Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Flacăra democraţiei, la tomberonul OTV

Flacăra democraţiei, la tomberonul OTV

1. Doar Hitler şi-a mai permis în istoria recentă să folosească simbolul olimpismului în scopuri politice. Apărătorii în alb ai democraţiei sunt tare mândri de ideea lor.

2. În timp ce Sorin Blejnar îşi revendică dreptul de a ieşi din ţară, Andreea Marta e pericol social şi stă la brutărie. Plus c-o face propaganda de râs că era cam curvă.

3. Marele opozant Dan Diaconescu Direct are negociată pentru joi o ediţie specială cu opresorul Traian Băsescu. Sper că vine cu scoaterea de sub urmărirea penală.

4. Niciodată-n 12 ani n-am avut vreo treabă cu vecinii. Maşina stă-n parcarea blocului fără probleme. Cu excepţia inerentelor zgârieturi, n-a păţit nimic special. Azi dimineaţă, însă, pe capacul portbagajului (sau cum s-o numi el) scria apăsat, cu majuscule şi diacritice, BĂTAIE: Nu-s atât de sperios ca să cad în tentaţia facilă a isteriei de campanie, deşi mi-ar fi uşor. Dar, orice ar fi, n-o las aşa. Chestiile astea, dacă-s făcute cu intenţia de a mă intimida, îmi generează reacţia inversă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

85 thoughts on “Flacăra democraţiei, la tomberonul OTV

  1. n-ai o camera de securitate orientata catre locul de parcare ?
    si eu fac urit la faze d-astea cind cineva incearca sa ma intimideze.
    nu-i/te lasa !

    apropo de vecini, nelu/chiru napirca chiar exista,
    sau este un personaj de roman/fictiv ? 😀

  2. faptul ca basescu, dupa hitler apeleaza la un simbol olimpic (flacara olimpica), intro campanie politica nu poate surprinde pe nimeni, la ce te poti astepta la un regim de factura fascistoida?
    dupa 29.07.2012 ne putem astepta la orice… un presedinte cu astfel de convingeri poate arunca societatea romaneasca in bezna barbariei…noaptea mintii!

  3. Cu părere de rău vă spun că mi se pare că se în țara asta va fi răzmeriță dacă Băsescu nu cade. Tare mi-e teamă… Așa temeri doar în decembrie 1989 am avut începând cu faimosul miting. Să dea Domnul să nu fie așa!

  4. Ar fi prea tare sa se duca la OTV. Cred ca o sa (incerc) sa-l urmaresc de data asta.

  5. Basistii extremisti s-au apucat de ce le place lor cel mai mult – intimidarea adversarilor. Exact cum faceau Batalioanele SA ale lui Adolf Hitler. Raspunsul nostru? PREZENTA LA VOT !

  6. Imi permit a adresa o intrebare: stia Presedintele in momentul desemnarii lui Ponta ca Prim-ministru ca teza de doctorat a acestuia e susceptibila de plagiat? De reflectat…

  7. Victor, joi tipariti si voi mai multe carti ca azi a fost jihad… n-am prins nici macar una singura

  8. Sunt curioasa cum o sa te porti in malaxorul Politiei Romane ,dupa ce o sa depui reclamatia. Te-as sfatui sa te lasi pagubas, ca om patit ce sunt, dar stiu ca esti incapatanat. Si un sfat amical: nu-ti mai molfai cuvintele, fa lectii de dictie caci altminteri ai coerenta in idei. Baga-ti in minte ca esti la fel de bun vorbitor pe cat esti de bun jurnalist.

  9. Buna seara d-le Ciutacu,

    Indiferent de ceea ce credeti Dvs.,eu citesc blogul Dvs. mereu,nu mai fac niciun comentariu, ca poate nu sunt potrivite.

    Imi pare rau de ceea ce s-a intamplat cu masina Dvs..Aveti grija de Dvs. si de familie,indeosebi de Vlad.Lumea este incredibil de rea.

    Cu mult respect,
    IoanaP

  10. Nostradamus,
    ştiu că sunt disperaţi. Cel care postează sub nickul “george” de mult timp mă provoacă. E prima şi poate ultima oară când i-am dat replică. Întrebarea mea către el se referă la curajul unui bărbat versus curajul a trei femei care scriu pe acest blog.

