Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Dom’ Boc, aveţi reduceri şi la Bon Jovi?

Dom’ Boc, aveţi reduceri şi la Bon Jovi?

Dacă tot e superofertă şi AVAS nu e-n stare să vândă măcar un chioşc în mandatul portocaliu al tractoriştilor licenţiaţi la bătrâneţe, aş dori să fiu informat în ce măsură calitatea mea de fost angajat al instituţiei mă califică în vreun fel pentru obţinerea unui discount la Bon Jovi. Dacă nu ne ajutăm nici între noi, roacherii…

UPDATE: Şeful AVAS, care şi-a trimis postacii grămadă aici (da-s aşa nărozi, că postează de pe IP-urile instituţiei) a intrat prin telefon la Antena 3 să ne anunţe că a apărut un articol în Kamikaze în care scria că bugetarii beneficiază de 25% discount la concert şi l-a servit pe om. Slavă Domnului că are darul vorbirii!

UPDATE LA UPDATE: Kamikaze explica in scris postacilor portocalii ai presedintelui AVAS ca sunt prosti

Comentarii

comentarii

Similar Posts

161 thoughts on “Dom’ Boc, aveţi reduceri şi la Bon Jovi?

  1. EU ma mir ca nu apare o cerere a vreunui mocirtan care sa ceara o reducere de 25% pentru o INVITATIE la un oarecare concert,pentru ca ,la cit sint de idoti,ar putea apare si o aprobare.

  2. Se mai poate spune ceva?
    Dacă fac o cere şi o trimit acasă la Boc, oare primesc reducere la Bon Jovi?
    Ar exista două posibilităţi:
    1. se pierde scrisoarea
    2. o foloseşte drept hârtie igenică

  3. cum poti sa regasesti nesimtirea (celui care cere) si imbecilitatea (celui care aproba) intr-un singur document?! pe bune, spune-mi ca e doar un fake misto si nu apogeul tupeului orange!

  4. Pacat de secretara care a fotografiat oripilata hartia asta. Este singura vinovata, asta pentru ca a iesit hartia in public

  5. @emigranta in München – pe mine nu ineficienta ma ingrijoreaza, ci intr-un fel “abuzul de putere”, tupeul. Mai concret, x-ulescu’ de la AVAS sau mai stiu eu de pe la ce “organ” de stat e mai egal decat restul prostimii, universul stand in loc si creandu-se pentru el un soi de pret “special”. Si pe cand niste “temenele” pentru ai nostri “unsi”?

  6. @cristi: nu e nici o gluma. cum a contribuit Nastase, facand crestere economica patru ani la rand? imi scapa si as vrea sa ma lamuresti…

  7. @filotas: bunul simt la care faci recurs te-ar fi indemnat sa ma intrebi daca nu cumva am avut acordul omului

  8. Dupa ce B.N. a stiut sa mulga AVAS-ul de inca un beneficiu in folos personal-reducerea cu 25% a facturii de curent AC/DC, si-a dat seama ca nu mai poate trai cu aceasta greutate de picior si a finalizat cu o demisie la numai 11 zile diferenta. Actul de potenta in cauza a fost publicat de acelasi prieten pe site-ul personal.
    Oare ce mare scofala este o adeverinta pe care orice institutie este obligata sa o elibereze, chiar daca tu spui ca iti este necesara pentru o partida de sex neprotejat? In mod sigur ca semnatarul hartiei s-a minunat de beneficiile pe care le poti obtine ca angajat AVAS dar s-o fi gandit omul ca nu poate sta in calea melomanului.
    Va agitati toti pe subiecte special inventate. Nu-i asa Firica?

  9. @treci Rosia…: asta-i sarcina de serviciu? pe vremea mea, mustea institutia de ticalosi, da’ destepti. acu’ vad ca-i plina de prosti

  10. Ei, las-asa … Tu iti dai seama ce iese cand se duc astia la concerte de manelisti, ca tot i-au folosit prin campanie? Cum or inlocui adeverinta aia cu vreo dispozitie de plata catre casierie, pentru paraii de lipit cu sclipinol pe frunte? Divaghez si eu, nu dau cu barda, dar nici iluzii nu-mi fac ca portocalele or fi platit din buzunarul propriu sa fie pusi in cacofoniile lui Guta de pe etno …..

