Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Eroismul luptei de gherilă cu hectarele. UPDATE: Van Gheele 4 president!

Eroismul luptei de gherilă cu hectarele. UPDATE: Van Gheele 4 president!

Cel mai imobiliar dintre toţi generalii României ne explică, într-un amplu interviu din Q Magazine, cum i-au crescut lui stelele de pe umeri. Evident că nu veţi găsi vreo faptă de arme, ci, exact cum e de aşteptat, înşiruirea unei cariere de politruc.

Omul şi-a primit stelele, de la toţi preşedinţii, cum simte nevoia să se justifice, exclusiv ca urmare a funcţiilor politice pe care le-a ocupat, nu ca efect al vreunui gest de eroism. Iar povestea ultimei e realmente grandioasă. Cică l-a apreciat comandantul suprem fiindcă a refuzat să numească nu ştiu ce infractori în funcţii de decizie. Păi, bre, nea Caisă, aia făcea parte din fişa postului tău, nu te-ai bătut cu otomanii la Podu Înalt! Da-i bine că am aflat cum a făcut avere. A investit şi el cinstit – ca orice cadru cu timp liber şi posibilităţi al Armatei Române (care n-are voie prin statutul cadrelor militare să aibă participări în societăţi comerciale) – în afaceri imobiliare. Să trăieşti, nea Găbiţă, abia aşteptăm să faci Partidul Hectarelor Multe, cu sediul pe străzile din Drumul Sării pe care le-ai cumpărat la bucată!

UPDATE: Năstase cică îşi retrage candidatura la şefia PSD. Dacă nu vine nici Mitrea la congres, iar Mazăre se-ndrăgosteşte de vreo dansatoare la Rio, eu zic să candideze doar Geoană şi Diaconescu. Şi să câştige Geoană cu 125%, că din cauza lui Diaconescu a pierdut partidul ultimele 6 rânduri de alegeri. În definitiv, cred că PSD chiar îl merită pe Obama Van Gheele preşedinte executiv…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

136 thoughts on “Eroismul luptei de gherilă cu hectarele. UPDATE: Van Gheele 4 president!

  1. Într-adevăr, şi pe mine m-a cam deranjat afirmaţia lui Radu Tudor legată de ceea ce consideră el, o lipsă de bărbăţie la Adrian Năstase. Ca să vezi! Eu cred că el ştie mai bine ce-i în partidul ăla.
    Iar Vanghelie e exemplul viu că răsturnarea sistemului de valori în ţara asta nu i se datorează numai lui Băsescu şi slugilor sale semianalfabete…

  2. toa. Ge..al zi bre si mie cum sa fac ca si eu am cv bun. fusei si eu intr-o functie asimilata cu cea de consilier guvernamental, secretar de stat, procuror general adjunct al Romaniei …etc. Si eu am visat sa ajung Maresal da’ n-am avut bafta! zi bre si mie ca si eu vreau!

  3. Gabi Oprea asta o fi facut facultate sau academia sau cum i-o zice? La cum vorbeste nu pare ca ar avea studii superioare.

  4. P.S. Am eu vedenii sau uniforma Ge..al-ului este cam violeta? Cand eram eu cu cas la gura doar o anumita parte a armatei avea petlite de culoare violet! ghici care?

  5. cum dracu’ a ajuns la gradul asta !!!!!! simplu: cu ajutorul banilor + marinelu’
    RUSINE
    oare cum se simt adevaratii generali, nu cei facuti la apelul de seara (vezi Ontanu, etc) cand gabi oprea are 4 (patru) stele ???

  6. Un nesimtit sadea, care face armata de ras… Minte de nu mai poate, se contrazice singur in cele cateva propozitii dovedind ca-i din rasa grohaitoarelor.
    Ciutacule, pe alde astia nici n-ar trebui sa-i bagi in seama, ci in altceva, cu tot elanul si convingerea…Viermi de cacat….

