Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Elena Udrea, dă-i afară pe impostori!

Elena Udrea, dă-i afară pe impostori!

Elena Udrea a aflat pe surse, că tot am anunţat eu public la televizor în show-ul politic cu cea mai mare audienţă din România, că Jurnalul Naţional dă drumul vineri (azi) campaniei privind modul de cheltuire a banilor publici din bugetul generos al Ministerului Turismului. Aşa că, sfătuită probabil de marii consultanţi de imagine, a decis să ne desumfle şi a organizat o conferinţă de presă joi (ieri).

În locul ei şi al partidului, eu i-aş da afară pe ăia care-i toacă banii de pomană. Pentru că demersul a generat taman reacţia inversă. În loc ca românii să afle, spre exemplu, numai din Jurnalul Naţional că a dat prin încredinţare directă, pentru trei luni, 200.000 euro la Realitatea TV (vom produce şi monitorizarea apariţiilor ei la tv), că a plătit diurne la ziarişti şi onorarii vedetelor sportive care anunţaseră că prestează gratis pentru Ministerul Turismului, ei se pot informa, acum, aproape din toată presa, detalii despre cum dă de-a dura cu banii publici favorita lui Traian Băsescu. Ceea ce, exact aşa cum ne promitea în 2004 actualul preşedinte al României, mie mi se pare că serveşte de minune demersului de informare corectă (nedistorsionată de plăţile netransparente de la buget către media) a populaţiei.

Dezvăluirile despre fascinantele aventuri financiare bugetare ale ministrului Elena Udrea vor continua, indiferent de riscurile (şi, evident, într-o oglindă strâmbă, beneficiile, pentru cine-o pica zarul cum trebuie) de imagine. Nu sunt absolut deloc sensibil; nici la telefoanele amabile primite de la amicii comuni, nici la promisiuni, nici la micile intimidări. Fiindcă n-am nimic de negociat. Vă urez lectură plăcută!

UPDATE: Grija şefului statului de asigurare a protecţiei celui mai blond ministru al său, prin deturnarea atenţiei cu ajutorul inventării altui scandal, e înduioşătoare.

ALT UPDATE: Aflu că Realitatea TV le-ar fi dat, sâmbătă, viteză reporterului și cameramanului care au luat marea diurnă de 35 euro/zi de la ministerul condus de Udrea. Ăia care au adus 200.000 euro de la Ministerul Turismului bănuiesc că au fost avansați.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

88 thoughts on “Elena Udrea, dă-i afară pe impostori!

  1. Elena Udrea nu are ce sa caute in guvern..ea se pricepe la pricotat ,la dat cu mopul…la din astea:))
    Domnul Victor va rog sa postati si ceva despre cazul Alex.eu l-am vazut aseara la domnul Badea dar poate nu toata lumea a vazut emisiunea

  2. Elena Udrea participa si la raliuri, si se intreaba daca o ramas ceva nefacut in viata asta> OMG, femeia asta, blonda si figuranta e peste tot. Pe alta parte vedem ce timisorenii arunca cu oua in premier, pai se poate asa ceva???hai ca incepem sa ne trezim

  3. Ciutacule,

    Explica-mi si mie o situatie. La A3 (Desi tu nu ai treaba acolo decat marginal) cand vine vreun “dusman” atat Gadea / Badin / Coman si mai ales Dana Grecu au obiceiul (enervant pt. mine) de a-l intrerupe mereu pe invitatul-“dusman”. Am vazut Crinul in seara asta iar Badin / Coman taceau malc in timp ce aproape toata emisiunea a fost un discurs al lui Floricel. Da-ti si tu parerea despre motive (cateva randuri).

    Daca Zeus ti-ar sugera prin interpusi sa faci o emisiune la Cucuveni , ramai la principiul tau de a nu pleca din Romexpo ?

    Multam,
    Fiara.

    PS: Apreciez ca la vorbe, tu nu intrerupi pe nimeni (poate doar pe Radu Tudor, dar nu le nu se pune). De apreciat ! (e drept, ca “dusmanii” nu vin la tine).

