Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > EXCLUSIV: Lovitura de stat s-a scumpit

EXCLUSIV: Lovitura de stat s-a scumpit

Sorin Ovidiu Vântu îi acţionează în judecată, în civil, pe Elena Udrea, Emil Boc şi Sever Voinescu. Daunele solicitate sunt de câte un milion de euro, pentru primii doi, respectiv un sfert de milion de euro, pentru al treilea (fostul său angajat). Fondatorul Gelsor, proprietar al trustului Realitatea Media a confirmat, astăzi, exclusiv pentru mine, că şi-a mandatat avocaţii să depună acţiuni în instanţă pentru acuzaţiile celor trei pedelişti de implicare a sa într-o tentativă de lovitură de stat şi, respectiv, în cazul a doi dintre ei, pentru cele privind furtul de la FNI. “De acum, voi da în judecată, în civil, pe oricine mai spune, cu excepţia ziariştilor, că eu am furat bani de la FNI deşi instanţa m-a scos din cauză”, a spus SOV, care, acum mai bine de un an, l-a dat în judecată în civil, cerând daune tot de un milion de euro, pentru acuzaţiile publice privind fraudarea FNI, şi pe Traian Băsescu.

UPDATE: As fi onorat daca, inainte sa opinati aici cat de nenorocit sunt (oricum stiu), ati lectura, pret de un minut, diferentele dintre stire si comentariu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “EXCLUSIV: Lovitura de stat s-a scumpit

  1. Indiferent de ceeace stim,sau credem că stim,pentru momentul în care deschidem gura si acuzăm pe cineva în public,trebuia să ne fi gândit în prealabil ce consecinte vom suporta,asta presupunând că judecata se face cu dreaptă măsură si nu tine cont de numele si renumele celui judecat.

  2. Prost mai e si Vantu asta. Pai el nu stie ca in Romania trebuie sa furi flota ca sa scapi nevinovat?

  3. Da.. trebuie donati ELENEI UDREA sa plateasca cele 3 mil de euro al BRD.

    Si macar 100 Euro Ralucai Turcan – sa plateasca pe cineva ( un profesor ??) sa ii explice ce inseamna TVR HD .

  4. Off Adriano, ce neinspirata esti. Pai cum sa isi plateasca Udrea datoriile, cand luna de luna, apar colectii noi, la Vuitton, Chanel..si altii?
    Nu ii mai da Cocosul cocosel, daca nu e prezentabila prin tarisoara.

  5. Ce ia de la Udrea sa-i deaaaaaaaa ,da,Ralucai Turcan sa se caute la dinti ca poate afla cati ani are,ati vazut doar,ca nu stie.Pe aia de la S.Voinescu sa-i dea Robertei sa se” mediteaza” si ea sa invete sa numere si ce ia de la”piticul atomic” sa-i puna in contul solidaritatea ca de-acolo se impart frateste.O rugaminte as avea totusi,sa-i dea si lu’ Funeriu un pol sa-si ia si picioarele lui neste sosete,frate ,ca era saracu in unele cu romburi…

  6. De acord cu SOV, aia care-l scuipa acuma si-au luat si ei tributu’ lor, ca d’aia el n-a patit nimic. Hotii striga hotu, aici SOV are dreptate si a facut foarte bine ca a precizat ca ziaristii n-au a se teme de astfel de actiuni in instanta.

  7. Uite aşa se duce soarelui vorba aia din bătrâni “hoţ la hoţ nu-şi scoate ochii”. Se pare că ne vom trezi (la vârf!) numa’ cu chiori. Pentru lovitura de stat, hai că-s de acord (de parcă ar fi nevoie de acordul meu 😛 ) da’ să te dai albă ca zăpada când şti cum ai ajuns mega-bogat, ăsta da tupeu! (Trebuie să fi Vântu, nu glumă. 🙂 )

  8. Eu in locul lui as dona banii Asociatiei Magistratilor daca se judeca in termen urgent!

  9. Domnule Ciutacu, apropo de Basescu si dosarul flota. Zilele trecute, am gasit pe internet lista cu guvernarile de dupa ’89, cu toti ministrii si am observat o chestie foarte interesanta. Traina Basescu, a condus un minister, in fiecare guvern, mai putin in perioada cand a fost primar general in capitala, insa, in perioada dosarului flotei apar 2 saptamani in care dansul nu a figurat ca nimic, intrebarea mea este: ce a facut el in acele 2 saptamani, daca nu cumva, chiar atunci ne’a scapat de flota?

  10. @Sukarit
    Da sa prostesti o tara intrega ( bine si tara si-o merita 🙂 ) cu marele mafiot Vantu, cum o sa faca el si-o sa dreaga… asta mi se pare o mare jegosenie.

  11. “un sfert de milion de euro, pentru al treilea (fostul său angajat).” Sa mai zica javra aia de Cotoi ca nu e Patronul uman. Vintu trebuia sa-i dea in judecata si pe militienii aia care i-au impuscat ciinele. Bravo, Vintu!

