Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Drama fostului intangibil şi cultura urii

Similar Posts

55 thoughts on “Drama fostului intangibil şi cultura urii

  1. BRAVO, CRIN! IN SFARSIT IL INFRUNTA CINEVA PE JUCATOR ASA CUM MERITA!!!
    LE DORESC SI DE ACUM INCOLO ACEEASI INSPIRATIE SI FORTA DE REACTIE PROMPTA!!!
    CE BUN AR FI FOST ASTAZI UN PRESEDINTE USL-ist LA SENAT!!!
    VEDEA-L-AS SUSPENDAT SI JUDECAT CU DREPTATEA CU CARE A FOST CONDAMNAT NASTASE!!!

  2. Am sufletul trist si mintea incremenita ,atata ura impotriva lui Nastase in acest moment de cumpana din viata lui n-am mai vazut ,nu-i caracteristic poporului roman ,este rezultatul dezbinarii si cultivarii ei de basescu Scapati-ne de el d-le Ciutacu , numai voi de la A3 impreuna cu USL aveti posibilitatea. Nu-i lingusire ,este disperare. Poporul roman isi mutileaza sufletul daca mai sta basescu la putere.
    Imi vin in minte cateva versuri :

    “Imi pare asa ciudat
    C-avem atata vreme pt ura,
    Cand viata nu-i decat o pictura
    Intre acest moment si celalalt.
    Si e neinteles de trist
    Ca nu culegem flori,
    Ca nu privim la cer mai des,
    Ca nu iubim
    Noi, care-atat de repede murim…” (Cocteau)

  3. COLONELUL CEZAR PREDA SE UITA TRIST IN VIITOR. II INTELEG TRISTETEA. SI IMI PROVOACA O MARE BUCURIE.

  4. Chiorul o cauta cu lumanarea.Bravo Antonescu!!! In sfarsit ii da cineva o replica sanatoasa debilului mintal,IN SFARSIT !
    HAI CU SUSPENDAREAAAAAA !!!!!!!!

  5. Felicitari pentru mesajul dlui Crin, in sfarsit vreau sa va vad in actiune si sa il suspendati odata pe basescu.Preda o javra pdl ista, care incearca a n oara sa fim solidari cu baselu, el trebuie sa mearga la bruxelles, presedintele face, drege.Un penibil.Diseara suntem pe receptie.Excelenta si interventia ta

  6. Sunt extrem de curios: oare USL, dupa alegerile parlamentare, cand se presupune ca va detine puterea absoluta (procent parlamentar), va fi sau nu capabila sa gaseasca un dosar, real, persoanei Basescu Traian? Avem flota, avem Mihaileanu, avem abuz de putere si trafic de influenta, avem complicitate la subminarea economiei, avem multe piste de anchetat, oare nu se va gasi nici un dosar demn de DNA??
    Putem sa ne inchipuim umilinta lui Nastase de a fi incarcerat, insa cat de mare va fi umilinta lui Basescu cu mainile in catuse?

  7. @Simona: te rog sa scrii, on topic, din prima ce-ai de scris si sa incetezi cu propaganda uselista

  8. E off topic, dar nu şi în contextul larg ( dar nu prea larg ):

    Cezar Preda nu ştie care e mandatul guvernului USL? Sau se face că nu-l ştie? PĂI E TOCMAI DEMITEREA ŞI AZVÂRLIREA LA GROAPA ISTORIEI A LUI BĂSESCU! Nu e efectuarea de mişcări de balet. Am avut răbdare pentru că guvernul a fost învestit cu o zi înainte de campania electorală, şi încă a mai făcut câte ceva, a mai reparat câteva stricăciuni de – ale portocaliilor.

    Dar gata! Nu mai vrem să-i vedem faţa hâdă a beţivului troglodit şi răzbunător! Nu suntem o ţară de retardaţi ( chiar dacă, din păcate, sunt mulţi în ea ), care să asiste la împroşcarea cu noroi a unor oameni valoroşi, de către nişte neaveniţi, nişte loaze!

    N-am văzut ceva mai frumos, în plan politic, decât ce am urmărit acum câteva minute la televizor. Crin Antonescu este omul politic opozabil oricând, oricât şi oriunde, şarpelui de la Cotroceni! Este omul care îl face KO fără drept de apel, de rămâne hâdul cu gura căscată, aşa cum a mai făcut-o la Cluj-Napoca.
    Şi asta nu numai pentru că Antonescu are darul oratoriei, pe fondul unei inteligenţe care îi permite acest lucru, ci, mai ales, pentru că nu e corupt! Nu e perfect, dar nu e corupt.

