Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Hidoşenia subumană a blatistului-şef

Hidoşenia subumană a blatistului-şef

– Oriunde-n lumea democratică, un candidat la preşedinţie (nu mai vorbesc de un preşedinte-n funcţie) surprins în ipostaza lui Băsescu de aseară devine aproape automat istorie pentru viaţa politică. Unii pleacă benevol, alţii sunt rejectaţi.

– Când ai tupeul greţos (a şaptea zi după scripturi) să susţii că n-ai dat într-un copil în viaţa ta, trebuie să te gândeşti că nu cu mult înaintea declaraţiei ferme de campanie căutai disperat, în direct, scuze penibile de tipul m-o fi înjurat.

– Marele cap de familie, masculul alfa protector care-şi apăra familia împotriva agresiunilor verbale ale jurnaliştilor, şi-a devoalat intreaga-i hidoşenie subumană.

– Mi-a plăcut cum, dincolo de penibilii ăia care perorau prin studiouri (Roberta Anastase şi Szobi Czeh ar trebui să stea ascunşi măcar juma’ de an), susţinând varianta abracadabrantă a falsului mogulilor contra luptătorului anticorupţie, maşinăria pedelistă l-a găsit instant, ca martor incocent, pe propriul activist Iuraşcu. L-a spălat, l-a îmbrăcat la sacou/cravată, l-a livrat într-o oră (cu alai de sepepişti) la Realitatea şi B1. Pe la casierie trece mai încolo; dac-o mai avea unde.

– Felix Tătaru spunea aseară la Realitatea ca el a filmat şi că este un trucaj ordinar (adică prost făcut?). Atunci, pâna la aşteptata expertiză, să vina el cu originalul şi să demonteze făcătura. Mai precaut, Traian Băsescu n-a acuzat aseară falsul. Oare fiindcă bănuieşte (sau ştie deja) că mai există şi alte filmări similare?

– Virginele intelectuale de poştă pe bani publici se întreabă, chipurile naiv, de ce apar abia acum acele imagini. Fiindcă în toată lumea lucrurile compromiţătoare despre candidaţi se folosesc la şantaj şi/sau în campaniile electorale. Şi pentru că, dacă atunci nu exista interesul ca lumea să ştie, azi există.

– Jucătorul şi-a pierdut antrenamentul de la atâtea blaturi televizate. A devenit un soi de Gloria Bistriţa. Când joacă pe bune, ia de la trei în sus. D-aia l-a executat profesional Răzvan Dumitrescu. Fiindcă nu s-a pretat la tradiţionala reciprocitate.

– Aştept contraatacul: film sau arestare? Fiara rănită-şi apără viaţa sfâşiind tot.

P.S. Numele experţilor sunt la loc sigur de dimineaţă. Trei persoane le au salvate.

UPDATE: După ce a făcut spume pe-o pagină de ziar că TVR i-a făcut un râs de campanie lui Geoană în timpul meciului (justificat, până-n punctul în care uită poveştile similare cu Băsescu), eroul popular Tolontan şi-a băgat mâna-n gips, să nu cumva să fie nevoit să scrie ceva de pumnul de dreapta al idolului său politic…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

285 thoughts on “Hidoşenia subumană a blatistului-şef

  1. tocmai ce am rezistat eroic la 5 minute cu “nasul” pupinbasesc sef de la b1tv. e cu o tanti care e suparata ca la televiziunile mogulilor se strang 5 persoane care dezbat pe marginea unui film care nu se stie daca e real. cu toate astea cei 5 isi dau cu parerea si explica gesturile lui base cand lovea un copil. nu intelege ea cu ce drept discuta ei asa ceva. cu acelasi drept cu care s-a adunat ea la “nasul” sa spuna altceva in legatura cu acelasi film. doar ca ei sunt 2 nu 5.
    e suparat nasu ca televiziunile mogulilor il supara pe base si manipuleaza masele. da’ el ce face? exact acelasi lucru doar ca e platit de altu’. mi-i arunca in fata pe voiculescu si pe vantu, care au furat si au mintit.ei bine, vreau sa ma fure voiculescu si cu vantu, sa ma minta ei. nu vreau sa ma mai minta basescu. nu vreau sa ma mai minta un betiv violent, caruia ii e frica sa mai afirme un lucru ca nu cumva a 2-a zi sa trebuiasca sa-l rectifice. cum dracu’ sa nu-ti aduci aminte daca ai dat intr-un copil? aburii alcoolului i-au mancat mintile? pai asa nu-si aduce aminte nici daca a fost la grvco sau nu. tre sa-i aduca aminte cineva…
    sunt plina de spume

