Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Hepi bărsdei to mi. Powered by Tataee

Hepi bărsdei to mi. Powered by Tataee

Fac 40 de ani, mă hodorogesc pe zi ce trece şi, egocentrist cum sunt, vă anunţ şi pe voi. Fiindcă, dincolo de faptul că ăsta-i blogul meu personal şi trebuie să fiţi la curent cu starea la zi a celui de la care luaţi lumină, mai justific şi eu la alibi deviaţionismul exacerbat odată cu înaintarea-n vârstă. Iar fetele mele de la emisiune, Jenica şi Alexandra, care mă ştiu şi ele bine, mi-au făcut cel mai mişto cadou posibil în contextul ăsta dement: o emisiune cu Tataee de la BUG Mafia; e drept, fără fundiţă, dar nu s-ar fi asortat la tricoul de luptă. Un tip mult mai cerebral, informat şi lucid decât majoritatea autointitulaţilor analişti de televizor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

209 thoughts on “Hepi bărsdei to mi. Powered by Tataee

  1. fara legatura cu subiectul cu tatae dar in legatura cu subiectul ROMANIA exemplu de chibzuiala: ZILELE ORASULUI ROVINARI(GORJ) PATRIA LUI MANTOG, din data de 10 pana in 16 mai 2010, asa da reduceri . PS: primarul este ……… ati ghicit PD-L ist

  2. De ce “Hepi bărsdei to mi”? N-ar fi mai “corect” “TU mi”?

  3. La multi ani Victore! Multa sanatate si putere de munca! Ia si tu o pauza azi 🙂

  4. La mulţi ani,domnule Ciutacu!Multă sănătate şi putere ca să rezistaţi în continuarev acestui “bitan” politic.Toată stima şi respectul pentru munca dumneavoastră şi nu numai.

  5. La Mulți Ani, Victor! Să ai parte de tot binele din lumea asta și să fii fericit alături de toți cei dragi ție! Multă baftă în continuare, ține-o tot așa!

  6. Sanatate si putere (atat pentru munci, cat si pentru distractii). La multi ani de inspiratie!

  7. La multi ani!Iti doresc sa reusesti sa pastrezi stacheta acolo sus, unde e acum.

  8. @Victor Ciutacu :”Fac 40 de ani, mă hodorogesc pe zi ce trece…”
    Eu ce sa mai zic ?! As vrea eu sa mai am 40 de ani … Cand te-ai nascut tu , eu deja mergeam in picioare si- conform martorilor vremii- aveam niste erectii criminale . Le mai am si acum , asa ca …varsta asta e misto (inca). Hepi bărsdei to iu !

  9. LA MULTI ANI!!!!!! si hai sa-l dam jos pe anti-unii-moguli,anti popor roman. cu niscai alegeri anticipate se schimba,sigur,configuratia in parlament si apoi o punem de o suspendare=unica solutie democratica.

  10. Sa ajungi taur vioi si genial de-ntelept la centenar!

    Si sa ajungem timpul ala in care subiectele politice cu viata de azi pe maine sa fie greu de gasit!

  11. LA MULTI ANI !
    Sa fii sanatos si voios, sa te bucuri de cei dragi.
    Sa dea Dumnezeu sa inmultesti aceasta frumoasa varsta cu 2,5.
    Cu drag,
    Dan Vasilescu
    PS In tinerete cand seful nostru de atunci a implinit 42 ani, ne uitam la dansul si ne intrebam cand si cum vom ajunge la acea varsta. Acum cand am depasit cu 20 de ani, am gasit si raspunsul :usor.

  12. La multi ani si bun venit in clubul ’40. Sa ramii la fel cum te stim noi si sa stii ca esti singur niciodata.
    Sanatate si multe impliniri pentru tine si celor dragi tie.

  13. Foarte buna emisiunea! La multi ani, sanatate, nervi tari si multa putere de munca!

  14. La multi ani!
    Se pare ca nu se mai poate altfel. Miscari de strada! Ca ala a fugit cu elicopterul….

  15. Sper ca doar prefixul il schimbati nu si varsta sufletului Dv….!
    La Multi Ani si indeplinirea tuturor dorintelor!

  16. La multi ani!.Mult noroc,sanatate si sa ai parte de tot ce-ti doresti alaturi de familie!!!
    Petrecere frumoasa alaturi de cine iti doresti!!!

  17. Cred ca,fiind vorba de un ziarist,cel mai frumos dar din partea celor cu care interactioneaza,este recunoasterea valorii sale.O aveti.Ganduri bune!

  18. Interesant om, Tataee!Vezi, Victor, ce înseamnă să fii plămădit altfel: Tu, Tataee, Mircea, Gâdea etc. Se transmite mesajul, totul vibrează, se interacţionează, oamenii se identifică, se regăsesc, se adună, se sprijină reciproc s.a., dar totul in jurul unui(cum să-i spun?)”special”, lider înnăscut, formator şi îndrumătorde opinii, curente, speranţe s.a.m.d. Că tot vorbii de asta: d’aia tot subliniez speranţa numită: Johhanis. ştiu eu ce ştiu. Dar, pt. asta, chiar e nevoie de “valul” ce împinge corabia… Of, ce tot vorbesc eu atâta! La mulţi ani, Victor! ce chestie: chiar am ajuns să te îndrăgesc. Tu,40,eu,43-ne regăsim, cumva. Ce destin ţi-a fost hărăzit! Mă bucur să te cunosc-atât cât se poate-prin limbajul scris. Îl consider(limbajul scris) mult mai concis, mai profund, revelator şi cu o descifrare rapidă a personalităţii posesorului acestui limbaj.Uff, ce mult am scris! asta spune ceva despre respectul cu care eşti tratat de către subsemnatul.