    Personal, sper ca Băsescu, după cât l-a provocat Crin, să nu semneze numirea lui Haşotti. Să scăpăm mai repede de el. Să nu-şi mai permită o nulitate să-şi bată joc de un om ca Adrian Năstase.

    P.S. Coloneilor de pe acest blog, care au fost reactivaţi în ultimele zile/săptămâni, le transmit că, oricât de subtili, argumentaţi şi, uneori, chiar simpatici ar încerca să fie, în ceea ce mă priveşte, îşi pierd timpul.

    P.P.S. O fi înţeles Cezar Preda că “românii” vor exact opusul a ceea ce “crede” el că vor? Ar face bine să nu mai facă pe prostul! Sic!

  9. @Lucian. Ai uitat cazul tigareta.

    Victor, despre drama lui Nastase tu ce crezi? Merita ce i se intampla? Nu te intreb ce parere ai despre hotararea judecatoreasca, dar tu ca jurnalist bine informat, crezi ca merita puscaria?

  10. Bravo Antonescu, in sfarsit mesajul pe care-l asteptam.Din pacate Crin e cam singurul care vrea sa faca ceva. Mi-a placut si intervfntia ta de azi, dar din pacate Porumbel te-a intrerupt ca sa-l dea apoi jumatate de ora pe Preda.Aveti si voi multi basisti in trustul vostru

  11. In sfarsit, cei trei tenori uselisti isi aduc aminte ca prin venele lor nu curge apa plata cu lamaie! Intr-adevar, incepe o noua era, sub imperiul radicalitatii si al revansei. Sigur e mai bine asa, prefer maniera tinichigiilor decat aceea a tampitilor filosofi! Hai cu egalarea!

  12. Lasand la o parte tonul declaratiei lui Crin Antonescu, precum si continutul necesar al acestei declaratii, imi ramane o senzatie dupa citirea acesteia, exact ca amarul pelinului care ramane pe gat dupa un pahar de vin de buturuga sec.
    Crin Antonescu, esti bun ca si politician/orator, poti fi un bun ministru sau Prim Ministru, insa punandu-va fata in fata cu Victor Ponta, senzatia mea este ca nu dumneavoastra sunteti presedintele de care are nevoie Romania.
    Victor Ponta, prin diplomatia si retorica pe care o stapaneste, este mult mai aproape de imaginea unui presedinte. Dumneavoastra nu sunteti un diplomat, in timp ce un presedinte trebuie obligatoriu sa fie diplomat, cel putin ca si caracter, iar aceasta calitate dumneavoastra va lipseste. Aveti timp (inca) suficient sa va ganditi la o eventuala rocada cu domnul Ponta, rocada din care USL ar putea iesi mult mai castigat.

  13. dupa doua zile de confruntari on line cu multe persoane,am ramas perplex.asta e rezultatul a 8 ani de guvernare animalica,basista.marinarul betiv,in toata aceasta perioada,a aruncat cu noroi in toate institutiile statului si in toate personalitatile adevarate ale Romaniei.cazul Arafat a fost doar cel care a umplut paharul si a scosi mii de romani in strada,scarbiti si satui de aceste activitati ale”mascului alfa”,a”sefului de haita”.in aceste doua zile ale cazului Nastase am cunoscut si gruparea cealalta.o adunatura de necrofagi fara bun simt,de canibali fara pic de decenta si empatie fata de semenii lor,penali sau nu.pe langa urmele lasate de “cultura”basista,condusa de niste lepre precum Patapievici este si comportamentul inuman al unei haite de hiene,construita prin spalarea eficienta a creierului dupa asemanarea mentorului lor psihotic.am scris si ieri pe blog la tine,Ciutacule prietene,cam acelasi lucru,ingrozit de apucaturile a unei parti a conationalilor nostri.am sa te rog sa intrebi diseara pe invitatii tai ce Dumnezeu e de facut pt a ne reveni ca popor.

