Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Domnului George Maior, Director al SRI

Domnului George Maior, Director al SRI

Excelenţă,

Am aflat, cu mare bucurie, de la primul ministru al Guvernului României, că instituţia bugetară pe care o conduceţi a lansat, în baza unui articol de lege privind protecţia antiteroristă a demnitarilor, serviciul Rent a helicopter. Într-o perioadă de criză economică acută pe plan mondial, mi se pare chiar o iniţiativă de dreapta lăudabilă, menită să echilibreze bugetul firav al SRI. Motiv pentru care îmi permit să vă felicit în numele contribuabililor pentru chibzuinţă şi vă solicit o listă de tarife pentru închirierea pe bază de abonament a elicopterelor din flotila SRI. Dat fiind că nu sunt demnitar, dar ameninţările teroriste mă pândesc la tot pasul în drumul din Rahova către studiourile Antenei 3, voi plăti integral (în avans, asemeni domnului Emil Boc) costurile de operare a elicopterului. IBAN-ul instituţiei îl voi lua de pe copia facturii (pe care nu mă îndoiesc că o veţi prezenta cu promptitudine) aferentă plăţii făcute azi de premier. Cu precizarea că, uneori, în afara fiului meu, voi fi însoţit şi de nepoată, deci va trebui să trecem un pic şi prin Balta Albă, aştept cu nerăbdare (pe mail ori sms, pe telefonul pe care nu mi-l ascultă subordonaţii dumneavoastră) răspunsul şi vă asigur, domnule director, de întreaga mea consideraţie.

Al Dumneavoastră,

Un plătitor de taxe şi impozite aflat sub spectrul ameninţărilor teroriste

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Domnului George Maior, Director al SRI

  1. Minunat!
    😆

    Iar Ioana Muntean ce uşor s-a scos ea cu “nu sunt juristă”! Râdem noi, dar nu prea e de râs…

  2. shi eu am nevoie de serviciul asta. de la madrid la galati , saptamana viitoare? cat e pretul? platesc inaite… hihihi

  3. Vai ce tare e :)) cat despre ioana muntean, a preluat din zbor de curca beata o tampenie si a zis ca scapa, dar saraca a lucrat la media pro si asta spune totul (doar Carmen Avram si-a dovedit valoarea) in rest…

  4. Întotdeauna legile sunt pentru fraieri, jmecherii nu respectă legea, că aşa e în demo(ro)craţie… Care demo(ro)craţie se traduce prin f”¤%#¤terea la popor din rromanesul “more” care tocma’ am zis ce înseamnă…

  5. … va veni si ziua in care tovarasul bOC isi va fi dorit sa fi ramas langa… ratuste… de mic si pana la… sfarsit. 😀

  6. U.S. Treasury Secretary Timothy Geithner admitted to “Meet the Press” that the U.S. economy is really struggling and that for many Americans “it’s going to feel very hard, harder than anything they’ve experienced in their lifetime now, for a long time to come.”

    Fed-ul abandoneaza manipularile din ultimii 2 ani.

    Regimul Basescu ar face bine sa foloseasca elicopterele alea… cu cap. Lui Ceasca i-a venit ideea destul de… tarziu.

