Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Hidoşenia subumană a blatistului-şef

Hidoşenia subumană a blatistului-şef

– Oriunde-n lumea democratică, un candidat la preşedinţie (nu mai vorbesc de un preşedinte-n funcţie) surprins în ipostaza lui Băsescu de aseară devine aproape automat istorie pentru viaţa politică. Unii pleacă benevol, alţii sunt rejectaţi.

– Când ai tupeul greţos (a şaptea zi după scripturi) să susţii că n-ai dat într-un copil în viaţa ta, trebuie să te gândeşti că nu cu mult înaintea declaraţiei ferme de campanie căutai disperat, în direct, scuze penibile de tipul m-o fi înjurat.

– Marele cap de familie, masculul alfa protector care-şi apăra familia împotriva agresiunilor verbale ale jurnaliştilor, şi-a devoalat intreaga-i hidoşenie subumană.

– Mi-a plăcut cum, dincolo de penibilii ăia care perorau prin studiouri (Roberta Anastase şi Szobi Czeh ar trebui să stea ascunşi măcar juma’ de an), susţinând varianta abracadabrantă a falsului mogulilor contra luptătorului anticorupţie, maşinăria pedelistă l-a găsit instant, ca martor incocent, pe propriul activist Iuraşcu. L-a spălat, l-a îmbrăcat la sacou/cravată, l-a livrat într-o oră (cu alai de sepepişti) la Realitatea şi B1. Pe la casierie trece mai încolo; dac-o mai avea unde.

– Felix Tătaru spunea aseară la Realitatea ca el a filmat şi că este un trucaj ordinar (adică prost făcut?). Atunci, pâna la aşteptata expertiză, să vina el cu originalul şi să demonteze făcătura. Mai precaut, Traian Băsescu n-a acuzat aseară falsul. Oare fiindcă bănuieşte (sau ştie deja) că mai există şi alte filmări similare?

– Virginele intelectuale de poştă pe bani publici se întreabă, chipurile naiv, de ce apar abia acum acele imagini. Fiindcă în toată lumea lucrurile compromiţătoare despre candidaţi se folosesc la şantaj şi/sau în campaniile electorale. Şi pentru că, dacă atunci nu exista interesul ca lumea să ştie, azi există.

– Jucătorul şi-a pierdut antrenamentul de la atâtea blaturi televizate. A devenit un soi de Gloria Bistriţa. Când joacă pe bune, ia de la trei în sus. D-aia l-a executat profesional Răzvan Dumitrescu. Fiindcă nu s-a pretat la tradiţionala reciprocitate.

– Aştept contraatacul: film sau arestare? Fiara rănită-şi apără viaţa sfâşiind tot.

P.S. Numele experţilor sunt la loc sigur de dimineaţă. Trei persoane le au salvate.

UPDATE: După ce a făcut spume pe-o pagină de ziar că TVR i-a făcut un râs de campanie lui Geoană în timpul meciului (justificat, până-n punctul în care uită poveştile similare cu Băsescu), eroul popular Tolontan şi-a băgat mâna-n gips, să nu cumva să fie nevoit să scrie ceva de pumnul de dreapta al idolului său politic…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

285 thoughts on “Hidoşenia subumană a blatistului-şef

  1. Sunt un batran ca si basescu, sunt chiar mai in varsta cu un an, am 170 cm inaltime si 67 kg.Prin dvs. doresc sa il provoc la o partida de box, 3 reprize x 3 minute sau mai mult, dupa reguli ale boxului amator sau profesionist, cum doreste basescu. Mentionez ca nu am facut box la viata mea, doar putin fotbal.Lansez provocarea, va rog,in masura in care ma considerati serios,sa faceti publica aceasta provocare si, daca e barbat adevarat si in putere ( altfel nu vad de ce mai candideaza sa conduca tara asta ),sa raspunda. Multumesc,
    George Trandafir

