Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Dragă Crine, felicitări! Am fost dobitoc

Dragă Crine, felicitări! Am fost dobitoc

Voi folosi adresarea directă, din obișnuință, pentru ultima oară-n spațiul public. Încep prin a te felicita. Am și de ce. Ai obținut, la finele unei campanii în care te-ai bătut până-n ultima clipă, cel mai bun rezultat postrevoluționar al liberalilor.

Voi continua. Știu că nu-ți va plăcea. Dar cred că merită să ai răbdare până la sfârșit. Pentru că (nu știu dacă te impresionează, nici măcar nu mă interesează) vreau să-ți mărturisesc că am fost un dobitoc. Nu sunt original, dar Postelnicu a descris cum nu se poate mai bine starea prin care, după 20 de ani, am ajuns să trec și eu. Fiindcă mi-am asumat public (în direct, în fața unei audiențe-record, deși știam că Mircea are 10 puncte peste tine) susținerea ta și votul. Eu mi-am onorat promisiunea. Așa am fost educat, să nu las prietenii la greu, să respect cuvântul dat. Dar nu despre mine-i vorba. Revenim la tine. Să ne doară pe amândoi.

Nu mă erijez în reprezentantul celor 7% disperați care au dus (din motive exclusiv antibăsesciene, fiindcă ne lasă rece liberalismul pe care-l propăvăduiți voi la tv) partidul pe care-l conduci de la 15% la 22%. N-am fost nici măcar un bun comandant de grupă la pionieri. Deci îți scriu exclusiv în numele meu. Al celui extrem de dezamăgit de discursul tău. Care parcă ar fi fost scris de consilierii lui Traian. Mă lasă rece răfuielile tale cu Voiculescu și cu Vântu. Nu împart cu ei beneficiile activităților economice ale imperiilor lor, la fel cum nu voi împărți cu tine și colegii tăi roadele guvernării de coaliție la care oricum veți fi parte. Aș fi putut să mă fac că plouă și să nu reacționez la autovictimizarea ta prin culpabilizarea altora. Nici asta nu mă caracterizează.

Regret că-ți voi scrie tocmai eu ceea ce, probabil, nu ești încă pregătit să afli. Fără mediatizarea îmbelșugată de pe posturile mogulilor răi și fără oamenii care te-au enervat seara trecută în studioul Sintezei zilei, ai fi rămas ceea ce reușisei să devii pe cont propriu: politicianul simpatic, superficial, cu discurs impecabil, în veșnică opoziție (în propriul partid, față de propriul guvern, în raport cu puterea). Dar n-a fost așa! S-a pariat pe tine, atât individual, cât și în grup. Anumiți oameni (cărora, crede-mă, le era mult mai confortabil din punct de vedere al viitorului lor imediat să se prefacă a crede că Mircea e altrenativa) și, dacă vrei tu, în linia discursului băsescian pe care l-ai împrumutat, niște grupuri de interese (care au alte motive decât noi) te-au suspectat că vrei și poți depăși nivelul de speranță.

Ar mai fi multe de scris, domnule președinte, dar sunt extrem de obosit după o zi crâncenă și mai am de aprobat câteva zeci de înjurături de la cei nervoși că v-am susținut. Așa că nu-mi rămâne decât să vă urez sincer succes, dumneavoastră și partidului al cărui lider sunteți, în negocierea viitoarei coaliții de guvernare.

P.S. Dat fiind că încă mai cred că nu sunteți Traian Băsescu II, aștept de la dumneavoastră, domnule președinte, ca, după alegerea noului președinte al României, să vă respectați promisiunea de a demisiona din fruntea PNL.

UPDATE: În timp ce ziarul mogulului Patriciu şi-a făcut campanie publicitară în campania electorală anunţând că politica e murdară şi că nu mai serveşte, în trusturile mogulilor Voiculescu şi Vântu, candidatul prieten al mogulului Patriciu a fost cel mai mediatizat. E şi asta o nuanţă care-mi scăpase azi-noapte…

UPDATE LA UPDATE: În sfârşit, aud/citesc prima declaraţie fermă şi raţională. Nu şterge cu nimic flegma de aseară, dar măcar se comportă pragmatic.

