Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Giurgiu a dat fală la sicriul de plumb

Giurgiu a dat fală la sicriul de plumb

După Sinteza zilei de aseară, pe tema nenorocirii căreia i-a căzut victimă un baschetbalist american nefericit care spera să iasă din foame în România, acum, la rece, vă spun că mi-am dat seama că nu mai am nervi să duc o emisiune zilnică. Dacă nu lua Gâdea foc, săream eu prin videowall la toţi guşaţii ăia din Giurgiu. Încercare mai odioasă şi mai transparentă de muşamalizare a unei crime nu cred că mi-a fost dat să văd. Toţi cei din stratosfera municipiului care n-are tomograf la spital, dar are club de noapte şi de baschet în prima ligă – primar, putere, opoziţie, poliţie, spital, interlopi, politicieni locali – mi s-au părut mână-n mână pe faţă.

Au încercat să-l scoată beat, inclusiv cu acte, pe negrişor şi să închidă toată mizeria în sicriul lui. N-au avut nici cea mai mică jenă să mintă protector pentru interesele lor de parcă era vorba despre furtul unui banal sac de cartofi, nu de dispariţia fizică violentă a unui om. Primarul nu ştie cu ce se ocupă clanul interlop care-i aduce plocon saci de voturi şi e devastat că a aflat toată lumea că în (zona liberă) Giurgiu mor oamenii-n birturi (nu că pe tarlaua lui se moare din bătaie), directorul spitalului o arde poetic pe exprimarea nefericită a purtătoarei de cuvânt, şeful poliţiei locale face diferenţieri lingvistice între clan mafiot şi familie numeroasă, parlamentarul din colegiul cu pricina legitimează cămătăria public, se duce la petreceri cu interlopii ca să lea dea fală şi îşi iubeşte public întreg electoratul ca un pastor american enoriaşii pe scena Sălii Palatului. Iar pe tânăra băştinaşă de succes din club, identificată drept mărul discordiei, martor principal în orice anchetă penală pe care n-o conduc cofetăresele, o protejează toată lumea, i se dă public numai prenumele şi iniţiala numelui de familie şi, cel puţin public, n-o întreabă nimeni de sănătate.

Ăsta-i, de ani de zile, statul românesc reformat. O adunătură sumbră de cnezate şi voievodate constituite pe principii interlope. Li se spune judeţe. Şi sunt, în fapt, nişte spaţii geografice stăpânite, pe principii de cumetrie mafiotă, de un melanj greţos politico-mafiot care toacă-n beneficiu propriu resurse şi controlează destine.

UPDATE: Era păcat de Dumnezeu să n-apară şi exagerările tâmpite. Subit, sportivii străini nu s-ar mai simţi, chipurile, în siguranţă în .ro, iar Ponta desfiinţează dintr-o declaraţie atât prezumţia de nevinovăţie, cât şi meseria de avocat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Giurgiu a dat fală la sicriul de plumb

  1. ponta are apucaturi ca basescu (inapoiate)cel putin acum cu treaba cu avocatul. Nu da bine sa aperi in instanta un inculpat doar la prosti.

  2. Are dreptate Ponta la faza asta: ori aperi interlopii ori esti om politic. Nu cred ca te obliga nimeni sa fii politician. Daca tot esti asa de apropiat de un interlop ce garantie am eu ca nu il ajuti si mai mult decat iti cere meseria? Poate cu un contract, o achizitie una alta, poate cu o presiune la un politist, procuror, judecator….

    Ideal ar fi insa sa ii cenzuram noi, alegatorii. Poate daca am fi mai selectivi si am vota oameni nu partide nu ar mai ajunge fel si fel de personaje dubioase in parlament. Senzatia mea este ca majoritatea voteaza un partid (fie el PSD, PNL, PDL … ) fara sa treaca putin prin filtrul gandirii cine este efectiv omul pe care il trimite in parlament.

