Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Editorialiştii-n mină, să ne dea lumină!

Editorialiştii-n mină, să ne dea lumină!

O parte dintre caracteristicile pe care i le atribuie judecătoarea celui mai faimos arestat al momentului le îndeplinesc, spre exemplu, şi eu. Televiziunea m-a făcut suficient de notoriu şi de persoană publică, formator de opinie m-au poreclit unii care n-au loc de mine prin ziare, iar diverse persoane particulare (care nu ştiu dacă, însumate, alcătuiesc măcar o categorie socială) mă cred pe cuvânt de onoare sau pun bază pe ceea ce scriu/vorbesc.

Să înţeleg că acest complex de însuşiri mă face arestabil imediat? Că tot s-a apucat Vanghelie, misterios cum îl ştim, de propăvăduit la televizor iminentele săltări ale unor “importanţi” din mass-media, fix cât să genereze o nouă isterie într-o ţară oricum bolnavă cu nervii. Dacă pe argumentul că-n aproape 40 de ani de viaţă n-am făcut nimic ilegal nu contez, mă-ncurajez, totuşi, că nu prea le am eu cu bisericile şi donaţiile şi că nu-s chiar vreun aisberg al presei româneşti.

Mai mult, aici

UPDATE: De la 21:30, pe Antena 3, ediţie speciala “Sinteza zilei” pe această temă

Comentarii

comentarii

Similar Posts

165 thoughts on “Editorialiştii-n mină, să ne dea lumină!

  1. Usor, usor, sa nu se zbarleasca vreun fulg, a deschis si crin gura, cu ceva impotriva! Se teme de ceva?! Cumpaneste indelung strategia?! Anemic, tare anemic, unde naiba o fi opozitia, ca cica avem si asa ceva! Pe unguri ii inteleg, acu’ digera, intisi la soare cu burtile-n sus, ca si cobrele, ce-au halit din 90 incoace si au grija sa nu calce-n strachini, ca marinaru’ sigur le stie potecile si pacatele! Dar si pnl?! Acolo ne e speranta?! Cam nasol…

  2. hai ma victore lasa vrajeala ca esti cam mic tu ptr ce se intimpla acolosha. De ce iti place tie sa vii la petrecere daca nu te cheama nimeni? bafta acolo la ce faci , dar lasa-i pe astia mai mari ca au alte treburi.

  3. Daca se intampla ,voi fi eu aparatorul dumneavoastra, pe gratis.Pe cale oficiala,daca imi var coada ,pe fata,de data asta,va fi razboi.Astept momentul ,sa vad daca au tupeul.Pana acum am ramas in umbra,dar daca e nevoie,voi iesi in fata.Mi-e scarba.

  4. Pe mine ma uimeste insasi INSINUAREA ca ar putea fi arestati oameni…pe baza A CE ? Pe baza hachitelor unui degenerat ? Care se scoala dimineata in plina criza de nervi datorata esecurilor din intalnirile nocturne cu ministrul turismului ??
    Adica…stati un pic, in ce tara traim de-am ajuns sa privim cu apatie si blazare usor amuzata asemenea grozavii ? Suntem (inca) o tara europeana cu 22 milioane de locuitori si nu terenul de joaca al lui Mugabe. In mod normal, chestiile astea ar trebui sa aprinda o reactie de revolta ca in 1989… Pentru asta au murit oameni acum 20 de ani, ca sa ne intoarcem din nou la Ceausescu ?

  5. Petru,

    Ce alegi între Basescu si Justitie?
    De ce nu incepe fiecare raport pe justitie (al UE) cu faptul (cat se poate de real) ca avem un Presedinte inculpat?

    Inculpat Traian Basescu!

  6. nu trageti in pianist! s-ar putea sa aiba ne fie de folos.
    eu zic sa n-o punem la zid momentan. mai intai sa ne spuna d.na judecatoare atunci ce ar trebui sa insemne, in acceptiunea sa, exemplul dat “prostimii” de primului om in stat. ar fi foarte interesant de aflat.macar”pe surse”.
    ca asta ar fi in stare sa-l bage la zdup cu argumente “juridice” si pe preamultiubitul nostru marinel 😀

  7. Tot ce se naste din ura, moare din disperare.
    Amenintarile isterice sunt semnul instaurarii disperarii.
    De exemplu, si Videanu il ameninta fostul director de la Rovinari cu DNA-ul, daca mai vorbeste!
    Sa inteleg ca DNA-ul se sesizeaza in functie de intensitatea si directia vocala?
    Asta-i reforma Macovei?

