Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Hidoşenia subumană a blatistului-şef

Hidoşenia subumană a blatistului-şef

– Oriunde-n lumea democratică, un candidat la preşedinţie (nu mai vorbesc de un preşedinte-n funcţie) surprins în ipostaza lui Băsescu de aseară devine aproape automat istorie pentru viaţa politică. Unii pleacă benevol, alţii sunt rejectaţi.

– Când ai tupeul greţos (a şaptea zi după scripturi) să susţii că n-ai dat într-un copil în viaţa ta, trebuie să te gândeşti că nu cu mult înaintea declaraţiei ferme de campanie căutai disperat, în direct, scuze penibile de tipul m-o fi înjurat.

– Marele cap de familie, masculul alfa protector care-şi apăra familia împotriva agresiunilor verbale ale jurnaliştilor, şi-a devoalat intreaga-i hidoşenie subumană.

– Mi-a plăcut cum, dincolo de penibilii ăia care perorau prin studiouri (Roberta Anastase şi Szobi Czeh ar trebui să stea ascunşi măcar juma’ de an), susţinând varianta abracadabrantă a falsului mogulilor contra luptătorului anticorupţie, maşinăria pedelistă l-a găsit instant, ca martor incocent, pe propriul activist Iuraşcu. L-a spălat, l-a îmbrăcat la sacou/cravată, l-a livrat într-o oră (cu alai de sepepişti) la Realitatea şi B1. Pe la casierie trece mai încolo; dac-o mai avea unde.

– Felix Tătaru spunea aseară la Realitatea ca el a filmat şi că este un trucaj ordinar (adică prost făcut?). Atunci, pâna la aşteptata expertiză, să vina el cu originalul şi să demonteze făcătura. Mai precaut, Traian Băsescu n-a acuzat aseară falsul. Oare fiindcă bănuieşte (sau ştie deja) că mai există şi alte filmări similare?

– Virginele intelectuale de poştă pe bani publici se întreabă, chipurile naiv, de ce apar abia acum acele imagini. Fiindcă în toată lumea lucrurile compromiţătoare despre candidaţi se folosesc la şantaj şi/sau în campaniile electorale. Şi pentru că, dacă atunci nu exista interesul ca lumea să ştie, azi există.

– Jucătorul şi-a pierdut antrenamentul de la atâtea blaturi televizate. A devenit un soi de Gloria Bistriţa. Când joacă pe bune, ia de la trei în sus. D-aia l-a executat profesional Răzvan Dumitrescu. Fiindcă nu s-a pretat la tradiţionala reciprocitate.

– Aştept contraatacul: film sau arestare? Fiara rănită-şi apără viaţa sfâşiind tot.

P.S. Numele experţilor sunt la loc sigur de dimineaţă. Trei persoane le au salvate.

UPDATE: După ce a făcut spume pe-o pagină de ziar că TVR i-a făcut un râs de campanie lui Geoană în timpul meciului (justificat, până-n punctul în care uită poveştile similare cu Băsescu), eroul popular Tolontan şi-a băgat mâna-n gips, să nu cumva să fie nevoit să scrie ceva de pumnul de dreapta al idolului său politic…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

285 thoughts on “Hidoşenia subumană a blatistului-şef

  1. ar fi o chestie sa-i dai tel. si sa-l feliciti pe vadim pt. cei 60 de ani pe care i-a implinit azi;oare dan diaconescu l-o mai suna dupa ce tribunul l-a facut praf in tricolorul de azi?cat despre basescu,daca o sa continuati la nesfarsit cu acel film,o sa-l victimizati si umanizati

  2. Dragi concetăţeni,

    În luna Decembrie avem treabă la Palatul Cotroceni:

    1. De Sf. Nicolae, să dăm gunoiul afară din casă.
    2. Să procedăm la o deratizare cum nu s-a mai făcut.
    3. Patriarhul Daniel să oficieze o sfeştanie pentru alungarea duhurilor rele.
    4. Să mutăm acolo o familie care să ne asigure măcar Sărbători liniştite.