  14. bai nene….io am o problema fosrte mare si sper ca macar dna. andronescu sa ne-o explice azi, macar din punctul de vedere al psd. am tot vazut, apropo de cazul nastase, chestiunea asta “noi nu comentam decizia instantelor si a puterii judecatoresti”. o afirmatie corecta si de o mare insemnanate democratica, dar care cred ca trebuie sa isi faca aparitia numai in cazuri dovedite. buuuun. din cate am inteles instanta de fond etc sau cum se numeste nu a gasit dovezi clare pt adrian nastase. de ce ministrul justitiei, indiferent de spectrul politic nu spune…ia stati asa fratilor pai cum ii dati unuia 2 ani cu executare si nu aveti dovezi clare; maine poimaine pot sa ma astept si eu, ca un cetatean oarecare al tarii, sa fiu acuzat cercetat si trimis dupa gratii, desi poate nu au dovezi clare, dar nu le place fata mea. cum sa cred eu ca in tara asta mai merge ceva? ce se intampla acum cu nastase imi pare intr-un fel, extrapoland evident, cazul “tundrea”, varianta politica. m-am cam saturat sa fiu imbecilul sef la mine in tara. pana una alta judecatorii aia isi iau salarii etc din banii platiti de mine la stat. pai daca tot platesc taxe si impozite si se face cam ce se doreste cu banii mei, pai din partea pe care o platesc eu, asa cum judecatorii fac jocuri politice asa imi doresc si primul-ministru sa isi apere partidul si valorile…..bine, aici voi fi nevoit sa ii dau dreptate lui victor, s-au gasit toti sa vina la spital etc., iar cand a fost vorba de anchete plimbari la dna, pielea, toti isi vedeau de ale lor

  15. E penibila hora asta a doctoratelor in care ne-a bagat base ! Nu ar trebui sa se raspunda provocarii ! Sau , daca se raspunde , atunci sa se renunte la discriminari: vreau sa stiu temele de doctorat ale judecatoarelor de ICCJ a romanieie si cer , eu , simplu cetatean , sa se verifice daca au plagiat sau nu !!
    Daca au plagiat , vom abroga toate hotatrarile date de ele ??

  16. Cred ca problema cu indivizii aia promovati colonei sau generali “la apelul bocancilor” de catre tradatorul de Oprea nu trebuie sa fie data uitarii.

    Din contra, trebuie facut un scandal monstru sa afle si UE si NATO cum obtin unii functii grele in armata pe baza de slugarnicie politica.

    Nu inteleg de ce Parchetul nu se sesizeaza. Prevederile sunt clare in Armata in materie de ridicari in grad.

  17. Am citit un articol pe dcnews. Ar fi foarte interesant dacă s-ar lua la puricat toată lista de colonei şi alte grade militare, pentru a vedea dacă nu cumva apare vreunul dintre numele judecătoarelor ( toate femei! ) din completul care l-a condamnat pe Adrian Năstase. Sigur că liste similare nu sunt numai la MApN.

  18. La un moment dat ura actioneaza ca un bumerang;il afecteaza mai mult pe cel care o nutreste decat pe cel asupra caruia este tintita;dar poate fi tarziu.Uneori ura aceasta care a impanzit atmosfera devine sufocanta si capata parca substanta,incat sa o poti taia cu cutitul.Si cand privesti la calitatea celor care o intretin,parca ti se face si frica,pentruca intuiesti ca nu au o masura nu stiu pur si simplu unde sa se opreasca,totusi.Numai un singur exemplu si ar fi suficient si acela poate fi fostul”ministru”al educatiei,mare consiler acum,pentru a vedea nu numai rautatea,dar si lipsa de discernamat si dorinta de razbunare care poate transforma individul in unealta docila(daca nu cumva asta a fost mereu),gata sa distruga,pentruca la constructie de calitate nu se pricepe.Si sunt atatea-prea multe-exemple.Trebuie curmat cumva acest rau care este distrugator:ura.

  19. Din cate stiu, solicitarea d-nului care ocupa abuziv functia de presedinte adresata d-nului Hassoti, nu doar ca nu se incadreaza in niciun articol al acestei “mizerii” (asa cum o vede marele nostru conducator)numita Constitutie, da’bag sama ca s-a bagat si pe felia lu’ fiica-sa(notareasa) din moment ce a solicitat un astfel de document.

  20. Onoarea unui grad de rezervist ma lasa rece, cu atat mai mult cu cat e “la secret”.
    Atunci, care este beneficiul?
    Material?
    Atunci, da, inseamna ca aceste grade reprezinta o recompensa materiala a slugilor pentru diversele prestatii.
    App, doamna Anastase nu e vreun general, ceva? Doar se pricepea odata sa bata pasul pe podium, spre deosebire de ceilalti, care sunt doar colonei.