LATE UPDATE: Rezultate parţiale, azi, 14:00: Băsescu-32,74%, Geoană-30,16%, Antonescu-20,24%. Exit-poll CCSB, ieri, 21:00: Băsescu-34%, Geoană-30,4%, Antonescu-22,4%. Cine/cui ar trebui să prezinte scuze?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

586 thoughts on “Dragă Crine, felicitări! Am fost dobitoc

  1. Victore,
    eu îl ştiu pe Antonescu doar de la TV. Mi se pare un tip foarte simpatic dar şi un tip coleric care poate să aibă excese de furie în care se poate pierde. L-am văzut la Gabi Firea când a iesit din emisiune şi la Vorbe Grele când s-a enervat cu Oana Dobre.

    Discursul “băsescian” de aseara probabil că a venit într-un moment de enervare/furie ce l-a cuprins. Aşa că privesc acel discurs pe fondul unor circumstante atenuante.

    Tu îl cunoşti mult mai bine. Percepţia mea despre Crin e greşită?

  2. @Horatiu C: nu gresesti deloc la perceptie, da’ instabilitatea psihica nu-i o circumstanta atentuanta; dimpotriva, as putea spune…

  3. Eu nu inteleg chestiile astea cu “manipularea prin sondaj” . Toti candidatii se plang de asta . Antonescu a procedat la fel , ca si Oprescu . Nu doar ei , de fapt , dar ceilalti (cu exceptia lui Vadim) au facut-o parca mai retinut . Eu vad insa ca rezultatele finale seamana mult cu sondajele din ultima vreme , la fel exit-poll-urile . Daca sondajele l-ar fi dat pe Crin cu 10% si el scotea 20% , da , era vorba de manipulare . Dar asa ? Apoi Oprescu a spus chiar mai mult – l-am auzit ca ar costa 4000 de euro punctul procentual (nu mai retin in emisiunea cui , dar a fost zilele din urma) . Pai sondajele l-au dat cu vreo 10% peste ce-a obtinut in realitate . Ce sa inteleg de aici , ca a “decartat” cate 40000 la fiecare institut de sondare ?
    Vad ca si acum , cand rezultatele confirma in mare sondajele de opinie se merge tot pe ideea “manipularii” . Oare nu cumva sondajele interne ale PNL l-au manipulat pe Crin – determinandu-l sa ia si decizii gresite ? Sondajele acelea telefonice (efectuate zilnic , dupa cum am fost anuntati) sunt aiurea . Daca-l suni pe un om spunandu-i “Buna ziua , sunt de la PNL(PSD/PDL,etc.) , cu cine votati in alegeri?” , poti fi convins ca unii din cei intervievati vor spune ca-ti voteaza partidul , chiar daca n-o fac . Nu m-ar mira ca asa sa se fi intamplat lucrurile (am vazut destul diletantism in strategia PNL in tot acest an – de la alegerile interne din martie pana acum , incepand cu disparitia lui Antonescu din viata publica imediat dupa valul de simpatie din martie-aprilie) .

  4. Domnule Victor Ciutacu sunt dintre cei ?% care au votat pentru Domnul Crin Antonescu. Daca Dumneavoastra va autointitulati “DOBITOC” atunci insemna ca toti care l-au votat pe d-nul Crin Antonescu sunt la fel. Aflati ca nu va consider si nu ma cosider “DOBITOACA”. Consider ca a fost o reactie in urma a ceea ce am vazut cu totii la alegerile din 22 noiembrie. Il sustin in continuare pe domnul Crin Antonescu. Pentru Domnul Mircea Badea un sfat:lasa panica acasa si vorbeste civilizat daca te consideri om de televiziune. Prin comportamentul afisat isi poate pierde treptat telespectatorii. VA URMARESC IN CONTINUARE!