  2. Se pare ca fac ce fac si chiar fara voie comit greseli si ma simt obligata sa-mi cer scuze ca in cateva randuri scrise am considerat articolul aparut in Info Brasov cu titlul: Maria Basescu “Exprimarea mea este greoaie, fiindca mult timp am vorbit numai cu cainele”, din greseala ‘mesaj’,si spuneam ca in acest articol apare “hidosenia” lui T.B. “umana”, nu “subumana”, dar cand este vorba mai ales de membri familiei, si de cea mai draga fiinta, in mod normal, parca nu putem accepta comportamentul lui T.B. fata de sotia, care este privita de cele mai multe ori “obiect de decor”, si nu om cu aspiratiile sale, visurile sale. Este singura, aproape izolata, de ajunge sa vorbeasca doar cu cainele. Imi cer scuze ca am redus articolul, si mesajul acestuia la simplu “mesaj”.Daca v-a deranjat chiar “cenzurati-ma” cum spune un comentator mai sus.
    Multumesc ca ati facut aceasta trimitere la articol, si promit sa fiu mai atenta la formulari.
    Cu respect,

  3. Tot ma uit la poza de mai sus si nu-mi da pace gandul : ce face ala, se screme??? In public? Asa a ajuns? Si pentru aia ii trebuie baie de multime??? si fotografi??
    Adica, dupa ziua de ieri, zic eu, totul e posibil….

  4. Analiza psihologica a lui Traian Basescu(facuta de Florin Tudose acum 10 ani)

    Este personajul Marte. Un tip foarte mobil, aproape versatil, cu o foarte mare
    energie pulsională, de un dinamism extraordinar, din acest motiv pare neobosit. Se
    adaptează situaţiilor noi cu o viteză net superioară tuturor politicienilor români. Are
    intuiţie politică, poate transmite pe loc şi în orice situaţie un mesaj politic. Dacă ar fi
    avut o formaţie universitară politică, ar fi fost politicianul ideal, de neînvins. Râsul
    este principalul lui mecanism de apărare. Umorul îl salvează din orice situaţie.
    Agresivitatea este sublimată prin râs, invariabil mecanism de apărare. Din păcate
    mai râde şi când nu trebuie după modelul eternului preşedinte de la Cotroceni. Are
    un soi de misoginism care i se trage probabil din activitatea profesională pe care
    abia reuşeşte să îl ascundă: “Iarna nu-i ca vara” şi desigur că nici femeile nu sunt
    nişte politicieni va^njoşi. Acest aspect îl dezavantajează în relaţiile cu colaboratorii.
    Nu este negociatorul perfect şi ar trebui să aibă flexibilitate în negociere în aşa fel
    încât să nu pară că îl interesează doar situaţiile în care poate face scandal şi conflict.
    Odată ce s-ar face de râs, super – căpitanul Băsescu n-ar mai putea conduce nici
    măcar barca pe Cişmigiu. Dacă pierde, pierde definitiv.

  5. Chiar dacă filmuleţul e un fals (habar n-am, dar de la Patriciu te poţi aştepta…) Băse a ieşit în minus după bîlbîiala de la emisiunea lui Răzvan Dumutrescu (jos pălăria!). Dar, mai ales după tăcerea de trei ore lungi, în care s-a gîndit, presupun : l-am plesnit, nu l-am plesnit? 3 ore care îl vor costa.

