Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Giurgiu a dat fală la sicriul de plumb

Giurgiu a dat fală la sicriul de plumb

După Sinteza zilei de aseară, pe tema nenorocirii căreia i-a căzut victimă un baschetbalist american nefericit care spera să iasă din foame în România, acum, la rece, vă spun că mi-am dat seama că nu mai am nervi să duc o emisiune zilnică. Dacă nu lua Gâdea foc, săream eu prin videowall la toţi guşaţii ăia din Giurgiu. Încercare mai odioasă şi mai transparentă de muşamalizare a unei crime nu cred că mi-a fost dat să văd. Toţi cei din stratosfera municipiului care n-are tomograf la spital, dar are club de noapte şi de baschet în prima ligă – primar, putere, opoziţie, poliţie, spital, interlopi, politicieni locali – mi s-au părut mână-n mână pe faţă.

Au încercat să-l scoată beat, inclusiv cu acte, pe negrişor şi să închidă toată mizeria în sicriul lui. N-au avut nici cea mai mică jenă să mintă protector pentru interesele lor de parcă era vorba despre furtul unui banal sac de cartofi, nu de dispariţia fizică violentă a unui om. Primarul nu ştie cu ce se ocupă clanul interlop care-i aduce plocon saci de voturi şi e devastat că a aflat toată lumea că în (zona liberă) Giurgiu mor oamenii-n birturi (nu că pe tarlaua lui se moare din bătaie), directorul spitalului o arde poetic pe exprimarea nefericită a purtătoarei de cuvânt, şeful poliţiei locale face diferenţieri lingvistice între clan mafiot şi familie numeroasă, parlamentarul din colegiul cu pricina legitimează cămătăria public, se duce la petreceri cu interlopii ca să lea dea fală şi îşi iubeşte public întreg electoratul ca un pastor american enoriaşii pe scena Sălii Palatului. Iar pe tânăra băştinaşă de succes din club, identificată drept mărul discordiei, martor principal în orice anchetă penală pe care n-o conduc cofetăresele, o protejează toată lumea, i se dă public numai prenumele şi iniţiala numelui de familie şi, cel puţin public, n-o întreabă nimeni de sănătate.

Ăsta-i, de ani de zile, statul românesc reformat. O adunătură sumbră de cnezate şi voievodate constituite pe principii interlope. Li se spune judeţe. Şi sunt, în fapt, nişte spaţii geografice stăpânite, pe principii de cumetrie mafiotă, de un melanj greţos politico-mafiot care toacă-n beneficiu propriu resurse şi controlează destine.

UPDATE: Era păcat de Dumnezeu să n-apară şi exagerările tâmpite. Subit, sportivii străini nu s-ar mai simţi, chipurile, în siguranţă în .ro, iar Ponta desfiinţează dintr-o declaraţie atât prezumţia de nevinovăţie, cât şi meseria de avocat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Giurgiu a dat fală la sicriul de plumb

  1. Este atat de trist ce se intampla…Am urmarit pe diverse posturi TV comentarii cu privire la baiatul acesta , american.Am urrmarit degradarea morala a unor persoane cu un nivel de inteligenta peste medie, judecand aiurea in tramvai un om care a avut ghinionul sa moara la noi,am revazut mental aceeasi ferocitate sufleteasca ca in trecut, asadar tristete mai mare decat ceea ce se petrece cu noi …poate a mai fost in perioada marilor arestari din anii ’50! Va doresc succes si rezistenta psihica! Va fii din ce in ce mai greu de rezistat si aproape letal…

  2. Au stat şi s-au gândit cum să spună în loc de “clan”… Chiar că seamănă foarte mult cu declaraţiile de după crima de la Neamţ. Şoriciului îi puţea cuvântul “interlop”.

    Da, şi eu cred că peste tot e la fel…inclusiv la noi.

