleff.ro, citat de Ioana Dumitrescu)

“Mărturisesc, sunt o cucuvea plătită de Cotroceni” (Mircea Marian, Evz)

Nu, bă, eşti un vierme oribil pe care-l strâng chiloţii şi se scarpină. Şi un sclav, gata oricând să se bage în robie, spre exemplu, la un om politic care l-a dat jos din avion şi l-a înjurat bijăreşte. Să fii plătit ca să dai cu căcat în oricine ridică vocea la stăpân; ori din surse incerte (fiindcă ziarul unde eşti în conducere generează pierderi de ani de zile, deci uit-o p-aia cu economia de piaţă), ori de la stat, adică de noi, toţi. Fiindcă TVR, a cărei desfiinţare o cereai isteric pe vremea când nu sperai să ai o emisiune acolo, este o instituţie, economic vorbind, falimentară.

UPDATE: Uitasem că Mircea Marian este autorul unei performanţe jurnalistice unice. A scris un întreg editorial despre cât de detestabil e Gâdea pentru că a fost la ziua lui Vanghelie. Care Gâdea n-a fost la ziua lui Vanghelie. Bine că mi-am amintit

Comentarii

comentarii

Similar Posts

112 thoughts on “Iobag la Jucător. Profitabila sclavie

  1. nu mai vreau sa platesc propaganda de partid la tvr si radio. intro tara in care primul ministru se dovedeste a fi mincinos, presedintele camerei hot, clasa politica nu ma reprezinta de ce trebuie sa platesc taxe si impozite? pentru un stat care nu-si mai apara cetatenii aflati in situatie disperata in lumea larga, ca nu-i asa nu ne putem permite sa facem acte caritabile pe fonduri publice, la ce bun sa mai contribuim la fondul de stat?

  2. Victore,
    Am vazut 3 chestii intimplate pe imensul tarim al Incompetentei si Prostiei Romanesti.

    1. DOBITOCENIA lui javrodegovici bakoinski& si portavocea sa Bok. Care au trimes un avion ‘umanitar’ in Japonia sa extraga persoane afectate de cutremur si au zis sa foloseasca oportunitatea pentru a-i EXTORCA pe acesti nefericiti cerindule bani pt bilet 1000 Euro altfel lasindui acolo. Apropos, avionul era platit din banii contribuabililor de la bugetul de stat, deci in ce BUZUNARE se duceau sumele incasate?

    Unor LIMBRICI Portocalii li se pare normal ca acesti oameni sa plateasca biletul ca deh ”au bani Romanii care lucreaza in Japonia” (bakoinski) si ”Romania nu face acte de caritate” (bok).

    Normal zic Portocaletii, dar aia din Libia au putut fi adusi gratis acasa care toti lucrau la companii petroliere cu remuneratie BABANA dar trimesi prin PDL. Si e normal sa facem cheta sa ajutam Japonezii din Japonia dar sa nu ajutam Romanii din Japonia. Facind cheta se string niste bani care se vor cheltuii prin firme PDL si banii vor fi pierduti prin nustiu ce conturi Basecu.

    2. DOBITOCENIA marca Timpitescu Lacomescu Adrian Severin, dapoi Prostul nu-i prost destul pina nu-i el si fudul. Cere SPAGA, numita doamne consultanta, de 12.000 de Euro adica 4.000 Euro pe zi si apoi face pe VICTIMIZATUL. Ce bun si harnic si destoinic e el dar ziaristi aia capitalisti cu principiile lor morale vor sa-i demasce imoralitatea sa neprihanita.

    N-a fost deajuns ca i-a dat flit lui Bodu si l-a bagat in kakastoare facindu-l sa bage amendamente i-a mai aratat si degetul din mijloc cind veni vorba de impartirea banilor ca vezi doamne el a bagat amendamentul din convingere.
    3. DOBITOCENIA dublu standard a PUPINCURISTILOR, Macovei si Preda care dau tare cu Fleanca ‘Huo Severin Victimizau, jos cu pingaritu’, dar cind a fost vorba de Fofirlica lui Bashinel Hznastaie Roberta, alias ‘HOTZA DIN PARLAMENT’ de fura pensiile amaritilor MUCLES, e dea nostra URAAAAAAAAAAAA PDL…..