  11. Nu stiti ca s-au dat bilete reduse cu 25% pentru cei cu handicap mintal? La asta foloseste adeverinta, dovedeste ca e oligofren!

  12. Ca au sau nu unii reducere la un concert organizat de catre un privat e problema acelui privat, si nicidecum a mea. Daca nu imi convine ca da reducere la taietorii de frunza la caini care stampileaza si numeroteaza adeverinte pentru reduceri, nu ma mai duc la concertele organizate de acel privat.

    Dar ca un nenea formuleaza, printeaza si supune aprobarii sefului lui, care la randul lui da numar cererii, citeste, stampileaza si semneaza fituica, toate astea intamplandu-se PE BANII MEI, ma cam deranjeaza. Ar putea unul dintre ei avea macar bunul simt sa le sugereze organizatorilor – daca tot vor sa beneficieze in mod injust de reducere, ceea ce nu am contestat niciodata dar, repet, consider ca nu ma priveste – sa li se acorde reducerea in baza legitimatiei de serviciu pe care oricum o detin sau a oricarui alt act doveditor in acest sens, de exemplu contractul de munca, ca sa nu mai ocupe timpul angajatilor AVAS cu asemenea porcarii, pentru ca eu ii platesc sa VALORIFICE ASTIVELE STATULUI in interesul meu, nu sa-si redacteze reciproc adeverinte. Apropos, daca e sa fim corecti, au valorificat chiar in detrimentul meu hartia si tusul ca active ale statului, nu?

  13. Domnule Ciutacu,

    Tata cu cariera militara completa in armata a avut pensia 38 de milioane iar in luna Ianuarie pensia i-a venit 17 milioane ( cu 21 mai putin). Avem banci de platit cu bunicii bolnavi care si ei au o pensie cum stim toti ca o au. Cum putem supravietuim in Romania? Nu sa traim, intreb cum sa SUPRAVIETUIM

  14. @ioanap: aia care cica au aparat revolutia sunt colegi de arme cu aia de au tras; daca nu-si lua viata, iti putea detalia unul ca Calin Nemes……dar se mai gasesc persoane care sa confirme ce zic; pana le gasesti, abtine-te in plm sa ridici in slavi ceva ce nu stii cu ce se mananca
    @emigranta…: ca de obicei, al obiect
    @bond-escu: Megadeth nu se scrie “Megadeath”…dar te iertam fiindca ai auzit de Massacra 🙂
    @Ciutacu: pe logica asta si in primii ani ai lui Base a fost crestere economica. nu mai gandim conjunctural? tara o lua inertial inainte o data cu toata planeta; ca guvernant trebuia doar sa te abtii sa nu o incurci….n-avem de unde sti daca cumva n-ar fi fost chiar mai simpatica situatia daca era altcineva in locul alora (acuma, stim ca ti-a fost sef Mustesecu si e de apreciat loialitatea, dar ma gandesc ca nu o sa-mi zici ca daca nu erau Nastase, Micky, Hrebe and Co. ne alegeam sigur cu Base, Boc, Udrea); poate tocmai de-aia au venit golanii astia ca au fost unii care au facut poteca

  15. Trebuie inteles domnule Ciutacu.Acest domn “nu isi permite” sa isi plateasca un bilet la un concert a lui Bon Jovi.Cand o sa scapam oare de acest blestem care s-a abatut asupra acestei tari.Daca intr-adevar Dumnezeu exista,cred ca tocmai n pedepseste pentru crima pe care a comis-o poporul roman in decembrie 1989 cand si-a omorat conducatorul chiar in ziua de Craciun.Drept pedeapsa ni i-a trimis pe Baescu&CO.

  16. @curly: dincolo de ce defecte a avut, Nastase a facut crestere economica fiindca, dupa trei ani de prabusire si unul de usoara revenire, a fost in stare si punct. nu-s loial, da’ am suficient creier sa vad ca, privind retrospectiv, Musetescu (Dumnezeu sa-l odihneasca!) , nici pe departe vreo lumina de ministru, era un campion al competentei pe langa neghiobii astia.

