Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Fiecare președinte iese cu investitoru’ lui

Fiecare președinte iese cu investitoru’ lui

1. Alesul a plecat să se relaxeze, înainte să preia frâiele țărișoarei, în vizită privată, în luxoasa și exclusivista stațiune americană Palm Beach. Chibzuit din fire, va locui, împreună cu soția (profesoară, în timpul anului școlar), la finii lui (familia Vecerdea). Și cu sepepiști plătiți de noi la all inclusive.

vecerdea.family

2. Finuții și-au dat și poza casei la gazete (dacă te duce capul, o găsești și pe Net)

casa.vecerdea

3. Finuțul zice, în altă parte, că viața-i grea și, ca să poată pune pe roate clubul de tenis din Sibiu, și-a vândut casa din America și a băgat 300.000 dolari.

4. Totuși, doamna Vecerdea apare ca deținând proprietatea din Palm Beach.

zuzana.vecerdea

Întrebare: unde va locui, totuși, Klaus care ne-a scăpat de Mikimaus?

UPDATE: Oameni cu mai mult acces la informații decât mine îmi atrag atenția că pe alt site, unul de specialitate, casa cu pricina apare în posesia altui proprietar. Și că valorează 160.000 USD, nu 300.000. Ceea ce spune multe. Și readuce-n actualitate întrebarea de bază: unde e cazat[ familia Iohannis?

5. Antrenorul și antreprenorul de succes din Sibiu al președintelui ales ne anunță, în alt interviu, că a băgat peste 1.000.000 euro în baza privată.

Altă întrebare: ANAF a făcut vreodată un control la Bolletieri de Sibiu?

6. Marius Vecerdea susține că a jucat 7 (șapte) ani în liga profesionistă de tenis din Germania. Site-ul Federației Internaționale de Tenis, probabil neștiutor de politică românească, nu-l găsește la profesioniști și prezintă un bilanț negru al activității sale sportive competiționale: 2 (două) victorii și 10 (zece) înfrângeri.

vecerdea

A treia întrebare: Ne mai luați mult de proști cu poveștile voastre?

Da, știu, mă mănâncă-n cur ca pe maimuțe. Și mă scarpin. Klaus Werner e idolul mulțimilor. E din alt film. E reprezentantul legitim al celor care și-au luat țara înapoi. E președintele beneficiar al nebuniei din diaspora și de pe facebook. Lumea încearcă să se pună bine cu el. Sau îl evită. Fiindcă se teme ce-ar putea urma. Așa, și? Eu sunt un simplu băiat din provincie. Care a venit să facă școala-n București și s-a stabilit aici. Pentru că și-a transformat pasiunea-n meserie. Pe care nu i-o poate lua nimeni. Fiindcă face doar ce știe și știe ce face. Cam ca-n România lucrului bine făcut…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “Fiecare președinte iese cu investitoru’ lui

  1. Catalina in ceea ce priveste meditatiile ai putea inainte sa intrebi sa consulti legislatia si vei gasi ceva raspunsuri pe acolo… In ceea ce priveste valoarea de inchiriere a imobilelor daca era undeva sub nivelul inchirierilor stai linistita ca avea Ponta notat pe fituicile de la dezbatere cum a avut si “penibilitatea aia groteasca” cu pensia soacrei… Nu e al vostru ala “informatu” , ce naiba nu mai aveti incredere in el ca le stie pe toate? ca urla netu de cat de “informat” e premierul in campanie… Ce naiba chiar atat de mult va desconsiderati “idolul”?

  2. Hai sa vorbim despre lucruri serioase! Chiar crede cineva ca vizita e pentru relaxare? Chiar crede cineva ca asta e un om liber? Chiar nu se intuieste nici acum cine e papusarul? Asta chiar ne crede pe noi toti prosti? Asta chiar ne confunda cu masa amorfa si cretinoida de pe FB si din diaspora? Victore, “lupta continua”!… pentru ca tara asta chiar trebuie luata inapoi si dusa pe un drum cu adevarat democratic (justitie impartiala si economie de piata)… cand o fi posibil acest lucru …
    PS. asta = papusa paravan Iohannis. Dati papusa la o parte si priviti scena …!

