Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Elena Udrea, dă-i afară pe impostori!

Elena Udrea, dă-i afară pe impostori!

Elena Udrea a aflat pe surse, că tot am anunţat eu public la televizor în show-ul politic cu cea mai mare audienţă din România, că Jurnalul Naţional dă drumul vineri (azi) campaniei privind modul de cheltuire a banilor publici din bugetul generos al Ministerului Turismului. Aşa că, sfătuită probabil de marii consultanţi de imagine, a decis să ne desumfle şi a organizat o conferinţă de presă joi (ieri).

În locul ei şi al partidului, eu i-aş da afară pe ăia care-i toacă banii de pomană. Pentru că demersul a generat taman reacţia inversă. În loc ca românii să afle, spre exemplu, numai din Jurnalul Naţional că a dat prin încredinţare directă, pentru trei luni, 200.000 euro la Realitatea TV (vom produce şi monitorizarea apariţiilor ei la tv), că a plătit diurne la ziarişti şi onorarii vedetelor sportive care anunţaseră că prestează gratis pentru Ministerul Turismului, ei se pot informa, acum, aproape din toată presa, detalii despre cum dă de-a dura cu banii publici favorita lui Traian Băsescu. Ceea ce, exact aşa cum ne promitea în 2004 actualul preşedinte al României, mie mi se pare că serveşte de minune demersului de informare corectă (nedistorsionată de plăţile netransparente de la buget către media) a populaţiei.

Dezvăluirile despre fascinantele aventuri financiare bugetare ale ministrului Elena Udrea vor continua, indiferent de riscurile (şi, evident, într-o oglindă strâmbă, beneficiile, pentru cine-o pica zarul cum trebuie) de imagine. Nu sunt absolut deloc sensibil; nici la telefoanele amabile primite de la amicii comuni, nici la promisiuni, nici la micile intimidări. Fiindcă n-am nimic de negociat. Vă urez lectură plăcută!

UPDATE: Grija şefului statului de asigurare a protecţiei celui mai blond ministru al său, prin deturnarea atenţiei cu ajutorul inventării altui scandal, e înduioşătoare.

ALT UPDATE: Aflu că Realitatea TV le-ar fi dat, sâmbătă, viteză reporterului și cameramanului care au luat marea diurnă de 35 euro/zi de la ministerul condus de Udrea. Ăia care au adus 200.000 euro de la Ministerul Turismului bănuiesc că au fost avansați.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

88 thoughts on “Elena Udrea, dă-i afară pe impostori!

  1. abia astept reactia carmaciului la aceasta problema…sunt convins ca madam lenuta nu se multumeste cu un calificativ de genul “problema minora”…oricum, nu va lasati…aratati-le ce caractere de hiene au…succes!

  2. succes … sper sa iti mentii verticalitatea (atat tu cat si colegii tai de la JN) si sa demaschezi pe aceasta prostituata politic ce se vinde drept “intelectuala” , incurajata si/sau sustinuta fiind de “tiganca imputita” de la Cotroceni … astept cu nerabdare viitoare dezvaluiri … ca motto genialitatea lu’ Badea: ” Doamna Udrea, va rog in calitatea mea de cetatean al acestei tari, sa strangeti si dumneavoastra din dinti, scurt, tare si hotarat. Astfel, ne veti razbuna pe multi.”

  3. Ciutaculee,

    Ce te faci tu sau Antena celor 3 / Mogulul / Eolianul daca toate demersurile voastra nu il sapa la temelie pe Zeus (cum zicea Teodorescu vizavi de sondajul CCSB) si Piratul castiga detasat mandatul 2 ? Nu e pierdere de timp / hartie (in ritmul asta nu salvam copacii din Brazilia) ? Mie unul mi se pare un overdose de dezvaluiri. Dezvaluirea de presa e ca zaharul, merge fara numar, dar parca la un mom. dat devin imun. Ai luat in calcul asta?

    Fiara.

  4. In mod evident Udrea cheltuie mai mult decat Ridzi de aici si consternarea lui Ridzi! Subiectul principal este doamna Udrea, obisnuita sa risipeasca sume fabuloase nu se incurca ea cu maruntis!