    Normal PSD-ul si natiunea ar trebui sa le zica la toti trei Severin , Anastasie-Haznastasie Bok si Bakionski ‘Iesi afara Javra ordinara!”.

    PS: n-ar trebui oare investigat si Bodu?

  3. NU AVEM COLOANA VERTEBRALA SAU DACA O AVEM E DIN CEARA IMEDIAT SE “PLEACA”…MAI RAU CA ACUM NU AM DUS-O NICIODATA…FAC FOAMEA,NU AM BANI DE MEDICAMENTE SI INTRETINERE…DACA TOT NU VOR SA EUTANESIEZE CAINII VAGABONZI SA NE EUTANESIEZE PE NOI CEI SARACI….NENOROCITI DE PD-LISTI…

  4. Față de cioclu invidios,

    Imaginați-vă că aceste slugi cu ifose, care își zic de dreapta și habar n-au ce-i aia au nevoie de o resursă emoțională din care să-și alimenteze gargara pentru care sunt angajați. Ce natură poate avea această bază emoțională de-i URÂȚEȘTE pe TOȚI imprimându-le pe chipuri o specie particulară de rictus schimonositor?

    Ce au ei în comun? INVIDIA cioclului de mahala pe cioclii din mijlocul urbei. Care e visul lor suprem? Să-l aiba pe celălalt cioclu client. Pe cine urăsc din principiu? Pe doftori, învățători și alții care cresc speranța de viață și deschid orizonturi mai luminoase.

    Un gropar slugă la un cioclu de mahala! Ăsta-i MIRCEA MARIAN. Are două orizonturi aspiraționale. Să se facă slugă la un cioclu boieresc sau să aștepte moartea cioclului la care e slugă. Când visează la oricare dintre ele rictusul i se amplifică grotesc.

  5. lucrez in tvr in partea tehnica, mai precis la serviciu care de reportaj si nu cred ca pot fi acuzat de partinire politica, dar nu cred ca multi din cei din tvr pot fi acuzati ca fac jocul puterii, oricare ar fi aceea..
    daca am cere sa fie desfiintat evenimentul zilei in frunte cu ”marean”, lumea mi ar sari in cap ca e un ziar particular cu finante ”particulare”, dar cei cu capul pe umeri stiu din ce bani mai ”traieste” evenimentul zilei..
    nu contest faptul ca tvr-ul este condus de propagandisti pdl-isti si isi fac de cap cum vor ei, dar nu uitati ca majoritatea angajatilor nu au nicio vina cu jocurile de culise si nu vad un motiv atat de pregnant sa se desfiinteze televiziunea de stat..
    poate sunt subiectiv, fiind un simplu lucrator in aceasta institutie din care imi intretin familia si nu sunt un fan pdl si nu am fost niciodata, dar ar trebui sa se gaseasca o solutie obiectiva ca tvr-ul sa nu mai fie controlata politic..
    daca am fost off-topic atunci imi cer scuze si pot spune doar atat..dl marean: sa sugi o ceapa…

  6. @un tvr-ist: si eu consider exagerata psihoza asta cu desfiintarea TVR pe motiv de partinire politica, dar, in egala masura, e absurd sa strigi ca vrei in continuare taxa fara sa restructurezi un singur post

  7. ok..nu vreau sa fac chat pe blogul tau, dar vrau sa mai aduc un singur lucru in evidenta din ”bucataria” tvr-ului..toate canalele sunt ”controlate” tehnic de aceladi numar de tehnicieni ca si pana acum 3 ani…numarul angajatilor s-a marit pe parte redactionala in turn si pe cea propagandistica in ultimii 2 ani… si eu sunt de acord cu desfiintarea a cel putin 2 canale..ata am avut de spus…
    respect in continuare ceea ce faci…

  8. Taxa tvr taxa de smecher ilegalitati la greu conditionarea unui serviciu, curentul electric monopol de stat prin introducerea in factura de curent obligatoriu a taxei tvr. Poate se sesizeaza parlamentul European in legatura cu aceasta smecherie.

