Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Doamna de la aprozar şi taximetriştii…

Doamna de la aprozar şi taximetriştii…

Văd că eşti din ce în ce mai celebru.

– Constat şi eu. Nu ştiu dacă e un avantaj chestia asta. Aş prefera ca celebritatea, dacă vine, să vină din ce fac eu. Nu din ce spun alţii despre mine.

În România, celebritatea a început să fie consecinţa unui scandal. Nu poţi să scrii bine şi să fii celebru.

– Din nefericire. Eu, în polemici, sunt implicat de ani de zile. De când mă ocup de presă. Problema este că, până nu varsă cineva un lighean de lături pe tine, nu te desăvârşeşti în celebritate suficient.

Nu eşti om până nu plantezi un pom şi construieşti o casă. Nu eşti jurnalist până nu te înjură Băsescu?

– Atunci înseamnă că sunt prea jurnalist. Dacă ăsta ar fi criteriul, acum sunt pe culmile supreme ale desăvârşirii.

Îi iau pe toţi oamenii de la Antene şi trag o concluzie. Eşti cel mai înjurat dintre ei. De obicei îl înjuri fie pe cel mai slab, fie pe cel mai bun.

– Sunt miza cea mai importantă pentru ei. Pentru că, se pare, spusele mele au cel mai puternic grad de penetrare a electoratului lui Traian Băsescu. Nu numai se pare, există şi un studiu în sensul ăsta. Îl are Cotroceniul. Ştiu de existenţa lui de mai bine de un an. Limbajul meu, uneori mai golănesc, alteori mai de cartier, se pliază bine pe capacitatea de înţelegere a celor care sunt cu Băsescu. Atunci, ştii cum e, hai să omorâm emisarul pentru vestea proastă.

Văd că ai melodia din Naşul pe telefon.

– O am numai când sună fiul meu. Să sune distinct.

Interviul integral, în revista Confidenţial

UPDATE: Uitaţi-vă şi voi cum scrie “scriitorul” Biju Morar, care a avut o emisiune de cultură la TVR. Aştept primul “miau” ca pisica şi o să mă simt împlinit.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “Doamna de la aprozar şi taximetriştii…

  1. Ciutacule, esti mare daca ai ajuns sa fii injurat de Don Base’, trebuie sa fii mandru ca nu sunt multi cei care au avut aceasta onoare. Din acest motiv Don Base trebuie sa-si ia clica de corupti in frunte cu Boc, Udrea, Ridzi etc. si sa se duca la puscarie.

  2. fragm.protocol -17. diabolic masonic:”In general, presa noastra contemporana va demasca numai afacerile coruptiei de stat, religiile, incapacitatea flagranta si prostia actualilor conducatori si toate acestea vor fi facute in termeni cei mai injositori, pentru a-i ponegri si calomnia mai ales pe cei buni si destoinici in toate modurile, asa cum numai noi stim sa facem cu genialitatea noastra diabolica.
    In timpul guvernarii noastre planetare, fiecare al treilea om va supraveghea aproape permanent pe ceilalti. Atunci nu va mai fi deloc rusinos sa fii spion, cutra si denuntator.

  3. Victore baftă în continuare “Foloseste problemele ca pe sanse de a ne schimba vietile…Ai mai mare grija de caracterul tau decat de reputatia ta deoarece caracterul e ceea ce esti cu adevarat, pe cand reputatia e doar parerea celorlalti despre tine” (Lady Di”

  4. Si Andrei”Ghitza” a aparut acu’ cativa ani,intr-o pozitie asemanatoare pe coperta unei reviste.
    Dar,spre deosebire de el,tu-ti faci meseria cum trebuie,pe cand el doar vorbeste gros.
    Totusi…o tigara buna trebuie insotita de ceva bun.Unde-s restul bunatatilor?