  6. O sa te dau in..judecata pentru ca,de cand ai pus fotografia asta,am frisoane si halucinatii.

  7. -Basescu spune ca exclude trucajul si poate pustiul a spus ceva urat iar el a reactionat asa cum stie el.
    -Madam Anastase spune ca acel copil obraznic a fost intradevar la miting si a vorbit urat si de aceea domnul presedinte i-a tras o corectie cu dosul palmei. Si culmea, pustiul a ras.Adica fata lui spunea: ” Ce mult imi plac glumele mele”.
    – Apoi vine si declaratia copilului care spune ca asa a fost si intradevar lovit. Numai ca el nu-si mai aduce bine aminte ce l-a facut pe presedinte sa-l loveasca dar culmea , asa cum spunea roaba Anastase acest copil a ras. Acest rictus pe care l-am vazut cu totii putea fi unul de surpriza si nici decum de placere cu care toti membrii PDL se afiseaza.
    – In cele din urma este scoasa la lumina si femeia care era cel mai aproape de baiat si actualul presedinte.In disperarea ei de a da un memoriu presedintelui prin care cerea rezolvarea unei probleme de familie , putin ii pasa ca acel copil este langa scena sau nu. Copilul nu spunea nimic.Se pare insa ca banii primiti dela PDL i-au reimprospatat memoria repetand cu inversunare ca copilul NU A FOST BATUT.Ceea ce spune aceasta femeie este complet adevarat.Copilul NU A FOST BATUT ci LOVIT.Asa ca nimeni nu o poate acuza pe aceasta femeie necajita ca nu spune adevarul.Si pentru ca scoala romaneasca produce numai tampiti au avut grija trepadusii domnului Basescu s-o instruiasca asa cum trebuie.
    -Daca toti cei presenti la acel miting electoral s-au ales cu ceva folositor si i-au facut sa rada de fericire inseamna ca acel ceva poate fi considert pomana electorala.Este ceea ce Basescu impreuna cu clica lui ne ofera drept recompensa ca sa-l alegem, un dos de palma si cativa banuti ca sa mintim prin omisiune. Cred ca spun ceva ce este prea greu pentru unii a intelege sau chiar accepta.

  8. Poate e un fals.Atunci de ce nu le-a negat chiar fara sa le vada stiind ca nu se poate intampla asa ceva ( ce era balbaiala aia pentru un lucru nefacut)?Acum urmeaza sa planga de ziua tarisoarei si cine mai stie ce intamplari minunate vom vedea pana de Mos Nicolae.

  9. Oare n-am putea sa ne privim viata si tara cumva din afara?! Sa devenim constienti de mizeria, rusinea, nebunia si ridicolul in care acest individ profund dezordonat comportamental care a devenit practic presedintele tarii si dumnezeu pe pamant in capul lui, ne-a azvarlit cu nepasare, ca pe niste jucarii neinsemnate! A venit ca un tavalug, timp de 5 ani ne-a antrenat intr-o prabusire continua, s-a jucat cu noi ca indivizi, ca popor , ca stat, ca tara. Dozordinea interioara si exterioara in care ne-a atras si prabusit, va fi greu de reparat, sper ca cei ce-i vor lua locul stiu si sunt pregatiti! Sa va mai spun ca nimic, dar absolut nimic!- nu ma mira la acest om?! Dumnezeu sa ne ajute, ca avem mai multa nevoie ca oricand!

  10. masinaria SIE functioneaza. copilul retrage declaratiile. nu conteaza cine a vrut s avada a vazut. pdleprele sunt dezorganizate in teritoriu

  11. Victore, cand peste 70% din vulgul indobitocit este compus din semi-analfabeti, betivi, kuurvari, violenti (isi bat nevestele si copiii), hoti, neamuri proaste etc, hahaitori isi vor alege un presedinte dupa kipul si asemanarea lor. Mi-e frica ca un om de bun simt are sanse reduse in masa asta cretinizaata. Ce spui?

  12. DE CE BASESCU A SPUS MASS-MEDIEI CA ISI VA SPUNE PUNCTUL DE VEDERE A DOUA ZI ?PENTRU A AVEA TIMP CA MAFIA LUI SA LUCREZE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!
    Pentru ca Basescu a vazut comentariile mele transmise in media,sau facut presiuni ,amenintari asupra minorului care au determinat schimbarea sutinerilor celui agresat!

  13. Mda… Trebuie sa plece si mai mult, sa aiba bunul simt ca pe 7 decembrie sa-si ceara scuze, mie, tie, noua, pentru astia 5 ani. Sunt tanar si mi-e greu sa-mi imaginez inca 5 ani aici. Cu toate ca nu o sa sune bine, sunt si eu marinar ca monsieur president, si daca o iesi el, 5 ani nu mai trec pe-acasa, raman pe vapor. Dar nu prea-mi place pe mare (asta e, am gresit-o pe-asta cu facultatea) si vreau in Romania. Asa ca am sa fac tot ce pot ca pe 6 decembrie toti prietenii mei si toti cei care citesc antisistem.ro (proiectul meu si al unui prieten foarte bun), sa nu voteze cu el…

    Spor la scris, sa auzim numai de bine.