    Este mult de lucru, nu ne lăsaţi singuri!
    Apelaţi inclusiv la ajutorul prietenilor, rudelor, cunoştinţelor!
    Orice mână de ajutor este preţioasă!

    Cu speranţă,
    Constantin-Valeriu Trifan

  3. Mare disperare printre portocalii. A pus batul pe alesii neamului, sa faca ceva pentru colegiile din care provin.Ce sa vad, dimineata?
    Un grup de tineri PDL-isti, care imparteau papornite, pungi de rafie, pe care scrie Basescu pentru Romania. Tinta fiind ,in principal,taranii care coboara din autobuze. Am luat si noi una, iar din grup s-a desprins un domn, mai in varsta, care mi-a mangaiat libidinos copilul pe fata:Sa mearga parintii tai la vot, copilas”.Reactia mea, care l-a infuriat foarte tare pe marele senator PDL, figura marcanta a urbei noastre,a fost:” Domnule, m-ati speriat. Am crezut ca vreti sa-i trageti un pumn in fata copilului.” “DE ce?”, “Pentru ca vom vota cu Mircea Geoana.”. Replica la care am primit un sir de amenintari cu privire la viitorul nostru,, spuse si pe un ton ridicat, pentru ca traversam strada,si sa auzim bine.”CE ne asteapta, ce prapad va veni,etc”.
    Concluzia: nu credeam ca voi vedea o somitate, cum este considerat domnul senator, de catre unii, o persoana respectabila, la impartit papornite prin targ.Gretos, inca o data.Asta numesc prostitutia intelectualilor din Romania.

  4. Ma intrebam… oamenii astia care ii iau apararea si de aceasta data nu au constiinta? Cum pot trai cu ei insisi, cum se pot uita in oglinda? Unii dintre ei au copii… Sunt gunoaie! Iar Pora aia nu-si da seama cat e de penibila si ca se face de ras in fiecare zi in ultimul hal?

  5. Doamne, zice Sfantul Petru, anu’ asta romanii n-or indurat prea mult?
    In primavara inundatii in Banat, apoi in Muntenia. N-a trecut mult timp si Moldova a fost sub ape, iar acum in Ardeal mor oameni…
    La care Dumnezeu ii raspunde:
    − Au vrut marinar, acu’ le dau apa…

    De luni ma duc sa-mi fac o cofetarie, cand o iesi Geoana presedinte, prevad ca o sa mearga bine vanzarea la prajitura “diplomat” 🙂

  6. Victore,te implor sa ma ajuti si sa ma lamuresti cu o chestiune,simt ca o iau razna!

    Au voie astia sa atarne prelate electorale peste panourile publicitare(acelea electronice)???Din cate stiu eu (poate ma insel!nu mai stiu ce e normal ,ce nu in tara asta!) reclamele care apar acolo sunt PLATITE de firme,nu??

    Aseara erau doi destepti cu o scara si pe intuneric s-au suit si au acoperit acel panou cu o prelata cu Base….si-au facut aparitita doi politisti comunitari,au discutat,dupa care politistii s-au sutit (ascuns) in curtea Bisericii de langa.

    Am facut o poza si am trimis-o la martorocular la realitatea dar nu stiu daca conteaza….eu am incercat…….

    Intrebarea mea pt tine si pt oricine altcineva se pricepe,AU VOIE sa faca asta?

    Da,panourile astea la noi in oras se spune ca apartin primarului….care e PD-L….dar totusi,firmele acelea au platit pt spatiu publicitar,nu?E una cand platesti sa apara un clip electoral printre alte reclame si alta sa acoperi panoul cu o prelata.

    Nu mai mentionez faptul ca panoul este postat in fata Bisericii…strategic,nu?

