Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Hepi bărsdei to mi. Powered by Tataee

Hepi bărsdei to mi. Powered by Tataee

Fac 40 de ani, mă hodorogesc pe zi ce trece şi, egocentrist cum sunt, vă anunţ şi pe voi. Fiindcă, dincolo de faptul că ăsta-i blogul meu personal şi trebuie să fiţi la curent cu starea la zi a celui de la care luaţi lumină, mai justific şi eu la alibi deviaţionismul exacerbat odată cu înaintarea-n vârstă. Iar fetele mele de la emisiune, Jenica şi Alexandra, care mă ştiu şi ele bine, mi-au făcut cel mai mişto cadou posibil în contextul ăsta dement: o emisiune cu Tataee de la BUG Mafia; e drept, fără fundiţă, dar nu s-ar fi asortat la tricoul de luptă. Un tip mult mai cerebral, informat şi lucid decât majoritatea autointitulaţilor analişti de televizor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

209 thoughts on “Hepi bărsdei to mi. Powered by Tataee

  1. ITI DORESC SANATATE ,SA FII IUBIT SI LA MULTI ANI!AM MARE SATISFACTIE SA VA URMARESC PE TINE PE BADEA SI GADEA,IN CIUDA DUSMANILOR NU VA LASATI SA VA TINETI TARI CA IN LUMEA ASTA MARE AVETI SI SIMPATIZANTI

  2. La multi ani Victor Ciutacu! Sa ramai la fel si in urmatorii 110 ani:)).Mult succes in tot ceea ce faci!

  3. La multi ani!

    Ai demonstrat, prin aceasta emisiune, inca odata ca romanii nu sunt prosti. Cine crede asta… problema lui.

  4. Din tot sufletul, la multi ani! Sa fiti sanatos si sa va faceti timp sa va bucurati de familia minunata pe care o aveti!

  5. Deraiez putin de la urari ca sa aduc la cunostinta o smecherie prin care se adevereste ca realitatea tv ,,joaca la doua capete,,. Mai nou realitatea tv au facut un site ,, de prostit,,romanii in care suntem rugati sa semnam daca dorim ca parlamentarilor sa li se taie din leafa. Incercarea de a muta atentia pe parlamentari o cunoastem de la presedinte. Ma scuzati da parca parlamentarii sunt bugetari si automat intra la taierile de 25% de ce mai trebuie semnaturi? Da cunoastem se incearca crearea unui vinovat si vinovatul de servici este parlamentarul. Ba da nu va plesneste capul cand ganditi smecherii de doi bani??

  6. La multi ani dle Ciutacu !!! [party]:D … sper ca e 12 fix ,ca sa fiu prima care va felicita pe 15 mai!!

  7. LA MULTI ANI!!!!

    SANATATE SI INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR(CHIAR DACA UNELE CRED CA SUNT SI ALE TUTUROR ROMANILOR) SI SA NU TE SCHIMBI!

  8. La multi ani domnule CiutaCU. va doresc tot binele din lume. Scriu versuri de ceva ani si as vrea sa va dedic catevaŞ
    “Sa va curga-n vene bucuria,
    Si norocul sa nu va alunece prin palme,
    sa va imbratiseze azi iubirea
    lassandu-va fara de arme.”

  9. La Multi Ani jurnalistului meu preferat. Multa sanatate,succese si tot ce va doriti.

    Cu respect si simpatie,

  10. Daca aseara ati purtat tricou rosu, sper ca in seara aceasta ati ‘defilat’ pe strazile capitalei de brat cu familia, in tricoul portocaliu sa-i faceti bucurie in primul rand lui Tataee, drept semn al recunostintei, dar si presedintelui, ca doar este inscriptionat:”Basescu pana la moarte”; “Omorati poporul, traiasca dictatorul”.
    Multi, foarte multi ani fericiti.
    Off topic: ma bucur ca in cele din urma wordpressul a scos toate comentariile postate din “maneca”.

  11. PINA PE 19 MAI, cine vrea sa protesteze pasnic impotriva guvernului de miine sa puna la masini steagul Romaniei, ca in timpul campionatului european de fotbal! hai sa ii aratam solidaritate chiorului! macar atit sa faceti, cei care sunteti nemultumiti. JOS INCOMPETENTII, HOTII SI OBEZII ROMANIEI ! ROMANIA, TREZESTE-TE!CIUTACULE, MA BAZEZ PE TINE CA VEI AVEA INITIATIVA! SA TRAIESTI!

  12. Tot incep acest comment cu “Draga Victor” ca fiu solemna si luata in seama. Vreo 10 minute tot oscilam intre blog si facebook pentru mesaj. Cam pueril. Important este ca e ziua ta, prilej cu care iti urez si eu, o telespectatoare mai putin activa prin comenturi dar cu siguranta activa la semnat condica in fiecare zi pe televiziunea a doua a mogulului comunist.
    De ziua ta iti doresc sa realizezi cati oameni te simt ca pe un prieten bun din umbra televizorului. Oricat de arogant esti, sunt sigur ca te-ar emotiona sa realizezi asta. Nu sunt doar trairi superficiale pe care le avem pentru ca tu esti “vedeta”, iar noi muritorii.
    Tu esti vocea multora dintre noi. Eu sunt doar una. Pentru asta, sa ne traiesti, Victore! Mult si bine!