  19. La Multi Ani,frate!Cum e sa schimbi prefixul fara sa fii prea incantat ca nu ai incotro?Eu am inceput pe 13 mai si de atunci toate imi merg prost,mai ales ca si constientizez ca sunt in haul de care vorbeai,atunci cand te uiti in spate.Daca vrei sa te simti mult mai in forma decat acum,nu trebuie decat sa te lasi de fumat,eu am incercat si a functionat….+ ceva miscare si ma simt ca la 20 de ani.Bucura-te de viata asa cum e ea,ce pot sa zic mai mult?!

  20. La multi ani domnule Ciutacu, multa sanatate si tot ce va doriti sa se indeplineasca. Sunteti dumneavoastra mai egocentrist dar sunteti egocentristu’ nostru. Numai in dumneavoastra mai avem incredere ca spuneti adevarul, salutari din Spania

  21. Don ciutacu, va urez la multi ani pt maine, sa fiti sanatos, sa aveti bani si sa fiti iubit, nu neaparat in ordinea asta! Nu uitati sa pretuiti fiecare clipa, sa va bucurati de ce aveti, sa va doriti lucruri realizabile si sa va faceti ca nu pricepeti criza varstei mijlocii! Va salut cu respect si admiratie si va multumesc pt blog,

  22. La multi ani si multumesc pentru spatiul virtual de exprimare libera. Cat ne-o mai tine… Va doresc sa serbati urmatorii ani in alt context politic, cu gandul la Vladutii acestei tari..

  23. Hai sa ne traiesti multi ani fericit alaturi de cine vrei tu, si sa le faci cretinilor multi, multi pitici pe creier, ca merita 1 Inca vreo 2 ca tine (ceea ce , practic ar fi imposibil), si le dam jos pe lepre ! LA MULTI ANI ! CU DRAG!

  24. La multi ani si putere de munca. Si sa nu uit sanatate, ca e cea mai inportanta decat toate. Cu siguranta, mai ales cu spitalele noastre de tot rahatul. Basca ca tinerii medici rezidenti ne pleaca din tara. Pai cum sa nu plece? Plecati frate toti. Si va asteptam acasa mai incolo …
    Cand am terminat eu facultatea (generatia 1999) se spunea ca vor sa lucreze la un proiect ceva de genul, daca pleci inainte de 5 ani lucrati in economia tarii, sa platesti studiile. Binenteles era vorba despre cei care au facut la stat(cazul meu – politehnica). Pai bine frate, chiar eram de acord cu acel proiect sau ideea de proiect. Dar acum cu dezastrul de viitor ce se arata, ce sa mai faci. Sincer daca nu aveam 2 copii mici nu ma prindea toamna in tara. Asa ca … Pacat, mare pacat.
    Cand ma gandesc ca de vina este Dinu Patriciu. … Sa iti fi rusine Dinu Patriciu, zicea Traian Basescu. Pai ar trebui impuscat in piata universitatii. Sau nu, gloantele irosite pe el sunt prea scumpe. In piata sa arunce lumea in el cu pietre. O zi buna.

  25. mafia e partea publica a hiphop-ului, au scos o piesa antisistem si voi spuneti “maamaa uite ce spun astia, instiga la revolutie”. Tin sa te anunt ca exista nenumarati MC la noi in hiphop care vorbesc de mult de astfel de lucruri. Acesti poeti urbani nu sunt vazuti de voi si pe buna dreptate pentru ca nu poate oricine sa inteleaga subtilitatile lor. Daca tot am vazut ca esti interesat de chestia asta te invit sa asculti cateva piese lasand la o parte stilul muzical daca nu iti place.. asculta versurile.. simte-le

    http://www.trilulilu.ro/byzar/7b9643fbf9fdf4
    http://www.youtube.com/watch?v=Ga1Y41eMNTQ
    http://www.youtube.com/watch?v=TR-yiXfBBO4

    astept un feedback. la multi ani!

  26. Hepi hepi bahrzdei! La multi ani! Inflori-t-ar imparatia, trai-t-ar familia imperiala si… ca si anul trecut o sa cinstim o fata-n iarba intru sanatatea ta!

  27. Buna seara d-le Ciutacu,

    Fiecare etapa din viata noastra are propria sa dinamica,comoara sa de intelepciune,scopurile sale.
    La patruzeci de ani aveti dreptul sa faceti o retrospectiva a primelor doua decenii de viata si o sa constatati ca ati facut ceea ce era mai important pentru Dvs.,pentru familie si pentru societate.

    Va urez din toata inima multa SANATATE,viata fericita si lunga,multe satisfactii profesionale , in familie numai bucurii si impliniri !

    LA MULTI ANI, d-le Ciutacu !

    Cu deosebit respect,
    IoanaP

  28. La multi ani! Iti doresc multa sanatate, putere si nervi tari, ca sa rezisti in mizeria asta! Si nu te lasa! Nici tu, nici Gadea, nici Badea, nici Stan!

  29. Frunza verde de lemnus,
    Zic: La Multi Ani din Lapaus,
    Sa traiesti cu sanatate,
    Si de bune sa ai parte!
    Foaie verde mar domnesc,
    Din Imperiu Ciutacesc,
    S-o coborat o lumina,
    Si ne-o dat o zi senina!
    Foaie verde de cucuta,
    Lumea asta e ciufuta,
    N-o lasa azi sa te-auda,
    Nici ziua sa ti-o distruga!
    Manati,mai, hei, hei

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.