Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Hepi bărsdei to mi. Powered by Tataee

Hepi bărsdei to mi. Powered by Tataee

Fac 40 de ani, mă hodorogesc pe zi ce trece şi, egocentrist cum sunt, vă anunţ şi pe voi. Fiindcă, dincolo de faptul că ăsta-i blogul meu personal şi trebuie să fiţi la curent cu starea la zi a celui de la care luaţi lumină, mai justific şi eu la alibi deviaţionismul exacerbat odată cu înaintarea-n vârstă. Iar fetele mele de la emisiune, Jenica şi Alexandra, care mă ştiu şi ele bine, mi-au făcut cel mai mişto cadou posibil în contextul ăsta dement: o emisiune cu Tataee de la BUG Mafia; e drept, fără fundiţă, dar nu s-ar fi asortat la tricoul de luptă. Un tip mult mai cerebral, informat şi lucid decât majoritatea autointitulaţilor analişti de televizor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

209 thoughts on “Hepi bărsdei to mi. Powered by Tataee

  1. LA MULTI ANI! Si fi cu-adevarat JUSTITIAR cu cei care conduc, indiferent cum se numesc ei, numai asa mass-media poate avea rolul dorit intr-o societate democratica.

  2. Sa fii lamultumit! D-aia esti ba gazetar mare, ca stii sa surprinzi! Tataee la Ciutacu? Da tata.

  3. Domnule Ciutacu, va doresc din inima tot ceea ce este bun! Sa va dea Dumnezeu sanatate, ca restul pot fi trecute usor. Cei ce va sunt dragi, sa va iubeasca tot ca acum. Faceti un mic efort, ca sa ajungeti la centenar! Haideti, ca se poate! La multi ani!

  4. La multi ani, din toata inima!Daca emisiunile antenelor, dar si altele ar fi avut mai mult ecou in randul populatiei inainte de alegeri poate…era altceva asa… mai stam o tura.La multi ani inca odata si sa nu ai bafta lui Dumitrescu.

  5. Din toata inima, la multi ani cu impliniri si tine-o asa!

    Esti un om curajos si cu spinarea dreapta. Tot respectul.

  6. iti urez un sincer la multi (b)ani,o viata lunga si sa ai parte de fericire.sunt alaturi de tine cu sufletul.sper din tot sufletul sa fii fericit si sa poti rabda in continuare,ptr ca rabdarea e o caracteristica a zodiei tale,ti-o spun ptr ca si eu tot taur sunt.

  7. Cumincior, Tataie ăsta ….. da mai ştii… 🙂
    Mai cu vînă ….. parcă ….. Ombladon & co 😉

  8. LA MULTI ANI, cu sanatate, bucurii de la baiat si de la sotie…Sa ramai acelasi tanar vertical si acelasi realizator de emisiuni care spune, ce-am vrea sa spunem noi si nu ne aude nimeni.Ca batrana pensionara, iti multumesc pentru atitudinea pe care ai luat-o fata de ticalosii care ne iau pensiile !
    LA MULTI ANI !!!

  9. la foarte multi ani.sper sa fii la fel de verde si la 90 de ani(eu voi avea 89) ,si sper sa te pot felicita si atunci pe aceeasi cale(cat optimism,nu?).
    petrecere minunata.

  10. Iesiti voi in strada si cu siguranta o sa fit multi altii care o sa va urmeze dar din platou e greu sa protetezi…

  11. LA MULTI ANI si sa ne traiesti sa scrii in continuare si sa inchizi gura presei la vorbe grele!!!

  12. Cum te intelegi cu Sorin Oancea ?
    am inteles Antena 2 se schimba din temelii..nu cred ca vom mai vedea talk-show-uri !

  13. Salut.
    La multi ani!

    Am urmarit emisiunea. A fost destul de interesanta doar o singur lucru vroiam sa spun: exista trupe rock romanesti care protesteaza impotriva sistemului care exista. Probabil cel mai bun exemplu sunt baietii de la Luna Amara. Probabil ii cunosti. Ar fi interesant sa il ai invitat pe Mihnea Blidariu (unul din vocalii trupei) care de 10 ani de cand exista trupa s-a tot legat de ce se intampla in Romania plus in diverse proiecte (cum ar fi Rosia Montana).

  14. La multi ani!si sa auzim numai de bine,daca mai exista asa ceva!sanatosi sa fim ca…

  15. LA MULTI ANI !!! Si sa nu te opresti niciodata!Romania are nevoie de oameni ca si tine…esti TARE!

  16. LA MULTI MULTI MULTIIIIIIIIIIII ANIIIIIIII VICTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si bunul Dumnezeu sa iti dea sanatate, impliniri si putere in tot ceea ce faci si iti doresti!!!!!!!!