  7. Draga Victor,

    Batalia e pe bani si pe contracte, oricine ar iesi. Pentru binele natiunii nu se lupta ei. Asta e democratia din pacate, nu in romania neaparat, licitatii masluite, vederi politice inguste, promovarea mediocritatii.
    Conceptul de politically correctness, e inventat tot pentru cenzura.
    Vorba lui paul goma, daca un evreu imi fura o gaina si eu zic ca evreul respectiv e hot, sunt antisemit. :))

  8. @lumi

    nu l-a dat Patriciu, nu el il detinea.
    Sau daca l-ar fi avut, PNL fara Crin, care mergea la Cotroceni, devenea un partid sfirsiat in interior si nu putea devni un autentic partid de dreapta. Adica nu crestea.
    Strategii si strategii.

  9. Este interesant sa urmaresti reactiile unora care incearca sa justifice un asemnea gest reprobabil al presedintelui. nu credeti ca ar fi mai bine un “ma iertati!” si gata…. de ce la noi la romani nu poti recunoaste si asuma un fapt real? De ce trebuie sa fie asta conspiratia secolului, trucajul secolului… grivco si moguliii????
    De ce nu ar trebui sa demonstram ca suntem o tara normala cu oameni normali…. adica in loc de opinii partizane care nu demonstreaza nimic simplu…. am gresit! ma scuzati! cand noi toti romanii vom fi in stare sa facem asta inseamna ca am inteles ceva din democratie, normalitate, oameni sanatasi la cap. Minciuna ne-a intrat in caracter si pentru ca avem oameni politici ca basescu pentru care minciuna este a doua natura. daca basecu ne poate minti in fata ce sa ceri omului simplu in societatea romaneasca… vom intalni mereu asemenea mincinosi in societatea romaneasca care ne vor prosti in fata in viata de zi cu zi. in scoli, in spitale, la serviciu etc..

  10. Incompetenta celor care au analizat subiectiv cadrele filmului este foarte usor deductibila. Jocul de umbre si schimbarea tonurilor nu fac decat sa arate ca secventa e reala. Cine stie cum functioneaza o camera digitala (si chiar una clasica, desi nu se mai folosesc de vreo 20 de ani), poate intelege imediat ca tonurile se schimba la anumite viteze de deplasare a subiectului. Acele schimbari de tonuri reprezinta umbre reale care apar datorita surselor de lumina multiple, scimbarea culorii fetei copilului apare in momentul in care subiectul se deplaseaza cu viteza mare si se datoreaza tocmai schimbarii de viteza a capului. CUloarea revine la normal, dupa cateva cadre, in momentul in care miscarea revine la normal (viteze mici de deplasare).
    Singurul element de care se pot lega este geometria antropomorfica, aici gresesc neinitiatii, dar geometria este conforma cu realitatea iar coordonarea cu alte elemente de cadru, cum ar fi pliurile pe care le face puloverul lui Basescu, pozitia umarului si pozitia antebratului, cat si a palmei (pumnului miscat din poignet, ca la ping-pong) respecta geometria antropomorfica a unor miscari perfect reale.
    Posibilitatea existentei unui fals este acceptata doar de persoane care habar n-au cum se poate face asa ceva, sau cunosc problema doar teoretic.
    Practic, aceasta teorie e infirmata chiar de declaratiile lui Basescu. Constient de incompetenta sa, se teme ca cineva poate demonstra cu alta filmare concretetea actiunii sale.
    Mai departe se poate discuta la nesfarsit, intr-o maniera neargumentata.

  11. Lasand la o parte detaliile tehnice, cata vreme Basescu nu exclude posibilitatea de a lovi un copil (indiferent de circumstante), cred ca ne aflam in fata unui caz patologic grav si chiar periculos. Cred ca nu e nevoie sa se puna in discutie credibilitatea faptelor, cata vreme faptuitorul le contrazice si le accepta, contrazicandu-se. Cu alte cuvinte, ne demonstreaza ca e mincinos, parca ar mai fi fost nevoie de vreo demonstratie pentru aceasta caracteristica de baza a acestui individ lipsit de scrupule, care ne este, inca, presedinte.