  2. @horya

    Totusi e vorba de tehnocrat-liberalul Ciolos. Un merit are si Tariceanu care dupa doua secete (Remes si pustiul ala istoric) a inteles si el ca agricultura-i cu plante si animale si nu cu invarteli financiare sau un capitol din cartea de istorie.
    Dar peatat puhoi de informatii nimeni nu mai obsrva nimic. Nici macar ca Boc a inaugurat tunelul ala nezugravit!

  3. Ma tot uit la articol si ma intreb, de ce oare a folosit D-l Ciutacu linia de pauza si frecventele paranteze?
    Cum dumnealui nu face nimic fara a se gandi profund la utilitatea mijlocului de exprimare, ma gandesc oare la ce a vrut dumnealui sa ne atraga atentia facand uz de linia de pauza si paranteze.Cum pauzele se realizeaza in scris prin mai multe semne de punctuatie, am sa ma refer pe scurt la linia de pauza, care separa unitatile sintactice independente impartind totodata comunicarea in grupuri semantice.
    Linia de pauza nu e pur si simplu linie de dialog in articolul de fata, pentru ca nu se desfasoara nici un dialog:
    – Oriunde-n lumea democratica…
    – Cand ai tupeul gretos…
    – Marele cap de familie..,etc.
    nu presupun doi interlocutori cel putin;
    “-“ca linie de pauza marcheaza pauza dintre diferitele enunturi inmanuncheate in niste fraze.
    Daca va uitati la frecventele paranteze, ne dam seama ca acestea cuprind o explicatie, o precizare ,un amanunt al propozitiei sau frazei de care sunt legate. Acestea inchid comunicari care explica sau intregesc propozitia sau fraza in interiorul careia se afla:
    …”un candidat la presedintie (nu mai vorbesc de un presedinte-n functie) surprins…”;
    …”cand ai tupeul gretos (a saptea zi dupa scripturi) sa sustii…”
    in care ceea ce apare in paranteza exprima atitudinea D-lui Ciutacu fata de cele spuse anterior. Un alt mijloc de a transmite mesajul sau intr-un mod original. Felicitari!

  4. Stupid si fara sens, Basescu trebuia sa recunoasca ca a fost o greseala, lupii moralisti ar fi trebuit sa faca scandalul asta atunci nu acum daca erau cu adevarat moralisti si presiunea mediatica pe saracul copil nu trebuia sa existe. Daca atunci a ramas sau nu afectat de “socanta” fapta a mogulului sef, acum sigur a ramas. Cand gastile de moguli se bat noi nu avem nimic de castigat, e clar. Basescu trebuie sa se duca acasa si circul asta trebuie sa inceteze.

  5. Cica si SPP-istii s-au saturat de mariner… cica au colectie de filmulete vizavi de mojicia acestuia… poate ar fi timpul sa dea drumul la un serial (ep.1 Plecarea doamnei Saftoiu din Cotroceni s.a m.d.)

  6. Filmul este real 100% orice ar spune oricine.Am votat Crin in turul 1 si cu tot ca nu vroiam sa merg pe Geoana in turul doi datorita lui Crin am zis ok pana aseara.Crezand ca filmuletul il va ingropa definitiv pe Basescu multi manipulatori in masa au facut o greseala mare. Daca se dadea filmuletul fara prea mult tam tam era deajuns dar multi s-au sucit de pe Geoana pe Basescu acum.Multi presedinti din lume (apropo de textul tau) sunt alcoolisti, drogati, curvari, criminali etc… de la asta pana la a-si da demisia pentru un filmulet care este real dar la care s-or facut comentarii aberante e cale lunga.Raman fan Ciutacu si pe viitor.Votul si motivele votului nu se comenteaza. Succes pe viitor.