  8. Cum zice CODEUS,an ca asta nu au mai vazut romanii,nasol este ca-i mai bine decat la anu’!

  9. Nu e neaparat sa fie arestati doar trei ziaristi!
    In modul acesta total mafiot, clanul Basescu poate comanda arestarea oricarui om din Romania.
    ESTE POSIBILA ORICE VARIANTA!

  10. 1. Ar trebui sa ne aresteze pe toti cei care nu se inchina zeului suprem. Eu nu ma impotrivesc.
    2. Udrea si Cocos de ce nu sunt langa Becali?

  11. Mi-aduc aminte de un banc de pe vremea lu’ Nea Nicu: Nicu şi Leana în vizită în R.P. Chineză. Nicu o sfătuieşte pe Leana:
    -Fă, orice zic tov-ii singura ta replică să fie: “Aşa-i şi la noi”!
    Le prezintă tov-ii nişte realizări, nişte direcţii politice şi ideologice, Leana: “ca şi la noi”. Şi se trezeşte Nea Nicu să întrebe:
    -Da’ opoziţie aveţi?
    -Un fleac, douăj’ dă milioane; Leana răspunde intelijent:
    – Exact ca la noi…
    __________
    Revenind la fond: Da’ pe mine de ce nu vor să mă aresteze? Nu de alta, da poate circul şi io pe stradă, şi vine unu’ cu o maşinuţă de X mii de euroi, circulând cu 150km/h. Dacă apuc să-l feresc, e clar: tentativă de distrugere, dacă nu: distrugere din culpă. Păi să risc să distrug, io amărâtu’, mânderţă de maşină?
    Da’ vă dau un sfat: vorbiţi mai încet la teveu, că vă paşte măcar o amendă pt. tulburarea liniştii publice. Deci, să cităm un clasic în viaţă: “Tăceţi din gură!”- adâncă şi cugetarea asta, de parcă omu’ poate tăcea şi din altceva decât din gură…

  12. Preiau o idee: Nu o sa poata aresta ei, cat o sa puteti comenta voi.Vor incerca sa distraga atentia cu “arestari in direct” dar o sa-i transforme in eroi, pana la urma.Sunt prea proaspete in mintea oamenilor, amintiri deloc placute, dinainte de ’89.
    Am zarit in mijlocul evenimentelor internationale recente, un presedinte distrat,cu o exprimare greoaie,dezorientat in spatiu si mult prea zambaret pentru o astfel de reuniune.M-am uitat cu invidie la prestanta altor presedinti.

  13. Doamne in ce tara a ajuns sa traim. citeam zilele trecute ca cineva isi cere scuze ca l-a votat pe jucator. Eu cad in genunchi si-mi cer iertare pentru acelasi lucru.
    Domnule Ciutacu dupa logica dumneavoastra cred ca Antena 3 isi va muta sediul.

  14. Noi am lupta, dar cine ne conduce în luptă? In afară de larma din presă în rest e o linişte nefirească.
    Helloooooooooo!!!!!!!!!
    Is there anybody out there?

  15. Of Of, a iesit Cioroianu sa-si verse amaru’ pe teveu
    in bratele lui Cristoiu.
    Ieftin, ieftin — total previzibil.
    Totusi, mult prea jegos.

  16. Off topic:
    Pentru că ne-am obişnuit să ne votăm Preşedintele ţării, ca să facem altora în ciudă, pe amărâtu’ meu de blog, am băgat un nou SONDAJ DE OPINIE (POLL), în care cer părerea prezumtivilior cititori cu privire la COMPETENŢA potenţialilor candidaţi, la cea mai înaltă funcţie în stat.