  5. Celebra tripleta: Ana, Lina si Gaina s-a transformat in: Eba, Ba si A. Mai tineti minte dupa decembrie ’89 mai toata lume (inclusiv multe femei) nu mai vroiau pitipoance in conducerea statului, pentru ca, iertata-mi fie obraznicia, dar locul si rolul femeii parca tot la cratita este. Stiu, ca facand aceasta afirmatie imi asum un mare risc (s-ar putea sa nu mai mananc mancare calda), dar viata nu a demonstra contrariul, cel putin pe plaiurile moiritice.

  6. Aaa.. ca… uitam…
    Sunati-i pe HAGI, Nastase si pe Nadia si intrebatii explicit daca au primit bani sau nu de la MT sub orice forma ( diurna, facturi platite, onorariu etc)… SA SPUNA OAMENII ASTIA CLAR “NU”…Ca asa…doar sugerati ca n-au primit nimic ( sigur bazat pe declaratii ale lor date in alt context si poate nu explicit)…
    Si sa vedem ulterior pe unde scoate camasa lenutza…

  7. Impuls pentru echipa Jurnalului National:

    Merita sa va straduiti oricat,
    si numai pentru a vedea si noi
    cum se descurca un cetatean ramas fara parghii
    (fie cetateanu’ ala si blond)
    cu un credit de dimensiunile aluia .

    Lectia vanzarilor anterioare am invatat-o.
    Asteptam cu mare interes lectia negocierii/renegocierii
    termenelor de rambursare a creditelor prapastioase.
    Cred ca de la anumite sume in sus merita negociat
    si daca suma care trebuie sa se intoarca la banca
    n-ar putea fi putin mai micutza decat cea accesata prin credit.

  8. tot io :d

    Se pare ca lenutza a dat 200k eur pe emisiuni zilnice din mai pana in septembrie… Ar veni cam 1400 euroi pe emisiune…Dac-o luam asa nu-i mult ( lucrezi in TV, ti se pare mult?)

  9. Domnu’ Tapalaga torsioneaza din nou dureros simtul realitatii pe HotNews.ro:

    Imi pare rau da’ (imi cer scuze:-)nu ma pot abtine sa-i raspund:

    “Daca Base e asa bun si competent de ce tara asta a luat-o razna in asa hal ca nici daca la volan ar fi Cetateanu’ Turmentat al lui Caragiale traiectoria n-ar putea fi mai catastrofala. Nu poti fi decat cretin notoriu sau FOARTE INTERESAT ca sa nu vezi ca in Romania e DIN CE IN CE MAI RAU!!! Institutiile nu functioneaza pentru ca la varf sunt incompetenti care cotizeaza gros la partid din banii luati cu japca DE LA STAT. Lipitorile astea nu sunt in stare sa administreze NIMIC, nici macar propriile “afaceri”, si cei mai multi dintre ei ar ajunge muritori de foame, mai ales pe praful asta, daca n-ar primi neincetat sprijin pe filiera politica.
    Noua ministereasa inscaunata in locul fufei de casa a EBEI nu-ti spune nimic in sensul asta???

    Chiar ne crezi (ne credeti) pe toti prosti? Da, ai dreptate, dupa comentariile postate pe HotNews.ro sunt enorm de multi IMBECILI in tara asta, motiv pentru care nici nu se va schimba mare lucru…
    In Franta am avut acum 2 saptamani ocazia sa vad protestele muncitorilor unei uzine IBM care urma sa fie inchisa: nu doar scandari si banere ci sechestrarea directorului, muncitori baricadati in interior cu sticle de benzina, amenintand cu incendierea uzinei. Adica oameni cu suficient curaj si demnitate sa isi apere drepturile si viata, nu doar niste rame tarandu-se tacut in gainatul cocosilor (si gainilor) care se cred stapanii ogradei.

    Desigur, presa moguliana e de vina ca il ataca pe Zeus din toate pozitiile si saracu de el e o biata victima fara aparare. Haida de!

    Sa-ti explic eu cum sta treaba, ca poate ai obosit de atatea limbi la dosul stapanului:
    NU PRESA GUVERNEAZA – EXTREM DE PROST – SI SPOLIAZA – EXTREM DE BINE – TARA ASTA NEFERICITA. Presa poate sa urle cat o vrea, ziaristii pot face oricate campanii negative, daca publicul traieste relativ bine toata zarva moare din lipsa de audienta. Ca lucrurile stau pe dos o dovedesc TOATE cifrele statistice.