  5. Domnilor care ati votat Crin Antonescu,
    Nu este un sfarsit de tara, a pierdut o batalie doar. Uitati-va la Oprescu, pana la urma a castigat primaria Bucurestiului pentru ca a insistat si pentru ca si-a dorit asta. In viata se mai intampla si asa. Nu castigi de prima oara. Poate peste 5 ani, cand clasa de mijloc va fi mai numeroasa va castiga.
    Cu respect

  6. NU MAI AVEM NICI O SANSA !
    URMEAZA UN NOU 1989, IN STRADA, DOAR ASA, POATE, SE VA MAI INTIMPLA CEVA.
    INTREBAREA CARE SE PUNE: – Catifea
    sau
    – Violentza ?
    AI GRIJA DE TINE! GOD BLESS YOU! AMIN.

  7. “Loviti, oamenii se intuneca, ceva strain pune stapanire pe ei, le spulbera frumusetea privirii, le ia surasul, le chirceste sufletul si le desfigureaza chipul.” – Marin Preda

    Imi pare rau sa-l vad pe domnul Antonescu in acest fel… dar rezultatele se confirma si este cazul sa-si ceara scuze chiar daca a fost o eroare de exprimare politica 😀

    “Toată lumea poate face erori pe care să le impute altora: asta înseamnă să faci politică.” – Georges Clemenceau

  8. “everybody: dupa ce trece isteria asta electorală, voi tria la sânge proştii, analfabeţii şi activiştii de partid. iar blogul meu va redeveni respirabil.”

    Dictator mai esti! 🙂

  9. Nene Victor! Daca aseara la Sinteza,venea Crin in loc de Vosganian,ce i-ai fi zis,live? Aceleasi cuvinte ca si lui Vosganian? Ca eu, am impresia ca ai fi fost si mai “genial-dezamagit”,decit ai fost.

  10. Ieri am avut o zi de…Noaptea a fost cam alba. Azi am fost ciufuta si antipatica si mai rau decat sunt de obicei. Acum 10 minute a navalit o colega in birou zbierand ca Antonescu nu-l sustine pe basescu. Parca-parca as incerca sa ma ridic. Oricum, doua saptamani vor trece infiorator! Astept noaptea lui Nicolae cu groaza. Sambata eram mai optimista. O sa-mi iau niste medicamente, preventiv, sa nu dau naibii in balbaiala in cazul in care iar vad portocalii hlizindu-se!

  11. crin a facut azi la pranz singurul gest care il mai putea reabilita dupa criza de aseara. l-am votat si acum nu regret. dupa “discursul” de azi a coanei udrea, il votez si pe geoana. apropos, la noi in drumul taberei oameni lui potaias (sau cum dracu l-o chema pe malacu ala)de la adp s6 au pus in noaptea dinaintea alegerileor linga toate sectiilede vfotare si in toate statiile (proaspat recladite, dupa ce tot el le-a distrus ) afise voit ironice contra psd -de tipu toti aia presedinti. poate scapam de pedelei ca prea fac pe nebunii. e la noi unuol la servici ft fudul si impertinent- doar pt ca e pedeleu si i se cuvin toate

  12. Dle. Ciutacu,
    Am promis ca nu mai scriu pe blogul dvs. Dar nu ma pot abtine: Ramona e cea mai stupida!AFERIM!

  13. Ai foarte mare dreptate, Ciutacu.A fost ajutat mult sa aiba Antonescu peste 20% de Antena si de tine, personal, de Basescu si Geoana a fost menajat in campanie…si la sfarsit, ca un politican roaman autentic….Woow, ce tare sunt! Si ce partid suuper!
    Basescu…fericit? El era buimacit ca a obtinut, cu toata armata lui de prefecti, etc, doar 33%. Daca va iesi tot el presedinte, e in primul rand vina tuturor partidelor politice, a orgoliilor lor marunte, a frustrarilor personale, a politelor de platit, incepind de la PSd, PNL, pana la independentul Oprescu.
    Ma tem ca voi avea cele mai urate sarbatori din ultimii ani. Si nu numai eu. Deja la multi, foarte multi romani, anul acesta va veni Mos Gerila, din nou.

