Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Hidoşenia subumană a blatistului-şef

Hidoşenia subumană a blatistului-şef

– Oriunde-n lumea democratică, un candidat la preşedinţie (nu mai vorbesc de un preşedinte-n funcţie) surprins în ipostaza lui Băsescu de aseară devine aproape automat istorie pentru viaţa politică. Unii pleacă benevol, alţii sunt rejectaţi.

– Când ai tupeul greţos (a şaptea zi după scripturi) să susţii că n-ai dat într-un copil în viaţa ta, trebuie să te gândeşti că nu cu mult înaintea declaraţiei ferme de campanie căutai disperat, în direct, scuze penibile de tipul m-o fi înjurat.

– Marele cap de familie, masculul alfa protector care-şi apăra familia împotriva agresiunilor verbale ale jurnaliştilor, şi-a devoalat intreaga-i hidoşenie subumană.

– Mi-a plăcut cum, dincolo de penibilii ăia care perorau prin studiouri (Roberta Anastase şi Szobi Czeh ar trebui să stea ascunşi măcar juma’ de an), susţinând varianta abracadabrantă a falsului mogulilor contra luptătorului anticorupţie, maşinăria pedelistă l-a găsit instant, ca martor incocent, pe propriul activist Iuraşcu. L-a spălat, l-a îmbrăcat la sacou/cravată, l-a livrat într-o oră (cu alai de sepepişti) la Realitatea şi B1. Pe la casierie trece mai încolo; dac-o mai avea unde.

– Felix Tătaru spunea aseară la Realitatea ca el a filmat şi că este un trucaj ordinar (adică prost făcut?). Atunci, pâna la aşteptata expertiză, să vina el cu originalul şi să demonteze făcătura. Mai precaut, Traian Băsescu n-a acuzat aseară falsul. Oare fiindcă bănuieşte (sau ştie deja) că mai există şi alte filmări similare?

– Virginele intelectuale de poştă pe bani publici se întreabă, chipurile naiv, de ce apar abia acum acele imagini. Fiindcă în toată lumea lucrurile compromiţătoare despre candidaţi se folosesc la şantaj şi/sau în campaniile electorale. Şi pentru că, dacă atunci nu exista interesul ca lumea să ştie, azi există.

– Jucătorul şi-a pierdut antrenamentul de la atâtea blaturi televizate. A devenit un soi de Gloria Bistriţa. Când joacă pe bune, ia de la trei în sus. D-aia l-a executat profesional Răzvan Dumitrescu. Fiindcă nu s-a pretat la tradiţionala reciprocitate.

– Aştept contraatacul: film sau arestare? Fiara rănită-şi apără viaţa sfâşiind tot.

P.S. Numele experţilor sunt la loc sigur de dimineaţă. Trei persoane le au salvate.

UPDATE: După ce a făcut spume pe-o pagină de ziar că TVR i-a făcut un râs de campanie lui Geoană în timpul meciului (justificat, până-n punctul în care uită poveştile similare cu Băsescu), eroul popular Tolontan şi-a băgat mâna-n gips, să nu cumva să fie nevoit să scrie ceva de pumnul de dreapta al idolului său politic…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

285 thoughts on “Hidoşenia subumană a blatistului-şef

  1. As vrea sa te intreb ceva.
    Care este problema cu Fenechiu?
    Intr-una din emisiuni ai spus ca Fenechiu ar trebui sa stea deoparte. De ce ma rog?
    Care este problema? Ce are Fenechiu?
    Ce te deranjeaza la el? ca este modovean, ca este din Iasi si nu e din Bucuresti sau din sud?
    De ce va deranjeaza modovenii? Oare pentru ca sunt mai frumosi si mai destepti si mai educati si mai cititi deacat voi_
    Cred ca ar trebui sa se renunte odata la mitul asta cu moldovenii. Uite-te si tu pe niste statistici şi vei vedea cine munceste in tara si in afara, cine munceste nu cine fura sau face afaceri.
    Vei vedea cine invata.
    Moldovenii tin tara asta. Acesta e adevarul.
    Moldovenii muncesc in putinele intreprinderi care mai exista. Moldovenii au reusit si la Bucuresti si in occident. Moldovenii iau medalii pentru Roamnia, Moldovenii iau medalii la olimpiade, moldovenii au ajuns primii la MIcrosoft, deci care este problema.
    Moldovenii mei sunt frumosi, harnici şi destepti.
    Nu dau un moldovean pe 10 altii!
    De nu erau moldovenii, Romania nu ar fi existat!