  17. Pot sa-i injur pe saracii astia de la ANAF? Cum isi mai bat joc de noi pe banii nostri si nimeni nu iese in strada sa le rupa capul!
    Ma intreb, p-astia de la ANAF ii cauta cineva la averi?

  18. E simplu. Concertul a fost organizat de Marcel Avram in colaborare cu Kiss Fm.
    Kiss FM a sustinut puternic un anumit candidat la presedentiei in 2009, si sunt inregistrari care sa dovedeasca asta.
    Acum ati inteles de ce astia de la Putere au reduceri la anumite evenimente organizate de anumite radiouri sau televiziuni ?
    E simplu !

  19. Nu ma mai joc asa.Vreau si eu ,din momentul asta, sa lucrez la stat,sa imi dea reducere la un concert al lui Michael Jackson si obligatoriu sa il readuca la viata ,daca e vorba pe pofte.Daca ei reusesc treaba asta ,promit solemn sa ma inscriu in pdl.

  20. Ce nenorocit !!!
    In 4 august 2008, am fost la Concertul trupei IRON MAIDEN de pe Stadionul Cotroceni, impreuna cu fiica mea, care avea atunci 15 ani si jumatate.
    Am mai fost si pe 15 August, tot la IRON MAIDEN, la Cluj, tot cu fiica-mea.
    M-as fi bucurat sa fie o reducere, ceva acolo, macar pentru elevi/copii, DAR N-A FOST.
    Pentru nenorocitul asta, uite ca s-a putut.
    Nu m-as fi ofticat, daca ar fi fost la un “concert” de manele.
    Dar la AC/DC?
    Putin spus nenorocit.

  21. Noroc ca nu avem legalizate bordelurile !!!
    Iti dai seama cata hartie de imprimanta si tus se consuma pentru reducerile cu 25% la institutia mai sus amintita.
    Oare cam care ar fi reducerea pentru consilierii prezidentiali si cei ministeriali care probabil s-ar calca in picioare pentru a se antrena …. ca limbi au destul de lungi si tare le mai place ??

  22. La asa mostra de nesimtire, ne putem lesne imagina cam ce invart baietii astia acolo, sus, in lumea portocalie in care vietuiesc ei impreuna cu banii, cu avantajele dar si cu cururile obligatoriu de pupat!

  23. Dom’ Boc a taiat 25% si din pretul biletului, adica a lovit si-n guvern! “Docomentul” e dovada ca este un om echitabil care nu umbla cu favoruri… deci:”Derbedeul dracului”.

  24. Da´reduceri de 25% la VIAGRA nu se fac; nu se dau adeverinte si in acest scop ?!

  25. Vai, scuze ca revin, acu vazui abia odioasa insinuare cu temenelele. Raspuns: din partea mea urmeaza temenele fata de portocalii cand m-oi reincarna ca doberman cu o doza suficienta de T.N.T. pe cap ca sa ii trimit pe toti direct pe “highway to hell”!

  26. daca la vremurile astea ,pdl cistiga inca alegeri,ne meritam soarta se pare ca munciti in zaadar si acest popor idiot nu se mai trezeste multumesc celui de sus ca mi a dat un singur copil si acesta munceste in irlanda si nu l incurajez sa vina in rominia lui chioru

  27. Daca ai timp, as dori sa ma contactezi inainte de data de 21 ianuarie. Nu doresc sa intru in gura sceleratilor ce activeaza pe blog. Cu stima. J.R.

  28. Foarte bine . Eu zic ca si Adi Minune si Guta si ceilalti ar putea da reducere pentru bugetari . Ca la ce impozite platesc … Am vazut ca Minunea a castigat 940 de lei intr-un an . Ar trebui sa-i dea ajutor social .
    In alta ordine de idei , am inteles ca in comuna aceea din HD a castigat portocaliul . Eu cred ca ne meritam soarta .