  3. Victor,am fost vara trecuta in spitalul de acolo cu “prilejul” internarii a una bucata bunica.

    Imagineaza-ti o sala infecta de spital cu vreo 8 paturi, aproximativ 45 grade Celsius in atmosfera, plina ochi de batrane la care nu se uita nimeni cu zilele si care zaceau in propria urina spre deliciul mustelor si al gandacilor care jucau hora pe corpurile lor, repet, asta era doar o sala, ce era in restul spitalului … doar domnul director stie.

    Pana nu i-am dat spaga unei acrituri de asistenta, nu a schimbat asternuturile si scutecele in sala respectiva.

    Te rog, trimite o echipa de jurnalisti sa verifice putin lucrarile facute in oras de primar dar mai ales de firma fiului acestuia.

  4. Pana ce nu vor fi starpite , precum gandacii de Colorado, toate eceste gasti mizerabile, iar protectorii lor , la ocna sau taiat stuf in Delta,nu vom avea liniste.Cu vorba buna nu mai merge. Luati-le gatul ca la naparci.

  5. Eu stau si ma intreb cati oameni au murit pana acum snopiti in bataie de aceste “familii numeroase” pana sa se mediatizeze situatia din acest oras?

  6. cred ca toata agitatia autoritatilor din giurgiu e
    declansata de posibilitatea ca aceasta crima sa dezvaluie legaturile lor cu lumea interlopa, nu ca le-ar pasa de omorul in sine, de tragedia acelei familii. atita mascarada in direct, cu sefi de politie care concureaza institutul de lingvistică “iorgu iordan – al. rosetti, cu sefi de spital numarind precum pristanda, cu un primar preocupat mai degraba de imagine decit de fapta, n-am vazut de la celebrul caz al absolventului de liceu teoretic din iasi – comisarul soric.
    pina la viitorul deranj de factura interlopa, poate validam prin referendum si definitia “clanului”! poate asa le usuram astora spalarea pe miini!

  7. Victor,

    Din pacate traim in tara in care oamenii nu patesc nimic indiferent de ce fac: cei care fac bine nu sunt premiati iar cei care fac rau nu sunt pedepsiti. Ba mai mult cei care fac bine sunt balacariti iar celor care fac rau li se gasesc scuze.

    Zilele trecuta ma gandeam la cateva cazuri penale/de coruptie incepute si neterminate: Patriciu, Popoviciu, Becali, Tender, Penescu, Solomon, Constantin (arbitrul), Nastase, deputatul PDL de Giurgiu, Voicu (de la PSD), vamesi, etc. Cei mai multi au stat in puscarie intre o zi si 9 luni (sau mai mult) fara sa fie condamnati si la unii procesele nici macar nu au inceput!

    Principalul motiv este ca politicienii nu vor sa faca ceva. Si nici magistratii (judecatori/procurori). Si nici avocatii (cu cat mai multe infatisari cu atat mai grase onorariile). Si in felul asta mafiotii ajung in (sau la) sistemul politic, judecatoresc, politienesc, etc.

    Rodica Stanoiu a avut dreptate cand a spus ca aliantele transpartinice s-au realizat si consolidat in perioada 1997 – 2000, cand unii baieti destepti din PSD au dat mana cu unii baieti destepti din Conventie. Si de atunci ei conduc, indiferent de cine este la putere. Si au grija sa-i traga in jos pe cei din partidele lor care nu se inregimenteaza la furturile lor.

    Basescu s-a dat ca va lupta impotriva coruptiei si a castigat alegerile. Din pacate fie n-a vrut fie n-a putut. La fel si Boc. In locul lor vor veni cei de la USL. Ei vor trebui sa numeasca altii care sa lupte impotriva coruptiei. Daca o vor face doar de forma atunci nu va fi decat “schimbarea domnilor bucuria nebunilor”. Iar noi, indiferent de preferinte politice, am fost si vom fi nebunii.

    Last but not least: Am inteles ca Morar a spus ca este un parlamentar PDL condamnat penal care inca este in functie. Nu ar trebui sa-i fie “luat” mandatul? Poate Boc ar putea da un raspuns (ca tot se da specilist in drept constitutional).