  17. @dramoleta
    Aleg justiţia. Pe Băsescu l-au ales alţii, şi în timp ce eu faceam mişto de ei, urlau furioşi şi răstit îmi aruncau argumente de genul “Da’ cine să fie mă? Năstase?”. Acum argumentul este “Şi ce dacă?”. Dacă le dormea creierul puteau măcar să doarmă şi-n ziua alegerilor. Somnul poporului naşte monştrii pe care îi vedem la TV. Aderăm cu nonşalanţă la orice.
    Mascarada asta de prost gust se numeşte justiţie? Şi fărâma de oameni cinstiţi (nu corecţi) din justiţie poate fi uşor redusă la tăcere de mafia ce guvernează ţara şi care pe fondul pseudo-progresului economic (noi avem “tunari”, nu antreprenori) nu a avut până în prezent reglări de conturi prea vizibile.

  18. Domnule Ciutacu,mai usor cu formarea de opinie,conditia unei “opinii”corecte este ca teoria sa se verifice in practica,in viata.Dumneata si altii de la antena3 ati mai fost,”sometimes”, surprinsi balmajind in ceata.Critica, in sine, nu inseamna neaparat si explicatia evolutiei societatii si a comportamentului “la virf” al elitelor.In cea ce priveste arestarea ziaristilor incomozi,circul mediatic ar aduce grave prejudicii de imagine “caraghiosului” incit, ar fi total neproductiv.Metoda Putin, via kgb este mult mai eficienta si eleganta ; consta in “ridicarea autorizatiei de functionare a tuturor TRUSTURILOR potrivnice”.Astfel, se mascheaza incalcarea dreptului de “libertate a cuvintului”, cu cine mai stie ce masuri “tehnico-administrative”.Parerea mea( de neformator de opinie) este ca Basescu nu are “guts”(singe in instalatie) sa instaureze dictatura,chiar daca criza ar fi un “alibii” seducator si credibil.Motivul pentru care nu o va face este ca ii este foarte,foarte frica de nereusita.Oportunistii,”pragmaticii” din categoria lui sint total lipsiti de curaj sau nebunia de “martir”,in general.Ia ginditi-va, daca pierde puterea nu scapa de furia natiunii nici pe “vapor”.Ceausescu a fost norocos,plutonul de executie si gata…Basescu insa va fi mutat in Damaroaia si cum va iesi din casa cum va fi scuipat din toate pozitiile.Nu cred ca a acumulat o avere suficient de mare si neatacabila sa-si permita “nice life” in strainatate,mai ales ca, mina “revolutiei” este lunga.Intr-un cuvint, cred ca va apela la talentul lui de papusar,de pescuitor in ape tulburi, incercind din culise sa regizeze o piesa care sa-l scoata din nou ales.Opozantii,pe de alta parte,cu ajutorul tradatorilor portocalii ii vor dejuca planirile sau il vor deconspira. Coalitia anti-Basescu are cel mai tare aliat “criza” pe care “boc cel mic” nu are nici o sansa s-o stapineasca. Astfel, se va alege praful de campania “caraghiosului”.Deci, ca sa-l contrazic pe domnul Teodorescu,nu cred ca “inteligenta politica” a caraghiosului este asa de mare cind, recurge la “trucuri” electorale de nivelul gradinitei.Hai, la treaba “formatorilor de opinie” natia este cu gura cascata !!!

  19. este ca un cosmar! departe de mine sa fiu fan-gigi, dar vad ca razboinicii luminii si-au tras robe :)). judecatoarea asta trebuie sa faca dreptate nu sa imparta dreptatea ei feromonala! ce-are de-a face fapta lui gigi cu notorietatea aceluiasi? pai dupa asemenea principiu basescu ar trebui spanzurat cu capul in jos de drapelul de pe Casa Popoprului. si el si neamul lui badaranesc. mult timp am crezut ca alcoolul e de vina la scarbosenia lor de caracter. nu alcoolul e de vina! e lovirea genetica la scufitza! acum; legea sau Legea poate fi “aplicata” absolut la orice si oricine pentru a pastra o anumita ordine in jurul clanului prezidential. si.. marian vanghelie poate are informatia pura:(. vai de noi!

