Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Doamna de la aprozar şi taximetriştii…

Doamna de la aprozar şi taximetriştii…

Văd că eşti din ce în ce mai celebru.

– Constat şi eu. Nu ştiu dacă e un avantaj chestia asta. Aş prefera ca celebritatea, dacă vine, să vină din ce fac eu. Nu din ce spun alţii despre mine.

În România, celebritatea a început să fie consecinţa unui scandal. Nu poţi să scrii bine şi să fii celebru.

– Din nefericire. Eu, în polemici, sunt implicat de ani de zile. De când mă ocup de presă. Problema este că, până nu varsă cineva un lighean de lături pe tine, nu te desăvârşeşti în celebritate suficient.

Nu eşti om până nu plantezi un pom şi construieşti o casă. Nu eşti jurnalist până nu te înjură Băsescu?

– Atunci înseamnă că sunt prea jurnalist. Dacă ăsta ar fi criteriul, acum sunt pe culmile supreme ale desăvârşirii.

Îi iau pe toţi oamenii de la Antene şi trag o concluzie. Eşti cel mai înjurat dintre ei. De obicei îl înjuri fie pe cel mai slab, fie pe cel mai bun.

– Sunt miza cea mai importantă pentru ei. Pentru că, se pare, spusele mele au cel mai puternic grad de penetrare a electoratului lui Traian Băsescu. Nu numai se pare, există şi un studiu în sensul ăsta. Îl are Cotroceniul. Ştiu de existenţa lui de mai bine de un an. Limbajul meu, uneori mai golănesc, alteori mai de cartier, se pliază bine pe capacitatea de înţelegere a celor care sunt cu Băsescu. Atunci, ştii cum e, hai să omorâm emisarul pentru vestea proastă.

Văd că ai melodia din Naşul pe telefon.

– O am numai când sună fiul meu. Să sune distinct.

Interviul integral, în revista Confidenţial

UPDATE: Uitaţi-vă şi voi cum scrie “scriitorul” Biju Morar, care a avut o emisiune de cultură la TVR. Aştept primul “miau” ca pisica şi o să mă simt împlinit.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “Doamna de la aprozar şi taximetriştii…

  1. O… Împărate Băsescu, eşti atît de strălucitor încît… omfg, e radioactiv!!! FUGIIIŢI!!!

  2. apropo de ligheanul cu laturi; iti dai seama ce pateai daca Base nu era fumator ? 🙂

  3. Of, s-a dus si Gheorghe Dinica! Incep sa cred ca tot mai multi OAMENI se hotarasc sa plece vremelnic si fara posibilitate de intoarcere de aici. Poate stiu ei ceva ce noi inca nu stim…

  4. Daca esti urat de multa lume,asta dovedeste cat de mult contezi.Ca pupinii sunt mai comuni ca rahatul,ce sa mai vorbim.
    HAI DIZIDENTA!

  5. Problema lui Basescu este ca cititorii/telespectatorii lui Ciutacu baga fise in tonomat, metaforic vorbind. Si-i e ciuda si de feed-backul sau.

  6. poza face toti banii;cine punea acele intrebari obsesive despre furat si-l aducea mereu in discutie pe moraru?KENT.8 sau preferatele lui oprescu(dar si ale mele)marlboro rosu lung?

  7. @cenobit: interviul a fost facut imediat dupa psihozele live ale mitomanului. davidoff, numai davidoff, din 2001 incoace…

  8. Genial domnule!!! cu toate ca in ultima perioada n-am acces la canalele tv romanesti,raman pe baricade si merg sa-mi dau votul contra Basescu.

  9. Ce materie prima va mai avea presa (aia “tonomata”) dupa 6 decembrie, cu basescu la pensie!? Sunt un individ optimist, nu!?