  8. A dacului istorie ciclica! Bunicii bietului baiat au patimit de pe urma lu’ Ku-Klux-Klan iar el saracu de pe urma lu’ Giurgiu-clan! Poate ca solutia propusa de Radu pe 11 October 2011 la 14:56 nu e chiar inacceptabila, la urma urmei ceva tot trebuie facut!

  9. Trist dar adevarat! Un articol pentru care dupa mult mult timp pot spune jos palaria Ciutacule!

  10. @bigradu: la povestea de pe final, eu am solicitat un raspuns de la momentul sentintei definitive de condamnare a lui Cosmin Popescu. am primit acelasi raspuns ca si tine, adica nici unul. vrei sa-ti spun o chestie si mai haioasa? Popescu e condamnat pentru favorizarea infractorului Mantog. care inca nu e condamnat, fiindca nu i s-a terminat procesul.

  11. c-o fi marti,c-oi fi eu palit de astenie,ca n-oi fi direct implicat sau ca ,pur si simplu, si pe asta il merita cineva-ma cam lasa rece ,,senatorul luna plina,,.traiesc insa cu nadejdea, ca va veni ziua in care giugiuvenii, dorind sa-si reverse mania si umorile, vor apela doar la cunoscuti!

  12. Ciutacule da-le peste nas la toti, suna-i in direct, pe toti, pune-le intrebari GRELE. Sa pice 1-2 primari, 1-2 senatori.
    Armele tale sunt: echipa de la antena 3 și noi, spectatorii, care ne uitam, fie ca recunoastem sau nu!

    Un tanar neinitiat in viata…

  13. Victor, eu nu inteleg de ce vreti voi, presa, sa scoateti in evidenta faptul ca acolo este o mafie, o famiglie care face legea, ca l-au omorat interlopii, etc. de ce faceti asta pe subiectul asta ?!
    Din cate am observat eu, urmarit, inteles, pe basketbalist l-a omorat un tip din pura gelozie/jmecherie cum vrei sa ii spui. Americanul s-a dat la prietena/ o prietena a aluia si ala l-a plesnit direct. Americanul a avut nenorocul sa cada cu capul de ciment, am inteles ca a cazut de pe o scena, deci: este crima, fara doar si poate, criminalul este in arest, de ce facem atat tam tam pe tema mafiei si a interlopilor de acolo ?! A fost doar o altercatie intr-un bar, nu vad de ce sa o dam acum ca a fost cu premeditare si etc.

    Eu inteleg ca vreti sa va faceti emisiuni, dar nu mi se pare normal sa ii tot dati in sus ca l-a omorat un clan mafiot, ca politicienii sunt mana in mana cu clanu ala, etc. A fost o altercatie, a murit un om, mi-a parut incredibil de rau, m-a emotionat maxim, dar gata, opriti-va odata cu batutul monedei pe tema mafiei ca nu a fost un complot.

    Nu vreau sa minimizez faptul ca a murit acel om, ci doar as vrea sa se inceteze cu spectacolul.

    A murit un om, hai sa respectam macar noi asta.

    Sanatate Victor Ciutacu.

  14. @Lee: 1. ai inteles gresit. 2. nimeni n-a vorbit de premeditarea omorului, ci de musamalizare. 3. ma dezamagesti daca-ti inchipui ca eu as fi in stare sa scriu/vorbesc la tv invers decat cred.

  15. Cazul Marian Cozma:
    – n-au spus ca-i in coma alcoolica (desi ma indoiesc ca a baut doar apa plata);
    – n-au pretins ca si-a infipt singur cutitul in inima, sau ca s-a impiedicat si a cazut din greseala de 2-3 ori cu inima-n cutit;
    – n-a sarit nici o ‘autoritate locala’ in apararea criminalilor;
    – cazul a fost rezolvat cu o celeritate care in Romania e de domeniul S&F;
    – faptasul/ii sunt deja dupa gratii, executandu-si pedeapsa.