  11. Fac impins din culcat cu 140, 6 serii de cate 8 repetari. Spune cine-a zgariat. Sau macar, cine crezi. Oricum, orice om e pasibil de aerobic. Greseala e omeneasca. Spitalele pentru oameni sunt facute.

  12. In legatura cu cartea Domnului Marius Oprea despre traian basescu, va comunic parerea mea ca difuzarea acestei carti este putin boicotata ; astazi la chioscurile Rodipet nu se gasea “Jurnalul National” (am inteles ca nu a sosit ziarul), iar la o alta firma de difuzare a presei, se gasea ziarul, dar fara carte.
    E bine ca apare (din nou) joi, 26 iulie, dar cred ca e insuficient.
    O propunere : de joi, dupa amiaza, de pe site-ul Jurnalului National si al Antenei 3, sa se poata descarca (un PDF, format A4, fara posibilitate de modificare, dar sa se poata printa) cartea in cauza !…

    Eu cred ca ajuta (mai ales ca sunt doar citeva zile pana duminica, 29 iulie) !…

    Un mesaj pentru PDL (inclusiv seful lor) :
    Vara asta se poarta dungi (verticale) !

  13. javra anunta acum labe1 tv BOICOTAREA TOTALA a alegerilor…

    pluseaza… e posibil ca nici el sa nu se prezinte la vot… pdl-ul sa nu aiba reprezentanti in sectiile de votare

    exact ce anticipam saptamina trecuta… daca usl-ul sta cu miinile in sin sintem terminati… sau o sa inceapa luni ceea ce asteapta cei ca mine (cu nervii intinsi la maxim)… o revolutie violenta impotriva javrei si a mafiei securisto-portocalii

  14. Le place Basescu sa se duca sa-l voteze si sa nu-l bage inapoi la Cotroceni ca pe o JAVRA PLOUATA, sa-l bage ca pe un PRESEDINTE, cu demnitatea unui presedinte al Romaniei nu ca pe un ghertoi ce a castigat presedentia la Alba-Neagra prin exploatarea unei chichite. Romania nu merita asa ceva.

  15. In Ianuarie s-a strigat:
    ‘Nu producem cat furati’
    acum vorba unuia, referitor la indemnul de ne prezentare ar trebui sa se strige
    ‘Nu votam cand comandati’

  16. Da, ce era de asteptat s-a intamplat: a anuntat ca boicoteaza referendumul. A cata oara zice una azi si maine o zice pe dos? Omul asta n-are pic de caracter. Un mitoman, pe langa multe alte “calitati”.

  17. Democratia portocalie pute!

    Iata cum se prezinta democratia portocalie: PDL+Basescu vor sa boicoteze referendumul, prin absenta reprezentantilor PDL din sectiile de votare si prin instigarea la incalcarea dreptului la vot. Brusc PDL-ul nu mai are suficienti membri care sa se prezinte la sectiile de votare. Ma tot intreb: Basescu ne considera pe toti cretini sau ii considera cretini doar pe cei care inca il mai sustin? Sa intelegem si noi.

    Pe facebook se spune ca PDL cumpara buletine de la cre(s)tinii romani pe care sper sa le foloseasca apoi sa faca si credite in numele idiotilor care isi vand identitatea, viata si viitorul, nu numai al lor, dar si al copiilor si nepotilor..

    Pentru a intelege ce democratie apara psihopatii portocalii, trebuie doar sa aflati ca Elena Udrea este prima hoata din PDL… dovedita. Deci este clar de ce insista ei pe boicotare. Va dati seama cate puscarii vor trebui construite?

    Sa zicem ca PDL nu are membri pentru toate sectiile de votare. Atunci unde dracu au disparut? Au fugit din tara? Oare de ce? Isi acopera hotiile? Marta a disparut, nevasta-sa e proxenet si prostituata, Blejnar da cu subsemnatul pe la DNA. Le tataie fundul atat de tare de vor sa faca tot posibilul sa scape de ceea ce romanii isi doresc, IN MOD DEMOCRATIC, sa aleaga?

    Majoritatea nu mai conteaza? Pai si atunci cum poti sa spui ca sustii democratia? U.E, P.E. unde cacat sunteti acum, cand drepturile ne sunt iar FURATE?