  17. JENICA & ALEXANDRA SUNT FEMEI CUMSECADE CARE STIU SA FACA CEVA FRUMOS, MAI ALES O SURPRIZA DE ASEMENEA ANVERGURA INTERGALACTICA, CUM ZICE D-L STAN. MI-A PLACUT DE TATAEE DE MODUL CUM A PUS PROBLEMA CU PRIVIRE LA PROBLEMELE ECONOMICE & SOCIALE CARE NE INCONJOARA ZI DE ZI.

  18. Daca tot a venit vorba, va recomand sa cautati pe youtube CTC, deliric1, cedry2k, poezie balistica. Rapperi, piese si versuri grele. Nu vor aparea niciodata la Tv.

  19. domnule este incredibil ce se întâmplă, ăştia nu mai au curajul să meargă la vreun eveniment cu iz naţional, fiindcă sunt fluieraţi şi huiduiţi de naţiune; cetăţeanu onest favorit la stipendiu al marinelului, adică arpi de gruia recidivează, boc nu există ca premier, guvernul nu există ca executiv, pedeleii au tot mai mult atributele sectare, restul clasei politice este într un colaps firesc atâta vreme cât de după 89 nu au făcut decât să devalizeze bănci prin firme de lichidator, să ticăloşească sistemul, să ne deie mineriade, să ne deie udemerei, să ne ciuruie şi încă se mai poate să ne umilească şi să îşi bată joc în aşa hal de ţara asta; vina este colectivă fiindcă de aici începe ticăloşia… mereu puşi înaintea a două rele, mereu obligaţi să alegem răul cel mai mic, mereu ostentativ afişaţi înaintea ţării în splendoarea luciferică… oare până când îi vom răbda pe ăştia??? Oare câţi dintre cei care au votat cu marinaru cât de bine trăiesc, afară de ăia de tapa udristă care sunt beneficiarii sistemului ticăloşit care oricum nu au decât neconştiinţa banului…

  20. La multi ani!Tarziu dar sincer!Numai bine si tine-te tare!Daca scrii si pe placul unuia de 49 de ani ca mine,mai hodorogit si mai pesimist decat tine,inseamna ca e OK.Iti urez sa ai in continuare posibilitatea sa scrii si sa spui liber ceea ce gandesti,in tara asta care usor,usor o ia razna.

  21. Să trăieşti măi tinereţeo, la 40 de ani, he he. Acu’ trei ani trecui şi moa pân halta asta. Mda. La Mulţi Ani şi să vă bucuraţi de Vlăduţ !

  22. La multi ani si la multi bani!!!! Sa fi sanatos, voios, voinic si multa sanatate!!!Sanatate, bucurii si bomboane la copiii cum zice Mirciulica Badea! LA MULTI ANNNNIIIII!!!!!!

  23. LAMULTI ANI OMULE. AM VRUT SA ITI SPUN PE NUME DAR NU AM STABILIT ASTA. AM TRECUT SI EU ACUM CITIVA ANI PRIN STAREA TE SPIRIT A CELUI CARE SCHIMBA PREFIXU SI AM INCEPUT SA REALIZEZ CA TRECE TUMPU PREA REPEDE, IAR CEI TREI PRESEDINTI DE DUPA LOVITUTA DE STAT DIN DECEMBRIE ’89 MI-AU MINCAT CEI MAI FRUMOSI ANI DIN VIATA.
    AM AJUNS SA IMI PARA RAU CA NU SA PRABUSIT AVIONUL CU BASESCU,POATE FAC UN PACAT DE MOARETE DAR NU-I MAI SUPORT,MA GINDESC CUN II MAI SUPORTA PAMINTU, CUM NU II IA DRACU, DAR AM UITAR CA SI POPI SAU FACUT PORTOCALI SI SE ROAGA PENTRU EI. APROPO CUM POTI SA TE ROGI PENTRU BINELE CINDUCATORILOR CIND EI ITI DORESC RAU? ASTA NU POT SA-O INTELEG NICIODATA.
    CINSTE BUNICILOR,RUSINE SOMERILOR
    IN STRADA FRATILOR CA ASA NU SE MAI POATE.

  24. La multi ani fericiti alaturi de cei dragi,pana nu demult nici nu puteam sa te sufar,dar decand avem un tel comun si anume acela de a scapa tara de pinguini ca BOc SI DE
    CIUMATI CA BASE parca totul se vede altfel si ai inceput sa-mi fii din ce in ce mai simpatic.

    o doamna de 50 ani

  25. La multi ani si Dumnezeu sa aranjeze totul bine in viata asta si dupa!! E o varsta frumoasa si va doresc din suflet sanatate si puterea de a ramane vertical.

  26. LA MULTI ANI !!!
    Multa, multa SANATATE!
    Si la cat mai multe emisiuni!

  27. LA MULTI ANI GENIALULE!
    Te iert ca esti cel mai bun!
    Sa traiesti elegant,impreuna cu echipa,si s-auzim numai de bine!

