Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Hai să vă fac o deontologie tare sexoasă

Hai să vă fac o deontologie tare sexoasă

Hai sa presupunem ca – undeva, pe Marte, spre exemplu – prin mediile jurnalistice planetare ar circula un set de fotografii mult peste limita de jos a sexualitatii cu un fost ministru (etalon, in perceptia publica, al incoruptibilitatii si eficientei) si un jurnalist de opinie (apostol al moralei, intolerantei si intransigentei).

Sa mai presupunem ca, daca ex-ministrul nu (mai) are obligatii familiale, ziaristul are (nevasta si copil). Sa mai presupunem ca, la un anume moment dat, existentele lor profesionale s-ar fi contopit pana la patrundere (intraprofesionala, obsedatilor!). Sa mai presupunem ca, publicate in campania electorala a martienilor, fotografiile ar lasa planeta fara un prezumtiv parlamentar (si, ulterior, ministru) si ar lipsi o familie de tata si sot.

Sa presupunem ca un de sef de gazeta le-ar avea si ar fi in dubiu. Daca le-ar da, ar frange armonia unei familii si ar vaduvi planeta de un politician excesiv lucrat la imagine. Daca nu le-ar da, ar perpetua prezenta celor doi impostori pe scena publica. Deci: ticalos si eficient sau frecventabil si deontolog?

P.S. De azi bag iar carbuni la “Vorbe grele”. Kipintaci…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

111 thoughts on “Hai să vă fac o deontologie tare sexoasă

  1. @uneksia: nu stiu de unde a dedus lumea ca ar fi vorba despre Monica Macovei. la fel, nu stiu de unde a dedus lumea ca eu as fi detinatorul pozelor. din ziarul Ring, unde eu am dezmintit? nu stiu de unde a dedus lumea ca as vrea sa distrug, in acest caz, imaginea cuiva. eu, daca vreau sa demolez la imagine pe cineva, ceea ce se intampla extrem de rar, o fac extrem de aplicat, cu subiect si predicat, fara sa ma dau dupa cires. imi place sa sper ca am fost explicit.

  2. au fost simple viziuni din ……Turcia insorita ? dilema ziaristului a fost o inchipuire ?

  3. pe planeta Marte nu e viata , ziarele pierdute de americani , sau de rusi ,nu au sefi ,cu dileme , acolo.

  4. stiu ca o faceti cu subiect si predicat si in alte moduri, asta incercam sa subliniez si eu, cu alte cuvinte 🙂 si asta apreciez, de fapt.

    ah, dedusesem ca e vorba de MM din articolele alea din Ring… nu v-am acuzat ca distrugeti imaginea cuiva in mod voit, raspundeam doar la commenturile gen “dati pozele ca lumea tre’ sa stie” 🙂

  5. completare, again, sa fiu si eu explicita: la faza cu datul pozelor in ziare de catre ziaristi incapabili de ceva mai bun ma refeream la anumiti jurnalisti de pe acea planeta Marte si nu la domnul Ciutacu. A nu se intelege gresit.

  6. Ati revenit in forta .Persoana care are asemenea poze are la indemana si un liber arbitru.Asemenea istorioare ma cam lasa indiferenta.Sunt intalnite in toate mediile profesionale.Nimic nou sub soare.Succes cu emisiunea!

  7. vine la rind si Mircea Badea despre care nu pot spune ca nu are umor, dar e totusi prea scirbos

  8. Iata o dovada clara de “manipulare” a jurnalistilor de catre politicieni. Oricum, s-a dovedit ca, in jurnalism, deontologia se poate ocoli ori de cate ori doresti.

  9. Dle Ciutacu. Copilul nu are nici o vina. Nu dati pozele alea care ii vor marca viata.

    Poate parintii lui se vor desparti sau nu mai devreme sau mai tarziu dar durerea ciopilului nu va schimba nimic din ipocrizia politicienilor si nici a “deontologilor”. Pariez ca “baiatul” ala va fi si mai “dihai” ales pt ca a dovedit ca e “viril” si “taur comunal” in mentalitatea “populara”.
    Ganditi-va doar la copil.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.