Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Dom’ Boc, aveţi reduceri şi la Bon Jovi?

Dom’ Boc, aveţi reduceri şi la Bon Jovi?

Dacă tot e superofertă şi AVAS nu e-n stare să vândă măcar un chioşc în mandatul portocaliu al tractoriştilor licenţiaţi la bătrâneţe, aş dori să fiu informat în ce măsură calitatea mea de fost angajat al instituţiei mă califică în vreun fel pentru obţinerea unui discount la Bon Jovi. Dacă nu ne ajutăm nici între noi, roacherii…

UPDATE: Şeful AVAS, care şi-a trimis postacii grămadă aici (da-s aşa nărozi, că postează de pe IP-urile instituţiei) a intrat prin telefon la Antena 3 să ne anunţe că a apărut un articol în Kamikaze în care scria că bugetarii beneficiază de 25% discount la concert şi l-a servit pe om. Slavă Domnului că are darul vorbirii!

UPDATE LA UPDATE: Kamikaze explica in scris postacilor portocalii ai presedintelui AVAS ca sunt prosti

Comentarii

comentarii

Similar Posts

161 thoughts on “Dom’ Boc, aveţi reduceri şi la Bon Jovi?

  1. Paradoxal in asemenea situatii este ca acesti indivizi apeleaza permanent la bunul simt al altora si in acelasi timp la ei tupeul si obraznicia depaseste limitele inimaginabilului. Asa cum EBA a fost o “independenta” iar taticul a-tot-puternic “n-a putut sa faca nimic pentru ea”, tot asa un individ cu mult tupeu cere reducere la biletul unui concert. Intrebarea mea ramine: cine a luat in consideratie acesta aprobare de reducere, in ce calitate si cine-i idiotul care a dat aprobarea?
    In rest nimic nou sub soare, incompetenta, tupeu, aroganta aduse la rang de cult de clica portocalie.

  2. Eu as remarca faptul ca acest personaj are comportament asemanator cu cei care s-au pretat la o galeata si un pet de ulei… iar cei care au dat aprobare,la randul lor au alte astfel de cerseli de la buzunarul bunicutelor.
    Nu ma mira, doar sant romani sadea.

  3. Doamne fereste, asta imi aminteste de bancul ala cu “Ghita Dramba, erou al muncii socialiste, scutit de taxe si impozite !”
    Asta-i viata in incredibila si inepuizabila noastra tarisoara… 😆

  4. Ca sa parafrazez o melodie de la “Parazitii”: au reduceri si cand merg la… bordel?
    Dupa ce ca au salariile pe care leau (ca doar sunt “aparat central”), dupa ce ca cer comisioane (a se citi MITA) si si cand ii intrebi cat e ceasul, mai “isi trag” si reduceri”.
    Si mai au si nesimtirea sa spuna ca li se cuvin.
    Blestemata specie!

  5. Omul acesta nu poate fi decat profitor, meschin si
    cu obrazul la fel de gros ca al tuturor hotilor
    care conduc astazi tara.De pe urma lor nu va mai
    ramane nici cenusa.In clipa asta la emisiunea
    domnului Dumitrescu un politician pe care il
    dispretuiesc din tot sufletul cere ,nesimtitul,
    decenta.Cred ca si Berca asta e la fel cu cel de mai sus de care vorbeam.
    sus despre care vorbeam