  12. Stie cineva unde se poate gasi acest ultim clip electoral difuzat pe antena 3? Cel cu ciorile si steagurile pe care scrie “Sa traiti bine”?

  13. Avem un presedinte golan.Unii il mai vor odata.Avem o tara atat de frumoasa…pacat ca e locuita!

  14. Pt asa-zisii liberali care au o “retinere” in a-l vota pe Geoana,as spune sa nu se mai pretinda liberali!!! O minima inteligenta te face sa gandesti ca in mileniul III s-o mai fi schimbat cate ceva in mentalitati politice,ca starile conjuncturale ale tarilor pot impune o schimbare de atitudine si masuri ,ca implicit evolutia societatii te invata ca nu trebuie sa fii rigid si prea conservator,dar mai ales inteligenta minima iti confera bunul simt al evaluarii corecte a starii in care se afla tara ta si societatea romaneasca in prezent,asa ca trebuie sa te adaptezi din mers si sa vezi ca s-a schimbat chiar si fata politica a partidelor.Partidele trebuie sa fie reprezentarea intereselor societatii,sa se adapteze si ele la realitati,asa ca lasati-o pe aia ca sunteti liberali si nu votati PSD.Mai bine o dati cu PDL? Astia credeti ca susnt de dreapta?Sau de stanga?Sau de centru?Filtrati toate informatiile pe care le aveti si va veti descoperi intelepciunea….sau,nu?

  15. emportant e ca luara serviciili mana de pe el, altfel nu aparea filmuletul, eu m-am linistit, pierde la pas.
    …si vreau singe pe pereti.
    …si dati-o pe udrea poporului.

  16. astept cu mare interes scalambaielile pupicuristilor basesceni atunci cand va apare si prima parte a fimarii de la Ploiesti..aceea cu lovitura in plex..va fi foarte intereseant sa-i vedem atunci pe toate PORELE,HOARELE,COTOII,BUZELE DE IEPURE samd..cum ne explica ei ca toti pixelii sunt albastrii ca toate umbrele de pe chelia matrozului sunt suspecte…Numai la noi in “land of choice” se mai gasesc astfel de imbecili…

  17. Agentul Oranj.

    Peste 11 milioane de litri de ”agent portocaliu” de trista amintire au fost aruncati asupra Vietnamului intre  1962 si 1971 pentru a arde culturile si a degaja campurile unde se ascundeau gherilele comuniste.

    Raportul oficial arata ca 3.181 de sate au fost stropite cu ierbicide. Spune ca peste 11 milioane de litri de ”agent portocaliu” de trista amintire au fost aruncati asupra Vietnamului intre  1962 si 1971 pentru a arde culturile si a degaja campurile unde se ascundeau gherilele comuniste.   Nu spune insa ca efectele sale devastatoare s-au perpetuat pana la a patra generatie. Si nici ca cifra infirmilor se ingroasa in fiecare an, cu mii de copii care se nasc cu handicapul lasat de razboiul lansat de SUA impotriva Vietnamului. Agentul toxic a ramas activ si continua sa contamineze apa si solul din Vietnam.
    Asupra Romaniei a intre 2003 si 2009 a fost lanst Agentul Oranj(PD-L). La fel de toxic si de periculos. In Vietnam el a desfoliat padurile, a distrus culturile agricole si a nenorocit milioane de vieti, in Romania agentul oranj a espoliat tara, a devalizat bancile, a distrus economia si nu in ultimul rand a distrus viata politica. de asemenea a distrus milioane de vieti.
    Spre deosebire de vietnamezi noi romanii putem sa curatam tara de aceasta toxina. Pentru asta este necesar ca peste 11milioane de alegatorii sa puna stampila pe Mircea Geoana. Nu uitati la data de 6 Decembrie 2009 voi prin votul vostru puteti curata Romania de acest Agent Oranj.

