Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Dragă Crine, felicitări! Am fost dobitoc

Dragă Crine, felicitări! Am fost dobitoc

Voi folosi adresarea directă, din obișnuință, pentru ultima oară-n spațiul public. Încep prin a te felicita. Am și de ce. Ai obținut, la finele unei campanii în care te-ai bătut până-n ultima clipă, cel mai bun rezultat postrevoluționar al liberalilor.

Voi continua. Știu că nu-ți va plăcea. Dar cred că merită să ai răbdare până la sfârșit. Pentru că (nu știu dacă te impresionează, nici măcar nu mă interesează) vreau să-ți mărturisesc că am fost un dobitoc. Nu sunt original, dar Postelnicu a descris cum nu se poate mai bine starea prin care, după 20 de ani, am ajuns să trec și eu. Fiindcă mi-am asumat public (în direct, în fața unei audiențe-record, deși știam că Mircea are 10 puncte peste tine) susținerea ta și votul. Eu mi-am onorat promisiunea. Așa am fost educat, să nu las prietenii la greu, să respect cuvântul dat. Dar nu despre mine-i vorba. Revenim la tine. Să ne doară pe amândoi.

Nu mă erijez în reprezentantul celor 7% disperați care au dus (din motive exclusiv antibăsesciene, fiindcă ne lasă rece liberalismul pe care-l propăvăduiți voi la tv) partidul pe care-l conduci de la 15% la 22%. N-am fost nici măcar un bun comandant de grupă la pionieri. Deci îți scriu exclusiv în numele meu. Al celui extrem de dezamăgit de discursul tău. Care parcă ar fi fost scris de consilierii lui Traian. Mă lasă rece răfuielile tale cu Voiculescu și cu Vântu. Nu împart cu ei beneficiile activităților economice ale imperiilor lor, la fel cum nu voi împărți cu tine și colegii tăi roadele guvernării de coaliție la care oricum veți fi parte. Aș fi putut să mă fac că plouă și să nu reacționez la autovictimizarea ta prin culpabilizarea altora. Nici asta nu mă caracterizează.

Regret că-ți voi scrie tocmai eu ceea ce, probabil, nu ești încă pregătit să afli. Fără mediatizarea îmbelșugată de pe posturile mogulilor răi și fără oamenii care te-au enervat seara trecută în studioul Sintezei zilei, ai fi rămas ceea ce reușisei să devii pe cont propriu: politicianul simpatic, superficial, cu discurs impecabil, în veșnică opoziție (în propriul partid, față de propriul guvern, în raport cu puterea). Dar n-a fost așa! S-a pariat pe tine, atât individual, cât și în grup. Anumiți oameni (cărora, crede-mă, le era mult mai confortabil din punct de vedere al viitorului lor imediat să se prefacă a crede că Mircea e altrenativa) și, dacă vrei tu, în linia discursului băsescian pe care l-ai împrumutat, niște grupuri de interese (care au alte motive decât noi) te-au suspectat că vrei și poți depăși nivelul de speranță.

Ar mai fi multe de scris, domnule președinte, dar sunt extrem de obosit după o zi crâncenă și mai am de aprobat câteva zeci de înjurături de la cei nervoși că v-am susținut. Așa că nu-mi rămâne decât să vă urez sincer succes, dumneavoastră și partidului al cărui lider sunteți, în negocierea viitoarei coaliții de guvernare.

P.S. Dat fiind că încă mai cred că nu sunteți Traian Băsescu II, aștept de la dumneavoastră, domnule președinte, ca, după alegerea noului președinte al României, să vă respectați promisiunea de a demisiona din fruntea PNL.

UPDATE: În timp ce ziarul mogulului Patriciu şi-a făcut campanie publicitară în campania electorală anunţând că politica e murdară şi că nu mai serveşte, în trusturile mogulilor Voiculescu şi Vântu, candidatul prieten al mogulului Patriciu a fost cel mai mediatizat. E şi asta o nuanţă care-mi scăpase azi-noapte…

UPDATE LA UPDATE: În sfârşit, aud/citesc prima declaraţie fermă şi raţională. Nu şterge cu nimic flegma de aseară, dar măcar se comportă pragmatic.