  14. Draga Victor, nu mai pot! nu mai pot ! aseara imi venea sa-mi sparg propriu televizor pentru care am muncit ceva……ai dreptate si eu am fost dezamagit DAR te rog ia in calcul si varianta ca a fost intoxicat de cei ce -l vor out si sa refaca alianta DA …acum nu ne lasa la greu si acorda-i circumstante atenuante…pana la urma vreau sa raman in tara mea si cred ca se mai poate schimba ceva…altfel 5 ani cu Nutzi&CO imi iau lumea in cap ca la 23 de ani tanar absolvent.realizezi cat e de imporatanta schimbarea ca sa ne mai certam intre noi

  15. L-am simpatizat si il simpatizez incontinuare pe dl.Crin Antonescu lafel cum ii simpatizez si pe “moguli” si lafel cum discursul domnului Crin Antonescu ma dezamagit aseara lafel mati dezamagit si voi in unele momente lafel cum eu ca persoana am dezamagit pe altii la randul meu deci subliniez nimeni nu e perfect e omeneste sa gresesti problema e sa nu se repete prea des (ex. Basescu). Parerea mea e sa nu judecam omul pt ca a avut o scapare lafel cum avem fiecare la randul nostru.

  16. Si DA, a fost victoria lui Basescu asupra lui Crin Antonescu, sloganul “de ce le e frica nu scapa” a functionat din plin:
    Marinarul a lovit sub centura, in tragedia familiei domnului Crin Antonescu, lucru pe care Crin Antonescu il astepta si credea ca o sa se descurce cu el. Dar nu s-a descurcat, unele rani nu se inchid, sau se inchid cu greu.
    Iar faptul ca nu a reusit sa treaca peste acest lucru, nu-l face scuzabil sa atace la nimereala, sa considere ca toata lumea ii este impotriva.
    Domnule Antonescu, scuzele te fac mai uman, dar nu te albesc la loc.
    Un bun politician, unul care are pretentia sa fie presedinte, trebuie sa stie se descurce si cu infrangerea si cu victoria. Dumneavoastra nu ati putut. Ceva regrete???

  17. Pun si eu o intrebare celor care au mai multe cunostinte ca mine:daca numarul total de alegatori inscrisi pe listele permanente sunt18.317.925 ,si din datele date de BEC reiese ca au votat 8.000.000 ,cum dracu e validat referendumul?
    Va multumesc!

  18. Intrebarea este,ce urmeaza acum,in relatia ta cu Crin? Atit in relatia la nivel personal(daca va mai fi una),cit si la nivel profesional,realizator-invitat ?

  19. @dorin: presedintele PNL va beneficia de statutul de invitat al emisiunii mele. daca vrea sa onoreze invitatiile, e la fel de bine primit. singura care n-are ce cauta la mine-n studio e Udrea.

  20. Cat de usor se arunca cu vorbe(grele),de genul
    CU ORICE PRET(sa-l dam jos pe Basescu)!
    Ma indoiesc ca ar dori sa platesca ORICE PRET,
    mai ales cand nu sunt capabili sa ghiceasca nici macar PRETUL CORECT(procentul corect).
    Domnule Ciutacu,ati fost aseara un monument al perplexitatii,indurerarii,dezamagirii(exact in aceasta ordine)

  21. Hai sa privim putin altfel momentul: ca pe un sut peste poarta in ultimul minut dintr-un meci in care adversarul are doua goluri avans. Executantul, care de obicei nu rateaza, ci executa sec, rational, calculat, da la disperare si isi varsa toata furia in sutul ala: furia pe antrenorul care nu-l are in echipa decat pe el jucator mai cu vana, ca restul sunt fie veterani obositi, fie tinere sperante imprumutate din liga a 2-a; furia pe suporterii care deja s-au scurs din tribune, plictisiti, ca sa intre in pub la o bere; furia pe arbitrul care a inchis de prea multe ori ochii cand adversarul era in offsaid clar.

    Eu ii inteleg nervii, e o dovada ca e om si ca-l doare.Ii inteleg nervii, fiindca joaca la o echipa mica, cu trecut mare.
    Oricum, pe langa tupeul incredibil al lui Basescu, ce se vede mare reformator al constitutiei, si pe langa limba de lemn a lui Geoana, furia lui Antonescu e cea mai scuzabila.

