Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Dom’ Boc, aveţi reduceri şi la Bon Jovi?

Dom’ Boc, aveţi reduceri şi la Bon Jovi?

Dacă tot e superofertă şi AVAS nu e-n stare să vândă măcar un chioşc în mandatul portocaliu al tractoriştilor licenţiaţi la bătrâneţe, aş dori să fiu informat în ce măsură calitatea mea de fost angajat al instituţiei mă califică în vreun fel pentru obţinerea unui discount la Bon Jovi. Dacă nu ne ajutăm nici între noi, roacherii…

UPDATE: Şeful AVAS, care şi-a trimis postacii grămadă aici (da-s aşa nărozi, că postează de pe IP-urile instituţiei) a intrat prin telefon la Antena 3 să ne anunţe că a apărut un articol în Kamikaze în care scria că bugetarii beneficiază de 25% discount la concert şi l-a servit pe om. Slavă Domnului că are darul vorbirii!

UPDATE LA UPDATE: Kamikaze explica in scris postacilor portocalii ai presedintelui AVAS ca sunt prosti

Comentarii

comentarii

Similar Posts

161 thoughts on “Dom’ Boc, aveţi reduceri şi la Bon Jovi?

  1. nu cred! nu se poate! …as comenta, dar, Doamne, mi-au fugit si gandurile din creier…Au emigrat intr-o tara unde nu se poate intampla asa penibilitate…

  2. E tare rau faza asta. Interesant este sa aflam si care este “institutia” care A ACORDAT reducerea. Stii cumva?

  3. Ce mizerie!!!!
    De ce trebuie sa aiba reducere de 25% domnul Negrea Bogdan?
    Ce daca lucreaza a AVAS?
    Ce fel de reduceri mai pot obtine angajatii AVAS?
    De ce nu elibereaza Guvernul Romaniei adeverinte pentru reduceri studentilor si somerilor?
    Nu putea “saracul” Negrea Bogdan sa isi platesca biletul la spectacol?
    Va rog sa ma iertati domnule Ciutacu dar nu am putut sa imi stapanesc revolta.

  4. Buna ziua d-le Ciutacu,

    In timp ce militarii,care au asigurat victoria revolutiei,sunt in strada ,umiliti de acest guvern,acest guvern isi bate joc de noi.
    Ma uit la hartia pe care ati publicat-o si nu imi vine sa cred!e buna ca hartie igienica,dupa ce facem ceva pe guvernul asta!Ptiu,imi sa si vars!
    Iertati-mi expresiile,dar nu simt altceva,decat o scarba totala.

    Va doresc numai bine,cu tot respectul pentru Dvs.,
    ioanaP

  5. Aaaabsolut dumnezeiesc! =))
    Astept cu interes maxim primul discount
    acordat vreunui domn de bine
    pentru controlul ginecologic anual!

  6. Astia sunt mai degraba fani Apocalyptica, Faith No More,Obituary,Megadeath,Massacra,etc(pentru incurajarea iesirilor din sistem pe cale naturala).

  7. Gestul face parte din Proiectul pentru Dezvoltare Culturala a Bugetarilor de “supt” Basescu. Si din acest motiv nu fac bugetarii gura; mai o reducere, mai un spor, mai o nepoata angajata prin cine stie ce Directie, un sot bagat la inaintare… Tara minunata, oameni inclinati nativ pentru a receptiona suturi intre picioare si a face coada la vin fiert. Ma mira inca faptul ca mai aveti dispozitie pentru revolta, chiar si in scris. La naiba! Ulcerul va spune ceva?

  8. Bine ca nu-i serveste pentru a beneficia de compania si serviciile unei dame de lux (ca sa ma exprim elegant).

  9. din cate vad e i s-a aprobat cererea..cine-i mai bou.cel care a formulat-o sau cel ce a aprobat-o?

  10. Domnule Victor Ciutacu ,
    De ce va mai mirati , cand personal cred ca respectivul nici macar nu stia in ce an s-a infiintat formatia respectiva si din ce tara vine.
    Dar , te poti pune cu dorinta de CULTURA a celor de la AVAS ???
    Nu , si mai ales ca asta ii ajuta foarte mult la combaterea si transmiterea spre aprobare Guvernului un proiect de ordonantă privind instituirea sistemului temporar de sprijinire a derulării afacerilor în vederea depăsirii actualei crize economice.
    Personal m-am saturat de MINCIUNI ADEVARATE ….de care actualii guvernanti nu se pot despartii .
    Sa-i ajutam noi , pentru ca suntem oricum mai multi !!!!
    Romania trezeste-te !!!