  5. Misto poza , imi aduce aminte de Gheorghe care savura niste ” iarba ” , Gheorghe ala de-i ratacit prin PanaMea.

  6. ce curva florin calinescu,asta…ce repede s-a metamorfozat ;oare,radu moraru nu stie ca pariaza pe un cal mort?basescu cu pantalonii murdari si umezi…era beat mort,nenorocitul;iar cazuse pe undeva

  7. Intr-un comentariu de-al meu de pe blogul tau,chiar spuneam ceva despre intelectualii,care in loc sa-si foloseasca creierul isi folosesc limba.
    Atunci,nu dadeam exemple si ma refeream la cei care in loc sa lupte pentru o viata mai buna,pentru cat mai multi din aceasta tara,lupta pentru o viata mai buna pentru ei.
    Poate asta-i o chestiune de idealist,dar asa vad eu un om care foloseste litera si cuvantul drept arma si unealta pentru a se apara si trai.
    Iar,gaselnita lor este sa acopere cu bale pe prea-puternicul zilei.Mare descoperire!
    Uneori ma-ntrebam de ce n-am avut o dizidenta anticomunista,asa cum a fost in tarile vecine.
    Raspunsul e simplu:
    N-am avut si nu avem intelectuali adevarati.
    Intelectualii adevarati au plecat,pleaca si vor pleca din tara asta.

  8. Salut Victore, logodnica mea are la facultatea de medicina din Craiova, o colega care a fost diagnosticata cu o boala maligna a ganglionilor limfatici – un tip rar de limfom. Daca ai putea sa faci publica adresa web si conturile bancare ar fii extrordinar.

    http://www.claudia-chelan.eu/index.php

    Mersi mult, si sa ne auzim numai de bine.

  9. Victor, am o intrebare neobisnuita (si total “nelasubiect”:

    Ce mai face stancuta de aici: http://www.old.ciutacu.ro/articol-685.html ?

    Ce-ati facut cu ea pana la urma? Ca am si eu o cioara si ma gandesc/ne gandim sa-i dam drumu afara la primavara… da’ na, e cam greu 😛

    La voi a venit ea singura sau ati prins-o cumva? Ca pe-a mea a prins-o maica-mea de pe un ciot de copac… era lovita la picior si la aripa (acuma si-a revenit, ma rog… mai schioapata putin)?

    As aprecia un raspuns 🙂

    PS. Un admirator de-ai lui Ciutacu (sa pastram trend-ul politic).

  10. @Raptor: a disparut de la noi, a ajuns la o familie care ne mai scrie din cand in cand ce face. am inteles ca-i bine…

  11. Trăim într-o ţară aflată în plină recesiune economică. Folosiţi orice canal de informare şi o să găsiţi cuvinte mult mai dure. Plecând de la acest truism, speram să găsim şi la noi: politici publice coerente, proiecte care să aibă un început şi o finalitate, folosirea corectă a limbii române când e vorba de cheltuirea banului public, cunoscători ai cuvântului de manager public etc. În fine, speram. Am ajuns să trăim într-un basm în care calitatea de: zmeu, zână, prinţ, gheonoaie, împărat, scorpie… revine unei singure zeităţi. Creditate de legendele olimpice greceşti ca fiind frate cu Poseidon. Dar şi cu Hades…

  12. Dacă ar avea şi oamenii politici măcar a 10-a parte din sinceritatea câtă o aveţi Dvs. în atitudine (deci nu numai în acest interviu!) ar avea şi destulă putere să facă ceva util. Altfel, vă obligă pe Dvs. şi pe noi (sau cel puţin pe mine) să nu credem nimic din ceea ce spun!

  13. http://www.youtube.com/watch?v=MhglGZzXKzE , da-ti asta pe post,e exact ce face “presedintele nostru iubit” isi bate joc de noi, ne jigneste inteligenta si ne terfeleste in mizerie demnitatea umana. e un filmulet din Caragiale ,exact cu rolul pe care iljoaca acum acest dictator”constitutional”. cu stima ,dan din timisoara

  14. Bravo voua… tuturor. Pariez ca v-ati distrat foarte tare cat timp a stat la voi.

    E atat de usor sa fii asa cum trebuie si totusi atat de greu pentru unii.

    Oricum, foarte tare, mersi de raspuns.