  7. Vai de mine ce natie de comunisti am ramas :).
    Bush isi plimba si catelu’ si purcelu’ in Air Force One.
    Dar eu inteleg ca ne este greu (eu nefacand exceptie), sa realizam faptul (oricat de socant ar fi), ca Emil Bob este Prim-ministrul Romaniei. In orice stat din lumea asta, un demnitar de un asemenea rang, fiind practic al 2-lea om in stat, urmat de (soc si groaza) Roberta Anastase. Stiu, parca am enumerat personajele dintr-un desen animat, numai ca, multumita Romanasilor care au continuat sa voteze PDL si Basescu, astia sunt demnitarii nostri.
    E de-a dreptu amuzant cum ne dam noi rotunzi si Europeni, cand colo ne dam peste cap cand Prim-ministrul calatoreste cu familia in elicopterul SRI. Asa si? Cu ce trebuia sa calatoreasca fiica sa si nepotul sau? Mai bine sa-l intrebam pe Obama ce mijoc de transport folosesc copiii lui! 🙂
    Of Doamne, si cand te gandesti ca noi nu cu multe zile in urma cochetam cu monarhia…pfff. Pai la noi daca ar fi o monarhie gen Marea Britanie, cred ca am face spume la gura de genul:”Ce-i frate cu opulenta aia pe regele ala?”…”Sa mearga naibii cu metrou’, nu cu caleasca ori cu avionul privat”. Da-o naibii de eticheta, da-l naibii de blazon, sa fie …ba nu, pardon, sa para sarac!!
    Oriunde in lumea asta civilizata, sau conform lu’ nenea Stan:”..unde exista o democratie consolidata..”, orice demnitar de prim rang (Presedinte, Prim-ministru, Presedintele Camerei Deputatilor, Presedintele Senatului, Ministrii), intra sub incidenta anumitor reguli si protocoluri bine stabilite de legile statului respectiv, putand beneficia (conform legii), de protectia si transportul Serviciilor de Securitate din statul respectiv, familia respectivilor demnitari intrand in totalitate in obiectivul misiunilor serviciilor respective.
    Daca Obama vrea sa-si lase fata sa se duca la scoala cu taxi-ul, e ok, pentru ca asa vrea el, iar C.I.A. doar o pazeste, nu o urca cu forta in elicopter. In acelasi timp, daca Obama vrea sa-si ia fata in Air Force One cand pleaca in delegatie, nu se oripileaza nimeni din S.U.A., pentru ca e ceva firesc! C.I.A. nu-l pazeste doar pe Obama, ci si pe sotia sa, impreuna cu fiicele lui.
    Imi dau seama ca noi sarim ca arsi (gen ce se intampla acum pe RTV la Dragoteasca), pentru ca nu ne vine inca sa credem (probabil), ca Emil Boc e Prim-ministrul Romaniei. Dar, supriz! Chiar e. In consecinta, daca el are chef sa-si plimbe porcusorul de Guineea cu elicopterul S.R.I., poate sa o faca.
    E clar, nu suntem deloc pregatiti sa intram in randul statelor civilizate. Noi, ca natie, in intregul nostru. De-aia nici pe Bute nu-l inghitim, pentru ca fiind un varf (o elita), ar fi firesc sa intre in randul celor vazuti cu alti ochi, nu cu dusmanie, ci cu admiratie, iar criticile sa fie constrctive si bine intemeiate, nu facute din invitie (nu-i asa mushule’?).

    P.S.: Antagonizam comunismul, ne dam capitalisti, dar ne oripilam cand vedem ce inseamna capitalismul. Iar transportul Primului ministru al unei tari, impreuna cau familia sa, cu ajutorul elicopterelor Serviciilor Secrete din acea tara, tocmai o mostra de capitalism e.

  8. Ptr. articolul ăsta, mâine-poimâine, o să apară Boc pe labe 1 tv să te acuze de “golănii” şi-apoi o să te pârască la şef ăl mare de şterge cu el pe jos, după care o să reamintească mogulilor cei răi că a mai înfiinţat câteva sute de mii de locuri de muncă, după care o să se facă mic şi-o să se ducă acasă. Pun pariu pe orice că de-ar cădea un elicopter cu Boc sau Băsescu sau Udrea în el de la vreo 1000 metri, ar fi veselie generală toată noaptea în Ţara Românească.

  9. PARVENIRE, AROGANTA, SFIDARE, ABUZ DE PUTERE, GREATA IN FATA, SCUIPAT PE CEAFA, MUCI PE FATA ROMANILOR DIN PARTEA PITICULUI SLUGARNIC SI PUPINCURIST !!!!!

  10. cool ! vreau si eu. daca se strang mai multi, poate obtinem o reducere.
    dar totusi, ar trebui sa ne pliem pe programul unui demnitar care in plus sa fie de acord, altfel nu cred ca merge.

  11. va suparati de pomana: pentru unul venit cu pluta pe conducta, elicopterul e doar un alt mijloc de transport…mai aerisit, mai curat, mai uscat…la valoarea lui…in plus, la cit cacat maninca Bok zilnic, trebuia sa ia si o gura de aer, altfel nu aluneca pe git…

  12. io vreau sa ma dau cu elicopterul numa’ o tura mica…Onesti-Adjud!! da’ pentru fii-mea si nepoti cica nu ma tine fisa fiscala…pe “caiet” se poate, domnule director!!??

  13. La cat e Boc de “imens” puteau sa cumpere un elicopter d-ala cu telecomanda, ca avea loc Boc, nu era o problema

  14. Catalin,al doilea om in stat este Mirces Geoana,presedintele senatului,si nu primul ministru.

  15. ,,Derbedeul dracului!,, nu poate omul sa ia elicopterul sri pana la prima sa sparga o floarea soarelui admirand peisagele Romanesti impreuna cu nepoteii ca va si luati de mine. Am platit are elicopterul sri si aparat de taxat si mi s-a dat si chitanta. Si pana la urma eu sunt ditamai prim ministrul si iau elicopterul cand vrea muschii mei pe banii vostri fraierilor. Ia ca m-ati suparat data viitoare o sa vin de la Cluj in Bucuresti cu un F16 al armatei si surpriza eu am sa-l pilotez asa ca sa dea boala-n voi.

