Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Falansterul de la Dăbuleni şi spriţul de Segarcea. Câtă dreptate avea Iliescu…

Falansterul de la Dăbuleni şi spriţul de Segarcea. Câtă dreptate avea Iliescu…

unu, doi, trei, patru, cinci) către aprecierile mele scrise la adresa lui Geoană. Alea vorbite sunt în arhivele Antenelor şi n-am nici chef, nici interes să le caut.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

105 thoughts on “Falansterul de la Dăbuleni şi spriţul de Segarcea. Câtă dreptate avea Iliescu…

  1. Penibil acest Geoana!
    Ce spui de Basescu? Peste 30 ani mergem cu tgv-ul!
    Asta in prostia lui nu a inteles inca faptul ca noi suntem constienti de daunele aduse tarii de mandatul sau si stim destul de clar ca in 30 ani ne intoarcem la caleasca…30 ani scosi din context pt ca e foarte mult spus, deja ne intoarcem la primitivism, daca nu cumva nu am iesit niciodata din el.

  2. In sfarsit va dispare o nulitate din politica romaneasca .Desi imi doream mult sfarsitul regimului pdl-ist ,nu m-am dus la ultimile alegeri ,pentru ca nu aveam incredere in Geoana .Am vazut mereu un om slab ,artificial si nu am inteles din ce motive a fost mereu considerat un bun diplomat ,un ministru de externe bine prgatit .Comportamentul lui din aceste zile a aratat adevarata fata a politicianuli ,,fin” ,,inteligent”.Atat de inteligente i-au fost miscarile ,incat a devenit din ambasador si candidat la pesedentie ,un vorbitor la Dabuleni.

  3. @ Katrinel

    Si ce vrei sa zici? Ca nici nu merita sa ne mai obosim sa votam ca sa-l dam jos pe Basescu si pedelisti, asa-i? Ca oricum si cei ce vor veni ne vor dezamagi, nu? Asta e ideea, da?

  4. @ex: da’ bine-nteles; dupa cum si caterinca
    cu alde bancherii tot o gluma proasta e;
    “aveti credite ? ha ha ha, v-a(ti)/(m) ars,
    pasaricilor, muhahaha !!!” 😀
    oh, btw… miine ma duc si eu la Tel Aviv si
    p-orma la Ierusalim sa dau si eu un acatist
    (contra “acatistelor” alora), insa am o dilema:
    care dintre ele e mai tare, ale lor ca le-au
    bagat de ieri/ca-s mai multe, ori al meu
    (adica dorinta lor de a domni forever ori a
    mea ca ei sa piarda alegerile in 2012) ?!
    care o fi prioritatea la “acatiste”, LIFO/FIFO ?

  5. Si deodata au prins viata iarasi portocalii.Nu conteaza ca stomacu e gol,portofelul mai subtire ca niciodata,conteaza ca ei au votat bine in 2009.
    Insa am vreo 2-3 intrebari pt acesti mandrii si bravi romani care au facut alegerea corecta in 2009:Oare cum va arata masa de craciun din acest an?Oare ce vor zice copii vostri cand vor observa diferenta in cadouri,dulciuri si toate cele fata de anii trecuti?
    Sunt 100% sigur ca daca le ziceti de alegerea cea buna facuta de voi in 2009 uita de dulciuri ,de cadouri,de brad nici nu mai vb…nu mai au saraci nevoie de nimic.Ori de cate ori poftesc ceva reluati povestea,iar la final incheiati prin una din zicalele zeului vostru:Un fleanc…i-am ciuruit sau Sa traiti bineee!:))

  6. Eu as fi mai ponderat in afirmatii deoarece stim bine cu totii ce bine se joaca sah de pe margine.E usor sa faci pe desteptul daca nu esti in joc .Asa si cu cei care scriu si scriu si iar scriu mereu ,sant schimbatori precum vantul.Ei uita cum faceau slogane si nu-si spun prostanaci sau lasi cei care se dau cu asazisa putere.Ei intotdeauna sant pe sticla iar….se uita la ei.

  7. Sunt de părerea lui Mircea, ce-mi mai plac dăbulănenii, uite-i frate cum s-o trezit în ei impulsul revoluţionar. Nu contează pro-contra cui strigă, bine că mai văd neşte populeni trezindu-se din somnul de moarte. Că restul dormim, asta-i altă poveste. 😉
    (studenţii au mijit ochii,peste 60 de revoluţionari din Timişoara sunt în greva foamei, câteva zeci de pensionari din Petroşani pleacă pe jos la Bruxelles… dacă mai căutăm, ne re-găsim trezindu-ne încet, încet. Că ne mai întindem, că ne mai ascundem sub bundă căutând căldura, musai la un moment dat să ne dăm jos din pat.De ce o facem ca nimeni alţii,în anotimpul menit hibernarii, e chestie de cercetare. )

  8. pentru mine este absolut genial modul in care postacii il plang pe Geoana.La modul practic Ponta imi da sperante.Pentru ca nu cred ca a fost o decizie usoara sa-l execute pe Geoana.Stia probabil ce scandal va iesi si totusi a ales sa-l bubuie.imi da sperante ca poate va avea sange in instalatie sa mai execute niste portocalii in 2012…..