  15. Miau!M-am “delectat” cu blogul senior editorului Cotidianului, Ioan T. Morar. Dar mai inainte am sorbit din “De ce nu aplaud executia lui Bogdan Chireac?” varsat de D-l Ciutacu din penita lui. Si asa mi s-a mai limpezit mintea vis-a-vis de executia politica a lui Bogdan Chireac in 2007, pentru niste afaceri cinstite cu statul, avand la baza contract, facturi, TVA platit. Probabil ca Ioan T. Morar nu si-a mai adus aminte de acest eveniment; n-avea interes, ca sarcina lui era sa-l mai compromita o data, macar pe blog.Stirea de la Curentul ca s-a facut o inregistrare a unei discutii, care a avut loc in 25 septembrie 2009, intre ziaristii Sorin Rosca Stanescu, Bogdan Chireac si seful ANI, Macovei, i-a aprins luminitele domnului Ioan T.Morar, sa-i compromita pe acesti ziaristi de acuzatia de santaj. Si “scriitura lui” in schimb m-a facut sa detest pe toti PDL-tii care se afla in spatele acestei scenarii, adica ii acuza pe cei doi ziaristi de incercare de a santaja pe Macovei pentru existenta unor dosare compromitatoare la adresa unor PDL-ti “grei”.Primesc laptic D-le Ciutacu?

  16. Victor, daca citesti asta in pauza de reclama a emisiunii, TE ROG roaga-l pe domnul Tariceanu si analizati si celelalte “mesaje” de pe bannerul cu Base… “Linia 41″… LOOOOL
    Ce mai avea? Stiu ca erau 3 linii dar nu le-am retinut. Maine fac o poza.

  17. Dragă Zeus,
    află despre mine că sunt bine. Momentan, am nişte tsunami prin Asia. Oricum, sunt bine, fratele meu. Ceea ce îţi doresc şi ţie cu utilizarea fulgerelor în campanie. Apropo, când vine următorea maree? Tot aştept. Oricum, sper că ai rămas pe stânca aia înaltă. Trebuie să închid (telegrama costă aprope 10 dolari locali) pentru că mă presează unii cu ochi oblici. În fine, am o foame de ambrozie de mi-a pierit pofta de kalasnikov… Aştept dana stabilită!

    Al tău frate, Poseidon

  18. exceptional badea!!!domnu basescu se face ca ploua!excelent si filmuletul cu goebbelsii presedintelui!am ras cum n-am mai ras demult!!!

  19. bravo ciutacu ejti cel mai tare imi place la nebunie emisiune ta a lui badea si a lui gadea sunteti cei trei care ati spart nordu,sudu,estu,vestu si akuma il rupeti pe basescu salutari si numa bn

  20. Victorie, Victore. Vara-mea psihiatra, ferventa sustinatoare a lui basescu de aproape ma luam cu ea de ciuf…nu-l mai voteaza pe chior..inca vorbeste in clisee de-ale marinarului dar cred ca rabdarea si perseverenta cu care i-am trimis linku’ de la acest blog si-au facut datoria. Un fenomen nesemnificativ pentru altii dar pe care eu l-am incadrat in categoria miracol avand in vedere cam ce caposi fac parte din mia famiglia. In rest toate cele bune…bunicul meu a fumat de la 14 ani pana a murit..si a murit pe la 86.

  21. Daca-ti bati capul cu o cioara o [oti invata sa vorbeasca ca pe un papagal(aproape). E o pasare extrem de inteligenta(si dupa parerea mea frumoasa), si se adapteaza bine la semicaptivitate. Adica daca o lasi sa plece revine zilnic ‘acasa”, ca o pasare domestica. Nu stiu daca se poate asta intr-un cartier de blocuri, mediul e prea ostil pentru ea ca sa ramana prea mult intr-un loc.

  22. Dupa ultimele date publice, incasarile pt publicitate se prezinta in felul urmator:

    Mircea Badea (În gura presei) – 1,28 milioane euro (încasări medii pe ediţie: 3.200 euro)

    Emisiunea dlui Ciutacu nu este prezenta in niciun clasament. Poate ne lamureste dânsul.

  23. @Alina Sandriu: emisiunea lui Ciutacu e una dintre putinele din .ro care-si acopera cheltuielile. in plus, aduce profit postului. nu are cum sa fie in primele 10. Antena 2 nu este un post de top.