    Ti-as mai explica si altele, da’ stiu ca nu vrei.
    Si nu-ti pasa…”

  10. @Fiara: ce-am facut si pana acum. sau imi odihnesc mintea pe bani.
    @Roxana: cunostinte. nu facem parte din aceeasi lume; din fericire…

  11. da, da, da, da, era si cazul , bravo asta da jurnalism de investigatie. sa se duca draq toti.

  12. …acestea fiind spuse…negociaza totusi, zeflemistule, cu marlania(chiar determinata) si renunta la referirile legate de aspectul fizic..nas,gat si urechi!sau cu partea dorsala a muierii…altuia? S-apoi,priveste-n oglinda si-ai sa descoperi proba convingatoare ca genialitatea (cat despre aroganta!!!)poate naste si monstruleti.

  13. Ma trezesc si eu ca prostul: De RAHATUL ala de imn al turismului, pe care s-a dat o sacosa de bani, se mai aude ceva? Macar il fredoneaza cineva prin budele de la Ministerul Turismului?

  14. Asta însemnă că-i musai să bănuim existenţa lor (a consultanţilor, no!) prin preajma ei? Io mi-s Toma Necredinciosu’ când îi vorba de Nuţi. Ce, ea n-are creier? (Ce dacă-i la Cotroceni?! 😉 )

  15. Cred ca nu le mai “invita” dnul Cristoiu, d-aia au inceput sa faca conferinte de presa…
    Cat despre aceasta noua campanie de presa, ce credeti, dl. Basescu va reactiona mai repede in cazul Udrea? Ne va spune iar ca a stiut?

  16. @mira: adica sa nu mai spun ca are curu’ mare? 🙂 m-am dat eu frumos?

  17. Domnule Ciutacu ,in primul rand va felicit pentru demersul jurnalistic legat de Leana lu’Zapacitu’.In al doilea rand am aflat cu placere ca ati “activat” in P5 ,unde cu mult timp inaintea dumneavoastra am stat si eu .Ca un coleg mai batran(de camin) va tin pumnii si va doresc ce ne dorim electoral din ce in ce mai multi :sa scapam de ei si ai lor, sa ramanem noi cu noi,ca sa-i parafrazez.Ca o paranteza, Oana Dobre chiar nu pare blonda de multe ori,nu permanent,dar poate se mai aranjeaza cu timpul!

  18. Oare consultantul de imagine al doamnei Udrea o fi domnul Ion Cristoiu, nu de alta, dar e cam prosta strategia pitipoancei Udrea.

  19. pai e adevarat…chiar are curu’ mare! ca unora le place sau nu…deh, chestie de gust

    totusi se pare ca le-a placut multora…k alte criterii pentru cariera ei “exploziva” nu prea cunoastem 🙂

    o atacam tocmai acolo “unde o doare”…
    succes in acest demers Victor si trage-i-o cum te pricepi tu mai bine! numa’ sa ne scapi de belea!

    Bravo!

  20. Bravo, felicitari, aveti curaj si perseverenta dar sa aveti si grija, nu stiu ce monstruleti naste genialitatea (?!?), dar somnul ratiunii sigur naste monstrii adevarati si agresivi!

  21. De Lenuta nu se va lua nimeni,dar daca Zeus o executa si pe ea,atunci……

  22. Oh, iar sexul frumos… pe banii nostri.

    N-am porniri de marlan, da’ cum s-ar putea face ca doamna de la turism sa nu ne mai reguleze banii?

    Ce sanse ar fi “ca campania” lui el prezidente sa nu se desfasoare si pe banii mei?

    Ce ar putea sa ma motiveze in Noiembrie sa inlocuiesc japcarii portocalii cu alte catastrofe?

    Atentie la trend, toate schimbarile din ’90 incoace ne-au aratat ca se poate … mult mai rau.

    Ne permitem un viitor mai sumbru decat… acest prezent?

  23. Sunt curios daca chestia asta o sa apara si in mapa personala a lui Nuti, cand va veni vremea ca Boc sa alunece de pe scaun si alt “prim-ministru” in care baselu poate sa aiba… “incredere” va trebui sa ii ia locul.