  11. @unu: slava Domnului, pune cineva problema corect! daca semna asa ceva Musetescu, Dumnezeu sa-l odihneasca, il felia Nastase cu lama

  12. Ma angajez la stat daca dau reducere la Bon Jovi!!! 😉 si vreau si la U2 (ala de nu se mai tine)

  13. Nu ne mai mira nimic, cu atat mai mult acum, cand am dezlegat misterul.Ministresa Udrea nu e doar “blonda, frumoasa, desteapta, intreprinzatoare, fermecatoare pentru marii barbati ai statului”, nu e FEMEIE, tinand cont de sistemul circulator cu care e inzestrata.
    iulia

  14. cat tupeu!! la unii s-au luat banii de mancare, iar el se duce si cere reducere la concert..

  15. Asta sa insemne “modernizarea” Romaniei,sau face parte din programul de guvernare si eu am sarit pasajul respectiv?

  16. Azi au venit pensiile la restul si s-au taiat 5,5% din toata pensia nu doar din diferenta pina la 740 ron

    Deci e vorba de toti pensionarii nu doar de cei militari!!!

  17. am lucrat si eu acum citiva ani la agentia locala pentru ocuparea fortei de munca! oare oi beneficia de ceva reduceri la vreo frizerie, la vreo petrecere baconschiana tinuta la ateneul romin?
    traian basescu sigur o sa-si comande un bilet la prince. legat fedeles!

  18. Mare porcarie, semnata si parafata.
    Se poate spune ca “AVAS rocks”? 🙂
    Sa-mi b.. …. [biiiiiip], am ajuns sa radem de ineptiile astora!

  19. Aia cu cine-i mai bou…e de ras!
    Pai care-i chestia? Duce guvernarea asta lipsa de boi! N-am stiut.
    – Mai sa fie! –

  20. stai putin, e vorba despre o adeverinta! Angajatorul e obligat sa-i elibereze angajatului o adeverinta ori de cate ori i se solicita, si pe aceasta trebuie sa se mentioneze si la ce-i foloseste. Daca eu cer o adeverinta care sa-mi foloseasca la contactul cu civilizatia martiana ei TREBUIE SA MI-O dea! e ATAT de simplu.

  21. Nesimtitii dracului !!!…
    Poate ii aranjeaza si Dumnezeu cu 25% din viata , ca nu le mai ajunge !!!
    Pana or sa plece astia ramane SAHARA din Romania …

  22. Mda… daca astia pot obtine 25% reducere la un concert/spectacol/eveniment cultural, nu vreau sa-mi imaginez ce reduceri pot avea la altele (masini, electrocasnice, de ce nu si la butelii)!!! Niste zgaraie-branza!

    Off topic : am aflat “pe surse” de ce costa km de autostrada atat de mult la noi. Se pare ca agentia noastra de drumuri si autostrazi (sic!) le cere drumarilor (bineinteles nu in caietul de sarcini) masini (SUVuri) pentru inspectorii de teren. Astfel “Drumarul” trebuie sa asigure inspectorilor, pe langa masina, din propriul buzunar, bani pentru benzina/motorina no limit, cazare, hrana, tot tacâmu’ (a se verifica SCCF Iasi)!… Puteti verifica, dle Ciutacu, informatia asta?

  23. aurelian popa a castigat premiul pentru imbecilul anului. ar fi misto daca am vedea toate cererile aprobate de aurica.

  24. Sunt curioasa cat costa un bilet la concert si daca cererea a fost aprobata (la casa de bilete?)si a reusit sa obtina bilet mai iefin!
    Observati ca sunt decenta si nu intreb ce salariu are tovaraselul!

  25. Si mai dubios mi se pare cum anume obtine baiatul asta reducerea. Ca in adeverinta se specifica reducere, nu subventionare. De aici io inteleg ca avas are un “parteneriat” cu firma organizatoare de concerte. Cine a incheiat parteneriatul asta ? Sau ce alta explicatie ar mai putea fi ?

  26. Ce nu-nteleg io: care-i motivul pentru care se asteapta sa primeasca reducerea asta? O fi cu handicap sau ceva?

  27. statul roman nu poate avea grija de fiecare cetatean, insa unora le putem elibera adeverinta, hahahahaha..