  9. Ba mie-mi place RRA.
    Din fericire nu am telecomanda la radio, asa ca fac miscare din 5 in 5 minute (3 metri dus-intors, daca nu ma intind) sa-l inchid si apoi deschid, in speranta ca urmeaza “Punguta cu doi bani”, atunci cind preaiubitul si atotcunoscatorul nostru, dintotdeauna acelasi etern si meritat, cu mici exceptii (asa da bine, dar care?, spuneti-mi una nelegendara), de care ne atirnam sperantele si visurile, delireaza aproape tremens.
    Incurajati-ma, brothers in arms, mai ales ca RRA inseamna Rradio activity, cum ar pronunta Rrazvan Theodorescu.
    Merci pour votre involvment (lucrind intr-o multinationala pe training nu uit sa le spun cursantilor ca mai degraba ar gasi o interfata in limba noastra in Republica Dominicana, decit in tara).
    Scuze pentru divagatii, nu ma uit la TV. Deloc.
    Howgh.

  10. mi se pare gretzos acest personaj – si cum arata si mai ales cum scrie. spre bucuria lui e bagat cam mult in seama.

    p.s. vb lu’ badea – vestea proasta e ca noi toti il platim pe vierme

  11. Cat timp a citit Mircea Badea articolul, am urmarit numarul utilizatorilor online pe acest site. Erau 45 cand a inceput si 170 cand a terminat. Cred ca vor fi si multe mesaje de moderat.

    Felicitari pentru articol!

  12. eu acum am aflat, de la badea din emisiune, ca individu a fost dat afara din avion de cel pe care il idolatrizeaza.
    parerea mea despre opiniile pozitive radicale e ca nu pot exista fara a avea un interes de pe urma lor. parerile negative radicale pot exista insa si dezinteresat. mircea marean are niste opinii de tip “domnu basescu, aduceti curu sa vi-l sarut”, deci in concluzie – deontolog marean asta.

  13. Mircea ”Marean” sigur are buzele calde. I-aș dori să îl desființeze pe el Băsescu și după aia să devină anti-băsist așa cum a ”reevaluat” Cristoiu :))

  14. Tvru’ e misto si chiar “educativ”.Problema e ca aglomerarea emisiunilor face ca acestea sa fie de tot mai proasta calitate.Prin tvr s-au facut remarcate talente in timpul regimului comunist.Rominilor nu le mai place romineste.Intr-o televiziune particulara bugetul de achizitie al fimlelor si emisiunilor strainesti atarna ff greu.Cat priveste sclavi puteri.Acestia sunt racheti sri/sie sau persoane cu dezabilitati psihice.Nu se pomeneste nimic de infrastructura tvr si faptul ca aceasta are cea mai mare acoperite in teritoriu (la tara nu s-a bagat chiar peste tot cablu sau antene cu decodor).

  15. NU MA INTERESEAZA “TATISMELE” POLITICIENILOR – ma intereseaza ca eu cetatean al Romaniei o duc RAU, mai RAU ca pe vemea lui CEAUSESCU!
    NU MA INTERESEAZA CA PARLAMENTARII LUCREAZA MAI PUTIN CA O LAUZA -ma intereseaza ca eu cetatean al Romaniei o duc RAU, mai RAU ca pe vemea lui CEAUSESCU!
    NU MA INTERESEAZA CA UN PRESEDINTE DE CJ SI-A TRIPLAT AVEREA SI A PUS MANA PE DOI MUNTI IN BUCEGI – ma intereseaza ca eu cetatean al Romaniei o duc RAU, mai RAU ca pe vemea lui CEAUSESCU!
    NU MA INTERESEAZA CAT ALCOOL CONSUMA UN PRESEDINTE IAINTE DE SPUNE INEPTII LA TELEVIZOR – ma intereseaza ca eu cetatean al Romaniei o duc RAU, mai RAU ca pe vemea lui CEAUSESCU!
    NU MA INTERESEAZA CATE MILIOANE DE EURO AU DUS IN BANCILE DIN AFARA UNELE DOAMNE POLITICIENE – ma intereseaza ca eu cetatean al Romaniei o duc RAU, mai RAU ca pe vemea lui CEAUSESCU!
    NU MA INTERESEAZA CATE POSTURI TV SI ZIARE AVEM SI NICI IN SLUJBA CUI SUNT – ma intereseaza ca eu cetatean al Romaniei o duc RAU, mai RAU ca pe vemea lui CEAUSESCU!