  2. Da, coane Victor! Aţi spus corect: subuman, nu inuman! S-a dovedit de atâtea ori subuman de când e în politică! Centrul propriilor sale preocupări rămâne propria sa persoană. Tocmai de aceea tot ceea ce a clamat în numele poporului nu reprezintă altceva decât dorinţa sa de a se alinta cu ideea că poporu’ îl iubeşte.
    Poporu’, în totalitatea sa, nu-l votează numai pe el, votează şi cu alţii. Tot din poporu’ ăsta fac parte şi mogulii şi tonomatele şi găozarii şi păsăricile şi ţigăncile împuţite. Chiar dacă pe 6 decembrie se va dovedi că oamenii care nu-l votează vor fi în minoritate, acei oameni îi vor da o lecţie! Dacă nici atunci nu va învăţa lecţia, ce mai putem spera? Să înceapă execuţiile publice? Să se umplă închisorile cu “corupţi”?
    Nu ştiu cum ar arăta România în al doilea mandat al lui Băsescu, dar în mod cert, voi face tot ceea ce-mi stă în putere să nu aflu vreodată! Dincolo de patetismul tragi-comic al acestei campanii- şi mă refer la toţi candidaţii, fără excepţie- dincolo de neîncrederea tot mai evidentă în clasa politică, trebuie să alegem între două căi: voinţa unui candidat de a-şi legitima şi consolida puterea şi imaginea personală şi dorinţa (cel puţin declarată) unui grup de oameni de a răspunde nevoilor imediate ale cetăţenilor! Pe nici unii dintre ei nu putem să-i scutim de faptul că s-au mai aflat în aceşti 20 de ani la guvernare! Dar, poate, mai merită o şansă? Poate controlul “noului val” din PNL asupra deciziilor care se vor lua în posibila coaliţie de guvernare, va reuşi să domolească din tendinţele unor oameni din PSD să repete greşelile făcute în anii 2000-2004.
    Îmi cer scuze pentru lungimea comentariului, pentru patetism şi pentru tendinţa de a “valida” o construcţie politică.
    Respect!

  3. Cred ca dupa ‘executarea’ lui T.B. de catre R.Dumitrescu Antenele tot nu vor avea “placerea” sa-l vada pe T.B. venind “cu caciula in mana”; eventual daca cei de la Antene se vor “duce cu caciula in mana”sa-l invite personal la dezbatere. Nemernicul.

  4. Imi pun o intrebare: nu e posibil aparitia acestei filmari de o calitate si o gravitate discutabila NU S-A FACUT, OARE, CU BUNA-STIINTA A “PAPUSARULUI-SEF”…?
    Sa ma explic: conform CTP-ului ( si, de data asta, ii dau dreptate…) acest film nu a facut DECAT SA SE ACUTIZEZE sentimentele fata de Basescu – cei care l-au urat il vor ura mai tare , iar simpatizantii VOR CONTESTA PANA LA ABSURD veridicitatea filmului SI VOR ISI VOR STRANGE SI MAI TARE RANDURILE IN JURUL ” PREAIUBITULUI CONDUCATOR” …. – in tot acest timp, CU ADEVARAT GRAVELE TICALOSII, MINCIUNI SI MARLANII la adresa INTRGULUI popor, SUNT UITATE si LASATE IN DERIZORIU….!!! Ori tocmai prezentarea si explicarea pertinenta si fara patima sau ranchiuna a faptelor ” preamaritului…” , ar mai putea “smulge” din electoratul pro-basescian in cealalta tabara , anti- , sau eventual neprezentarea acestuia la vot….!
    Din acest motiv eu cred ca TOATA aceasta tevatura pe baza acestui film , II ESTE PRIELNICA LUI BASESCU… Ar merita de facut un sondaj-fulger pt. a se vedea daca e o miza REALA sau una FALSA …?!