  28. urla invidia in voi ;)daca beneficiarul adeverintei este personajul de aici,in 2009, doua motoare tari, doua masini… bunicele si alte alea, la veniturile sale de expert… doar nu vroiati sa ia o spaguta, nu? de unde bani de’un bilet la concert?!?!
    si daca musetescu era acuzat ca e unul dintre capii mafiei cu gulere albe, aurelian popa a evoluat

  29. “…AVAS nu e-n stare să vândă măcar un chioşc în mandatul portocaliu…”

    O spui de parca ar fi ceva rau… Era, mai demult, cand comunistul Iliescu nu incuraja privatizarile, pentru ca jaful prin capusare a economiei de stat sa se poata desfasura in voie. Acum, blocarea privatizarilor e considerata o mare realizare a lui Basescu. O spune si Nicoleta Savin, pe blogul ei: “In regimul marinarului, din 2005 si pana azi, nu s-a facut nici o mare privatizare. NICI UNA.”

    In legatura cu adeverinta, nici cel ce a solicitat-o, nici seful care a semnat-o n-au facut-o de capul lor. Trebuie sa fi existat vreo reglementare in sensul asta (a AVAS sau a PDL 🙂 ).

  30. Am muţît!
    Nu le-ar mai ajunge mîna la cur! Io depăşeam cu 7 lei baremul de la care intră CAS-ul. Mi i-or luat şi pe ăia …
    Banzai!

  31. cerere de UB40 nu-si face?(trupa si-a luat denumirea dupa codul ajutorului de somaj)

  32. Foarte tare ar fi daca ai putea obtine si referatul prin care benficiarul reducerii solicita acest lucru(este procedura standard prin care serv. res.umane din institutiile publice elibereaza adeverinte propriilor salariati).
    Asta asa, ca sa ne “delectam” si cu rezolutia si numele boului care i-a aprobat obtinerea unei astfel de MIZERII!

  33. Aş trimite asta direct lui Angus & Co! S-ar amuza teribil! Poate s-ar mai îndulci oamenii după faza cu vama! :))

  34. nu-mi vine sa cred, Tunisia scrie pe noi….modernizarea statului degeaba = sa faci adeverinte din care sa reiasa ca stai degeaba si nu te preocupa decat persoana ta
    portocaliii ar trebui marcati sau crotaliati ca si bovinele sa se vada si sa nu mai consume padurea ….toata lumea va stii ca au reduceri si scutiri peste tot ….intrebarea e cat timp?

  35. Firma care a vindut biletele de ce nu a anuntat ca face reduceri pt. oamenii muncii? Poate se gaseau mai multi care ar fi avut nevoie si care nu au salariile trintorilor oranj de la AVAS, dar totusi si-au putut plati biletele integral. Iar diferenta de 25% cine o suporta? Angajatorul, probabil… AVAS… care e institutie bugetara si traieste din banii pe care ni-i ia noua cu japca Guvernul Romaniei. Mi-e imi ia 25% din salar ca sa mearga putoarea aia portocalie la concert??????????

  36. Adecă… ăsta este și EXPERT. Omuț e mare expert în insolvență la AVAS. Din cauză de motive de lipsă șpagă (pe considerente – la insolvență de unde bani de șpagă!), omu bugetar cu salar mic… remunerație pe măsură…, vrea și el o reducere de 25%! Băiat fin! Putea să vrea să intre moca!

    Așa-i când ai puterea-n mână! Pentru ei totul este posibil! De la facilități la concerte rock, și până la sporuri de merit… nemeritate!

  37. Pe langa faptul ca e o idiotenie in sine reducerea acordata, si punerea in practica e ineficienta. Mai ocupa un stampilator si cu adeverinta. Incredibil, are si numar, data, concert, toate informatiile. Cred ca au investit cumulat cel putin o ora de munca pentru treaba asta, hartie, tus, numar … Se mai intreaba cineva pe ce se folosesc resursele statului?

  38. Dl Ciutacu…..asta…e …tare,tare de tot!Se vede treaba…ca astia au facut o pasiune pentru peocentul asta…(25%)!

  39. Totusi, nu inteleg? Reducerea era acordata de ACDC? Asa de mult s-a inaltat AVAS-ul?
    Merita de investigat mai departe daca cumva angajatilor de acolo li se prevede in contractul colectiv de munca primirea de bonusuri muzicale! Ar fi un interesant mod de umflare a drepturilor!!! Daca nu au deja le-am vandut un pont!!!!

  40. Era o gluma asta cu feliatul lui Musetescu?…totusi Nastase a contribuit si el din plin la starea acestei tari ,una de rahat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.