  9. Cum a stat Geoana la putere?…Tot Stalinist a fost!El si-a trimis in teritoriu gealati ca sa reduca la tacere organizatiile care tipau!Si n-au facut-o nici cu respect nici cu mila!A creat inainte de alegeri,, organizatii”noi,in locul vechilor militanti si ghici cum au votat cei care s-au trezit maziliti pe nedrept?..Nu pe Basel,ca nu te lasa inima,dar nici pe Geoana,ca nu merita sa dai romanilor pe patru ani un om care nu merita sa fie nici de asociatie de locatari!au votat la mijloc,unde trebuia sa fie Crin!Diferenta de voturi care l-a pierdut pe Geoana,cred ca a venit in urma epurarii pe care a facut-o el in teritoriu…Si stiu sigur cum oameni care l-au scos presedinte pe Iliescu si care au fost la un milimetru de-al scoate presedinte pe Nastase au fost trimisi acasa de la campanie de clicile nou instaurate.De ce credeti ca a urmat tot balciul de la congres,cand a iesit Ponta?Membrii PSD cei mai suparati pe Geoana nu sunt cei dezamagiti ca n-a iesit presedinte ci cei carora li s-a interzis sa-l scoata presedinte!

  10. Se dovedeste iar ca romanii au memoria scurta ,daca nu chiar si mintea.Nu ai spus niciodata ca Geoana ar fi vreo lumina ,ci doar ca ,in comparatie cu Baselu si “foca de la circ” ar fi mai buna ,lucru cu care sunt de acord chiar si acum ,dupa ultimele aparitii ale Prostanacului.

  11. @dorel: nu-i vorba despre romani obisnuiti cu memorie scurta, ci de postaci platiti de portocalii. mesajul propagandei este “ati vazut ce nenorocire se intampla daca Geoana, pe care voi l-ati sustinut, iesea presedinte?” nenorocirea e ca am vazut ce nenorocire s-a intamplat iesind presedinte Basescu, pe care sigur nu noi l-am sustinut

  12. Sincer,eu l-am votat pe Geoana in 2009 pentru Antonescu si simteam ca mi se usuca mana votandu-l,dar am zis ca o fac pentru a scapa de Basel.Nu am crezut niciodata in forta lui Geoana,ci stiam ca PSD-ul e forta.Niciodata,dar niciodata nu am crezut ca omul asta ar fi propriul lui sef,ba dimpotriva,am fost convinsa ca omul e la ordinele cuiva.
    S-a dovedit ca de fapt Baselu’ era seful lui.Deci ar fi bine sa cascam naibii ochii!
    Oricum,realitatea este ca de fapt tot securistii sunt de fapt la butoane,armata nu mai exista(si acolo sunt la varf tot securisti),asa ca ma mir ca nimeni nu scoate o vorba si nu se indigneaza.Structurile securiste au devalizat economia,detin toate posturile principale in toate zonele de decizie,iar cei care strang cureaua pana crapa suntem iarasi noi,din ce in ce mai umiliti,mai saraci,mai lipsiti de drepturi,mai plini de datorii si mai muti.

