Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Dragii mei iubiţi colegi de la Antena 3…

Dragii mei iubiţi colegi de la Antena 3…

Courtesy Monitoring Media

De la bun inceput, vreau sa va spun ca va apreciez efortul de a va documenta din toate sursele deschise, ca sa-i citez pe sefii SRI. Iar faptul ca, in contextul polarizarii excesive a media, citati consecvent din Evenimentul Zilei nu poate constitui decat o proba a profesionalismului vostru care nu se-ndoaie nici macar sub rafalele aproape continue pe care le schimba intre ele trusturile mogulilor.

Da, dupa cum spuneti voi citand un articol din Oficios, prima confirmare oficiala a iminentei numiri a lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei s-a petrecut in emisunea “Vorbe grele” de acum doua seri, difuzata pe postul surior numit Antena 2 si realizata fara pic de modestie de cel care va scrie atat de deschis, cand Bogdan Olteanu a spus extrem de relaxat ceea ce constituie pentru voi astazi o stire extrem de proaspata.

Sigur ca n-am pretentia ca realizatorii celui mai bun jurnal de stiri din Romania sa stea cu ochii beliti in ecran cand peroreaza unii la Ciutacu-n studio. Da’, daca tot afla dupa doua zile din ziarul concurentei ce se-ntampla la ei in trust, ma gandesc eu – ca om simplu si fara minte ce ma aflu – ca, pentru ilustrarea stirii, in loc sa bage un carton cu poza lui Bogdan Olteanu si citatul scos de altii din emisiune, ar putea sa se duca la arhiva situata in sediul lor si sa ia imaginile cu pricina. Da’ cine-s eu sa-i invat meserie pe specialistii-n stiri? Un nimeni care, pentru binele cauzei, a postat, totusi, imaginile pe blog…

P.S. Vlade, ti-am citit parerea pertinenta despre cauzele care au stat la baza hidoasei intamplari cu Mihaela Radulescu la Antena 2. As fi extrem interesat si de bucuros, in numele vechii amicitii care ne leaga, daca voi putea citi , sub semnatura ta, o analiza pe acest subiect sau, daca-mi permiti o sugestie, un studiu de caz despre cum (nu) colaboreaza intre ele micile fabrici care alcatuiesc impreuna orezaria mogulului…

PRECIZARE: Pentru toti speculantii de conflicte care nu exista, tin sa mai mentionez inca o data ca nici nu negociez cu Vantu (nici cu nimeni altcineva in general), nici nu vanez postul nimanui din Antena 3; pentru ca nu ma pricep la a coordona o televiziune (si bunul simt imi spune sa nu ma bag unde nu cunosc), pentru ca ma simt al dracu’ de bine la Jurnalul National si pentru ca am un contract in vigoare (de realizator la bucata, nu de angajat) cu Antena 2.

UPDATE: Hai c-a aparut si captura in (noua) stire; cu Bogdan Olteanu vorbind singur :))

UPDATE LA UPDATE: Uite ca afla si un prost de la Hotnews cum fu in emisiunea de la…Antena 1

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Dragii mei iubiţi colegi de la Antena 3…

  1. Ia uite domne, a ajuns Liviu Mihaiu guvernator la stiuci, salai si somotei. E ca in filmul ala “Senatorul melcilor”. Acum avem Guvernatorul pestilor. Nici nu stiu ce sa-i urez, dar cred ca cel mai potrivit e: Sanatate la pesti!

  2. Ba chiar asemenea “scapare” nu este pardonabila. Poate fi privita chiar si ca rea vointa.

  3. consolare : nimeni nu e profet in tara lui ! o fi si din cauza zvonului cu femeia politica si ziaristul moralist ( e din pepiniera de ….. guvernatori )?

  4. Conform unor surse, Victor Ciutacu va părăsi televiziunea şi media tradiţională în favoare unei cariere în video-blogging, negociindu-se strâns la preţ cu patronatul Jeg. În această perspectivă, clanul se va muta cu mâţel şi iepurel în am-zice-inima-dar-vom-folosi-buricul Ardealului.