  10. Domnule Ciutacu,
    Sunteti injurat de el si ai lui dar sunteti iubit si apreciat de noi ceilalti care va urmarim emisiunile si va citim blogul. Si noi suntem mai multi si mai importanti. Pozitia dumneavoastra ne da curaj sa speram si sa actionam. 🙂
    Pentru tot ce faceti va multumesc!
    Cu deosebit respect

  11. Am intrat pe blogul d-lui Cristi Brancu, care nu e nici de la aprozar, nici taximetrist nu e, dar este un coleg de nadejde, care il respecta pe Victor Ciutacu exact pentru ceea ce este: “Ciutacu in stare pura”. Indiferent cat s-ar strofoca unii si altii, indiferent pana la ce adancime ar sapa in cautarea ‘senzationalului’ in viata acestui om, dansul va ramane “autentic”,nu va spune una si sa faca alta, va ramane pe veci “in stare pura”. Ei, uite asta il face “celebru”. Feicitari!

  12. Victore esti propriul tau dusman,nici cotrocenistii nu-ti pot face mai mult rau decat iti faci tu singur.Fotografia este marturia.

  13. ”Vreme de trei ani, m-a ţinut în viaţă doar gândul că mă voi întoarce.”
    Ceea ce ai spus aici e încă o dovadă a faptului că îți faci meseria cu multă pasiune, și numai ticăloșii(deontologii, ”maeștrii” , mitomanii, etc) sau cei care nu știu ce înseamnă ”microbul” ăsta al presei, vor continua să debiteze tâmpenii despre tine.

  14. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Nu vreau sa vad fotografia care ati postat-o,si stiti de ce!Daca as fi langa Dvs.,nu stiu ce as face;m-as purta ca o mama rea(ca va pot fi aproape mama,ca varsta si experienta),mai ales ca acum sunt coplesita de plecarea MAESTRULUI Dinica dintre noi.
    Va admir din tot sufletul,dar aveti grija de sanatatea Dvs.Ganditi-va ca trebuie sa ascultati melodia din nasul pe telefon pana la adanci batraneti.

    Cu toata admiratia si respectul,
    Ioanap

  15. Ai taiat din poza spritul, lautarii, cafelele de la 3,4,5 dimineata si ciorba acra de la micul dejun :). Daca nu mai poti reface poza, aranjez eu masa cu toate cele si facem amandoi o actualizare. 🙂

  16. @everybody: in cazul in care inca n-ati inteles, am aproape 40 de ani si stiu si fara sa-mi amintiti voi ca tutunul dauneaza grav sanatatii.

  17. Citez din interviu:
    “Ai o viaţă ferictă?
    Nu e nici atât de fericită pe cât mi-aş dori, dar nici atât de nefericită cum şi-ar dorii alţii. Am o soţie şi un băiat. Astea sunt priorităţile. Dacă cineva crede că mă hrănesc cu gândul de a-l da jos pe Băsescu, se înşeală. Altceva mă mână în luptă. Mă mână siguranţa familiei mele. Dorinţa de a-i oferi băiatului meu un viitor decent.”

    FOARTE BUN ARGUMENTUL SI ASEMANATOR CU AL MEU. SI PE MINE, DE FAPT PE TOATA LUMEA AR TREBUI SA INTERESEZE VIITORUL COPIILOR LOR, MA INTERESEAZA CE SE VA INTAMPLA CU URMASII MEI. SA NU MAI VADA CE AM VAZUT EU, SA NU MAI TRAIASCA SI SA AUDA CE AM TRAIT EU, SA SIMTA LIBERTATEA SI DEMOCRATIA PANA-N MADUVA OASELOR.
    DE ACEEA SUNT ANTI-BASESCU, PENTRU CA ACEST OM NE-A DISTRUS ORICE SPERANTA, ORICE VIS, ORICE NADEJDE DE A TRAI LINISTITI, DEMNI SI LIBERI IN TARA NOASTRA. ASTA E, CRED EU, RAUL CEL MAI MARE FACUT DE TIRAN SI TOATA CLICA LUI INFECTA DE PUPINCURISTI-NE-AU UCIS DEMNITATEA SI SPERANTA INTR-UN VIITOR FRUMOS.
    PUR SI SIMPLU IL URASC DIN TOATA FIINTA MEA SI DIN TOT SUFLETUL MEU, PENTRU CA TRAIAN BASESCU REPREZINTA RAUL SUPREM!