  13. Domnilor,

    Un gand pentru Dl. Ciutacu pentru ca dansul a starnit acest dialog. In campania electorala din 2009 cand Dl Ciutacu il sustinea si aprecia pe Crin Antonescu, fatis, si-l dezavua pe Geoana, tot fatis, nu facea decat sa-l slabeasca pe Crin care tocmai isi punea pe tava toata popularitatea pentru a-l sustine pe Geoana. Politica nu a fost niciodata fata mare. Baietii cu experienta nu se duc la fete mari, se duc la fete cu experienta. V-ati gandit doamnilor vreodata cum ar fi un leader care nu a fost la curve niciodata? Ar fi precoce. Nu cred ca e cazul sa se impauneze cineva cu “el de mult a simtit ca Geoana este un prost” ci sa puna in balanta ce ii serveste lui mai bine. Judecati de genul n-am pe cine vota sau Geoana este prost fac proba unor minti vulnerabile care inca nu si-au definit nici pana acum ce stil de viata agreaza. Romanii sunt chibiti. Niste nepriceputi care se dau docti in orice, si carora li se potriveste manusa vaicareala. Vaicareala ii scapa de incompetenta,”daca nu ma calarea basescu si udrea eram tare acum” sau “am spus eu cand m-am dus la gratar in ziua votului ca nu merita ca Geoana e un prost”. Dar daca cineva facea o analiza coerenta si nu inecata de fumul de la mici ar fi constatat ca , un prostanac ca Geoana strunit de un neProstanac precum Crin nu ar fi reusit nicodata sa faca abuzurile lui Basescu. Daca priviti cu atentie, chiar si TIRANUL Basescu o mai ia in freza cateodata cat il cred uni de smecher si excroc. Dar pentru a intelege asta trebuie consecventa. Trebuie sa intelegi si stilul jocului si ce te atrage la acel stil. Sunt oameni care tin cu Barcelona indiferent de cat de prost joaca Barcelona si nu se muta imediat in galeria Madridului. A spune despre Geoana ca este un prost este un gest de sinucigas luand in consideratie ce creatura este la butoanele Romaniei in acest moment. Geoana nu este un prost. Geoana a dat cu nasul de fastul american si vrea si el un pic.Ii plac paradele si blitzurile. Numai ca nu are talent in politica si aici nu este vina lui ci a celor care au incercat sa profite de imaginea lui buna de alta(atat cat era perceputa) data fara a-l evalua corect.
    Eu de cand ma stiu am simpatizat PSD nu pentru ca il consider pur, curat sau mai stiu cum, ci pt ca s-a potrivit mai mult cu stilul dorit de mine. Nu-l recomand nimanui.Nu sant membru sau activist cum zice Iliescu. Sau tovaras. Fiecare sa tina sau sa voteze cu cine vrea. Dar daca acum PSD imi spune ca e bine sa fie CRIN presedinte, eu chibit in ale politicului nu ma apuc sa judec peste PSD si sa-i caut nod in papura lui CRIN.
    Ca sa gasiti ce cautati dumneavoastra D-le Ciutacu cred ca trebuie sa mergeti pe alta planeta. Sau sa renuntati la a comenta public. Sau sa va apucati de invatat. Spun asta pentru ca aveti popularitate si puteti negocia in mod negativ, inconstient, cu unele minti fragile!

    PS. Conventia Democratica era impanata cu valori care mai de care si cu principii de credeai ca vei umple si America de invidie. Ce a iesit? Nimic. Haos. Dezastru. Insusi fiul presedintelui facea trafic cu tigari si cafea (EBA saraca n-a facut asa ceva). Constatinescu nu era Prostanac! Nu aveau stil. Nici la furat macar.

  14. Dupa ce m-am crucit vazind rivulutia de la Dabuleni,nu pot sa nu remarc caracterizarea facuta de Geoana PSD-ului.Gura prostanacului adevar graieste!

  15. Da. Am citit si eu comentariile din pura curiozitate . Nu prea conta cine devenea presedinte in 2009 se putea confrunta cu aceeasi situatie . Exista pe plan extern o situatie iar Romania nu este imuna in fata acestei situatii. Cu totii stim ca individual sintem sacrificati iar colectiv nu ne adunam . Nu mai avem capacitatea . Stim cu totii ca politicienii nu actioneaza pentru binele comun . Stim bine ca oricine este si detine puterea sau responsabilitatea unei conduceri are in spate un aparat care trebuie intretinut . Ca este vorba de PSD, PNL, PDL,UDMR PC sau PPDD este acelasi lucru . Exemplu doctrina PPDD ului. Bazata pe legea Cojocaru aduce noutati in privinta modului de a face politica. Conteaza daca persoana trimisa in fata va putea juca macar 20% pentru cetateni . O alta parte proasta a politicii romanesti este discontinuitatea guvernarii . De la inlocuiri in teritoriu politic pana la schimbarea politicilor macroeconomice . Este oare de dorit astazi sa spunem ca bancile nu vor fi satisfacute? Daca era PSDul cumva avea solutie miraculoasa , desi fiind la guvernare alaturi de PDL 1 an jumatate nu au revigorat nimic. Cautarea puterii pentru un scop inalt este binevenita. Dar astia Basescu DIE , PSD si CO cauta asta numai pentru ei . Ma duc uneori in orase de provincie nu Bucuresti, nu Cornu, nu Dabuleni, nu Constanta , Ploiesti sau a astora din PDL , nu orase care sint terminate economic, in care rata somajului este de 70% din populatia activa . Orase in care daca nu s-au reintors din Italia au preferat sa ramana acolo . Asta este realitatea adevarata a Romaniei . Iar dupa sfarsitul crizei economice, in care daca vom mai exista ca indivizi independenti economic si daca ah acest cuvant daca vom avea forta politica capabila, onesta care nu se va lupta cu morile de vant gen anticoruptia ha, sau intre ei , sau sa nu le placa cutare chestie, cutare presedinte, cutare tonomat , daca vom avea un om care sa isi dea demisia din functia de ministru cum a facut belgianul acum cateva zile, daca vom deveni cinstiti cu noi atunci toate acestea trecute ne vom reapuca sa reconstruim daca vom mai avea ce. Dar cred ca vom fi vanduti atunci de mult si singurul bun ramas va fi persoana noastra . Sau vom ajunge sa mancam ratia de orez livrata de fostii nostri amici chinezi.