    Cazul Chauncey Hardy:
    – au incercat s-o dea drept coma alcoolica (desi a reiesit la analize ca n-a consumat decat apa plata);
    – au incercat sa spuna ca ori s-a impiedicat si a cazut, ori a fost maxim impins…ori si-a tras singur cativa pumni in fata si s-a calcat singur pa cap;
    – toate autoritatile locale incearca s-o dea cotita mergand pe ideea ca mortu-i de vina;
    – faptasul e deja conturat a fi un baiat firav de 1 metru 65, care nu face parte din nici un clan si eventual a luat si premiul Nobel pentru pace acum 2-3 ani, dar presa cea rea nu vrea sa spuna asta clar pe post.
    Cam astea ar fi diferentele intre un stat care macar pastreaza aparentele de civilizatie si un stat care face totul pe fata, inclusiv musamalizarea celor mai scandaloase conflicte intre lumea interlopa si oamenii de rand.
    Si ne mai intrebam de ce destui oameni din lumea civilizata cand sunt intrebati care-i capitala Romaniei, raspund senin: Budapesta.

    De remarcat iesirea lu’ Gadea, care ‘doar’ a tipat. Ma gandesc ca Badea sau Ciutacu pusi in aceeasi situatie nu s-ar fi abtinut atat de bine. Dar am si eu o intrebare in legatura cu aspectul asta. Drepturile invitatilor la TV sunt de 3 ori mai multe decat drepturile realizatorilor? Adica daca un realizator vede ca invitatul este jenant, mincinos, manipulator, penibil, gretos etc. nu poate sa-i spuna direct “Dute-n gatu’ ma-ti ma porcule!”, sa racneasca prentru cei din studio “Taiati-i microfonu’ si scoteti-l din direct pe asta!” si gata?! Adica daca ar face asa, ar avea de suferit financiar (CNA)?! Ma gandesc totusi ca minciunile evidente si incercarile de musamalizare in cazul unor asemenea crime, ar fi motiv indeajuns de mare pentru ca eventualii realizatori TV sa-si poata baga p… Live, scotand de pe ecran bortosi gretosi de genul alora. Cat de mult mai continuam sa pastram ‘prudenta’ asta in ce priveste televiziunea Live? Ma gandeam ca una e cand vorbesti cu Tudor Gheorghe spre exemplu si alta e cand vorbesti cu agramatul primar al Municipiului Giurgiu, sau cu directorul spitalului din acelasi municipiu. Imi doresc foarte mult sa existe cat de curand o premiera in sensul asta si sa-l vad pe Gadea sau pe oricare altul spunand unui gusat:”Iesi, te-n mortii ma-ti de jegos!” si sa-l scoate din direct.

    P.S.: Ai dreptate :). Nu prea vad cum ar face fata (cu brio) unor astfel de situatii persoane precum Ciutacu Victor sau Badea Mircea. Saracu’ Gadea, este el mai blajin din fire si nu-i pocneste vena de la tampla prea repede :). Ce sa va fac? Tu probabil ca jucai fotbal pe strada si ‘lapte gros’ cand erai copil, iar Badea lua lectii de Karate si il avea idol pe Damme, van Damme, Claude van Damme, Jean Claude van Damme, in incercarea de a face spagatul pe 2 scaune. In timpul asta Gadea isi “calea” nevii capului 🙂 luand lectii de pian. Stia ce-l asteapta cand o sa stea de vorba cu oficialitati de la Giurgiu. 🙂

  16. Romania-i la Butoane,clanurile conduc orase si fac legea,doftoroaia cu ventuze a ajuns mai performanta decat sistemul sanitar ruinat si plin de medici spagari,staborurile tiganesti impart mai multa dreptate decat judecatorii care impart dreptatea dupa excursiile si margelele primite,politisti care iau spaga pe marginea soselelor si fac parte din clanurile mafiote si peste acest putregai stau bandele de politicieni ce se lupta care sa conduca acest puroi. Americanii impreuna cu unele tari europene au amanat constructia scutului antiracheta si vor urgenta constructia scutului antiromania. Daca tot stam la,,Butoane,,sa apese cineva butonul autodistrugerii ca oricum suntem terminati.