LATE UPDATE: Rezultate parţiale, azi, 14:00: Băsescu-32,74%, Geoană-30,16%, Antonescu-20,24%. Exit-poll CCSB, ieri, 21:00: Băsescu-34%, Geoană-30,4%, Antonescu-22,4%. Cine/cui ar trebui să prezinte scuze?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

586 thoughts on “Dragă Crine, felicitări! Am fost dobitoc

  1. @dorin
    bine punctat cu “influentarea”. stai linistit… cand s-o invartosi ciutacu si i s-o ingrosa vena sa vezi ce ne influenteaza. nu ne lasa el asa…

  2. @brouvi
    Ai dreptate, Antonescu s-a mobilizat prea tarziu. Dar si asa, faptul ca a crescut atat de mult in ultimele 2 saptamani dovedeste ca are potential. E si pentru mine un mister ca nu s-a aratat mai repede. Dar, cu toate astea, imi place. Simt ca mai respir si eu aer proaspat in lumea asta politica iresponsabila si cinica. Sper sa nu coboare stacheta. Electoratul tanar are nevoie de suflu nou. Altfel, in viitoarele campanii si la viitoarele alegeri va face orice altceva decat sa se uite cum ‘se cearta aia’.
    Sper doar, ca Ciutacu, sa nu fiu iar dezamagita, si de Crin, asa cum am fost dupa 1996, dezamagita de Constantinescu si de Conventie.

  3. Victore, daca intradevar vrei sa te reabilitezi de gafa pe care ai facut-o prin incoronarea nemeritata a lui Crin,trebuie sa faci o intoarcere de 360 de grade si sa revii cu picioarele pe pamant. Asculta vointa celor multi si intra in armata celor care intr-adevar vor sa scape de ciuma portocalie. Incearca si cu bietul de Geoana si pe ultima suta de metrii, cu influenta ta de ziarist,pune putin umarul si la caruta lui,ca sa-l putem ajuta sa iasa la liman !

  4. ieri,fiul meu de 20 ani,a votat ptr.prima oara.l-a votat pe Geoana.eu,pe CRIN.ne-am certat toata noaptea,dupa declaratia acestuia din urma.am ajuns sa-mi reaminteasca un gaozar de 20 ani ca politica e plina de tarfe {shi} masculine!!!!!!pacat,mi-era simpatic Crin.ptr.totdeauna,a pierdut votul meu.sa-l voteze marinaru,nutzi,ridzi,piticu porno,videanu,berceanu,etc.o sa traiesti bine Crin??????mi-e sila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Fac parte din cei care l-au votat pe Crin si am crezut cu putere ca se va schimba ceva. Cu siguranta discursul lui nu a fost unul stralucit si nici nu se ridica la nivelul promovat, dar sa zicem ca a avut circumstante atenuante. Nimeni nu este perfect, iar Crin nu reprezinta un inalt standard de moralitate.
    Totusi nu am inteles de ce te-ai dezis atat de usor. Pe cat de mult l-ai sustinut, pe atat de repede te-ai intors impotriva lui. faptul ca l-a mentionat pe Voiculescu nu inseamana ca te-a jignit sau dezamagit pe tine personal. Totusi Antena 3 a primit amenda pentru incalcarea reglementarilor privind campania electorala in audiovizual :).

  6. @Casanova: hai s-o luam metodic.
    1. stai ingrozitor cu cratimele. incearca niste gramatica
    2. daca ma-ntorc 360 de grade, inseamna ca vin de unde am plecat.
    3. in timp ce pe mine ma hartuia Tiranu’, candidatul vostru facea guvern cu el. deci a se scuti de sfaturi.
    4. n-am facut nici o gafa, am vorbit sincer. n-am nevoie sa ma reablitez. nu cu mine circula filmulete pe Net.

  7. Da Victore, asculta-l pe Casanova, sprijina pe Geoana, sa iasa el, sa fie bine.. sa fie grau si proumb la tarani si salam bun la oras..