  3. L-am auzit pe Ponta, Gizăs Craist!! ăsta-i paralel? Şi în plus o fost procuror şi acum e avocat…

    Ce alternative de căcat avem la băsescu & co.

  4. @Garm: greu cu meseriile astea liberale. eu zic ca avocatii implicati in politica sa nu participe nici la divorturi. si, in general, sa se lase, desi legea nu le-o impune, da’ cine se mai impiedica de-o lega azi? altfel, nici nu mai conteaza ca, poate, nu ala e criminalul. a zis la televizor ca-i un macelar interlop, sa moara-n chinuri!

  5. Ponta ar fi trebuit să ştie că în orice ţară supusă convenţiei europene a drepturilor omului, orice om sau cioară borâtă (ca să-l citez pe Mădălin Voicu :)) are dreptul la cea mai bună apărare.

  6. Sorry dar nu e asa. In momentul in care alegi sa intri in politica refuzi sa iti asociezi numele cu persoane dubioase. Nu cred ca o astfel de chestie trebuie reglementata printr-o lege, aici este vorba de bun simt si de respectul fata de oamenii carora le ceri votul.

    PS. La repezeala l-am confundat pe consilierul de astazi cu senatorul care a aparut in filmuletele de ieri (cred ca la Antena 3) dar am aceeasi parere despre situatia ambelor personaje.

  7. ‘jurnalisti’ la asemenea interviuri cateodata ori sunt nesimtiti ori prosti ! repeta de 10 ori o intrebare . Acum ce sa mai faci , ‘nu toti traiesc’ . Asta-i Romania ..

  8. Daca sinteti prietenul lui Badea de ce nu il opriti din bazaconiile le zice acum despre crima din Giurgiu? L-am apreciat de ani de zile, dar de 2 zile este penibil, apara o cauza jenanta. Va rog, spre binele lui, spuneti-i sa se opreasca sa caute argumente si sa ii ia apararea lui Gypsi Gipsanu sau cum se cheama tiganul ala.

  9. Cateva precizari sunt necesare.

    1. Un om normal la cap nu incepe o incaierare intr-un club de noapte, mai ales daca nu este amenintat cu nimic (negrisorul nu stia limba). Doar daca vrea sa arate cat e de smecher, caz in care e mult mai grava fapta. Teoretic, se poate incadra la omor calificat. Mai aud nemernici care il apara ca s-a “legat” de prietena tiganului. Pentru asta nu calci pe cineva in picioare, doar ii spui sa-si vada de treaba. Cunosc mentalitatea manelistilor, niciodata nu ataca singuri. Doar in haita..

    2. Fractura de craniu nu s-a datorat caderii. Cu siguranta omul a fost lovit in cap cand se afla pe jos. Caz in care e omor calificat, si mai multi inculpati. Se poate acum vorbi usor de premeditare, nu mai e doar un accident. Asta i-a speriat pe tiganii respectivi, iar politia, bodigardul, si cei de la spitalul acela prapadit incearca sa-i acopere.

    Iar speta seamana perfect cu cazul Cozma. Lipseste doar cutitul, dar intr-un astfel de caz musamalizarea e greu de facut. Nu poti spune ca a cazut in cutit. Dar ii poti rupe capul si sa spui ca doar l-ai impins.

    PS Am o problema cu avocatii platiti din banii interlopilor. Cand este platit din bani proveniti din activitati ilegale (omul este fara ocupatie, cum isi plateste avocatul?) este la fel de vinovat ca si politistul platit din bani murdari, ca si procurorul etc. Nimeni nu pune problema asa. Si avocatul se simte bine cu banii facuti de clientii lui din prostitutie si taxe de protectie.

  10. Are dreptate Ponta. In schimb Badea, Kovesi, Igas nu au atitudinea care trebuie. Pacat de Badea Mircea ca este alaturi de oamenii sistemului. PSD a luat atitudinea corecta.