  16. Catalin, in primul rand pe Obama nu-l pazeste CIA ,SERCICIUL SECRET se ocupa de treaba asta.
    Dupa parerea mea ce a facut Boc se chema abuz in serviciu, si cum o sa justifice sri banii incasati cu factura (zic ei)?

  17. nu ma calca atat de mult pe bataturi ca s-a plimbat dar explicatia ma rupe.atat de multa prostie si minciuna la un loc mi-a fost dat rar sa vad.da-ne Doamne puterea sa le rupem capu’ca suntem prea prosti sa reusim singuri…..

  18. Salut
    Am o nelamurire: “costurile de operare ALE elicopterului”?!. Se mai intampla…
    In alta ordine de idei,cred ca vom vedea chitanta cand vom vedea si diploma de bac a lui Funeriu. Niciodata. Nesimtirea acestor cacati portocalii este fara seaman.

  19. well…
    subscriu acestei cereri.
    atat doar ca as vrea sa ma calatoresc cu caricioplanul ala pana in Suedia, sau alta tara nordica.
    ps: intrucat salariul din romania nu mi-ar ajunge sa platesc aceasta calatorie, plata o voi efectua in rate esalonate pe 20 de ani din salariul incasat acolo.

  20. Eu sunt din orasul lui Botis (scuze!) si al lui Olteanu (mii de scuze!). Facand parte dintr-un oras de puturosi , sunt somera , asa ca vreau si eu “pe caiet”

  21. Eu cred ca se dau prea mari astia de pe langa Boc … ca sa nu spunem de Boc insusi !
    TERORISM ??? … la BOC ??? …
    Haida de !!!… Nici teroristii nu-l baga in seama pe asta !
    Explica-mi mai exact : ce functie are acest personaj si de ce ar fi amenintat de Jihad sau Al – Qaeda ?
    A vrut omul sa-si plimbe odraslele cu elicopterul , iar factura aia o sa v-o vanture pe la ochi , doar asa , sa mai taceti !
    Nesimtirea si sfidarea a atins COTE ABSOLUTE !!!

  22. S-ar fi dus cu barca daca mai aveam flota,dar se vede treaba ca de flota aeriana nu s-au atins,este pe principul ca tot ce zboara se mananca,jucarica zburatoare l-a tentat suficient de mult incat panarama de sus i-a gadilat ego-ul si le-a povestit tancilor cum sta treaba de sus,ca cea de jos ne-am lamurit,si-a survolat teritoriul pe care-l pastoreste,a vrut si el o tura sa se simta vultur,ca doar e pe banii nostri.Pe cand la Rachitele cu delta planul?!Poate le face si lor o pista acolo,ca sala de sport au,partie au,piscina au balta,loc de aterizare le mai trebuie.Dle maior,ce mai decontati,sa venim si noi!

  23. @dan: nu se mai intampla. acordul se face cu operarea. deci ramane cum am scris 🙂

  24. De astia nu mai scapam decat printr-o plimbare scurta la Targoviste !!!
    Cred ca de-aia isi fac antrenamentul cu elicopterul , sa poata fugi mai bine !!!

  25. După părerea mea,totul se reduce la o problemă de morală,sau de solidaritate cum spun domniile lor.Dar dacă totusi a făcut-o,nu trebuia să„producă”o dovadă de plată,care poate că nici nu este autentică(mă refer la momentul plătii).Si cred că,dată fiind situatia în care ne aflăm,trebuia să se gândească înainte la reactii,luând în considerare si cât este de iubit.

  26. Sa nu traga teroristii aia cu o bazuka in elicopterul SRI.Sper sa nu va aflati in acel elicopter.Sau rezista?

  27. Sefu’ stii elicopterul ala cu care a fugit Ceausescu, pe care basescu acum nu-l prea mai foloseste ca nu se mai plimba prin tara sa faca bai de multime? Eu zic sa-l facem Taxi! SRI Taxi! Am vorbit deja cu Alex…

    Ai idei, avem solutii!

  28. Astia ar fi in stare sa va ia si banii, apoi sa dea si de pamant cu aparatul, ca sa poata sa mai reduca schema de personal de la aia care va asculta telefoanele.
    Toate acestea din respect pentru banul public si din consecventa in aplicarea planului de austeritate.

  29. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ce mare dreptate aveti,si ce excelenta optiune ati luat,ca si asa traficul rutier in Bucuresti este foarte stresant.