    DACA PE VOI OAMENII DIN MEDIA VA INTERESEAZA CEVA, AR TREBUI SA VA INTERESEZE CA NOI OAMENII NORMALI CARE GANDIM SI MUNCIM IN ROMANIA (PENTRU CEI ENUNTATI MAI SUS) O DUCEM MAI RAU CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU!

    MAI E PUTIN SI TREC CEI 40 ANI DE LA REVOLUTIE SI DACA PANA ATUNCI NU VA DISPAREA PAMANTUL, VAI MAMA LOR!

  16. breaking news
    apropo de subiect, nu stiu daca l-ati prin aseara pe maestrul jack la o discutie labeunu despre cum nu si-a platit el taxele si ca o sa-i puna din nou sechestru pe casa. era si bitmann acolo, in aceeasi situatie. pe celelalte posturi era cu vaporasul pe care o sa-l trimitem in libia, deci s-ar putea ca eu sa fi fost cam singurul spectator. totusi m-am distrat pe cinste. deontologul turci ii dadea lu jack codu de procedura fiscala sa-l invete pana maine 🙂

  17. mi se pare revoltator sa platesc obligatoriu taxa la TVR, desi de ani de zile nu ma uit deloc la TVR…..
    dar pe mine, cetatean obisnuit, ignorat, dispretuit, furat etc de statul roman, nu ma intreaba nimeni ce cred, ce vreau legat de aceasta taxa.

    Victore, fara sa te superi, am o sugestie pentru emisiunea ta.
    poate in viitorul apropiat il inviti pe dl. Blanculescu, pe subiectul Cernavoda.
    am urmarit reportajul lui Carmen Avram, de saptamina trecuta si m-am cutremurat.

  18. Faza cu Gadea ca a fost la paranghelie cu Vanghelie a fost varful prostiei si lasand la o parte infatisarea absolut sinistra cred ca sursele lui jurnalistice sunt ca si ale mele, adica ZERO. Traiasca meltenismul si manelaria, tupeul si prostia asta e deviza basistilor.

  19. Eu,de cite ori zapez pe cel putin doua din canalele TVR se vorbeste in limba maghiara,nu ma deranjeaza,eu fiind pe jumatate ungur traitor in Moldova,insa emisiunile sunt total neinteresante.
    Alta chestie de discutata e cea a numarului de oameni care lucreaza la o emisiune.La sfirsitul unei emisiuni a dlui Moculescu pe TVR 2,parca au rulat realizatorii cu tehnicieni de m-am plictisit.Mircica Badea spunea ca face emisiunea cu citiva oameni”de la masuta”.Cam aia e diferenta de productivitate dintre moguli si slugi.
    Se fac cheltuieli enorme pentru catifelarea limbilor cu care vor fi alintate dosurile stapinilor.

  20. Desfiintarea TVR este o ineptie, nu e solutia cea mai potrivita. Televiziunea nationala va trebui scoasa total de sub controlul politicului, restructurare si reformare, alungarea fara mila a gastii de politruci portocalocomunisti din structurile redactionale si de conducere. In aceeasi ordine de idei, exista o mare problema cu plata taxei pentru televiziune: DUBLA PLATA. Odata de catre firmele difuzoare pe cablu, satelit si alte mijloace de transmitere si dublata de plata prin factura de energie electrica de catre imensa majoritate. Si ca o dovada a prostiei bubuitor de crunta care bantuie prin capul TVR:la un corp de cladire pe care il detin si la care alimentarea cu energie electrica este suspendata mi s-au emis in continuare facturi cu consum ZERO dar care contineau taxa radiotv. Era placerea mea suprema de a sta in acea cladire fara energie electrica si de a urmari emisiunile de stiri si grohaielile si schelalaielile lui Samson ot Cotroceni si Samurache ot Rachitele-Victoria.

  21. Acuma zău aşa, Imperatoare, îi obligatoriu să parcurg citatele din… ?! Nu?! Ok! că, tare mi-i peste poate. 😉

  22. ce figura gretoasa!!!
    TVR a ramas asa cum ne-am obisnuit: o sluga a regimului. oare cati se uita la tvr intr-o zi, mi-ar placea sa stiu, in afara de emisiunile de divertisment.
    ce se intampla in tara asta este infiorator, iar basescu este in opinia mea cel putin la fel de sinistru ca si ceausescu.
    asa popor….asa conducatori.