  18. subscriu la parerea d-nei Ioana, dar poza e bestiala. mi s-a facut o pofta de tutun…
    mana e desavarsita, privirea inteligenta, pana si tigara arata bine…
    tu nici macar nu esti frumos, dar exista ceva care atrage atentia: mana sau privirea, mai degraba tigara.

  19. Eu nu am inteles, inca, daca IoanaP face misto de tine. Oricum daca face, are finete :))
    Si vorba asta ca trebuie sa arunce cu laturi in tine cineva ca sa devii celebru o stim de la toti “celebrii” zilelor noastre.
    P.S. “În România, celebritatea a început să fie consecinţa unui scandal”… – in RO aia, in RO cealalta. Va amintesc tuturor ca vreti nu vreti sunteti toti sunteti romani. Deh’ romani care n-au vazut multe si cred ca la ei s-au inventat toate :))

  20. @Victor

    Constat că eşti un admirator înfocat al lui Victor Ciutacu. Am o oare care vizibilitate muzicală: nu sunteţi chiar Victor Ciutacu? 🙂

  21. @muc cel mic
    Eu nu fac misto absolut deloc de d-l Ciutacu.Il respect si il admir foarte sincer.Dansul stie ca eu nu sunt de acord cu tutunul,si stiu ca va intelege ceea ce ii spun(de aceea ne-a si raspuns tuturor ca stie ca tutunul dauneaza).
    Cu stima,
    Ioanap

  22. Cata vreme bermudele, adidasii si sapca raman la locul lor ( si din cate se pare vor ramane pentru mult timp ) probabil ca vei gasi intotdeuna resurse sa te bucuri de reusitele tale si sa’i iei la mishteaux pe cei care “cer” sa fie luati la mishteux.

  23. “Ezisti”, deoarece ne esti necesar.
    Nu tu esti mare prin existenta, noi te facem mare. Marea cultura exista prin opusul ei, marea incultura/maculatura.
    Daca nu a-i fi existat, te inventam.
    Noi te facem mare si prin urmare esti opera noastra, a celor ce te ascultam, citim, laudam, incurajam, aparam, deseori certam.
    “greseala ” ne apartine.
    Sa fii iubit si sa se bucure de tine cei dragi.

  24. Aşa, aşa, bagaţi mare. Nici o vorbuliţă să nu suflaţi despre SRS şi Chireac. Nu s-a întîmplat nimic.

  25. @iaraşi electorul: v-am postat linkul, obsedatilor! ce vreti mai mult? nu am aflat nimic nou fata de ceea ce stiam. macar va platesc bine astia de la PD-L? iar tu pleci iar; de aceasta data, definitiv…

  26. Si ce mare scofala, ca eu le-asi fi pus coitzele in menghina si obtineam tot, facute si viitoare.
    Trebuie sa merg la prezumtia de nevinovatie pentru Blaga, Videanu sau Berceanu?????????
    Ce gluma buna. Astia si cind dorm pun de o afacere mafiota. Fura precum respira.

  27. Nu stiu ce vrea sa zica ,,iarasi electorul” ( sau ,,alegatorul responsabil”?), dar, indiferent ce ar fi de zis despre SRS, Chirieac, mama lu’ Tutankamon, EU TOT NU-L VOTEZ PE BASESCU! Eu tot voi lupta pentru a inlatura de la putere partidul slugilor si curvelor mediocre, dar cu pretentii!
    Mi se pare mie sau astia se agita ca niste sprayuri goale pentru a incerca (???) sa ne formeze NOUA, majoritatii care scriem aici impotriva basescului, OPINII?!

    Hei, baieti portocalii, WAKE-UP!