  7. @ciutacu: Eu n-aveam preferinte doar ca nu mi-era atat de clar viitorul mai luminos pe care l-ar fi avut PSD-ul cu Nastase. E o chestie de nuanta. Asa de nesemnificativa incat daca e neaparata nevoie pot sa-i si deplang retragerea candidaturii. 🙂 In orice caz, e ca si cum ai considera ca s-a votat deja si a iesit Geoana, fix cand nu voiai sa iasa, asta e! 🙂 Fii fericit ca ai aflat azi si nu sambata. Asa o sa avem un weekend lipsit de emotii! 🙂

  8. De ce sunteti asa de invidiosi pe ‘stelele’ lui G.O? De ce ziceti ca le-a obtinut fara merite? Va contrazice D-l Ciutacu vorbind de “eroismul ” lui in a acapara “hectarele”.Nu a actionat si nu actioneaza in spirit eroic, in imprejurari grele cand Romania e plina de vanatori de hectare? Nu organizeaza atacuri-surprize, rapide asupra unor tinte vulnerabile pe teritoriul Romaniei? Si daca nu-i va fi ajuns, eventual se va extinde si peste granita?
    Ca sa-ti atingi aceste scopuri chiar trebuie sa ai o doza uriasa de eroism.

  9. @ korbul
    ai dreptate, armata a ramas atarnata politic doar pe la varfuri – adica generalii – iar generalii conduc armata.
    presupun ca ai fost cadru militar – ai ajuns cumva general ?
    cat despre CADA e alta poveste – nu am intrat in NATO datorita ei, a vreunui partid sau politician – am intrat fiindca au vrut “ceilalti”

  10. Mda! O sa iasa iar mamaliga aia de Geoana Rasultau’ ala rararrrait. Intrigantu’ ala fara eticheta. Eticheta de intrigant. Dac-o pus umaru’ Vanghelino, gata! Ma apuca toti dracii!! Generali facuti din plastilina, presedinti “modelati” de agramati si’njuram pedele-ul!!!
    Apropos! CADA a fost cea mai mare mizerie ce i s-a putut intampla armatei romane. O porcarie cu rezonanta in ani!

  11. Ce va tot mirati ca o ajuns gheneral?
    O fi tras si el la rivolutie ( la masea, pe nas, ca in huliganii de manifestanti nu o tras ca statea in dosul mesei cu izmenele soldatesti abia numarate).
    Toti cei care au aparat vechiul regim, din care s-o tras actualul, sunt pe cai mari.
    Maior Badalan la revolutie, amu ghinaral cu patru bolovani( o tras la revolutie)
    Mr Paul la revolutie amu alt gheneral cu trei bolovani ( o tras la revolutie)
    Etc.
    Deci care e problema?
    Avem la ghenerali cit toata armata SUA.

  12. Nene Victore ai zis ca “Geoana-i de vina doar ca s-a nascut”. Corect ar fi: “Geoana-i de vina DECIT ca s-a nascut” El asa ar zicea pa limba lui.
    Banzai!

  13. Ori am devenit lasa ori incep sa imbatranesc. Dar mai degraba instinctul de conservare ma face sa nu mai ascult atatea mizerii si in concluzie sa nu mai am motiv de revolta,frustrare,ciuda pe ceea ce suntem pe ceea ce ne bizuim prin reprezentantii tarii asteia.
    Cateva zile in urma baiatul meu a fost facut Romanian gipsy la scoala de catre o eleva scotianca si de asemenea i s-a spus all Romanian are gypsies.Si-a refulat indignarea cateva zile dupa care mi-a spus fara sa dea in vileag numele fetei. Am mers la scoala,am cautat sa ma exprim in cel mai elevat fel cu putinta dupa ce merg de vreo 3 ani pe la colegiu sa invat limba, incercand sa apar nu numai onoarea mea dar si a tarii pe care o reprezint.
    Le-am mai spus ca si daca eram asa nu as fi acceptat sa fim discriminati si jigniti. Scuzele au venit imediat dar inca mai am gustul amar gandindu-ma ca asta e imaginea noastra si asa ne reprezinta pe noi in lume acesti ….din fruntea tarii si oricat m-as stradui eu cu familia mea sa avem o imagine curata nu o sa reusim sa indreptam nimic pt ca pestele de la cap se impute.

  14. @anna scotiana
    Trist! Dar cum ai vrea sa fie altfel cind culoarea si mai ales comportamentul alora a ajuns sa ne reprezinte pe alte plaiuri? Cind al nost prezident se pupa in bot cu ei si isi imbraca nevasta in piranda, cind frate’su boteaza puradei mindru nevoie mare de fapta crestineasca pe care a facut-o ? Cind la mitingurile probesex aveai impresia ca ori se intuneca brusc, ori o izbucnit subit o eclipsa totala de soare, cind salam si p*** mai stie care printesa asigurau fondul muzical al acelorasi mitinguri?
    Cum ai vrea sa ne vada lumea? Ca pe super-arienii din alte galaxii! Gresit!!!
    Din pacate asa ne vede lumea!
    Si tare ma tem ca la fel ne-ar fi vazut si daca iesea “al doilea” in locul actualului reales 🙁
    Banzai!