  17. Clanuri mafiote sunt peste tot in lume dar diferenta principala intre ei(statele civilizate) si noi e faptul ca in Romania hotii sunt mana in mana cu politistii,magistratii,primarii si senatorii.E un amalgam de institutii ale statului care conlucreaza cu mafiotii iar lucrul asta deranjeaza cel mai mult.

  18. MA INTORC IN ROAMNIA DUPA 4 ANI DE MUNCA (AM FOST ANTREPRENOR) PRIN EUROPA, MAI EXACT FRANTA,ITALIA,BELGIA,SUEDIA.

    DRAGA VICTOR, ITI SPUN SINCER , IN NICI O TARA EUROPEANA NU AM VAZUT O COLABORARE MAI PENALA INTRE STAT(SERVICII,POLITICIENI,JUSTITIE,POLITIE S.A.M.D.) SI CLANURILE TIGANESTI BORATE INTERLOPE (TALHARIE,CRIME,PROXENETISM,CAMATARIE,S.A.M.D), ASA CUM O VAD CLAR ZI DE ZI IN ROMANIA.
    UNDE SE VA AJUNGE?
    PROBABIL LA CIOCNIRI SINGEROASE DE GENUL CELOR DIN BULGARIA, CIOCNIRI CARE VOR TRIMITE ROMANIA IN URMA CU 20 DE ANI.

    IMI ESTE FRICA DE MINE INSUMI CA NU CUMVA UN MEMBRU AL FAMILIEI MELE SA FIE BATUT SAU OMORAT, PENTRU CA ATUNCI IMI FAC ROST DE UN KALASNIKOV (AM MAI TRAS CU ASA CEVA) SI REZOLV SITUATIA SINGUR.

    DIN PACATE , IN ROMANIA LUI 2011 NU MAI PUTEM IESI PE STRADA DIN CAUZA ACESTOR CIORI BORATE.

  19. Precum penibil, realitatea tv s-a lasat prostita ,in direct, de conducatorul galeriei de baschet : limpede,vizibil, amestecat in clan pina in git , manipulator , ca toti cei mentionati de tine . In studio , insa , niciun jurnalist in stare sa-l intrebe conform meseriei , bunului simt ,etc. cine l-a trimis in emisie , de exemplu … Ne-a fost jignita inteligenta si demnitatea . Te feleicit pentru articol , reactie,etc. Sa fii sanatos .

  20. ce parere aveti de Ponta, om cu “background” juridic, care declara ca ”
    Ori alege să rămână în PSD, ori rămâne avocatul criminalilor” ?
    Cu prezumtia de nevinovatie cum mai e?Cum poate sa-si permita sa numeasca criminal un om care nici macar n-a fost condamnat?

    In plus, nu asta e jobul avocatului – sa reprezinte interesele clientului, oricat de grava n-ar fi infractiunea? Pana la urma, si unu ca Slobodan Milosevici a avut avocat, nu?

  21. @sandu: ca a facut o declaratia absolut tampita, specifica pana acum doar portocaliilor, ca pe ei ii freca grija cine pe cine apara. acu’ poa’ sa se ia de mana cu ei

  22. Pe mine m-a scos din sarite ministrul justitiei care da vina pe judecatori,uitand de o anumita recomandare data procurorilor si politistilor din teritoriu sa o lase mai moale cu dosarele pentru ca nu mai au loc in puscarii si ca nu mai au bani sa ii tina acolo pe infractori.Eu asta am aflat zilele trecute.Deci care e adevarul?Si ,in plus ,legislatia e blanda,poate ar trebui sa rescrie legile judecatorii.

  23. Atunci cand am sa cred ca vorbesti invers decat gandesti, nu am sa te mai urmaresc, este simplu :), nu pari genul acela de om.

    Poate nu am inteles eu corect, astazi am sa urmaresc mai in detaliu discutiile si revin.

