Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Hainele grele ale talibanismului. Sfânta mare reevaluare şi decăderea Jihadului

Hainele grele ale talibanismului. Sfânta mare reevaluare şi decăderea Jihadului

Chiar vorbeam cu Ciutacu in mai multe randuri si ne gadeam daca nu cumva suntem noi nebuni. E foarte posibil. Poate au dreptate cei care se refera la mine/noi cu termenul “taliban”(Mircea Badea) Cred că ţăranu’ are dreptate. Ridicând un pic pilota de pe discuţiile noastre nocturne de oameni nebuni, poate ar fi cazul să ne reevaluăm. În definitiv, nu poţi face în doi Jihadul. Iese cel mult o bătaie cu pietre. Până la urmă, dacă Gabi Oprea, şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase, s-a pus în slujba interesului naţional al lui Traian Băsescu şi a ieşit bine la reevaluare, nu văd de ce Mircea Badea şi Victor Ciutacu n-ar putea să devină brusc procedurali.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

145 thoughts on “Hainele grele ale talibanismului. Sfânta mare reevaluare şi decăderea Jihadului

  1. mi-ar placea sa nu se intample asa ceva – dar neah e doar o dorinta de-a mea (referitor la “sa devina brusc procedurali”) in rest multa sanatate.

  2. De aceasta “reevaluare” imi place sa cred ca nu sunteti capabili!!! In primul rand ar trebui sa va puteti privi in oglinda fara sa va fie rusine si sa va obisnuiti ca lumea sa va priveasca cu stima de care se bucura de exemplu reevaluatul Cristoiu… si stiindu-va parerea pe care o aveti despre acesta… Aceasta reevaluare depinde de personalitatea individului: unii pot fi buze catifelate, altii nu… unii pot sa traiasca cu capul plecat, altii nu…unii pot fi cumparati cu un litru de ulei, altii nu….. Daca in Jihadul de care ziceti, erati singuri, nu s-ar fi dublat audienta Antenei3 in doar un an de zile…..

  3. Eu cred ca LIPSA acestei autointerogari, din partea unora, reprezinta un semn de nebunie. Mi se pare o intrebare cat se poate de sanatoasa.

    Intrebarea mea ar fi daca, in urma acestor scurte si putine momente de luciditate 🙂 ai ajunge la concluzia ca ai gresit fata de o persoana, ai judecat rau o situatia, poate chiar distrus cariera unora, ai avea taria de caracter sa o recunosti si sa-ti ceri scuze fata de persoana respectiva si de publicul tau? Chiar cu riscul de a-ti distruge cariera? Cat ai fi dispus sa platesti pt o greseala? Toate astea ipotetic vorbind.

  4. Daca si tu esti taliban…Mie tot timpul mi-ai parut soft,cateodata cu accente talibanice ,dar taliban in niciun caz.Nu e nevoie ca sa arunci cu pietre ca sa fii taliban sau sa ai un ton contondent.Voi doi sunteti pe fata.

  5. știi ce-i interesant ca să zic așa?

    faptul că 14 din 15 emisiunile campioane sunt ale A3 este meritul profsioniștilor din A3 la care s-a adăugat imbecilitatea favorabilă a lui Nuți&Co.
    Să mă explic. Dacă nu ar apărea tot felul de popovici pe la Realitatea, m-aș mai uita minute semnificative și la ei … pur și simplu ca să vă compar. Așa, cum văd un popoviciu … dau înapoi la A3, că acolo sigur nu văd așa ceva. Realitatea e că nu mai suport să văd niciun portocaliu chiar daca ar avea dreptate. KAPUT. M-am săturat. Mi s-a aplecat!

  6. Ciutacule…

    a) serviciile m-au invins
    b) din pacate, drumul meu se opreste aici. Starea de sanatate nu imi mai permite sa continui cursa electorala.

    Te inscrii la vreuna din astea? si ce faci acum ? te ocupi de problema ing. pensionar Rizoaica…te retragi la biblioteca (desi acolo e inchis ca s-a cambuzat deja cineva) ?

    Vespasian.

  7. En sper sincer sa nu va reevaluati, suntem cred destul de multi cei care avem nevoie de voi, eu sunt plecata din tara de 7 ani si nu am prea multe motive sa urmaresc ce se intampla in tara, dar ma uit la Badea in fiecare zi, incerc sa citesc ceea ce scri ma uit la emisiune ta,asta pentru ca sunteti doi OAMENI veridici, care au ceva in cap si in suflet, ar fi pacat sa nu ne mai impartasiti gandurile voastre.