  11. daca nu incetati cu propaganda pesedista ridicola, va banez tot sediul central si cartierele aferente

  12. ….pentru cei care se vaita in postari si intreaba ce sa faca, cum sa scape de nenorocitii care ne conduc : sa vedem ce faceti la alegeri !!!!…una vorbiti si alta votati !!!!!,,,ce pretentii aveti de la guvernantii care ne conduc cind presedintele tarii se pupa cu unul din marii interlopi tigani iar nevasta isi leaga cocosei la git !!!!…..sta in mina voastra sa scapam de ei ca noi degeaba votam daca voi luati o chifla si va schimbati votul !!!…la un numar zdrobitor de voturi impotriva nici frauda nu e posibila !!!….asta e singura solutie !!!….

  13. Am fost victima unei astfel de agresiuni in urma cu 4 ani.Spre “norocul” meu cei 5 care m au batut au reusit sa mi rupa piramida nazala si mi au provocat un hematom la ochi care m a facut sa vad dublu doua saptamani.Precizez ca sunt un mulatru nascut aici in Romania si singurul motiv al bataii a fost faptul ca ma uitam la unu care dansa pe o masa.Ala m a intrebat ce te uiti la mine negrule?dupa care impreuna cu prietenii lui m au asteptat afara si m au batut bine ca sa mi intre in cap ca nu e voie sa deranjezi cu privirea persoane care danseaza….Cel mai frumos e ca de 4 ani astept sa trimta dosarul de la parchet catre judecatorie…si presimt ca o sa mai astept inca 4..

  14. Doamne cat suntem de necivilizati! Daca mergi intr-un club si cineva te invita politicos sa dansezi,trebuie sa sara armasarul cu care esti sa-l toace pe nefericit?Asta arata cat suntem de needucati si cat suntem de inapoiati,ca sa nu mai spun ca pare ca femeia e strict propietatea cuiva…..adica epoca de piatra.In strainatate,poti merge linistit la restaurante sau locuri in care se danseaza si nu-i nici o problema daca cineva te invita politicos….daca vrei dansezi,daca nu refuzi la fel de politicos.Nu sare nimeni pe nimeni,lumea se distreaza civilizat.Romanii au ramas barbari….maaare parte din ei.

  15. jenanti si scarbosi pana la voma sunt si colegii de echipa si de chef care “nu au vazut nimic”.

  16. Aceasta e tara in care traim.Din pacate acesta este adevarul, suntem un popor necivilizat. Zilele trecute ma aflam in capitala la volanul unei masini.La o intrsectie,(necunoscand marea capitala a Romaniei si civilizatia ei)am comis o greseala ; n-am selectat corect banda de mers.Un taximetrist, tanar si tuciuriu m-a injurat, m-a amenintat ca ma loveste,s.am.d.
    Bineinteles ca daca as fi comentat ceva ar fi coborat sa ma loveasca. Din pacate aceasta este civilizatia in captala Romaniei.

  17. Oameni buni,problema nu sunt infractorii,ci institutiile statului care nu pedepsesc infractiunile.Si,acum sa vedem filozofia care il ghideaza pe reprezentantul statului in aplicarea sau in elaborarea legilor.
    Magureanu,in discursul lui,s-a zugravit ca fiind fata mare.A fost invitat,dar a refuzat,pina la urma l-au luat cu japca si s-a dus,s-a pupat pe gura cu Butoane,si chiar i se citeste pe buze cind ii spune ca,”Nu stau”,asta in timp ce se indreapta salivind spre masa.Astia o sug pentru un platouas si o dedicatie.Mai precizeaza,ca la momentul respectiv era in PNL,deci e clar,atunci era curva,acum e fata mare,a fost reevaluat!Si apoi cum poti sa nu ii lasi sa isi faca mendrele?Nu poti!Dar,nici sa strigi ca ai fost violata si totusi ai ramas fata mare!
    Mai mult venea de la un examen politic si pe drum-“Închipuieste-ţi să vii pe drum cu birza ţinţi postii, hodoronc-hodoronc, zdronca-zdronca… Stii, m-a zdrunţinat!… Si clopoţeii… îmi ţiuie urechile… stii asa sunt de ameţit si de obosit… nu-ţi faţi o idee, coniţa mea, nu-ţi faţi o idee, d-le prefect, neicusorule, nu-ţi faţi o idee, d-le prezident puicusorule…”
    Apoi,ce sa vezi?Cind intra,in locanta se cinta manele si se arunca cu valuta pe jos.Ori curvei nu ii plac manelele,doar lovelele.
    O rugaminte adresata romanilor,care nu se joaca si vor sa ii beleasca pe indieni.Incepeti cu cei de teapa dlui Magureanu si apoi mergeti la vot,ca altfel ne vom trezi cu Butoane in parlament!