  4. Fotografia din Jurnalul e geniala. Rar poti analiza minute-n sir o expresie atat de diabolica a unei fete (fata E.U.) in lacomia ei.
    Cat despre privirea Udrei cand vrea sa para cica dragastoasa – ar baga in sperieti si l-ar face sa fuga urland de frica si pe omul Yeti .
    Daca reusiti sa clatinati capita aceasta de rahat (turcesc, bineinteles, nu va ganditi la prostii) de pe scaunul ministerial, cu siguranta ca nu va accepta sa fie doar o problema minora.

    Udrea este punctul tare dar si cel vulnerabil al marinelului ( bineinteles, asta in afara de ce isi face omul cu mana lui…).

    Sa ne gandim ca e singura care a rezistat pana acum in prezenta duhorii de putreziciune salbatica a animalului politic basescian.
    Cu siguranta ca ii leaga multe – pe viata.
    Si poate ca multi ar dori sa ii vada impreuna legati pe viata – la propriu.

    Scaunul prezidential se va juca “pe Udrea”, dupa parerea mea – asta daca facem abstractie putin de marele “Licurici”.

    Si acest lucru marinelul il stie si de aceea a avut acea iesire la demisia lui Ridzi .
    Nu pt. ca ar fi fost un imbecil. Ci pur si simplu a vrut sa pareze o lovitura viitoare, ca la sah.

    Insa tradandu-si miscarile cu anticipatie a facut o greseala mortala : a aratat unde e vulnerabil si de ce se teme.

    P.S. Dar stiti care este ironia sublima ?!

    Sa presupunem ca pana la alegeri, veti reusi sa puneti umarul la detronarea lui Zeus.
    Si va veni in locul sau unul si mai manevrabili de catre Papusari.
    Unul mai diot si care va va face sa va fie dor de Zeus . Veti spune atunci :
    “- Base era criminal de hot, dar macar era inteligent (cateodata)in perversitatea lui, nu il puteam ignora, pe cand asta…”
    Oricum o dati, tot EI castiga .

    Asa ca ultimul care mai ramane in tara, sa stinga lumina…

  5. Il cred in stare pe Zeus sa execute pe oricine ii va strica imaginea publica inainte de alegeri.Am vazut zilele astea niste imagini la TV cu d-na Udrea incalcand ca de obicei standardele privind tinuta obligatorie atunci cand reprezinta un minister. Era in rosu si cu toata insistenta de a fi in centrul atentiei la Cotroceni,cred ca n-a reusit. Cred ca cei batrani in partid o”sapa”.

  6. D-nule Ciutacu am o rugaminte: nu-i mai lasati pe aia care trimit femeile la cratita sa posteze aici.Incalca o multime de legi.Iar dvs. luptati pentru aplicarea legilor in Romania. Multumesc.

  7. Tocmai am văzut pe Antena 3 „ştirea” asta.
    Oi fi eu paranoic şi încep să văd ştiri cumpărate după modeluil Ridzi peste tot?

  8. @roxana
    “dar vin alegerile prezidentiale, poate si asteptata schimbare”

    Nu observi nonsensul? . Tot nimic?
    Crezi ca secretul pentru “mai bine” consta in schimbare? Nu e asa. Din schimbare au de castigat doar politicienii care se rotesc la 4 ani, acest mecanism functionand ca o supapa de evacuare si unii jurnalisti care discuta la infinit despre asta ridicandu-si vile intre timp…

  9. @Alpert,
    Atunci propun sa-l lasam pe unul singur sa decida pentru noi in vecii vecilor amin! Si eventual cand crapa din motive de batranete (da’ poate el nici macar nu crapa) sa lase locul prin mostenire celui mai iubit vlastar din tineretul pdl-ist! Poate pana atunci il aresteaza si pe Ciutacu si pe Tolo pe motiv de calomnie la adresa vlastarului via ridzi! Hai succesuri!

  10. @ Victor
    Am vazut si eu stirea. Nu cred ca e cumparata oficial. E semi-cumparata, semi-oficial, semi-probabil ”a la” DNA UDREA!
    Oi fi eu tampit? dar Ponta nu cumva s-a cam prostit si ifosit de la un timp?