  24. Ce bine dai in poza de la articolu’ asta… De ce nu o pui in sus in header? 🙂
    PS nu sunt gay…

  25. Domnule Ciutacu, un vechi cititor va deranjeaza la o ora tarzie: comentati, va rog, sau luati oaresce masura maine seara la emisiunea dvs. sau a lui Gadea in legatura cu ticalosia, miselia, marlania sau jigodeala (cum vreti sa-i ziceti) facuta de cretinoidul ala pupinbasesc de Radu Moraru la rahatul ala de emisiune de-i zice “Nasul”, peste care am dat din curiozitate, sa vad cu ce il mai apara pe Tiran. Dom’le, viermele ala, ca nu pot sa-i zic om, si-a permis sa dea un filmulet cu nu stiu ce accident de-al lui Nistorescu de acum ceva timp, cu pretextul, vezi Doamne, de a-l demasca pe acel ziarist in fata lumii. Eu nu sunt vreun fan Nistorescu, si inteleg si faptul ca papagalul ala indeplineste ordinele patronului bancorexicid ca sa-l pupe si mai apasat in rozeta pe Basel, dar la asa mizerie nici de la Dan Diaconescu in vremurile lui bune nu ma asteptam. CNA-ul si CRP-ul ce pizda ma-sii pazesc?

  26. Dle Ciutacu, sper sa ma intelegeti, chiar daca intru in pamant de rusine pentru ca indraznesc sa scriu si aici,am s-o fac. Sunt convinsa ca si voi,cei care cititi, ati face orice ca prietenul vostru cel mai bun sa traiasca si ati lasa teama de penibil la o parte. Ma scuz pentru interventia mea nepotrivita si imi asum toate cuvintele grele care mi se vor spune daca vor fi spuse,totul pentru viata ei. Claudia, un om minunat si prea decent, s-a sfiit sa spuna multora despre cosmarul ei pentru ca a vrut sa invinga cancerul singura, n-a vrut sa fie ajutata. S-a nascut pentru a ajuta.E prietena si colega mea,in ultimul an la facultatea de Medicina Craiova,studenta de nota 10..si asta pentru ca nu si-a pierdut niciodata timpul inutil. Viata ei inseamna studiu,nu stie ce inseamna sa pierzi o noapte in club, singurul motiv pentru care vreodata a lipsit de la un curs sau un examen au fost probleme minore de sanatate, nu si-a trait practic viata. S-a pregatit atat de mult, cateva luni o despart de primirea diplomei de medic..un medic asa cum oamenii isi doresc,cu suflet cald si dedicat,care nu cere nimic in schimb; ea nu stie cum sa fie altfel. Doar la insistenta noastra,a colegilor, cazul ei a fost facut public. Povestea ei va aparea vineri,13 noiembrie la ora 21:00, la emisiunea “O data-n viata”, pe tvr1. Si informatii complete despre Claudia se pot gasi pe site-ul http://www.claudia-chelan.eu ,construit tot de noi,din iubire pentru ea. Vrem s-o ajutam sa stranga cei 150 000 de euro pentru chimioterapie si transplant cu celule stem in clinica AKH din Viena,de care ea are nevoie,intr-un timp foarte scurt,de 2 luni.(Aceasta este clinica ce a avut cele mai multe cazuri ca al ei, din Europa,acest numar fiind egal cu 5.) Pe parcursul emisiunii de vineri se pot trimite sms-uri pt ea sau se pot face donatii in direct.Ea ar fi putut scrie acum un mesaj catre voi,dar atat este de discreta si de modesta si de aceea merita sa traiasca si voi meritati sa o aveti in viitor, sa simtiti mandria de-a fi ajutat un om care vrea sa ajute. Va promit ca asa cum o stiu de mai mult de 5 ani, cand totul va fi bine cu ea, va incerca din rasputeri sa gaseasca cat mai multi dintre voi si sa le multumeasca din inima chiar personal.

  27. Deci, Mircea Badea, cu un castig de 1,28 milioane euro nu-si acopera cheltuielile? Mai sa fie…oare cat o fi costand emisiunea aia?

    Ca emisiunea dvs nu este una de top, stim!

  28. Ce * aproape 40 de ani *… corect e : cinăr şi-n puciere iar Inteligenţa dăunează eventual tilijenţilor care sunt… pedelicii nebuni ce chipurile ne-ar conduce 😉 După mintea lor troglodită spre groapă, dar NU, DĂM CU EI DE PĂMÂNT, MUSAI !
    respecte şi stimă întotdeauna Arogantului Ciutacu, adicătelea, V Ciutacu al nostru, am zis,
    Sibilla

  29. Scuze, tizule, nu-l cunosc pe respectivul (nu numai personal, da’ nici ca si “creatii”) – si NICI nu-mi doresc, dar greseala aratata (ca atare, luata DOAR EA) POATE FI (nu neaparat asa si este) o simpla eroare de tastare cum ni se mai intampla tuturor (inclusiv – rar – dumitale): inversarea a doua “semne”. Constatasesi la dansul o constanta, o regularitate in aceasta privinta?