  24. @sandu…1:)))))))))))))))))
    2:is tare curios dc mai ii nevoie pt a intelege si tu ca el ii vinovatul?Sa primesti mail de la Cel de Sus???Marturiile a zeci de oameni nu ajung?
    Sa nu-mi spui ca inca mai ai indoieli de dezastrul care ii in tara acum si de cine ii vinovat pt acest lucru.
    Scuze dar chiar nu m-am putut abtine.

  25. Majoritatea orașelor mici și sărace sunt căpușate și controlate de interlopi. Sunt tolerați de autorități pentru că fac bani împreună.

    În Turda s-a aruncat cu o grenadă într-un bar. Toată conducerea poliției a fost schimbată, la fel și interlopii. Acum sunt alți interlopi și altă conducere.

    În scurt timp Turda va ajunge iar în atenția publicului, la fel cum a ajuns Giurgiu, Letea și alte orășele.

  26. Dacă un ins recunoaşte că l-a lovit pe altul care s-a dezechilibrat şi a căzut şi, de aici, i s-a tras moartea, ce sens are să mai vorbim despre “prezumţia de nevinovăţie”? A, rămâne deschisă ( juridic )discuţia pentru aspectul premeditării, care nu cred că a existat.

    Oare în cazul lui Andrei Plăcintă e normal să vorbim despre prezumţia de nevinovăţie, că aşa-i corect juridic? ❓

  27. @violet & huliganu: indiferent ce si cat recunoaste, prezumtia de nevinovatie nu i se prescrie, iar Ponta a dat fix o declaratie de procuror stalinist

  28. …”un melanj greţos politico-mafiot care toacă-n beneficiu propriu resurse şi controlează destine”, cum bine zis-ați, dar unde destinele sunt soclul acelor statui umplute cu rahat, care reprezintă caracterul acestor oameni!

  29. Am uitat să precizez că eu am comentat făcând abstracţie de cine a zis şi de poziţia lui Ponta de om cu studii juridice şi politician. Vorbeam ca simplu cetăţean, că e greu să fii mai catolic decât Papa.

  30. well, asta arata ce insemnam noi pentru baietii
    astia care cica “ne conduc destinele”.
    vite, asta sintem. pulime. masa de manevra
    (votanti). niste “aia care platesc birurile”.
    cei care au locuit in strainatate stiu ce
    inseamna sa fii strain pe tarlaua altuia si cu
    ce manusi trebuie sa te porti cu bastinasii.

    n-o sa pun cazul Teo Peter linga cel al lui
    Chauncey, dar exista similitudini la nivel de
    “fofilat” si de ascunsul mizeriei sub pres.

    in orice “tara normala la cap”, baietii aia
    oficiali (locali), care au declarat la TV
    ce au declarat, erau “pe bara” pina la
    “ordine ulterioare”.
    vietile oamenilor si criminalitatea sint
    probleme de semantica pentru ei, nu de
    prioritate, la partea “cu vorbele”
    sint altminteri foarte scrupulosi.

    Daca as fi in locul d-nilor Antonescu, Constantin,
    Ponta, mi-as face harta infractiunii in Ro, harta
    traseistilor si baronilor locali in Ro si dupa
    preluarea puterii as face orice incit sa:
    – intaresc puterea Politiei nationale;
    – nu mai iau in partid niciodata perenii baroni
    locali (cameleonici);
    – termin cu influenta baronilor in teritoriu;
    – destructurez toate clanurile, “at once”.

    revenind la Chauncey, ce s-a intimplat se adauga
    lungului sir de pete de pe obrazul tarisoarei,
    in acest moment defavorabil in care strainii
    (mai ales europenii) nu ne mai inghit deloc.

  31. Voi cei de la Antena purtati banderole negre sau ceva care sa simbolizeze doliul. Aratati ca oamenii neimplicati politic din Romania sunt sufletisti si sunt solidari cu familia baschetbalistului macelarit de mafia portocalie.