  15. De lingai e plina tara, nu ma misca-n plus ca are stele, desi mi-amintesc de bietul tata cum a facut academia si cum a ajuns greu si cu sacrificii, colonel. Da’ aia era pe vremea impuscatului, acuma e democratie, libertate si egalitate, sa ne traiasca.
    Cat priveste povestea psd, socot o prostie din partea lui bombonel, numai pt a nu-i oferi satisfactie marinarului -care acum se felicita pt reusita de a-l expulza din politica- as fi facut pe dracu-n patru si ma abtineam. Oricum, pariez pe ruptura partidului deoarece, pe principiul “mutu’ fute pamantul”, geoana va fi presedinte in continuare.

  16. Off…Off de tot!!
    Ati vazut politistul ala care-a plesnit-o scurt si demn (zau ca e primul semn de demnitate la politia noastra!))) pe madama aia isterica de n-o potolea nimeni??!!! Iac-asa imi vine si mie cateodata. Hrasti-hrasti si gata! Mai duca-se dracului toate farafastacurile astea pretentioase. Intr-un sisem ce sfideaza anarhia, o sa ajungem toti sa palmuim prostia on line.

  17. Off topic/on topic… whatever is it!
    De ce l-am impuscat pe ceausescu? Pentru ca ne tinea in mizerie pentru o idee: economia socialista falimentara (“ajutata” de investitii masive in idei grandioase gen casa poporului).
    Clanul basescu face ca impuscarea lui ceasca sa devina o crima abominabila. Ei (portocalii) tin Romania in mizerie pentru o idee: sa fure cat mai mult de la buget. Investitii aberante de sute de milioane euro de unde ciupesc si ei cateva milioane.
    A distrus CFRul pentru (probabil) alte vreo 2 -3 milioane de euro. A lichidat flota de miliarde de euro, castigand si el sarmanul vreo alte cateva milioane.
    Ma intreb: daca pe ceasca l-am pedepsit atat de crunt pentru mult mai putin, lui basescu &Co ce trebuie sa le facem?
    Ceasca si familia lui nu au avut averi pe care nu le-au putut explica. Ceasca nu a incurajat serial killers ca bahaian. Ceasca nu ne-a lasat cu vagoanele deraiate pe camp. Ceasca nu a distrus invatamantul. Si cu toate astea l-am impuscat ca niste buni crestini in ziua de Craciun. Cat ii mai lasam pe ticalosii de la putere liberi ca pasarile cerului? Cat mai lasam excroci ca acest general sa bage eroismul armatei in derizoriu? Cat ne mai tin muraturile …. probabil. Si apoi vom face inca o revolutie: revolutia borcanelor goale! Rusine noua ca ne lasam calcati in picioare !

  18. gabi oprea -un tip care linge in stanga(psd) si-n stanga(pdl).este singurul mod pentru cei ca el de a face cariera intr-o tara “africana”.

  19. Victore, “pensia minima garantata” ii avantajeaza pe parintii lui Boc, care “au o pensie care însumată ajunge doar la 550 de lei”, dupa cum spune Jurnalul. “Principiul contributivitatii” nu se aplica si in cazul lor? Pentru ca daca iar clameaza Piticul articolul din constitutie, ala cu “Romania este un stat social”, spune-i ca somerul care taman a terminat de primit ajutorul dar inca nu si-a gasit de lucru, ii transmite ca si el traieste in acelasi “stat social” ca si parintii lui de premier.

  20. Chiar acum Geo vorbeste la Antena 3! Te unge la inima! Din pacate grasimile si inima nu se impaca, primele fiind cauza tuturor deceselor cauzate de infarctul miocardic. Mai putin colestrol si trigliceride politice domnule Geoana!