  18. @Mihai: nu mai generaliza aiurea, ca nu te-au luat la omor toti bucurestenii la stop!

  19. Nu ne mai mira nimci in tara asta …. subit la o treaba de genul asta toata lumea este interesata vai da cum, dar de ce ….. nimic mai mult decat sa va amintiti de love8.

  20. Clanurile sunt de pe timpul lui Ceasca,dar specializarea in furt international au facut-o sub indrumarea securistilor!Intrebare,cum mama dracu crede-ti ca toti infractorii periculosi si toate tigancile cu tot cu puradei au putut ajunge in vest ! Acum face-ti legatura intre clanurile tiganesti si mafia politica de astazi,atentie,clasa politica construita pe scheletul nomenclaturistilor comunisti,deveniti peste noapte deschizatorii democratiei noastre !

  21. Nu cred ca acest tip de comportament golanesc este specific romanesc sau tiganesc, ci omenesc. In fiecare colt al lumii sunt astfel de oameni si unde crezi ca sunt cele mai mari sanse sa ii intalnesti in fiecare noapte/dimineata ? Fie pe strada, fie intr`un club, desigur. Nu cred ca “in strainatate e mai bine” sau “in strainatate parca nu e chiar asa frate”. Cat despre caz, adevarul este greu sa se afle atat timp cat “nimeni nu a vazut nimic”, desi este limpede pentru o marte parte dintre noi ce s`a intamplat.

  22. NISTE COCALARI AU OMORAT UN ALTUL.FAPTUL CA ERA AMERICAN NU TREBUIE DECAT SA BUCURE.MAI ESTE NEVOIE DE CATEVA SUTE CA ASTA SA ECHILIBREZE BALANTA DUPA TEO PETER.CE ATATA CAZ?

  23. Seara “Butoane”,dimineata “pietroaie” si “piane”…doar in fata tribunalului.Au terminat reformarea statului sau sa ne mai asteptam “la mai mare” sau “fara numar”???

  24. Citind de judete – ma intrebam Giurgiu din care regiune ar fi trebuit sa faca parte? A murit treaba aceea cu cele opt regiuni ???? Sau ii dam drumul iar la anu’ cand sunt iar alegeri?

  25. realitatea tv – citat actrita Cristina Carcei ”maine o sa ma duc sa aprind o lumanare la ambasada americana pentru acest baiat, dar nu pot sa nu recunosc ca mi-a trecut prin minte ca aceasta intamplare este o razbunare a lui Teo Peter’
    citat Livia Mitchievici ‘ trebuie sa recunoastem ca baiatul asta si-a cautat-o cu lumanarea’
    Bati zece cruci si zici, Doamnei iarta-ma dar ce s-a intamplat cu poporul acesta?

  26. Salut,

    cred ca aveai dreptate, m-am intors ca sa iti spun asta.

    Am citit diferite articole si din diferitele surse ale acelor ziare, cam toate duc inspre acelasi lucru, pe care voi l-ati prezentat la Gadea si pe blog.
    Nici prin minte nu imi dadea ca ar putea sa fie o asemenea increngatura.