    Conform altor surse, însă, nu.

  5. @Darius: de ce ma dai in gat, miselule?
    @constantin: nu-i nici un zvon, pozele exista, la fel si personajele.

  6. Este o campanie de teasing. Subiectul nu e interesant, cât timp toţi vor să ştie preţul. Peniţele aşteaptă să-nţepe hârtiaaa!

  7. Gata domn Victor! Au facut cuvenitele indreptari.
    Nu stiu daca au venit si cu scuzele de rigoare.
    Poate face mogulul o reparatie printr-o bonificatie pentru aflarea stirii in direct. Ar fi cazul.

  8. am verificat si pe MARTE ! initial n-am crezut , dar acum ,fiind doua surse, nu mai e zvon , dar….. nici…. stire ( mi-ar parea rau sa va ia din credibilitate )

  9. @Ged: n-au reparat nimic si n-am nevoie nici de prime, nici de scuze. sunt platit sa fac emisiunea aia. e vorba de profesionalism si de respectul muncii colegului tau. ca sa nu mai spun de respectul pentru banii pe care-i castigi…

  10. Deh! Campanie electorala, neicusorule! Da’ ce credeai?! Domn C.P.T. vrea sa scape de o gura sloboda si in plus academica (asa!), a la Catavencu.

  11. Nu este de mirare ca ziaristii incep sa se manance intre ei.Se apropie campania electorala si politicieni au nevoie de mercenari.Interesul national este deja diluat intr-o imensa latrina.Acum se negociaza marile contracte de publicitate electorala.Jurnalistii nu mai apara democratia ci pe moguli si pe prietenii lor!Stati sa-i vedeti pe cantaciosi ce or sa mai laude prin spectacole pe unul si pe altul.Pe bani grei,bineinteles.Deja mi-e lehamite.

  12. @incomodul: ce legatura are sula cu prefectura? simteai nevoia sa te bagi in seama si te-ai gandit s-o faci la mine pe blog? esti fericit acum?

  13. Eu, ca telespectatoare fidela acestui trust si, mai ales, a UNOR oameni si emisiuni din el- ca nu ma pot uita la unele emisiuni care ma plictisesc si nici sa rad ca proasta nu-mi sta in fire- pot spune ca imi pare rau de aceste mici neplaceri. Bine, cea cu Mihaela Radulescu nu e deloc mica, iar parerea lui Vlad Petreanu, pe care am citit-o cu atentie, mi-a mers la inima. Pentru ca vad ca tara asta nu e plina doar de manelisti, inculti ,in general.
    Profit de acest prilej pentru a-mi spune parerea si despre schimbul de cuvinte dintre Mihaela Radulescu si Mircea Badea. Pe Mihaela o apreciez foarte mult, nu mai insist de ce.
    DAR, referitor la ceea ce a spus Mircea in emisiunea lui, pornind de la acest lucru, daca, (Doamne fereste), as fi, vreodata, pusa in situatia de a alege intre cei doi, alegerea mea( si a sotului, parintilor, cumnatei,etc.) se numeste MIRCEA BADEA.

  14. Până şi doamna Pora … [Liviu Mihaiu trebuie sa faca “treaba buna” in postul de Guvernator de Delta, altfel va fi “urit” pentru el, a grait liberalul sef la Antene.] Hotnews

  15. E prea mare trustul asta :))
    Cred ca aveti nevoie de un team building ..sau cum s-o numi chestia aia..oricum ceva de genu
    Trebuie sa va cunoasteti mai bine.. intre voi de la Gsp -uri.. pana la Euforii..de la Antene ..pana la ZU..pentru ca Intactul nu se va opri aici , va mai ridica niste “Antene” la anul 🙂 si atunci sa vezi !!!