  20. Buna seara d-le Ciutacu,

    Ma uit acum la Sinteza zilei.
    Stati linistit,n-o sa ajungem niciodata sa va vedem arestat sau altfel;oamenii de valoare au totusi un pret ,care se plateste greu.Stiu,va spun si eu tot pe cuvant de onoare ,ca stiti ceea ce scrieti/vorbiti.
    Sa ne fereasca Dumnzeu de rabufnirile de demnitate ale celor ţinuţi cu capetele-n ţărână ,care sunt crunte,cum apreciati Dvs.
    Va doresc o saptamana buna si multa,mai multa liniste in suflet!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  21. sincer mie imi e `frica` daca pot spune asa, de momentul in care o sa se razbune pe voi(tu,mircea badea,mihai gadea),pe emisiunile voastre…ca la cum se pune problema daca nu-i pupi undeva pe cei `de sus` suporti consecintele….mi-e scarba de tot ceea ce se intampla..va sustin ,totusi, libertatea de exprimare!!!

  22. Victore, apropo de crestinismul lui Gigi vazut drept… circumstanta agravanta, daca nu te botezai poate nu-ndrazneau… Asa, n-ai avut ce face… Ti-ai facut-o cu mana (“mâna” am vrut sa scriu) ta…

  23. !!!! <>

    Radu Moraru spunea cu 6 luni in urma ca daca nu se schimba nimik in urmatoarele luni el va pleka din tara. E tot la B1. Kaplan R. povestea ku 10 ani in urma ” Am intrat in Romania…Tot mai multe cocioabe, fabrici parasite, inconjurate de ziduri de beton si garduri de sarma…In afara presedintelui si a unor ministri, aici totul nu era decat praf in ochi” Era dragut! Oamenilor ganditi global!! Romania a fost, este si va fi o tara a costumelor turnate. Te imbraka, te mint, iti fura tot, te omoara si apoi vine altul. Ziaristilor v-ati transformat in judecatori sterili!!! Unde sunt strategiile pe termen lung? Romania este un sat cu o suspiciune tipik taraneasca, unde doar smecherii pot trai, reusi. Chiar nu intelegeti ca asa va inflori pana la agonie.!? Tu esti la fel ka Base: Prefeacut si suspicios, fara planuri pentru viitor si arunci banii pe haine, cotlet, si acont pentru o masina/aragaz. Trebuie tu sa te schimbi. Si cum Tu esti mandru, totul e un scenariu fascist cu rezultate fatale pentru tine. Nu ne vom schimba niciodata, pentru ca ne uram pana la maduva, intre noi, lipseste iubirea si TU nu esti dispus sa jertfesti. Lantul slabiciunilor, Nene Iankule !?!

  24. @catalin stochita: nu fac pariuri, nici macar in gluma, pe arestari de oameni

  25. @cezar: omule am fost azi afara, in Herastrau, am avut parte de manele la telefoane, de pitipoance pe role si cu geanta pe umar, unele chiar si in fusta si de golani care injurau ca niste derbedei.
    @Victor Ciutacu: Victore eu te vad in fiecare seara, cand ajungi tarziu in Antena 3 la M.G. si imi zic: inca o zi in care ciutacu a scapat nevatamat, dar mai este timp.
    Sincer, cred ca esti al 4-lea sau al 5-lea pe lista celor care urmeaza a fi murdariti.
    Speranta moare ultima, asa ca persevereaza, va veni si ziua ta… in care vei fi informat ca datorita comportamentului tau trebuie sa fii arestat. ca asta-i Romania, jegurile prospera, cocalarii sunt ridicati in slavi iar oamenii cu atitudine sunt predispusi la soarta lui Antonescu sau a sotilor Ceausescu.

  26. Mda…domnule Ciutacu eu una cred ca sunteti in vizor alaturi de domnul Ciuvica. Nu cred ca eu ca “cocoshica” (cacofonie voluntara) va iarta vreodata. Cine spunea ca iadul nu are atata furie cat are o femeie umilita…? Ma rog nu conteaza, cert e ca madama o sa planga pe langa baselu pana va aranjeaza un picut. Daca mai adaugam si colagenata de fata si fata notarita…va dati seama cate muieri nefericite (si)din cauza dumneavoastra…iar baselu, care dupa frecventa de bocit este si el nitelush muiere isterica, va simti nevoia de a se solidariza cu aceste sensibile, inteligente, hotarate femei de succesuri.
    Eu cred ca debusolatul de la cotroceni va incerca ceva si asta ii va fi pieirea…prostul face cam aceeasi greseala ca raposatu…ignora semnele

  27. @Cristina Popa: Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul… Zeus nu ignora, ii e frica de semnalele primite si se face ca nu ii pasa. crezi ca doarme cocalarul noaptea?