  5. auzi la macovei:”Aş prefera să-mi las copilul cu Băsescu nu cu Patriciu”.pai fatooo,parca base pleca pe mare nu se angaja baby sitter!!!

  6. stiati k basescu i-a platit pe niste manelisti(nicolae guta si roxana)sa-l ridice in slavi pe ritmuri de manele?e difuzata din 5 in 5 minute pe taraf tv.
    disperarea lui a atins cote alarmante!

  7. dupa vreo 30 de ani roman polanski e inca sub vizorul justitiei americane. noi nu suntem america iar basescu e mai degraba un pulanski!

  8. Ceausescu a dainuit atita amar de vreme pentru ca a avut lingai. Basescu a trait cinci ani pentru ca a avut lingai. Rezulta ca poporul roman tinde catre aceasta ipostaza mizerabila a unei fiinte umane. Romania nu traieste in acest secol orice a-ti spune si orice a-ti face. Restul domnule Ciutacu nu mai conteaza.

  9. Victore, nu cred ca e nevoie de nici un expert, ar fi nevoie de un medic ortoped pentru film ca sa constate ca nu e trucat,adica sa constate ca muschii fetei lu Base se deplaseaza corect in urma impactului.Cine stie putin box, isi da seama usor.Dar nu asta e problema, problema e ca si fara film,in orice stat normal din lume un asemenea om nu are ce cauta intro functie publica, cu atat mai mult ca si presedinte.Motive exista si se gasesc in fiecare zi al acestui individ,pardon animal pradator.

    P.S. Pana la urma chiar daca ucidea un copil, tot nu renunta la putere, ca asa e omu’.

  10. Domnule Ciutacu, simplu… votezi Basescu, Votezi Nicolae Guta: http://www.youtube.com/watch?v=s-1wPkZ1p6E
    (poate ca sunt cam in urma)
    nu credeam ca o sa vad asa ceva… deci clar..care este electoratu` acestui flamand de voturi… asa ca sa nu ne mire de ce o mare mare parte din Romania voteaza cu Semi-Hulicanu asta

  11. A inceput nebunia pe net.
    Au primit oamenii un filmulet acum si se comenteaza incredibil de mult pe aceasta tema, chiar daca se moare de foame la propriu in tara asta.

    Pana si pe site-uri serioase apar tot felul de anunturi de angajare: http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-angajam-editor-video-cu-mai-multa-experienta/39117/5

    Culmea, acest link apare ca anunt Google.

    Pe un alt site apare insa un alt job, dar cu o alta directie: http://www.netjobs.ro/locuridemunca-joburi-cautam-persoane-ascultatoare-afisare-9566.html

    Abia astept sa terminam cu haosul asta cu alegerile; oricum de bine e cam putin probabil sa auzim pe viitor!

  12. Toti cei care il voteaza pe imbecilul de Basescu isi merita soarta, dar ce vina au ceilalti? SA TRAITI BINE!!!…cred ca mai potrivit era SA MURITI INCET!!!