  21. @Lucian ,in putine cuvinte va dau si eu o replica:
    1-Crin Antonescu este ACUM presedinte de partid si a vorbit foarte bine, pe limba lui basescu (ca sa vedeti ca si voi cei din pdl nu mai suportati ,dar romanii de atatia ani ?)
    2-Are timp sa-si stapaneasca verbul ,acum nu este nevoie ,chiar este necesar.
    3-Ponta a fost un “Che Guevara ” , este consiliat si foarte bine ca se abtine ,isi calculeaza atitudinea ,vorbele (nu todeauna ,ca-i om si el ),are staf ,sta bine la locul lui ca premier ,cunoaste legile si dupa atata haos este nevoie sa intram in legalitate,sa respectam constitutia ,sa revenim la normal , suntem un popor cu sufletul bolnav.
    4-Cand ajunge Antonescu la Cotroceni nu trebuie vazut ca un plimbaret prin saloane elegante ci ca un slujitor a romanilor .Isi va alege consilieri foarte buni (eu il propun pe Ciutacu la economie ,sa-si mute cafeaua acolo )Romania are nevoie de fermitate ,Antonescu o are ,in ciuda aparentelor
    5-Au vrut multi sa-i desparta ,n-au reusit ,nici o speranta pe mai departe .

    p.s. inspirata din Condurateanu pot sa spun cu drag dupa ce am vizionat online discursul, ca-l pup pe suflet .Va fi presedinte.

  22. Odata cu evenimentul asta, constat – nu cu prea mare surprindere – ca propaganda PD-L are un mare efect asupra unui procent important din populatie. Observ asta la cativa oameni foarte apropiati mie. Si oricat ai incerca sa le explici anumite lucruri, ei nu pot intelege si iti spun ca esti comunist PSD-ist. Asta fara ca eu sa fiu simpatizantul vreunui partid, mai ales al PSD-ului. Ci mai degraba incerc sa imi vad interesul de cetatean onest si sa judec cu detasare, cu 0 fanatism.
    Apropo, atata fanatism ca la fanii lui Basescu – cu care repet, am luat contact, nu spun din ce vad la TV – nu am vazut nicaieri.
    E prea multa ura deja, iar lucrul asta distruge sanatatea – si asa primitiva – mentala a colectivului. Am senzatia ca o luam rau la vale din punctul asta de vedere.
    Cu subscriberii lui Basescu nu ai cum sa discuti politica, principii sau prea multe idei. Daca ai o parere – chiar si foarte bine argumentata – impotriva lor, esti privit ca un dusman. HUA, COMUNISTULE!
    PS: ma simt minoritar.

  23. Domnule Ciutacu, aveti aici la comentarii o multime de exemple ale felului in care functioneaza mintile oamenilor in aceasta cultura a urii de care spuneti. Sigur ati inteles esenta mesajelor de-aici, mi-ar place sa va aud vorbind despre ele in emisiuna dvs, desi am dubii si ma gandesc ca veti vorbi despre o altfel de ura, cea a carei mentionare e convenabila postului unde munciti. Oricum, astept cu interes preastatia dvs, de doamna Andronescu stim cu totii excat ce cuvinte o sa foloseasca:)

  24. @ Maria-S

    Nu este necesara o replica si am sa iti explic mai jos de ce. Iti inteleg motivele, insa nu iti alege gresit tinta 🙂
    Este normal ca fiecare sa aiba o afinitate pentru un anumit discurs, fiecare dintre noi este liber sa isi doreasca un tip anume de presedinte si sa il si voteze. Indiferent cat de mult il apreciez pe Ponta si cat de mult apreciez contructia politica USL, ma simt liber sa comentez ceea ce, in opinia mea, nu este in regula cu Crin Antonescu – candidatul la presedentie.
    Discursul lui Antonescu, ca si oponent al lui basescu &co ma unge si pe mine pe suflet, este ferm, la obiect si nu lasa loc de echivoc, insa nu pot sa il agreez intru totul ca si discurs al viitorului candidat la presedentie, o idee cam agresiv pentru un viitor presedinte impartial, corect, mediator, diplomat, un adevarat presedinte pe care ni-l dorim cat mai curand, pentru a da uitarii cosmarul ultimilor 8 ani.
    Este o diferenta de nuanta, pe care te rog sa sesizezi.

    In acst context, am o mare si prieteneasca rugaminte – nu imi amari ziua asociindu-ma cu pdl-istii, nimic nu ma poate intrista si amari mai tare decat asocierea cu cei pe care ii detest atat de mult si de la care care imi primesc zilnic doza de injuratori pentru comentariile mele.
    Daca politica clicii pdl-iste a fost si este ca orice opinie diferita de linia oficiala este egala cu una impotriva lor, macar cei care ii dezavuam pe acestia trebuie sa gandim diferit, sau macar sa invatam sa o facem.