  8. Cum se mai inaripeaza unii la doua vorbe ciutacesti, si cum se dezumfla cand Ciutacu se trezeste cu fata la cearsaf. Nu pot sa inteleg cum de o parte dintre cei de mai sus si-ar schimba, daca ar putea, votul de ieri. Pun pariu ca Ciutacu nu, in ciuda vorbelor de aici. Desi azi m-a enervat, imi place ca e autentic. Ca si Crin 😉

  9. @casanova
    Cu amicitie,as vrea sa-ti spun,aici nu merge ca si cu femeile,daca nu tine cu una,te intorci 360 de grade,poate merge cu alta de data asta.

  10. Bai frate, voi stiti despre negocieri?
    Cum ar fi fost ca inca de aseara, eventual pe la ora 20.00 Crin deja sa fii iesit sa spuna ca a pierdut si ca merge pe mana lui Geoana? Si toti PNL-eii sa strige Geoana presedinte…
    Si nu vrem nimic, PSD sa guverneze singuri…
    Cum sa mai faci negocieri cand le pui totul pe tava?
    Da, oare nu putem sa ne intrebam si invers?
    PSD oare-si respecta cuvantul cu Iohanis, sau se aliaza din nou cu PDL? De ce sa nu punem si aceasta intrebare? Ce garantii sunt? IOC
    Geoana e la cotroceni si pac numeste el pe cine vrea si…
    In cazul lor nu, nu trebuie sa ne intrebam ca ei sunt modele morale ale societatii, caci ei nu-si dau soacrele afara din casa.

  11. Nu a fost o greseala sa il sustii pe Crin. Daca nu au facut-o si altii pana la procentul necesar, nu inseamna ca tu ai gresit. Daca ar fi scos Antonescu 30%, te-ai fi bucurat, desigur. Asta este, cei care fac alegeri bune sunt de multe ori in minoritate. Majoritatea are insa dreptul democratic de a isi impune vointa. Nu inseamna ca e si cea mai buna.
    Majoritatea l-a ales pe Iliescu. Si pe Constantinescu. Si pe Basescu. Si toti au gresit pana acum. Insa nu se stie daca si formulele alese de minoritate ar fi functionat. Asta e jocul democratic.
    Nu are sens sa regreti ca ai sustinut o cauza. Sustine-o pana la capat, ai coloana verticala.

  12. @Casanova. O intoarcere la 360 de grade inseamna ajungerea in acelasi punct 😉 Ia intoarce-te in gimnaziu si vezi daca am dreptate sau nu. Si ne mai miram de ce ies pe primele doua locuri oameni de stat ca Basescu si Geoana … la asa alegatori, asa alesi.

  13. doua zile nu am putut sa traiesc normal pentru ca chiar imi era greu sa ma decid intre doi candidati Oprescu si Antonescu dar acum vad ca am facut bine ca am pus stampila pe Oprescu

  14. Voi n_ati inteles (@casanova,@sam),aici nu sintem la discoteca,sintem la bacanie(@ciutacu-vosganian)

  15. va rog eu mult stimati pnl-isti, lasati-l pe seful meu, preaiubitul Traian Basescu sa va mai ocâr_MUIASCĂ inca 5 ani de la Cotroceni, va rog eu frumoooos, plssss

  16. Eu am crezut in Crin. Si cred in continuare. Am sperat o data cu el, si cu aproape toti de aici, inclusiv cu Victor. Aseara am fost teribil de dezamagita de discursul pe care l-a avut. Insa probabil ca toate emotiile si toate sperantele naruindu-se au fost prea mult. Are capacitate. Promite multe. Eu inca am speranta in el. Nu cred ca e ok ca dintr-o data il blamezi, Victor. In fine…oricum fiecare cu parerea lui. Astazi, la conferinta, s-a aratat din nou…aseara a fost prea mult. Sper sa nu abandoneze acum – are toate luptele noastre de purtat…cine sa le poarte? Geoana?…hmm…

  17. Scuze ar trebui sa prezinte CCSB Ai tupeul sa explici care era sondajul EXACT pentru Oprescu si pe banii cui a fost “umflat ” ?