  23. Niciodată nu a fost TvR mai pătată si mai slugarnică decât în aceste momente.De fapt ea nu face decât să ne arunce în fată toată mizeria în care se scaldă si vrea să ne scalde puterea zilei.Si pentru asta mai si plătim.Încă una dintre„originalitătile”noastre!

  24. Din pacate, atat timp cat acest regim odios este la putere (si va mai fi mult de acum inainte dupa cum vad lipsa de reactie a oamenilor), tot vom avea parte de astfel de “cucuvele” , mancatori de rahati basisti. La fel ca asta de-l angajeaza baselu la tvr ptr. viitoare pupaturi, sunt cu … miile, mai putin cu unul acum, daca este adevarat ca Ionel basel Cristoiu, s-a “autoreevaluat” si a considerat ca l-a pupat destul in fund pe stapanul sau suprem si, ar fi cazul sa-l mai si scuipe putin asa. Bine, nui ptr. ca interesul tarii ar cere acest lucru, ci interesul sau, interesul “cristoiului”. Este foarte buna ideea aceea cu desfiintarea TVR-ului, dar acest lucru este imposibil acum cand … “pupaturile-s asa de dulci” si la capatul lor se vede luminita de la capatul tunelului …. cresterea pdl-istica in sondaje a increderii basesciano-pdl-iste …. de la 9 % la 90 %. Intr-un alt regim, cu un adevarat presedinte si un adevarat guvern, poate fi o ideea de luat foarte serios in calcul. Nustiu care este procedura de desfiintarea TVR-ului, dar o imbratisez.

  25. Buna ziua,

    Trist dar adevarat! Nu inteleg de ce trebuie sa platesc niste oameni de pe urma carora nu am nimic de castigat. Daca as plati un serviciu, as avea pretentia sa mi se intoarca favorul. Daca tot nu primesc nimic de la TVR eu nici nu platesc acest serviciu. PUNCT. Sa-mi calculeze penalizari pane le-or iesi ochii.
    Parerea mea,
    Oana

  26. Singurul motiv pentru care ma uit uneori la TVR e ca imi aduce aminte de unele momente (placute) din copilarie. Ca o sa platim mereu taxa cu pricina, e clar…
    Macar mi-a schimbat dispozitia articolul despre Yakuza. Multumiri si lui Bogdan.

  27. tvru practica dentotdeauna taxa tv in stil mafiot.Paltim tvru si radio la supra pret.O data platim la televiziunea prin cablu,si a doua oara platim abonamentul inclus in factura CEZ Enel.Jos cu mafia care ne tele-buzunareste,ca sa-si arate zana tatele la televizor?

  28. Cum e turcu’, si pistolu’, cum sa pretinzi ca slugile sa fie altfel decat jupanu’?! Astia n-au greturi, pt ei bunul simt si decenta sunt bancuri proaste, ati vazut golania cu biletele la avion? Credeti ca marinaru’ e strain de smecherie?! Le-a intors portofelul fraierilor si i-a avut! L-ati vazut cum belea fasolile aseara, in capu’ scarilor, la pupitrul cotrocenist, cand ne explica ce sigura e centrala de la cernavoda? Il pufnea naibii si pe el rasul la ce gogomanie incerca sa ne vanda, aia cu “i-a spus lui marmureanu ca in vrancea nu se egzista cutremur mai mare de sapte, sapte si-un pic, basca dunarea care amortizeaza socul, ca centrala-i pe malul alalalt”. Cam cat de idioti sa fim noi sa inghitim astea?!? Pai cam cat am fi daca am inghitii golaniile lu’ al’de marean! Golanii si-au dat mana peste tara si acum prapadesc totul in cale, ca ciuma, holera, asteroidul, cutremurul, tzunami, raditiile atomice si vantul solar, toate la un loc, potop peste biata tara fara de noroc! Stati sa vedem cat de sigura e cernavoda, cand s-or dezgropa toate dedesupturile legate de golaniile de mil de euro facute de stat, cu firme care au cotizat in campanie si mai cotizeaza si-n ziua de azi, ca n-au murit! Dar despre astea, marean deontologul n-o sa scrie, ca i s-a terminat cerneala din stilou!