  16. Adevarul este ca de la intoarcerea din vacanta inca se danseaza “pas de deux” pe la antene . Dau impresia ,care se transforma in certitudine, ca sint inca ametiti .Nu prea se leaga, si-au cam pierdut din coerenta,e o dezorientare aproape generala.De ce ? NU stiu. Dar ar fi timpul sa-si revina ca daca nu isi vor pierde fidelitatea telespectatorilor. Badea s-a intors in forta. Bravo lui. Ciutacu este peste tot. Bravo lui.Eu in locul lui as fi bucuroasa -desi oricui ii e greu sa simta ca tocmai cei care ii sint mai aproape nu ii recunosc meritele- ca sint shuntata. Asta ar insemna oftica , daca nu ma insel.Cea mai importanta este aprecierea publicului.
    In concluzie : de la geniu ti se trage! Succes! Asa cum am mai scris , cu cit esti mai sus cu atit esti mai singur.

  17. Retin si altceva: Vantu a batut palma cu Tariceanu si va fi concurenta mare intre trusturi la rostogolirea lui base’.

  18. Meritata si corecta critica, urata scapare si neprofesionista. Cat priveste continutul, s-a demonstrat -desi nu mai era nevoie, suntem satui de astfel de demonstratii!- ca baietii care ne conduc si halesc la greu banul public, sunt in cardasie neconditionata chiar de la inceput, indiferent de majusculele cu care-si orneaza denumirile de partide, ei fiind de fapt, toti, membrii ai aceleiasi cofrerii de hoti si interesati, de mincinosi si prefacuti, de lacomi si lipsiti de onoare. S-a inchis cercul: marinarul, vantu, tariceanu- mihaiu nefiind decat un alt trepadus bocit. Biata delta dunarii va plati si ea, asa unica si feerica cum e, tributul lacomiei si arivismului dambovitean. Vai de ea tara de prosti si nesatui!

  19. Am lipsit un pic de pe plaiurile mioritice si aflu cu uimire si maxim amuzament de patania raduleascai cu imbecilii aia de pe antena 2. Imi pare rau pt madam mihaela, e nasoala asa o chestie, da’ -intre noi fie vorba!- poate mai scoboara o tara de pe piedestal, ca mai are un picut si da de cer cu fruntea! Cat priveste amploarea pe care o da asa zisului conflict cu mircelu’, mi se pare stupid si nenecesar. Singura sa scuza ar fi ca presa exagereaza din dorinta de publicitate. Oricum, personal, de vreun an si jumatate nu mai urmaresc emisiunea doamnei, imi devenise suprasuficienta. Ceea ce-mi si ramane…

  20. Victor, jos palaria! Nu te consuma, desi stiu cat este de frustrant sa muncesti si sa-ti distruga altii munca. Cunoastem! Noroc ca mai sunt cativa oameni pe acolo care sa tina steagu’ sus!

  21. cu tot respectu’, TUTA MAI PROASTA ca invitata din seara asta nu cred ca am mai vazut in politica. si nici macar nu e buna de…

  22. Daca am inteles corect, chiar se poate intampla sa prestezi pe campiile aceleiasi orezarii , sa nu ai nici dusmanii si nici antipatii ci, pur si simplu, magarul de Google sa-ti faca bucata afisand in primele pozitii “neadevaruri”.
    Pana la urma, traim vremuri zburdalnice, Victor. Am ajuns sa nu mai putem avea incredere sau consideratie nici in gagicile dezbracate de pe internet 🙂