  6. Domnule Ciutacu, marturisesc ca nu pricep de unde v-a venit cu adeverinta asta. Va stiam prieten cu Bogdan Negrea… http://www.ciutacu.ro/articol/respectele-mele-profunde-roachere/. Nu pricep in ruptul capului reactia oribila pe care ati avut-o fata de comentariul lui . “cand eram eu in APAPS, nu cred ca-ti dadea mana sa faci exercitii de demnitate cu mine, desi eram acelasi baiat de treaba ca si azi. n-am avut onoarea sa-l cunosc pe domnu’ Firica. ar fi trebuit?” – reactie de 2 bani. Cand v-ati alaturat echipei Musetescu oare de ce ati facut-o? Din convingere? din iubire pentru PSD? Sau, mai simplu, pentru salariul APAPS. E, si noi la fel. Din cate imi amintesc inainte de APAPS erati ziarist la Adevarul. Si multe dintre temele dvs. erau dedicate acestei institutii.
    Ceea ce trebuie spus ASTAZI despre AVAS nu e nicidecum adeverinta luiBogdan, iar presedintele acestei institutii nu despre asta ar fi trebuit intrebat, ci despre modul magnific cum conduce ACUM AVAS. Exemplu: conturile blocate in favoarea FNI, corespondenta institutiei nu pleaca cu lunile pentru ca nu sunt bani, banii pentru delegatii nu se deconteaza cu lunile, telefoanele nu au iesire in exterior, SALARIATII NU MAI AU COSURI DE GUNOI pentru ca nu are cine sa le goleasca (sau cine mai stie de ce), rechizite, consumabile, in curand probabil nici INTERNET, hartie igienica la toalete (care put ca cele din gara)sapun………si multe, multe altele. SI CEL MAI PALPITANT ESTE CA DA… nici macar un chiosc nu se mai privatizeaza. Problemele stau sub fundurile sefilor. Salariatii sunt manatii ca vitele, hartuiti si incarcati cu lucrarile restructuratilor din iulie (si fiti multumiti, pe salarii simbolice asa cum ati vrut cu toti in ultima vreme – NICI UNUL NU AR FI ZIS CA MERITA SI EL UN SALARIU OMENESC, PROBLEMA ERA SALARIUL NESIMTIT DE LA AVAS, NU SALARIUL LUI NESIMTIT DE 2 LEI.
    Asa, ce spuneam? ce v-a venit cu adeverinta lui Bogdan?

  7. Asta-i ultima.Eu una nu mai pot.Vreau sa-i vad pe toti portocalii, redusi de cap(LA PROPRIU)in piata publica!

  8. O fasaiala. Mai bine le dati in cap la toti bugetarii si traiti fericiti, asa cum v-a invatat basan traiescu. Prea puneti botul la toate prostile si pierdeti din timpul patronului postand comentarii idioate, ca cel care a aprobat reducerea pentru bugetari, probabil un patron fara MBA.

  9. ULTIMA REDUTA : ANTENA 3!!!!!!!…
    Pacat ca nu puteti sa dezmortiti cretinul asta de popor adormit !!!!!!!!!
    Stau cu pula in sus cu berea in mana si ASTEAPTA
    !!!

  10. Scuze de off!
    Nu mai comentez nimic din ceea ce face, lucra, intreaba, mestereste un moderator TV!!! In seara asta, daca eram in locul Oanei Stancu ii crapam capul lui Nicolicea!!!

  11. prin articole de genul acesta dovedesti cat de mult jurnalism mai practici. mult succes in continuare(probabil ca nu vei aproba acest comentariu).

  12. @elena udrea: stiati prost. m-am angajat la APAPS atunci cand ramasesem fara slujba “gratie PSD” si aia a fost unica oferta decenta primita. comentariul pe care-l postati denota ca n-ati priceput nimic din ceea ce am vrut sa transmit. nu in ultimul rand, daca va mai semnati vreodata, in fals, cu numele unei persoane publice, considerati ca asta e ultima oara cand postati aici

  13. Oare i-o fi rusine prostului de l-ai turnat cu IP-ul de serviciu , in misiune, aici?

    Wow…. nici nu stiu daca sa rad….ca nu-i de ras….

  14. institutia le-a dat o adeverinta ca sunt bugetari. stiti daca le-a dat careva si bani ?

  15. Doamne,ce nebunie! Nu stiu de ce ma mai mir.Asa muschi ca pe bloguri si pa siturile de socializare nu vezi niciunde.Toata lumea stie,cunoaste, e informata…Are atitudine!Bleah!
    Dle.Ciutacu,nervi de fier si toate bune!