  3. @Andrei: tocmai v-a desfiintat Basescu tema de propaganda cu recalcularea redeventelor. Da’ legea-i grea, ca si carnea de porc

  4. Victor da nu e vorba de tema de calculare a redeventelor este vorba strict de minciuna… Basescu cu Boc au mentinut aceste redevente e clar ca sunt “patati” si nu pot afirma altceva pe aceasta tema… Dar ingerul salvator parea sa vina din socialism si asta ce face? e de acord cu Basescu… Am inteles din 2012 incoace ca astia ascundeau legea care reglementa redeventele prin sertare obscure pentru ca erau manjiti cu bani si mita (asa turuia Ponta nu cred ca e nevoie de link). Acum ce sa intelegem ca si-a luat si el partea si mai “coabiteaza” o data in tacere cu Basescu si pe tema asta? Cum se face ca pe subiectele importante Ponta a ajuns la concluziile lui basescu: numiri justitie, redevente, rosia montana, suspendarea lui basescu, vot diaspora si acordul cu fmi toate astea in timp ce el lupta cu Basescu? Da sa stam linistiti daca 3 insi ne spun ca alti sunt basisti asa e ca doar suntem orbi sa pricepem si sa vedem faptele din spatele vorbelor!

  5. Victor Ciutacu orice lege este imposibila cand e vorba de oameni de rand si de drepturile lor (redevente, vot diaspora etc ) restul se rezolva prin OUG (traseism, mentinerea redeventelor)

  6. Noua ni se spunem ca trebuie sa ne aliniem obligatoriu cu pretul la combustibil cu UE si noi performand in astfel de alinieri am reusit sa sarim cu pretul peste austrieci dar cand e vorba de redevente aliniate la UE nu ne lasa legea …

  7. cred ca rezultatul acestor alegeri ,este unul sinomim cu cele ale referendumului din 2012…daca intelgeti ce vreu sa spun..
    cu urari de sarbatori fericite pentru tine si ai tai dragi !

  8. Am vazut acum cateva zile la mircea badea o poza luata de el de pe facebook banuiesc http://tinypic.com/r/k0rbds/8
    Ma gandesc ca poate l-a inspirat “asemanarea” cu JFK de a ales SUA .
    Astept si o poza cu N. Mandela/M. Macovei 🙂

  9. Daca tot e un articol despre Johannis cel rau, vreau sa spun ca si de pe asa-zisa dreapta, orfanii cu sindromul Stockolm ai lui Basescu ii dau la temelie sasului. I-au dat cu zel de cand a castigat sefia PNL si candidatura la prezidentiale si continua si acum. In mintea lor, Johannis le uzurpeaza pozitia lor, victoria lor. Evident, o prostie. Daca e cineva autentic de dreapta in politica romaneasca, nu parveniti si resapati de tot soiul, demagogi de doi bani, acesta e Johannis.

    Johannis are aplomb de aristocrat. Si-n izmene ar da clasa milionarilor de carton cu suflet de mojici, taranilor cu ifose de capitala. E de inteles si de ce toti politicienii de varf s-au simtit ofuscati de cand le-a luat Johannis prim planul.

    Tariceanu il propunea pe Johannis in 2009 ca un excelent presedinte, deasupra partidelor, ca in 2014 sa-l renege. Evident ca avea dreptate atunci, cand insa nu il percepea pe Johannis ca pe un pericol. (Apropo, raspunsul lui Johannis fusese “nu acum. Poate altadata”.)
    Basescu, la fel, spunea ca Johannis i-ar bate si singur pe Antonescu si Ponta, ca dupa aia sa retracteze, sa-si manifeste dubii. Evident ca avea dreptate atunci, Johannis i-a batut atat pe Antonescu (in PNL), cat si pe Ponta. PSD, cand il propunea ca o excelenta solutie pentru prim-ministeriat, ca ulterior sa-l desconsidere. Evident ca aveau dreptate atunci, in 2009. Crin Antonescu, cand cu criza din guvern iesind la vorbitor dupa Johannis si spunand ca n-are nimic de adaugat, Johannis a fost chirugical, explicase tot ce era de lamurit, ca ulterior sa revina si sa spuna ca Johannis nu-l convinge. Si lista e lunga.

    Cu totii au fost pusi la punct de Johannis, de la mic la mare. Am vazut ca inainte de turul 2 Mircea Diaconu iesise public sa spuna ca nu-l voteaza in nici un caz pe Johannis. Nu stiu care era parerea lui Diaconu despre Johannis mai de mult, dar era de asteptat reactia dupa ce Johannis il lichidase scurt cand plecase din PNL: “vad ca a devenit o moda: vreau pe lista, sunt suparat, plec din PNL. Mai mult de atat nu trebuie spus. PNL e un partid puternic in pofida artistilor care vin si pleaca”. Scurt, nimicitor, fara drept de replica.