  23. Stimate Victore,
    Stiu ca la origine esti inginer. Nu ai profesat pentru ca acum nici nu ai unde sa-ti faci meseria de inginer, poate doar in constructii. Dar “ai sfintit locul” in presa, fara sa te “prostituezi” la “oficioase”.
    Continua pe drumul pe care ai inceput sa-l strabati cu succes.
    Iata o definitie a inginerului care apartine singurului inginer ajuns presedinte al SUA Herbert Clarck Hoover (1929-1933),
    „Ingineria este o mare profesie. Este fascinaţia de a vedea cum o plăsmuire a imaginaţiei se transformă cu ajutorul ştiinţei într-un plan pe hârtie, ca apoi să se materializeze în piatră, metal sau energie. Ca apoi să creeze locuri de muncă şi locuinţe pentru oameni. Ca apoi să ducă la creşterea standardului de viaţă şi la sporirea confortului. Acesta este înaltul privilegiu al inginerului”€œ….
    „Marea responsabilitate a inginerului în comparaţie cu cei de altă profesie, este ca operele lui se află sub văzul tuturor. Acţiunile lui se concretizează, pas cu pas, în material palpabil. El nu-şi poate îngropa greşelile, ca medicul. El nu le poate face nevăzute şi nu poate da vina pe judecător, ca avocatul. El nu-şi ascunde erorile cu pomi şi iederă, ca arhitectul. El nu poate, ca politicianul, să-şi ascundă lipsurile dând vina pe opoziţie, sperând că oamenii vor uita. Inginerul, pur şi simplu, nu poate nega că el a greşit. Dacă lucrarea nu este bună, e condamnat.”€
    Prin ce faci esti totusi un inginer al presei precum: CTP, O.Stireanu etc.
    Un ing. de 60 de ani te saluta!œ

  24. @Vasile: n-am profesat, in primul rand, fiindca nu asta mi-am dorit de la viata. in alta ordine de idei, multumesc pentru cuvintele frumoase. cateodata face bine la feng shui sa mai citesti si asa ceva…

  25. Dragă Victor, ştiai că locuitorii Serbiei se mai numesc şi “serbieni”? Ştiai că undeva, în lumea asta largă, a avut loc “Festivalul Salăţilor”? Întreabă-l pe Mile, îţi povesteşte el. Despre ce să scriu mai întâi? 🙂 Am un singur blog…

  26. @Someone: am luat act ca esti convins, ca si mine, ca prostia e distribuita echitabil pe toata suprafata trustului :))

  27. Despre boc si ceilalti boci!
    D-le Ciutacu,puteti sa ma ajutati sa inteleg,un lucru? De ce tot timpul PDL(Ubrea,BOc,Stolo…Basescu si comp. fac declaratii vineri seara,sambata sau duminica??Nu pot face aceste lucruri in timpul saptamanii lucratoare? sau trebuie audienta maxima ? In fiecare vineri,sambata sau duminica apare PDL si comp. cu declaratii,impletituri,dat cu mopul etc. sau micsorare parlament! E mai bine de strunit un nr.mai mic de parlamentari? Va multumesc

  28. Atentie fratilor vine PD-L!!!!La Ineu jud Arad seful campaniei PD-L si director al spitalului social din Ineu a inceput sa ia la pumni la propriu pe cei care nu sunt PD-L-isti.Find intr-un local din Ineu in stare de ebrietate normal cum ii sta bine unui director de spital la lovit cu pumnul pe un apropiat al fostului candidat din partea pnl la Ineu spunind Nu aveti ce sa imi faceti ca acuma suntem la putere asa ca daca nu sunteti simpatizanti ai PD-L trebuie sa ne facem bagajele sa migram spre alte tari ca nu se stie cind vine si rindu nostru in curind o sa ne intoarcem in ani 80 in ritmul acesta

  29. Dle Ciutacu eu nu doresc sa fac vreun comentariu ci as vrea sa va supun atentiei daca se poate o chestiune zic eu destul de arzatoare si anume faptul ca handicapatii din aceasta tara sunt marginalizati complet si nu li se ofera nici cea mai mica sansa de reintegrare in societate.De ce spun acest lucru pt ca de 8 luni si mai bine am devenit handicapat(am gamba stg amputata) si dupa ce am incercat la autoritatile locale(Ploiesti) sa ma ajute nimic altceva decit sa-mi gasesc de munca la domiciliu si nu am primit nici un raspuns am incercat la posturile centrale de tv si la citeva posturi de radio aceeasi rugaminte si anume sa ma ajute si sa ma indrume unde sa pot gasi un loc de munca(la domiciliu) dar am observat ca si posturile de radio si tv nu sunt interesate de cazuri umanitare ci doar de audienta si reiting si spun asta pt ca nici macar nu am primit un raspuns sau o indrumare.Ma intreb si va intreb oare ce sa mai fac?Oare unde sa mai apelez?Pe cine oare sa mai intreb?Multumesc daca veti citi acest mesaj Cu stima si respect Marian Ionita. Am 49 ani si as vrea sa cred ca nu mi-am incheiat aici si acum activitatea.Tel 0720750878 pt o eventuala contactare

