Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Falansterul de la Dăbuleni şi spriţul de Segarcea. Câtă dreptate avea Iliescu…

Falansterul de la Dăbuleni şi spriţul de Segarcea. Câtă dreptate avea Iliescu…

unu, doi, trei, patru, cinci) către aprecierile mele scrise la adresa lui Geoană. Alea vorbite sunt în arhivele Antenelor şi n-am nici chef, nici interes să le caut.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

105 thoughts on “Falansterul de la Dăbuleni şi spriţul de Segarcea. Câtă dreptate avea Iliescu…

  1. Stii Victore, dincolo de faptul ca e un Prostanac Indaratnic, ca a fost sau nu executat la modul stalinist, problema cea mai mare este modul in care a supravietuit atatia ani in viata publica.

    Ca nu poate ridica o sala in picioare ca Iliescu cu doar 2-3 fraze, ca nu se apropie nici de genunchiul lui Adrian Nastase, ca nu stie cum sa-i tina pe “pietari” sub control asa cum o face Vanghelie, ca…multe altele, astea erau deja evidente pentru multa lume.

    Problema ramane; cum se poate un asemenea personaj mentine la varful vietii publice ? Cum isi “negocia” el sprijinul filialelor PSD ? Prin “federalizare ” si acordarea de “autonomie” banuiesc. Cum negocia el cu Vantu ? Cred ca-i lua ala si ultimul banut din portofel. Cum negocia el cu Basescu ? S-a vazut asta, stergea ala cu el pe jos. Cum il baga americanii in seama atat de mult, cand e clar ca omul e doar o spoiala superficiala colorata frumos ?! Cum il gaseau unii de prin presa ca fiind frumos, destept si devreme acasa cand nu era nimic din toate astea.
    Cum ? Cum ? Cum ?

    Si ma mai “certa” cineva pe aici acum ceva vreme ca nu l-am votat in turul 2…pai un vot am si eu, asta-i toata “averea” mea. N-o conta el foarte tare dar nici nu ma numar printre aia “5,2 milioane” ce i-au acordat incredere ca sa-i faca de cacao acum in direct si la o ora de maxima audienta. 🙂

  2. Victore … mi’e scarba cand ma gandesc ca mizai pe el la alegerile de acum 2 ani! Ce memorie scurta ai omule…. tu il laudai. tu il ingropi acuma.

  3. Eu nu m-as grabi sa-i cant prohodul politic. Pentru cei din categoria “nici noi nu stim cati suntem” exista intotdeauna mutari in plic si planuri dinainte stabilite. Mai cunoastem pe cineva in situatia asta…
    Mircea e extrem de vorace cand e vorba de interesul lui politic si mai ales financiar. Nu e deloc prost, asa cum pare, cand e vorba sa se uite in papornita soacra-sii.
    Daca e cineva(un “Marean”, de exemplu) langa el, care, la anul, sa rastoarne carutele de bani in mijlocul poporului, o sa rupa pulime de la USL.
    Daca-l mai punem la socoteala si pe “presedintele poporului” si alte combinatii ce vor fi inventate in perioada urmatoare, nu vad in roz situatia.
    La anul, banii vor face scorul.
    Iar barosanii PSD nu-i vor scoate, ca de obicei…

  4. Care lubenite, ca nici de-alea nu mai sunt!
    PS:Nu vreau sa-ti fie de deochi, dar chiar te intreci pe tine insuti in ultimul timp!

  5. @Sebi: mie mi-e scarba ca oameni ca tine, care nu sunt in stare sa-mi indice un text sau o declaratie de-a mea de lauda la adresa lu’ Geoana, fac pe interesantii reprosandu-mi ce n-am facut. si se mai simt si bine umplandu-se de ridicol…
    @andrei: meritati fix atat respect cat imi oferiti voi

  6. tu l-ai sustinut pe Crin, i-ai spus in direct la TV ca-l vorezi.
    In fine omu asta e terminat. O sa-l vedem vanzand lubenita de Dabuleni la Oradea !:))