  16. Perdeaua asta cu postacii devine usor patetica, ca tot vorbeam de argumente. Ai access la mailuri, la IP-uri, sunt convins ca macar din vocabular iti dai seama de diferenta intre un imbecil de partid si unul care isi castiga existenta din altceva.

    Singurul motiv pentru care am votat si voi continua sa votez PDL este cota unica de impozitare! Spre deosebire de USL-isti, care voteaza cu cel care da mai mult, eu am sa votez intodeauna cu cel care imi ia cel mai putin.

    Faptul pe deasupra Geoana mai era si un om de paie a fost doar cireasa de pe tort.
    La fel, eu nu am sa votez vreodata ca presedinte un om care pe langa ca a trait toata viata lui exclusiv din bugetul de stat, in medie munceste 5 minute pe zi. Tu, Victor, ai angaja un om care sa iti vina la serviciu de 5 ori pe an?

  17. Nu e treaba mea sa comentez ce scriu postacii portocalii dar nu ma pot abtine:
    1) Geoana era mai bun decat basescu numai si pentru faptul ca, nu aveam in fruntea statului acelasi gunoi (cu acelasi nume), pe care l-am suportat deja 5 ani;
    2)Geoana presedinte insemna un alt guvern cu un alt premier poate cu 1% mai competenti decat astia;
    3)Preferam sa-l injur pe Geoana acuma decat sa-l injur pe acelasi basescu;
    4)Cat priveste modul in care facea politica Geoana este mult superior lui basescu, caracterul este foarte asemanator;
    5)Un ziarist sau un alegator care l-a sustinut pe Geoana la prezidentiale nu inseamna ca nu are dreptul sa-l injure dupa aceea, basistii nu au dreptul acesta deoarece cunosteau rahatul pe care il aleg.

  18. Bonus!!! Pt toti de data aceasta.

    Uitati-va putin la parcursul lui Geoana.
    Geoana face politehnica. Bravo lui. Eu am facut tot politehnica si tot pe vremea lui Ceausescu. Ca sa faci o facultate tehnica si dupa sa te apuci de drept e ca nuca in perete. Pentru mine. Dar daca taticu este cine este proverbul nu se mai aplica.
    Taticu chiar daca a fost pedepsit cred ca a dat o mana de ajutor la revolutionari. Atunci, guvernnul revolutionar ce a facut? L-a luat pe ala micu, pe Mircea adica, si l-a pus la MAE ca doar avea multe facultati.
    Paranteza. El la drept s-a dus pt ca avea nevoie de bilet pentru structurile solcialiste.
    Revenim.
    Era prea carlan sa fie pus ceva mare, si dupa ce refuza un post propus de Nastase, alt carlan pe atunci dar un pic mai mare, ajunge brusc director in MAE. Apoi la scoala la Paris si apoi cel mai tanar ambasador. Si unde? In cea mai grea ambasada. Fratilor!!!! Omul nu este prostanac se pare. Nu???
    Geoana nu este aterizat in politica ca Victor Ciutacu in jurnalistica. Adica pe talent. Si el tot inginer altfel. Destinul lui era pregatit de mult. Iliescu stia de mult cat este sau nu prostanac. Nu stia insa ce vise are omu’. Politica de cadre nu mai era eficienta si cand se intampla asta partidul nu mai are taria de monolit.
    Daca va uitati si mai bine, exista o coincidenta uimitoare intre traseul lui Nastase si cel al lui Geoana. Si geoana urma sa ajunga prim-ministru, dar el s-a plictisit sa astepte. Nastase care era un carlan ceva mai matur a inghitit in sec si n-a rupt unitatea de monolit a partidului.

  19. @andrei: tocmai ca am acces la IP-uri 🙂
    zau, e patetica asta cu Crin care nu vine la munca. Basescu a lucrat, de asemenea, toata viata la stat si, cat a fost parlamentar, a dominat copios topurile absenteismului. daca vrei un raspuns clar, da, l-as vota oricand pe Antonescu in competitie cu Basescu. am mai si facut-o o data. cum, de altfel, l-am votat si pe Geoana in turul doi.

  20. Hai ca e penibil Mircea Geoana,alias prostanacul,acum vrea sa-si faca partid ca sa faca ce?Situatia asta e din ce in ce mai jalnica pentru acest ins care se crede diplomat?