  7. de la Basescu te astepti la orice… pentru a mai sta 5 ani pe capul nostru e in stare de orice, cred ca ar fi in stare sa dea multi pumni ca sa mai stea 5 ani la Cotroceni

  8. ia uitel frate zici ca este handicapat, zici ca are minte de copil,ma mir ca nu am pus un copil de6 ani in locul lui basescu sa ne conduca tara, poate ala facea mai multe pentru tara.

  9. @Edwar
    Sa fim seriosi,daca e sa cada tiranul,cade doar cu ajutorul licuriciului,serviciile din romanica pupa labasescu pana la capat,dar cand sa se duca si ele in cap atunci isi revin.
    Pe cand americanii lucreaza pe 10 planuri si cu viziune,romanasii vad “la bara din fata”:-)

  10. bai da asta nu se gandea ca putea sa fie boc in locul copilului ala ?

    incet incet, duiosia abjecta a starpiturii inumane incepe sa ma faca sa vreau sa ii intorc un genunchi in dinti numai din pura placere sa ii pot spune dupa ca sunt paralizat de la brau in jos si nu eu am facut asta.

    astia chiar ne cred atat de prosti..

  11. Salut Victore,
    Sa stii (ma refer la update) ca Tolontan nu are mana in ghips, sau chiar daca o are, stie sa stearga posturi, la greu.
    Pe de alta parte, stau si ma minunez cat de indoctrinati sunt romanii (bineinteles, nu toti) ci acei 88% (sic!) pe care se bazeaza marinaru’. Citez din niste discutii de azi, cu niste colegi, tineri (pana in 25 ani), carora abia le-a dat casul la gura, dar ei stiu prea bine (iar sic!) ce rau ne-a facut noua PSD-ul cu Iliescu in frunte. Desi in perioada conducerii PSD-iste, nici nu stiau sa se stearga la gura, ca sa nu zic altfel.
    Daca nu facem ceva, sa iesim cu totii la vot, cei care mai suntem cu capul pe umeri, vom aveam parte de 5 ani grei, extrem de grei, cu tendinte totalitariste. Parca il revad acum in Basescu pe Ceausescu anilor 85-89, cand devenea pe zi ce trece mai paranoic. Cu basescu la putere in continuare, nu ar fi deloc exclus sa asistam la calcarea in picioare a democratiei, a drepturilor dobandite cu sange in ’89.

  12. DACA marinelu mai ia un mandat cred ca multi din aceasta lehamite vor cauta alta tara unde este cat de cat o normaliatate…

    este incredibil in ce hal am ajuns…

  13. De 24 de ore astept ca unul macar din devotatii/celebrii sustinatori ai presedintelui sa se dezica de el. Unul. Nu doi, nu trei. Nu pot crede ca toti sunt udrizati sau bocizati. Ori sunt? Doamne ce as mai infiinta o instanta morala in care sa ii trimit in judecata pe cei autoasezati in “elita” romaneasca pentru “grave prejudicii aduse poporului roman, pentru inducere in eroare si manipulare”.

  14. Domnule Ciutacu,
    Sunt convinsa ca pumnul – sau palma – “mediatizata” in aceste zile este urmarea fireasca a Muiei ( scuzati-mi trivialitatea )pe care acelasi domn o dadea in direct la tot poporul.
    Uitasem de acest moment penibil dar mizeria gesturilor sale mi l-a adus aminte. Oare daca prin intermediul emisiunii dumneavoastra o sa il amintiti, o sa afirme ca si acesta este o facatura?
    Ce credeti?

  15. Experţi? Fotoşop!? Poate tinichigii de internet! Încă nu am auzit cuvintele-cheie pentru astfel de lucrare: interlace, rotoscoping, macrobloc, d-astea…
    Oricum, madam Pora rules!