  16. alte variante: poate domnul respectiv nu are ureche muzicala. poate nu aude,poate a cedat reducerea vreunei ne-poate.totul e posibil daca esti penibil

  17. Lasa frate, ca io m-am dus la concert la Moby si la Prodigy la Polivalenta ramanand in sala dupa terminarea cursurilor, asteptand concertul si aratand doar carnetu de student paznicilor… Sa nu se bucure si gingia lor de neshte reduceri la roacherii aia? De ce sunteti asa rai?:)

  18. Eu de unde pot abtine o adeverinta din asta ?Nu sint bugetar dar poate pot obtine o reducere cu 25%din banii dati pe bere.Poate imi reuseste si mie .

  19. De unde stii ca nu e adevararata Udrea ???… Crezi ca nu ar avea tupeu sa scrie si pe bloguri ? La cate calculatoare are imprastiate si acasa si la diverse locatii , IP – ul poate fi ultimul lucru dupa care sa te iei …
    S-a sunat ea sa se ” autolaude ”, dar ca sa critice : mare branza !

  20. Apăi tanti aia care se semnează cu nume de ministresă îi chiar proastă! Rău de tot.
    Tanti ia cască matale ochii la datele de pe “docomente”. Nu observi nimic?
    Şi dacă ceteşti comentariile de mai sus de al tău, o să observi că nenea Victor a sugerat (n-o zis chiar în clar) că ar avea acordul omului, să-i facă public numele! Ha?!?!
    Banzai!

  21. @de treci Rosia …

    Ma suspectati in mod gresit de vreo apartenenta la specia portocaliilor, va asigur. V-am atacat pozitia de “ce va ambalati atata, ca e doar o fituica”, pentru ca tine de fundamentul mentalitatii bugetarului din Romania, care se tireaza cum apuca de la orice fel de responsabilitate fata de cetateanul in slujba caruia este si ajunge sa isi stearga complet din memorie sensul acestui cuvant. E clar ca sunt alte prioritati de dezbatut,mai importante decat adeverinta in cauza, dar si ea reflecta o practica foarte trista in Romania, aceea de a arde gazul pe bani publici. Si nu cred ca trebuie ignorata, pentru ca si ea e rezultatul modernizarii statului, pe care o intreprinde basescu.

  22. sunteti invidiosi :p
    ar fi fost mai bine sa fi mers la un “concert” cu manele?
    🙂

    lasind gluma la o parte, si fara sa-l apar pe acest domn, si familia mea a beneficiat anul trecut, pe 6 luni, de o polita RCA cu reducere de 25%, pt ca am facut dovada ca sotul este bugetar…
    🙂

    unui bugetar obisnuit, salariul i-a fost redus cu 50%, in decursul unui an

    si unele firme (din diverse domenii) au aparut cu oferte pentru bugetari, inclusiv in domeniul bancar…

  23. unde semnez sa prind si eu o reducere d-asta? AVAS pare darnic,nu ca institutiile astea bugetare mai oropsite care singurul 25% pe care-l stiu,este doar cel aplicat in minus veniturilor.

  24. 1.Pacat ca sunt blocate posturile la stat ca ma duceam si eu acolo avind in vedere posibilitatea procurarii de bilete cu discount mare.
    2.Pentru concertul U2 – se spune ca va avea loc pe noul “Lia Manoliu”
    3.Pentru “De je” – ce ai enumerat acolo sunt sarcini ce trebuie sa le indeplineasca un constructor conform unor documente internationale – asa numitele contracte tip FIDIC (rosu, galben si verde)

  25. am dezvoltat un reflex fata de cei aflati in functie publica, cu putere de sanctiune in virful pixului cu care semneaza procesele verbale. ii urasc. vorba unui cunoscut, proprietar de crisma, nu ma sperie controalele, cit numarul lor. se referea la spaga de “buna ziua”.
    de asta am reactionat la discountul obtinut de bogdan negrea, la concertul ac dc… era unul dintre personajele cu putere in virf de pix….
    apoi cititndu’i demisia publicata tot aici, parca m’am simtit vinovat… iar acum cind scriu… ma gindesc la declaratia de avere… si ma gindesc ca poate o fi mostenit ceva rude … sau poate ma insel … verbul elocvent folosit in scrierea demisiei… oare si’o fi dat demisia pentru motivele invocate, oare o fi demisionat fiind trecut pe linie moarta si neaducatoare de foloase nefiscalizabile… oare a demisionat stiind ca va fi pus pe liber… nu cred sa aflam.
    cred insa ca e vorba de trei poevsti separate,
    o demisie cu urme de demnitate, fie si de nu sint rostite pina la capat,si cu adevaruri ce se intrezaresc printre rinduri, un concert la care la care a benficiat de o reducere si o declaratie de avere… acelasi personaj in trei ipostaze.
    nu stiu daca bogdan negrea e victima avasului sau a lacomiei lui… nu cred ca nu isi putea permite costul integral al biletului… daca ar fi fost chiar atit de falit, nu s’ar mai fi dus la concert, unde doar pe ceva apa, bere sau ce’o fi mai dai cel putin 70-100 de lei, cred ca doar a vrut sa profite, a fost lacom.
    sa’mi para rau de arivismul lui?