  18. E adevarat reactia presedinelui a fost mai mult decat penibila. Dar in cinci ani( si chiar mai multi) am mai vazut penibilitati din partea lui. E clar, numai cineva ” superultras” mai poate inghiti balbaielile pedelistilor. Dar eu am totusi o intrebare: de ce timp de 5 ANI, mitingul cu pricina a avut loc in noiembrie 2004, nimeni din cei prezenti acolo nu a scos o vorba, nu un filmulet? Adica cei prezenti acolo si care stiau ce se intamplase au participat cu buna stiinta sau chiar cu bucurie la fraudarea alegerilor din 2004 prin omisiune, iar acum i-au apucat remuscarile?
    Educatia si cultura in viata unui individ au rolul de a determina un comportament civilizat. Dar pe nimeni din alianta Da nu a deranjat comportamentul civic al presedintelui in luna lor de miere.Nu a deranjat nici hahaiala lui , nici aruncatul sticlei de sampanie multimii, nici minciunile sau insultele lui. Atunci ma intrebam cum este posibil ca PNL -ul si intelectualii “subtiri” sa nu sanctioneze comportamentul deviat al “alesului”. Dar vorba ceea, mai bine mai tarziu decat niciodata si da doamne mintea romanului de pe urma.
    Sper ca macar acum romanii sa aiba judecata logica si sa nu-l mai voteze. Dar poti sa stii cum reactioneaza masele?

  19. Vorba Dvs. ca “nici daca s-ar fi straduit T.B nu ar fi reusit, cu toata priceperea lui, sa se plaseze-n mijlocul unui asemenea scandal” si cu toate acestea se incapatineaza sa ramana in “ring”. Dar in cele din urma va fi invins nu de adversarii politici, ci de propria lui “dreapta” proiectata pe fata si gura unui copil de 1o ani.Si lovitura asta va fi un categorin K.O si numai “knock down”.
    Daca am trai in alta tara cu adevarat democratica, dumnealui ar fi devnit ‘apropae automat istorie pentru viata politica.Asta ii dorim din suflet.

  20. Daca acest individ o sa mai ajunga presedinte in Romania va mai fi o Revolutie.Eu unu numai pot,nu mai pot sa ai aud toate cretinismele si minciunile,agresiunile si insultele,diversiunile si scuzele sinistre lui Basescu Traian.Domnule Presedinte esti la un milimetru sa simti ura unui popor care nu mai suporta sa ai luati de prosti.

  21. Eu nu mai cred , in Mos Nicolae….( si nici nu am fost prea cuminte in ultima vreme….)
    Dar, poate copiii nostri merita sa primeasca in ghetute , un alt presedinte …..( care nu e neaparat mai bun …)
    Ma gandeam ce “lectie de viata” pentru copii ( pentru ca majoritatea au urmarit intamplator sau nu , la tv desfasurarea evenimentelor….): vor afla , ca adultii pot lovi un copil…..si mai mult adultii pot fi “recompensati” pt aceasta ….fiind alesi “presedinti”…
    Ar fi trist , sa le predam in direct , aceasta lectie copiiilor nostri ( fie ca-i avem , sau ii vom avea ..).

  22. Exact ce spuneam ieri la 5:15 pm : au analizat un film pe care l-au modificat in prealabil (au scos frame-uri din el) din care sa rezulte ca e trucat. Apoi Funeriu (doar e om de stiinta !)a calculat ca Basescu il loveste pe copil cu o viteza mai mare decat recordul mondial . Au mai adus si o fotograma falsificata grosolan de hipopotamul ala e Agarici (aseara la OTV).
    Mai nou , invoca dorinta copilului de a nu se mai vorbi despre asta , “ca nu e nimic adevarat”. De ce nu au gandit la fel cand era vorba despre copilul lovit cu masina de Orban ? Isi mai aminteste cineva ce presiuni se faceau asupra familiei sa recunoasca accidentul ?