  30. DOMNULE Ciutacu va deranjez cu o problema de invatamant. Lucrez in ivatamant si de o buna bucata de timp [mai multi ani] domnii din minister si nu numai vreau sa termina invatamantul profesional[cel care educa muncitori care sa cunoasca cat de cat o meserie]. Asfel vreau sa faca licee tehnologice.Cum cineva poate crede ca din acei elevi care raman dupa ce au fost repartizati cu calculatorul si care nu au obtinut note detrecere la examenul de capacitate poti face ingineri .Invatamantul profesional in toate tarile este caytat din mai multe puncte de vedere inclusiv pentru ca costa mai putin ca pentru un elev de liceu. Dar nu asta ar fi numai.Parintii copiilor din acest tip de invatamant nu stiu nimic nu-i intreaba nimeni. Nu-i intreaba nimeni nici pe copii.De ce ? Toate se fac de cineva , nici macar nu stim de cine. Sant Grupuri scolare cu traditie in acest domeniu. Daca mai tarziu elevul vrea sa invete se poate duce mai departe. Dar nu faci ingineri care laexamenul de capacitate aluat 1,4 .De ce tot o dau cu capacitatea ? Pentru ca eu am vazut examenul bun, pentru a vedea dupa cl XIII a ce bagaj de cunostinte are. Degeaba il condamna unii. Eu sant pentru un invatamant profesional de calitate cu examene corecte si din clasa a X a sau anul II practica sa fie facuta la societatea sau patronul cu care in prealabil sa facut contract intre elev si patron. VA MULTUMESC

  31. Fii sincer te rog:arată Răduleasca a femeie(diva)pt.care merită să faci o emisiune.Tu te-ai încurca cu una ca ea dacă nu ai avea bani?Eu unul nu

  32. Salut, Victore! Este o vorbă din popor care spune că dacă vrei să fii băgat în seamă, în zilele astea, tre’ să faci ceva ieşit din comun,ieşit din tiparul normalului. De aceea, sper să nu consideri această formulă de adresare exagerat de familiară sau ieşită din limitele bunelor maniere. Îmi doresc însă ca atunci când vei avea timpul si dispoziţia necesară, să poţi citi următoarele rânduri. Şi m-aş simţi onorat dacă aş primi un verdict(oricare ar fi acesta) în ceea ce priveşte calitatea acestora. Mulţumesc si astept! Cu stimă,
    Viorel Dodan