  10. P.S. Si e cu atat mai remarcabil ca Johannis a castigat cu aerul sau de superioritate bonoma, innascuta, intr-o Romanie totusi saraca. Sau poate ca tocmai de aceea a castigat.
    Cum spunea cineva dupa dezbaterea de la Realitatea: parea ca Ponta se cearta cu seful, care-l asculta dojenitor.

  11. @Emil & Andrei: in cazul in care n-ati priceput, aici se comenteaza NUMAI la subiect; ca regula. Asta e un text despre vacanta lui Iohannis, nu despre viata si opera lui, pretul gazelor, Ponta sau cum v-ati luat voi tara inapoi. Daca va musca inspiratia si nu va puteti tine, faceti-va cate un blog si rupeti-i in dinti pe micuti. La primele devieri de la subiect, nu mai iesiti ever din spam. Lucru valabil pentru absolut toti cei care comenteaza aici!
    @all: oricine traieste cu impresia ca eu scriu aici ca sa devin simpatic cititorilor greseste amarnic

  12. @Andrei: 3 spp-isti chiar nu sunt o problema dar dubla masura e. Atata timp cat Ponta a fost intors pe toate partile pentru plimbarea in Dubai nu vad de ce nu s-ar apleca lumea si asupra vacantei in Palm Beach. Mie nu mi se pare o mare treaba dar daca s-au ridicat standardele de moralitate atat de mult… ce sa faci, te incadrezi in ele. Chiar si intr-o tara in care seful stangii e rau ca nu traieste potrivit doctrinei partidului sau dar aia de dreapta sunt bine desi majoritatea n-au lucrat in sectorul privat nici macar o zi, intr-un chiosc, vanzand leucoplast cu rivanol.
    Si nu inceteaza sa ma uimeasca faptul ca unii sunt deranjati de fituicile lui Ponta, adica, trebuia sa vina cu mainile in buzunar si el si sa vorbeasca amandoi despre cat de buni sunt ei sufleteste si d-asta trebuie sa ii voteze lumea.
    E de observat ca “Romania oamenilor normali” e o tara in care este imposibil ca premierul si presedintele sa se duca in vacanta si sa nu iasa scandal.

  13. te caci pe tine de ras de in spatele “americanului” n-o fi tot rusomoldoveanu ala ,cumnat cu shmidt ala de la mertz…rusii astia is mai destepti decat ii crede lumea,s-au infiltrat in dreapta politica si blameaza stanga…puroi 😉

  14. ah,scuze,corect..am uitat ca mafia rusa e fan bmw seria x…ale naibii cum se leaga ele toate 😀
    pai daca nici bmw-ul nu e un lucru bine facut…

  15. @Victor Ciutacu
    Din ce stiu si dumneavoastra l-ati sponsorizat pe iohannis. Indirect, via Schmidt 😉 (daca masina e luata din tara si daca faceti revizia la bavaria)

  16. Zicea cineva mai sus ca ar trebui sa va lasati de meserie fiindca nu aveti cui deschide ochii.
    Doamne fereste!!!!
    La fel ca tine si ca Badea gandim foarte multi, numai ca nu putem zice.
    E foarte greu sa vezi atatea mizerii si sa nu poti face si spune nimic.
    Apropo, emisiunea lui Mircea, de aseara, a fost superba.
    Sa nu va opriti niciodata si sa aveti sarbatori fericite.

  17. pai sa sa vedem unde ar putea sta omul….
    sa incercam cu Langley, Virginia?
    sau la Cupertino, sa-i faca un update la softul ala din anii ’90….

  18. Dupa 10 ani cu un marinar penal, urmeaza un alt penal. Cum pot fi numiti cei care-l aclama ?

  19. Deci vrei sa spui ca o casa intr-un loc exclusivist costa 160.000 $? Pai atunci Bucurestiul ce este?

  20. ceea ce mi se pare mie fascinant este cum cei care au votat sa isi ia tara inapoi sunt mai agresivi acum dupa alegeri. si-au dat seama ce “teapa” “clanta” sau “oral meltean” au luat si incearca sa isi ascunda frustrarea atacandu-i pe ceilalti. vorba ta “herr” Ciutacu( pot sa te heruiesc) este ca trebuie domnul Klausi lasat sa se perpeleasca de unul singur. el este in camera cu aburi de benzina si cauta bricheta sa faca lumina in tara asta jefuita de comunisti!

