Esti aici:
Prima pagină > Blog > Romania TV > Gata cu vorbăria, începe spectacolul! Premieră cu premier; la Tonomatu’…

Gata cu vorbăria, începe spectacolul! Premieră cu premier; la Tonomatu’…

Băsescu și Ponta se înțeleg pe procedura de propunere a șefimii procuraturii (eu zic că și pe nume). Antonescu se revoltă, dar nu părăsește coaliția de guvernământ. Morar se simte exclus de la decizie, acuză compromisul Kovesi, forțează revolta sistemului, ia neveul și se retrage teatral. Mulți foști băsiști declarați trec de partea procurorului și-l desființează pe președinte. Românii se uită la televizor și se freacă interziși la ochi. Pe aceia dintre ei care preferă dialogul civilizat isteriei îi aștept, de luni, 8 aprilie, la ora 21, la Tonomatu’ lu’ Ciutacu, pe România TV.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Gata cu vorbăria, începe spectacolul! Premieră cu premier; la Tonomatu’…

  1. Cat de tare este promo-ul emisiunii!Imi place si sunt convinsa ca imi va placea si emisiunea.Cineva trebuie sa-i puna intrebari serioase premierului dupa tot ceea ce s-a intamplat in ultima vreme , pana acum am vazut ca i-au fost adresate unele intrebari de-a dreptul penibile, deci sper ca in emisiunea dumneavoastra sa ne lamureasca Victor Ponta in legatura cu evenimentele din ultima perioada.Mult succes cu noul format de emisiune!

  2. Problema lu’ matale e fix aia sugerata in textul tau: o destul de mare parte a publicului care te-a frecventat nu prefera dialogul civilizat isteriei. Io unul am sa ma uit, ca-i (de data asta) o ora OK.

  3. “Pe aceia dintre ei care preferă dialogul civilizat isteriei îi aștept, de luni, 8 aprilie, la ora 21, la Tonomatu’ lu’ Ciutacu, pe România TV.”
    Înseamnă că Ciuvica nu se uită. 😀

    Abia aştept! Fingers crossed! Baftă maximă! 😉

  4. Victore,
    Intreaba-l cum se vede guvernarea acum ca e Prim Ministru fata de cum o vedea acum un an (si mai mult) cand facea opozitie la Primul Ministru.

  5. Problema cu Ponta invitat e că până luni sigur mai dă vreo 5 interviuri.
    De efect era dacă în prima emisiune îl aveai invitat pe A. Năstase.

  6. In dialog civilizat poate ne spune Mister Ponta cum se face ca in timp ce se da pe tv mare antibasist Aspazia Cojocaru judecator ccr numire psd il scoate pe Base la demitere Ponta semneaza acte de coabitare Ponta cu majoritate parlamentara NU il mai suspenda pe ,,tiran,, si acum Ponta ii face pe plac lui Base acceptand-ui oamenii pana mai ieri declarati de Ponta ,,hoti,corupti,camarila basista,,? Lasa vrajeala Ponta…nu mai tine http://www.youtube.com/watch?v=EuztbN1HjTA Mult succes cu emisiunea Victor CIUTACU!

  7. In nemernicia lui, ca un caine turbat……

    … de fapt, il iert, nu are ce face saracul Ponta. Romanii ar trebui sa se obisnuiasca cu ideea ca sunt un popor SUB OCUPATIE. Nu au fost cuceriti cu osti, ci cu instrumente si proceduri financiare, care i-au bagat in faliment. Prim-Minstrul Ponta nu e decat un simplu politician, o marioneta, o femeie de servic care strange cioburile, un om inteligent care insa nu are viziunea de a ne salva – dar probabil nici nu e cazul, romanilor le place viata asa cum e, cu perfuzii de coca-cola in vena si burta plina de shaorma.

    totusi… speranta moare ultima, deci va rog sa adresati o intrebare pentru DL. PONTA, daca vine in emisiune: SUNTEM CU ADEVARAT PIERDUTI?