  18. @sam
    tocmai [entru c-am auzit,ziceam eu c-ar fi aiurea sa intri in bacanie sa cumperi piine,si apoi sa mori de foame pentru ca nu era piine pe raft!Mai ai varianta unei pungi de pesmeti.Tot piine,mult mai tare si mai greu de inghitit,dar o alternativa la foame.

  19. @dingjunghu: deci intra-n ecuatie Oprescu fiindca nu i-a pus CCSB 25% lu’ Crin. misto concept 🙂 habar n-am la ce sondaj te referi, ca nici Oprescu, nici Palada nu impart cu mine

  20. @ Ana: L-am votat Constantinescu si am fost fericit cand a fost ales, dar dezamagirea a fost ca nu a reusit sa puna stapanire cu adevarat pe putere. Iti trebuie mai multa forta si mai putine maniere ca sa conduci tara asta. Trebuie o mana de fier. Asa cum spunea si el, sistemul l-a infrant. De ceilalti nu mai spun.

  21. Mai vorbim peste 2 sapt. Eu sunt la al 3-lea vot si niciodata nu mi-au placut psd-eii. Si nici Geoana dar am votat cu Iliescu in 2000, cu Base 2004 si Antonescu ieri. Si stiti ce? O sa merg si pe 6 la vot si o sa votez cu Geoana si nu pentru ca imi place sau pentru ca il sustine sau nu Antonescu. Pur si simplu pentru ca imi ajunge cat am vazut-o pe M-dame Udrea sau Ridtzi sau Anastase in astia 5 ani. Si nu cred ca Hrebe e altceva sau Vanghelie e mai breaz si din decembrie tara asta va deveni peste noapte taramul fagaduintei. Vreau doar sa se schimbe ceva asa cum am dorit si in ’04 si probabil asa cum voi vrea in 2014.

  22. Dl. Geoana nu trebuie sa piarda prea mult timp curtandu-l pe Antonescu dupa ce s-a intamplat aseara. Reactia lui Antonescu este in masura sa reduca din puterea de negociere pe care o are avand in vedere ca va fi foarte greu de reperat ceea ce a stricat. Practic daca Antonescu a fost intr-adevar sincer si principial in privinta luptei impotriva lui Basescu, va trebui sa se implice activ in campania electorala. Au mai ramas doar 11 zile in care se poate lupta (exceptand ziua de luni) si orice zi pierduta costa foarte mult..

  23. Eu am incredere ca atat Antonescu cat si Geoana vor face ceea ce trebuie pentru a guverna impreuna. Este de altfel cea de-a treia combinatie de trei luate cate doua … desi aparent cea mai nefireasca.
    Dar preferabila celor firesti, cu Basescu in mijloc …

  24. Din pacate Crin Antonescu, prin discursul de aseara, a dat apa la moara basescienilor care nu mai pot trai fara sa numere dumicatii mogulilor. Blogurile PDL-iste au si inceput sa fragezeasca electoratul liberal. Din fericine Crin a mai indreptat-o azi…

  25. Aici ai tot discursul lui Crin de azi

    Nu stiu de unde ati scos voi astia de la Antene chestia ca Crin bate palma cu Basescu. Potoliti-va ca Crin e presedintele partidului, el hotaraste si are ultimul cuvant nu unul ca Vosganian.

  26. @ CPT: Antonescu si Geoana ar trebui sa faca ceea ce trebuie. Daca ar putea sa se ridice deasupra intereselor proprii de partid si sa nu se sicaneze inutil in urmatorii 5 ani. Si daca ar putea intr-adevar sa isi conduca partidele si sa nu fie condusi de ele si de cei cu putere informala din ele. Crede cineva ca se va intampla asa? Nu credeam nici eu… Deci sa ne asteptam la 3-4 luni de aparenta liniste, si apoi aceleasi lupte intestine care vor face guvernul ineficient, vor paraliza administratia publica, va creste riscul de tara al Romaniei, va devaloriza si mai mult leul si asa pricajit, etc…