  26. Aurelin Popa ala cine o fi, nu se uita ce semneaza? sau a semnat secretara la lasat de seara…? El era prea somnoros sa citeasca…

  27. De acum vor trece si documentele avas la secrete de stat, ca prea sunteti nesimtiti si va intereseaza tot…

  28. decriptare necesara:
    bogdan i-a intins o cursa boului de aurica popa,presedinte semianalfabet,aflat prin impostura in acest post;asta a pus botul gros si a iesit ce ati vazut;quod erat demonstrandum

  29. e suficient sa citesti comentariile la acest articol pt. a intelege de ce suntem in situatia actuala si ca nu sunt sanse mari sa ne revenim curand;
    domnule Ciutacu, aveti admiratia mea profunda ca nu va luati lumea in cap…

  30. @mogli: bine ca le-ai facut tu traducerea din romana-n romana. eu am obosit sa explic prostilor pe limba lor ce se intampla-n jur.

  31. In timp ce opozitia se joaca dea alianta, Puterea lucreaza. Lucreaza la pastrarea pozitiei sale .Astfel :
    1) Conducerea democrat-liberalilor bucureşteni a discutat, vineri, proiectul de reorganizare administrativă a Capitalei, cunoscut sub denumirea de “Legea Capitalei”.
    2) Se lucreaza la o noua lege electorala astfel ca primarii sa fie alesi din primul tur.
    3) Se lucreaza la o noua impartire administrativa a tarii.
    Ce inseamna asta ?
    a) PSD mizeaza pe Sorin Oprescu dar, in curind vor apare dosare penale.
    b) Primarii PDL au primit si vor primi in continuare sume mari de bani pentru a investi edilitar (banii sunt deja pregatiti )
    c) Comune (ne-portocalii) vor fi desfiintate pe motiv de economii si buna administrare-chestie care prinde la tugulani, unele orasele isi vor pierde statutul devenind comune- si asta prinde la prostime, majoritatea fiind infiintate pe vremea PSD si , Atentie !!! urmeaza o campanie infernala cu tema ; iata ce a facut vechea guvernare. Vor demonstra ce economii se pot face si astfel vor atrage electoratul de partea lor. ATENTIE !!! Opozitie . Sunt diabolici. Taurul nu este inca rapus. Mai terminati cu aliantele, ve-ti pierde si oamenii vostri.
    Alooooooooooo! Ponta , Crin, Dan…desteptarea !

  32. Apăi nene Victore, degeaba le zici la proşti că-s proşti, că tot nu pricep.
    Comentariile de la postul din Kamikaze sînt dovezi clare.
    Banzai!

  33. Domnule Ciutacu,
    Revin cu aceeasi rugaminte poate obsesiva,deoarece nu mai stiu ce as mai putea face in solutionarea unei probleme ce tine de siguranta familiei mele si a mea.Am incercat sa ofer anumite informatii politiei sub protectia ANONIMATULUI ( in localitatea de resedinta ) si la sfarsit imi spun ca trebuie sa ma puna fata in fata cu acuzatii pentru a putea incepe investigatiile,privind activitatile unui grup organizat.Am scris un mail chiar si DGIPI dar nu am primit nici un raspuns in aceasta privinta.Oare in tara asta ca sa faci o sesizare sub protectia ANONIMATULUI DIN CATE OBSERV EU e ceva imposibil.Sunt un om cu frica de Dumnezeu si care respecta legea si din acest motiv probabil eu nu pot intelege incotro se indreapta societatea noastra.Am ajuns al limita puterilor psihice.Din pacate nu ma pot muta nu pot pleca din tara nu pot face nimic in acest sens.Singura dorinta ar fi fost sa imi pot trai viata mizerabila in liniste,dar se pare ca si acest lucru e imposibil in vremurile noastre.Doresc sa ofer anumite informatii privind un anumit grup de persoane a caror ocupatie este crima organizata dar se pare ca in Romania ati dorii este una si a se si INTAMPLA este cu totul si cu totul altceva cu respect