  16. In familia basescu bataia e rupta din rai: “… Dar cand am vazut-o ca are trei cercei in urechi… Cand si i-a pus nu stiu. Daca o atingi cu un deget tipa ca din gura de sarpe, dar trei gauri in urechi si-a facut. Am rugat-o sa nu mai poarte ghete, ca nu-i sta bine. Am implorat-o, am si plans. Pe urma am certat-o, am incercat sa o si bat. Dar ea e solida, a facut inot de performanta, si m-a impins – ca sa se apere – numai cu doua degete. Si m-a dat de perete.”
    http://www.infobrasov.net/content/reportaj_21528_Maria-Basescu-Exprimarea-mea-e-greoaie-fiindca-mult-timp-am-vorbit-numai-cu-cainele.html

  17. Ce nu imi place mie e faptul ca un copil e bagat la mijloc in toata tarasenia asta.Din cate am observat s-au facut deja presiuni asupra lui.Nu ma surprinde ceea ce a aparut in presa despre Basescu,asa a fost el tot timpul,altii l-au prezentat intr-o lumina favorabila.Ma bucur ca nu am mers la vot atunci cand a candidat.Acum nu am regrete.

  18. tare as vrea sa stiu cine a avut interes sa nu intre crin in turul doi de nu s-a dat filmuletul asta inainte de primul tur…se pare ca patriciu stia de mult si atunci ma intreb de ce nu l-a vrut pe crin in turul doi(dupa cate stiu ultima data erau in acelasi partid)

  19. @ FuXi – eu sunt curios cati bani au papat PDL-istii acum cand sunt interimari , cand nimeni nu-i mai baga in seama, cred ca asta si-au visat, sa fure fara sa fie trasi la raspundere…Dupa noi potopul

  20. Vorba lu’ Dinescu:
    Basescu s-a luptat cu sistemul ticalosit si a fost invins de propriul sistem nervos!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. Victor traim intr-o tara democrata? 🙂 Probabil dupa 6 decembrie. Momentan trebuie sa il suportam pe mitomanul asta.
    Toti impotriva tiranului: Hai Romania, invingem impreuna in revolutia bunului simnt ! 🙂

  22. Si tot de la Dinescu:
    Cand te numesti BASESCU,iti permiti sa zici de ala cu nume de floricica(CRIN)
    Totusi te numesti base,diferentza mare de mirosuri!!!!!!!!!!!!!!

  23. Sa-i spuna cineva dobitocului de “expert” de la pedele ca de la Lumiere incoace orice camera de luat vederi are o viteza a ei si in funtie de viteza o frecventa de esantionare, un numar fix de’frame-uri” pe secunda.
    La miscari de viteza mai mare, de exemplu la un meci de box, sau daca filmezi o pasare in zbor, ai frame-uri mai putine pe distanta parcursa de obiectul filmat, decat la miscari lentr, de exemplu lao persoana care se ridica de pe scaun.
    Filmati un meci de box, si o sa vedeti ca lovitura se descompune intr-un numar mic de frame-uri.
    Pentru filmari speciale se folosesc camere cu viteza mare ca sa poti sa descompui miscarea, dar asta se face mai mult in inginerie.
    Nu stiu de ce dracu’ nu se gaseste nimeni sa-i dea peste rat aluia care se zice ca e expert de la pedele.
    Pe de alta parte, daca umbli pe fisierul filmuletului cu un editor in hexa, nu ai sa descoperi nici o amprenta digitala a vreunui editor de imagine.
    Filmul e absolut “curat”.

  24. Basescu pana nu va fi acuzat de subminarea economiei nationale si inalta tradare nu se va potoli. Pentru ca asta a facut in cei cinci ani de mandat. A subminat permanent economia nationala iar prin colaborarea ca “profesor” cu primul terorist cu acte si fapte se face vinovat de inalta tradare. Si atunci mai vrea un mandat? De arestare, poate si cat mai urgent. Eventual o internare la Paclisa, la Socola sau in alt stabiliment pentru a-l scoate iresponsabil pentru faptele sale pe fondul agravarii unor manifestari neuropsihice evidente.