  13. La multi ani!Sa fii sanatos,puternic,sa te vedem si auzim ,mereu,exprimand ceea ce,cei mai multi dintre noi,nu putem!

  14. La multi ani iti ureaza din toata inima un somer napastuit de soarta si de aiurita conducere din tara asta.
    Imi doresc si iti doresc sa aveti mai multa putere in lupta inegala pe care o duceti.
    Visez si visezi ca in Romania va fi bine intr-o zi.
    La multi ani !

  15. La multi ani! Felicitari pentru atitudine, consecventa, si ca tu si Badea ne mentineti treji la adevarata realitate. Sunt pe aceeasi unda ca si voi doi. Continuati asa Victore indiferent daca e greu.
    In alta ordine de idei vreau sa spun ca sunt fan Parazitii si mi-ar placea sa ii inviti la emisiune in curand. Sau pe Gabriel Andronache in materie de nutritie. E strict omu’ da’ e destept. Sau alti invitati speciali…

    http://www.220.ro/muzica/hip-hop/Grupul-De-Rezistenta-1/akfP5vePkI/

  16. “LA MULTI ANI!”…sa ti se implineasca toate visele, noroc, multi bani, dar mai ales multa, multa SANATATE !!! Sa petreci de ziua ta alaturi de toti cei dragi tie, acum in 2010 si inca 100 de ani in continuare !!!…DOAR ASA VEI AVEA SANSA SA MAI VEZI SI CEVA BUN IN TARA ASTA…

  17. LA MULTI ANI CU MULT DRAG!CONDORII SUNT ALATURI DE TINE SI ITI URMARESC VORBELE GRELE SEARA DE SEARA.
    SA NE TRAIESTI,COANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. Păi, SĂ TRĂIEȘTI! Mulți ani! 40 de ani, floarea vârstei. Abia acum devenim, unii dintre noi, mai înțelepți. (Mă gândeam la mine și la nimeni altcineva!)

    La mulți ani!

    P.S. Newsleter-ul de la tine ajunge la multă vreme după ce ai postat. 🙁

  19. La multi ani cu sanatate! Schimbarea prefixului sa nu te faca sa lasi mitraliera JOS!

  20. La multi ani Victore! Bafta mmulta, succesuri 😀 si tineti-va tare pentru ca, din pacate, cred ca vom trai vremuri foarte interesante dar sper sa nu dureze mult. Sanatate si impliniri tie si familiei tale! 🙂

  21. E adevarat ca vrei sa primesti cetatenia maghiara (dubla cetatenie). Parintii tai se numesc Csutak Peter si Csutak Ildiko si tu esti Csutak Viktor, dar ti-ai schimbat numele?

  22. Poli şi poale

    La un pol, poalele-n cap îţi pui.
    (R) La doi poli, printre poale mie locul.
    La trei poli, sub poale supravieţuieşti.
    La patru poli… despre ce poale vorbeam ?
    La cinci poli, pe la poale, carbonul memorează !

  23. @Luca Barbu: ai uitat sa pui accentul pe o 🙂
    numai ungur nu fusesem in viata asta

  24. Nu am apucat sa vad emisiunea ta, dar am avut aici oportunitatea. Cred ca a fost o alegere la care nu se astepta nimeni, dar a fost o emisiune deosebita, si ai schimbat atmosfera. La multi ani!

  25. Niiiice. Superba emisiune. La multi ani domnule Ciutacu, si la mine ieri a fost ziua mea:). Mult succes in cariera (oricum ai destul acum, dar mereu este loc de mai bine, motiv care sa ne motiveze) si in viata ta familiala numai impliniri.

  26. Nu ma asteptam sa ai un astfel de invitat, si nu o spun intr-un sens negativ, ci in sensul pozitiv, si cred ca ai mai atras in emisiunea ta cateva categorii de oameni. Mult succes in continuare si La Multi Ani.

  27. ti-as zice din inima ,,LA MULTI ANI , PRIETENI MULTI SI ADEVARATI ,, daca as fi sigur ca te vei pastra la fel, ca atitudine…!insa , din pacate , si tu esti OM,asa ca voi spune un simplu ,,la multi ani,, euroromanule !

  28. Abia azi e ziua dvs. de aceea simt nevoia de a va dori sa aveti sanatate, sa puteti muncii in felul asta, sa faceti in continuare emisiuni cel putin la fel de bune ca asta si ca toate celelalte pt. noi si ceilalti cei multi si nu in ultimul rand La Multi Ani stimate Victor.

  29. La mulţi ani, Victor! Numai gânduri bune pentru tine, n-am sufiecient spaţiu să le şi exprim, aşa că ţi le transmit telepatic. Ştiu, e cu întârziere: cer scuze pentru asta dar, în fond, în ziua de ziua ta, îţi urează toată lumea! Câţi o mai fac după ce trece? 🙂

    P.S. Pe băieţelul meu îl cheamă tot Victor. 🙂

  30. La Multi Ani, Victor! Multa sanatate si toate cele bune! Si tine-o tot asa, avem mare nevoie de tine.

  31. LA MULTI ANI! Varsta care iti permite sa privesti lumea tinand amandoua mainile in buzunare.Sa fi caine pana la …… si dincolo de ..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.