  8. Dupa ce Victor Ponta a fost recrutat de americani, cu promisiunea ca-l va inlocui pe Basescu, voi doi mai lipseati sa treceti “la UNPR”.

    Eu zic sa va urcati toti in aceeasi barca si sa-l puneti carmaci pe Traian Basescu. Chiar daca a pierdut la barbut o flota, inca n-a scufundat un Titanic… dar nu-i timpul pierdut.

  9. Nici nu cred ca e cazul de jihad si nici nu cred ca sunteti talibani. S-ar putea sa fiti ultimii care chiar isi fac meseria totusi.

  10. Va rog sa nu va lasati reevaluati.Nu aplecati urechea la acuzatiile de talibanism .Intr-o mare de aplaudaci trebuie sa existe si unii care critica.Ati adus intotdeauna argumente si de accea incomodati asa de tare si noi va urmarim cu interes emisiunile.Multumim.

  11. Daca asta insemna sa fii taliban, atunci eu sunt mandru ca sunt taliban! Nu ma intereseaza ce zice unul ca bendeac, care spune despre udrea ca e o MILF… Poate suna cam “dur” sa spun ca astea sunt cuvinte de labagiu, dar cam asa e! Daca tu te gandesti la una care iti administreaza banii si care, in principiu, fura din ei, in astfel de ipostaze, atunci insemna ca esti cam dereglat mintal! Din moment ce aveti audientele pe care le aveti si din moment ce oamenii care protesteaza in strada au pancarte care spun “Multumim Antena 3” eu zic ca nu ar trebui sa va puneti astfel de probleme… Doar voi ati mai ramas langa oameni, restul sunt pa!

  12. Eu va urmaresc pe amandoi si pariez ca sunteti niste oameni sinceri, care cred ceea ce afirma, asa ca nu merg pe varianta cu reevaluarea. Mai degraba cred ca este vorba de asta

  13. 1. Natura voastră e cea pe care o cunoaştem deja. Bunul vostru simţ şi lipsa din caracter a ticăloşiei, mă fac să nu mă îngrijorez că aş putea să asist la ceva care să mă oripileze.
    Şi sunteţi şi prea deştepţi pentru asta ( 😛 😛 ).
    2. Că tot ai pus fragmentul cu cele 14 locuri din 15 ( 😎 ) ocupate de A3: ar fi total contraproductiv.

    Asta pe scurt.

  14. hm, pe bune va reevaluati?
    apoi eu plec in Uganda…
    pai ce dracu’ sa fac? ca daca la nici antena 3 nu ma mai uit, eu nu le mai platesc la astia cablu…

  15. Cand incepe Jihad-ul ma voi alatura. Recuzita: cataroaiele si slapii mi le aduc singur. N-am bani de mitraliera, inca.

    Si da, Udrea e grasa iar Basescu face fapte bune numai cand doarme.

  16. Sa fim seriosi stimate domn!Sunteti retoric si asta in mod deliberat ,sondand reactiile cititorilor…..:)))….”Ma mai iubiti?Ma iubiti asa cum sunt,un taliban? Sa ma schimb?
    Hihihihihi….Niciodata!!!
    Si bine faceti…..asta nu inseamna ca nu exagerati cateodata dar nah…va fura condeiul si peisajul caci si inteligenta poate fi periculoasa…..

  17. Nu spun decat ca daca nu ar fi existat Antena 3 , in tara asta ar fi domnit ”NOAPTEA MINTII” !!!…
    Uitandu-te la peste 90% din televiziuni , tara e in sarbatoare ca pe vremea lui Ceausescu .
    Cantec , joc si voie buna …
    Nici saracie , nici viscole , nici proteste , nici someri , nici tragedii , nimic …….

    Voi cam ” stricati piata ” aratand toate astea si le cade greu sampania pe la sindrofii …
    Sper sa rezistati , pentru ca citind postarea lui Dan Voiculescu de azi , va fi din ce in ce mai greu !
    Incep sa puna ” tunurile ” pe voi !

    Bafta !