  23. @ Mariana:

    In mod evident, nu aveau toti liberalii ,,autentici” de unde sa stie ce se intamplase la acel miting. Atunci era si candidatul lor si asa se explica, dar nu se si justifica, acea tacere a lui Tariceanu, de exemplu. Acum, ca s-a aflat, mie una mi se pare ca sunt oameni in tara asta care trebuie sa spele pacatul. Care s-a facut cu sau fara stiinta lor. Dar raul trebuie indreptat; MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA.

  24. Cred că s-a mers prea departe cu toată anticampania care i-ai facut-o lui Băsescu. Totul s-a transformat în război, unul de guerila, unul urât. Au fost momente când calmai vizitatorii tăi, când proliferai imparţialitatea, îmi plăcea asta, poate să nu ne placă cineva dar putem rămâne cu capul pe umeri. Nu îmi place Băsescu. Nu îl vreau preşedinte. Dar nu înseamnă că-l vreau mort. Băsescu a greşit, printre multele lui greşeli, una, mi se pare incalificabilă şi anume poziţia lui de Gica contra faţă de guvern ignorând milioanele de români. Băsescu a minţit. Care alt politician spune adevărul? După celebra dezbatere îmi spuneam că am 33 de ani şi tot prost am rămas, cum de am putut spera ceva, cum dragostea de această ţară e mai puternică decât furia adunată datorită unor jeguri? Toţi sunt o apă şi-un pământ. Eu am înţeles din dezbatere cum că Gioană ar vrea să devină preşedinte orice s-ar întâmpla ( cred că i-ar suge-o în direct lui Băsescu dacă ar şti că asta duce la investirea lui), intr-un cuvânt, cum bine a spus Antonescu, DEMAGOG. Antonescu mi s-a părut necopt, aparent liniştit, slab pregătit, parcă se gândea că dacă va câştiga va sta sus, deasupra tuturor, uitându-se cu milă la ţepii cel propulsează acolo. Băsescu mi s-a părut cu cojones, aduce cu un pirat, e bădăran, obraznic, dar are şi răspunsuri, el joacă cu cărţile care sunt în joc dar ştie să folosească atuurile.
    Ce a făcut Crin după ce a aflat că este în plus? Vă spun eu. A făcut aceeaşi greşeală ca Băsescu. A spus NU lui Băsescu ignorând milioanele de români. Nu se poate aşa ceva. Partidul lui Gioană e năclăit de corupţie. Dacă Crin era în turul doi ieşea preşedinte. Dar în loc să-l aleg pe Gioană îl prefer pe Băsescu. Plus că de fiecare dată când preşedintele ales e din opoziţie, tot românul de rănd suferă, căci doi-trei ani lupta de ocupare a locurilor strategice e aprigă. Mai scriam dar trebuie să plec la târgul de vechituri.

  25. Draga Victor.Mi-e greata mi-e sila sau vorba lui Badea “eu nu mai pot cu basescu”.
    E un nesimtit si minte cu o seninatate debordanta.E ceva de speriat.
    Apropo azi butonam pe canale si nimeresc pe taraf (nu ma uit pe taraf decit poate o data pe an )si peste ce dau ,Nicolae Guta si “Roxana printesa ardealulului” cantau “Basescu presedinte”.Ai vazut viodeoclipul asta?Banuiesc ca nu , nu te vad sa te uiti la manele.Oricum e ceva de groaza ar trebui sa il vezi asa de curiozitate sa vezi pina unde merg cu pupincurismul basescian.
    Doamne iarta-ne ca nu stim ce facem unii din noi!!!!

  26. Aoleu, ce moaca are in poza. ;))

    Am inteles ca BASe isi cam bate si nevasta. Poate am inteles gresit…

    P.S. Se aude prin Petrosani, ca duminica vine BASe sa ne promita ca o sa traim “bine”. Ce ma sfatuiti, sa stau prin fata sau mai la fereala? Parca as vrea sa am freza intacta… 😀

  27. @ionut grigore. Nu ma provoca. daca as fi sigur de o noua revolutie, as vota Basescu!