  25. OAMENI BUNI, TOTI CARE SUNTETI SAU ATI FOST PE BLOG,VENITI LA VOT!TREBUIE SA IA O VACANTA (DACA S-AR PUTEA)PERMANENTA DIN POLITICA,UN DUS RECE O CANA DE ZEAMA DE VARZA…SA-SI REVINA, SA VADA CA NU SUNTEM ATAT DE CRETINI PE CAT PAREM!
    AM PUTEA SA FACEM CHETA SA-I LUAM CADOU DE DESPARTIRE LUI POPEYE UN SAC DE BOX!

    VANT LA PUPA!

  26. Ce tot plangeti in poala lui Ciutacu?
    Doar nu trebuie sa ia el decizii in numele frustrarilor voastre.Mergeti dracului la vot,desi cred ca multora dintre indignatii de serviciu o sa le fie lene.
    Alegerile se decid pe 06.12.09.la ora 21.00.
    Aveti timp de plans si dupa aia 5 ani.

  27. Bush, Putin si Basescu la portile raiului. Sf Petru le spune ca pot intra numai daca gasesc liliacul din pestera cu 22 milioane liliace.

    Bush intreaba specialistii, analizeaza problema, pune mana pe-un liliac si-l arata lui Sf Petru. Sf Petru intoarce liliacu cu picioarele-n sus, vede ce n-are liliacu si-l trimite pe Bush in iad.

    La scurt timp, acelasi lucru se intampla si cu Putin.

    In cele din urma, intra si Basescu, pune mana pe-un liliac si-l arata lui Sf. Petru. Sf Petru intoarce liliacu cu picioarele-n sus, vede ce are liliacu si-l intreaba pe Basescu cu uimire:
    “Zi-mi si mie, cum ai gasit liliacul in pestera cu 22 milioane liliace?”
    “Simplu”, zise Basescu, am intrat, am zis “Sa traiti bine!” si unu mi-a raspuns ”Manca-mi-ai p**a!”

  28. Victor, plodul poate cere azil politic in Italia pe motiv ca a fost batut de presedinte?
    Cred ca ar fi cea mai tare chestie pe care ar putea sa o faca Base (indirect) pentru el.
    Sa i se acorde copilului si familiei sale azil politic pe motiv de maltratare din partea oficialitatitlor…

  29. As vrea sa te jignesc mai tare dar educatia nu imi permite, sper sa iti primesti rasplata faptelor tale.

  30. @biggi
    mai zi-le si tu pe mine ma doare gura
    electoratul lui base este disciplinat,el va vota,va fi acolo,sper sa fim mai multzi prezentzi decat ei

  31. D-le Matei, paralela e perpendiculara ! Cand spunea Iliescu asta, nu trecusera 20 de ani de la “schimbare” – p-ala l-am acceptat asa cum era, omu’ s-a schimbat in ultimul mandat, e istorie. Dumneata, in schimb, gandesti la nivelul anilor “90 – acum nu Iliescu ne cere presedentia, ci baselu. Pune, stimate, punctul pe “i” (asa, ne luam de Decebal ca a fugit in munti si de Mihai Viteazu ca a fost asasinat, nu vedem dracului ca suntem contemporani cu “alba-neagra”.
    (PS: am simtit mirosul lacrimogenelor cam in toate mineriadele, slava domanului n-am luat-o pe coaja ca n-aveam ochelari, asa ca nu-l iubesc pe Iliescu; pe basel insa nu=l mai suport – daca cineva ma face prost, reactia e cea din clip – daca pot – sau, daca nu, ma retrag si=l bag in … “marea masii”

  32. Victore,

    Am despicat firul in patru si ieri.

    In plus, de ceva ani fac si multimedia,sunt la curent cu analiza si posibilitatea realizarii unui trucaj video. Am reanalizat azi cadru cu cadru (resping notiunea pedelista de “fotograma”) secventa mai fidela, oferita ulterior de Realitatea. Sunt nu cateva, ci zeci – poate sute – de elemente care se sincronizeaza perfect cu lovitura! si prezinta continuitate!!!