  29. Am aflat si eu, datorita lui Badea, faza cu sutul in cur afara din avion , asezonat cu o ploaie de injuraturi, dar n-am aflat si motivul ce a declansat furia smenarului de la Cotroceni. O fi avut Marean buzele reci sau la intepat barba ? 🙂

  30. Tvr are niste seriale si filme chiar interesante de la o vreme ( de cand Cristian Tabara se ocupa de departamantul film, sau achizitie film nu mai stiu)… Sigur ca doar atat nu defineste o televiziune…dar mie imi place sa mai urmaresc din cand in cand cate un film bun fara sa-l intrerupa cu publicitatea odata la 10 minute…

  31. @ zombie …..idiotii credeau ca ai radio cu baterii si ii urmaresti pe ei asa ca te taxau. pe principiul asta vor fi vanati si cei ce tranziteaza Romanelaria ca sa ii taxeze radio si tv ca nu scapa nimeni pe la noi de gheara statului idiot.

  32. Probabil d-aia s-au dus la TVR. Să îi grăbească desfiinţarea “lucrând” din interior.
    Se alătură şi ei celorlalţi deontologi care tunau şi fulgerau pe diverse teme până le-a dat Băsescul os de ros taman în temă.
    Amintesc doar de Cristoiu.
    Sincer, nu cred că merită “titlul” de iobag. Noţiunea asta conţine, pentru români, durere şi suferinţă combinate cu dârzenie şi uneori chiar eroism.
    Faptele acestor personaje seamănă mai mult a prostituţie.

  33. Știu că pe blogul tău ești discreționar și dictator, dar ar trebui să fii mai cumpănit când pui poze ca cea de la articolul ăsta, fiindcă mai sunt și minori care îți citesc blog-ul.

  34. Senzational pe Realitatea!!:)))
    80% din ecran “in direct” de la Cotroceni in asteptarea interviului in exclusivitate cu Basescu, 20% din ecran Ponta intrebat aberatii de Dragoteasca si penibilu’ ala de nu-i stiu numele si nici nu vreau sa-l aflu. Apare Basescu, isi pun microfoane etc. se aseaza si Basescu, impreuna cu intrebatoru’ incep sa citeasca intrebarile, sa le bifeze si sa se puna de acord cu privire la ce urmeaza sa fie intrebat.:))) Dupa 15-20 secunde grele in care se vede clar cum intrebare dupa intrebare primea acordu’ tatucului, se prinde si realizatorul transmisiunii si muta 100% imaginea pe Ponta, taind complet legatura cu Cotroceni-ul.:)))) Hahahahahah, ce “profesionisti” sunt deontologii astia “de bine” de la Realitatea. Au si ei acum vreo 2-3 intrebatori preferati “sub acoperire”, de incepe iar Baselu sa vina pe la ei, ca tot a scapat de “Ora de foc”. Le mai trebuie si rapiditate in platou si la car:).

  35. Are o moaca tare inteligenta omul.Ma astept sa ridice niste ode la prostiile pe care le-a debitat Base in seara asta.Ar trebui sa isi tina clanta pe politica externa ,ca le debiteaza de nu mai stiu unii cum sa-i repare prostiile.Mai cred ca Base a confundat realitatea cu tvr si ,cine stie ,realitatea vrea sa se confunde cu tvr.Eu sunt de acord cu personajul din imagine,sa fie desfiintat tvr-ul ,nu inteleg la ce foloseste.

  36. Bugetul de stat,abonament,publicitate.Trei surse de venit,si acolo nu sunt bani putini.In acest caz poti sa mentii in “viata” un nr.asa de mare de angajati.
    De ce nu-i lasa 3 luni de zile numai cu banii dn publicitate,si apoi sa vedem profesionalismul managementului din TVR,si “succesurile”pe care le obtin managerii acestei institutii.
    Cat despre aservirea Puterii nu este o noutate,dar acum sunt cativa Kamikaze acolo.Cu siguranta si sfarsitul lor va fi acelasi.