  24. Mi-as dori, ca un cadou de Craciun, ca dupa alegerile din toamna sa-l vad pe protectorul ministrului turismului plangand. Dar nu spunand ca in 2004 ” draga Stolo ” ci cu ” domnule procuror, stiti…” 🙂

  25. Victor,
    Mi-a placut comentariul tau de la 2:20 si m-am apucat sa caut imagini cu google. Fii atent ce am gasit (asta e site-ul original). Sint 2 poze. Zi tu daca nu are fata de intelectuala in prima poza? :)))
    A doua iti sustine comentariul.

  26. cum in Romania totul se “rezolva” printr-o comisie,eu zic sa se faca una si pe tema asta.
    Presedinte Boureanu,ca-i genial…
    sanatate…

  27. Nuta a “avansat” binisor daca binemerita atentia unei anchete jurnalistice serioase!
    Sa vedem daca veti face rost si de acte de la MT, ca Tolontan de la MTS, ca blonda e mult mai versata decat bruneta. Asta ar pute fi un avantaj al dansei, dar sper din tot sufletul ca este un picut mai trufasa decat Ridzi si ca asta o va “pierde”.
    Oricum se vor desfasura “ostilitatile”, sunt convins ca Udrea nu va demisiona decat o data cu “Zeus”, pentru ca este prietena cu EBA si nu se face ca el sa plece (in noiembrie, democratic si definitiv) si ea sa ramana!
    Dar, mai stii, era la liberali cand a profitat fermecator de democratul no.1, ar putea sa-ncerce si parcursul invers… desi toti imbatranim, mai ales blondele naturale care “se trec” mai repede si n-am mai vazut pe nimeni sa fumeze HB cand au la dispozitie puzderie de marci noi.

  28. haideti sa va mai dau si eu un subiect de investigat sa vedeti cum se fura fondurile europene direct din Ministerul Finantelor, de la cabinetul secretarului de stat Gherghina. Daca va intereseaza trimiteti un mail la adresa.

  29. Off! Sa cada toti si prin ei sa cada zeusu’ ca m-am saturat de el! Am asa o greata cand ii aud si vad (unde varfu’ icebergului se termina cu zeusu’) ca nici nu mai gasesc alte cuvinte! Daca totusi, ceilalalti contracandidati nu au sanse in fata zeusului, tin sa-l anunt pe aceasta cale pe piticu’ porno ca, daca va candida la presedintia Romaniei, poate conta pe mine! Atat.

  30. Domnule Ciutacu,
    Jos palaria!
    Dvs. sunteti ceea ce se cheama cainele de paza al democratiei. Restul – branza buna in burduf de caine.
    Numai bine va doresc!

  31. Cu asta o sa fie mai greu…dar continuati sa faceti dezvaluiri.

  32. Daca nu ne-ati fi convins, in repetate randuri, de iubirea Dvs. fata de fiintele cele mai dragi sufletului Dvs.(mama, si sotia), precum si de admiratia Dvs. fata de unele colege de breasla, pentru meritele lor profesionale, poate am putea banui ca sunteti un misogin, dupa vehementa cu care atacati sexul frumos (nu ca si cum n-ar merita, pentru ca intr-adevar, prea au dat “de-a dura cu banii publici”!, fiind preferatele
    sefului statului).
    Iata o provocare, aparuta din revolta Dvs. fata de ceea ce cauzeaza suferinte materiale milioanelor de oameni, o provocare la care veti incerca din rasputeri sa faceti fata, ba mai mult sa o invingeti.
    Daca sustinerea cititorilor ‘derbedei’, va ajuta in lupta Dvs., zicem cu totii un ‘prezent’ hotarat.

  33. Va rog frumos sa nu-l laudati prea mult, pentru ca s-ar putea sa i se urce la cap si cine stie maine, poimaine ce idei va mai avea domnu’ Ciutacu! Apropos de incidetul de la Timisoara: nenea ala, o fi aruncat in domnul Boc cu ouale lui Nastase? Trebuie cercetat.

  34. Domnule Ciutacu, pe cand o dezbatere forte vis a vis de salariile, drepturile si averile domnilor judecatori, procurori si avocati?