  7. @Victor: hai ca am reusit sa te starnesc! 🙂 Dar daca zic “sustinut” in loc de “laudat” e mai aproape de adevar? 🙂

  8. Am urmarit si eu ce s-a intimplat la Dabuleni.Asteptam un mesaj,ceva,orice,o idee.Televiziunile au incercat sa-i transmita discursul,asteptind si ele sa vada ce-o zice.Dupa doua minute au renuntat una dupa alta,si Realitatea,si B1,si A3 care transmiteau in direct.Acelasi ton neutru,aceleasi vorbe rumegate,regurgitate,molfaite la nesfirsit.Ce a vrut sa spuna,de fapt?
    JENIBIL!O actiune sub deviza-Azi in Dabuleni,miine nicaieri!

  9. Ce bine imi pare ca lucrez si nu am parte de asemenea privelisti!Am parte doar de rezumat.Concluzie:unul isi cauta culoarul catre nu stiu ce,altul se ia la harta cu bancile,de parca nu mai pot bancile de dansul.Altii mai pe la est ne-ataca.Deci vine campania electorala.

  10. Victor, la faza asta Geoana m-a luat prin surprindere. In mod neplacut. Nu pentru ca s-a luptat – in felul lui – pentru pozitiile sale (cat or fi ale sale si nu ale “influentatorilor”) ci pentru modul in care a facut-o. Politic, mi se pare ca s-a plasat intr-o fundatura din care nu stiu cum o sa iasa, dar asta deja e problema lui.

    Problema mea sunt romanii (si @Sebi e doar un exemplu) cu privirea atat de scurta incat varful nasului propriu e deja dincolo de orizont. Am pus si eu stampila pe Geoana in 2009; dar nu l-am votat *pe el*, ca nu mi-era mai drag decat mi-e acum (adica deloc). Eu, unul, l-am votat pe Johannis si – partial – am votat impotriva lui basescu. Ca tu, om adult si cu creierul integral dotat fiziologic, nu intelegi ca la vot nu alegi *omul* cat alegi *sistemul* (cum s-a intamplat si cu basescu, de altfel), asta e de neinteles pentru mine.

    Ne-ar fi (mult mai) bine noua, ca popor, daca am intelege ca omul care iese in fata e doar fatada unei constructii intregi. In 2009 am avut de ales intre o fatada atragatoare in spatele careia astepta armata de carcalaci si una neatragatoare, dar in spatele careia stateau vreo 2 – 3 stalpi solizi (sau care asa pareau). Romania a ales carcalacii.

  11. Geoana nu uita Dabuleni e tara ta! Dragi cetateni ai Dabuleniului eu Mircea Geoana ma voi razbuna! Voi crea cu ajutorul vostru Tinutul Autonom de Dabuleni dupa modelul Tinutului Secuiesc si ne vom cere autonomia, astfel voi ajunge iar miez deoarece eu m-am obisnuit sa fiu miez si nu mai pot altfel. Geoana ai luat-o pe campii…calca frana! Daca le duceai un camion cu galeti si unul cu peste congelat si le imparteai moca acelor oameni astazi nu mai prindeai picior de Dabulean asteptandu-te pe tine Geoana. Vasnicii ,,luptatori,,de Dabuleni deveneau niste foci umile asteptand sa le arunce din camion in bot pestele si galeata.

  12. Ori e patit bine ori a luat-o pe urmele lui Vadim Tudor….(mai stii? Poate se inscrie Geoana in PRM)

  13. Update:
    Consider că ai folosit “suficienţii” ca eufemism pentru “imbecilii”.
    Lucrurile nu sunt doar albe sau negre, ci cât se poate de gri. Dar, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! 😡

  14. N-am ce mai zice… Mi-am tras deja vreo tri părechi de “pălmi” în faţa oglinzii de la budă c-am pus “ştampula” pe el, da’ am vrut musai să nu mai văd numele chiorului asociat cu “şeful statului”!
    Banzai!