    ATENTIE! BOICOTAREA REFERENDUMULUI REPREZINTA FURTUL DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE OAMENILOR SI ESTE O INCALCARE GRAVA A CONSTITUTIEI! Madam Merkel, acum de ce nu te mai sesizezi?

  18. S-a mers prea departe cu mizeriile iar daca as fi in locul tau as iesi public si as zice ca sint speriat. Atunci se vor opri. Daca tu zici ca nu te sperie ci dimpotriva te intareste, s-ar putea sa se amplifice treaba si nu e bine, mai linisteste-te si tu ca e pacat, esti ombun

  19. Declaratie MRU: “accidentul prin care Victor Ponta a devenit premier devine o nenorocire pentru toată ţara”.
    Pai da, la Ponta a fost accident. La MRU, nu. Acolo a fost o evolutie lina, programatica, inceputa la CC al UTC, conform tuturor procedurilor de cadre ale Partidului. MRU, un cadru de nadejde – de astfel de oameni are nevoie Tara si Partidul.

  20. Se pare ca istoria lui basescu s-a cumparat cu duba de catre pdl.Dimineata nu am mai prins-o.Sa tipareasca JN 20 de milioane de carti si sa vedem daca pdl are banuti(are, pentru ca asta insemna vreo 20 miloane de euro, un mizilic pentru ei). Atunci tipariti 80 de milioane de exemplare, ca daca vin cu dubele, le trebuie 80 de miloane de euro si uite asa se imbogateste Voiculescu pe seama pdl. 🙂 :))

  21. M-am uitat la B1. Domnule Ciutacu, omul e un actor desavirsit!. Ce voce, ce mimica, ce tremolo in glas!! Si, intr-un crescendo desavarsit, a chemat la boicot. Sa mori de ras… ca si cand nu asta era ideea de la inceput. A jucat tot teatrul cu mitingurile, cu grija tarii, cu salvarea noastra de la dezastru!! Trebuia sa convinga Europa doar! Si nu orice boicot, boicot pentru ca referendul va fi fraudat. Nu poti domnule Ciutacu sa nu ii apreciezi echipa de campanie! Mi-e mila de doamna Merkel:))))

  22. Imi pare foarte rau pentru masina. Romania lui Basescu arata oribil, inspaimantator de-a dreptul. Sper sa fie ultimile zvacniri ale unui regim sinistru care va muri pe 29 la referendum.

    Am o sugestie legata de cartea lui Marius Oprea, avand in vedere ca PDListii cumpara cu zecile de exemplare. S-a spus ca se va reedita joi, dar va avea probabil aceeasi soarta. Ii puteti sugera sa o puna in vanzare in format electronic, de exemplu prin Amazon CreateSpace, sau prin orice alt site care ofera posibilitatea de a plati online? Este foarte usor de publicat si pana duminica se pot vinde sute de mii de exemplare (iar pdlistii nu mai au cum sa le cumpere pe toate).

    In plus, putem si noi cei din strainatate sa o cumparam, ceea ce mi-as dori foarte mult :-).

  23. @Dan: ce sa faca, mai exact, USL? sa-l ia de chelie si sa-l duca la vot?

  24. s-au mai imbracat in alb,niste unii prin america..pacaliti bine inteles de un ‘pastor’ un fel de basescu de la noi…daca stau si ma gandesc,ii pot numi martorii lui basescu…un fel de spirit religios…’pastorul’ cica avea fabrica de confectii…le-a zis credulilor ca vine sfarsitul lumii sa se pregateasca…si au cumparat toti costume albe de la ‘pastor’..acesta ulterior ajungand bogat..si s-au adunat toti intr-un loc…crezand ca Dumnezeu ii va rapi de pe Pamant…si nu a venit sfarsitul prezis…si au ramas niste multi fara bani…aceeasi tactica…se distruge statul de drept…in Romania o sa fie cataclism,tunami daca nu e basescu bulibasa…neaparat trebuie sa declaram 29 Iulie sfarsitul lumii…ar fi singurul eveniment care l-ar salva pe basescu de la: ‘vara asta se poarta maro’…