  11. Tolontan sugereaza ca mai are munitie. Este vorba de un personaj PDL cvasi-interlop care a comandat obiecte promotionale cu sigla de 2x mai tanar si le-a vandut catre Artizan inca inainte ca sigla sa fi fost creata oficial conform contractarilor.

    Personajul este cumva BOUREANU? Voi ce intuiti?

  12. Domnule Ciutacu,v-ati legat de prietena mea…Sunt foarte suparata.Ea ,saracuta ,face si ea ce stie mai bine:apare la televizor.@Nae:hai sa-ti explic:judecatorii si procurorii nu au voie sa aiba cabinete private ca medicii,nu au voie sa dea meditatii ca profesorii,copii lor nu urmeaza facultati,unde sa fie scutiti de taxe sau de plata caminului pe perioada facultatii ca cei ai profesorilor,nu au voie sa aiba afaceri ca cei mai sus mentionati,deci mai scuteste-ma.Baza lor ,adica majoritatea,nu au salariile care se tot comunica in presa.In ce priveste avocatii,nu te obliga nimeni sa mergi la un avocat,poti foarte bine sa pui mana pe carte si sa citesti.Oricum avocatura e o meserie care se fura ,nu se invata.Succes!

  13. Ce scriu acum nu are legatura cu postarea:in sfarsit vad reactii in legatura cu Andronescu-Abramburica.Femeia asta e o catastrofa.A propus majorarea salariilor si nu are bani pentru asta,l-a pus pe PSD-istul Tompea la sefia PETRE ANDREI,ca doar asta a vrut din start,iar la SPIRU HARET,s-a ajuns la situatii aberante,oameni care au terminat la id SPIRU HARET,au facut mastere la universitati de stat.Bravo!Totul in ambele situatii a fost legat de cine controleaza banii sau sursele lor.Concluzia mea:Andronescu il trage in jos pe Geoana,iar Pogea pe Basescu.Mie-mi convine.

  14. Lasati-o pe Nutzi, in subteran se intampla chestii mult mai grave pentru Baselu:
    “Incredibil: Regele Mihai – boala incurabila, moare în 2 luni, Antonescu se va retrage în favoarea Principelui Radu, Isarescu – candidatul surpriza care bate tot”:

  15. “Consilieru” de imagine al madamei se numeste kohalmi luminita…daca dai un search p google nu gasesti nimic bun despre ea…

  16. ce manevra a basescului astazi ati vazut? de clasa a patra dar totusi…s-a dus la unguri si le-a citit un articol constitutional evident ca nu legea salariilor votata in unanimitate dar totusi.., si asta in timp ce era huiduit de ungurii bulani ce si-au luat niste mici si o bere de la nimeni nu stie cine…e tare plitica asta: anul trecut boc a marit bugetul de deplasari a presedintelui asta se scoate ca nu candideaza dar tot pe la petreceri cu tarani si prosti in perspectiva ca ii va afecta cel mai mult pe cei ce refuza sa gandeasca. si cand ma gandesc la oamenii ce au murit ca sa avem democratie…

  17. Buey,nu te lua de rege,daaaa ?
    In rest sint barbati care nu le plac “masinile de spalat”..altii,in schimb,care se dau in vint dupa ele.Chestie de gust,cica vor sa “simta” ce au intre miini,de unde sa apuce.
    Chiar,nu inteleg.
    Si mai sint femei care privindu-se in oglinda realizeza ca sint cel putin egale cu Nutzica si sar in sus.
    E-te-na,acum ne apucam sa discutam daca Ciutacu-i frumos sau nashpeta ?

  18. Buna, ce sa mai spun, madam de Plescoi, Elena din Troia, nu trebuie sa-l dezamageasca pe Tiran basescu, este un demnitar mai elevat si cu tehnici, crede ea, mai fine, de extragere a banilor publici din bugetul tarii, tara de altfel vlaguita si secatuita de asemenea vipere, serpoaice.
    Batranul rechin de mare, mandru carmaci este in stare sa se hraneasca cu orice starv, daca va fi cazul se va hranii cu blonda secatura si dupa ce ii va suge sangele o va arunca la corbi.
    M-am saturat de guvernul asta nemernic si cum zicea, pe buna dreptate, Crin si de pipitele sugative din el.