    @ Cristian Pop

    Iti pot arata, in privat, cum si eu sunt facut “jeg comunist” :)) de catre acesti postaci pdl-isto-basisti. Te inteleg perfect.
    De curiozitate, am cautat pe google informatii despre unele nume din spatele profilelor de facebook de postaci. Surpriza sa constat ca unii dintre ei sunt personaje cu grave probleme cu legea in guvernarea de pana in 2004, insa foarte apropiate regimului basist ulterior. Unul dintre cei care ma injura, de exemplu, era fost asociat intr-o firma care se ocupa, printre altele, cu afaceri duty-free, acuzat de fisc in guvernarea Nastase de contrabanda cu tigari si evaziune fiscala de 1 ml lei (noi). Ulterior, prin diverse scheme de asociere cu alti afeceristi pdl-isti, ajunge aproape de regim, iar astazi ma injura pe mine direct, fara a oferi nici macar un contraargument la comentariile mele.
    Frumos, nu?

  25. Inteleg ca anularea citirii scrisorii lui nastase s-a anuntat la jurnal. Desigur, citirea in public nu ar fi foat un fapt divers. Desigur, condamnarea, tentativa de suicid si apoi anularea citirii, se inscriu intr-un scenariu mult mai complicat si mai sumbru decat ar putea parea din afara. Copilul e bine sa-si vada de viata lui, ajunge un necaz, nimeni din fam nastase nu are nevoie de acuzatii ori accidente nefericite, sa ne vedem cu bine si fara complicatii! Pe diseara, don ciutacu, si sa nu uitam ca nu exista coincidente!

  26. io nu inteleg care ii agitatia asta cu ura. da sa fie, sa se urasca uni pe alti ca doar ura ii cel mai autentic sentiment pe care omul il are. asa il urasc si eu pe basescu cum sunt convins ca m-ar ura si el pe mine daca m-ar cunoaste.
    da, baiu ii cand functiile si autoritatiile is puse in slujba impulsurilor.

  27. @Lucian: Ura! Nu sunt singurul comunist PSD-ist! =))
    Nu stiu cum sa facem sa imi arati in privat ceea ce vrei sa imi arati, tovarase. :)):D

  28. basism=fascism=cultura urii (prejudecata, prostie,incultura, crima morala si fizica)

  29. ofer 10.000 de euro bani cash pt orice basist care-mi demonstreaza practic – sa-si traga un glont in git la fel ca Nastase – ca acesta din urma a vrut printr-o viclenie meseriasa gen marele maistru GOG sa-si insceneze sinuciderea!

    CASH… pt fiecare basist care-si trage un glont in git si scapa cu viata!!! pt cei din Noua Republica (securista), recte discipolii colonelului SIE MRUngureanu ofer 100.000 euro pt ca inteleg gradul de lasitate sporit…

  30. VICTOR CIUTACU, VICTOR CIUTACU, VICTOR CIUTACU !

    Vreau neapărat să citești mesajul ăsta.

    1. DE CE liderii USL nu dau un răspuns clar la întrebarea dacă vor începe procedurile de suspendare a lui Traian Băsescu ? DE CE ? Nu mai au de gând să-l suspende?

    Și Crin Antonescu, și Victor Ponta se feresc atât de mult să răspundă la întrebare și nu înțeleg de ce. Mi-e teamă că au renunțat la idee. Mi-e tare teamă că au uitat de oamenii care strigau cu disperare, astă iarnă, în Piața Universității (și nu doar acolo) JOS BĂSESCU. SĂ NU UITE DE CE I-AM VOTAT LA LOCALE, SĂ NU UITE DE CE I-AM PUS LA GUVERN ! SĂ NU UITE !!! Nu mai vrem încă doi ani de Băsescu !!

    Vreau un răspuns CLAR și POZITIV: ALEGERI PREZIDENȚIALE ÎNAINTE DE 2014, CÂT MAI DEVREME !! DE-AIA, MAI ALES, ÎI SUSȚINEM !

    2. CUM poate veni Antonescu și spune că dacă Băsescu nu-l acceptă pe Hașotti, USL-ul va începe procedurile de suspendare ?! În Hașotti stă suspendarea lui Băsescu ?! Sau în oamenii care, disperați, au ieșit în ger să-și exprime nemulțumirea cu privire la politica lui Băsescu ? CUM, Dumnezeule mare, să spui că începi procedurile de suspendare dacă Băsescu nu-l acceptă pe Hașotti, dar nu, pentru țara asta care în proporție foarte mare nu-l mai vrea pe Băsescu ?!