  34. @violet: hai ca le-am facut la trafic alora de la kamikaze de n-a vazut neam de neamu’ lor de la maimuta incoace

  35. Cred. Oricum, mi-a plăcut mult “povestea”,… mă cam feresc să pun linkuri. 🙂

  36. Victore, scuze ca abordez acest subiect la tine pe blog, dar esti unul dintre cei mai credibili jurnalisti, iar blogul tau are destul de multa vizibilitate!

    sunt din constanta si citesc zilnic presa locala, iar unele informatii nu ajung la voi, nici macar prin corespondentii vostri de aici.

    ascult si la voi, si pe realitatea, diverse comentarii cu diversi invitati, despre criminalul de la cernavoda!

    duminica, pe realitatea am vazut o stire despre cit de mult au cheltuit cu excursiile afara, niste oameni din CSM, iar cel aflat pe primul loc, era procurorul Deliorga, din CT. oare nu au facut nici o legatura?

    din momentul in care a recunoscut crimele, tipul nu a stat nici o secunda in inchisoare, ci la Palazu, intr-un spital.
    este ruda cu acel procuror Cristian Deliorga, care a facut parte din CSM.

    acum aflu ca peste vreo doua saptamini se va spune daca e sau nu bolnav phisic.

    stau si ma intreb: cine l-a sfatuit imediat sa isi recunoasca vina, fara ca el sa faca parte din grupul de suspecti? cine l-a internat (indirect) la Palazu? cine ii face rost de un avocat controversat aici, in CT, si azi a fost iar o aminare?

    oare asta e justitia din RO?
    apropos de povestea fiului lui Placinta???!!!

  37. @rasvan : bine ca esti tu destept!

    Daca in caietul de sarcini nu sunt prevazute astfel de facilitati, si nici in contract, ce mai zici de asta? Si chiar daca contractul le-ar prevede, atunci de ce respectivii inspectori primesc de la angajatorul lor diurna plus alte cheltuieli neprevazute, de ce mai au masina de servici si de la propriul angajator?

    Un contract de tip FIDIC prevede la costuri :

    “toate cheltuielile suportate (sau care urmează a fi suportate) în mod adecvat de către Antreprenor, indiferent dacă sunt efectuate pe sau în afara Şantierului, inclusiv cheltuieli
    indirecte sau costuri similare, exclusiv profitul”

    si la utilaje :

    “toate aparatele, maşinile, vehiculele, facilităţile şi altele asemenea necesare pentru execuţia Lucrărilor, exclusiv Echipamente şi Materiale”

    insa de aici si pina la a suporta cheltuielile inspectorilor beneficiarului (care nu sunt efectuate de CONTRACTANT pentru EXECUTIA LUCRARILOR) e cale lunga. In primul rand e un conflict de interese, ca sa nu vorbim de mita, spaga sau alte foloase necuvenite. Cred ca nu ai inteles totusi esenta unui contract.

  38. asta e nimic, tatal meu a primit o decizie in care cica s a recalculat pensia lui, in care i s a spus ca nu mai are pensie de militar , are una normala, de serviciu, si cea mai tare faza este ca e datata din 31.12.2010. are o semnatura pe care o putea face si un copil de la gradinita, si cica in 30 de zile poate sa faca contestatie…adica a venit acum pe 18 ianuarie….e bine totusi, inseamna ca ei au lucrat de revelion, dar in 18 zile din ianuarie nu au fost in stare sa trimita o scrisoare….e foarte bine…..e de viitor…vai de mama lor….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.