  8. VA doresc bafta. Si sunt convins ca veti face emisiuni exeptionale si audiente pe masura.
    Referitor la prima dvs emisiune, sper ca si Ponta sa fie civilizat si sa nu ne mai minta cu nerusinare.

  9. Abia astept sa va vad. Imi e dor de emisiunile dvs.
    Sincer credeam ca am intrat putin in normalitate cu Ponta si Antonescu…dar incep sa imi dau seama ca nu se va schimba absolut nimic.
    Ne veedem diseara la Romania TV!

  10. Romanii (o mare parte) au un hobby contraproductiv: le place sa vada
    date capete-n gura de dragul ideii in sine, dar nu dau doi bani pe binele
    colectiv si nici pe notiunea de justitie.
    Si se mai mira ca exista politicieni ce-i calca in picioare si-i fura…

    Citez dintr-un clasic: “Intr-o nota relativ comica, observ totusi dialogul
    perfect civilizat dintre Gadea si Ungureanu, exact asa cum a tinut
    neaparat Ungureanu sa mentioneze din nou discursul lui Ponta din
    Parlament, pentru ca apoi sa avem parte de eterna tocare marunta
    pe care o aplica A3 actualei puteri. Cum pare chestia asta, vazuta
    din orice punct de vedere? Adica ii crapi capatana lu’ Basescu si
    PDL-ului 24/7, iar cand ai ocazia sa-l rupi LIVE on CNN pe cel pe
    care l-a pus in locul lui Boc, oferi o mostra perfecta de dialog
    civilizat si nu-l deranjezi nici macar cu ridicarea tonului, daramite
    cu intreruperi asa cum facea O’Riley ala cu Obama.”
    Anul de gratie: 2012, data stelara: 0014-03, locatia: galaxia berbecului,
    autorul emanatiei: un roman ratacit in propria-i viata intre mai multe
    sandwich-uri cu de toate.

    @Victor: n-am ce succes sa-ti urez, ai demonstrat ca esti pă meserie
    de fiecare data, asa ca n-ai nevoie.

  11. Trebuie sa inteleg, ca la Antena 2 este isterie?
    Astept interviul cu Ponta. Eu cred ca Ponta a jucat bine. Surpriza va veni, mult mai tarziu,de aceea nu ma hazardez in comentarii. Abia astept sa vad finalul.
    Va doresc succes in noul post!
    Earnest

  12. Nu ştiu dacă faptul că am văzut toate emisiunile “Vorbe grele” este important.
    Aş urmări emisiunile pe care le moderaţi chiar dacă ar fi transmise de la TV Vladivostok pentru că vă consider cel mai bun moderator din România la acest moment.

    Domnia Voastră veţi face cum doriţi, dar vă spun că aş fi foarte fericit dacă – aşa cum aţi procedat la “Vorbe grele” – printre politicieni, în unele emisiuni şi-ar găsi loc şi oameni de cultură, sport, ştiinţă etc.

    Poate că greşesc, dar mie mi-e foarte dor de marea noastră campioană, lăsată în uitare, Lavinia Miloșovici; aş vrea să o revăd pe marea doamnă a teatrului românesc, vesela actriţă, tristă ca om, Tamara Buciuceanu-Botez; mi-aş dori să-l aveţi invitat pe Marcel Iures…
    Şi, Doamne, sunt atâţi de mulţi!

    Dacă una dintre emisiunile săptămânii ar avea astfel de invitaţi, cred că mulţi dintre noi ar fi foarte fericiţi, chiar dacă acel nenorocit de rating, la început, n-ar fi la fel de mare ca în cazul unui invitat din zona politică.

    Multă, multă baftă pe noul drum!

  13. cand se hotaraste carlanul sa-si anunte candidatura din 2014 la Cotroceni?????