  22. orientarea mea catre antonescu, s-a creat si datorita tie, lui gadea etc…
    pun pariu ca nu sunt singura. (ma uit cate postari ai pe blog).sunt sigura ca o parte din cei care s-au hotarat sa-l voteze pe antonescu au facut-o si pentru ca au avut incredere in tine si in antene. exact cum s-a zbatut antonescu sa creasca in sondaje, te-ai zbatut si tu sa ne scapi de basescu. am admirat sincer aceasta lupta si chiar cred ca ne faci o favoare noua, “celor care nu ne exprimam public”.
    in acest moment nu mi se pare normal sa te descurajezi, nici macar sa fii surprins, cu atat mai putin sa dai vreun pas inapoi. fa ce ai de facut, fa-te ca nu-l auzi pe antonescu cand vorbeste de moguli. o fi greu, nu zic, da’ hai sa scapam dracului o data de chioru’ asta ca nu-l mai suport.
    esti arogant si genial si ti-o spun si eu! (uneori esti enervant)
    PS: aseara mai aveai putin si strigai dupa ajutor. noi nu putem sa te ajutam pe tine. tu pe noi, da!

  23. @dana Sutul peste poarta a fost tras in campania electorala , in fiecare zi a ei de ce spun asta ? Iti amintesti cat de greoi a pornit Antonescu campania ? parca era un catel de lapte , el a intrat la rupere numai in ultima saptamana , in rest , fad , trist si cu aceleasi vorbe in el ( care nu erau grele ).
    Nu a batut pinteni pe confruntare directa decat in ultima saptamana si cred ca aici a gresit mult , i-a permis lu base sa se ia de sotia decedata – nu trebuia , probabil daca toata campania lui s-ar fi desfasurat ca in ultima saptamana ar fi avut sanse

  24. Hai Ciutacule ca ti s-a blocat si site-ul de la numarul ridicat de berbecuti- ca si mine- care vrea sa-ti scrie. Iti dai seama cate milioane de sustinatori ai lu’ Base ai fericit cu mesajul asta?

  25. Domnule Ciutacu , datorita emisiunilior Antena3 si Realitatea tv am iesit la vot si am votat cu Antonescu . Trebuie sa inteleaga acest om ca pe multi ca mine , D-stra si colegii d-stra (Ciuvica , Teodorescu , Stan , Badea , etc ) , ne-ati scos din casa si ne-ati trimis la vot !
    Cind am auzit aseara discursul D-lui Antonescu , l-am pus pe seama supararii , dar cind l-am auzit pe Vosganian cum dadea in emisinue cu Administratia locala , Primarii , interese , etc , si cind v-am vazut pe D-stra cum va dadeati in cap de ciuda , am inteles ca Vosganian ori e prost ori……..????
    ce ne facem , sa mai avem incredere in cineva ??? Va asteptam cu drag la Sinteza Zilei , sa ne mai alinati suferinta !!!!
    Multumim ca existati !!! Cred ca l-ati trezit la realitate pe Crin Antonescu !!

  26. si asa ramai… esti patetic si nedrept. voi presa sugeti de la stanga cat puteti in loc sa sprijiniti tineretea si curatenia…. va incalzeste psd-ul… multa bafta.

  27. @claudia,are probabil dreptate,in ceea ce ma priveste,cel putin. Am fost membru psd,din 98,inca cu oaresce functii la nivel de municipiu(din 2004 nu mai platesc cotizatie,dar se pare ca tot membru sint,ma tot suna si ma cheama la sedinte,sic!),si cu toate astea,nu m-a convins Geoana,am votat Crin,nu neaparat influentat de tine sau de ai vostri,dar si datorita prezentarii lui, oferita de voi.Acum,in turul 2,sa las pe altii sa hotarasca in locul meu?Cine ma mai “influenteaza”acum?