    Rugaciune

    Doamne, doamne cel de sus,
    La Cotroceni de noi pus,
    Da-ne noua astazi liniste si pace,
    Arunca din guvern ale tale dobitoace,
    Scapa-ne de Udrea, Pogea si alti nesatui,
    Scapa-ne si de tine ca suntem satui,
    Pleaca unde si-a intarcat mutu iapa,
    Sa nu-ti mai curate mormantu sapa,
    Ca a ta este imparatia iadului,
    Si ia mai du-te dracului !!!

    IN NUMELE TATALUI SI AL FICEI BANII DIN BUGET S-AU DUS, AMIN!!!

  19. Sper din suflet, ca ‘povestile’ din Imparatia Ciutaceasca cu Imparateasa, Imparat, Vladut si toti ciutacosferii, sa nu aibe de suferit din cauza dezvaluirilor privind ‘fascinantele aventuri financiare’, respectiv ‘modul de cheltuire a banilor publici’, ‘platile netransparente de la buget catre media’.
    Sunt convinsa, ca batalia a fost pregatita in cele mai mici detalii, ca JUSTITIARUL nostru este in cunostinta de cauza privind riscurile de imagine, dar imi exprim ingrijorarea ca oamenii din ‘aproape toata tara’, sa nu-l lase singur in toiul luptei si sa nu-l tradeze.
    Acum multa lume il felicita, pe merit, pentru curajul nebun, de a dezvalui actele de coruptie ale ministereselor, ale fiicelor sefului statului, tainuirea de catre presedinte ale unor fapte penale (doar din bani publici s-a platit campania electorala a fiicei), etc., dar suntem doar la inceputul unor lungi investigatii, care epuizeaza nervos si material pe oricine, chiar daca atat de hotarat spune Dumnealui despre el insusi ca ‘nu sunt sensibil’ de loc, …’nici la intimidari’…’ fiindca n-am nimic de negociat’.
    Sper sa nu Va supere aceasta ingrijorare, exprimata in nume propriu.
    Cu stima si respect,

  20. eu zic sa-i mai salutam din cand in cand pe conducatorii nostri D-le Basescu S… …a ! – aici se va intelege “Sa traiti in Romania !”
    D-na Ministru Udrea S… …a ! – Aici se intelege bineinteles “Salutari de la Mamaia!”
    D-na exministru Ritzi ai S… …a ! – se va intelege ” ai Scapat de comisia parlamentara!”
    D-na Ministru Placinta S… …a ! – se va intelege “Salutari din Vrancea!”

  21. Vorba lui Mircea Badea: De ce exista Ministerul Turismului si Ministerul Tineretului?
    Cred ca dupa ce se vor difuza clipurile acelea la eurosport, se vor inghesui turistii sa vada circul din Romania. Oricum la noi ca la nimeni, si vor avea ce povesti celorlalti la intoarcerea in tara lor.

    P.S. 1: Am revazut acum ceva vreme imaginile cu Udrea cand incerca sa se urce pe cal… 😀 Unul o impingea de fund (fund destul de consistent), iar duduia tot cu greu urca.
    Acum stiti de ce e mai scumpa Udrea decat Ridzi?
    Haine mai mari, material mai mult, material mai scump, bani mai multi. 😛

    P.S. 2: Am observat ca ai o forma de simpatie fata de Udrea. Mi se pare?

    Numai bine! 🙂

  22. domnule ciutacu felicitari sunteti unul dintre cei mai valorosi jurnalisti din aceasta tara nefericita va urmaresc emisiunile si va respect pentru atitudine

  23. Ciutacule,s-ar parea ca exista premisa ca si dupa alegerile prezidentiale sa poti munci in continuare la mogulul tau si sa-ti castigi existenta prin criticile permanente(uneori justificate alteori nu,dupa parerea mea)la adresa presedintelui Romaniei,care spre dezamagirea voastra s-ar putea sa fie tot Traian Basescu.Chiar daca pe Crin il comparati cu Obama si pe Geoana cu mai stiu eu ce lideri mondiali,vom vedea electoratul din Romania cui va acorda votul pentru functia suprema in stat?