  15. :)) atat de inversunati si incrancenati sunteti incat orice parere neconforma cu cea proprie este de fapt un atac :))

    fratilor. memoria publica este foarte scurta. ce ma enerveaza pe mine e de fapt acest aruncat cu pietre in geoana dupa ce acum 2 ani ar fi fost “solutia salvatoare”. de ce nu s’a vazut oare acum 2 ani cat de prostanac e ?! atunci era bun, acum nu mai e.

    dar. sa ma multumesc cu ideea ca suntem romani si nu avem coloana vertebrala. ne dam dupa cum bate vantu (si la propriu. si la figurat)

    azi e bun cineva. maine nu mai e.

    “da’i doamne romanului mintea cea de pe urma” e ce ne caracterizeaza. bine ca macar acum s’a convins lumea ce loaza e geoana si plus de asta bine ca nu a ajuns si sef de stat ca vai de noi era. nu ca acum ar fi ceva mai bine …..

  16. Sebi:
    Vorbeşte pentru tine, când te referi la a avea sau nu românul coloană vertebrală.

    Văd că trebuie o traducere. VICTOR CIUTACU şi ceilalţi, printre care mă număr şi eu, au afirmat clar ( deşi văd că nu pentru toată lumea ), că şi “foca de la circ” era mai bună decât Băsescu. Şi, ştii ce? Continuă să fie.

  17. pai ,,prostanacul” chiar crede in culoarul liber de optiuni politice si ia startul de la Dabuleni cu vanzatorii de pepeni dupa el!

  18. @Sebi: oamenii fara argumente sunt imbatabili, deci esti un invingator de profesie. termina cu trollingul sau pleaca benevol. am inteles, esti fericit ca ti s-a reconfirmat justetea alegerii lui Basescu, tara e pe maini bune, economia prospera. dar nu-i nevoie s-o repeti. pricepem din prima.
    p.s. ca sa nu stric doua postari, faptul ca Geoana-i un carierist ridicol nu-l face pe Basescu mai putin ticalos si nociv

  19. @Victor: nu am spus ca tara ar fi pe maini bune sau ca ne merge bine.

    ” nu ca acum ar fi ceva mai bine …..” spuneam in

    ideea e simpla, sa sustii pe cineva ca mai apoi sa dai cu pietre in el mi se pare lipsa de verticalitate. atat, si nimic mai mult.

    succes pe mai departe. subiect inchis.

  20. Stii ce-i mai rau? Prostanacu’ asta a reusit cumva sa valideze mandatu’ lu Base. Sunt sigur ca multi din cei care l-au votat pe Geaona in 2009 se gandesc acum ce greaseala imensa era sa se intample prin votul lor. Asta nu face decat sa-l ridice pe Base, fara nici un merit, desigur. Daca pana acum n-a iesit lumea in strada, cu siguranta nu se va intampla acest lucru in curand.

  21. arhstef:
    Unii probabil că vor gândi cum spui tu. Cei mai mulţi însă, îşi vor explica, în sfârşit:
    1. De ce a semnat PSD alianţa “de vis” cu PD, după ce lumea l-a votat în 2008 ca s-o scape de Băsescu. Lucru care s-a întâmplat în timpul preşedinţiei lui Geoană, şi neagreat de greii partidului, ca Iliescu şi Năstase.
    2. Ce naiba a fost cu vestita vizită a lui Geoană la Vîntu şi, dacă a fost, de ce a tăcut din gura aia din care nu mai tace acum! Atunci a fost un domn elegant, un diplomat, care nu se putea coborî să-i dea o replică golanului pe limba lui şi, din păcate, a unei mari părţi a poporului acestuia. Că, dacă voia, sucea situaţia în favoarea lui, de-l votau mult mai mulţi; poate n-ar fi avut Băsescu curajul să afirme că l-au votat afară câţi români nu au cum să fie.
    3. Ce a făcut în vizita la Moscova, pe care n-a explicat-o nici azi, dar care i-a servit de minune lui Băsescu, în campania sa; desigur, pentru imbecili ( ca şi vizita la Vîntu ).
    4. etc
    5. etc
    6. Ca o concluzie, suntem aşa de rău încălecaţi de Băsescu şi Udrea, încât trebuie să scăpăm cât mai repede de ei, eventual prin ieşirea în stradă.