  25. Marturisesc cinstit ca de multe ori m-am gandit cum ar fi sa tragi o dunga “ornamentala”pe masina unuia pe care nu-l suferi!Dar imediat mi-a si trecut gandul.Pur si simplu un om normal NU face asa ceva,este ca si cum ai lovi un copil pentru ca nu il inghiti pe tata-sau.Iar amenintarile cu bataia nu arata decat disperare.Disperare ca a pierdut deja,disperare ca in ciuda faptului ca vor face tot posibilul sa intoarca rezultatele referendumului ,TB va ramane cel mai odios personaj din viata romanilor.Marturisesc ca ma asteptam la boicot si la acuze de frauda,doar ca nu asa de tarziu.Cat despre faptul ca noua Uniune a Sovietelor ii tine partea,nimic de mirare,nu numai la noi politicienii au uitat ca misiunea lor este sa guverneze pentru si in folosul celor carte i-au ales.In 1947 Vasinski i-a batut MS Regelui Mihai I cu pumnul in masa in timp ce in jurul Palatului Regal erau masate trupe loiale rusilor.Noii komisari (nefericit cuvant dar care spune atat de multe…)ai noilor Soviete nu ne bat cu pumnul in masa si nu ne inconjoara cu trupe ci ne trimit scrisori la fel de amenintatoare si de periculoase.A remarcat cineva ca sintagma DREPTURILE OMULUI a disparut din limbajul polticienilor?

  26. Violet vb lui Irene, nu vreau sa ma imbolnavesc de hepatita si iti multumesc pt raspunsul amicului george, da sunt niste fricosi si lasi care nu se dau in laturi de la nimic pt a jigni si ameninta.Stau si te intreb george ce daca o ameninti pe Silvia ca ai adresa ei, e dreptul ei, al meu si al nostru sa votam pe 29 iulie si sa spunem DA.Aseara ne-au venit prieteni buni din belgia, nu pot sa va spun ce fiasco de seara am avut cu ei si cu o familie de intelectuali patroni.Ne-au facut prosti in fata, ca ne dau afara din UE,Crin e betiv si nu stie drumul catre casa, nastase care a furat si cate si mai cate.I-am intrebat va uitati la antena 3, la care raspuns am scos-o din program, zic dar la colonel va uitati ca ei spun adevarul.Efectiv nu aveai cu cine vorbi,ca final le-am spus ca il regret pe ceausescu pt tot poporul l-a urat, pe basescu il urasc din rasputeri pt cum ne-a invrajbit ca natie suntem in stare sa ne sfasaiem intre noi, si javra sa stea sa se uite cu satisfactie cum facem acest lucru.Avem 6 zile de foc.

  27. am si eu doua intrebari.

    1. de ce e atat de greu ca mae sa publice, vizibil ca un breaking news, unde sunt sectiile de votare??? Margaaaa!!! S-aude???

    2. de ce n-am auzit sa fi prins ministerul de interne pe macar unul dintre aia care ‘confisca’ buletine?? Ca inteleg ca-s o retea intreaga, prin toata tara… Ruuuuusss!!!

    Alo, Guvernu’, ne scuzati ca va deranjam…

  28. Bravo, multumesc ca ai uploadat clipul pe youtube(Basescu contra Basescu), oribil gest comis de cainii lui B, insa felicitari tie! Lumea trebuie sa ii cunoasca adevarata fata.

  29. dan diaconescu a obtinut aperitivul saptamana trecuta cand i sa ridicat interdictia de a parasi tara ,urmeaza felul principal dupa emisia de joi 🙂

  30. referendumul este blat,pdl a cumparat arbitrii(merkel,barroso).orica​te goluri ar inscrie echipa tricolorilor ,acestea vor fi anulate de arbitrii si federatie(c c r) .din aceste considerente meciul va trebui rejucat in conditii corecte pentru ambele echipe.

  31. Nu am deloc incredere in maturitatea noastra a romanilor si nu cred ca se va atinge acel fatidic 50%+1.Oricum,daca doamne fereste rezultatul votului nu va fi validat si CCR nu va trimite spre rezolvare parlamentului decizand intoarcerea lui bas la Cotroceni,cei 40-50.000 de manifestanti de ieri vor trebui sa constituie samanta unor imens manifestatii antibasescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.