  37. Victore,te felicit ca ai avut dreptate, cand ai zis(tu si Badea), ca Realitatea e un post probasist,chiar daca avea si unele accente antibase.De ieri,dupa ce barbosul cu nume imposibil, s-a dus la Palat sa pupe poala (si nu numai) bulibasei,lucrurile s-au lamurit definitiv. Scarbos gest de capitulare.Era de asteptat sa se reorienteze,dupa ce managementul postului a fost preluat de un pupinbasist,dar modul in care a capitulat, mi se pare incalificabil! Ati rama ultima reduta,care sper sa nu cedeze la presiunea tsunamiului provocat de canaliile portocalii.
    Felicitari si pentru emisiunea de aseara.La “Sinteza zilei”ati fost o echipa formidabila,dar parca prea multi odata.In aceste conditii,nu aveti prea mult timp,pentru a va exprima fiecare mai complet.I-as sugera d-lui Gadea,sa utilizeze mai mult acesata formula,cu voi pe post de comentatori,in locul politicienilor, indiferent de culoare,dar portocalii gen Talmacean,Visan,Petrescu,Murg si alti dobitoci, sa nu aiba acces la Antena 3,cel putin la emisiunile lui Gadea,Badea,Ciutacu.

  38. Subscriu pe deplin la comentariul lui Victor!
    rtv, tvr,b1…hai sa fim seriosi(macar astia care am mai ramas)!

  39. Mircea Marian emisiune la TVR? Avea in ultima vreme o colega, Lupea, la fel de fragila in sira spinarii. Ar fi interesant sa fie in tandem si acolo. Si daca s-ar putea sa le aduca pe cea mai gretoasa cantareata a operei basesciene, Andreea Pora, singura ziarista care si-a deplasat dantura la propriu, in fesele Basescului.
    Ce tare ma bucur ca nu am platit abonament tv de un secol 🙂

  40. Aseara (23. 03. 2011), am vazut cum postul tv REALITATEA a schimbat macazul, alegand sa-l pupe si ei pe Basescu, ceea ce, era de asteptat odata cu schimbarea conducerii de acolo. Oana Stancu si Adrian Ursu au si spus despre acel nou sef al Realitatii, ca afacerile lui sunt cu … statul. “Miscarea” e simpla … vrei “afaceri” in continuare cu statul ? Oana Stancu si Adrian Ursu dispar de acolo, si postul il “slujeste” pe presedinte. Sunt sigur ca nu peste mult timp, si Dragosteasca va fi data afara de la Realitatea, daca nu va alege cealalta cale, aceea de a-l pupa pe Basescu. Trist este ca incet dar sigur, acest regim (putin spus) odios, incepe sa acapareze tot ceea ce inseamna mass-media. Marele lui adversar este in acest moment ANTENA 3 care sunt sigur, va avea parte de multe “sicane” din partea institutiilor pupinbasiste. Sper insa sa le faca fata cu brio tuturor atacurilor si in final, contributia ANTENEI 3 sa se dovedeasca decisive in daramarea acestor odiosi de la carma tarii. Aici insa este vorba de perceptia opiniei publice, si chiar este o mare problema aceasta.

  41. Daca la conducerea TVR ar fi un udemerist, ca la Radioul public, situatia ar deveni muuult mai buna:)))) Aici e buba!

  42. D-le Ciutacu,va scriu cu indignare si scarba vis-a-vis de un articol aparut in ziarul Ring luat dimineata moca din gara.Un alt limbric care se crede buricul pamantului ,Soby Cseh cu nesimtire si tupeu face niste afirmatii la adresa dv si a lui M.Badea.Chiar asa am ajuns in tara asta?Cred ca l-as scuipa daca l-as vedea prin b-dul Decebal pe unde-si plimba potaia.Un turnator ordinar cu pretentii mari dar care de fapt nu este decat o cucuvea,un basist mizerabil.Asta vrea sa faca democratie in tara cica!Asa cum a facut si Barna.

  43. Hai,dom’le ca ai fost reevaluat!Esti talentat,de treaba si azi chiar ai caracter!De ce nu vrei sa faci parte din presa de calitate?Hai ca e si Giac,si Turcescu,e bine ,iti da emisiune dupa Moise!Ce zici?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.