  21. 1.Se sparge PSD-ul.
    2.Se termina si PNL-ul.
    Orgoliile si rivalitatile din aceste partide sunt corzile pe care canta Basescu.Iata cum acest personaj diabolic poate distruge o tara!
    Si noi stam si ne uitam ca prostii ! Va este clar ce vremuri vin…

  22. mircea marian il ataca(in ev.zilei) pe Badea dur si cu sofisme cat incape de un silogism demn de un schizofren.ceva ŞI despre idiotul asta care sperie copii, Victore?am citit

  23. Nu reusim sa inghitim un Update de a lui D-l Ciutacu ca vine si ne uimeste si mai mult cu un altul cu efect de bomba. La acestea se adauga bombele pe care le auzim la Antena 3 in dupa masa aceasta a declaratiilor de retragere a candidaturii la presedintia PSD, sau intrarea in cursa pentru aceasta.
    Nu mi-a venit sa cred ca Nastase renunta la a candida la sefie dupa ce ca a facut si un program politic, pe care urma sa si-l anunte azi. Ca sa aflam apoi de posibila retragere si a lui Mitrea. Si in schimb vine Ponta si-si anunta candidatura. Ce harababura! Pardon! Asa este intr-o democratie adevarata. Si cand spun acest lucru dau cu ochii de subtitlul cu litere de o schioapa: VAN GHEELE 4 PRESIDENT!Sa lesin nu alta! Si nu reuseste nevasta mea sa-mi aduca “sarurile” sa-mi revin, ca apare VAN GHEELE si vorbeste de PSD ca un partid viu, unde domneste democratia adevarata, ca ajunge ca avem o formula de dictatura de la Cotroceni. PSD-ul deci este de admirat din acest punct de vedere! Am cazut intr-o admiratie adanca!

  24. Offtopic,

    Dle Ciutacu, Offtopic

    Simona, vreau sa va semnalez aparitia unui film despre rezistenta anti-comunista din Muntii Fagaras, mai exact despre grupul condus de Ioan Gavrila Ogoranu. Mai multe detalii si trailer-ul oficial il poti gasi pe http://danpatrascu.eu/?p=821 . Ma gandesc ca poate acest film ar merita mediatizat si dvs. ati putea contribui la asta.

    Numai bine.

  25. @De I.I. pe 15 February 2010 la 9:40

    Nu pre sin intotdeauna pe aceiasi lungime de unda cu dumneavoastra, insa acum tre’ sa va dau maxima dreptate: imaginea lu’ Vanghelie la Cotroceni e la fel de ridicola ca si ideea ca Majestatea Sa Regele Mihai I (al tuturor romanilor) si-ar putea petrece vacanta de vara la cort la Vama Veche.

  26. In Romania politistii isi fac de cap! Stiati ca 80% dintre politisti nu au asigurare obligatorie (RCA)? Stiati ca 90% dintre politisti nu au rovinieta? Stiati ca 605 dintre politisti au permisul de conducere expirate mai mult de 60 de zile? Stiati ca 45% dintre politisti au inspectia technica expirata la masina personala (ITP)? Dar ei ne amendeaza daca nu avem un RCA valabil incheiat, daca nu avem rovinieta platita, daca avem buletinul sau permisul expirat, daca avem ITP-ul expirat. Vi se pare normal acest lucru??? Politistii intre ei se acopera si nu amendeaza unu pe altul! “Corb la corb nu-si scoate ochii”!!!

  27. Asta cu Van Gheele 4 president e ca bancul ala vechi cu Bula care il intreaba pe presedintele asociatiei de locatari daca a auzit ca presedintele SUA a fost impuscat, la care asta zice: “Mda, asta e soarta noastra a presedintilor!”

  28. M-am bucurat sa vad miscarea domnului Victor Ponta. Imi pare un tip inteligent, capabil sa aduca intr-adevar o alternativa. Sa vedem acum cata forta are.

  29. Cineva lucreaza PSD-ul rau de tot…
    In maxim un an se vor scinda.
    Sa facem bilantul:)
    Presa s-a cam dus.
    Parlamentul pe faras.
    Cu restul partidelor intr-un an,un an si jumatate se cam rezolva.

    Mai ramai dumneata V.Ciutacu,un palc de neni de la Jurnalul,ceva fraieri din astia ca noi care mai scriem prin zona si gata:)
    Ce zici,in doi ani ne leaga?