    Trebuia sa-i spuneti d-lui Director al SRI ca aveti nevoie sa luati si pisica,atunci cand mergeti urgentb la veterinar,ca e normal,nu?
    La boc(incep sa-i scriu numele cu litera mica,mica,asa cum e el) totul e posibil,pentru noi nu este?!

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

    P.S. Iertati-mi exexprimarea,boc oare isi pune pampers inainte de urcarea in elicopter?!La cat e de fricos …

  30. Oare există reducere pentru studenţi sau masteranzi??? ori în caz de fidelitate la închiriere oferă domnu Maior vreun bonus de survol? Îi dau o temă de lucru domnului Maior poate se lasă de cloambe …

  31. @Catalin: Cum vreodata ai putea sa-l dai exemplu pe Obama cand vine vorba de Boc? Nu comunismul din popor ne impinge sa ne revoltam cand vine vorba de banii nostrii cheltuiti pe mofturile lor ci faptul ca inca ne mai duce capul sa nu ne uitam la Obama cand vine vorba de Boc si vazand ca Obama este favorizat din pricina functiei sale sa ii construim lui Boc acelasi parc de joaca. Iar daca vb de o monarhie in Romania nu ai cum in acelasi context sa vb despre UK. Chiar tu nu vezi diferente?

  32. Sper ca nu au fost amenintati prichindeii domnului Boc. Eu credeam ca SRI incepe sa faca tururi tematice cu copii pentru a le arata relieful patriei, acestia avand o sansa in plus la bac daca dau din geografie 🙂

  33. In UK daca s-ar fi intamplat asta, ar fi trebuit in 5 minute sa demisioneze. In Japonia sa-si faca sepuku, la noi: ” las’ ca merge si asa”, obrazul ca soricul, ne mai voteaza prostii odata.
    Asta cu terorismul… la dvs… e bine sa aveti in vedere violenta verbala ” derbedeul dracului”…
    SRI, o institutie selecta si onorabila , de altfel, ar trebui sa se gandeasca si sa se gandeasca, cate ore o sa se munceasca in teren, avand in vedere ca, specialistii care faceau “munca vazuta” , politia si jandarmeria, e practic scoasa din activitate prin restructurari fara cap. Cap de BOC.

  34. Si credeti ca il intereseaza subiectul pe Boc sau pedeleu’?
    Ei au inceput deja campania electorala pentru capitala, in sectorul 6 e un banner imens pe care scrie ca pasajul Basarab a fost inceput de Basescu cu o suma infima iar Oprescu a dublat-o. Daca i-asi intreba cu cat s-a marit suma in reabilitarea soselelor in spiritul Basescu, de exemplu ?

  35. Aseara la Realitatea s-a prezentat o factura foarte ciudata..cu tv 10 sau 0 %…fara ora de inregistare…a ramas in coada de peste.
    Nu mai zice nimeni nimc in presa legat de factura.

  36. un nesimtit asta e boc, se plimba cu elicopterul vezi doamne, are dreptul ca il asteptau teroristii dupa ce a taiat panglica la fabrica, acolo unde a tinut madama aia toanta de a aparut aseara sda ne spuna si art din lege, da i-a tras-o Radu, cand a citi in direct legea(de pe un site dedicat juristilor), si dle Catalin nu suntem deloc invidioasi pe acesti gandaci, suntem doart oripilati si da as v rea si eu cu elicopterul, poate facem o cheta cu totii si ne dam pe rand, eu stau in balta alba si vreau pana in nordului sa vin la serviciu in 10 min, se poate dle director al SRI? cu stima subscriu la ce a scris Victor un cetatean care plateste taxe si impozite ca prostu(proasta) de vreo 26 ani.

  37. Boc e al 2-lea om in doar in statu-palma-barba-boc (deci, al 4-lea)..pentru cine intreaba

    a raspuns nea Maior, sau asteapta sa-l avanseze ?

  38. @ Catalin -amice, sa ma ierte gazdoiul, dar esti un imbecil. obama et co umbla cu elicopterul armatei pentru ca tara isi permite si pentru ca au o istorie de presedinti impuscati. La ei air force one si air force two sunt prinse in legislatie, in Ro nu. Eu traiesc in Australia – vad premierul statului pe strada, mergand pe jos, fara alai dupa el. julia Gillard cu amarat de SPPist, cu o singura masina. Compara. inainte am fost inNoua Zeelanda – la fel, prim ministreasa (pe vremea aia) traversa strada sa-si ia o cafea. Atat ai priecput din capitalism, dreptul lui Boc dea se plimba cu elicopterul.

  39. tema o găseşte pe blogul meu în articolele despre oraşul Haţeg… deci domnu Maior ar fi bine să vă puneţi angajaţii la citit şi rezolvat corupţia şi să lăsaţi zburătoarele politice…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.