  28. Timpul trece in favoarea clanului Bazesti. A facut cineva in tara asta plingere penala impotriva lui Mircea B pina acum, daca nici macar domnul Ciuvica nu a facut asa ceva e grav. Nu inteleg ce asteapta? E singura solutie, plingere penala si mai apoi la CEDO daca Mircea B primeste NUP. In rest, trebuie facut ceeace am spus putin mai sus intr-o postare anterioare. Nu vedeti ca, in 2009 sentintele justitiei seamana cu cele de pe timpul dictaturi proletare? Motivatia scrisa de judecatoare in cazul Becali seamaa perfect cu infierarile lui Brucan din ziarul Sciteia care dadea sentintele in paginile ziarului, pe vorbe doar.

  29. Are cineva pile pe la Gardianul, Gandul sau Jurnalul National? Daca da, sa vorbeasca cu mogolii astia rai care musca din trupul lui Traian mai rau ca, niste rechini marinarul cazut in apa marii si sa tipareasca in fiecare zi pina la alegeri, pe prima pagina, pamfletul Fratii Bu(a)zesti daca vreti sa-l deranjati pe marinica psihic de pe linie. Nu de alta dar razboiul psiholgic e cea mai importanta arma in lupta anti-formatoare la bulan de Traian din mass-media romanesca. Eu de vreo doua zile l-am tot posta pe Forum la Ziare.com si pupincuristii de Traian au facut spume la gura de suparare, au injurat mai rau ca, la usa cortului.

  30. O INTREBARE MA FRAMANTA IN CAZUL BECALLI: DE CE TREI HOTI AR RISCA INCHISOAREA AUTODENUNTANDU-SE, NUMAI CA SA SI-I FACA CEI MAI MARI DUSMANI PE GIGI SI VERISORII SAI DRAGI? PENTRU CA DACA EI, HOTII, NU RECUNOSC CA AU FOST SECHESTRATI, PARCHETUL NU PREA ARE DE CE SE AGATA SA-L INFUNDE PE BECALLI.
    RASPUNSUL AR PUTEA FI, FIE PENTRU FOARTE MULTI BANI, FIE LE-A FOST GARANTATA PROTECTIA IMPOTRIVA RAZBUNARII EVIDENTE A FAMILIEI BECALLI, CARE, DACA A REACTIONAT ASA NUMAI LA FURTUL MASINII, IMAGINATI-VA CUM VA REACTIONA LA ARESTAREA LUI GIGI DIN CAUZA CELOR TREI.

  31. Cu nasu-n decoltee…

    Sunt inca sub influenta unor cuvinte auzite din gura unui fost ministru de Externe al Romaniei, prezent ca invitat pe un post de televiziune. Si ma intreb la ce ne mai foloseste chinul de a intelege anumite lucruri? De ce ne mai zmuncim mintile cand totul pare calculat si pus pe hartie? Pana si caderea marinarului de pe catargul de la Cotroceni pare sigura, este bine pusa pe hartie si planul e in desfasurare. Dar cui serveste? Iar intru in discutii sterile si mi se clatina neuronul a pustiu… Mi-a placut imaginea luptei pisicilor sub patura, cand poti vedea ceva dar nu stii exact despre ce e vorba. S-a vorbit despre mitul haiducului in Romania si despre latenta lui, despre dorul cetateanului de rand sa-i bata Margelatu pe la usi. Si avea putintica dreptate…

    Ma gandesc si la caderea comunismului care ne-a adus o imensa sete de spectacol. Suntem avizi, ca niste camile fara apa, dupa fiecare cuvintel scos printre buze de catre zavoranci, bahmutze si tiganci. Cata stralucire stearpa inghitim de-a berbeleacul, cat de mult ne place sa ni se urce la cap paharul cu apa rece. Otevizarea prostimii e ireversibila si incurajata prin lege. Urmeaza seria de jurnalisti gazduiti la zdup si emisiuni desfiintate, traim in banana-land si nu ne pasa, negrul sa urce pe masa si sa danseze fara numar. Hoola-hop! Justitia face caz si plange ca o fata mare cand se da cearsaful la o parte. Imi inchipui statuia legata la ochi si cu cantarul in mana. E influentata saraca de mass-media si de presiunea prea mare. De ce nu i se baga niste tampoane in urechi? Sa nu-si mai dea esarfa jos de la ochi si sa stinga dracului televizorul…