  18. Stati linistiti ca nu sunteti bolnavi nici unul dintre voi!Cu reevaluarile,problema devine mai complicata-eu am avut momente cind mi-as fi dorit sa intru in sistem cu baietii,dar nu m-a invitat nimeni.Asa ca,nu sunt sigur daca am avut ghinion sau daca am avut noroc.Daca odata reevaluat trebuie sa devii si ticalos,atunci mai stau o tura.

  19. N-o sa deveniti procedurali. La cat de “tabaciti” sunteti, doar daca va stricati la cap (neexclus in totalitate!;)) ati putea aluneca inspre cliseu.

    “Talibanismul” vostru e mai sesizabil, asta pentru ca, fiind geniali(sic!)sunteti si vizibili. Asta pentru cine are ochi sa vada si pentru cine are constitutia sa si intelega.
    Pietrele aruncate de voi, sunt mari. Cele pe care le aruncam, noi, cei mai lipsiti de geniu, sunt mult mai mici. Din pacate, deocamdata nici suficient de multe. Voi trebuie sa continuati sa le aruncati pe-ale voastre, chiar daca va indentificati uneori cu Sisif. Pana la urma, noi, gloata, o sa reusim sa ne mobilizam, pietrele mici sa se adune, si-n nisipul alcatuit sa se-ngroape curvele ce ne inseala de-atata vreme si-atunci si noi si voi, ne-om simti izbaviti…de cel rau…de cel viclean…

  20. Mi se pare corect,parca va si vad pe amandoi pe o canapea,confortabila,din piele fina,elucubrand despre dilema noastra existentiala,unui psiholog depasit de… incarcatura personalitatilor voastre si al debitului verbal!!Serios acum,sunteti cele mai sanatoase vertebrate.Un “taliban” se legana pe o panza de paianjen,si finca ea nu se rupea,a mai chemat un “taliban”!si tot asa pana cand ii bagam pe toti,Radu Tudor,Dana Grecu,Adrian Ursu,Oana Stancu,Mihai Gadea,Alessandra Stoicescu,Razvan Dumitrescu,mereu cu simturile ascutite!Poti sa spui ca esti nebun cand te lupti cu adevarul!.

  21. Nu stiu de ce si-a inchis Mircea Badea comentariile. Vroiam sa-i las lui un comentariu vis a vis de discursul sau – de nu demult – din emisiunea sa referitor la cum sa schimbam postul, cum sa nu lasam copiii sa-i urmareasca emisiunea. Am si eu un baietel de 7 ani care il adora pe Mircea insa nu consider ca Mircea poate influenta negativ dezvoltarea vocabularului minorilor. Copiii din ziua de azi stiu mult mai multe cuvinte urate, injuratori sau tot felul de astfel de lucruri ca sa-i mai poata influenta cele 35 de minute de emisiune cu Mircea Badea. Adica ce , putem spune ca odraslele noastre n-au mai auzit expresia” pupat in cur” sau ” ii doare in cur” etc… hai sa fim seriosi!!! Noi il urmarim in continuare cu tot interesul si inclusiv copilul nostru il place si-l urmareste ori de cate ori ramane treaza pana la acea ora. Si nu l-a influentat negativ. Jur!

  22. D’apoi decât “reevaluat” de fraudă-vodă, mai bine “taliban” în ochii lor (a reevaluaţilor 😉 ) şi ai săi. Taliban mi-s şi io şi n-am nicio străbatere.
    (Dacă-mi găseşte careva un singur lucru bun făcut de vremelnicu’ de la Cotroceni şi lioata lui de hiene pentru ceilalţi, cei care nu li se ploconesc doar primesc biciuirile, s-ar putea să-mi reevaluez atitudinea. Un minut nu mai mult, că n-am chiar atâta putere de iertare.Ce dacă-s creştin? 🙂 )

  23. Nu este vorba de asta Victor.Voi va faceti doar meseria si nu cred ca nu este nimeni in masura sa va judece pentru asta.Pana la urma fiecare este liber sa aleaga ce vrea sa faca cu viata lui.Eu va urmaresc destul de des si in mare parte spuneti lucruri corecte insa uneori trebuie sa recunosti, exagerati putin.Sa sti ca fiecare dintre noi este afectat , fara sa vrea poate de situatia politica din tara , insa nu crezi ca ati luat-o putin cam prea personal?Adica, sa nu ma intelegi gresit, este in regula sa va practicati meseria intr-un mod profesionist, si eu sunt total de acord cu parerile voastre indreptate impotriva actualei puteri, insa cred ca ar trebui sa incercati sa delimitati viata personala de cea profesionala.E normal sa nu fiti de acord cu ceea ce se intampla, insa nici nu cred ca e cazul sa fiti manati de ura profunda impotriva regimului actual.Sper sa nu te superi, era doar o parere :D…in rest ce sa zic numai bine!si in niciun caz ,reevaluarea nu ar fi o idee buna :))

