Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Exerciţiu transparent de autoadmiraţie

Exerciţiu transparent de autoadmiraţie

‎Sunt la modă bilanţurile pe 2011 şi jelania colectivă că a fost cel mai prost an din istorie. Să-l fac şi eu pe-al meu? În caz că interesează pe cineva, au fost şi bune, şi rele. Profesional vorbind, strict din punct de vedere al televiziunii (unde mâine-poimâine fac cinci ani), a fost lovitură. Ediţii speciale cu oameni speciali, premiul APTR, reinventarea interviului în direct, dezvăluiri preluate-n buclă, concurenţă spulberată. Şi, pe final de an, satisfacţia că maşinăria Antenei 3 funcţionează. Pentru că, indiferent cine şi de ce a lipsit de pe post, înlocuitorii au ţinut cifrele la fel de sus. Ziarul, însă, îmi stă pe suflet, dar nu mă las. N-am fost laş niciodată, n-o să încep să mă autoconserv la aproape 42 de ani. Nu pot să mă ascund într-un colţ şi să aştept să treacă furtuna, nu-mi stă-n caracter. Deşi toate valurile din presa scrisă, care nu ne-au ocolit nici pe noi, la Jurnalul naţional, m-au afectat serios.

Personal, am avut parte de vacanţe mai multe ca niciodată şi mai mişto. M-au încărcat psihic. Cum sper s-o facă şi următoarea, deci ne revedem pe sticlă, cu siguranţă, pe 13 ianuarie. Când am iar o surpriză pentru restul pieţei tv, să mă ţină minte de la începutul anului. În rest, stressul continuu şi constant numit ANAF, plângeri penale, procese, sentinţe, curiozităţi DNA, indiscreţii, atacuri scelerate şi susţinute, sănătate şubrezită, extenuare. Pe final, pentru amatorii de cancanuri stupide şi făcătorii de ştiri/dezvăluiri de pe facebook: scormoniţi prin opera vedetelor, băieţi, viaţa mea privată (cu familie cu tot) continuă să rămână privată.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

54 thoughts on “Exerciţiu transparent de autoadmiraţie

  1. este normal sa-i premieze Igas pe jandarmi,mai ales dupa ce s-au lasat batuti cu pietre.doina

  2. Dacă avem o problemă cu românii de lângă casa, strada, oraşul nostru (căci pentru d-na învăţătoare aflată în greva foamei nu s-a mişcat nimeni în nici o direcţie), atunci, logic, vom scăpa de toate temerile, întrebările, suspiciunile, etc, etc, dacă-l vom vota pe Iohannis preşedinte şi Arafat va fi prim ministru.

  3. astia (pdl-istii) mai au o singura sansa….sa se care dracului odata ca ne-am saturat de toti ratatii lor. cred ca acum basescu mai fezandeaza treaba ca sa-si negocieze carabaneala…..ii va lasa pe cei ce la-u sustinut cu marfa-n soare….deocamdata sunt in faza de negare , mai dureaza putin pana la faza de acceptare. cred ca siopozitia trebuie sa-si faca curat in ograda ca sa aiba credibilitate. Ponta sa-si rejecteze toti smecherii care au facut golanii- nastase, mitrea, vasile , oprisan , aura vasile , dincu ,nicolae, rus (grupul de la cluj) ,vanghelie si multi altii.Crin trebuie si el sa faca la fel cu ai lui:patriciu,fenechiu,orban,….
    cred ca trebuie sa mai rezistam in strada destul de mult pana pica rahatii astia, sa dea dumnezeu sa nu vina vremea rea….aaa era sa uit mi-a zis un prieten ca aurel lascu se lauda cum i-a facut avansuri lu’ udrea (eu sunt din severin) si cum aia ii povestea cum a vrut sa-l faca pe nastase da n-a tinut si a plecat la liberali unde n-a reusit nimic pana a aterizat in patu’ lu’ base de care zice ca cica nupoate sa faca sex decat beat si atunci lamentabil!, eu nustiu cat este de adevarat dar am povestit-o asa ca pe un fapt divers din urbea noastra,….aici pdl-ul isi face de cap in frunte cu stanisoara si lascu…..victore vorbeste si tu cu Oana Stancu sa faca o ancheta si la mehedinti cu golanii astia doi ca osa aiba mari surprize.

  4. ciutacule,in caz ca citesti mesajul asta,te rugam adu in discutie la tv :DE CE NU SE DA O LEGE IN CARE PATRONII SA FIE ASPRU SANCTIONATI SAU FIRMELE DESFIINTATE IN SITUATIA CA NU PLATESC SALARIILE OAMENILOR SI LE DAU CU MARE INTARZIERE? oamenii au salarii mizere,aia unde-am lucrat ne-au pasat altei firme,cica PRIVATIZARE,LUCRAM TOT PT EI,astia ofera insa actualei firme bani multi pt fiecare om in parte,astia baga banii in buzunare si noua ne dau ceva de acolo,bataie de joc.jmecheria e ca aia livreaza banii la timp pt noi dar actuala firma nu vor sa dea salariile la timp.in schimb oamenii sufera ca n-au de unde platii penalizarile pe care le sufera la banci si utilitati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.