  13. astia d la antena in afara d basescu nu mai dau nimic….pana acuma ceva timp ma tot uitam la ei la “sinteza zile”,”in gura presei”….da m-am saturat deja…asa oameni josnici si manipulati n-am vazut…nu sunt fan basescu….am votat cu antonescu…da deja ma dezgusta oamenii astia…si ei mai zic k nu fac jocurile nimanui…k sunt obiectivi

  14. # flaviu:

    Îmi pare rău că, deşi te-ai uitat la Sinteză şi la În gura presei, n-ai înţeles nimic. 🙁

  15. in turul I am votat cu traian basescu dar cand am vazut cum izbeste la betie un copil, eu mi-am adus aminte de niste betivi care m-au macelarit cand eram mic, eram in scoala generala. mi-au dat numai in ureche si de atunci aud mai slab cu urechea stanga. erau dreptaci. votez cu oricine impotriva acestui sheff. Sa traiti sheffu! Nu pot ca sa va votez. m-ati convins. Sunteti praff, mancati rahat adica si mintiti, sunteti las adica nu recunoasteti, dati in copiii altora adica nu stiti sa va controlati si sunteti si pervers ca dati ca un shjmenar. intr-adevar, aveti toate atributele pentru ca romanii care tot posteaza pe aici sa va voteze. eu nu!! succes romani si multa bafta! poate va mai vine mintea cea de pe urma… desi nu cred. traiasca udrea (genti luis vuitton = 5000 euro bucata). atat va duce, atat bagati, doar atat mancati. restu la sheffu. sal

  16. # udrea….

    Salut schimbarea ta de optică, dar nu pot să nu mă întreb cum de n-ai ţinut cont de toate astea-bine, fără secvenţa Ploieşti- încă din primul tur?
    :eek

  17. De trei zile incoace toata lumea (cu putin bun simt) vorbeste de episodul pugilistic al lui Basescu impotriva unui copil de 10 ani. Altii ii iau apararea pana la disperare marelui conducator, gasind tot felul de pixeli care explica cum a fost trucat filmul.

    Cea mai tare faza este ca de fapt votantilor lui Basescu pana la urma nu le pasa. Degeaba ne agitam si ni se pare imorala lovirea unei persoane (cu atat mai mult a uniu copil) cand in realitate, dupa 5 ani de scandaluri si instabilitate, nu mai era nevoie de nimic altceva sa ne convingem ca omul asta nu poate sa ne reprezinte. Cu atat mai putin sa ne conduca.

    Faptul ca o treime din romani l-au votat (si ma astept ca numarul lor sa creasca in turul doi) e insapimantator. Pentru ca cel putin una din trei persoane cu care ma intalnesc pe strada inseamna ca ii aproba astfel de fapte. Si comportamentul lor dupa ce un film evident ruleaza pe toate televiziunile este si mai inspaimantator.

    Pentru ce de fapt nu le pasa! Iar noi toti ceilalti ne agitam degeaba! Si apoi ne miram ca traim prost…

  18. Dl Ciutacu,
    am inteles ca in 1 dec. va fi marea inaugurare a autostrazii.
    Eu zic daca tot se inaugureaza, hai sa mergem sa testam… Vreo 400 de masini, ce ziceti?

    La Cluj am inceput sa organizam acesta, adica sa astepte la momentul inaugurarii o coloana luuunga de masini, care dupa ce taie astia panglica, sa intr pe autpstrada, daca tot il inaugureaza.

    Sa vad atunci fata lor , zicand ca de fapt i ca nu e gata.

    Inca vreao 3 postari sau observatii in TV CRED CA VAobiliza destui soferi.

    Hai sa incercam.

    Zoltan

  19. Eu sunt stupefiat de cei care marseaza pe ideea cu trucajul. De lipsa oricarui bun-simt, rationalitati, in fata unei evidente – zi-i cum vrei. Sa vorbim de servilismul unora e inutil. Inteleg asta: au salariu, familie, copii s.a.m.d. Dar prostia unor oameni care nu sunt ne-inteligenti pentru simplul fapt ca au net si tasteaza pe el ma copleseste. Sfarsesti prin a te intreba: “Oare astia suntem, ca popor?”