  14. Stiam de dimineata ca veti incepe emisiunea (am lasat anume pe RTV televizorul si am auzit reclama )Un inceput bun, cu un invitat bine ales in momente deosebite politic,ora foarte acceptabila .
    Am o intrbare pentru premier ,dupa regionalizare, Codruta Kovesi vine la servici sa-si bea cafeaua si sa-si consulte horoscopul sau mai are si alte atributii? Totodata il felicit pe premier pentru tenacitatea de care a dat dovada alaturi de d-na Pivniceru in fata lui basescu ,ne-a scapat de Morar ,un pas spre normalitate .
    Va doresc reusita ca la A3 ,unde foarte rar am scapat o emisiune .

  15. Noapte buna, domnule Ciutacu! Oriunde ati fi. Desi , rating-ul mic , o sa va provoace numai insomnii.

  16. @vercigentorix: preocuparea pentru viitoarea mea drama profesionala ma copleseste 🙂

  17. Ah, încă o chestie, acum că ţi-ai schimbat locul de muncă bănuiesc că n-o să te mai superi când eu şi alţi câţiva de p-aici o să scriem nasoale de Gâdea, nu? 🙂

  18. desigur,voi urmari mai ales asemanarea si diferenta intre Vorbe grele si Tonomat.Apropo, Tonomatul lui Ciutacu mi se pare un titlu mai curand pentru Capatos sau similar.Mai bine ar fi fost(pentru mine),Matul lui Ciutacu (desigur ma rfer la matul de la sah nu cel de la coltul strazii).
    Oricum,bafta si succes!sau cum zicea un fost prieten de-al dumneavoastra:Emisiune!

  19. Victor, comentariul asta nu are nic o legatura cu subiectul si nici nu as vrea sa aiba! Am uitat parca sa ne relaxam si poate de prea multe ori am uitat ca suntem oameni, asa ca iti doresc auditie placuta, cu o singura mentiune: din suflet!

  20. Am si eu o intrebare: cum se aplica legea noii impozitari fara metode de calcul? Cand se poate face putina ordine si la ITM, unde raspunsurile sunt evazive si te indruma la procese. Inde este atunci rolul de mediere si impunere a legii? De ce mai exista ITM? Sunt curioasa cati angajati au, pe ce salarii etc.
    Cu multumiri.

  21. Pentru ca totul se intoarce la justitie – sau mai exact la lipsa de justitie – poate ar fi interesant sa-l intrebi pe premierul Romaniei daca, in locul unui lung sir de compromisuri in genunchi facuta – speram ca – din interes national sau mai exact pt ajutor financiar extern, nu era cumva mai bine sa avem un sistem de justitie capabil sa faca ceva de genul asta
    Pt ca probabil nimeni nu are rabdare sa citeasca fac eu rezumatul: proprietati in valoare de 1.3 MILIARDE de euro confiscate de justitia italiana de la un om de afaceri care avea legaturi cu mafia.

    Asta spune totul – mafioti si evazionisti avem si noi si poate e cazul ca puterea din Romania sa realizeze ca in locul plocoanelor in fata oricui stranuta din exterior nu cumva ar fi mult mai bine sa ne facem noi ordine la noi in tara pt ca financiar cel putin asta e singura solutie pentru consolidarea economica a tarii ca intreg si a bugetului de stat in particular – nu plecaciunile facute in fata altora si compromisurile – ci buna organizare interna.

    Asa incat in loc de masuri de Kovesibitare domnul prim-ministru ar – cel putin in opinia mea – ar face mult mai bine sa ia masuri reale de atacare a evaziunii fiscale mici si mari.

    Din punctul meu de vedere cei care sustin ca fondurile europene sunt solutia pentru dezvoltarea romaniei sunt – si sa-mi scuzi limbajul Victor – fie prosti sadea fie parte a sistemului mafiot. Solutia reala sta in aducerea evaziunii fiscale la cote decente pentru un stat european si scoaterea Romaniei din acest punct de vedere din zona tarilor bananiero-ex-sovietice. Si asta nu o spun doar eu – cetateanul Ganga de la colt – ci si economisti de reala reputatie din tara si din exterior – numai ca domnul Ponta e prea ocupat cu telefoanele la Basescu ca sa auda…

    PS: succes Victor si sper ca prin dialog civilizat nu intelegi si evitarea obtinerii unor raspunsuri reala la intrebari incomode

  22. “Pe aceia dintre ei care preferă dialogul civilizat isteriei îi aștept, de luni, 8 aprilie, la ora 21, la Tonomatu’ lu’ Ciutacu, pe România TV.”