  27. Mai ieri ziceam c-am inlemnit la confruntare cand s-a pomenit numele modelului chirila si c-am ramas un pic inlemnit si in continuare. Stiam eu oare de ce?! A cata oara are dreptate mie-n suta badea?! Inlemnit sunt si-n ziua de azi, parca chiar mai dihai, dupa ce-am auzit cat de ticalos e postul lui voiculescu (ca de al lui vantu nu-mi pasa). Cum stiam si declaram, politica este o duduie de moravuri indoielnice, dar si crin?!?! Pe principiul ca gura bate curu’, abia astept sa vad pe unde scoate crin camasa diseara la gadea, cand presupun, veniti si dvs, don ciutacu! Vot anti basescu?! Ha!

  28. nici eu nu te injur pentru ca nu am de ce, am ramas socat aseara cand l-am auzit pe Crin. Nu ii caut scuze, am votat pentru el desi sunt un sustinator PNL, si oricum as fi votat sageata drept in ochiul stramb al lui Basescu, dar am fost convins de discursul lui si pe langa asta e singurul candidat de pana acum a avut un trecut relativ modest din punct de vedere al provenientei sociale. Sper sa faca ce aspus la 12:30 si sa nu intre la rosul ciolanului. Nu vreau sa il mai vad pe Basescu dar nici cu Geoana nu ma vad votand. Nu mai vreau sa mai aud ca “pentru tarisoara asta oropsita” trebuie sa ne aruncam asupra orice ni se lasa pe farfurie. Partidul asta creste dar va ramane la acest nivel daca se caca pe votul meu! Oricum de injurat v-a injurat si pe tine dar mai ales pe Badea nevasta-mea care nu intelegea de ce ati turbat asa (trebuie spus totusi ca se uita la amandoi in aceeasi masura cu admiratie) deci vezi, poate reflectia trebuie sa premearga rabufnirile chiar daca asta survine ca urmare a lezarii unui crez – valabil si pentru Crin.

  29. Faptul ca procentele rezultate din alegeri reprezinta aproape exact situatia existenta in parlament,nu arata nimic?baselu vrea in continuare sa fie cel mai minoritar presedinte precum boc,cel mai minoritar pm demis in functie?

  30. Victor,la”Late update”,e o cestiune de nuanta moncher:-))
    PS-Esti prea sangvin,calm,asa se rezolva totul,aseara Crin a fost bagat in sedinta de “licurici”,ce sti tu;-)

  31. Pentru tine, Victor, de cate ori ar trebui sa repete Crin, pe zi, ca nu se va alia cu Basescu, ca sa nu il mai scuipi, tu si cu Badea? Ati fost penibili aseara, te-ai comportat absolut josnic. Eu, daca as fi in locul lui Crin, nu te-as mai trece in agenda la “Prieteni”. Nu meriti. Sincer. Ai dovedit un comportament de “Ciresica”.

    Tu ai incercat o secunda sa il intelegi in frustrarea lui? Cred ca doar Gadea l-a inteles cu adevarat. Si tu te dadeai mare prieten…halal!

  32. @ dorin d: Buna observatie. Se pare ca romanii nu s-au prea lasat convinsi de demersul politicianist din campanie si nu si-au schimbat dupa 1 an de la parlamentare preferintele. Oricum, nici unul din candidati nu a demonstrat nimic bun in ultimul an ca sa schimbe aceste procente. Am vazut insa ca 4 ani sunt suficienti pentru romani ca sa se convinga si sa isi schimbe la 180 de grade optiunile. Asta e semn de maturitate, chiar daca unii balacaresc votul romanilor. Oricare au fost procentele, romanii au votat si e timpul ca politicienii sa inteleaga ceva din voturile astea si sa aleaga calea de mijloc.

  33. Bucurestean, Base are toate datele. Dar mai bine unul invins de servicii, decat unul care pactizeaza cu ele. Nu pentru vreun scop nobil, ci pentru a rafina sistemul ticalosit in interes personal.