  12. Este tot mai clar că România a devenit o țară a găștilor. Și a confruntărilor pe măsură. O țară în care interesele cetățeanului nu mai sunt prioritare, ci lupta pentru supremație. Se construiesc scenarii, se înfiripează intrigi, se manevrează populații și se dispută puterea. Modificându-se permanent scorul!

  13. ce tare, poate il dau si romanii in judecata pe vantu pentru furtul a 300,000 romani. Sau pentru recuperarea de tva de 62 milioane euro din 2008; sau pentru moarte dubioasa a Luminitei Sega. Tonomatu’ de Ciutacu, ce mai sti despre alte afaceri? De exemplu fa un articol despre Victor Veliscu si Radu Timofte si prietenia lor cu Vantu. Sau scrie-ne daca nu despre parnaia executata de vantu in anii ’80

  14. @Pro Atitudine Interesele cetateanului s’au vazut la alegeri, cand majoritatea au votat cu Basescu, deoarece nu vroiau comunistii la putere, iar dintre 2 rele, l’au ales pe cel mai mic rau. Cam astea au fost explicatiile celora pe care i’am intrebat de ce l’au ales pe Basescu.
    Cetateanul roman habar nu are pe ce lume traieste si din pacate, multi dintre ei sunt de parere ca televiziunile presupusilor moguli ii dezinformeaza.
    Cetateanul roman e acela care, daca ii spui ca nu e bun Base, te intreaba daca altii ar fi fost mai buni sau faceau ceva.
    Din pacate, cunosc foarte multi cetateni care au aceasta parere. As propune sa nu mai generalizam, pentru ca multor cetateni le este bine asa. Si ca sa vezi minunatie, mai cunosc oameni care si acuma considera ca tot ce e nasol in tara asta, se intampla din cauza lui Iliescu, iar Basescu si PDL se lupta cu acesta.

  15. @ce tare: tu care esti, Dan Andronic, Dan Badea sau Nicoleta Savin? ca recunosc punctajele pedeliste 🙂 de cand cu marfa livrata la plic, v-ati dezobisnuit sa dati stiri

  16. @ce tare Hai sa facem niste comparatii frumoase. Daca 60 ai lui Anastase = 170, atunci 300 de mii ai lui Vantu = 20 de milioane ai lui Base si PDL.
    Cat despre puscarie, ce sa mai vorbim, Basescu se prinde cu dintii de imunitate, ca altfel, de mult s’ar fi spanzurat ca si Crisan. Papagal ce esti.

  17. @ce tare,
    Daca a fost asa de naspa Timofte de ce l-a tinut in functie chioru’ inca un an juma’? Chiar credeti ca suntem toti tampiti si uituci?

  18. Lovitura de stat? Un mare… fas, dupa umila mea parere! Sa spunem ca “mogulii” au “complotat” intru “caderea” Presedintelui! Sa spunem ca banii mogulilor s-au dus catre membrii de sindicate, pentru organizarea demonstratiilor…
    Pai… Daca tara asta “mergea” bine… iesea cineva-n strada? Daca lumea era multumita…, de ce-ar mai fi iesit in fata guvernului, a ministerelor sau a palatului Cotroceni? Eu zic ca… NU!
    Dintr-o data, au constat ca tara merge intr-o directie gresita, si se-ndreapta catre un haos economic si spre faliment. Au decis ca trebuie luat otova 25% din salariile bugetarilor. Care 25 %… s-a constat ulterior ca este undeva spre 35-40%! Intrebarea care se naste este… Guvernarea portocalie a venit la putere la inceputul anului 2010? Domnul Basescu este Presedinte de la sfarsitul anului trecut?

    Dintr-un punct de vedere… SOV este de admirat! Se prevaleaza de un drept! Ii este afectata “imaginea”…, cere refacerea acesteia prin “dreapta” judecata! Bineinteles…, cu reparatii morale! Nu conteaza ca-i el SOV sau oricare alt cetatean al statului!

  19. Inca o rafuiala intre ei care nu priveste multimea,restul,rebuturile,adica oamenii acestei tari. Si inca o stire.

  20. Excelent! Deja îmi întrece aşteptările.

    ce tare:
    Oricine, dar oricine, indiferent de ce a făcut vreodată în viaţa lui de la grădiniţă până în prezent, cu excepţia crimei, E FOARTE BUN PENTRU MINE dacă ne scapă de ciuma portocalie, de Băsescu şi gaşca lui de hoţi semianalfabeţi.