  35. Felicitari pentru inceputul de ancheta. Cu UDREA treaba o sa mearga mai greu. Pe aia de la Ralitatea i-a pasivizat. E aliata cu publicitarii si asta are influenta asupra trusturilor pe criza asta.
    Secretul succesului este (in opinia mea) dozarea riguroasa a munitiei. Udrea poate fi erodata nu spulberata!

  36. Putin probabil ca aceasta investigatie referitoare la Udrea sa aiba ca deznodamant demisia acesteia (ca in cazul Ridzi), doar este slabiciunea lui Base…dar vin alegerile prezidentiale, poate si asteptata schimbare

  37. Am citit acum cateva minute comentariile la articolul de mai sus din JN on line si m-am ingrozit, pline de invective si amenintari…si sunt multe…Pe blogul dlui Tolontan ploua cu incurajari si felicitari. Se observa ca subiectul Udrea are alta greutate decat Ridzi.

  38. Aoleoooo! Am vazut si eu clipurile lu Udrea-Vintan.
    Romania de la Fabulospirit la Absurdospirit in anul in care se dezic de ea si urmasii lui Ionescu si Dan Andrei Aldea.

    Or sa zica_ca gusturile nu se discuta!

    Intrebare CHEIE de pus in ancheta voastra:

    DE CE NU S_A FACUT UN creative PITCH cu jurizare larga si consultare publica? Este cea mai eficienta metoda de alegere a unei solutii creative in publicitate, televiziune sau cinema.

    De ce? VA SPUN EU. Vintan Corina are blaturile facute in lumea presei si agentiilor de afara inca din perioada in care era gurista actualului sef SIE! Fata are un tupeu nemarginit si o pofta cat Pestera Muierii. mergeti pe urmele ei. Se acopera prost si e PROASTA!

  39. Domnule Victor Ciutacu, aceeasi campanie de haiduc am initiat-o si eu din popor( voluntar)…dumneata esti genialul Victor Ciutac in timp ce io sunt, o nebuna. Dorina Avramut din Arad.Ar fi ceva de comentat? Nimic?! la fel ca la “Oana Pellea din noi”?!

    PS Se scoala Amza Pellea din mormant?! cat mai vreti sa-i taiati capul?

  40. Nu va jucati cu focul! Habar nu ai…Unde dai si unde crapa?!nebanuite sunt caile Domnului?!

  41. Campania Jurnalului National e foarte tare, dar din pacate persoanele care inca voteaza cu Base n-o sa se prinda, o sa spuna probabil ca mogulii il ataca in plina campanie pe “salvatorul” Romaniei indirect prin “victima” Udrea prinsa la mijloc.

    Ca se le atrageti si lor atentia ar trebui invesigatii similare in cheltuielilor tuturor ministrilor PDL.

    Si daca v-ati apuca de asta, poate ii investigati si pe cei de la PSD sunt sigur ca nici un ministru nu a cheltuit bani corect si cu chipzuinta, in ciuda faptului ca e criza.

    Eu unul as fi curios cum s-a furat si pe vremea PNL-ului… dar cred ca deja ma-ntind 🙂

  42. nu stiam cum sa iti spun – dar m-a pocnit un gand – singurul lucru onorabil care ar putea basescu sa il faca ar fi sa nu mai candideze in noiembrie – barca se duce dracului – sa se duca si capitanul. nu o sa fie asa – aia e clar

  43. Felicitari dle Ciutacu pt.demers ..stiti ca nu va fi usor..banuiesc ca e doar inceputul unor lungi investigatii..sper sa aveti si dvs.o echipa profesionista care sa va ajute..eu cred ca ar merita sa se topeasca aisbergul de care vorbea Basescu..Nu e greu daca priviti imaginile in care apare Nuti sa aflati cine-i sunt consilierii si oamenii de incredere si pe unde au lucrat..este gasca de la rapps..asa cum sunt si unii directori numiti de ea exact in punctele cheie.Si slava Domnului aveti ce afla ,cu ce s-au ocupat si inainte aceste profesioniste..Sper cu adevarat sa reusiti sa aflati adevarul si sa nu fiti tradat sau sabotat in aceasta investigatie,pt.ca are prieteni si cu siguranta o informeaza ce se intimpla.Trebuie sa se intimple ceva bun si in tara asta cu ajutorul oamenilor ca si dvs.sau Tolontan,depinde pina unde va este permis sa inaintati..Toate cele bune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.