    Te doare mintea de ce se intampla si invarte in tara asta. Am putea, noi, Romania sa devenim o suburbie a Bronx-ului. Asta dupa ce am fi anexati la Sierra Leone.

    Sanatate Victor Ciutacu

  27. Victor, vad atitudinea ta de “politically correct” referitoare la Ponta si cei care posteaza mesaje mai radicale pe aici. Sper ca este doar o atitudine politicoasa pentru interfata cu publicul larg, pentru ca este evident faptul ca nu cu politete si bune maniere se va starpi tzigania. Trebuie inceput de la ce a “zis” Ponta – “cine se asociaza cu ciorile sa devina un paria pentru restul oamenilor” (hiberbolizez un pic) si mers pana la ce au zis unii oameni pe aici si si mai departe. Alta solutie nu este… imi este teama deja ca aceasta cangrena a ajuns pana la maduva spinarii si la creier, nu stiu daca o amputatie de “mana/picior” mai poate salva tara. Asta este concluzia la care am ajuns eu si am actionat in conformitate: la 32 de ani (acum un an) am ales sa plec din tara. Imi este dor de prieteni, dar sunt extrem de fericit ca am scapat de tzigani si tziganie.

  28. @rotehund: nu-s, de fel, politically corect, dar, spre deosebire de cei care dau sentinte bazate pe perceptii, stiu ca atitudinea subit intransigenta a lui Victor e generata, in principal, de realitatea ca avocatul interlopilor de la Giurgiu e omul lui Marean. iar asta nu mai e aplicare de principii, ci rafuiala interna de partid. cat despre principii, ele statueaza ca orice om are dreptul la aparare in fata instantei. sa-ti mearga bine acolo!

  29. Politica si crima organizata merg mina in mina. Am curaj sa fac pariu ca nu mai exista sanse de redresare. Relatia dintre politic si crima organizata produce multi bani politicienilor si criminalilor. Cine sinteti voi, gindaci platitori de impozite, sa cereti stoparea acestor lucruri ? Pai politicienii dau legile, criminalii produc banii, voi respectati legile date de politicieni si furnizati bani criminalilor. Mie mi se pare ca este o conlucrare perfecta. Nici nu pot imagina un sistem care sa lucreze mai eficient. Daca veti face prea multa galagie, se poate ajunge pina la cheltuieli nepravazute…gloante, gasti de batausi, violuri si mutilari…si pe bune…Romania chiar nu are nevoie de cheltuieli neprevazute.

  30. Victore, eu te simpatizez fiindca esti agresiv si coltzos. Insa daca din atita lucru incerci sa-mi blochezi accesul…imi mai spune ca esti ranchiunos. Nu-i frumos. Meseria si stiinta de carte m-au adus in situatia de a fi capabil sa pun pe butuci site-uri…Doar ca nu imi irosesc stiinta pentru chestii banale. Imi pare Rau sa descopar ca nu esti atit de om pe cit credeam. Voi continua sa te urmaresc la TV…insa am rezerve de acum in ceea ce te priveste. Imi pare rau. Serios. Pentru mine..

  31. Hmm…iar vrei sa ma blochezi…Pacat…Chiar speram ca a fost o reactie la nervi..

  32. opreste-te odata, frate, nu esti tu subiectul postarii! ori scrii la obiect, ori ma lasi in pace. n-am nici timp, nici chef, nici rabdare sa stau sa dau explicatii tuturor celor care descopera, la peste 4 ani de la deschiderea blogului, ca e moderat; de mine, da!