  21. citeam mai devreme blogul lui dan andronic, alt cristoiu care s-o sucit dupa ce scuipa unde linge acum. Interesant e ceva, si sunt curioasa daca ati observat aceasta miscare a pdl-istilor.
    Daca te uiti la b1, la ziaristii pro putere baietii au o singura grija: ce porcarie face pnl ca se “uneste” cu psd. Tot discursul lor este dirijat identic. nu prea se ataca psd-ul ci atacul este uite ce prostie fac liberalii, au innebunit ? aceleasi argumente le-am vazut in ultimele 48 de ore la andronic pe blog, la cristoiu, la nasu’ inclusiv la ziaristii de la evz. Se pare ca vor sa-i desparta ca sa fie vulnerabili. Sper ca pnl-istii sa aiba suficienta minte sa nu cada in capcana. se umbla la orgolii, e foarte desteapta manevra si mi-e teama sa nu o muste crin (pare ca a cam muscat-o dupa atacul la nastase)

  22. intr-adevar Vantu nu are nici o vina, de vina sunt cei 300.000 de prosti,handicapati,fraieri,bonfaieri etc

  23. @mmm Nasu’, ahahahha, caterinca de emisiune, cu penibilul de Funeriu invitat si sunat in direct de Boc, ca nu cumva sa spuna ceva aiurea, ca nah, e atat de inteligent incat uita ce i’a fost poruncit de acasa.

  24. @elada: el are o hotarare judecatoreasca la mana, voi – care repetati ca niste papagali mesajul scris in laboratoarele de comunicare – sunteti ori prosti, ori activisti portocalii, ca varianta c nu exista

  25. O intrebare pentru cei care il ataca pe Vantu: voi va amintiti de Gabriel Bivolaru sau stiti macar cine este?

  26. Victor, dar “şi proşti şi activişti portocalii” nu poate exista ca variantă? 😀 :))

  27. @violet Nu poate, pentru ca din activisti portocalii se “suptintelege” prostia. 🙂

  28. Basescu nu-i scos ca spalat in dosarul “flota”? Parca asa imi amintesc. Ori daca-i la fel de “nevinovat” ca Vantu, amandoi sunt la fel de hoti. Deci Basescu a furat flota = Vantu a furat de la FNI.

  29. AHA DAR PE marinar de ce nu îl caută de bani? îi este teamă să nu strice prietenia cu nivelul lui zeus? se ia doar de slugi

    este atât de penibil circaru ăsta când se ia de micile animale de curte ale lui zeus

  30. @Ciprian Nu, nu’i scos ca spalat, doar ca se afla in imunitate parlamentara si nu se poate redeschide dosarul. De ce crezi ca se agata de orice mijloace ca sa ramana in functie? Cade de la putere, direct in parnaie.

  31. Victor, probabil ca stii mai bine decat noi care a fost sentinta. Eu retin ca a fost inchisoare cu suspendare sau prescrierea faptelor, ceea ce nu inseamna, totusi, nevinovat. Nu stiu daca pentru dosarul acesta. Poate ne poti lamuri.

  32. @goaji: pe FNI n-are nici o condamnare. Justitia a zis ca Popa-n nasolu’, parca la pachet cu Vlas

  33. Mare scofala,ce face Vantu…sa-i dea in judecata oricum cat vor fi astia la putere va primi Vantu la termene de amanare pana la sfantu-asteapta.Parerea mea despre Vantu,puterea actuala si justitia Romana este aceeasi, FOARTE PROASTA,asa ca din partea mea poate astia (Vantu si Boc) sa o rezolve si in spatele blocului parte-n parte.

  34. Zilele astea mi-ar placea sa lecturez o lista cu toti guresii aia care si-au luat malai de la FNI si-acum il porcaie pe Vantu teroristu.

  35. “el are o hotarare judecatoreasca la mana, voi – care repetati ca niste papagali mesajul scris in laboratoarele de comunicare – sunteti ori prosti, ori activisti portocalii, ca varianta c nu exista”

    Hai sa fim seriosi Victore stim cu totii cum se face justitie in Romania, mai ales cand este vorba de personaje de calibrul lui SOV. Verdictul justitiei nu a fost dat in perioada in care SOV era “mogulul bun” 🙂 ?

  36. @Garm: functioneaza la fel (de prost) pentru toata lumea. eu ma refeream la discursul standard (cu aceleasi elemente de continut) repetat de papagali peste tot. din punctul meu de vedere, sa vina Superman, sa dea timpul inapoi si sa se faca lumina in dosarul FNI, chiar daca nu rezonez la suferinta dobitocilor care au crezut ca si SOV poate sa transforme apa-n vin
    @Alex: si, cand te-ai trezit din vis, era achitat 🙂

  37. “a confirmat, astăzi, exclusiv pentru mine”
    Tare dom’ Victor, dar cum ai facut? Nu avea tot trustul concurent la dispozitie?

  38. @catalin: acu’ n-am simtit nevoia sa-l intreb de ce n-a dat comunicat de presa intr-un singur exemplar 🙂
    @Alex: aici nu-i chat, iar eu nu-s google

  39. Am inteles, doar ca sunt intr’o dilema si nu stiu daca achitarea de mai sus se refera la Vlas sau la Bivolaru. No offense.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.