    @Victor Ciutacu: Victore, pe toate forumurile, pedalacheii se chinuie sa ne lamureasca cum ca filmuletul e trucat cu Photoshop…sa mori de ras, nu alta!

  28. @victor c.
    aceste articole pro-base ( care de fapt ar fi niste articole pupincuriste ) ar trebui tinute-ntr-o ” evidenta ” pt ca tare as vrea sa vad ce o sa mai faca Tolo , Morar , Gogosarul precum si altii dupa ce o sa iasa Geoana . Or sa inceapa sa-l pupe ? si atunci trebuiesc scoase de la “arhiva” aceste articole anti-geoana/pro-base!

  29. Eu nu cred ca vreun votant de-al lui Crin va vota cu Basescu ! Fie vor vota cu Geoana , fie nu vor merge la vot !
    Dar votantii lui Crin au votat cu acesta tocmi pentru ca sunt anti-basescu , deci nu au cum sa voteze cu Basescu !
    Azi mama a fost abordata pe strada de un copil care ii spunea sa voteze cu Basescu si sa o treaca pe o lista ca daca strange mai multi oameni pe lista lui decat altii va primi 10 milioane de lei vechi .. e incredibil unde au ajuns.

  30. Pacat ca nu se fac sondaje in perioada aceasta, era interesant sa stim cine conduce 🙂

  31. “BT n.04.11.1951 Basarabi;stăpânul lui VIII este în X
    Mai e timp pentru comentarii”( postare din noiembrie 16.2009 la 6:05 pm, Secţiunea Răspunsuri, Blog Năstase).
    ………………………………………
    Potrivit lui Dominique Clerc, această interpretare din astrograma natală indică „…Posibilitatea unei morţi în public…” a nativului Traian Băsescu..
    Ori caseta cu puştiul molestat de TB este, în fapt, moartea politică în public a acestui nemernic cu care singuri ne-am procopsit acum 5 ani.

    PS. Mircea Gioană nu trebuie să de curs invitaţiei de mâine a murbundului şi decăzutului din drepturi Băsescu. Nu are ce discuta cu acest mizerabil !!!
    Dacă Gioană va mai discuta cu Băsescu va fi taxat ca atare de poporul român.
    Băsescu e mort ! Pute ! Lada de gunoi aistoriei îl aşteaptă.

  32. De pe bloguri adunate, pentru că… la ochi, vezi BATE !

    Neutrino :

    http://nastase.wordpress.com/2009/11/26/razbunarea-istoriei/#comment-71525
    * Nu resusec deloc-deloc sa-mi imaginez cu ce o sa va ocupati dupa ce Romania se va intoarce la “normalitatea” geoana, psd, paticiu, vantu, voiculescu, nastase, vanghelie, hrebenciuc si sibilla. Anticipeaza cineva ceva? *
    * Vestea proasta este ca Voiculescu, Vantu si Patriciu au coborat in arena la modul fizic. *
    *…complexele d-voastra fata de ceea ce numiti “elite” va imping de aceeasi parte a baricadei cu Voiculescu, Vantu si Patriciu (exponenti ai valorii umane si ai valorii asa in general). *

    Vladimir Tismăneanu :
    * O presedintie Geoana inseamna de fapt o presedintie Iliescu-Hrebenciuc-Voiculescu controlata de interesele si ambitiile lui Dinu Patriciu. Surasul lui Mecena ascunde arivismul cinic al oligarhiei transpartinice. *

    http://tismaneanu.wordpress.com/2009/11/27/dinu-patriciu-si-avantul-demascarilor-manipulative/