  21. P.S …de părerea lui Mircea Badea, nu Mircea Geoană ;)(uitasem că-l mai cheamă şi aşa :))

  22. victor, incerca sa schimbi subiectul pe blog caci acum nu se intampla decat sa se creeze un soi de “vid”. observ ca din postarile tale, care se refera strict la mircea geoana, se aduce in discutie, de fapt, problema urmatoare: mai bine cu idiotul de geoana, decat cu hotul de basescu. ceea ce cred ca suna cam ca povestea unui tren deraiat.

    PS: geoana anchetat de DNA! o fi mana marinelului sau deja tupeul sau ii ucide pe toti?

  23. Da, se adevereste intru totul ce spunea cucuveaua. D-le Ciutacu, am o mentiune, va rog sa nu o stergeti! Vroiam sa spun ca Basescu Traian, dupa ce o frigea ca e jucator, acum o frige cu prudenta. Trebuie sa fim prudenti. Prudenta inseamna inghetarea pensiilor si a salariilor si cresterea preturilor. Jucator cu asu-n maneca…

  24. @ andrei

    Subtire argumentatia cu cota unica. Mai ales ca si acum tot cu textul asta veniti. Din 2 motive:
    1. – Cota aia nu mai e unica cam de mult. Pentru ca deducerea personala de baza e mai mica pentru orice salariu peste 1000 de lei, anulandu-se pentru salarii de la 3000 in sus.
    – Taxa pe valoarea adaugata a crescut de la 19 la 24%.
    – Si alte impozite au crescut, efectul regasindu-se in preturi (in primul rand accizele pe diverse produse_
    – Ca un exemplu, doar tinant cont de deducerea scazuta si de TVA, valoarea nominala a bunurilor pe care le poate achizitiona cineva cu salariul brut de 1700 de lei a scazut cu 16 lei decat daca am fi avut o cota progresiva de impozitare si TVA de 19%.
    – Iti amintesc si de cresterea impozitelor pe proprietate, legiferata de aceeasi guvernare “de dreapta”.
    2. Al doilea motiv e ca, din cate stiu, USL a spus ca va pastra cota unica de impozitare.
    Deci nu inteleg de ce poate fi cota unica un motiv pentru a vota cu PDL. E altul motivul, nu ma intereseaza care, treaba ta, dar lasa abureala!

  25. Intamplarea face ca de unde lucrez ma pot uita in curte la PD.

    Pentru mine functia de presedinte presupune leadership. Pana acum numai Iliescu si Basescu au dovedit efectiv aptitudini de lideri in intreaga lor cariera profesionala. A, si Adrian Nastase.
    Constantinescu si Geoana au ajuns in varf datorita unor conjucturi, in cazul lor e chiar hilar sa mentionezi notiunea de leadership. Dovada si modul in care au parasit scena politica.

    Antonescu nu a reusit sa se impuna ca lider decat dupa 50 de ani, adica foarte, foarte tarziu si nu a confirmat niciodata in vreo pozitie executiva. Pana una alta in ultima vreme a intrat pe locul trei in parlament si a terminat pe locul trei la prezidentiale.
    Vorbeste mult si bine dar cand vine vorba de realizari practice de orice fel nu pot sa ma gandesc decat la absentele din Parlament.
    Cand va castiga vreo competitie poate am sa imi mai revizuiesc parerea dar parerea mea umila este ca nu va ajunge niciodata presedintele Romaniei.

  26. @ Adi,

    Eu nu ma incadrez la capitolul de deduceri de cheltuieli din salariu asa ca nu ma intereseaza deloc.
    De asemenea nu ma intereseaza deloc cat castiga unul cu salariu brut de 1700 de lei si in general cat castiga ceilalti, ma intereseaza cat castig eu.
    Multe alte tari au crescut atat TVA-ul cat si taxele ceea ce ma face sa cred ca oricine ar fi venit la guvernare ar fi facut la fel.
    Este normal sa creasca impozitul pe proprietate pentru ca la noi sunt niste valori absurd de mici, motiv pentru care si preturile la proprietati sunt cum sunt.
    Si PDL-ul a zis ca mareste salariile profesorilor cu 50% si de fapt le-a taiat cu 25% asa ca da-mi voie sa nu cred in promisiuni fara acoperire economica.

    Daca as lucra pe 10 milioane salariu, daca as fi bugetar sau asistat social, logic ca as vota cu USL.
    Ce vreau sa explic este ca nu votezi un om, ca e prost sau destept sau frumos sau urat, votezi un proiect politic care iti aduce un beneficiu personal sau care iti ofera premisele pentru un beneficiu personal.

    Mie mi se pare total ilogic votul bazat pe simpatia sau antipatia catre o persoana, pe ideologie, in general votul asta emotional, visceral, patimas.