    Cu tine moderator are sanse de a fi prima emisiune ever pe RTV cu un dialog civilzat si fara isterie. 😀

  23. Cred ca primul invitat al tau va fi Victor Ponta!!!

    De lucica53 pe 2 April 2013 la 13:13 (#)
    Ma scuzati ca am avut dreptate!

  24. D-le Ciutacu,imi este egreu sa cred ca va voi mai vedea la un post pe care nu il urmaresc din motive evidente.Sper totusi ca d-l Ponta sa primesca de la noi faptul ca nimeni sau aproape nu a votat USL ci Jos bASESCU. Sa nu se mai ingamfe. Sunt multi care nu se vor mai duce la vot, ce a facut Ponta e o josnicie, a luat voturi si din nou am fost mintiti cu nerusinare . Nu astept nimic de la Ponta , astept anul 2014 sa nu mai fie USL nicaieri, in neant cu ei mincinosii.

  25. @Valentin: nu mi-am schimbat nici modul de comportament, nici parerea despre Mihai

  26. Succes! in noua ta emisiune.Si am o rugaminte…………niciodata sa nu-ti denigrezi fostii golegi de la A3.Ramii asa cum te-am cunoscut

  27. @Oscar Wilde: Si eu abia astept sa vad finalul: aducerea la guvernare a doamnei Udrea, fara ca aceasta sa fie nevoita sa se descalte. Doamna tocmai a declarat pe un post de televiziune ca sustinatorii domniei sale candidati pentru conducerea PDL opteaza pentru colaborarea cu PSD-ul pe proiecte majore (cum ar fi reparcelarea Romaniei intre basistii declarati si basistii nedeclarati, presupun). Vinovati au fost doar cei 2300 de PDL-isti care au refuzat s-o investeasca pe cea mai buna “absorbanta” de bani din Romania cu statutul de lider al asa-zisei noi opozitii, prigonite de asa-zisa noua putere.
    In rest, vivat Kovesi, o alta absorbanta priceputa de probe importante din cele mai grele dosare de coruptie din ultimii 10 ani, care nici macar nu va mai avea bucuria de a absorbi cot la cot cu absorbantul de prejudicii financiare impresionante, Daniel Morar, pedepsit cu proaspata sa absorbire in CCR.

  28. Deci, OMUL ZILEI, vine la prima dvstra emisiune, la RTV.Poate il intrebati daca are de gand sa raspunda cinstit la intrebari, si daca da,si numai atunci, va rog sa-i puneti(daca binenteles, considerati si dvstra. ca sunt de interes), urmatoare intrebari:1.De ce atunci cand s-a ales in parlament un judecator la CCR, cu ceva timp in urma,Dl. Ponta a convins opozitia, pe la miezul noptii,sa nu se mai opuna. 2.Crede sau nu ca datorita domniei sale, Basescu mai este in fruntea tarii, si mai chinuie poporul asta.Vreau sa ma explic, si eu, ca multi romani, care iubim cu adevarat aceasta tara, am fi preferat sa nu accepte nenorocitele alea 11 puncte, pentru ca, nu-i asa, ca nu i se cerea ca lui Stefan cel Mare(dute la ostire, pentru tara mori, si-ti va fi mormantul…etc).El nu-si pierdea viata, ci doar un amarat de post.Cred ca daca ar fi facut asta, ar fi putut cere romanilor, orice.Asa s-a ales cu mult dispret, cel putin din partea mea. 3.Poate sa ne explice si noua, de ce a semnat pactul ala nenorocit, care dupa parerea mea, si nu numai a mea,i-a dat multa legimitate lui Basescu, si face acum, ce face, isi bate joc de toti. 4. De ce i-a cerut lui Antonescu sa fie interimar la justitie.I-a facut placerea lui Basescu, e clar, dar el ce profit a avut? Eu una cred ca a fost o miza f. mare, un castig f. mare al lui, nu-l vad acum,dar daca nu ar avea nimic de castigat, inseamna ca a devenit Basescu 2, ma refer mai ales la ticalosie. 5.Vrea ca USL-ul sa nu se rupa, doar pana la prezidentiale, pentru ca sa poata face tot ce-i trece prin cap, atat lui, cat si mentorului sau, Basescu, iar apoi sa candideze la presedentie? Eu cam asa vad ca va proceda, o spun cu durere, pentru ca nu credeam ca generatia domniei sale sa mai poate naste monstrii.E foarte adevarat, ca si natiunea a cam dormit.Poate ca se va trezi la un moment dat, si va arunca cu ei la gunoi, unde le este locul.

