Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Iar a răcit la nervii capului dragă Stolo

Iar a răcit la nervii capului dragă Stolo

Va rog sa ma scuzati ca iar am avut dreptate. Urasc sa le stiu mereu (aproape) pe toate, iar voi sa asistati neputinciosi la previziunile mele precise, de ceas elvetian. Da’ sa le nimeresc si la Radio Lynx, si in Catavencu, asta-i deja prea mult. Daca-mi iese si aia cu tehnocratu’ din servicii, va dau voie sa-mi spuneti Mafalda:)

UPDATE: Tiranu’ si-a amanat fara nici o explicatie declaratia anuntata pentru 12:30; cica mai inspre 14. I s-o plimba vreun pitic cu roaba cu bile prin testos 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

121 thoughts on “Iar a răcit la nervii capului dragă Stolo

  1. poate se muta la cluj acum ca trebuie sa stea in bucuresti. cat a fost primar la cluj a stat mai mult in capitala (sau pe drum).
    e marioneta buna si Boc.
    eu o astept pe Nutzi sa conduca 😛

  2. Boc Prim-ministru = mini-me. Avantajul este ca in vizitele externe acum Primul-Ministru si Presu’ au acelasi loc in avion :).
    Boc – Basescu = Sancho Panza si Don Quijote (in cautarea acelorasi vise nebunesti, dar neidealiste de aceasta data). Dulcineea din Toboso stim cine este isi flendura tatele si curu’ la TV in fiecare zi.

  3. Cata oratorie fara rost! Este limpede ca noua retragere a lui Stolo face parte dintr-un scenariu al lui Base. Motivul? Ce dracului despicam firul in 16, el il stie. Grotesc este ca PSD accepta orice. E foaaaaaaaaaame mare!

  4. Stiu ca nu preaa bagati voi in seama argumentele astea si preferati “analizele politice”, da uite ca degetul boierului ezita pe buton:
    http://www.ktd.ro/fin/forex_cotatii.php

    Basescu, Geoana si toate chestiile astea, au pierdut razboiul cu viata, in momentul in care au promovat si au promulgat cresterea cu 50 % a salariilor ‘dascalilor”.
    Cine-i nebun sa mareasca in ianuarie salariile astea cu 50%, aducand astfel deficitul bugetar peste 4%, in conditiile in care Romania e in plina recesiune, (nici vorba de efecte ale crizei globale, asa cum au botezat-o gugustiucii astia)
    Asa ca trece Boc cu burta pe cearsaf si o sa calce dascalii si multi altii pe gatul lui in ianuarie.
    Abordasem modul asta de tratare a problemei pe blogul Roxanei Iordache inainte de alegeri, dar acolo nu se mai poate discuta datorita unor ciudati.
    Stolojan nu e primul care refuza postul de prim ministru, a mai fost unul care a refuzat, tot un economist.
    La ora actuala pentru postul asta se cere un iresponsabil pafarist gen Boc sau Geoana care sa nu priceapa in ce intra.

  5. Moş Califar, te referi la emisiunea lui Gheorghe, da? :))
    Asupra lui Stolo se va abate mânia “premierului din deal”, nu va scapa nepedepsit! Uzanţele spun că trebuia să-i pupe mâna…hm, face pe rebelu’?! :))

  6. Draga domnule,
    ti-am mai spus ce bun esti…nu ma repet
    te rog spune-mi ce parere ai, Stolo i-a platit-o lui Base?..dupa mutra marinarului asa se vede..

  7. “Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii.”
    Stiu ca stii, dar in sfarsit, simt nevoia sa ti-o spun: esti genial! Jana nu e moarta…Jana e da forma…auauauauau!…

  8. In fotografiile de grup de la CE, vor fi doi pitici.Ai dreptate, Mica, acest complex de inferioritate al oamenilor mici de statura zamileste, daca nu monstri, celputin dictatori.
    Octavian Paler se rasuceste in mormant.Har Cerului ca n-a ai apucat vremurile astea de umilinta.
    Iar Oprisan a avut dreptate: e o zi istorica!

  9. Mult stimate domn,
    Zarurile au fost aruncate, a fost mart, a fost remiza, oare ce va mai urma ?
    Stolo joaca tare, nu este nici bolnav, nici fraier, iar dupa ce a vazut cam ce a ramas prin visterie ar fi fost nebun sa mai ramana mai ales ca sacalii asteapta macelul.
    Vai de noi daca nu ne desmeticim.
    Urmeaza patru ani sa-i hranim din impozitele noastre si sa urmarim neputinciosi cum impart ceea ce a mai ramas. E posibil, nu ? Sau sa adunam o multime de semnaturi si sa-i dam jos. Si asta este posibil.

  10. Boc? Prim Ministru?Pai il regret deja pe Stolojan,iar de Tariceanu mi-este de-a dreptul dor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.