  24. @Vali-Arad: ce legatura are subiectul despre modul in care cheltuie Udrea banii din buget cu alegerile prezidentiale si locul meu de munca?
    @thedaniel: da, sunt macinat launtric de simpatie pentru Elena 🙂

  25. The EU commission is next week set to recommend that Bulgaria and Romania continue to stay under a special monitoring mechanism beyond 2009, due to their slow progress in justice reforms and the fight against corruption and organised crime.
    SURSA:
    http://euobserver.com/

    Unde-i coruptia ???

  26. update: Sefu’d-nei Udrea de la Cotroceni a facut cea mai mare gafa politica, i-as spune iresponsabilitate: s-a dus in secuime sa puna “gaz pe foc”.Nici Vadim n-ar fi reusit sa-i intarate atat.
    Sefu’din guvern a d-nei Udrea da cu_coasa.Pai, daca ii place atat, nu stiu ce mai cauta in guvern?
    Colega d-nei Udrea de la turism( tot nu am inteles cata scoala are, e greu cu Facultatea de drept cand termini industrie usoara si esti ministrul sportivilor de performanta) pozeaza pe un vas.Daca eu dau o declaratie pe proprie raspundere inexacta, ma intreaba organele de cercetare de “sanatate”.Pentru d-na nu se aplica aceleasi legi, cand nu-si declara real averea? ANI lucreaza selectiv sau la comanda ?
    Trist pentru PD minus L.
    Felicitari pentru d-na Andronescu, colega cu d-na Udrea Am auzit ca sunt absolventi “Spiru Haret” care in 7 ani a absolvit 10 facultati.Probabil ca sunt multi PSD-isti cu astfel de diplome daca exista o asemenea presiune pe un ministru, rector universitar.Cine o judeca in PSD, Vanghelie? Singuri isi scad procentu’ electoral…

  27. Cu scuzele de rigoare d-nule Ciutacu, nu pot sa tac:
    * Asa cum presa ataca si scoate la iveala adevaruri, poate presa sa o sprijine pe “Abramburica” cand incearca sa stavileasca “hemoragia de diplome” ?
    ** D-nul sef al sefei Udrea , a verificat daca taranii de pe marginea drumului de la care a cumparat fructe, aveau autorizatie? Stiu ca legea interzice comertul langa sosea.

  28. A inventat Udrea eco-turismul in Romania, sa vina strainezii sa se bucure de peisajele noastre pline de pet-uri si sa isi rupa masinile pana ajung la peisaj.
    Femeia asta oare gandeste ce spune?
    Daca aducea turismul sexual in Romania o mai credeam, restul e vorba fara acoperire.
    Cred ca citeste pe Google ceva despre alte tari si apoi face conferinte cu ideile alea ca si cum ar fi gata aplicate la noi.
    Praf in ochi, femeie fara substanta.

  29. Domnule V Ciutacu,
    Cu tot respectul, n-are timp Udrea de chestii slabe, tovarăşa se ocupă de cestiuni serioase… cum ar fi, educaţia tinerilor, una de tip ” ecumenic ” :
    http://sfinx777.wordpress.com/2009/07/19/udrea-si-boc-in-caras-severin-udrea-se-cearta-cu-gps-ul-boc-se-da-vizionar-ambii-ma-citeaza-uitand-sa-ma-si-nominalizeze/
    De-aia sunt eu vocea copiilor şi tinerilor din Caraş, că ăştia le zic pe bune, nu pot fi toţi folosiţi de pedelachei ca masă de manevră 😉 🙂
    Duminică frumoasă.
    respecte,
    Sibilla

  30. Da, e mai scumpa dar nu foarte greu de prins mai ales cu sprijin dezinteresat din servicii ..daca se poate.Ei as ,o problema minora .Sa mergem sa facem turism ecumenic sa ne relaxam dar nu chiar la manastirea cu pricina unde mergeau fotbalistii .. la tataia ala de parintel cu barba sau ce era el de se ocupa si de placeri spurcate ………….L-au datara afara sau ceva ? nimik Ei as , problema minora si pentru sefii lui.

  31. de ce detinatorii de spatii comerciale nu sunt platitori de tva ??? De ce nimeni nu discuta de scaderea chiriilor la spatiile comerciale ???

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.