  29. Este alegerea Dvs ,sa plecati de la Antena 3 la RTV .Va doresc sa va fie bine si sa realizati ce va doriti .Nu am dorit sa-l vad pe Ponta la prima emisiune .Stiu dinainte ce va raspunde si pot paria ca intrebarile vor fi cuminti ,iar raspunsurile anoste .Dar un lucru bun se va intampla .Nu-l voi vedea pe premierul Romaniei cu mainile in buzunar ,asa cum face in cele mai multe cazuri .Mereu isi baga mainile in buzunar sugerand atitudinea ca-l doare undeva de parerea multora .Este fericit cu coabitarea sa si ne va spune ca are in continuare ura fata de Basescu ,ca si cum nu ar sti ca faptele vorbesc .Cu tot spectacolul oferit de uselisti ,de Ponta oleg ,pacaliciul ,de Zgonea ,colegul lui Mihai Viteazul ,de anosta Andronescu ,de propagandista fosta invatatoare grevista ,ma felicit ca nu am votat pe uselisti ,la fel cum ma felicit ca nu am votat niciodata pe Basescu.

  30. @lucica53:

    Felicitări! 🙂 Eu mizasem pe Năstase, dar având în vedere circul ultimelor zile, Ponta l-a întrecut la domeniul – interesul publicului.

  31. Surpriza si lovitura de gratie ar fi fost cu Antonescu invitat ! Asta te pozitiona si pe tine bine fata de trecut si fata de viitor, dar siguuur, intelegem ca pute greu postului! Proasta si tampita strategie asta… macar puteau sa fie mai subliminali! Ei ii dau cu Ponta, Ponta presedinte ! :-))) Ce mai are de zis Ponta ?! O sa ranjeasca ca bou ca s-a luat de la chior!

  32. @Cristina: e un pic invers. lui ii pute postul
    @alex: daca tot stii dinainte intrebarile, nu mi le trimiti si mie? sa nu mai muncesc ca prostu’

  33. Mult succes! Foarte tare promo-ul emisiunii tale.
    Nu o sa-ti spun care sunt intrebarile mele pentru Ponta dar sunt convins ca 99,9% o sa i le pui tu.
    Totusi, daca in fiecare fraza Ponta eu sa zica ” eu, ca prim minisrtru …bla…bla” te rog sa-l intrebi de ce ne repeta obsesiv ca el este “prim ministru”; toata lumea stie asta si toata lumea vede ca in momentul acesta a dezamagit pe toti cei care au crezut in el. Din punctul meu de vedere, el ca prm ministru face gafa dupa gafa.