  21. Exista mult mai multe de spus, fata de ce s-a scris, iar semnele de intrebare alcatuiesc deja o padure, in ceea ce-l priveste pe acest presedinte, dovedit in instante ca fiind de rea credinta.
    Ceea ce nu se stie in tara este faptul ca Otto Schily si Wolfgang Schäuble sint “mentorii” lui iar romanii nu au habar cine sint respectivii si ce-au “rezolvat” la viata lor care chiar ca este plina de “succesuri” ca alea pe care unii romani dintr-o naivitate extrema se incapatineaza sa creada ca s-ar intimpla numai la noi. ce s-a cistigat cu votarea acestui individ? romanii vor avea ocazia sa vada si sa inteleaga ca negrul este o culoare mult mai adinca decit si-au inchipuit chiar si ei marii maestrii ai traiului bazat pe inchipuiri. 🙂
    nea “anteriorul” o sa devina un om bun care mai facea si bine. o sa incepeti sa va aduceti aminte cu drag de el pt ca exista si o inflatie in domeniul raului asa ca pe masura trecerii timpului un anume tip de rau devine chiar bine.
    continua sa ma amuze prostiile cu comunisti, securisti si alte prostii clasice la care vad ca romanul nu vrea sa renunte. tin de foame sau de cald?! 🙂

  22. O informatie suplimentarea. D-na Veceredea este de origine americana. Daca tot e sa dam informatii pentru analiza, hai sa le dam pe toate.
    Din cate stiu, D-l Iohannis isi petrece in fiecare an concediul in America.

  23. Singurii care s-au scandalizat de plecarea lui Ponta la Dubai au fost de fapt cei de stanga.

    Singurii care se vor scandaliza de plecarea lui Iohannis la Palm Beach sunt tot cei de stanga.

    E o mentalitate invechita si neschimbata a stangii romanesti si explica de ce stanga pierde in ultimul timp alegerile in mod repetat, reusind sa le castige doar atunci cand face alianta cu un partid de dreapta (vezi USL).

    Stanga trebuie sa existe si exista in toate tarile civilizate, doar ca acolo nu se mai scandalizeaza de o plecare in Dubai sau Palm Beach, de o masina BMW sau Mercedes, de 4 case sau 6 case.

  24. Da, e misto asa, cind voteaza toti stirbii si analfabetii e democratie, cind voteaza diaspora si feisbucu’ (si ei in mare parte la fel de stirbi si de analfabeti ca astia din tara) e nebunie.

  25. @Martha Logu: te-ai impiedicat de un cuvant. Altfel, da, in diaspora-s numai academicieni si, mai rar, oameni de stiinta

  26. Ce ma inspaimanta e jubilataia multora ca ne-au pus americanii sau altii presedinte. Cred ca asa era si pe vremea turcilor. Si uite asa din poarta in poarta ne cladim noi demnitatea. Important este sa avem unde ne inchina ca statul in genunchi ne bucura. Poate Patapievici avea dreptate.

  27. vestul a cazut iarasi in recesiune si nu mai sint posibilitati de insanatosire. cei din numita diaspora nu stiu nici ce se intimpla in tara in care se afla asa ca nu poti avea pretentii de la ei. chestia cu luatul tarii inapoi este un slogan folosit de H.Clinton pe vremuri de lupta electorala daca nu s-a stiut de unde vine. poti verifica.

  28. Hai, Domnu’ Ciutacu, ce tot umblati asa insistent pe site-uri? 🙂 🙂
    Ne provocati!

  29. Bag seamă că după alegerea lui Iohan s-a upgradat bugetarul de dreapta.Trebuie să fii modest,chiar dacă ai 6 case,vacanțe in Palm Beach,mergi cu bmw,ești membru în CA al unor SC! Mergi un pic pe jos și,gata,te încadrezi ca om de dreapta de tip nou.
    Băi,dar nu gasesc ăștia nici unul de dreapta care să nu mânînce din impozitele plătite de inculții de stînga?