  20. “Puterea liberală de azi trebuie să ajute la crearea celuilalt pol, ca partener politic şi nu ca opozant, prin întinderea unei mâini reformei din PSD şi lui Geoană” (19 sept. 2005, Jurnalul Naţional).
    c a r t a r aaa scu :”Dacă nici o minune nu se întâmplă până pe 6 decembrie, liberalii ni-l vor face cadou pe Geoană la Cotroceni, dând astfel iarăşi România pe mâna PSD-ului. Acest lucru, vorba lui Talleyrand, «e mai grav decât o crimă, e o greşeală». Care nu li se va uita prea curând”. (27 nov. 2009, Ev. Zilei)

  21. domnule Ciutacu, sunteti atat de obositor si vulgar incat nu sunteti prea departe de caracterul lui Basescu. aceeasi marie cu alta palarie…cum sa zici “lachei” pe post in direct? asta o pot zice eu la o bere cu tovarasii in fata blocului dar de la dvs am pretentii…scrieti degaba, pacat!

  22. Da’ dacă ramu’ bate’n ușă,
    Și iese prostănacu’
    Adu-ți aminte de mătușă
    Că n-au furat cu sacu’…

    Nu șobolanu’ rozaliu
    Salveaza o națiune
    Când țara saltă în ruliu
    Și-urgia e pe bune…

    Poporu’ suntem noi e drept,
    Da’ orbi suntem cu toții,
    De credem că un (non) deștept
    Va termina cu hoții…

    Prefer un matelot bețiv
    Golan și pus pe harță,
    Decât un păpușar parșiv
    Și o mască scoasă-n față…

  23. @ si alte chimicale…
    Ia-ti matelotul,ia-ti si camarila
    pe hudrea ia-o!la naiba sa plecati
    va dam din pivnite, intreaga bautura
    si tot ce vreti numai sa ne lasati!

    Va dam tot ce doriti, va dam cu totul
    Si dulce si amar, si tot ce ne mintiti
    Dar nici in vise sa nu mai ganditi
    Ca-n viata asta mai primiti si VOTUL!

    Luati-va toti aroganti-n carca
    Si usuraticele… luati-le cu voi
    Lasati-ne cu-amaraciunea noastra.
    Lasati-ne cu carca de nevoi.

    Dar sa va duceti cat mai indeparte.
    In vis vrem sa visam, nu vrem cosmaruri
    Lasati-ne in simpla noastra vrere
    Si n-aveti doar decat sa…
    V-aruncati in valuri!!

  24. Draga victor daca imi este ingaduit sa te tutuiesc ma banui ca avem o virsta apropiata am 42 ani sint din aninoasa de hunedoara de origine din Nanov Teleorman .Sint un parinte a 3 copii poate nu am fost cel mai perfect parinte poate am mai gresit fata de copii mei dar in nici un caz nu pot sa fac ce a facut presiente base care pentru mine si multi alti romani NU ARE NICI CEA MAI MICA SCUZA si cred ca ne jigneste cind afirma ca puterea lui sintem noi romani. Nu puterea lui sta in cei care il inconjoara si fac scut de prostie in fata lui in cei care nu vor binele ROMANILOR daca inaintasi nostri [spun de cei care au intrat in istoria inimi noastre]procedau ca si ei acum basescu putea fi un sef de trib pe insula serpilor ma opresc aici pentru ca si daca as scrie ore intregi nu as gata de zis oful romanilor care giandesc ca si mine ati as vrea daca aveti ocazia sa-l intrebati pe basescu CIND ISI CERE IERTARE NOUA ROMANILOR ps DAR SA NU PLINGA PENTRU CA STIM DE CE PLINGE cu stima si respect grosu sorin din aninoasa

  25. Stimate d-le Ciutacu,va aprob in tot ce scrieti si spuneti,dar nu mai avem timp, si fiindca tot disecam ce e corect si ce nu,face ca astazi sa-mi fie umpluta cutia postala cu scrisori portocalii,la use mi-a sunat o echipa de tineri PDL, iar ceilalti parca nici nu exista.Si vad pe blogul d-lui I.Buble si Gheorghe C-tin ca povestea cu Popa arestat in Indonezia este o minciuna. De ce tace d-l Geoana?Nu inteleg! Va multumesc,si daca se mai poate faceti ceva.