  32. Nu vreau sa par nesimtit dar daca se dadea la prietena mea si eu il calcam pe cap.Stim cu totii ce aere de vedete isi dau sportivii cand intra prin cluburi,li se pare ca toti sunt la picioarele lor si ca isi permit sa faca gesturi.Trist este ca mereu media ii scot la inaintare ca pe niste martiri,eu zic ca sunt victimele proprie inconstiente.Nu cred ca si-a luat omor degeaba,evident este un incident regretabil dar uneori trebuie sa iti stii si lungul nasului,mai ales in alta tara,mai ales in Romania.
    Sper ca nu am ofensat pe nimeni cu opinia mea dar e timpul sa acceptam adevarata situatiei a Romaniei si a caracterului romanesc.Cu romanul nu e de joaca.

  33. Daca remarca cu privire la Ponta este corecta ca principiu, in realitate avocatul respectiv este stiut ,in Giurgiu, ca un apropiat de “butoane”,ca avocatul famigliei. Desi ” mort” din punct de vedere industrial. Orasul Giurgiu adaposteste oameni bogati cu mare influenta la Bucuresti si in conducerile unor ministere.

  34. 1 daca nu era american probabil ca se musamaliza totul – vezi romanii omorati pe trotuar sau treceri de pietoni, etc
    2.probabil ca de data asta sentinta va fi maxima – la interventia din umbra a “sugaciului” de seva de licurici
    3.e clar politica = clanuri + structuri militarizate
    4. politia “e cu ei” !! la un salariu de 1000 – 1500 pe luna poate e de asteptat
    5. romanii sunt coplesiti de frica, majoritatea sunt o masa inerta fizic si mental
    6. daca Romania este o tara nesigura, ma gandesc sa ma duc si eu intr-un bar din Bronx si sa mangai pe cap o negresa !!! … banuiesc ca o sa fiu primit cu “mare prietenie”
    Pacat de cel care a murit, dar poate asa vor exista niste presiuni, interne si externe, care vor misca ceva in justitie, politie, sistemul medical si mai ales mentalitatea parlamentarului …. daca nu nici nu se va mai schimba vreodata

  35. @Kurdu: inclin sa cred ca un om normal nu trebuie sa se comporte ca-n jungla. cat despre romanul cel viteaz, da-mi voie sa ma pis pe mine de ras.
    @simplu: ala era apropiat de interlopi si alaltaieri. iar avocatii apara, de regula, mai ales in procesele penale, oameni acuzati de faradelegi. Ponta insusi e avocat si, daca nu ma lasa pe mine memoria, a pledat in instanta pentru eliberarea lui Tender, spre exemplu.

  36. oricit de zmei ar fi sportivii care intra in
    baruri/cluburi si oricare ar fi fost nivelul
    alcoolemiei decedatului, nu justifica gestul
    respectiv, iar pentru siguranta alora ce se
    duc in aceste “lacasuri de cultura”, exista
    camere de supraveghere si paznici.

  37. Deci concluzia la tot ce se intampla in Romanica noastra e(vb lu’ Mircea Badea)…ASA SI???

  38. astept cu mult amuzament in ciuda tragediei mortii unui om amarit si fara nici o vina decit aceea de fi venit in romania, reactia americanilor… oare ce o sa faca o guvernul american care a girat acest dictator cocalar inrudit cu aceste clanuri mafiote de cocalari care au ucis premeditat un cetatean american!

    de la cocalarii boriti din clanul butoane pina la reforma sistemului de sanatate facuta de basescu sub directa indrumare a guvernului american!!!

    cetateanul american cred ca poate fi considerat o victima colaterala a intereselor guvernului american in colonia sclavagista RRomania!

  39. Am zis ca e corect ce ai spus,acum Ponta vrea sa se lepede de activistul psd legat de clanul lui Grecu , exprimarea mea poate nu a fost precisa.

  40. Victore,
    Cineva a zis odata ca “Romania este o tara frumoasa. Pacat ca e locuita”. Avea dreptate, din pacate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.