  28. @korbul: nici Coelho n-ar fi spus-o mai bine. de fapt, “nu esti tu mare, te facem noi” ar ramane mai bine spusa de Coelho si pliata pe/catre un Becali. Ciutacu cred ca stie mai bine de ce e cum e (mare sau nu, e extrem de relativ). E un om care are ceva de spus si spune, si care se bazeaza pe un cumul de ani de munca si experienta si pe un continuum de tupeu bine gestionat. “Noi”-ul colectiv nu am creat nimic si nu avem nici un merit, asa ca adulatia noastra este la fel de nefondata ca si impresia domniei sale ca este “cea mai frumoasa din tara” (in fata propriei oglinjoare, tot ce se poate!). Adulatia si megalomania sunt, deci, de evitat, de ambele parti. Admiratia, insa, pentru un jurnalist care are ceva de spus si spune, din partea “noastra” si lipsa de falsa modestie si asumarea propriei valori raportate corect la ce este in jurul sau, din partea domniei sale, sunt perfect la locul lor si pertinente.

    altfel, despre electorat numai de bine…uite ce usor se pierde mesajul in fumul unei tigari. Ergo, sugerez campanii mute, pe baza de foto, glossy sau nu. Castiga cine are poze mai multe si mai colorate cu autostrazi occidentale si sarmalute de campanie (in foi de vita, altfel iese portocaliul frunzei de varza in evidenta si lasa iar cu indigestie electorala).

  29. As dori sa-mi raspundeti la o intrebare : Ati avut vreodata castig de cauza raspunzand la rau cu bine ?

  30. Am si eu o intrebare: de ce nu discuta nimeni despre referendum? ma refer la avantajele sau dezavantajele unui parlament restrans.
    Am constatat ca cei 19 “independenti” racolati de PDL reprezinta acum 4%, ori daca ar fi 300 de parlamentari ar fi 6.33%, deci cum ar fi mai bine?

  31. @Roberta
    sa reformulez.
    Ceva exista, avind un suport material.
    Biblie: ‘” la inceput a fost cuvintul”
    Daca emisiunile, scrierile, zicerile lui Domn Ciutacu nu ar avea receptori/spectatori/cititori el ar dispare sau s-ar mula pe noile cerinte.
    Daca pe acest blog ar scrie doar un individ, iar de vizitat l-ar vizita cite un ratacit, ar dispare si nu ar mai fi un reper/necesitate a multora dintre noi.
    Nu exista valoare in sine, exista valoare in raport cu acceptarea/necesitatea/utilitatea a acelui ceva de catre un numar mai mic sau mai mare de “clienti”. Valoarea nu numai noi i-am dat-o, fiind in rezonanta cu “trairile ” sale, ci si (sau mai ales) de cei care il contesta/injura/scuipa/etc.
    Chiar el a spus ca fara ligheanul de laturi nu ar fi devenit celebru.
    Si l-a pus/desertat singur in cap?

  32. ai mare dreptate cand zici ca celebritatea la noi se castiga si masoara in scandaluri, cat de mare ai “piciorul”, sau cati cm au tatzele.

  33. Dom’le nu sunteti “desavarsit”, daca nu aveti si o persoana care va sterge pe pantaloni, la nevoie!

  34. Am avut surpriza sa constat zilele astea ca am prin familie niste sustinatori ferventi de-ai marinarului pe motiv ca “bravo lui ca se lupta cu AIA, ca nu tace!”. Realmente m-a socat ca tehnica asta a lui de a fi mereu in conflict cu cineva da roade. Nu pot decat sa sper ca nici dumneavoastra nu veti putea fi redus la tacere… poate reusiti sa-i atrageti pe calea cea buna pe certaretii naivi ai partiei 🙂

  35. Deşi,poate de multe ori sunt pe dinafara subiectelor sau nu mă pricep,mi-ai permis să mă exprim “pe proprietatea”ta şi-ţi mulţumesc pentru asta.Faptul că eşti atât de normal şi neatins de fumurile celebrităţii mă face,cred, să te citesc şi să te privesc,deşi ,poate,uneori îmi scapă multe lucruri sau nu le percep la fel ca tine…

  36. Nu imi place Traian Basescu si nu apreciez toata ritzi pitziala si udreala de pe langa el.
    Altfel spus sunt de acord cu ideile tale Victore.