    Sunt extrem de furioasă și,recunosc, că mă tem că nu va fi nicio suspendare…

    3. Ajută-mă, te rog, să înțeleg. Crezi că USL-ul a pus la cale o strategie ca să-l dea jos pe Băsescu sau că au renunțat la acest plan, că l-au pus undeva la naftalină ? Adresează-i, te rog, doamnei Andronescu întrebarea. Poate ea va da un răspuns.

    E NEVOIE SĂ PLECE BĂSESECU & CO. !

  31. Off-topic (sau poate nu, ca parca toate sunt fetele aceleiasi povesti): mi-a placut Sergiu Andon, cu declaratia de nepracticare a prostitutiei de catre Sulfina Barbu. Sulfino, declaratia! 🙂

  32. Ioana
    ai perfecta dreptate. nici eu nu mai pot cu asta. actualul presedinte trebuie sa ne lase iar usl, va trebui sa demareze cat mai curand procedura de demitere a basescului.
    poporul trebuie sa se pronunte cat mai curand posibil si sa-l demita pe acest presedinte jucator…

  33. Pe TVR Info, un “Geolgau”(Cătălin Prisacariu) face in continuare, puternic, propaganda basista pe banii contribuabililor.

    Sunt invitati pe rand diversi tradatori de tara pe care Ceausescu i-ar fi spanzurat in secunda doi: Ionel Blanculescu, Cosmin Gusa, etc.

    Opriti macelul! Daca tot e invitata dna. Andronescu poate o intrebati ce au de gand cu mascarada de la TVR.

  34. @Lucian Nu te supara, dar altii printre care ma numar si eu ,nu vad necesara/utila rocada Antonescu cu Ponta.Chiar daca nu i-am cunoaste pe cei doi si am stii ca unul este reprezentantul unui partid istoric(cu merite in formarea romaniei moderne) si altul reprezentant al unui partid cu o istorie de 20 ani, din care primii 12 au fost,RECUNOASTETI, destul de contestati.Asa ca l-as prefera pe ANTONESCU presedinte.Ne mai tinand cont ca are o experienta politica mai mare,nu este ambitios(in sensul rau )este conciliant -vezi caz geoana -si unde ar fi fost astazi Romania daca el n-ar fi cedat in fata psd.Asa este: da-i doamne mintea romanului de pe urma.

  35. Ma bucur tare mult ca exista jurnalisti ca tine. Putini din tagma aceasta si-au mai pastrat calitatea de OM, asa cum ai demonstrat-o tu in zilele astea. Iti multumesc tie si Antenei 3 pentru modul in care ati prezentat “cazul Nastase”. Si totodata trebuie sa-ti mai multumesc pentru ca ai fost unul dintre soldatii din bastionul Antena 3 care ne-a reprezentant pe noi, non basistii, in acesti ani de groaza.

  36. @Lucian,va respect optiunile ,imi place si mie un presedinte diplomatic,inteligent ,atent la toate ,cu respect pentru romani si respectat peste hotare Domnul Antonescu isi va schimba vocabularul ,atitudinea .Un al 2-lea basescu nu va mai fi ,in veci vecilor .Amin.
    Tinta ,cand vorbesti de basisti este f. greu de gasit ,isi schimba culoarea ,infatisarea ,am mai spus ,seamana ca virusul hepatitei C ,isi modifica mereu structura .
    Lumea s-a trezit ,nu mai inghite minciuni ,a prins curaj ,tolereaza si intelege diferenta de opinii dar nu cu cei din pdl.
    Merg sa vad emisiunea d-lui Ciutacu .

  37. Daca cineva ar vrea sa scrie o lucrare cu titlul “Ura la romani” este deajuns sa se documenteze din mediul on line si ar scoate lejer cel putin doua volume de cateva sute de pagini fiecare.

  38. Apropo de “out of topic” :
    un bun prieten, inteligent de-altfel, apropiat – prin aliante locale – de chior, spune ca pedeleu e singura “dreapta” din Romania… Pai, in astfel de situatii, a spune de bine de aia care nu sunt cu chioru’ e permanent in topic !
    Nu sunt multi de-l iubeau pe Nastase – cel putin cei care aveau majoratu’ in 2004, stiu cum a fost si-atunci ! Da’ pana si fiica-mea, neajunsa la varsta scolara, stie ca boc i-a luat pensia lu’ mamaie…
    Asa, pentru momentu’ de sinceritate, zic ca n-ar mai fi cazu’ de impartialitate, macar pana vedem ce e si cu astia noi, ar fi bine sa le acordam ceva gir moral temporar (mai ales ca chioru’ abia de si-o fura pe subiectu’ “Hasotti”…).
    Hai sa-l vedem pe chior la mana / votu’ poporului (si asta e pe topic, cand zici Nastase, ajungi inevitabil la basescu), dupa ‘om mai vedea cum e cu traiectoria glontului vis-a-vis de colonelu’ de labeunu !