  30. Ca omul lucrurilor concrete ma delectez cu “vizualizarea” unor concepte, idei sugerate chiar si de D-l Ciutacu. In cazul de fata m-a incitat propozitia:Gabriel Oprea “ne explica…cum i-au crescut lui stelele de pe umeri”, de parca ar fi fost niste ciuperci care ies dupa ploaie. Mi s-a intamplat sa “ascult” cum creste iarba, dar la stele cum se petrece fenomenul? Cred ca daca ma concentrez bine voi auzi un zornait de metal pretios.Dar stelele nu cresc de la sine, ci cu interventia omului. Si cine a pus umarul ca lui Oprea sa-i creasca stelele pe umeri? Presedintii tarii. Ultimul fiind Basescu care in acest fel l-a rasplatit pentru pentru sprijinul permanent acordat lui, “adevaratului barbat de stat”; sprijin care isi originea de pe vremea cand era in PSD; numai ca atunci jocul s-a facut pe sest, iar acum a devenit transparent.Mai putem spune ca nu este transparenta in politica?

  31. Ne leaga basexu?
    Nu ne leaga chioru’ pe nici unul.
    Plosnitele securiste o vor sfarsi in curand. Avem noi o datorie fata de cei care au pierit la revolutie: sa ii “ciuruim” pe ticalosii care ne-au lat dreptul la o viata normala.
    Daca ne mai scapa unul, atunci blestemati sa fim. Vor veni vremuri,IN CURAND, in care ii vom vana unul cate unul.

  32. Tara de doi bani. Cat timp exista diferite bloguri si forumuri unde populatia poate sa isi verse naduful, sa-si exprime dezaprobarea, sila, groaza, neputinta, nervii, nerabdarea, scarba,etc,etc, conducatorii pot face ce vor ei.
    Acest asazis general, in fond un incult, semianalfabet,grosolan, venit din tenebrele sistemului, coada de topor, facut pe buna dreptate mafiot de Baselu, reprezinta decaderea armatei care permite asa ceva si al
    sistemului politic romanesc.
    In privinta pesedeului; si-o fac cu manuta lor si le doresc moarte usoara. M-as bucura ca Ponta sa aiba succes, dar nu cred.
    Ce i-a apucat si pe liberali nu inteleg. Dar se vede ca se dilesc si ei pe zi ce trece.
    Exista un singur mare castigator pe care mi-e scarba sa-l spun. Din pacate…

  33. Nu ai la ce sa te astepti intr-o tara unde oamenii care aduc voturi sau bani in partid sunt promovati,indiferent de non-calitatile lor,unde se anunta public NUP inainte de aviz,unde voturile sunt cumparate pe galeti,unde min. transporturilor da vina pe masinile care circula pt gropile din asfalt,unde la spitalele de stat medicii iti cer medicamente de acasa,unde profesorii trag linia pe tabla cu catalogul,unde pensionarii dupa o viata de munca ajung de rasul societatii daca nu cumva sunt nesimtiti,unde curvele ajung pe posturi de ministru,unde jurnalistii sunt intimidati de o parte sau de alta,unde salariile se platesc cu intarziere,de orele suplimentare nici nu mai vorbim,unde maneaua a ajuns imn national,unde o tara intreaga o cauta pe elodia,unde europarlamentarul te face de ras ca natie cand deschide gura,unde sportivii asteapta sponsorizari ca sa aiba costume de olimpiada,unde se contesta certificate medicale pt. handicap,unde dosarele dureaza 10 ani ca nu stii niciodata cand ai nevoie sa santazezi,unde mergi la cumparaturi cu barca sau cu tractorul,unde preturile sunt aliniate ca in UE,dar salariile nu acopera puterea de cumparare,unde loteria si banca nationala sunt aservite puterii,unde cel inchis e catatean de onoare,unde bun simtul e luat la misto,unde pupincurismul a ajuns la rang de cinste.
    SA TRAITI BINEEEEEEEEEE!