    Dar nu sunt deloc de acord cu tonul de mahala pe care il folosesti, cu chestiile de mascarada de pe la Sinteza Zilei(a se vedea jucarica legata de Udrea si Turcescu).
    De asemenea, cred ca esti arogant si ca din pacate te crezi mai important decat esti in realitate.
    Putina modestie nu ar strica din motive ce tin de bun simt (si urasc faptul ca a devenit asa desuet aceasta expresie).

    Mi-ar placea ca discutiile anti Basescu sa se desfasoare pe un ton civilizat si corect din punct de vedere politic.
    As vrea sa vad victorii anti Basescu precum ale printului Myshkin si nu victorii precum ale vreunui fictiv prin Meschin.

    E pacat pentru ideile pe care le ai intrucat exprimarea face sa isi piarda din valoarea si in consecinta din puterea de penetrare.

    Si insist ca sa nu ramana neclaritati. NU il sustin pe Basescu si vreau sa se incheie presedentia asta de doi lei.

    Scuze pentru eventuale greseli si pentru deranj.

    Stefan

  37. De obicei, cand fumez cu asa o pofta si-mi mijesc ochii (nu de la fum) se cam face liniste in jur 🙂 nu-i asa?? 🙂

  38. a murit un om. valoros. vreau sa moara si altii. mai putin valorosi. de ce nu aud ca a crapat vreo jigodie? nu m-as bucura dar as avea un sentiment de echilibru.

  39. @Stefan Abageru

    si cine o sa il urmareasca?
    poate ingerii, ca e niprihaniti!
    ca sa “penetreze” si la trepanati, trebuie sa le vorbesti pe limba lor.
    si e a dreakului de multi, 30%.
    aici facem terapie de grup, pentru a ramine cuplati si vigilenti.

  40. Scuzati-ma , intervin la dvs.pe blog, pt. ca nu pot da nici un e-mail la Antena 3 unde este blocat, voiam sa intervin cu urmatoarea problema : in ultimele 10 zile , in Bucuresti, multi cetateni particulari au fost contactati, sub anonimat de organizatia PD-L (?) cu intrebari indiscrete asupra votului de la 22 nov. a.c. si 6 dec. a.c.. Spre exemplu, la mine in familie au fost 2 asemenea cazuri,exclusiv eu.
    Cum comentati ?

  41. Este vorba de contactare telefonica pe reteaua Romtelecom.Ei stiu exact cu cine vorbesc, dar nu se recomanda personal.

  42. Ca om simplu ma intreb cum este viata mai palpitanta, daca nu esti bagat in seama, eventual doar de propria ta persoana, sau daca toata lumea vrea sa stie macar cate ceva despre tine; si daca ai ajuns sa fii un VIP, atunci vor sa-ti intre pana si in viata intima?!Oare D-l Ciutacu este incantat ca a ajuns sa fie “miza cea mai mare de la Antene pentru Traian Basescu?”.De unde si pana unde? Simplu! “Spusele” d-lui “au cel mai puternic grad de penetrare a electoratului lui Traian Basescu” intrucat “capacitatea de intelegere a celor care sunt cu Basescu” este in consonanta “cu limbajul golanesc…,de cartier” care ii incanta.As adauga aliura D-lui Ciutacu de intelept, care stie tot si de toate, doar nu degeaba i se adreseaza multa lume cu “Nea Ciutacu”( la 39 ani).Eh! Cum e cum nu e, domnul Ciutacu a devenit celebru. La si mai mare!

  43. @Stefan Abageru
    Fiecare isi sustine ideile precum le simte.
    Eu, cand vreau sa ma fac foarte bine inteleasa, spun “povesti” si fac paralelisme 🙂 altii fac mishteaux 🙂 altii spun minciuni…si altii dau in cap… fiecare se exprima cum poate si cum ii da mana ! 🙂
    Tonul civilizat si corect de care spui tu e cateodata cam plicticos si se prea poate sa ti se piarda pe undeva ideile 🙂 pana si Iliescu a terminat cu fineturile, hai sa nu cautam acul in carul cu fan!

    “Weakness of attitude becomes weakness of character.” – Albert Einstein

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.