  14. Victore,

    mai apar alte inregistrari din unghiuri diferite care sa confirme lovitura marinarului? ai vreun pont?

  15. Ce facem noi, liberalii, la 6 dec 2009?
    Îl luăm de picioare pe Geoană, ne învărtim cu el de vreo 5 ori si-l slobozim in capul lui Base-marinarul!
    Cred că-i destul de clar!
    Mergeți la VOT!

  16. Încercând să evit clipul cu Băsescu şi palma trucată pe la televiziuni, am nimerit fără să vreau la Zero TV (poziţia 22 în ordinea programelor tv, conform operatorul meu de cablu). Cu această ocazie am aflat că “Ale cui şi care vor fi jafurile următoare?” a ajuns la episodul 4. Instinctiv, m-a încercat o jenă teribilă. Pierdusem deja trei acte din această piesă. Avid de cunoaştere, am zăbovit preţ de o pauză de micţionat la desfăşurarea de forţe… În direct (un produs marca Dan Diaconescu) … Cu această ocazie, am aflat că există un om cu ochelari pe care îl cheamă Tudor Barbu, anodin precum numele. O fiinţă care pe lângă nume are şi păreri… Condimentaţi cu două gospodine frustrate de statut şi un fadromagiu pasionat de ikebana (în timpul liber) şi veţi afla cum înţeleg unii să facă campanie pentru alegerea în turul doi a unui anumit candidat. Stau şi mă întreb retoric: Băsescu ştie?

    PS: Pentru calitatea limbii române şi deontologia unui jurnalist, vă rugăm să vizionaţi doar TVR Cultural…

  17. Dom’le, ce pot sa fac eu…om simplu…ca sa deschid ochii lumii ? Intrebarea e cat se poate de serioasa si se bazeaza pe urmatorul fapt: am o prietena in Irlanda care, evident, a mers la vot. Ce mi-a povestit este cel putin intrigant. Au fost foarte multe persoane care votau Basescu si care, mai mult, incercau sa ii convinga si pe ceilalti sa-l voteze. Dom’le, te gasesti in Irlanda, ai vazut cam cum se traieste defapt, cam drumuri exista prin alte parti, cam cum arata orasele prin alte parti…ce logica partii dorsale poti aplica sa-l votezi ?

    Inchei…in zilele noastre, trebuie sa fii putin baut daca intentionezi sa urmaresti atent ce se intampla…altfel risti sa iei totul in serios si ajungi la nebuni.

    Felicitari domnule Ciutacu…de multe ori v-am crezut arogant, pe alocuri nesimtit. Dar am inteles ca anumiti oameni pur si simplu nu merita sa fie tratati altfel.

    Va doresc numai bine.

  18. Felix Tataru sustine ca el este operatorul care apare in imagine filmand din unghiul diametral opus. A declarat ca va cauta inregistrarile de la acea data, desi e putin probabil sa mai fi pastrat “bruturile”. E cineva care crede ca acele imagini, daca exista, vor aparea vreodata? Cum ramane cu intrebarea de pe finalul filmului cand se aude clar cum cineva spune “s-a intamplat ceva?”. Se confirma inca o data, pt cine avea dubii, ca a existat un incident.

  19. M-a intristat P.S.-ul Dvs.vis-a-vis de ‘popularul’ Tolontan. Dincolo de infatisarea lui de om, in care nu prea poti avea incredere, si-a castigat in mine un simpatizant pentru contributia sa la cazul Udrea, dar prin gestul lui de azi, l-am descalificat. Nu am apucat sa citesc articolul semnat de dumnealui vis-a-vis de povestile din campania electorala facuta de TVR pentru Geoana si cu atat mai putin pentru Basescu. Chiar daca ele au fost justificate. Dar vorba D-lui Ciutacu, cand ar fi trebuit “sa scrie ceva de pumnul de dreapta” al lui T.B., “idolul politic” al dumnealui, mai bine si-a bagat mana in gips. Asta cum e numeste? “Verticalitate de dreapta” de dreapta lui Basescu?
    Jurnalisti ca dumnealui, ca din pacate sunt destui, si oameni ca dumnealui, care sunt chiar cu duiumul, unde-si tin ochii, urechile, constiinta? Sub pumnul de dreapta a lui TB.?