  28. Reactia omului Crin Antonescu este, probabil, de inteles. A clacat nervos. Reactia politicianului Antonescu este, insa, penibila. Nu i-a spus niciunul dintre genialii sfatuitori ca nu-ti poti permite, ca politician, o criza de nervi in direct. Reactia omului Victor Ciutacu este legitima, probabil ca virulenta ei este direct proportionala cu speranta, increderea si simpatia pe care le-ati investit in Antonescu. Insa reactia jurnalistului Ciutacu nu difera cu mult de cea a politicianului Antonescu. Si dvs. tot o criza de nervi in direct ati facut. Acuzatiilor lui Antonescu impotriva mogulilor i-ati contrapus acuzatiile dvs. impotriva lui, care ar fi facut intelegere cu Basescu. Deci, eu zic ca sunteti chit si puteti s-o luati de la zero. Bineinteles, daca credeti ca merita…
    In privinta votului din 6 dec., e un fel de “alegerea Sophiei”, o alegere aproape imposibila. Dar pana una alta Basescu si ai lui simt ca mi-au pus pistolul la tampla, in timp ce pe Geoana si ai lui ii vad in departare cu batele. Il indepartam pe Basescu si apoi mai vedem.

  29. postat la mogul de mine…

    Nene mogul, eu scriu rar pe aici, mai mult cu tehnicu’ lu’ matale.
    azi este ziua mea de nastere, am implinit 40 ani, si la modul cel mai sincer, NU-MI arde de sarbatorit. NU voi sarbatorii, Sora mea, laborant medical a votat Basescu, cumnatul meu, profesor doctor fizioterapeut… a votat basescu, ambii afectati de plaga basesciana… si totusi au votat basescu… ca sa nu mai auda de psd. Uite asa dse intoarce o noua fila cu “ce semeni aia culegi”, Nastase cu nesimtirea si inganfarea lui a nascut multi fani basescieni. parintii mei au votat basescu… daca la sora mea si cumnat.. fiecare isi alege viitorul, la parintii mei…. care din ‘90 ziceau sa nu vina liberalii si taranistii ca or sa fie someri multi ca astia isi iau inapoi fabricile.. etc… uite ce a nascut bunul si preacinstitul Iliescu, in afara de baroni… cum spuneam, ei au o varsta, au drept de vot… si surpriza, parintii mei contribuie prin vot la o condamnare de inca 5 ani sub blaga, videanu, udrea, baseasca, etc.

    p.s. Se poate pentru ziua mea, macar azi sa te gandesti sa infiintezi un mic birou de supraveghere tehnic antena3? Multumesc anticipat.
    Si pentru ca vezi mail-ul meu, trimite-mi te rog si mie o adresa de mail unde pot sa fac o lista cu deficientele tehnice, cuiva care sa le si remedieze….

  30. Am fost scarbit ieri noapte, scarbit de faptul ca Basescu aproape a declarat in public ca referendumul a fost un santaj politic si un fitil electoral in timp ce nimeni din presa n-a ridicat o sparnceana la chestia asta; scarbit de discursul lui Antonescu care a luat-o pe campiile lui Vadim in loc sa accepte infrangerea si sa-si arate iar convingerea anti-base fara sa mai dea in Geoana care si asa are sanse din ce in ce mai mici si am fost scarbit sa-l vad iar pe Nastase la televizor, cu Iliescu ne-am obisnuit toti deja.

    Poate am fost dobitoc dar pot sa ma consolez in faptul ca macar n-am pus botul la parlamentul unicameral al Marelui Conducator.

    In ultimele ore Antonescu a facut ce trebuia sa faca ieri si Geoana aduna toate ideile care-l pot duce la Cotroceni, inclusiv referendumul. Nu pot sa zic ca ma incalzeste ceva pana la ora asta.

  31. Domnule Ciutacu viteza imi iau cand ma grabesc undeva , nu cand imi spun parerea despre ce s-a intamplat aseara la Sinteza Zilei . Nu vrea sa va trag la raspundere pe dvs pentru vorbele prost gandite ale unui prieten de-al dumneavoastra dar nu se poate asa ceva ; ma uit cu placere de foarte mult timp la dvs , la Badea ,la dl. Gadea , dar nu-mi vine sa cred ca nimeni nu a avut curajul sa corecteze o jignire grava asupra oamenilor care voteaza ( MAI ALES CA Dl. Badea NU A FOST LA VOT !!!! ) . Cat despre faptul ca mi-ati zis ca nu stiu sa citesc , nu pot decat sa observ ca dvs intampinati o asemenea problema , intrucat eu ma refeream la emisiunea de aseara , nu la ce ati scris pe blog . Totodata vreau sa va atrag atentia sa nu-mi mai vorbiti la plural , ca sunt unul singur , nu mai multi , si daca nu ma credeti va invit la o cafea si puteti chiar sa-l luati si pe dl Badea , ca tare sunt curios cum de s-a transformat dintr-un om admirabil intr-unul deloc .