  24. Daca voi doi sinteti talibani, atunci alde unchiu’ Jack e maresal. Ba nu, e marebatic. Ori e de amindoua, maresalbatic? Ptiu ca e plina de talibanisme fraza asta…

  25. E vremea talibanilor. A celor care o dau cotita si trec brusc in tabara adversa cand e vorba de interesul lor…
    Nu e vorba doar de Victor Ponta aici ci si de noul (potential) purtator de cuvant al Guvernului – Dan Suciu, care desi a dat ANAF in judecata pentru imputarea TVA pe blana ursului din padure, acu’ mai ca i-ar surade sa fie purtator de cuvant al lui MRU.

    Pana la urma poate sa fie si in proces cu Guvernul si Puratator de cuvant al acestuia… Mi s-ar parea Cool… :))

  26. anterior postului de pe blogul tau, il citisem pe-al lui Badea; am ras….si vad ce-ai scris si tu…ei bine, de-abia acum ati luat-o razna amandoi; bravo, chiar m-ati inveselit azi!

  27. “nu văd de ce Mircea Badea şi Victor Ciutacu n-ar putea să devină brusc procedurali.”

    Nu va sta in fire. Si nu pare sa stati in firele cuiva care sa va reevalueze, ca pe niste personaje de telenovele, de la buni la rai la buni la rai la …

    Si eu ma simt cam rupt din lume. Spre exemplu cred ca orientarea societatii catre profit e gresita si ca democratia a falimentat (din lipsa de interes a alora multi) si nu cred ca treaba asta se rezolva pe cale orala sau scrisa.
    Vad ca cei care predica morala si bunul simt duc lipsa de ele. Vad ca cei care fac legi nu le respecta. Vad ca asta e realitatea in care traiesc si ca in orice minciuna exista un fir de adevar, adevar pe care am renuntat sa-l mai caut cand mi s-a infiripat in cap gandul ca si daca l-as afla ar fi doar un alt lucru care mi-ar face greata.

  28. Victore, ce-ţi veni? De orice are nevoie poporul Antenei 3, numai de Brutus-i nu! Dacă mă întrebi pe mine, un statornic antenist, eu vreau evoluare şi reevoluare (dacă admiţi licenţa), nu reevaluare!

  29. Romanului ii place scandalul si cearta…de asta sunteti pe primele locuri. Argumentele nu sunt interesante ci doar invectivele partizane.” Ce i-a zis-o Ciutacu lu’ ala…” si altele asemenea sunt de baza in Romania

  30. neah… n-aveti voi “ştofă” de “reevaluatori”. 🙂
    oricum, mai bine nebun/taliban decit reevaluat
    /reevaluator, intr-o tara in care gunoiul se
    insinueaza sub pres de unul singur.

  31. ce gluma sinsitra sa-i alaturi in fraza pe Ciutacu&Badea cu generalul chilotilor Oprea!!! BRRRRRRRRR!!!

  32. De ce naiba sa strig eu toata ziua “mai bine ciumpalac decat tradator” daca-s singura? Reevaluati-va si voi si chiar ma duc sa-mi fac control psihiatric! Dar daca pe mine ma trec pe somnifere sa intru in normal, voua ce va face?

  33. @zdcsad
    In Romania ta, asa o fi. Aici e altfel si daca nu te pricepi, stai in Romania ta, pe OTV, unde este pace si bine si roz-portocaliu si plin de argumente.

  34. Mi se pare foarte sanatos sa te opresti si sa te intrebi dar daca ar fi altfel? Am prietenei care gandesc ca Bendeac si ii inteleg pentru aproape toti nu se gandesc ori la Flota, ori la Tiganca Imputita, Gaozari, ALRO, “a pofitti sufletelul ei sot la SIE “, Omar Haysam, Blejnar, Udrea, Videanu, Ritzi, Botis, Postul Prezidentiabil OTV, Pixelul Albastru, Casuneanu, Daniel Morar, Koviesi si mi-e teama ca pe multi i-am uitat. Sa fii “echilibrat” cand exista un mare dezechilibru….Daca nu ar fi Antena 3 cine ar mai face anchete?? Nu am vazut nici o ancheta CONCRETA al unui alt post de televiziune. Ce cauta Lazaroiu in spatiul vopstru pupblicitar?