  20. De ce rade asa in poza ? L-o fi vazut pe Boc cocotat pe un stalp ? Cred ca e o fotografie trucata . Iar se tine Ciutacu de chestii slabe – in loc sa propuna ca tema de dezbatere programul anticriza al guvernului Negoita . Cum care Negoita ? Sunteti tonomate cu totii , bre ? Livache , de la 3 . Ala ‘naltu’ , de respira greu (mai mult canta) .
    Auzi , hidosenie … In primul rand ca lu’ Pora-i drag . Zi-mi sa-i zic . Aia cu silicon natural in buze . Pora , nu se poa’ sa n-o stiti … Orisicat , ea se pricepe mai bine decat Ciutacu , ca ea-i femeie (bine , bine , pe aproape , nu mai carcotiti atat) . Asa ca n-am cuvinte . Articolul asta arata cat de mare dreptate a avut Avramescu (mai lasati-ma cu intrebarile suplimentare) : Marga-i zero !!!

  21. “S-a intimplat ceva?” – asta spune Basescu la final si asta confirma ca totul e perfect real si s-a intimplat intocmai. Exact in stilul golanilor care dupa ce iti dau in cap in gura te intreaba nevinovat: Ai patit ceva?

  22. ok! sunt suficient de scarbit:(. cata minte de cobzar pe mare sa ai sa bruschezi un copil:(. ce suflet si ce inima! probabil de-aia care face poezi cu mama moarta in recea cripta cand mama e bine sanatoasa! pe langa scarba ancestrala ce o am in mine, insamantzata de identificarea “dusmanului din umbra” ( “evreii” la hitleristi, “burghezii mosieri” la paukeristi si “mogulii” la oameni ce fura sub umbra jupanului lor) s-a adaugat si aberatzia de sistem. sa dai intr-un copil… e deja scarba totala:(. ma gandesc cum as fi reactzionat eu ca parinte sa stiu ca al meu copil e lovit de un drinker-president. ar fi cumplit pentru drinker! dar cata scarba sa am in mine sa dau intr-un copil si sa zic ca ” nu imi amintesc… “. mai, nu mai e de gluma! deja e prea mult, extrem de prea mult! scarba am de baselu:(

  23. Am vrut sa vad cateva reactii ale celor dinafara . Iata o mostra

    Cum banuiam : “romanii il vor vota asa cum ei cred ca e normal ca orfelinatele sa arate ca lagare de concentrare” , “Romania ar trebui trasa la raspundere pentru abuzurile asupra copiilor de catre UE” , “ce rasa cruda sunt [romanii] ” , etc. ,etc ., etc. Mi-a fost de ajuns , nu vreau sa mai vad alte reactii .

  24. Offf,…am obosit incarcand sa “zaresc” pixeli, umbre, miscari sincrone sau nu ale puloverului portocaliu, miscari ale bratului aflate sau nu in concordanta cu restul trupului,…etc…
    Bleeahhhh,….ok.
    Tradare sa fie,…da` s-o stim si noi nenicule….
    Si totusi , ceilalti martori, participanti inofensivi de altfel la manifestare, ….inteleg cu mintea mea simpla de “platinata” blonda…
    au cu totii , concomitent , spontan …
    o miscare “convulsiva” de intoarcere a capului ,…in directia unui copil…
    ca intr-un clip al magicului Michael Jackson, efectueaza, cu totii …o miscare de rotatie spre stanga ( sau dreapta…)….doar pentru reactivarea circulatiei cervicale…
    Mai sa fie,….
    Neicusorule,….
    zau ca nu m-ai convins …
    tu ala ,care facusi analiza,…regizorala…si dadusi diagnosticul de …trucaj…
    Da` nu ma baga in seama,….ca mata ai studii,..
    eu merg doar pe..intuitie…!!!