    America lui Obama

    Al 44-lea preşedinte al Americii s-a instalat oficial la Casa Albă. În obişnuitul stil american, ceremonia s-a transformat într-un spectacol planetar. Spectacol pentru care, în ciuda crizei mondiale, s-au cheltuit aproximativ 700 mil. de dolari.
    Pentru că americanii trebuiau să aibă un nou motiv de speranţă în aceste vremuri tulburi, a fost inventat acest Barack Hussein Obama, primul preşedinte de culoare al marii Americi. Astfel, poporului i se reînnoieşte credinţa că într-adevăr ţara lor este a tuturor posibilităţilor, ţara democraţiei supreme unde, iată, nu contează culoarea pielii sau rasa pentru a deveni chiar preşedinte. Şi discursul de învestire al acestuia, s-a bazat tocmai pe acele lucruri în care se pare că americanii încă mai cred : patrie, mândrie naţională, puterea democraţiei şi a poporului, etc. După părerea mea, acest discurs se poate asemăna cu acel discurs al lui Martin Luther King, care a fost scânteia emancipării negrilor. Prin al său slogan ,,Yes, we can!’’, Obama pare să fi reaprins flacăra acelor sentimente sfinte ale americanilor, din ce în ce mai palidă în ultimul timp. Cum spuneam, discursul lui a abundat în simboluri. La fel şi desfăşurarea evenimentelor. Simbolic, Obama a mers cu trenul din Philadelphia până la Washington, refăcând traseul pe care l-a făcut şi Abraham Lincoln atunci când a devenit preşedinte. Şi tot simbolic, acesta a jurat pe aceeaşi Biblie pe care a jurat şi înaintaşul său. Captivaţi de toate acestea, dar şi de frumuseţea şi tinereţea acestui nou preşedinte, americanii păreau că n-au mai fost atenţi la ceea ce le spune cu adevărat. Privesc la el ca la un semizeu şi îşi leagă toate speranţele mai mult de imaginea lui decât de ceea ce poate face cu adevărat. Şi pentru că acesta trebuia să le arate că va face totuşi ceva, Obama a dispus suspendarea tuturor proceselor de la Guantanamo şi chiar desfiinţarea acestei închisori. Se pare că ideile sale împotriva războiului şi iminenta sa alegere la Casa Albă, au făcut ca retragerea trupelor americane din Irak să fie una mult mai evidentă şi accelerată. Nu ştiu dacă acest nou ,,preşedinte mondial’’ va aduce ceva nou în politica lumii. Ştiu însă că americanii au făcut din nou un imens spectacol din ceremonia învestirii. Ca şi din cea a lui Bush…sau a lui Clinton. De fiecare dată, scenariul e identic : apar documetare în stil hollywoodian care descriu viaţa de cetăţean obişnuit al noului preşedinte, cum a studiat el prin înalte şcoli, cum a urcat pe scara ierarhiei politice, etc. Şi totul este o imensă propagandă, o imensă campanie de imagine, prin care se justifică alegerea acestuia, că merita să fie ales, că el e cel mai bun, etc. Iar în cazul de faţă, ni se arată suprema dovadă că America este acea democraţie care recunoaşte valorile şi le pune în valoare.
    Se poate ca aceste imagini, să fie adevărata faţă a Americii. Se poate ca americanii să fie un popor de idealişti care mai cred în principiile şi valorile umane universale şi în tradiţiile democraţiei. Şi dacă este aşa, atunci noi românii, înşelaţi de atâtea ori în speranţele noastre de toţi liderii noştri, nu putem să-i privim decât cu ironie. Pentru că noi nu mai credem demult în astfel de vorbe despre onoare, ţară, puterea poporului, mândrie naţională, etc. Şi chiar dacă s-ar ridica un astfel de lider pe plaiurile noastre, el ar fi repede ,,adus cu picioarele pe pământ’’. Pentru că la noi, această sumă de egoisme individuale nu se pot contopi niciodată în ceea ce ar trebui să fie o ,,conştiinţă naţională’’.

    Viorel Dodan
    26.01.2009

  33. As dorii sa va scriu despre PDL Dolj dar nu am reusit sa va trimit mailul

  34. acest “domn”basescu,ca ministru al transporturilor trebuie sa dea socoteala pentru:
    1.flota romaneasca(distrusa)
    2.drumuri neasfaltate(licitatii cu smecherii,comisioane grase,firme conduse de grasii din PDL)
    3.achizitionarea unor mijloace de transport in comun invechite cu comisioane grase!
    ……..si alte situatii pe care nu le stim!
    – ca primar al capitalei Bucuresti,trebuie sa dea socoteala pentru tot ce nu sa facut cu cladirile cu bulina,drumurile nenorocite din capitala si altele….
    -ca presedinte,a facut….nimic si mai mult…a dus tara in colaps sustinand clientela pdl si persoane interesate in vanzarea acestei tari!

  35. Are dreptate domnul cu invatamantul si eu sunt in breasla, este dus totul de rapa.De noi mai tine cont cineva?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.