  35. Victore si eu am zis asta de multe ori …
    N-ai idee de cate ori am ajuns la concluzia ca “natia asta isi are conducatorii pe care si-i merita ! ” 🙁 …
    De cate ori m-a scarbit , m-am infuriat sau m-am resemnat , in fata imbecilitatii , nesimtirii si stupiditatii multora dintre conationalii nostri … 😳
    Ba , mai mult , mi-a si dat Dumnezeu la probleme personale si responsabilitati cu duimul, ceva de genul: “… mai poti sa duci …?! Atunci , na! Mai ia de-aici inca una… ! 😡
    De multe ori , simultaneitatea multora din cele de mai sus , ajung sa “ma puna pe butuci” fizic si/sau psihic” o zi , doua , saptamani … , dar pana la urma tot ma ridic si , atat timp cat mai am o urma de putere incerc sa ma pun pe picioare , sa raman DEMN ! 🙂 Si N-O FAC pt. cei din jur , ci O FAC PT.MINE , PT. COPIII MEI !!! Nu vreau sa-mi fie rusine DE MINE , ca m-am predat resemnat , sau DE COPII ca n-am facut tot ce mi-a stat in puteri sa le las o viata ma buna , mai demna !
    Si , cred-ma , nu arat grozav , nu ma-nbrac frumos , poti sa treci pe strada fara sa ma bagi in seama … , dar cu toate astea , NICIODATA NU MI-A FOST RUSINE SA MA PRIVESC IN OGLINDA sau SA PRIVESC PE ORISICINE IN OCHI !!! 😛 Si asta pt. ca (fara sa vreau sa folosesc cuvinte mari) , atat cat am mai avut o farama de vlaga , am incercat sa-mi fac datoria de OM .
    Atat si nimic mai mult …
    E mult …? E putin …? Nu stiu …! Stiu doar atat (fara sa vreau sa fiu arogant , dar …): nu mi-e rusine de nimic din ce-am fost sau ce sunt … Si NU vreau sa-mi fie nici de-acum incolo … !!! 🙂

  36. Ma bucur ca in sfarsit va ganditi si voi la o reevaluare si actionati in consecinta, respectiv luati pulsul ‘opiniei publice’ testand pareri diferite, inclusiv cele ale admiratorilor si ale cititorilor.

    Eu unul cred ca ar fi o idee buna reevaluarea si reorientarea. Cu nuante, evident. Numai catarul este consecvent (ca sa nu zic magar). 🙂

    Multa lume nu intelege ca realizatorii tv si jurnalistii presteaza in interes strict personal (eventual al unor interese de partid sau drept trambite ale unor moguli/magnati, vezi cazul concret al TVR, B1 etc.), si nu in interes public.

    Deja multa lume va percepe drept simboluri ale unei lupte iluzorii. Spun iluzorii pentru ca nu au absolut nici o legatura adevarurile evidente pe care le-ai prezentat de-a lungul timpului, cu interesul public (nu in sensul jurnalistic, ci din punctul de vedere al eventualei ‘razmerite’ opozante), atata timp cat ani de-a randul singurii care s-au inflamat ati fost voi, lumea fiind ocupata cu Sanzi, Bote si Gherghe.
    Pe langa asta, interesul vostru strict pecuniar ar fi trebuit sa dea de gandit oricarui telespectator A3, ca va numiti Ciutacu, Badea, Tudor, Grecu etc. Nu aveti toti un nume de familie comun – Don Quijote.

    Faptul ca subiectele pe care le-ati prezentat publicului de-a lungul anilor s-au nimerit a fi adevarate, in majoritatea lor covarsitoare, este doar o intamplare fericita, care se situeaza precum o cireasa-n varf de tort pe fisa postului. Nu ma poate convinge nimeni ca Voiculescu, Gadea sau orice fel de consiliu de administratie care a hotarat politica trustului de-a lungul timpului, au fost interesati strict de raspandirea adevarului no matter what. Si asta pentru ca Intact Media Group, implicit A3, sunt societati comerciale, nu fundatii de binefacere.
    Faptul ca barca la care ati vaslit a mers in aval si nu in amonte este de felicitat. Dar atat. Nu-mi fac iluzii si nu am sperante desarte cu privire la imacularea voastra. Pur si simplu va accept asa cum sunteti, intelegand totodata faptul ca si gura voastra trebuie sa mananca, eu nefiind singurul caruia ne plac carnea.