  25. Presedintele care a invatat “sa rupa coltii rechinilor” dar in schimb isi pune mintea cu un biet copil si se adreseaza unei femei cu apelativul “tiganca imputita”, nu este decat om jalnic si slab.
    Daca ar fi rupt norii cum spune domnia sa ar veni la o emisiune cu ciutacu, badea, teodorescu, etc. sa vedem daca mai este “zmardoi”asa cum a fost cu acest copil.
    E “zmardoi”numai in spatele slugoilor si institutiilor aservite cu mazare de exemplu cand ii trimite anrmap-ul (lu’nuti nu i l mai trimitea), dna, ani, curtea de conturi pe cap.
    Votati-l si spalati-va cu el pe cap inca 5 ani!

  26. Draga Victor,

    Atitudinea lui nea Basescu e departe de cea a unui sot, tata, presedinte de tara. A mai ramas sa fie gasita vreo prostituata de prin vreun port pe unde a fost nea Traienel si care sa spuna ca fost violata de marele comandant de nava Traian Basescu. Ce spuneti? Eu cred ca e posibil sa fie gasita si o astfel de persoana si care sa spuna chiar adevarul.
    Deci atentie pentru cateva zile sa speram avem un presedinte care cere ca femeia sa stea in bucatarie, bate copii, incendiator de nave – in Franta, oare cate defecte pot sa mai incapa in acest om?

  27. am trecut pe aici., si ca sa nu fie in zadar,. spun atat., o intrebare: ciutacule,.- fii fericit., din surse sigure stiu ca iese geoana la alegeri- ce ai sa faci in urmatorii 5 ani? pe cine mai ataci? sa te ajut.,: tot pe basescu pentru ca cu cele 32% reprezentanta in parlamentul nereformat, contrar vointei noastre, va fi neputincios in a demisiona viitorul guvern. poate asa devii si tu mai intelept. ca sa fii partial,. prietene., trebuie sa ai valoare intrinseca., cea ce., scuza-ma dar inca nu esti maestru., e putin probabil in proximitatea intervalului de timp actual

  28. btw, am remarcat erectia lui tolo. incoerenta, la fel ca si autorul.
    pe de alta parte, poti sa-ti bati copiii, da pe ai tai. oricum, ai lu’ base’ sunt batuti deja de soarta nefericita care i-a cadorisit cu un asa tata.

  29. Lavinia Sandru,in legatura cu bataia:”..Eu nu mai vreau sa am asa un presedinte!”
    Si replica unui copil, ca o reactie la ce a auzit:”Cum, a batut un copil? Basescu? Nici eu nu-l mai vreau presedinte. Eu nu vreau un presedinte care bate copiii. Cand o sa cresc mare, vreau eu sa fiu presedinte, ca sa nu mai fie batut nici un copil. Eu nu voi bate copiii. Eu voi avea grija de toti copiii, ii voi mangaia, ii voi pupa, ii voi ajuta sa aiba hainute si mancare…”.Si nu sunt fabulatii, ce spun aici.

  30. Buna seara d-le Ciutacu,

    Mai avem o saptamana de cosmar -asteptam sfarsitul politic ,definitiv,al lui basescu.Ne-a facut de ras,ce mai…Sper ca toti sa inteleaga acest lucru,sa mearga la vot si sa nu mai auzim de el.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  31. Observ ca destui romani gandesc stramb. Cine sunt eu sa spun asta ? Pai sunt un om care ar fi dorit sa traiasca intr-o tara normala. Indiferent cati idioti isi lovesc copiii, asta nu creeaza conditii pentru a fi de acord cu un asemenea gest. Cine spune ca “si Geoana a injurat”, nu intelege ca a lovi un copil e cu totul altceva. Ce sa mai spunem de faptul ca Marinarul nu se poate abtine nici macar in public de la pornirile sale de maidanez.
    Pe de alta parte, daca renuntam la orice principii si incepem sa consideram ca ceea ce face presedintele e foarte bine, mai avem un pas pana la anarhie. Mi-e tare frica de momentul in care chiar ne vom dori asa ceva.