  34. Tara in care traim =Diferenta intre declaratia politica si realitate
    Declaratia Ministrului Apararii pe data de 9 februarie 2010: “Am sustinut in mod deosebit cresterea varstei de recrutare a soldatilor si gradatilor voluntari de la 40 de ani la 45 de ani si acordarea de drepturi similare bla,bla,bla….”
    Pe data de 10 februarie inaintez o petitie prin fax (era modalitatea cea mai rapida)Ministrului Apararii domnul Oprea Gabriel prin care solicit prelungirea contractului de munca pana la varsta de 45 de ani, deoarece pe data de 15.02.2010. implineam 40 de ani si eram trecut in rezerva.Am o vechime de 19 ani ca operator radiolocatie.
    Realitatea=pe 15.02.2010 am fost trecut in rezerva

  35. Victore nu mai scrie despre Oprea sau nu-l mai baga in seama.Omul asta este “operat” de tupeu si nu vezi ca el crede sincer in obtinerea pe “merit” a functiilor si gradelor?Este cel mai jalnic si nesimtit general al Romaniei!Hai,cu asta pot fi de acord dar in citiva ani sa termini facultati si sa ajungi si conducator de doctorate cind tu esti tamiie.De fapt nu este rusinea lui ci a celor care l-au propulsat din toate partidele.

  36. Si fetele care presteaza la casa de toleranta spun ca nu sunt prostituate; noi nu mergem pe centura, draga, lucram oficial.

  37. Victore m-am inselat am crezut ca Nastase ii va preda stafeta lui Victor Ponta in 2014 dar a facuto acuma , e mai bine, cred ca are sansa a doua normal , dar poate se mai duce Geoana la o relaxare vineri seara la Vantu si se trezeste cu Ponta presedinte , ce zici?
    Tu crezi ca are vreo sansa Ponta , tu mai ai relatii , macar sa-mi raspunzi , sa stiu dupa acuma, nu vreau sa mai stau pana sambata

  38. (R) Confesiunile icoanei
    ………………………………………
    – Opreşte pedeapsa divină prelungă, de-acum suntem la fund,
    Plângând pe la poli de-atâta durere, geme pământul rotund:
    Abia de se-nvârte, decis, schimbarea de sens acum să o facă.
    E vremea să piară o lume coclită, de iad, Fiara ce urlă, să tacă!
    ……………………………………….

  39. Adevarul este ca PSD il merita pe Van Geele. I-au suflat pene in cur ani de zile. Nu a ajuns singur Van Geele in locul asta, toti au creat acest Frankenstein mioritic. De fapt tot acest PSD este o mare ipocrizie, o minciuna mai mare decar Casa Poporului. Va dati seama, toti acesti baieti sensibili care sunt interesati de protectie sociala SUNT MILIONARI IN EURO!!! fuck that shit!!!

  40. Hm!”Cariera de politruc!”.”Politruc” deci intra in categoria meseriilor. Si atunci avem, ca pe vremea Odiosului, indrumator politic. Si ce face asta? Ne tine cuvantari sforaitoare? Ne face promisiuni imposibil de realizat? Denigreaza, manipuleaza? Sau isi impune autoritatea prin forta, sfidand intr-un mod desantat aspiratiile celor multi? Cam asa il vede D-l Ciutacu pe Oprea si eu nu pot fi decat de acord cu acest punct de vedere, pentru ca citind CV-ul acestui personaj, chiar nu gasesc “vreo fapta de arma” pentru care el ar fi meritat toate stelele pe care le poarta cu mandrie si mai si adauga o propozitie care ne sugereaza cat este de infatuat:” Mi-am depasit de mult asteptarile si TOTUL ESTE IN PLUS”.Halal de “instelat!”

  41. ce dea generali are romanica…..!
    cine dracu are nevoie de ei ca armata mai salcim…
    Israelul care este una din primele puteri militare are generali cit degetele de la o mina…..
    Cind aud ce acte de eroism fac romanasii cu de-a sila ma umfla risul….pur si simplu sintem luati drept carne de tun sau fraierii lumii…
    ce-ar mai fi sa avem doar generali?fara soldati,fara trupe speciale,fara avioane,fara tehnica de lupta de penultima ora!
    am sta si noi mai linistiti si ei s-ar putea ocupa de aparare,afaceri,politica in voie

  42. Omul (gheneralul deh…)incepuse sa marturiseasca cum este si ce presupune sa-l spijini total (din pozitia de militar al armatei Ro) pe martafoiul natiunii Basica si nimeni nu l-a lasat sa vorbeasca…poate aflam ceva interesant de cum e sa fi in acelasi timp 1.)militar,2.)independent dpdv politic si 3.)sa te simti PDL-it pina in maduva oaselor si sa nu vrei sa te muti la alt partid (parca asa spunea omul de onoare….O_prea e cusuta cu ata alba.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.