  30. Victore,
    1. Ar trebui, totusi, facuta o diferentiere intre potenta financiara a fiecaruia din cei doi “investitori” si cat are de castigat fiecare presedinte de la ei.
    2. Ar trebui facuta o diferentiere intre ce inseamna luxul in Palm Beach si ce inseamna luxul in Dubai.
    3. Iohannis n-a fost fotografiat prin discoteci si nici n-au aparut, inca, note de plata nesimtite.
    4. Iohannis s-a dus cu familia in America, pe cand Pinochio s-a dus cu famiglia, in Dubai.

  31. nu imi explic cum poti alege pe cineva care a fost implicat in cazuri de adoptii ilegale, sau, cine stie, trafic de organe. chiar daca exista DOAR o urma de indoiala este o greseala enorma sa alegi un asemenea om capabil sa riste viata unor copii pentru profit. cum poti idolatriza un asa om? daca ii explici unuia de vede in iohannis un Mesia pur si simplu pare sa nu inteleaga: iohannis-trafic de copii,ce dracu’ e asa de greu de inteles? de cele 6 case nu mai zic, aud mereu: “si ce ma, mare lucru 6 case, ce tu nu ti-ai lua?” deci concluzia e “si ce ma, traiesc ca sclavu, da barem nu e ponta”.

  32. Si, doar o intrebare retorica : oare dl. Ciutacu e in “perioada buna”, de sta la raspunsuri decente pentru “tinerii frumosi”, gen ala (sau “acela” ?!) cu “diferentirea financiara”, cat timp are “mouse” la dispozitie ?! intreb, ca eu n-as avea…
    Bine, eu n-am blog, da’ ma enervez zilnic cand dau drumu’ la “pisiu'” si ma-mpiedic numai de “tineri” d-aia… probabil eu nu sunt in “perioada buna”, mie-mi vin pe “Cerebel” doar d-alea de la “Parazitii”…. pe care nu le pot reproduce, fiind un loc civilizat p-aici…si nici promoter la aia nu sunt…

  33. Totusi, vad ca-s multi pe aici care, din prea multa si oarba dragoste pentru Prea Alesul natiei, nu accepta sub nici o forma ca cineva sa-si puna niste intrebari vis-a-vis de concediul Prea Iubitului Romaniei. Pai,dragilor, adica KJ poate sa faca orice fapta, daca nu dubioasa, oricum contestabila si voi il ridicati in slavi, il considerati monumentul puritatii, ii ridicati statui ale neprihanirii, cu alte cuvinte va faceti maro pe limbi, schimband doar dosul pe care il serviti (pentru ca asta ati fost educati sa faceti toata viata) uitand cu cata manie proletara ati condamnat orice facea Prea Injuratul poporului. Nu stateati voi cu ochii cat cepele in fata tv-ului setat doar pe Insolventa Realitatii asteptand cu sufletul la gura noutatile, pe care vi le varsa in gat purtatorul de fular, cu privire la concediul din Dubai? Nu va dadeati de ceasul mortii pentru ca va bea in localuri scumpe,Puie Monta, din banii vostri din impozite si taxe? Nu voi va scremeati in campanii de executie publica si cereri de demisie “pa feisbuc” pentru ca Luzarul Poporului vazambea din poze facute prin discoteca exclusivista din Abu Dhabi? Aud? Si cand Lumina Neamului face la fel, scuipand pe votul vostru, acceptati cu bucurie flegma, ba si considerand-o divina, la fel cum fac cei din India cand se urineaza vaca pe ei! Va doresc din suflet sa incasati cat mai multe astfel de sfintenii, dar cand va treziti din mahmureala, si-o sa va doara crunt capul, pe mine unul sa nu contati ca o sa va dau algocalminul…

  34. Mateiescu imoral este sa minti ca mergi in concediu cu familia pentru ca trebuie sa ti reincarci bateriile extenuate de zarva si poliica din Romania si sa fii pozat in cluburi din Dubai alaturi de politicieni (si patroni de presa n acelasi timp. Ti se pare normal? Nu ne putea spune ca merge Cu Ghita sa-i pregatesca iesirea din PSD? e foarte moral si normal sa mearga politicieni in vacante dar e imoral sa-i vezi si pe acolo impartind ce este de furat in tara asta ( vezi exemplele udrea-bica ponta-ghita , grupul de la monaco,) Cum naiba se face de astia ntodeauna isi fac vacantele impreuna? Chiar atat se iubesc ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.