Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Dom’ Boc, aveţi reduceri şi la Bon Jovi?

Dom’ Boc, aveţi reduceri şi la Bon Jovi?

Dacă tot e superofertă şi AVAS nu e-n stare să vândă măcar un chioşc în mandatul portocaliu al tractoriştilor licenţiaţi la bătrâneţe, aş dori să fiu informat în ce măsură calitatea mea de fost angajat al instituţiei mă califică în vreun fel pentru obţinerea unui discount la Bon Jovi. Dacă nu ne ajutăm nici între noi, roacherii…

UPDATE: Şeful AVAS, care şi-a trimis postacii grămadă aici (da-s aşa nărozi, că postează de pe IP-urile instituţiei) a intrat prin telefon la Antena 3 să ne anunţe că a apărut un articol în Kamikaze în care scria că bugetarii beneficiază de 25% discount la concert şi l-a servit pe om. Slavă Domnului că are darul vorbirii!

UPDATE LA UPDATE: Kamikaze explica in scris postacilor portocalii ai presedintelui AVAS ca sunt prosti

Comentarii

comentarii

Similar Posts

161 thoughts on “Dom’ Boc, aveţi reduceri şi la Bon Jovi?

  1. Pentru “de je”

    Intr-o lucrare ce se bazeaza pe contracte tip FIDIC cheltuielile legate de facilitati de OS (atit pentru contractor cit si pentru consultanta) sunt prevazute la capitolul “GENERAL ITEMS”(sau articole generale) si se deconteaza fie global fie pe articole. Din experienta mea de pina acum atit ca executant cit si ca diriginte de santier pot sa iti spun ca aceste cheltuieli sunt prevazute din start de catre beneficiarul lucrarii care acorda sumele respective atit direct firmei de consultanta sau indirect prin indirect prin intermediul contractorului.
    Ca sa nu plictisim gazda iti propun sa ne contactam pe mail. Adresa mea este [email protected]
    Inca o data scuze daca am plictisit sau enervat gazda. Multumesc de intelegere!

  2. Credeam ca nu ma mai surprinde nimic la guvernul minune…se pare ca efectiv au posibilitati nelimitate, cel putin in acest domeniu…!

  3. Mi-am petrecut ultimii 20 de ani in 2 tari in Europa de vest si pentru toti cei care zic ca au habar de lucruri care se intimpla in strainatate, pot sa va informez ca reducerile obtinute prin diverse companii private sau de stat sint foarte obisnuite. Nimeni nu plateste reducerile ci e un inteles mutual intre companiile care organizeaza concertele sau piese de teatru etc si diverse companii. Eu lucrez la o companie privata care are reduceri in orasul in care stau la: sala de concerte, teatrul de comedie, farmacii, supermarket, magazine de sport, sali de gimnastica, etc Toate aceste companii beneficiaza de faptul ca eu cumpar de la ele chit ca-mi dau reducere caci fara reducere poate nu m-asi fi dus acolo deloc si ei n-ar fi cistigat nimic – asa ca exista o logica…
    Mai important decit orice insa este ura si invidia romanilor foarte bine demonstrata in comentarile de mai sus!!!

  4. Eu zic sa facem un pas inapoi si sa ne mai uitam o data! Care-i buba cu adeverinta de fapt? E doar o hartie care recunoaste ca omul lucreaza la AVAS si ca-i trebuie sa intre mai ieftin. ATAT

  5. las-o dracu de treaba asta e ultimul lucru la care m-as fi gandit! Domnu’ Ciutacu incep sa cred ca vehementa cu care contestati actuala putere este prea frivola!

  6. sincer sunt satul de atata bataie de joc , practic suntem intr-o tara unde totul este posibil pentru ei si nu exista nimeni sa vrea sa ii traga la raspundere… pacat de oamenii care pot sa fac o treaba buna si nu sunt lasati

  7. Domnule Ciutacu

    Am ramas in minte cu doua probleme ridicate in emisiunea Dumneavoastra “Vorbe Grele” din aceast seara.

    1.Ati pus problema tipului de om politic , fie el si Parlamentar European si D-na Parlamentar , V-a raspuns si nu prea. Domnule Ciutacu dupa umila mea parere, adevaratii politicieni S-au format de jos incepand cu cei 7 ani de acasa. cei care au avut puterea de asi dezvolta acesti ani in tara sau strainatate s-au numit Balcescu Cogalniceanu Iorga Iancu Titulescu , iar multi dintre cei fara posibilitati probabil ca se numeau Doja , Horea , Closca , Crisan sau poate Mihai sau mai simplu Ion.

    2.In ceea ce priveste iesitul in strada eu unul , Va prezint opinia unui om in varsta de 53 de ani , care si- a pierdt sotia acum 1 an si jumatate , dupa ce ma-m indatorat la banci , pentru ca sistemul din care fac parte sa o salveze si caruia salariul de fochist i-a fost diminuat de la 1600 la 600 Roni , fapt ce m-a dus la pozitia de insolvabilitate fata de banci si la pierderea apartamentului pe care il detineam , Va spun sincer ca mi-e frica.

    Mi-e frica nu cumva Stoia sa defileze singur pe strada in timp ce Ciutacu in fata cu o invitata sa se intrebe aproape rtoric “N-au iesit astia inca.

    Care astia? Cand daca de la seful de grupa sindicala ,la toti dar absolut ,la toti nu exissta nici macar intentia de revolta impotriva tuturor porcariilor pe care le inghitim si de fspt gresesc,incepind cu oricare membru al sinicatului care se roaga sa nu fie ales si ca ce bine ca altul este alesul ca el ce s-ar fi facut daca ar fi fost ales…

    Numai in sistamul de sanatate orice membru de sindicat cotizezaza cu 10% din brut si sefii nostri fideli noua , daca nu intra in politica ,daca nu “organizeaza” un “dans al pinguinului daca nu iau mita , sau nu isi dezvolta afaceri sau cariere politice devin ministtri sau prim-ministri.

    Asa ca Draga Domnule Ciutacu , cumva , toata tara ar trebui reformata incepand cu hotii din frunte , cu primul an din cei 7.

    Apreciez din tot sufletul tot ceea ce faceti sa Va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca si daca va propuneti chiar si in gand sa protestati impotriva turor celor care nu fac nimic impotriva faptului ca santem tot mai calcati in picioare , dati-mi de stire ca eu unul si prin prezenta mea fizica o sa Va sustin.

    Si sper din suflet sa fim cat mai multi.

    Cu multa stima si respect al Dvs. sustinator

    Atanasie Dumitru Stoia Sibiu

    P.S.
    Am participat la “miscarile” din Dec.’89 , de la inceputuri si pana la sfarsit. Nu am nici un certificat. Nu mi-am dorit sa pozez in revolutionar cand am vazut cu cat sange rece , “revolutionarul” Dragomir , la oadinele lui Militaru instaura noua ordine in Sibiu.

    Si daca stau bine sa ma gandesc as mai iesi de “N” ori , daca as sti ca pana la urma toti cei care iesim luptam in primul rand cu noi pentru a reusi sa vrem sa fim ‘OAMENI”.

    Inca o data toata consideratia mea si daca e de o sustinere directa ,oricand. Dati o tipuitura ca eu va aud.

    Al Dvs. Atanasie Dumitru Stoia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.