    Care “lipsa de fotograme”??? Care lumina “albastra/umbra pe chelie/bla-bla-bla”? Totul e perfect logic si explicabil! Vizibil pentru orice neinitiat!

    Cine e atent la aceste amanunte de miscare din imediata vecinatate, le poate descoperi cu foarte mare usurinta. E practic imposibil sa poti construi – in sensul trucarii – intreaga scena in miscare!!!

    Povestea cu Photoshop-ul e o vrajeala sinistra. “Specialistii” lui Peste-Prajit-Chior-Betiv-si-Bataus nu fac diferenta intre o poza si un film! Ma intreb si acum daca “Romanul” Sabolcz (Sobi) Cseh nu inghitise niste gaz, data fiind epuizarea prematura a proviziei de trascau electoral!!! Fiindca s-a comportat ca atare! Gesturile lui erau mai degraba de bodega!… Rusine sa-i fie!

    (Inca ceva: de cand un angajat responsabil cu caderile in cap si cu ciomageala de duzina e “expert video”???)

    Asadar, nu dau doi bani pe opiniile “specialistilor” finantati de PDL, care si-au axat “analiza” pe un material comprimat si confuz. Flacaii adunati la repezeala cu bani electorali sunt mult prea subtiri. Au incercat o abureala folosind trei-patru termeni (pixel, fotograma, scena, Photoshop, masca etc.) pe care orice incepator in video ii cunoaste, mizand pe faptul ca Poolimea (a se citi “Romanul” pe care mizeaza secatura de Basescu) va ramane ca la dentist, “lamurita” pe deplin. Labareala PeDeLimbista, scuze!…

    Restul argumentelor de ordin psihologic, privind reactia Mardeiasului de Cambuza, le-am si expus asta noapte. Totusi, cu voia ta, ma repet intr-o singura privinta:

    HAIDETI LA VOT! JOS CU JEGUL!!!

  33. “Si tot de la Dinescu:
    Cand te numesti BASESCU,iti permiti sa zici de ala cu nume de floricica(CRIN)
    Totusi te numesti base,diferentza mare de mirosuri!!!!!!!”

    Da, chiar asa! Mare diferenta de mirosuri!Basescu pute…pe cand Crin…miroase superb…So, Bye Bye Base.Du-te pe mare la somalezi!

  34. raspandacii pdl sunt peste tot. primesc mailuri cum nu trebuie sa votez si iata ce mai gasesc, tot de la ei citeste aici

    unii muncesc cu adevarat murar… asta e stiut!

  35. In cine sa credem ? In copil care neaga lovitura si toate elucubratiile Antenei, in doi martori la mai putin de un metru de asa zisul incident sau in televiziunile compromise, in Tariceanu, Patriciu, SRS, Sandru, Gusa ? In cine ati crede voi ? In cine crezi tu Victore ?

  36. …..da votez chiar daca ptr asta trebuie sa fac 100 km cu masina.Nu-mi comvine cu cine votez dar asta e.Cine stie, imi poate spune daca numaratoarea voturilor din sstrainatate se face corect?

  37. @ biggi-eu m-as duce dracului la vot daca as avea cu cine sa votez.Dar am jurat ca nu voi vota niciodata partidul sau un candidat care faca parte din partidul criminalului de Iliescu.Din aceasta cauza am intrebat(si ma mir ca analistii antenelor se fac ca ploua)de ce nu a aparut filmuletul inainte de turul intai,poate asa nu intra baselu in turul doi ci Crin.Asta mai ales ca Patriciu(dupa parerea mea cea mai mare curva)stia de filmulet si se presupune ca-l sustine pe Crin.

  38. @Matei din prima postare: In principiu e corect ce spui, dar cine era ministrul transporturilor atunci la venirea minerilor? Cine ar fi putut opri trenurile prin autoritatea pe care o avea si nu a facut-o? Si in plus suntem totusi de aproape 20 de ani intr-o “democratie” sau asa ne place sa credem!