    * Traian Basescu este un politician deschis spre valorile liberalismului anticomunist, un european si un atlantist autentic, un om pentru care reforma sistemului politic este o proritate absoluta. *

    http://tismaneanu.wordpress.com/2009/11/24/les-jeux-ne-sont-pas-faits-sansele-turului-doi/

    În fine, * cireşica * de pe tort … :

    * O mizerie care s-a revarsat din laboratoarele lui Patriciu, Vantu, Voiculescu, Hrebenciuc direct pe televizoarele lor. Si va continua sa se reverse in zilele urmatoare, sub toate formele pe care le poate lua. Filme trucate, martori mincinosi, inregistrari audio scoase din context, laturi reincalzite, etc. *

    http://www.elenaudrea.ro/blog/cu-ochii-larg-inchisi/

    NO COMENT !!!

    Sibilla

  33. Mama ce poza are la articolul asta, eu acum o vad mai bine. Maiculita pai daca pui avortonul ala vanat in spirt poti sa deschizi un muzeu al ororilor.
    Acu’ inteleg eu de ce unele babe se inchina si grabesc pasul cand trec pe langa cate un afis electoral de al astuia.
    Una mi-a zis ca-i e frica de ochiu’ ala drept, i se pare ca e de mort.

  34. e sigur ca nu va mai castiga marinarul.atunci sa se dea deoparte si sa nu mai se voteze turul 2,poate mai face economie si guvernul asta de kkt.pd-l =basescu………dispare basescu de pe sticla ,va disparea si pd-l.asa cum a disparut si pntcd acu multi ani.viitorul ar fi in pnl.sa vezi cate hiene de la pdl vor debarca de pe vas.hahahahaha.de ce oare nu teau ales moderator pe tine ciutacule?ca ramaneam si fara base si fara geoana.

  35. Base continua sa ma uimeasca: Acu’ vreo doua zile isi facea campanie la Realitatea, azi il scuipa pe Vantu…N-are pic de caracter.E ca o persoana care iti zambeste in fata si te barfeste in spate…

  36. Dragul meu Victor,

    Dupa cum iti spuneam, va scapa si de aceasta data.
    Mai mult, e victima mogulilor si a oamenilor rai la suflet, asa incat daca nu mai apare ceva crunt in zilele ce vor urma, mai bagam 5 cu actualul… parerea mea

  37. Basescu se gaseste in situatia “no-win situation”, cum spun americanii. Castiga alegerile va fi suspendat din functie, motive sunt cate vrei; pierde, isi va toci pingelele pe drumul din Mihaileanu la tribunal. Inteligenta decizia “prostanacului” de a nu participa maine, duminica, la dezbaterea in doi. Si-a lasat adversarul fara garda! Va trebui sa-i gasim o alta porecla :)!

  38. sa nu uitam de capul in gura pe care base la aplicat pe cand era primar, unui chioscar din drumul taberei

  39. La noi in Arad apare in fiecare seara finul marinarului primarul ( penal ) Falca la tv locala infotv ( detinuta de un apropiat de familie a domnului Falca, cel cucare este trimis in judecata ptr o vanzare ilegala de terenuri ) si ne spune ca ARADUL n-a va mai primii bani de la Bucuresti…….Tot aradul este portocaliu , impanzit de afise ,in toate interesctiile pe fiecare strada peste tot mie imi este rusine ca traiesc in acest oras ….

  40. “Blatistul sef” a fost primul care a incercat sa “articuleze” o coalitie Grivco. Vizitele lui nu au fost “transparente”; ele au fost “private”. Cam asa ceva am citit ca “a venit cu caciula in mana la mogul sa gaseasca cateva voturi pentru a avea o majoritate in Parlament”.
    Hidosenia lui se manifesta in fiecare “iesire” publica; la altceva nu se pricepe decat la vorbe de ocara la adresa acelora care nu-l ling.
    Doamne de ar fi deja 6 decembrie ora 21.00. sa iesim in centrul orasului si sa strigam din suflet:”Ura!, am scapat de blatistul sef”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.