  34. Ti-am zis ca-ti duceam lipsa! Hai sa fie intr-un ceas bun,un nou inceput,bafta si audiente mari!O sa ma uit,iti dai seama…Acum o intrebare pentru Ponta:Ce va face daca in 2014 Bruxelles-ul,sau ambasadele,sau alta galaxie o sa-i spuna ca ar fi bine,pentru interesul national sa-l mai puna pe Basescu un mandat(sau pe cine o vrea Basescu atunci),ca el e ce ne trebuie,nu Antonescu.Ca acum asa ne-a lasat sa intelegem, ca responsabilul din el ,spre binele natiunii ,a luat hotararea sa-i faca pe plac lui Basescu in orice pretentie ar avea,ca asa cereau aia de afara.Toate porcariile facute sub acest pretext(asa vor aia de la UE,FMI,SUA,etc) ne arata o fata urata,lipsa de cuvant fata de noi,fata de parteneri,adica exact ce zicea ca nu va face.Unde este parteneriatul ala corect pe care ni-l promitea?Scuza asta cu e responsabilitatea mea si imi asum,cu interesul national, nu inseamna nimic de fapt.Are deja voturile noastre pentru 4 ani,s-a cocotat in scaun,ce-i mai pasa?…schimba macazul.
    In alta ordine de idei,nu ai dreptate vis-a-vis de Antonescu.Nu lui ii pute postul,ci postul a inceput sa toarne mizerii si minciuni de multa vreme incoace,postul are ceva cu PNL-ul tot.Daca undeva s-ar spune numai magarii neadevarate despre tine,la foc continuu,tu cum ai fi?L-am vazut invitat la acel post la Laura Chiriac si a fost absolut ok,omului nu i-a putit nimic.Deci eu cred ca primul pas l-a facut postul prin toate minciunile pe care le-a turnat,nu invers.
    In concluzie,eu as spune ca daca ar exista pe bune un dialog,atunci oamenii ar intreba,iar cei asezati comod acum in functii ar raspunde cinstit ,corect si fara aroganta.Faptul ca te prostesc in fata,ca te mint la nesfarsit,ca una iti promit si alta fac,ca nu-si respecta promisiunile,asta te duce la isterie.Isteria se naste dintr-o disperare si o neputinta a celui pacalit.Sa crezi ca ai dat votul tau unui domn si sa te trezesti in fata cu un smenar,la fel ca ala pe care a promis ca o sa-l dea jos si o sa-l bage la puscarie si acum sa-i intaresti mijloacele ca sa ne fure si sa ne umileasca mai departe,ba sa-l mai pui si la adapost de orice eventuala tragere la raspundere,e normal?

  35. Ce-mi vine in minte acum in legatura cu d-nul Ponta:atat de tanar si atat de imbatranit in rele!Deci tineretea nu este o garantie a integritatii morale!Nu poti ,dupa ani de “lupta”cu oamenii regimului Basescu,dupa ce te vaiti ca nu poti “guverna”din cauza ca justitia este aservita acelorasi oameni ai lui Basescu,sa vii si sa pui sefi in justitie aceeiasi oameni!Nu e vorba numai de Kovesi,sa nu ne mai amagim!Am sa te urmaresc pt. ca te apreciez dar pt. mine nu mai exista intrebari!Iti doresc un debut norocos!

  36. Don ciutacu, nu stiu de ce, nu stiu pentru ce, nu vreau sa stiu secrete sau mizerii, nu ma intereseaza dedesubturi, lucraturi, mistere. Un singur lucru as vrea totusi sa aflu: cum puteti suporta glasciorul isteric, mitocanesc, absolut imposibil, al fetei aleia, matei, parca sorina? Am dat un pic acum vreo doua seri, sa va vad, nu mai erati, in schimb don’soara se dezlantuia, ba tutuia invitatii, ba ii domnea, facea spume la gura, se dadea cu capul de masa, nu mai putea, era la capatul rabdarii, era indignata, era enervata, era excedata, era singura impotriva tuturor, era neinteleasa, nelinistita, si – daca ma intrebati- eu cred ca era si cam nefututa, iertata sa-mi fie expresia!Ceva de un meltenism feroce, absolut lipsit de profesionalism si decenta! Dupa ce o vezi la antena3 pe nureldin sau pe stoicescu, eu cred ca tre’ sa fie moartea s-o suporti pe melteanca! Stiu, am lungit-o, dar, totusi, cum o suportati?