  27. Nu stiu daca initiativa de suspendare sau/si miscarile sociale care se intetesc in ultima vreme sunt cele care au bagat frica in ograda puterii, dar e clar ca au dat bice postacilor si nu vom mai scapa de ei pana la alegeri. Macar de si-ar mai schimba repertoriul… Iar cota unica, iar absentele lui Antonescu…?! L-as intreba pe andrei, daca poate sa ne spuna, cat munceste Basescu pe zi si la cat se scoala (ca de trezit nici nu poate fi vorba…) Cine ii face prezenta lui Basescu ? Daca am avea si la Cotroceni echipe de televiziune, ca la Parlament, am putea vedea cand vine la munca, daca se scobeste in nas, daca atipeste din cand in cand, daca mai trage cate-o dusca de rachiu, daca se uita la filme porno (cum facea el pe vapor, cand era capitan)… Ca, daca nu stie sa ne raspunda, ii spun eu: Basescu o freaca toata ziua ! La propriu ! Si-a amenajat si-un masturbatorium, din fonduri europene nerambursabile, de la Leana, in care se aduna in orgii cele mai sexoase exemplare ale propagandei portocalii si-si ofera placeri carnale unii altora, pentru a asigura cele mai bune conditii ambientale necesare ca laba prezidentiala sa se desfasoare fara cusur. Pora, in timp ce e dublu penetrata de Turcescu si Moraru, il satisface oral pe Cartianu si manual pe Mircea Marian si Patrasconiu. Intr-un colt, Cristoiu, nemaiputand sa participe activ, la varsta lui, se lasa doar biciuit la popou de Nicoleta Savin si Tia Serbanescu, ambele imbracate in costume sumare din musama portocalie. Intr-un alt colt, intelectualii cu gusturi mai rafinate, Cartarescu, Plesu si Patapievici, toti in puta goala, il ung cu lotiunea preferata (cu aroma de piersici) pe Liiceanu, pe tot organismul. Ioana Lupea, pentru ca n-o vrea nimeni, sta si si-o freaca singura. Iar Culcer filmeaza tot, ca sa aiba seful material si mai tarziu… Nu ma-ntreba de unde stiu toate astea, iti spun doar ca am surse sigure, din serviciile secrete (aceleasi cu ale lui Vadim).

  28. Nu cred ca ceea ce am scris despre actuala putere a fost atat de dur si nici atat de lipsit de inteligenta ca sa nu apara pe blog, nedorind sa fiu subiectiv presupun ca nu din cauza dumneavoastra un comentariu al meu nu a aparut,mie imi plac oamenii directi, daca nu vreti sa postez o spuneti .Nu sunt nici “portocaliu” si nici unul dintre “postacii” tolerati de dumneavoastra ci un om care crede intr-o anumita libertate de exprimare si care vede ce se intampla in Romania si am crezut din maniera noncomformista pe care o aveti ca sunteti de partea ideii de libertate si ca mai exista o sansa ca dincolo de jocuri minore si carcoteli la colt de strada, de furtisaguri si ghionturi sa mai fie si un dram de sinceritate si decenta in raportare.Nu cred ca v-am lezat in vreun fel insa un lung comentariu al meu nu apare….

  29. @Romaniadeafara: blogul asta are o regula pacatoasa. se posteaza la obiect/subiect, nu tot ce trece oricui, oricand, prin cap. respectati regula si va vor aparea comentariile. daca simtiti nevoia sa scrieti mult si des, pe orice tema va framanta, sfatul meu e sa va faceti blog.

  30. De la vizita la Vantu pana la “revolutia” de la Dabuleni, Geoana n-a putut fi altfel decat penibil. Nu stie sa fie altfel.
    Intrati si pe blog sa vedeti o caricatura noua.

  31. La averile acumulate de politicieni ma intreb uneori ce le mai trebuie acestora? Puterea, sa fie ultimul afrodisiac asa cum spunea Kissinger? Poate,nu exista masura in nimic ci doar rautate si samavolnicie.Rautatea lui Geoana se vede abia acum,o vom vedea si pe parcurs.Omul integru se cunoaste doar in situatii ce i se opun, se pare ca majoritatea nu vor sa primeasca acest botez politic, este o tendinta la fel de dictatoriala in el cat o manifesta si cei de la putere, nu m-ar mira sa fie cooptat intr-un anume fel si sa fie utilizat pe post de turn de asediu impotriva fostilor sai tovarasi.La prostirea sa si-au adus aportul si cei din anturaj.De regula un om politic se distruge prin asocieri nefericite care in cazul lui Geoana abunda….Ramane insa intr-un declin iremediabil, o boala lunga din cate se pare …..