  32. Mergeti va rog la vot.
    Eu NU MAI SUPORT atunci cand deschid tv-ul sa-i vad pe VIDEANU,BERCEANU,BOC&CO!!!VOMIT,NU MAI POT.
    Nu sunt PSD-ista,mi se rupe din ce partid e Geoana dar e singura alternativa.

    Nu ii mai suport pe clovnii astia din pd!!!!!!!:((((((((

  33. Ar trebui sa stie domn’ Antonescu ca din electoratul lui au facut parte nu numai tinerii ci si cadre didactice universitare. Majoritatea celor “nehotarati” l-au votat pentru ca a beneficiat de promovare din partea voastra…implicit a mogulului Voiculescu. Astazi toti regreta….iar in turul 2 slabe sanse sa mai mearga lumea la vot. Doar datorita voua, oamenii mogulului, a reusit sa ajunga la aprox. 22%…poate a fost prea mare palaria pt. capul lui…Nota 10 pt. Mircea Badea…macar el e multumit ca nu a fost prostit..Toate bune!!!

  34. A dat si el cu muci in fasole aseara dar si tu te-ai aruncat ca fata mare la maritat. E drept ca a reactionat sub impulsul momentului dar pana la urma e si el om si tocmai de asta l-am preferat noi astia 20 si ceva la suta pentru ca e om nu politician. Asta ar trebui sa iti spuna ceva si e normal sa nu i se fi parut fair ca trustul Realitatea sa fi dat rezultatele sondajelor pe tot parcursul zilei. Cred ca si tu te-ai fi ofticat in locul lui!

  35. ” nici unul dintre participantii la discutie nu-si mai aminteste cine a cerut-o.”
    Parca era vorba de Geoana .:)
    ” vineri seara eram Dumnezeul liberalilor, azi sunt dobitoc ” -numai tu ai voie sa o zici la blogul tau.:D

  36. Si de cate ori ar mai trebui sa repete. Ca cineva sa-l creada?
    Daca ai avut indoieli, atunci…ar cam trebui…

  37. Avem alianta !

    prim-ministru Johanis
    7 Ministere la PSD si Geoana presedinte
    3 ministere la PNL (justitie, Transporturi si Finante)
    2 Ministere la UDMR

    cred ca pana la urma e cea mai buna varianta !
    Go base, go !

  38. In primul rand, vreau sa va spun ca ceea ce am scris vineri nu are nici o legatura cu mesajele pe care le ati primit in emisiune seara de seara,nu sunt un postac al PNL ului.
    In al doilea rand,ca si tine si ca multi altii,sunt tare dezamagita de ceea ce a declarat Crin aseara dar uneori oamenii cand sunt suparati nu prea se mai gandesc la ceea ce spun, de aceea eu sper k isi va reveni si k va face ce trebuie.

  39. @Mircea C.

    Cum ai ajuns tu la concluzia asta ? In primul rand ma indoiesc ca PSD ofera doar 3 ministere PNL`ului , cand UDMR are 2 , iar in al doilea rand ma indoiesc ca PNL obtine ministerul Finantelor , si nici macar nu cred ca il vor . Plus ca nu-nteleg de ce si de unde 12 ministere …

  40. ce parere ai de faptul ca peneleul e dispus sa colaboreze cu pedeleul (prin vocea individului al carui nume imi scapa invitat azi la miahela barzila, si a lui vosganian si a lui tariceanu, etc), contrar dorintei exprimate a lui Crin?

  41. Bine,pe Udrea n-o vrei in studiou,dar atunci pe cine vrei de la pdlei?Boureanu?Voinescu?Coara?Sulfina?Ca astia au cam fost in toate televizoarele inainte de turul1.Ca oricum “greii”n-o sa vina. Sa inteleg ca doua saptamini o sa vedem doar psd pe sticla(sau in sticle)??

  42. Macar nu trebuie sa parasim romania, inca… desi…curajosi cei care se apuca de facut si crescut copii aici…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.