  30. Am intrat pe blog din curiozitate. Nu sunt nici fan, nici impotriva Dvs. Eram curioasa daca spuneti un cuvant despre penibilii SRS si BC. Nimic, insa!
    Din laudele pe care vi le aduc cititorii, sunteti un mic Ceausescu….

  31. @ELEAZAR

    nu prea cred, asa ca da-mi sursa masonica.
    Sau da-mi telefonul lui Chirovici, ca poate ma lamureste.

  32. Din pacate de prea multe ori mi se intampla sa fac greseli din neatentie cand tastez literele.Fie ca inghit o litera, fie ca dublez ceva. Da, stiu! Cand stii ca apare pe un blog, ar trebui sa fii mai atent! Si totusi se intampla!Si nu numai in cazul meu! Cred ca si Ioan T. Morar a facut greseala gramaticala din neatentie. Dar din punctul meu de vedere dumnealui nu este de iertat pentru continut!

  33. @Alina Sandriu: Mircea are incasari de 1,28 mil. euro, nu castig, da-i grea economia de piata. se acopera si ei, nu va ingrijorati. ma refer la voi, aiai mai multi care nu considerati emisiunea mea drept una de top 🙂
    @ada: nu particip la executiile publice decat daca le organizez eu, la reglari de conturi nici atat, iar jocul lui Basescu n-o sa-l fac nici cu cutitul la gat

  34. @ Alina Sandriu:

    Tu ai vazut ce ai scris? Daca e castig, inseamna ca-si acopera cheltuielile. Castigul(sau pierderea) rezulta ca diferenta intre veniturile incasate si cheltuieli.

  35. Cum vrei sa te suporte, Ciutacu,portocaliii, cand tu ai o biata bratara la mana, si nu un ceas de aur,ca ei, pus ostentativ deasupra manecii?
    Iti dai seama ca esti reprezentativ pentru toti cei care fumeaza si nu au ceas cu valoare de apartament.Si sunt muuuuulti.

  36. @@cenobit: interviul a fost facut imediat dupa psihozele live ale mitomanului. davidoff, numai davidoff, din 2001 incoace…

    Victor Ciutacu

    si cind nu l-ai avut la indemina pe Costel Bobic, ce fumai?
    Preferatele nu le mai gaseai si deci…

  37. @korbul: nu l-am avut la indemana pe Bobic niciodata. le-am cumparat intotdeauna de pe piata. cand nu se importau oficial, le luam de la tarabele de contrabandisti, ulterior din benzinarie.
    @raluca: e o bratara de 5 euro, cumparata de pe faleza-n Mallorca 🙂

  38. @ Alina Sandriu:

    M-am nascut cu oarece apetit pentru logica, nu cumva sunteti Elena Gabriela Udrea?

  39. Eu lucrez cu materialul “clientului”

    25 mai 2007
    Traiasca leapsa
    Preiau, in cel mai pur trend de blogger, leapsa de la Oana Dobre, care vrea Mocca si nu gaseste-n satu’ cu ministri. Eu vreau Davidoff slims black, nu clasic (da’ alta poza n-am gasit), si, de cand au dat astia iama-n duty free-uri, nu mai gasesc. Fumez din 2001 doar Davidoff si, nu credeam s-o spun vreodata, a ajuns sa-mi lipseasca Bobic; Costel Bobic, omul care, dupa stiinta mea, aproviziona mica si meschina piata bucuresteana.

  40. @korbul: nu-i nici o fractura logica. se importa oficial, nu mai exista piata neagra, nu mai produce Bobic. in perioada aia era foame-n piata. cum a ramas si azi; de Davidoff negru slims.

  41. LA MULȚI ANI, D-le Ciutacu!!! De ziua onomastică vă u(d)rez să aveți parte de bucurii și împliniri, alături de frumoasa dvs. familie și de toți cei pe care îi iubiți și vă iubesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.