  26. Domnule Ciutacu, nu am auzit nimic de “crimele” provocate de domnul Mantog. Poate ca nu e un subiect de mare importanta in momemntul de fata si poate ca ceilalti sunt interesati doar de cine va fii presedinte in urmatorii 5 ani. Oare chiar nu e nevoie sa se stie ca acest domn, membru al partidului PD-L, este un om mai mult decat inconstient? Nu stie nimieni de acolo “de sus” ca Mantog a intrat cu 200 la ora intr`o masina de salvare care transporta un bolnav de inimia si drept urmare acesta a murit, iar soferul salvarii este si el pe moarte? PD-L`listul este aproape bine mersi si cred ca nici macar nu mai este in spital. De astfel de oamnei are nevoie Romania la guvernare? Oameni lipsiti de scrupule, oameni inconstieti, capabili doar sa fure si sa`i construiasca averi pe banii publici. Chiar vreti ca ei sa ne conduca tara? Romanilor, aveti grija cu cine votati duminica!

  27. Domnule Ciutacu.
    Va apreciez comentariile dumneavoastra,si eu sunt consternat de faptul ca un personaj de tipul lui Basescu a cistigat alegerile in ROMANIA.Regretatul Octavian Paler l-a calificat
    pe Basescu “CANALIA PERFECTA” si daca atunci credeam ca exagereaza acum ii dau dreptate.Cum au putut romanii sa fie pacaliti de haita PDL-lista:BASESCU-VIDEANU-BERCEANU_BLAGA -UDREA care printr-un tupeu inimaginabil sau imbogatit ei si odraslele lor iar acum vin sa arunce cu noroi in toate partile si mai fac pe democratii. Raman siderat cita ura si venin varsa din ei pe BLOGOSFERA admiratorii PDL, de obicei tineri care nu au prea mullta scoala,
    manelisti lipsiti de elementarul bun simt.Acesti indivizi cu toate ca le curgeau mucii din nas la REVOLUTIE,sau nu iesisera din oua vin acum si vorbesc in numele revolutie, lucreaza prin strainatate dar mai mult ciordesc si fac romanii cinstiti de rusine.Eu am ajuns sa-mi fie rusine cu asa concetateni.EU nu cred ca majoritatea romanilor
    sunt astfel dar lipsa de vigilenta a majoritatii cinstite a facut ca aceste alegeri sa fie furate de gasca lui Basescu.Singurul lucru ce ne ramine este sa cautam dovezile de hotie care s-au facut, sa luptam in continuare impotriva acestor hoti si nu cred ca adevarul va iesi la iveala. Acesta canalie de presedinte pentru magariile facute este imposibil sa nu plateasca.PSD-eul va trebui sa faca o alegere mai buna,Geoana a gresit mult,sunt convins ca daca nu mergea la Vintu cistiga.Ar trebui sa explice romanilor cum a fost santajat de Vintu.Ce pacat ca nu a ajuns in finala Antonescu,l-ar fi tavalit pe Base de se alegea praful de el.Poate ca am fost pedepsiti de Dumnezeu si ma rog in continuare sa ne dea putere sa scapam de Basescu.Se potriveste zicala SPUNE CU CINE AI VOTAT CA SA-TI SPUN CINE ESTI.Nu mai pot sa suport inca 5 ani hahaielile si lipsa de bun simt a ui Basescu.Daca ziaristii si tinerii politicieni di celelalte partide vor lupta in continuare sunt sigur ca Basescu va claca si se va face singur de ris.Nu putem lasa un asemenea presedinte in fruntea tarii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.