    Dar cel mai mult ma doare spagatul pe care-l face de-o vreme-ncoa Ion Cristoiu, stand cu un picior pe Biblioteca Nationala si cu celalalt pe mormanul de carti nescrise. Sa-i spuna cineva cum e cu pluralul de la decolteu…

  32. @Paul Gabor: pe mine nici nu ma mai doare. m-am obisnuit cu duplicitatea

  33. De data asta, prin actualul sau articol, Cristoiu v-a lovit in moalele capului, d-le Ciutacu, si nu cred ca e vb doar de o simpla diversiune a JN.

  34. @ernest: s-a lovit pe el insusi, daca ma intrebati pe mine. nu eu am avut emisiunea in care Basescu a fost vinovat prin definitie doi ani de zile.

  35. Devine dezgustatoare atitudinea aia
    de papadie suflata-n vant si imprastiata in zece zari
    pe care-o afiseaza Cristoiu these days.
    Cat despre aerele de superioritate,
    experienta iti asigura doar o anume dexteritate,
    acolo unde meseria cere asa ceva.
    Daca insa e nevoie de permanenta reactualizare
    a propriilor motoare si nu esti in stare de asa ceva,
    experienta in cantitati mari semnalizeaza direct
    oportunitatea iesirii din uz.

    Batranetea nu-i o virtute,
    parul alb vine de la sine.

    (A fost incredibil de penibil azi cu Cioroianu.
    The Get-A-Room special effect.)

  36. Ma mir cum de nimeni nu s-a gandit ca motivele deciziei de arestare (lider de opine ,exemplu …) ar fi fost foarte bune pentru o societate comunista sau mai precis stalinista care aresta lideri de opinie .

  37. Ma mir cum de nimeni nu s-a gandit ca motivele deciziei de arestare (lider de opine ,exemplu …) ar fi fost foarte bune pentru o societate comunista sau mai precis stalinista care aresta lideri de opinie .

  38. @Victor Ciutacu

    Da, uitasem ca dvs nu participati, de 5 ani, la toate emisiunile antenelor in care este “ciomagit” Basescu.
    Ma si mir cum de mi-a venit ingrata idee de a va asocia cu Cristoiu, Stan si Gâdea.

  39. Mda …domnule Ciutacu ar trebui in primul rand sa fiti atent la cei din proximitate…ca pana sa ajunga base la dumneavoastra, s-ar putea sa va injughie altcineva prieteneste…ca asta este o boala nationala.
    Off topic…nu am nimic cu mircea badea dar cam pe toate le trateaza ca pamflet si cand este invitat la sinteza zilei pe aceeasi aratura merge si transforma o emisiune cerebrala intr-o alta gluma…sunt multe lucruri pe care le sustineti amandoi dar sunteti din registre diferite… aparitia lui badea intr-o emisiune in care sunteti dumneavoastra, dl Ciuvica, dl Stan, dl Teodorescu, scade din credibilitate, fara suparare…publicul trebuie sa inteleaga ca bascalia stereotipa nu este o solutie, cel putin nu pe termen lung…

  40. Dacă lucrătorii în Media nu vor face nici acum front comun (un Centru de coordonare, ceva!) nu numai de apărare dar şi de contraatac a Hidrei care tace lucrând prin întrepuşi (Servicii, Poliţie, Justiţie) ne vom întoarce la momentul dinainte de 15 decembrie 1989, dar va fi mult mai tragic. Pe atunci, generaţii la rând învăţaseră că “libertatea cuvântului” este sinonim cu închisoarea, sau domiciliu forţat, sau exilul.
    Acum…
    Nu credeam că este posibilă o reîntoarcere la acele vremuri şi iată că este.
    Ar fi preferabil să fie lăsate deoparte micile şi trecătoarele rivalităţi (de înţeles!) dintre jurnalişti, dintre trusturi, dintre televiziuni şi să pornească cu toţii o campanie în urma căreia să fie înfrânt tăvălugul care vine. Chiar nimeni nu vede ce pericol se apropie?! În numele cetăţeanului de rând devenit (din nou?!) reclamant, denigrator, informator, multe şi inadmisibile abuzuri se conturează.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.