  34. Avand in vedere cine ne conduce acum, eu nu cer mult de la viitorul presedinte, sper doar sa fie un om normal (asa ca nu imi pun problema dezamagirii). De aceea, si din motive pragmatice (imi ia o zi intrega sa merg la ambasada si inapoi) nu am votat in prima runda. Mi-as fi dorit foarte mult ca Tiranu’ sa nu intre in turul 2, dar cum nu a fost posibil, nu simt ca am de ales. Voi vota cu siguranta pe 6 decembrie, doar pentru a concedia psihopatul care este acum la Cotroceni.

  35. Mai sa fiu!Nu stiu in ce categorie stilistica sa includ “Draga Crine, felicitari”,o adresare mai mult decat prieteneasca si continuarea ei intr-o nota de-a dreptul socanta “Am fost dobitoc”;o rabufnire absolut nejustificata atat fata de sine, cat si fata de Crin si toti cititorii si comentatorii Dvs. Pe cat de frumos, sincer suna “felicitari”, o exclamatie cu exaltare aproape rupta din suflet, pe atat de hidos apare autoflagerarea continuta in “am fost dobitoc”. Poate structura ar putea fi considerata in categoria oximoronilor atipice, fara sa fortam lucrurile, intrucat practica ne-a demonstrat ca lucrurile atipice sunt in mare voga si chiar exista pericolul ca ‘atipicul’sa inlocuiasca ‘firescul’.Banuiesc ca nu intamplator ati creat o legatura intre ‘frumos si urat’intr-o structura. Eu va felicit pentru aceasta intorsatura, aceasta creare de ceva “upside down”.

  36. Dragi mei romani va meritati soarta asta de coco (fara kappa) spun va meritati pt ca eu m–am hotarat plec din minunata romanie care pacat ca e locuita de aceste specimene din neandertal. Am ajuns la concluzia ca sunteti un neam de prostituati care va multumiti cu mica spaga in bautura sau bonuri de masa , spaga pentru a inchide ochii la marele furt a clicii lui bASSESCU sau a lui geoana . asadar concluzionez imi este mila de voi in continuare si am o compasiune pt inaintasi care au au vrut ca aceeasta tara sa aiba un nume in lume iar voi ati adus tara asta inapoi in epoca de piatra. RUSINE ROMANI RUSINE PS. Tot dupa seara de ieri am ajuns la concluzia ca PSD-ul e un partid marre bine organizat in interior dar fara un lider ,iar Antonescu e un bun lider dar fara partid

  37. PACAR, PACAT DE SANGELE VARSAT!!!..asa este, mare pacat. Am fost una dintre persoanele prezente in 22 Decembrie 1989 in Piata Universitatii, aproape era sa nu am posibilitatea sa va scriu astazi aceste randuri, dar Dumnezeu a vrut altfel.Multi dintre dumneavoastra nu au incercat si nici nu cred ca o sa aibe ocazia sa incerce acel sentiment, a fost ceva magnific. Astazi stau si ma gandesc, a fost inconstienta?, sau a fost speranta intr-o viata libera, fara ratie la zahar si ulei?Dezamagirea a fost totala..la ora actuala ma aflu in USA(cred ca asta spune totul), dar pana cand o sa dam bir cu fugitii? pana cand o sa lasam toate lichelele sa-si faca de cap in tara noastra, in tara stramosilor nostrii? PANA CAND??? Ieri am fost la vot( chiar daca viata mea este OK..sunt cetatean american, am un job bun,copii mei au un viitor)si am votat cu CRIN..am plans cand am vazut rezultatele alegerilor… dar a nu va duce la vot si a fi nevoiti sa-l mai vedem pentru inca 5 ani pe Basescu, o sa fie mult prea mult. Eu o sa ma duc la vot si pe 6 Decembrie, o sa aleg dintre cele doua rele, pe cea mai putin rea, stiu este trist, dar trebuie sa ma gandesc si la cei care au murit langa mine in 1989…si asa cred ca se rasucesc in morminte stiind ca au murit degeaba. Cu respect ,Mihaela ..NY

  38. Referitor la discutia cu “intoarcerea cu 360 de grade” . Nu e chiar acelasi lucru ca si daca stai pe loc . Ca si la 720 si la 1080 si la 1440 , etc., tot in acelasi loc te intorci , doar ca mai ametit . 🙂

  39. Tocmai am văzut un promo pe A3. Să înţeleg că vine Antonescu la Sinteza Zilei? Şi că veţi fi acolo? Tu, Victore, şi Mircea Badea, Radu Tudor, Mugur Ciuvică, Oana Dobre, Valentin Stan?