  39. @PENTU NUTZI AM UITAT CUM SE MAI ZAMBESTE .BUN BANCUL MULTUMESC . SCAPAM NOI SI DE TIRAN

  40. Am citit cu reala satisfactie articolul Dvs. din JN din care eu trag concluzia ca ideea titlului v-a venit dupa “faimosul episod al ‘pumnului lui Basescu’, pentru ca prin ‘aceasta iesire necontrolata din fire’ si-a preschimbat ‘hidosenia-i caracteristica si cunoscuta’ in ceea ce ati numit Dvs. “hidosenie subumana”.
    Ma mir numai de ce ‘opinia publica’ nu este ‘unanima ‘; de ce este ‘impartita’?
    Orice om normal trebuie sa spuna “jos!” si nu “traiasca!”.Dar se pare ca foarte multi chiar mai sar in ajutorul lui sa salveze “nava” pe care inca o conduce de “esuare”.Pacat.

  41. victor, roberta anastase de ce ascunde legaturile fff, strinse cu anumiti barbati, care au ajutat-o in catarare???

  42. victor!
    pe mine m-a oripilat gestul acestui marinel mahur,dar nu cred ca impactul va fi atat de mare printre votantii incolonati cu forta de trepadusii boxescului !zic asta deoarece in romanika vb ;;bataia este rupata din rai” este sport national!

  43. Faptul ca m-am nascut si ca am trait pana la 41 de ani in romania m-a facut intotdeauna sa simt ca teoria lui Darwin este periclitata si anume ca nu omul se trage din maimuta ci maimuta se trage din niste oameni care s-au prostit intr-un asemenea hal pana cand au ajuns cimpanzei. Vad ca se discuta ca dupa anumite sondaje, doua treimi dintre romani isi bat copiii. Sondajul este eronat, el se refera la o cu totul alta problema. Sondajul corect este cati la suta dintre romani bat copiii altora. Acest fel de sondaj exista? Si daca da, sa ni se prezinte rezultatele. Problema este alta si anume ca ala a lovit copilul in campania prezidentiala din 2004. Dupa care a fost ales presedinte si a fost presedinte 5 ani de zile. Cei cinci ani dupa ce a lovit copilul adica istoria a dovedit ce se intampla daca pui presedinte pe un individ cu un asemenea comportament pentru ca s-a vazut in cei cinci ani de dupa momentul cu pricina. Este un tip conflictual, intrigant, dezbinator, etc. In scoala generala (clasele I-IV) se studiau elemente de logica matematica. Romanii care in general nu sunt recunoscuti ca fiind niste primate ce au prea mult de-a face cu logica, sunt de fapt victimele unui mare sindrom, nu le-a placut si nu le place cartea, nu le place sa invete si de aceea aici nimic nu are de a face cu planul logic sau al respectarii regulilor. Daca un tip cu mentalitate de bodega de tabla cu desene pe ea a reusit sa conduca tara 5 ani de zile, inseamna ca poate oricine. La multe succesuri romani!

  44. Molima Dârdală
    (simptome, tratament}

    Debut spontan, cu foarte mare greaţă,
    De cum îl receptezi în plină dimineaţă.
    Stai bine cu prostata; ai vrea să urinezi
    Pe tot ce face el, ce spune; să mă crezi.

    Nu sesizezi temperatura foarte mare,
    de l-ai vedea ciupit de viermi la soare.
    Vezi negru-n faţă şi eşti foarte trist
    Că eşti condus d-un cripto- comunist.

    N-ai chef, şi poftă de mâncare nici atât,
    Gândind cât e de mizerabil; îţi stă în gât.
    Vomiţi tot ce-ai halit, de câte ori apare,
    Lansând cu iz electoral, vreo preocupare.

    Loveşte fără milă în faţă…un COPIL !!!
    Cumplită spurcăciune, adesea e senil.
    Mai nou, se erijează în mare candidat;
    Respins de toată plebea, ca ultimul căcat

    ————————————————-.
    Există doar un singur leac pentru spurcatul
    Băsescu şi cu toţi ai tăi duceţi-vă la necuratul !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.