  32. @Romaniadeafara: daca nu incetati cu peroratul autist, asta e ultimul comentariu pe care-l mai postati aici

  33. @ Andrei

    1700 brut e un salariu minim, de-aia l-am ales. Nici pe mine nu ma priveste direct, nu traiesc din salariu. TVA-ul in schimb ma priveste. Pentru ca a scazut vanzarile tuturor si mi-a scumpit si mie cumparaturile. Pe principiul tau, si altii ar fi facut la fel, nu inteleg de ce l-am schimbat pe Nastase in 2004. Ca si Basescu l-a laudat, de unde deduc ca masurile lui erau bune. Hai sa fim seriosi, crede-ma, ti se vede atat de tare portocaliul incat… A, nu te acuz de asta, e dreptul tau (cel mai bun prieten al meu e activist PDL iar taica-meu il simpatizeaza pe Basescu din ’96). Pur si simplu nu suport textele astea alambicate pe care le folositi. Atat… In rest, sa fiti sanatosi.

  34. Pardon, 1700 e un salariu MEDIU, asta am vrut sa spun, nu minim, evident.

    Si, gata cu chat-ul. 🙂

  35. Analizand la rece acest filmulet, trebuie sa constat, cu adanca durere sufleteasca, ca Mircea Geoana si-a jucat rolul perfect, ca actor pregatit si antrenat perfect in laboratoarele securitatii! Nu , n-a jucat in fimul Pistruiatul si nici in Roscovanul. A jucat in filmul Prostanacul si trebuie sa recunosc ca acest nemernic este un mare actor! Peste 5 milioane de romani au crezut ca acest om este cu adevarat adversarul lui Traian Basescu! Peste 5 milioane de oameni au mers sa-l voteze pe Mircea Geoana, inchipuindu-si ca astfel vor scapa de Tiran.
    Este cea mai mare si mai mizerabila teapa pe care au luat-o romanii dupa decembrie 1989.
    Amintesc tuturor,cu 2 saptamani inainte de finala Basescu-Geoana, cel din urma avea in toate sondajele de opinie un avans de aproximativ 700.000 de voturi. Au urmat vizitele de la Moscova , Timisoara, SUA si mai ales cea de la S.O. Vantu, apoi un adevarat dezastru evident.
    Tradatorul Mircea Geoana a facut totul pentru ca Basescu sa castige inca un mandat de presedinte. Asa ii dictase americanii, am inteles acum! Bine, bine, dar pana astazi, ma intreb, n-a stiut nimeni ca Geoana este omul lui Basescu?! Chiar absolut nimeni?!Refuz sa cred asta! De ce acum si nu atunci?!
    Cunosc oameni si n-aveau treaba cu politica , care au plans ca niste copii cand a pierdut acest tradator! Cunosc oameni care in noaptea finalei au trecut de la extaz la agonie!
    Cate tepe o sa mai luam pana ne vom trezi? De 2000 de ani, cu mici exceptii, altii ne-au “ales” conducatorii! Pana cand?!
    Mi-e scarba de tot ce inseamna clasa politica. Poate chiar asa s-a si vrut, sa ne fie atat de scarba incat sa nu ne mai intereseze nimic, sa ramanem cu aceeasi “putere” pe care o avea acest popor inainte de 1989.

  36. Vad ca au scos dosarul cu Geoana si campania electorala.Joi am aflat de la un sef de politie ca astia pregatesc dosare ce au in vizor opozitia cam pentru la anul.Om vedea.Intre timp Udrea se chinuie sa-l intreaca pe Geoana la capitolul prostie.E mandra ca guvernul e “elevul model al fmi”.Cand voi vedea Franta ca se lasa pe mana fmi,o sa consider ca guvernul e nemaipomenit.Dar ,deocamdata, ramane zicala lor valabila:cu o mana iei de la fmi,iar pe cealalta ti-o taie.Daca si asta e compliment …Daca tot vine Corlatean la emisiune,sunt curioasa ce vor face pe viitor pentru a explica oamenilor in teritoriu ca merita sa fie votati.Preconizez ca va fi cea mai murdara campanie din ultimii ani.

  37. @Negociatorul de minti incetosate:

    Exact asta a fost si motivul meu atunci cand l-am votat pe Geoana: “un prostanac ca Geoana strunit de un neProstanac precum Crin nu ar fi reusit nicodata sa faca abuzurile lui Basescu”. Insa absolut orice a facut Geoana din punct de vedere politic incepand cu Joia neagra si pana acum, culminand cu evenimentele ultimelor 10 zile, imi dau convingerea ca odata ajuns Presedinte n-ar mai fi putut fi strunit la fel de usor de catre Crin, cum era intr-un calcul preliminar, pe hartie. Eu unul, am mai spus-o si ma repet, prefer predictibilitatea unui presedinte alcoolic fustangiu, hot si mitocan, in locul imprevizibilitatii unui labil psihic usor influentabil, nestatornic si cu accente de ridicol extrem.