  29. Draga domnule Ciutacu,dupa cum vezi nu te-am facut prost nici cand lucrai la AVAS si nici acum, cu toate ca unele momente ale existentei matale imi sugereaza altfel. Crezi ca toti angajatii fosti sau actuali ai institutiei sunt prosti si ticalosi? Ce te face sa imi taxezi opinia sincera de cititor drept sarcina de serviciu? Nu toti putem gandi ca tine. Oare erai singurul curat pe vremea ta si toti ceilalti te urmareau? Atitudinea ta seamana cu cea a marelui Iulian Urban, care stergea mesajele si dadea in vileag de pe ce IP-uri se posteaza, atunci cand opinia nu era favorabila. Am spus foarte frumos ca exista o legatura intre tine si B.N. si ca cele doua documente personale ale celui in cauza nu reprezinta nimic pentru mine. Ce atata deranj? Sau nu il cunosti pe Firica?

  30. @treci Rosia: cand eram eu in APAPS, nu cred ca-ti dadea mana sa faci exercitii de demnitate cu mine, desi eram acelasi baiat de treaba ca si azi. n-am avut onoarea sa-l cunosc pe domnu’ Firica. ar fi trebuit?
    @J.R.: in ce scop?

  31. Ar trebui intrebati organizatorii ce oferta au facut pentru angajatii institutiilor din Bucuresti. Poate nu se puteau aduna destui spectatori pentru concert si au facut un discount. Decit fara audienta …
    Beneficiarul adeverintei e de ris ca nu si-a fabricat-o singur …

  32. Care-i problema ca nu inteleg? Daca aia dau reducere de 25 la suta care e prost sa nu beneficieze? Daca stai sa te gandesti ci Boc e bugetar, nu? Toate putorile de prin Parlament sunt bugetari…stau acolo pe banul poporului asa ca nu vad de ce nu ar cere reducere.

  33. cate beneficii au jegosii astia..mi-e scarba.. da ce naiba, chiar nu aeva bani de un bilet??

  34. Ptiu, firar dracu’ al dracului, coane Victore. Până nu văzui udate-u’ zic, măcar le-o fi ruşine, sau chiar nu le pasă… Acu’ ce mă dumirii şi io. Păi ăştia nici să simuleze ruşinea nu ştiu! Halal! Suntem… faini…
    Ptiu, Doamne păzeşte!

  35. Probabil ca nu imi permiteam. Sefii primesc zambetele in fata si barfele cand se intorc cu spatele. Subalternii ii percep altfel decat isi imagineaza ei ca sunt.
    Cat despre subiectul fierbinte in cauza, Firica ar spune urmatoarele:
    B.N. si-a dat demisia din cauza neintelegerilor cu portocalu. Incerc sa inteleg de ce a aparut aceasta adeverinta. Toti l-au injurat pe solicitant crezand ca este portocaliu si cerandu-i lui Boc sa declare ce alte favoruri le sunt rezervate angajatilor AVAS. Presedintele a justificat existenta adeverintei si agitatia a fost degeaba.
    Repet, problemele mele si alor multi ca mine sunt altele. Ne repezim ca prostii, aici recunosc, sa sprijinim cate o culoare care iese din prisma si cand ea devine culoarea suprema ni se dau ochelarii de eclipsa si suntem obligati frumos sa asteptam marele eveniment.

  36. Si eu ma intorc acasa in sistemul sanitar daca mi se da 25% reducere la concerte…..vai de tara noastra…..ne mai facem bine?

  37. Pe langa obsesia asta cu 25%,cred ca este doar o mica portita care s-a deschis.Sunt foarte multe care se intampla,cu semnatura,pt cei care nu ar avea de ce sa ceara ceva.Insa,cand e vorba de ai nostri,fara numar,se aproba.
    Si viagra parca promite ceva marire…

  38. Poate că oamenii lor au început să-si completeze cultura si se începe cu cea muzicală.Un efort care trebuie sprijinit,nu?

  39. Bre, de treci Rosia …, eu lucru la privat in Germania (stat social prin Constitutie) si imi cam crapa obrazul de cat tot pOstez aici in loc sa pREstez pe banii pe care mi-i dau astia. De curiozitate, Dvs. aveti asa vreo apasare? Nu de alta, da’ cam frecati menta pe banii nostri si asta inca pe fata. Mai bine completati niste adeverinte, ca macar au efectul intarziat. Nu gasiti vreun concert de manele ceva, pe net? Sau vreo lansare de platforma de-a lui Baconschi, daca nu serviti?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.