  37. Intrebari:
    – d-nul pm este cumva ofiter activ ?
    – de cit timp (luni, ani) a batut laboanta cu stapinul inelelor ?

    Poate ne spune d-l pm de ce ii place sa se autovictimizeze la nesfirsit.

  38. @alien: cine-a zis c-o suport/urmaresc? da’, cand era la Antena 3, n-ati remarcat-o?

  39. Dacă se poate, aş avea şi eu o întrebare pentru Premier, care însă necesită anumite explicaţii.

    În opinia mea, Ponta nu se află într-o bolnăvicioasă şi vicleană coabitare cu Băsescu…cel puţin nu autoimpusă. În acelaşi timp nici nu cred că a bătut mâna cu el în vederea ruperii USL-ului. Cu atât mai puţin cred în teoria conform căreia ar avea câteva table pe umăr… Singura mea bănuială cârcotaşă, ar fi faptul că poate-i miroase a Preşedinte la sfârşitul lui 2014, dar asta e deja de domeniul speculaţiilor de Cismigiu.
    Altceva îmi sare mie în ochi. Şi anume gradul de sclavie la care suntem supuşi din exterior. E clar că şefii din justiţie care trebuiesc numiţi acum trebuie să fie cei doriţi în exterior, dar chiar să ajungem până acolo încât ‘dorinţa’ occidentului să fie literă de lege? Păi în cazul ăsta de ce am mai avea nevoie de politicieni pe care să-i alegem? Doar ca să ne conducă administrativ, iar deciziile cu adevărat importante să fie luate de afară, indiferent de dorinţa noastră? Într-o asemenea situaţie, devine cât se poate de concretă starea noastră de sclavie, la care ne obligă propriii noştri conducători, atâta timp cât ei înşişi sunt sclavii celor de afară…

    Având în vedere evidentul caz de siluire, în care-l vedem pe Ponta în rolul ‘good Cop’ (coabitând şi fiind paşnic), şi pe Antonescu ‘bad Cop’ (strigând anti-Băsescu), aş avea şi eu o întrebare. Până unde merge limita (dacă există o limită) suportabilităţii politicienilor, în ce priveşte ordinele primite de afară?

  40. Scuze pentru spam, dar era să scap berea din mână…
    Ponta la Stoiceasca…

    Stoiceasca: Deci să înţeleg că nu aţi făcut un pact cu Băsescu…
    Ponta: Nu doamnă, cum să fac aşa ceva…
    Stoiceasca: Ce să le spunem oamenilor? Că nu aţi vândut, şi nu l-aţi trădat pe Antonescu, nu?
    Ponta: Nicidecum…
    Stoiceasca: Nu v-a oferit nimic Băsescu…nu?!
    Ponta: N-are ce să-mi ofere…

    Vă rog să mă scuzaţi. Fac o pauză să râd până-mi bat vecinii în ţeavă… 😀 😀 😀
    Deci cu alte cuvinte, n-a avut sniperu’ ce să-i ofere…nu că n-ar fi acceptat el nici o ofertă din partea lui…nu?! 😉 Absolut minunat… Adică liniştea mea constă în inexistenţa ofertelor tentante, venite dinspre Băsescu spre Ponta, nicidecum în coloana vertebrală a baschetbalistului, care ar fi refuzat no matter what… Da-mi-aş foc în semn de protest, să-mi dau! 😀 …. Huuoooo, fi-v-ar limba română de râs, să vă fie! Nici să mă minţiţi frumos nu sunteţi în stare! Am scăpat de aroganţi şi-au venit proştii…

  41. Sa-i sugerati lui Ponta sa o lase mai moale cu expresia “partenerii externi” – devine enervant. Sa caute si el un termen mai potrivit, de exemplu “stapanii din strainatate” sau ceva…

    V-am pupat, mult succes!