  28. Bravo…nota 10…
    Am 16 ani si deja urasc conducerea…
    Te respect ca incerci sa faci ceva in tara asta…

  29. Buna emisiunea cu Tataee. Le-a zis bine, ca de obicei, de data asta nu in versuri. Cred ca iesitul in strada e una dintre putinele solutii care ar putea schimba ceva in societatea de azi, care i-ar face pe cei din guvern si nu numai sa realizeze unde s-a ajuns. Din X5-uri si A8-uri normal ca nu se vede.
    Pumnu strans!

  30. BUNA ZIUA!
    Propun o forma pasnica de protest ,suplimentar,pe data de 19 si anume ; cine este de acord cu acest protest si nu poate participa la acest miting,sa afiseze in mod vizibil la unul din ferestrele locuntei sale, o PANZA /alt MATERIAL TEXTIL,de culoare ALBA….- model imprumutat din sport,atunci cand se solicita DEMISIA
    va multumesc!

  31. D-le victor Ciutacu,
    Dupa cum vedeti bulibasa bassse, ne-a ciuruit si ne ciuruie intr-una,fara mila,fara scrupule,cu un cinism feroce.Cand ii vad pe bulibasa,cu pirandele si puradeii sai,la care se adaoga cohortele de clone,care nu mai detin nici macar un neuron,imi vine o scarba de nesuportat,ca vietuiesc alaturi de aceste de taraturi,care din pacate au aspect de oameni.
    In aceste conditii,m-am bucurat mult cand taraturile au hotarat sa nu mai vina la televiziunile de stiri,deoarece eram suprasaturat de alde hoara,boureanu si alti cretini, care de dimineata si pana seara,ne tocau nervii cu tampeniile lor.Acum aud ca vor sa revina,punand conditii televiziunile,ei care mint mai mult si mai usor decat respira,fura tot,apoi vin sa ne prezinte, ca ceea ce vedem si simtim noi,nu e realitate,asa cum ne-au prostit cu retusarea fetei baiatului de catre preaiubitul carmaci,pentru a corespunde asteptarilor sale(”rusine Dinu Patriciu”!).
    Cred ca dupa ce “pradalaii” n-au mai venit la emisiunile dvs.v-a crescut mult audienta,iar daca o sa-i invitati din nou,o sa va scada foarte mult ratingul(ceea ce va si doresc, in caz ca va pot prosti),eu comutand pe “Animal Planet”,o lume fara dobitoacele cu chip uman.

  32. La multi ani Victor, sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun si mai frumos si sa te fereasca si de oameni rai! Toata aprecierea mea, din toate punctele de vedere!
    La multi ani!

  33. La multi ani !
    Si daca tot ai mai multe perechi…sa-ti mai dea Doamne-Doamne vreo cateva de rezerva sa te tina pana scapam de astia!
    (cu toate ca nu cred ca ai avea nevoie 🙂 )
    Multa sanatate, liniste si armonie in casa!
    Cu respect!

  34. la multi ani, Victor!
    iti pun o intrebare probabil inutila, poate ca ti-ai exprimat deja opinia in legatura cu asta: tu personal esti de acord cu protestele pensionarilor care vin cu nepotii lor la miting-uri sau cu protestele mamelor care au venit cu bebelusii in centrul capitalei? Daca moare vreun copil, vreo mama sau vreun pensionar, sau daca un jandarm impinge un pic mai tare o mama si da “din greseala” si in copil sau cade un pensionar (cum s-a intamplat) ti se pare normal, ti se pare ca cei care ies in strada (cei mentionati de mine care vin de mana cu niste copii – copii care au nevoie de hrana in timpul protestului, de joaca, de som, etc) sunt intelepti sau organizatorii acestor proteste sunt intelepti?
    Spunea cineva ca multe drepturi din lumea asta s-au obtinut in strada, pentru ca erau drepturi deja castigate, ok, de acord. Dar uitati ca traim in Romania, daca Basescu are chef sa-i impuste pe oamenii care protesteaza o s-o faca….si nimeni nu va da vina pe el, asa cum nu s-a gasit un tap ispasitor pentru ceea ce s-a intamplat la revolutia din ’89.
    Multi romani vor sa iasa sa faca revolutie, oare s-a uitat ce s-a intamplat in 1989? Suntem un popor de oamnei Prosti, o spun cu mana pe inima. Iar voi, “jurnalistii”, nu sunteti niste profesionisti, aduceti mereu niste incompetenti in emisiuni, sunteti impartiali, nu va spuneti punctul vostru de vedere: de ce nu ziceti acum ca nu e bine sa fiue iar revolutie pentru ca o sa moara iarasi multi oameni si nu asta e solutia. Suntem vai de capul nostru, mai ales d.p.d.v. al mentalitatii!!!

  35. eu nu mi-as folosi copilul. dar e chestie de optiune personala. si, daca Basescu vrea sa ne impuste pe toti in strada, asta inseamna ca ne aliniem ca oile-n tarc?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.