    Tocmai asta-i motivul pentru care unii va percep, intr-un mod eronat, drept simboluri ale luptei impotriva oranduirii cotropitoare. De aici si ideea ca eventuala reevaluare poate fi privita drept tradare. Funny! 🙂

    Eu unul m-as bucura sa va vad abordand si altfel ‘situatia’. Nu de alta, dar dupa cum am mai spus, odata instalata la putere alianta USL, ramaneti fara obiectul muncii. Doar n-o sa vedem A3 pupand in cur puterea ce va veni. Trebuie mentinuta starea beligeranta, aducatoare de rating gras. 🙂
    Dupa cum spune una din regulile de baza ale sofatului, trebuie sa reduci viteza cand te apropii de un prezumtiv pericol. Adica nu neaparat sa pui frana, ci sa ridici usor piciorul de pe acceleratie. Macar atat… 🙂

    In alta ordine de idei, traiesc cu impresia, incepand cu alegerile din 2009, ca n-a fost taman buna abordarea frenetica anti Basescu. Spam-ul ala gen blender cu motor de bormasina si cutite de ninja, se poate sa fi produs exact efectul invers. Adica lumea sa-l priveasca pe Basescu drept un cetatean nevinovat, atacat non-stop de masinaria Voiculista.
    Poate ca sarcasmul si zeflemeaua ar fi avut mai mult succes, inlocuind inversunarea si dedicatia demna de un Shogun al zilelor noastre. Zic si eu…

    Asa ca da, eu unul mi-as dori sa va vad si altfel. Nu neaparat reevaluand intr-un mod defensiv, ci fiind mai circumspecti. Mai solemni chiar. Mai seriosi. Nu afirm ca ati fi neseriosi, dar felul relativ glumet in care tratati uneori subiectele (Badea mai mult decat tine, dar incluzand aici cam toata crema de realizatori A3), creeaza impresia ca subiectul abordat trece in subsidiar, fiind mai importanta analiza si reactia voastra decat ceea ce se discuta.
    Poate ca sarcasmul, ironia, hazul de necaz si alte modalitati de abordare mai putin contondenta a PDL-ului ar crea si mai multa stare de nemultumire in publicul spectator, care, cu timpul, s-a erodat in ce priveste perceptia voastra drept opozitie tv.

    Ma uit la voi si stiu in proportie de cel putin 75% (ca sa nu fiu obraznic pana la capat 🙂 si sa dau o cifra mai mare), ce aveti de spus. Sunteti previzibili. Nu ma mai surprinde nimic din ce-mi prezentati, pentru ca stiu stilul fiecaruia dintre voi. Repetitivitatea nu-i placuta.
    Nu spun sa nu mai dati in Basescu. Dar probabil ca atacul asupra puterii ar putea fi facut si altfel. Cum? Nu stiu. De-aia sunteti voi acolo si eu aici. Sa va dati voi seama cum sa ma faceti sa va urmaresc in continuare. Pentru ca urmarindu-va, va bag si bani in buzunar. Bani in schimbul carora primesc serviciul pe care-l platesc – entertaining.

    Eu unul si mai abitir v-as urmari stiind ca suferiti o transformare. Sunteti realizatori tv, implicit actori. A sta pe sticla si a prezenta emisiuni live implica un mai mic sau mai mare coeficient de actorie. Asa ca schimbati-va rolul. Faceti-l mai placut, pentru ca cel pe care-l jucati de 5-6 ani de zile e digerabil, v-a adus faima, dar nu poate rula in bucla la infinit. Pana si “Dallas” a avut un final. S-a plictisit lumea si de “Tanar si nelinistit”, dapai de voi… 🙂

  37. Si dupa ce ajunge USL la putere o sa facem rating la B1tv (Doamne Fereste sa ne dati motive!!!)

  38. De ce am impresia ca incet ,incet si voi cei de la Antena 3 veti fi reevaluati si implicit veti deveni si procedurali.Daca si unul din liderii opozitiei a putut, voi de ce nu? Nu stiu daca si fata de presedinte dar fata de premier ,ma tem ca da.Cred ca asta e tendinta .