  32. Am vazut ca nimeni n-a pomenit de aia cu bot de rata care tot il apara ea pe baselu …pora si nusmaicum , acu vreo 2 zile mama ce-l ridica aia in slavi la realitatea tv , ca el e singur impotriva tuturor ca s-au unit toti impotriva lui,saracu… era in stare sa se ia la bataie cu toti de-acolo din emisiune care ziceau de rau de basescu … i-a zis vantul ceva de genul: d-soara in capul tau e vraiste…cine e tanti aia? e penibila rau!!!

  33. Cum dracu sa ne apropiem cu incredere de JUSTITIE cind si ceace vedem cu ochii nostri ni se spune ca nu a existat! Ca Basescu a facut-o e clar, dar nu ma mira si ceva mai rau ! Si totusi sunt oameni care NU CRED nici ce vad asa sunt de prosti>

  34. Ştiţi ceva? Mie nici nu-mi pasă dacă acea imagine e reală! Motivele mele să NU-L VOTEZ PE BĂSEL s-au mai expus pe-aici: Cel care a “respectat” legile întotdeauna, NU A RESPECTAT pe vremea când eram student o lege clară: studenţilor li s-a refuzat DREPTUL LEGAL de a călători pe CFR CU 50% REDUCERE! Că a mai lovit sau înjurat pe unu’ sau altu’, mă lasă COMPLET RECE! DA’ CĂ S-A JUCAT CÂND A VRUT CU LEGILE, NU VOI ACCEPTA!!! Nu l-am votat în 2004, şi nici acum nu-l votez!

  35. Cread ca televiziunile are trebui sa inceteze difuzarea acelui filmulet. Ce era de demonstrat s-a demonstrat prin stupiditatea jalnicelor incercari staff-ului de campanie a individului prezidentiabil de a explica/scuza/demonta povestea. Altfel, o sa ajungem cu totii sa simtim ceea ce mama copilului a spus: “Nu ma mai leaga nimic de Romania”.

  36. @mery
    Ai dreptate, desi ar trebui sa ramana doar initialele tb. Oricum, delirul este total, total, total! Sper sa mai dureza doar 10 zile

  37. Tot se discuta despre momentul aparitiei acestui filmulet. Este logic sa apara acum in campanie. Daca aparea mai devreme toti cei implicati dispareau unul cate unul in diverse moduri.
    Chiar credeti ca daca aparea caseta acum sa zicem 3 ani, base tradatorul nu ar fi bagat oamenii la parnaie, nu i-ar fi intimidat? Uitati ce face acum cand nu are puterea de la inceput, imaginati-va cum ar fi reactionat atunci.
    Si pentru pupincuristii lui base, stati linistiti ca nu ia nici un vot in plus pe chestia chiar daca asa zisi specialisti si martori pdlisti mananca rahatul cu galeata.
    Bai portocaliilor, emigrati dracului si imdediat creste IQ-ul pe cap de locuitor al Romaniei! Duce-ti-va in Italia si sustineti acolo ca e firesc sa pocnesti un copil!Calatorie sprancenata!

  38. Sa fim mandri ca suntem, condusi de un astfel de om.Rrroman verrrde,intelectual(a citit sau citeste o carte!)trage la masea,conduce abtiguit ,trage smetii in botu’celor ce nu-l “iubesc”,isi fragezeste nevasta si cel putin una din fiice si,ocazional,mai trage cate una unui plod.Pai cum sa nu votezi asa mandrete de barbatel?Coraj Basescu,rrromanii te vor…
    PS.Mandri tre’sa fie to’asii de drum,Patapievici,[email protected] da si o prima?

  39. Naparca asta chioara, nu si-a pus muschii numai cu cainii din Bucuresti,dar, in plina campanie electorala, si-a pus muschii, cu un COPIL………….greata imi este!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    duteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!intelege ca nu ai ce cauta printre oameni………marsh in desert, ca acolo nu poti face rau nimanui……..esti tare cand esti singur in parcare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.