  33. Victore, inainte sa plec din tara, am avut cunostinta si eram in contact direct cu aparatul pe care azi voi il suportati si il alimentati fie ca vreti, fie ca nu vreti. Eu am plecat de bou din Romania (la momentul ala). Eram printre putinii “meseriasi” in computere, recunoscut. Insa cei care au ramas acolo, au ajuns la mila celor care-i violeaza zilnic in cele mai perverse feluri. De aia spun ca astia s-au invatat la miere si nu se abtin de la nimic cind e vorba Rolls-ul, vila si vacanta in Hawai. Cunosc nivelul intelectual al celor ce va sug (ei zic conduc). Daca romanul nu invata sa fie ciine cind e vorba de viata lui, nu aveti nici o sansa. Javrele se tem doar de dulai. Pina nu-i tavaliti in noroi, nu aveti scapare. Si pentru moment, inca sinteti in UE, ceea ce-i incurca intr-o oarecare masura. Dar daca le reuseste magaria…nu o sa mai fiti. Si atunci ramineti ai nimanui.
    p.s.
    scrie si tu linga buttonul de trimite comentariul ca din cauza filtrului spam, poate dura citeva secunde pina la postarea pe site. Sa stie tot prostu’ ca nu se cenzureaza, se filtreaza electronic.

  34. Nu-mi mai pierd timpul…incerc sa scriu la obiect, dar imi dai peste mina…ca sa nu-ti dau peste tastatura…cedez…nu am timp de imbecilitati puerile.

  35. am vazut si eu emisiunea, e din ce in ce mai trisat si mai odios ce se intampla in fiecare zi in tara asta condusa de hoti, in afara de dna Iliescu care a vorbit fara nici o frica si la obiect, toti au lalalit-o si-au batut joc ca de fiecare data de viata unui om, nenorocita aia pt care s-a intamplat totul am auzit ca ar fi fata sefului de la rutiera pe giurgiu, nu le-ar fi rusine la toti sa aive o viata pe constiinta(dar nu cred totusi ca au asa ceva), tot ieri am vazut la stiri adolescentul ala din bistrita care a fost batut crunt dupa balul de absolvire de 2 colegi si lasat 7 ore sa zaca pe caldaram, a ajuns acum o leguma de baiat in scaun cu rotile si bietii parinti fac eforturi pt a-l ajuta, si ce credeti magistratii le-au dat 2 ani la nemernici, ne-am mai facut inca o data de rahat peste tot suntem mai rau ca in lumea a treia, vad ca acuma s-au trezit si cei din timisoara si descind la mafioti acasa. scuze ca am scris atata, dar nu am mai avut timp sa scriu cu stima dana

  36. Daca nu le-ar fi taiat Ciutacu, erau de vreo 2 ori mai multe…Fiindca am repetat vreo citeva cind am vazut ca nu treceau de filtru…ma gindeam ca am folosit cuvinte aflate pe lista neagra…Asa ca, da…Puerile råu…Chiar nu ai ce sa zici.
    Ciutacule, daca vrei observatii si critici adevarate, constructive, nu promova pup-in-curismul..Accepta-ma si pe mine, ca si pe Narcis, cit timp nu ajung sa fiu murdar. Si am tendinta de a ma cenzura singur, nu imi place sa ma murdaresc aiurea.Dupa ce am citit p-acilea, am sesizat ca sint multi cu tendinte d-astea. Eu iti spun fara rautate atunci cind ceva mi se pare aiurea sau deplasat si ma astept ca tu sa justifici in aceeasi nota, fara rautate, ceea ce tu vrei si gindesti. Daca ma convingi, am sa te sustin, daca nu, am sa-ti spun. Pina acum sint dispus sa te sustin, desi m-a cam dezumflat incidentul asta…Dar tot raul spre bine…Oricum, daca nu ai chef sa accepti comentariile mele, spune-mi…Cum am trait pina acum fara ciutacu.ro, o pot face si de acum inainte. Am sa ma multumesc cu emisiunile de televíziune.