  38. @andrei pe 25 November 2011 la 12:29

    Mai ieri (pe 24 November 2011 la 14:31)ziceai ca “… am ramas tot hot si tampit.”
    Azi zici ca “… iti dai seama de diferenta intre un imbecil de partid si unul care isi castiga existenta din altceva”. E adevarat ca tema de azi se inscrie la categoria “Rezervaţia cu imbecili”, dar totusi, asta e un blog respectabil, si nu un job-site unde sa-ti promovezi CV-ul.

  39. BUBULEA are dreptate! Confirm informaţiile. Recunosc, sunt una dintre sursele lui Vadim. Na, că m-am dat de gol pe acest blog!

    P.S. 😆

  40. Se pare ca mentalitatea de partid nu a disparut, nu cred ca sunt mai putin “autist” decat multi dintre postacii care fara sa fie somati a o “sterge” inca au mai multe interventii pe acest blog si care sunt mult prea preocupati de propria persoana.Probabil ca si eu ar trebui sa fiu si sa nu mai scriu nimic,sa-mi vad de treaba sau “sa ma duc la culcare”, din moment ce pe fiecare nu-l intereseaza decat cum sa-si salveze mai bine pielea.Din aceasta cauza se duce de rapa Romania, dar haideti sa fim seriosi……astea sunt prostii si autisme.

  41. @Romaniadeafara: ne despartim. reveniti cand si daca veti invata sa respectati regulile si interlocutorii

  42. @violet pe 25 November 2011 la 18:24:
    Probabil ca sursele cu princina sint doi parlamentari: senatorul minoritar Cali si deputatul UDMR Gula. Nu stiu daca “BUBULEA are dreptate”, dar ar putea colabora cu orice revista de tip adult stories.

    PS. In orice caz, imi pale cum gindesti!

  43. Inca nu stie nimeni ce a cautat la S.O.Vantu cu o seara inainte de alegeri..a fost sa vada intrebari..cum ca, cum de..in primul rand pe cel cu nume de c_ur il batea si tata Ion de la colt.era/este si va fi unul din cele mai negre cosmaruri ale acestei natii.Blatul pe care l-a facut si-l face nu ca-l dezonoreaza ca fiinta umana, il pune in rastel langa alte balegi gen bashescu, ceausescu, iliescu, dej, samd.Intrebarea mea Victore vs cretinii astia cui le sunt servili?Interesele cui le poarta?Cum de au ajuns sa isi urasca in asa hal fratii/surorile/parintii/bunicii/istoria/esenta umana??Cum de au ajuns sa nu vada altceva in afara de plastic ticluit cu iz de highlevel technology din moment ce pentru ei si ‘buna ziua’ cade greu printre buzele invinetite de minciuna/ura/ipocrizie/infantilism.Ne ramane putinul din speranta furata acum douazeci de ani.ne ramane sangele si crezul unor fiinte ce cu inima deschisa si trupul gol au strigat libertate.
    Fie ca acest episod si acest macabru individ sa nu isi gaseasca linistea si pacea pana nu ne spune odata adevarul.’Da!Am fost la SOV.Ii propusesem o functie inalta cumva/ceva intre sri si cna..’:)alo ‘uasington:-blend sau blond de dimineata sa fie cocosul?!

  44. Ati facut o caracterizare excelenta celor petrecute in patria pepenilor verzi (lubenite). Simtul ridicolului ii lipseste cu desavarsire d-nului Geoana. Si al masurii. E convins ca relatiile lui din SUA pot eluda voturile. Asa o fi ?! Pe la mijlocul secolului XIX la Bucuresti se auzea ba limba rusa, ba limba turca sau germana, in functie de generalii care veneau aici cu trupele, int-un fel de vacante, iar protipendada dansa in ritmurile specifice fiecarei limbi (vezi “Podul Mogosoaia”, carte scrisa de un diplomat de dinainte de 1945, Cretulescu). Apoi am devenit “bonjuristi”, dupa 1945 limba rusa avea toate calitatile-frumusetea limbii franceze, muzicalitatea limbii italiene, precizia limbii germane si concizia limbii engleze, pentru ca, dupa 1989, engleza sa devina limba noastra. Pe cand limba chineza ?

  45. Comporament tipic romanesc care provoaca greata,toti care se vehiculeaza pe micul ecran sunt niste TEPARI.Daca inca ai manifestari DABULENI,uitati redresarea.Felicitari antena3 pentru emisiuni,pacat ca va inteleg prea putini.Desteptarea nu o sa vina nici in 50ani!

  46. Cariera lui Geoana s-a incheiat definitv, parerea mea. Totusi, chiar daca acum a ajuns destul de rau, politic vorbind, cred ca ar fi fost un presedinte mult mai bun decat Basescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.