  39. @maria-sa versurile sunt ale magdei isanos.
    referitor la ura..nimic nu mi se pare mai grotesc ca atunci cand un om e la marginea gropii si unii ii mai dau si suturi.cu crampoanele,fix in fata

  40. locotenentul alexandru gheorghe(cu o scoala militara absolvita)trecut in rezerva,iar pupilii basescieni avansati desi nu au pus laba pe nici o arma si nu au avut o ora de instructie militara.

  41. Cred ca mai intai trebuie modificata actuala lege a referendumului si asteptat votul nostru din toamna care sa confere Usl majoritate confortabila in Parlament.Abia atunci poate demara procedura de suspendare a lui Traian Ba(secu).

  42. “Lupta” consta in “fragezirea” adversaului, pe orice cai, cu orice metode. Odata frageziti, ei pot fi manipulati. Asta se numeste tot coruptie, dar politica, acolo unde morala nu se pune. Pun pariu ca vor urma alte deconspirari, implicind poate si niste “..inski” prinse in chilotii ministeriali. Ce sa mai invatam si noi de la americani? Lucruri bune…

    Romanii au o problema: ei cred ca daca se pisa pe socialism – in stil texan – dreapta si “pietele” le rezolva toate problemele sociale. Ori practica, dragi tovarasi, arata clar ca “pietele” lucreaza in speta pentru ai care nu au probleme sociale, cei de la butoane. La teorie suntem insa minunati, vezi noii decorati si gradati cu toate insemnele masonice de Prea Iubitul si Neintinatul.

    Dreapta internationalista a creat o noua ordine mondiala, care nu mai e bazata pe institutii unde toate statele pot fi reprezentate egal (ca la ONU). De exemplu, primul meu ministru, dl Harper, se pisa cu jet pe ONU, care recent a criticat Canada. Chiar recent dl Harper, si-a deschis shlitzul la o reuniune internationala, si a pus jetul pe UE, de pina si Barosso si-a iesit din minti (ei fiind amindoi de dreapta nu-i bai sa faca unul pe altul).

    Ordinea noua se creaza prin acapararea economiilor statelor slabe, prin cumpararea acestora la pretul dorit de cei puternici, si apoi exploatarea fara mila si stoarcerea acestor natiuni umile si umilite. Odata cu tranzactionarea se plaseaza si “agentii” acestor regimuri, asa cum se face cu dreapta romaneasca, cu ajutorul servicilor, evident. De unde acest MRU asa de iubitor de capitalism? Banu, dragi tovarasi, banu la ban trage, si serviciile la fel, sunt magnetic atrase unele de altele, alea mici de alea mai mari. Doar cei care au bani sunt azi botezati de sistemul financiar global, si apoi sfiintiti de servicii, pe rit nou. Nu ai bani, esti un pacatos.

    Yep, Satanail ar putea lua lectii de la capitalistii de azi.

  43. Cultura urii exista atat in PSd cat si in USL. Sa nu-mi spuneti ca cei din PSD sunt plin de bunatate si compasiune.

  44. Să-i spună cineva cretinului ăluia cu fularul, că dacă Adrian Năstase urmărea să obţină maxim de efect dintr-o înscenare, apărea plin de pansamente, nişte cârpe albe eventual şi cu puţin sânge pe ele. Dimpotrivă, folosirea fularului vine în aceeaşi notă de demnitate a unui om care n-a dorit să apară oricum în public. Dar asta n-o poate înţelege orice cretin, evident!

    Doamne, ce scârbă mi-e de unii oameni! 😡

  45. Ei bine, cred ca in mintea obturata a propagandei basiste, chiar si daca ar fi fost in locul acelui fular, un pansament, prosop sau o carpa, setul de intrebari cretine ar fi fost acelasi.Tema cu detinutul de arme cred ca pe undeva face parte din acelasi context basist, dar nu in totalitate.Daca n-am arma si vreau sa ma omor, ma arunc pe geam. Exista insa minti defecte care ar fi in stare sa iti interzica sa ai geam, doar pentru ca exista o sansa sa te sinucizi, aruncandu-te!Propaganda basista cauta nod in papura la orice, pentru ca la asta se pricepe cel mai bine si asta este programata sa faca.La cate mizerii au avut loc pe tema asta greu mai intelegi ceva din ceva.Eu cred ca fondul problemei este altul.Sunt convins ca Basescu este in spatele mizeriei care i s-a regizat lui Nastase, culminand cu condamnarea sa gratuita si cu tentativa de sinucidere. Insa cred ca scopul acestor ultimilor 8 ani de zile nu a fost in principiu condamnarea lui, cat exterminarea lui mentala. Aproape aceleasi metode de tortura, folosite in stalinism.Pe zi ce trece constat ca au trecut 50 de ani degeaba. Scopul, sistemul si metodele au ramas aceleasi.S-a schimbat doar propaganda…