  37. La revolutie lucram undeva unde se primeau si se dadeau ordine. Eu ma ocupam de securitatea comunicatiilor. La revolutie am inteles ce fel de revolutie traiam. Pe strada oamenii aveau revolutie. Ei credeau ca sint autorii. Dar erau doar marionete. La nivel mai inalt, ordinele se dadeau si se primeau astfel incit revolutia sa fie un succes. Multe ordine se bateau cap in cap. In fine…revolutia a fost un succes…pentru unii. Dupa ’90, chiar si serviciile tehnice, care pe vremea lui Ceasca aveau libertate de miscare si gindire, acum incepeau sa fie inregimentate politic. Ceea ce nu incercase Ceausescu sa faca, acum se incerca. Ceausescu avea nevoie de profesionisti, nu activisti de partid in serviciile serioase. Noua ordine nationala dorea ca si meseriasii sa aiba apartenenta politica. Prin 1992, 1993…am decis…nu puteam sa inghit ceea ce mi se oferea. Am plecat definitiv din serviciu si mi-am inceput propria afacere. Dezvoltare software si contabilitate. Si asta am facut pina in momentul in care am plecat din Romania. In perioada asta, am cunoscut multe vedete in devenire si viitori politicieni de succes. Si am mai cunoscut si multi tigani viitori shmecheri. Eram cautat fiindca eram bun in ceea ce faceam, iar la vremea aia nu erau multi. Oricum, judecind dupa ceea ce vad pe la diversele televiziuni, pot spune ca acum sint mai putini meseriasii…Impostura si amatorismul sint cheia marilor succesuri pe meleagurile care erau sursa de genialitate cindva. Inca de prin 1994 am sesizat cum incepea sa se infiripe legaturi intre diverse grupuri care aveau ca scop stoarcerea valorilor tarii in propriile buzunare cu orice pret si politicieni care erau dispusi sa-si foloseasca pozitiile pentru a obtine ceea considereau ca li se cuvine…ca doar erau demnitari, ce mama dracu’. Sint foarte lucruri care daca ar fi spuse, ar face lumina in tot cacatul care murdareste Romania…Si mare pacat ca s-a ajuns atit de departe incit Romania este pe punctul unei ruperi. Daca la momentul la care am plecat eu situatia nu era chiar roza, astazi, banuiesc eu ca deja isi pot permite o lupta pe fata si directa cu populatia Romaniei daca este nevoie. Ei au tot ce le trebuie pentru a face asta, in timp ce voi (chiar si tu) nu aveti nimic. Dreptul la opinie si libertatea cuvintului nu au nici o valoare in situatii precum Romania. In timp ce voi va agitati si va lamentati, ei isi vad de socoteli. Prin colturile lumii pe unde am ajuns, am intilnit oameni care au incercat sa deschida afaceri in Romania. Cunosc oameni care au avut contact si au fost escrocati de actuali si fosti demnitari. Din punctul lor de vedere, Romania poate lua foc, nu-i mai intereseaza. Ceasul e cam tirziu…nu stiu ce se poate face doar dind din gura. Parerea mea este ca ziua H se apropie si nu o sa fie tocmai frumos atunci.

  38. @Marcu: una dintre regulile acestui blog este ca nu facem chat. my blog, my rules. daca simti nevoia sa scrii mult si des despre tine, cred ca priceperea te poate ajuta sa-ti faci propriul blog. daca va fi bun, te va citi multa lume. deocamdata, cat esti la mine pe blog, te rog politicos sa respecti regulile.

  39. Nu incercam sa vorbesc despre mine, ci despre subiect. Incercam sa ofer citeva lamuriri si idei privind modul in care s-a ajuns la situatia de azi. Si eventuale idei privind modul in care unii ar putea fi agatati. Nu asta este unul din motivele articolului ? Daca nu, poti elimina tot ce am scris. Daca ti se pare ca nu respecta regulile nu am absolut nici o problema sa fie eliminate comentariile mele. Uite, nu mai scriu nimic (nici chiar de Basescu, fiindca as avea cite ceva de scris) fara acceptul tau. Imi cer scuze ca stresului zilnic ti-am mai bagat pe git si existenta mea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.