    Asta e varianta mea despre cum pot gândi românii acum, văzând şi auzind ce se întâmplă cu Geoană şi cum se comportă acesta.

  22. PSD-ul s-a purtat mizerabil la faza asta, pe multi de acolo (vezi Dragnea si poate chiar Ponta) Geoana i-a facut oameni. Dar stai linistit – daca USL-ul nu castiga alegerile (ceea ce nu e chiar exclus) Ponta va fi fix in locul unde e Geoana acum. Sunt curios unde o sa fie Dragnea :))

  23. Ce mai circ; dabuleanul e de acum subiect de
    bancuri, cancan si chilotareala din revistele
    cu paparazzo/glossy si orice conversatie despre
    revolutia boşarului e deja contraproductiva.
    C’mon, sint oameni ce n-au pune pe masa in tara
    asta si batrini ce degera de frig ca sa nu le
    scoata casele la mezat rechinii, si noi ne
    invirtim in jurul coiului (pardon, lubenitei) ?!
    Apropo, auzii ca “ha-ha” i-a luat la refec pe
    baietii cu marafetii, iar rusii cica se calca
    pe picioare ( 😀 ) sa ne arunce rahat cu prastia
    ca sa vada daca The Vese-lou e operant…
    Ca s-o parafrazez pe o eterna clasica:
    “Mulţumăsc, (nea) Nălu !”

  24. Cum comentezi pozitia antenelor? Tinem subiectul de-o parte (nu da bine valva)
    si continuam politica editoriala binecunoscuta…

  25. doamne, iar mi s-a umplut blogul de postaci si de cretini! am devenit cam permisiv in ultima vreme. cred ca imbatranesc accelerat

  26. Este din ce in ce mai evident faptul ca„demnitarii”nostri ar cam trebui sa-si controleze cand si cand sanatatea mintii….

  27. basistii astia deontologi ce posteaza aici sub o aparenta impartialitate nu inteleg ca la acele alegeri oamenii ar fi votat si o maimutza numai sa scape de basescu.

  28. io zic ca toti cei care il plang (cu lacrimi de crocodil) pe geoana, sa se inscrie in partidul prostanacilor!

  29. Parerea mea e ca Geoana e de domeniul trecutului si ar trebui lasat in pace, caci acum cel mai important este sa se gaseasca un plan pentru a putea fi castigate alegerile de anul viitor. In ritmul in care merge USL-ul tare imi este frica ca o sa avem iar surprize neplacute. Nu le am deloc cu politica insa eu unul nu vad la USL un plan coerent pentru castigarea alegerilor ( se poate sa ma insel, nu neg lucrul acesta).

  30. off-topic: news alert !
    -300,000 angajati in 2012.
    cum o comentati, domnilor portocalii ?
    lu’ sefu vostru’ suprem ii tremura vocea
    s-o spuna azi cu subiect si predicat !

  31. cred ca Mihaela “dragostea mea” ar fi avut ceva mai consistent de spus…sau poate mama soacra?…ne pierdem inutil timpul cu acest Geoana

  32. Doamne, cu ce a gresit poporu’ asta de are-n frunte asa golani (unii la lumina zilei iar altii la lumina felinarelor)?

    Cred ca multi am zambit aprobator la spusele lui Iliescu, cand l-a etichetat prostanac.

    Dupa poalele-n cap de zilele trecute ale feciorelnicului, minunatului, mult-prea-delicatului Geoana, zau, NU MAI AM ASTEPTARI DE LA POLITICIENI.

    Duca-se! Dar duca-se, toti!