  40. Crin si-a iesit din fire. Era nervos. E un om bun dar e emotiv. Ceea ce e important e ca inca sustine guvern Iohannis si o asociere cu PSDul impotriva lui Base. Ar fi frumos sa isi ceara scuze pt ce v-a spus aseara.

  41. Sunt student. Nu am votat. Vroiam sa-l votez pe Antonescu. Am ajuns la Drept pe la ora 12, ar fi trebuit sa stau la coada vreo 2 ore. I-am intrebat pe cei din jur: De ce trebuie sa stam la coada ca sa votam? Am primit raspuns: ” trebuie completate niste declaratii”. Am intrebat: De ce nu ne sunt date pentru a le completa cat asteptam pe hol, ca sa mearga mai repede? Nu am primit raspuns. Am plecat intentionand sa ma intorc spre seara. Cand am ajuns acasa si am deschis televizorul, am auzit ca la Drept nu erau decat 2 stampile pt. cateva sute de oameni, majoritatea studenti.Cand am vazut situatia de la Gara de Nord, am decis sa raman acasa.Nu am avut motivatia de a sta la rand cateva ore….si chiar daca as fi ajuns, votul meu nu ar fi schimbat cu nimic situatia. Foarte multi colegi au fost in imposibilitatea de a vota. Toti din jurul meu sunt ANTIBASESCU si dezamagiti de alegeri, insa rezultatele reflecta un presedinte iubit si dorit pentru a doua oara. Vreau sa plec din tara! Mai ating pe cineva daca va spun ca lucrez de cateva luni fara a fi remunerat!

  42. Corect! Antonescu ar face o miscare foarte buna daca ar veni in vreun fel cu niste scuze. Ar valorifica si mai mult un moment de simpatie, pe cale sa se stinga, si care nu se stie cand mai apare.

    Voi sigur nu sunteti vorbiti, nu?

  43. Asa cum am spus pe aici, cu ceva luni inaintea evenimentului de ieri, in turul doi voi vota – daca va fi cazul cu Sexy Braileanca – (nu a intrat in turul doi), din pacate contracandidat Geoana si lui ii voi da votul.Nu mor de dragul lui Geoana dar sa mai vad inca 5 ani fata mahmura in capul scarilor de la cotroceni chiombind din ochiul stang si ranjind ca magarul la coceni deja e prea mult. Oare bulgarii imi vor acorda azil politic?Sau sa emigrez deja la ei?Ei nu au “marineri” si chiar daca au inteleg bulgara din 2 in 7……
    Cel mai mult mi-a placut momentul in care ma felicitam ce destept am fost eu si ce idee traznet am avut cu referendumul cand am aruncat gogoasa pe piata…..Iar privirile de guduraci ale lui Boc si Flutur si fetzisoara de cotzofana a Sulfinicai iesind din dreapta tatucului si aproband (nici ea nu stie ce) a fost de “cascadorii rasului” …Mai vrea cineva asemenea faze tragicomice? Aaaaa, uitasem, deja postacii portocalii au invadat forumurile dandu-se liberali cu vederi de dreapta si jurand pe ce au mai scump ca il vor vota pe Asimetric, el fiind exponentul cel mai de dreapta al unui partid cu o doctrina inca neelaborata si nedefinita, fost comunist, actual criptocomunist de dreapta democrat si liberal……Hai sa ne revedem pe 6 decembrie seara si sa va aduca Miculasul ce meritati fiecare……..

  44. citem un comentariu mai sus despre cei ce au stat la coada la votare.Bravo baieti!
    eu doar daca aveam mintea cat un bob de mac si tot n-as fi stat 4 0re sa le daruiesc ciolanul celor ce alearga cu limba scoasa sa-l obtina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.