  42. As avea o intrebare pentru D-l Ponta. Daca bine-mi amintesc a fost facuta publicitate ca si-a luat un consilier un tanar (sper ca nu confund cu Basescu) care avea un proiect pentru o platforma de Job-uri pentru sistamul de stat. Acum se discuta ca vor fi create 40000 de noi locuri de munca in Sistemul de Stat. As fi curioasa sa stiu daca se vor publica si se vor face selectii prin firmele specializate sau aceste locuri sunt rezervate, ca si pana acum, pentru persoane ¨alese¨. Aseara l-am auzit pe Ministrul Culturii spunand ca le pleaca oamenii din cauza salariilor mici. M-am uitat repede pe principalele platforme din Romania unde oamenii isi cauta de lucru: Ejobs si Bestjobs si ce sa vezi? Nici urma de cerere pe piata 🙂 M-am uitat pe site-ul Ministerului si ce sa vezi? Anunturi vechi de un an si cerinte exact ca la Caietele de Sarcini pentru licitatii (de exemplu pentru un post: 9 ani vechime ???? cum or fi ajuns la cifra asta? Nu trei, nu cinci, nu 10, taman 9 🙂 !

  43. O curiozitate mica mica a unui imbecil votant (da, imi fac mea culpa) … poate ne spune cum a castigat USL alegerile anul trecut fara sa-mi indese pe gat rahatul cu doctrina, proiectu’, pacea sociala si coabitarea in pace si onor. Ca oi fi fost imbecil sa votez, dar nu sa ma cred in gradina Edenului in loc de Romania.

  44. “Cultura înaintea politicii, dialogul mai presus de certitudini, echilibrul înaintea umorilor şi civilizaţia peste strigăt.”
    Nu contest ca asta ar fi calea,sigur,tu stii mai bine,insa,eu te rog daca ti se pare OK sa il intrebi pe dl Ponta despre formula de calcul a KWH pt. populatie a dlui Iancu.Si,daca dl Iancu mai traieste si nu a fugit dupa Codrut Marta!Am inteles cu Europa,frate cu dracu,etc toata gargara asta.Daca i-ai pune intrebarea asta as fi convins,oarecum,ca eu nu am innebunit,ca toata politica si analizele vietii politice mai au legatura cu noi.
    Incep sa cred ca toata smenozeala e sa ii prostim pe fraieri,sa mai aminam pina la vara cind mai apare alta urgenta,comentatorii maninca si ei o piine si asta e!
    Viata dupa blocuri merge in continuare si e mai dura decit atunci cind a facut BUG piesa,deocamdata noi cei de dupa blocuri avem interese stringente destul de diverse.Viata nu are cum sa nu ne aduca odata si odata sa avem un interes comun,atunci nu stiu cum se va termina,dar bine nu fi …
    Asta,cu Iancu e doar una dintre multele nelamuriri privitoare la psd.

  45. Acum cativa ani, in coltul meu de lume, nu auzisem de tine. Iti vazusem probabil numele la diferite ziare online dar erai unul din cei multi jurnalisti din Romania. Nimic sa te remarce… pana la scandalul cu boc.
    Atunci ti-am urmarit emisiunea in care i-ai reamintit premierului boc ca de fapt el sta cu mana intinsa sa isi ia salariul din banii amarasteanului si nu invers.

    A fost momentul in care coltul meu de lume a auzit de Victor Ciutacu. A fost clipa in care nu mai erai unul din cei multi.

    “ghita” e “somniferul” coltului meu de lume.
    Victore, ai avut interviuri foarte bune in decursul carierei tale din ultimii ani.

    Cred ca acest interviu cu ponta e un moment decisiv in cariera ta: you make it or you break it!

    Bafta!

  46. …..eu ca prim ministru,imi asum responsabilitatea,copilul meu vreau sa traiasca intr-o tara,parteneri externi,bla,bla.A-ti recunoscut retorica deja obositoare?Nu-l lasati sa„ bata” campiile patriei,chiar daca a-ti schimbat postul,fiti la fel de intransigent si inghesuiti-l zdravan pe „coabitatul”asta.

  47. Am vazut emisiunea aseara. Au razbatut prin sticla emotiile unui nou inceput. A fost bine.
    Sa aveti spor in toate cele bune!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.