  33. ideea este ca Geoana a fost dat afara ca nu a stiut sa faca pasul in spate cum au facut A Nastase,Tariceanu daca renunta la sefia senatului si primea sa ocupe postul lui Corlateanu acum era bine mersi problema este ca datorita scandalului iscat s-a cam vazut calitatea oamenilor care ne conduc daca presendintele este un betiv si un fatarnic iar nr 2 in stat este un ipocrit si un parvenit care ii da clasa si lui Dinu Paturica imi este frica sa ma gandesc ce calitati au ceilalti…brr te apuca frica

  34. Eu nu inteleg ce are toata lumea de impartit cu Geoana. E democratie? Exista pluripartidism? Sa-si faca omu’ partid si cu asta basta. Daca se face de rahat e cu totul altceva. A sarit cineva de cur in sus atat de mult cand si-a facut partid Vadim? Sau DD? Sau mineru’ ala? Se rade de ei, se constata ce procent disloca fiecare din pepiniera celor mari si atat. Inca nu suntem un stat precum USA sau UK unde sa avem 2 mari si late. La noi exista formatiune politica pentru fiecare asociatie de locatari. Asa suntem noi mai… balcanici putin. 🙂

  35. Credeam ca principala cauza dincolo de cele externe este mancatoria la romani.Ce imbecil ,i-a pus sabia Mihaela in mana: “Sa nu te intorci fara sefia senatului ca divortez!”Cata ipocrizie dupa ce dai mana cu dusmanul sa te mai erijezi si in aparatorul moralitatii si eticii in Romania.Se pare ca intr-adevar Geoana este un tradator deghizat,fapt ce corespunde de altfel identitatii sale masonice, straina de lojile romanesti.Nu stiu de unde va mai lua lumina in viitor…Poate doar daca se va retrage la ferma sa din Colorado, aproape de obedienta din care face parte .In Romania nu este decat un iregular , tolerat pentru a fi o minge de ping-pong. M-as mira sa nu fie pus in adormire si peste ocean dupa prostiile debitate.Ce obtine prin acest mod de comportare? Nimic.Taci din gura javra ! Ne-ati vandut destul !

  36. Omul n-are pic de rusine…nu stie cand sa se opreasca.Sau poate il are “cineva” la mana cu ceva,si el doar urmeaza instructiunile.Cine stie…

  37. circul lui geoana demonstreaza ca partidele de la noi sunt doar gasti de oportunisti, atarnatori si invartiti, interlopi si gura casca (cam ceea ce gasesti si intr-o bodega de mahala la ora de varf) – nu exista ratiuni doctrinare, disciplina de partid, onoare, etc .. fara lorzi englezi e greu sa ai democratie – de aia nici americanii nu au o democratie profunda, mai degraba un libertarism economic, care da rateuri grave la cateva decenii odata .. lumea se duce dracu’, iar noi suntem in avangarda ..

  38. Nu-i mai urmaresc. Mi se pare ca “se intampla din nou” si iar nu e de bine. Sper din suflet sa ma insel.

    PS Am intrat pe linkurile tale. Mi-am amintit de iesirile lui Crin de atunci. Le uitasem. Le-as fi vrut uitate.

    PPS Despre Geoana nu mai am chef sa vorbesc. Cred ca ti l-ai facut dusman, desi sfatul tau (“opreste-te”) e unul foarte bun. Nu-l intelege, e pentru el aproape o injuratura.
    ————
    Sper sa iasa bine, dar mi-e frica.

  39. @Victor
    “cred ca imbatranesc accelerat” – tu şi cu Greuceanu. Numai că el se bucura 🙂
    ‘napoi la oile noastre, respectivii din clip puteau fi la fel de bine votanţi băsişti. N-am văzut nicio diferenţă majoră şi tare mi-e că diferenţa la urne e dată DOAR de care ajunge primu’ cu sacoşa.
    Sper că electoratul liberalilor, dacă tot e mic măcar să fie mai breaz.

  40. Hai încă una pe subiectul ăsta.
    Geoană o fi încercând reţeta victimizării. Eu nu m-aş baza, dacă aş fi în locul lui. 🙂

  41. @ソリン pe 24 November 2011 la 19:21 (#)
    ai sesizat bine tremurul acela, e un tremur de placere sadica, de nerabdare a transmite mesajul care va mai chinui alti oameni care nu-i sunt pe plac.acelasi glas intrerupt de un mic tremur in glas l-a avut si in mai 2010.omul asta e un sadic!!!!

    nu stiu, un psiholog, psihiatru sau un specialist in patologia vorbirii sau un actor ar trebui sa ne explice mai bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.