  39. Foarte bine, sa fiti reevaluati. Problema e ca la reevaluare se da un pret, iar in cazul vostru, nu-l primiti, deoarece pretul corect e atit de mare, ca profitul nu mai exista.
    Pai ce afacere e aia, la portocalii, sa nu ai un cistig baban?
    Mai scadeti si voi din pretul vostru de aroganti geniali si poate va cumpara cineva.
    Hei, hei, astea sunt vise, deoarece:
    1. sunteti oameni liberi si de bune moravuri
    2. baza materiala neuronala e consolidata
    3. o sa fiti pe ultimul loc in gasca lor de pupincuristi, aveti buzele aspre
    4. va e frica de parinti
    5. aveti respect fata de educatorii vostrii, aia de prin scoli
    6. aveti “coloana verticala” osificata si hirsita si deci nu mai puteti sa aveti pozitia ghiocelului
    7. si cum ala cu coada sa deveniti din oameni liberi, care isi fac de cap pe tarlaua din dotare si sa deveniti negri pe plantatie?
    Coleg cu clisma de clistoiu??????????
    Neeeeeeeeeeee!

  40. PS: apropo de tema propusa si de reevaluari , citesc si ma crucesc:
    “Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu urmează să-l numească pe jurnalistul Dan Suciu în funcția de purtător de cuvânt al Guvernului. Cu o vechime de peste 18 ani în presă, Dan Suciu a activat în ultima perioadă ca redactor-şef al postului TV Money Channel, ceea ce a prezentat un atu în alegerea sa ca purtător de cuvânt al Guvernului, premierul dorindu-și un jurnalist cu profil economic pentru un semenea post.”

    Ma intreb , ca tampul … : de ce ai face un asemenea gest din functia RESPECTABILA pe care ai avut-o , dupa ce ai criticat ani de zile , cu argumente pertinente , derapajele economice grosolane ale ACTUALEI PUTERI , brusc reevaluand ACEASTA PUTERE si devenindu-i purtator de cuvant ??? !!! 😯
    CE a putut sa obtina IN PLUS , ce n-a avut pana acuma si CARE SA-I LIPSEASCA ? 😳
    Mie unuia mi-e imposibil sa-i inteleg pe indivizi ca acesta … Poate-s io perimat , dracu’ mai stie …! 🙄

  41. fara REEVALUARE cum aud asta imi vine sa ma uit la buzunare si poseta sa vad daca nu ma jefuieste cineva.apoi cind vad figurile celor ce au trecut la basisti nu cred ca v-ati potrivi in peisajsi mai ales in idei.toata liota aia colcaie de viermi si pe unde trece se alege prafu de tot .nu sinteti voi aia sa faceti asa ceva

  42. Am mai spus pe acest blog ca singura opozitie reala este Antena 3. Bendeac are un pic dreptate atunci cand spune ca il injurati mereu pe Basescu, dar ce sa faci daca 100 de oameni , in 2012, mor de frig in propriile case?!

    Mie imi este scarba si de USL insa Adrian Nastase fost personaj negativ intre 2000-2004 nu a avut tupeul (sau instabilitatea psihica) sa numeasca ministrii gen Udrea, Igas, Ialomitianu,Anastase (presedinta camerei deputatilor are putere mai mare deact un ministru). De asemeneama uit ingrozit si la consilierii d-lui Basescu, incepand cu Alba ca zapada si terminand cu expertul in canibalism.

    Il rog pe Bendeac sa se uite putin la oamenii pe care Basescu i-a promovat si girat.

  43. cum se face ca DOAR 322 au votat pentru suspendarea lui basexu?!?!
    Dar ce si cu CINE a discutat maimutoiu’ in USA?

    Asa ca inainte sa te re-evaulezi pe tine sau pe taranu’ ….trebuie sa evaulezi situatia si o sa obtii un raspuns,probabil plin de “succesuri”.
    “Vaz” ca devii destept….bravo……

  44. Eu zic sa va reevaluati.Ce aduc in sprijinul acestei afirmatii?Pai,pur si simplu cred ca daca v-ati reevalua participand la o campanie electorala pentru a deveni oameni politici,de partea corecta a baricadei,ati aduna mult mai multe voturi decat oricare politruc sau trepadus cu pretentii,dintre nepricopsitii pe care ii tocati marunt seara de seara in calitatea dv.de oameni de presa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.