  46. Apropo de întrebarea/constatare despre cât de apropiaţi i-au fost sau nu, colegii din PSD lui Adrian Năstase…

    Sigur că nu i-au fost suficient de apropiaţi, nu la nivel de percepţie publică ( adică exact ceea ce conta ), nici măcar cei care îl apreciau cu adevărat şi ţineau la el. De ce? Pentru că la Cotroceni se înscăunase un ghiorlan care îşi propusese să îl umilească pe eruditul Adrian Năstase. Care Adrian Năstase, deşi făcuse atâtea pentru ţara lui, comisese şi greşeli, pe care el însuşi le-a tot recunoscut în diverse emisiuni şi pe blogul său. Greşeli pe care unii dintre noi le-au taxat, neştiind, de fapt, ce înseamnă să “greşeşti”, ca om politic, să zicem. Abia după ce a ajuns ghiorlanul la Cotroceni, am văzut noi ce am păţit. Care ghiorlan- apropo – nu are nimic să-şi reproşeze în comportamentul lui. Şi încă o dată se face diferenţa între erudit şi ghiorlan…

    Cum spuneam, Adrian Năstase devenise ceva “câh” şi ştiţi de ce? Pentru că în ţară există prea mulţi retardaţi care votează. Care retardaţi n-au cum să priceapă şi să facă diferenţa între ce-au avut şi ce au, nici în al doisprezecelea ceas. Acest lucru convine de minune propagandei ticăloase portocalii, care nu are nicio limită. Deci, Năstase a trebuit să aibă un “low profile”, cum ar zice chinezul. Pentru că, la alegeri, trebuie să “se aleagă” din nou diferite personaje, mult sub nivelul intelectual al lui Adrian Năstase, iar dpdv politic nici nu mai vorbim.

    În încheiere – că deja m-am lungit – mă întreb şi eu de ce nişte doctori respectabili stau să-i umple de lături o beţivă stalinistă? Că ăia de la EVZ, deşi au retractat ulterior, exact asta surprinseseră acum ani în urmă: o femeie beată, nu? Atunci, încă nu erau plătiţi din banii noştri, probabil. Iar dacă individa tot ţine să apară atât în public, chiar nu poate să aibă un minim de bun-simţ şi să se aranjeze un pic?

  47. pentru manifestul de mai jos mi-au spart contul de facebook si mi-au sters toate postarile . sunt baieti platiti din banii nostri care se ocupa cu asa ceva… sper sa vina curand ziua cand vor plati pentru obedienta lor infecta.. sper sa nu-ti sparga si tie site-ul

    Dear European Politicians

    I send you this manifest because I am a European citizen who believes that a serious injustice act was made! It is the case of Adrian Nastase, the Romanian’s former Prime Minister!

    5 judges convicted him without actual evidence! The lack of direct proofs is also mentioned in the final sentenced statement.

    It was an outrageous competition of prosecutors to provide lunatic evidence so that, with this case, all the corruption in Romania will vanish. In such way, they thought Europeans will be foolishly convinced as the greatest current regime anti-corruption victory. They have used over 900 fake witnesses, 4 times more than in Nuremberg Nazi Trial. This process has been continuing the 2004 Presidential election, when the current well known corrupted President promised that he would put Adrian Nastase in jail. The prosecutors made all the necessary efforts to obey to the wish of the present Dictator. Unfortunately, this is the worst ever justice error.

    It is well known that Romania is the poorest and the most corrupted country in Europe. Billions of Euro are stealing daily by the current President political backed gangs. However, all these crooks are protected and none has any opened file by the fair pretended Prosecutors.

    This final unfair decision led Adrian Nastase to an act, which could have cost him his life. Is this a kind of European justice? Or it is just another Bolshevik regime action that will start to put innocent people in jail as more than half a century ago.

    I am kindly begging you to further investigate the case of Adrian Nastase verdict. When the Court of Justice of Romania made such an injustice to a European citizen someone should be responsible. Please take seriously into account this manifest and help Romanian justice to survive.

    Before it is to late,
    respectfully

    PS See Case Kohl /Case Nastase two European PM treated in opposite ways by the same European Justice

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.